Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pazar günün menüsü:

Kahvaltı:
Yarım kase yoğurt
1 kayısı
1 mor erik
1 Nektari
2 ısırık simit :)

Akşam 16:00:
Bol ızgara et tavuk
Bol közlenmiş salata (domates, patlıcan, soğan, acı biber, nar ekşisi vb.)
Bol çoban salata
Ayran
1 kayısı
2 bisküvi

Spor:
Bol hareket cocuk peşinde koşuşturdum yere eğilme ağırlık kaldırma sayabiliriz :) :) ve
1 saat açık havada yürüyüş

Iphone dan gönderildi

[/QUOTE]
Sweetcim nasılsın iyi misin

Hoşgeldin kaçak Sindimmmm dün çok yoruldun bugün dinlendin anlaşılannn inan ben de az önce oturdum gerçi 2 ısırık simit sende alışkanlık olmaya başladı kuzum

afiyetolsun cnmmmm elbette sayabiliriz

Hafta sonu Eşim almış ve hala 1 tane bitmedi ama ceza alabilirim cnm dün piknikten sonrs bizim eve çay içilmeye gelindi ve zaten Cumartesi uyuduğum 4 saatle geçirdim günü aslında hala yorgunluk var ama malesef işler bekliyo :) sen nelerle uğraştın cnm işler bitmiyor hiç gercekten ne güzel dinlen cnm şimdi

Iphone dan gönderildi

İyiyim şükür bebişim sen nasılsınnn dün yorgunluk bugün ptsi yogunluğu şükürrr diyelimmm fakat bugün spor yapmak gözümde büyüyor

akşama doğru inş yaparım

Ah İnan bende aynıyım ama yapmam lazım sporu ihmal etmeyeyim asıl benim bu zamanlar daha cok asılmam gerek spora ki kilolar gitsin direnç olmasın dimi

Iphone dan gönderildi

Bizde seni özledik bebişimmm kolay gelsinnn fakat ütü den çok radyasyon alıyoruz tatlımm biraz yap ara ver ne olur sürekli yapmamaya çalış

karatayın en güzel yanı bu işte 1 kilo versen bile 3 kilo vermiş gibi inceliyorsun motivasyonumuz da tavan yaptığına göre bu hafta güveniyorum

sana bebişimmm

yok cezalık değil tatlım ama alışkanlık haline gelmesin diye uyardımm ben bitirdim sayılır biraz ütüm var benimde ama akşamüstü spor öncesi yapacağım uykusuz kalmışsın bugün erken yatarsın artık cnm

Ah İnan bende aynıyım ama yapmam lazım sporu ihmal etmeyeyim asıl benim bu zamanlar daha cok asılmam gerek spora ki kilolar gitsin direnç olmasın dimi

Iphone dan gönderildi

aynennnnn sporsuz olmuyor cnm benim hadi bir an önce işlerini bitir cnmm kk ya girince zaman su gibi akıyor

Aynen cnm hadi ben kaçtım o zaman gece girerim artık byyyyy

Iphone dan gönderildi

Ay inşallah cnm bnm ütüyü zaten ikiye bölerim biraz bugun biraz yarına :)

Iphone dan gönderildi

Kizlar selam ne kaynattiniz merak icindeyim gecmis okuyamiyorum. Yoldayiz konya dan alanya ya donuyoruz yarin is basi artik surekli katilirim sevgiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben bugun baya sac,aladim menu konusunda ya
Sabah evden cok erken ciktim evde de kahvaltilik yoktu yeni geldim diye mecbur okulda tost yedim kesinlikle Sabah ekmek yiyince gunun devaminda acligimi bastiramiyorum

Sabah 8 de
kepekli ekmege beyaz peynirli domatesli tost sutlu kahve

ara 1 sade turk kahvesi yaninda 1 er kuru erik ve kayisi ve 1 ceviz

ara 13-13.30 da meyve 10 kiraz 2 kayisi 2 incir 3 erik

aksam 17.30
1 yumurtadan lorlu biberli (sutlu) omlet ve 2 yk bol maydonozlu ve pulbiberli ve az zeytinyagli yogurt 4 zeytin

su yatana kadar 2.5 i gecer 2 bardak yesilcay aksam da bir bardak kahve icerim

spor
leslie 3 mile(yapildi)
leslie 1 mile(yapilacak)
50 yarim mekik (yapilacak)

acikcasi bu hafta hedefime yaklasabilecegimi bile dusunmuyorum cok kotu beslendim bu 2 gundur

Son düzenleme:
bir de geceleri yatmadan elma sirkeli ilik su icmeyi planliyorum sizce yarari olur mu zayiflamaya oyle bi baslik gordum diyet yontemlerinde :26:

rica ederim cnmmmm evet ceza vermedikçe yemeye devam edeceksin anlaşılan en azından 1 top ile nefsini söndür cnmcımmmmmm 3 top görürsem ceza gelir ona göre

Ama ama ben bu mesajı görmeden önce yemiştim 3 top söz bir daha sadece tek topcuk 😊😊😊😊 ama bu günlük affet emi ; )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kizlar. dun misafirleri aldim ve sukur alnimin akiyla ciktim isin icinden. misafirlerim sevgililer ve nisan yolunda ilerleyen kisilerdi fakat aileleri karsi oldugundan bir turlu yuzuk isine gelememislerdi. vakti zamaninda bizim de yasadigimiz seyleri simdi yasiyorlar. bizden akil almaya gelmisler bizde verdik ama biraz ters oldu sanirim:))) kiza dedim ne olursa olsun aileni karsina alma kimse icin degmez. ben iki sene gec evlenmis olsaydim yapmazdim bu evliligi dedim. benimki kudurdu ne yani pisman misin dedi. onlarin isi yaparken az kalsin bizim yuva gume gidiyordu:))) gece cikista da yeni dersanemize gittik henuz temizlik yapilmamis esyalar icine gimemis ama cooook guzel olmus. ne yazikki bir yil surecek o guzellik. sonra da apart dairelere baktik oralarda harika gorunuyo. her halde insallah umarim on gune kadar biter isi. busabaha gelince. resmen pert oldum. dunun yorgunlugu cikmamisti ki dr randevusu alip bu gunde onla ugrastim. sabah bi gittim kan verdim arkasina hmen kahvalti yaptim oglen saatinde bir daha gittim tokluk kani verdim. ogleden sonrada sonuc icin gittim eve zor attim kndimi. sonuc olarak seker hastasi degilmisim ama insulin direncim varmisbunun icinde her gun spor yap dedi altidan sonra yemek yeme dedi birde glisemik indekslere dikkat et dedi. yani bildigim seyleri soyledi:))) bakalim kendime biraz daha ceki duzen verebilecekmiyim. dun b12 ignemi vurdurmayi unutmustum. salak gibi o kadar hastanede gecti gunum bu gund unuum olmazssa hava az kararsin tekrar gidip birde onu yaptirayim offf allahim offf

Meraba kizlar.
Bugunki menumu paylasayim.
Sbh domate salatalik 1 dilim bugday ekmegi
Aksam uzeri 4 kasik bulgur pilavi 4 kasik kabak yemegi
Aksamda 3-4 tane diyet biskivI 1 TAne aoc dondurma
Ewet sacmaladim bugun, yok boyle bi menu. Oyle oldu ama bugun. Gece uyuyamadim gunduz kizimla uyumusum. Simdi kalkcm dus alcm, utu yapcm yeni camasir atcm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…