- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
iyi aksamlar
menumu yaziyim
Sabah 6
bir avus kellogs bir avuc findikli musli sut ile
ogle 12.30
3-4 yk corba 2-3 yk taze fasulye salata ayran
ara
4 findik bir kayisi
canim birsey yemek istemiyor artik karnim baya tok
spor leslie 4 mile yaptim 3 mile ve 1 mile da yapicam
su yatana kadar 3lt ye yakin yesilcay 2 bardak bir bardak daha icebilirim 2 su bardagina yakin bol limonlu maydonoz cayi aksam da kiraz sapi demleyip icicem
yarin da tarti gunu hedefime ulasabilecegimi zannetmiyorum ama insallah en azindan bu 2 gunku sporumun hatrina iyi bir eksi cikarim
anam bırı bızı gözetlıyo korktum valla:18::18::18:
ama söz hastalık dısında hıc cıgnemıycem kuralları hastalıkta planlı olmuyo malesef
günes kremı surmezmıyım ama yınede yandım ya yeterlı degıl yada tenımle alakalı gunesı pek sevmıyo benım tenım hatta hazıran geldımı ellerımın ustu kasınmaktan kanıyo nerdeyse ama havalar soguyunca ekım gıbı gecıyo kuvvetlı gunesı sevmıyo cıldım.kapalı oldugumdan bıtek yuzumle ellerım acıkta oyuzden hassaslar galıba allahtan yuzum oyle kasınmıyo
menum
sabah peynır zeytın salatalık domates 2dılım ekmek
ara 10 tane kadar yaban mersını kurusu
öğlen salata 5tane tostmakınesınde pişmiş köfte ayran
ara 1kase yogurt zencefıl tarcın zerdecal ekledım
aksam salata yogurt 1kase corba yarın tartı gunu aksam cok kacırmamak lazım
2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
2bardak yesılkahve
spor 2saat yuruyus tum gun temızlık
Dilanin disi ciktiiiiiiiii kizlar nihayeeeeeet heyooooooooo
hosgeldin cnm benim iyi yapmissin disari cikmakla..biraz hava degisimi olmus ama cok sicakmis hakikaten ben burda henuz o sicakligii goremedimSlm meleklerimmmmmm nasılsınız herşey yolundadır inşşşşşş
Bu sıcak nedir kızlar buharlaşacağız sanki sabah anneannemi ve teyzemi foçaya götürdüm anneanneme sıcak çok dokunuyor oraıs biraz daha serin az önce geldimmmarabanın derecesi 46 gösteriyordu duşa zor attım kendimiii
zencefil ve zerdeçal metabolizmayı hızlandırıyor bitanemmmm afiyetolsun iyi yapmışsın cnmmmkolay gelsişn kuzummm bugün işleri bitirmeye çalışın yarın oruçlu olacağız nasipse
bir kk bir iş yap cnm benimmm ben öyle yapıyorum ama şu an vinç gelse kalkacak halim yok dinlenirken hemen kk ya daldım
susuzluk zorlayacak zaten kuzummm yoksa acıkacağımızı sanmıyorum kolay gelsin bitanemmmm
Merhaba Aytencimm haklısın sevdiğin biriyle vedalaşmak hakikaten zor cnmmm fakat gönüller bir olduuktan sonra teknolojiyle artık uzaklar yakın oluyor cnm benim
alişin kendi tatlılığı yeter nuracımmmmondan peşindeler bence
hadi kolay gelsin bebişimmmmm
o kestane şekerleri yarın tartıda ne gösterecek bakalım
tşkler bitanemmmm
evet cnm fazla teferruatlı olmadığı için pratikblendırda çekilince minik parçalara bölündüğü için vitamin namına birşey kalmıyor neslim
Eki Görüntüle 1169615 pudingmiiiiii hemde akşammmmmm
Eylülllllllllllllllllllllllllllllllllllll akşamdan sonra kaçamak yapmak yokkkkkkk
Eki Görüntüle 1169618 hakettin kuzummm
kolay gelsin bitanemmmmm
güneş koruyucusu sürmedinmi Eylülümmm normal dışarı çıkarken bile kullanmka şart oldu artık hele ki deniz kenarında olmazsa olmazlardan cnmm
iki güne geçer yüzün cnm benimm ama denize girmemekle iyi yapmışsın böbreklerin daha kötü olabilirdi ramazandan sonra iyi hissedersen girersin cnmm
Kayınpederin hakikaten ilginç bir karaktere sahip Gülayımmm gelinin çorabınımı takip etmişş çok ilginç hakikatenn
fakat eltin eşiyle bir sorunu yoksa yuvasını bozmamalı bence üstelik de hamişşş araba para o çocuğu babasız büyütmenin telafisi olamazkiiyi düşünmeli inş geri döner cnm
ben cepten nete giremiyorum hiç mecbur kalırsam da normal netten giriyorum o kk uygulaması çok karışık geldi full site yapıp giriyorum biraz küçük ama bu daha iyi geldi bana
Slm leylacımmmm sıcaklar olmasa iyiyiz şükür kuzummm sen nasılsın ne kusuru bitanemmm ben senin sağlığın için endişeleniyorum cnm benim
evet sohbet güzeldi Aytencim
allah hayirlsiiyla kavustursun cnmSlm ay sabahtan beri kiz kardesimle uzuuuuun uzuuuun muhabbet ediyoruz. Nadil ozlemisim. Sukur turkiyeye donmesine bir hafta kaldi. İnsallah en kisa suredede gorurum fistigi
