Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Özgecim mutlaka acıkırsın yatana kadar hiç olmazsa ayran iç cnm su spor süperrr ödem atıcı çay da yapılmış

yarin da tarti gunu hedefime ulasabilecegimi zannetmiyorum ama insallah en azindan bu 2 gunku sporumun hatrina iyi bir eksi cikarim

inşallah bitanem sen elinden geleni yaptın cnmm kriz hariç

cildin hassas demekki Eylülüm ben de esmer olduğum için rüzgarda bile kapkara olurum kork tabiii bebişimmm

bilerek katılmamazlık yapmayacağına inanıyorum zaten bebişimmm

oooooo süpe rolmuş bugünnnn tartı korkusu nelere kadirrr

hosgeldin cnm benim iyi yapmissin disari cikmakla..biraz hava degisimi olmus ama cok sicakmis hakikaten ben burda henuz o sicakligii goremedim
malesef yarin oruc tutamicam regl donemindeyim bitince artik...
Slm ay sabahtan beri kiz kardesimle uzuuuuun uzuuuun muhabbet ediyoruz. Nadil ozlemisim. Sukur turkiyeye donmesine bir hafta kaldi. İnsallah en kisa suredede gorurum fistigi
allah hayirlsiiyla kavustursun cnm
aslinda farkindaysan cnm bu ara eskisi kadar aktif olamadim ama yinede en cok ben yazmisim
sadece kendi mesajlarimi mi yoksa hepimizinkini mi cnm yaparim tabi yarindan baslayayim o halde mesaj hesaplamaya
birde gunluk olarak yazayim mi yoksa haftaya cuma toplamini mi yazayim
Dilanin disi ciktiiiiiiiii kizlar nihayeeeeeet heyooooooooo
oooo hayirli olsun cnm sonunda ya o kadar ishal derdi cekti

bugunku menum...

kahvalti:
dun kese yogurduna yesil sogan ve ceviz ekledimondan birkac catal yedim (cevizi yalniz yiyince tuhaf oluyorum bende ogutulmus vardi onu ekledim ikisini aradan cikarmis oldum hem ceviz yemis oluyorum sabah hemde su yogurttan)
1 dilim salatalik
1 kase yogurt
1 bardak acik siyah cay

ogle:
1 kucuk mor erik
ogluma az yagli misir patlatmistim ondan 1 avuc

aksam:
2 kasik dunku sebze yemegi
1 kase yogurt
4 tane tavada izgara chicken nuggets
1 kucuk tabak haslanmis bakla

sivi:
2 litre sassy su
5 fincan bol limonlu maydanoz suyu
1 tarcinli zencefilli turk kahvesi
2 bardak yesilcay
2 bardak form cayi
artik patlicam
spor: 20 dk tiffany

afiyetolsun Nuracımmm süpe rmenü cnmmm sporu azalttınmı sanki bebişimmm:44::44:

orda olmanın keyfini sür cnmmm yanıyor buralar resmennn bitince tutarsın cnm benim yooo senin aktifliğin maşallah

nasıl kolayına gelecekse öyle toplayabilirsin bitanem mesajları cuma günkü ve perşembe günkü mesajları sayacaksın cnmmm

menumu begenmene sevindim cnm saat 5 te yedim biraz fazla mi yedim diye de dusunuyorum aslinda ama sivi da cok ictim o yuzdende olabilir
aaa tum haftanin mesajlari degil mi sadece bugun ve yarinin mi cnm :44::44:

menumu begenmene sevindim cnm saat 5 te yedim biraz fazla mi yedim diye de dusunuyorum aslinda ama sivi da cok ictim o yuzdende olabilir
aaa tum haftanin mesajlari degil mi sadece bugun ve yarinin mi cnm :44::44:

sıvıdandır myhtemelen bitanemmm gayet iyi bence geçen cumadan başlayacaksın cnmmm bu perşembe dahil olacak

sweetcim..
bu hafta spor yapamadim inanilmaz bir yorgunluk var ustumde nedenini anlayamadigim cnm insallah haftaya daha iyi yapmaya baslarim cnm
birde yazmissin ya 78 kilo olan biri 1 bucuk kilo vermesi gerek bu aylik olarak mi cnm benim suan bu ay icin yarin dahil degil 3 kilo gitmis gorunuyo yani biz demistik ya kizlarla ramazana 5 hafta kala 4-5 kilo hedefimiz var diye simdilik benim 3 gitmis bakalim yarinla ne kadar olacak cunku suan hic bir degisiklik yok malesef

evet sevgili ayyuzlum eylul baska kim vardi hatirlayamadim 5 hafta gecti gitti ve bizim ramazana kadar 4-5 kilo hedefimiz vardi ya kizlar iste o gun yarin geldi catti bakalim hedeflerimize ulasmismiyiz???

yarin sizden bunun icin bir bildirim istiyorum canlar...ok bende yapcam

tatlım mesela bu takıma başladığımızda 4 hafta önce 83,8 mişsinnn buna göre %2 si 1,6 kilo oluyor sen hayli hayli verdin kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…