- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
[/QUOTE]
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 367. etap
Gülay : 85------------------->84,3
Nura : 80,9----------------->80,3
Perihan:78 ----------------->izinli
Eylül :67,7---------------------->67
Feride :77,8----------------------->77.6
Nesli :82,8------------------------>81,9
Leyla:67,5------------------------>66,9
Özge:79,5----------------------------------->78,5
Bilge:92,6---------------------------------->
Ayten:79,5------------------------------------>78,9
shadowshows 91---------------------------->90
Cardialgia:64--------------------------------->
Eki Görüntüle 1139828
Kaldı 4 gün meleklerimmmm hedeflerimizi hatırlamakta fayda var
Cardialgia ve bilgecimm haftalık hedeflerimizi yazalım şekerler
Pazar günün menüsü:
Kahvaltı:
Yarım kase yoğurt
1 kayısı
1 mor erik
1 Nektari
2 ısırık simit :)
Akşam 16:00:
Bol ızgara et tavuk
Bol közlenmiş salata (domates, patlıcan, soğan, acı biber, nar ekşisi vb.)
Bol çoban salata
Ayran
1 kayısı
2 bisküvi
Spor:
Bol hareket cocuk peşinde koşuşturdum yere eğilme ağırlık kaldırma sayabiliriz :) :) ve
1 saat açık havada yürüyüş
Iphone dan gönderildi
Sweetcim nasılsın iyi misin
Hoşgeldin kaçak Sindimmmm dün çok yoruldun bugün dinlendin anlaşılannn inan ben de az önce oturdum gerçi 2 ısırık simit sende alışkanlık olmaya başladı kuzum
afiyetolsun cnmmmm elbette sayabiliriz
İyiyim şükür bebişim sen nasılsınnn dün yorgunluk bugün ptsi yogunluğu şükürrr diyelimmmfakat bugün spor yapmak gözümde büyüyor
akşama doğru inş yaparım
Merhabalar canlarım cok özledim sizleri bugun çamaşır günüm ve haftasonu bir türlü oturamadığım için baya dağılmış onla uğraşıyorum dağ gibi ütüm var yine sporu gece yapcam bugun hemen dünkü menümü yazayım sizleri cok özledim ama baya motive oldum ben bı hafta sonu kim görse sen naptın diye soruyo 10 kilo ile bu kadar belli oluyosa 15-20 kilo verirsem nolcak cok merak ediyorum çünkü benim en büyük sorunum göbek tarafım ama inşallah zamanla eriyecek :) ve karatayı cok seviyorum :)
Iphone dan gönderildi
Hafta sonu Eşim almış ve hala 1 tane bitmediama ceza alabilirim cnm dün piknikten sonrs bizim eve çay içilmeye gelindi ve zaten Cumartesi uyuduğum 4 saatle geçirdim günü aslında hala yorgunluk var ama malesef işler bekliyo :) sen nelerle uğraştın cnm işler bitmiyor hiç gercekten ne güzel dinlen cnm şimdi
Iphone dan gönderildi
Ah İnan bende aynıyım ama yapmam lazım sporu ihmal etmeyeyim asıl benim bu zamanlar daha cok asılmam gerek sporaki kilolar gitsin direnç olmasın dimi
Iphone dan gönderildi
yok cezalık değil tatlım ama alışkanlık haline gelmesin diye uyardımmben bitirdim sayılır biraz ütüm var benimde ama akşamüstü spor öncesi yapacağım uykusuz kalmışsın bugün erken yatarsın artık cnm
aynennnnn sporsuz olmuyor cnm benim hadi bir an önce işlerini bitir cnmm kk ya girince zaman su gibi akıyor
Bizde seni özledik bebişimmm kolay gelsinnn fakat ütü den çok radyasyon alıyoruz tatlımm biraz yap ara ver ne olur sürekli yapmamaya çalış
karatayın en güzel yanı bu işte 1 kilo versen bile 3 kilo vermiş gibi inceliyorsunmotivasyonumuz da tavan yaptığına göre bu hafta güveniyorum
sana bebişimmm
Aynen cnm hadi ben kaçtım o zaman gece girerim artık byyyyy
Iphone dan gönderildi
Ay inşallah cnm bnm ütüyü zaten ikiye bölerim biraz bugun biraz yarına :)
Iphone dan gönderildi
rica ederim cnmmmm evet ceza vermedikçe yemeye devam edeceksin anlaşılanen azından 1 top ile nefsini söndür cnmcımmmmmm 3 top görürsem ceza gelir ona göre
Diyet yapmak ve hasta olmak cok yorucu kizlar ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?