aslinda farkindaysan cnm bu ara eskisi kadar aktif olamadim ama yinede en cok ben yazmisim5.Günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu vardır,bu en az rakamdır,haftada 35 mesaj altına düşen üye 2.sarı karttan sonra takımdan çıkarılacaktır..Paylaşım ve destek ne kadar çok olursa motivasyonun o kadar yüksek olacağı unutulmamalıdır
Leyla :68
Özge :50
Ayten :45 : Aytencim katılımın paylaşımın çok iyi tşk ederim takım listesine hoşgeldin cnm yarın listedesin sabah erkenden bildirimini yapıp isteye eklemelisin cnm
Neslihan :26 Tatilde olduğun için bu haftayı gözardı ediyoruz kuzumm
Cardialgia :24 Bitanemm katılımın ve menü paylaşımın malesef yeterli değildeneme süreni 1 hafta daha uzattım bilgin olsun cnmm
Fatma :17 takımda 2. günü olmasına rağmen
Feride :16 kpss sınavına dek mesaj sayısından muaf
Eylül Sıla : Yufkaydı hastalıktı derken bu haftayı gözardı ediyoruz cnmmm
Shadowshows: 13 Bitanem inş bir sorun yoktur fakat katılımın ve menü paylaşımın yetersizo yüzden deneme süreni hafta daha uzatıyorum cnmm
Bilge :0 büyük ihtimal aramızdan ayrıldı cuma bildirimde bulunmazsa diskalifiye olacak
Evetttttt Cumadan itibaren mesaj sayılarınız bu şekilde meleklerimmmmsizden ricam şayet bir mazeretiniz olursa önceden bildirin ki mesaj sayısından muaf olabilesiniz takım kurallarımız belli ve hepiniz bu kuralları kabul ederek geldiniz şayet bu kurallar olmazsa disiplin olmaz ve hepimiz gevşeriz inanın ne kadar çok katılım paylaşım olursa motivasyonumuz o kadar iyi olur bu haftalık sarı kart olayını iptal ediyorum bu haftadan sonra mazeretsiz mesaj sayısı düşük olursa devreye girecektir amacımız sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vermek bunun için de disiplin şart size güveniyorum katılımı artırmak için önerileriniz varsa lütfen paylaşın meleklerimmm
unutmadan bir hatırlatma daha yapayımmm yarın takımımızın 1, ayı doluyor bu sebeple
13. Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir
bu kuralımız gereği hesaplamaları yapıp sizleri bilgilendireceğimmmm
Sindicimmm haftaya haftalık mesaj sayılarını sayabilirmisin bitanemmm
oooo hayirli olsun cnm sonunda ya o kadar ishal derdi cektiDilanin disi ciktiiiiiiiii kizlar nihayeeeeeet heyooooooooo
bugunku menum...
kahvalti:
dun kese yogurduna yesil sogan ve ceviz ekledimondan birkac catal yedim (cevizi yalniz yiyince tuhaf oluyorum bende ogutulmus vardi onu ekledim ikisini aradan cikarmis oldum hem ceviz yemis oluyorum sabah hemde su yogurttan )
1 dilim salatalik
1 kase yogurt
1 bardak acik siyah cay
ogle:
1 kucuk mor erik
ogluma az yagli misir patlatmistim ondan 1 avuc
aksam:
2 kasik dunku sebze yemegi
1 kase yogurt
4 tane tavada izgara chicken nuggets
1 kucuk tabak haslanmis bakla
sivi:
2 litre sassy su
5 fincan bol limonlu maydanoz suyu
1 tarcinli zencefilli turk kahvesi
2 bardak yesilcay
2 bardak form cayi
artik patlicam
spor: 20 dk tiffany
hosgeldin cnm benim iyi yapmissin disari cikmakla..biraz hava degisimi olmus ama cok sicakmis hakikaten ben burda henuz o sicakligii goremedim
malesef yarin oruc tutamicam regl donemindeyim bitince artik...
allah hayirlsiiyla kavustursun cnm
aslinda farkindaysan cnm bu ara eskisi kadar aktif olamadim ama yinede en cok ben yazmisim
sadece kendi mesajlarimi mi yoksa hepimizinkini mi cnm yaparim tabi yarindan baslayayim o halde mesaj hesaplamaya
birde gunluk olarak yazayim mi yoksa haftaya cuma toplamini mi yazayim
oooo hayirli olsun cnm sonunda ya o kadar ishal derdi cekti
menumu begenmene sevindim cnm saat 5 te yedim biraz fazla mi yedim diye de dusunuyorum aslinda ama sivi da cok ictim o yuzdende olabilir
afiyetolsun Nuracımmm süpe rmenü cnmmmsporu azalttınmı sanki bebişimmm:44::44:
orda olmanın keyfini sür cnmmm yanıyor buralar resmennn bitince tutarsın cnm benim yooo senin aktifliğin maşallah
nasıl kolayına gelecekse öyle toplayabilirsin bitanem mesajları cuma günkü ve perşembe günkü mesajları sayacaksın cnmmm
menumu begenmene sevindim cnm saat 5 te yedim biraz fazla mi yedim diye de dusunuyorum aslinda ama sivi da cok ictim o yuzdende olabilir
aaa tum haftanin mesajlari degil mi sadece bugun ve yarinin mi cnm :44::44:
aboooooooooooooooowwwwwwwwwww
sıvıdandır myhtemelen bitanemmm gayet iyi bence geçen cumadan başlayacaksın cnmmm bu perşembe dahil olacak
sweetcim..
bu hafta spor yapamadim inanilmaz bir yorgunluk var ustumde nedenini anlayamadigim cnm insallah haftaya daha iyi yapmaya baslarim cnm
birde yazmissin ya 78 kilo olan biri 1 bucuk kilo vermesi gerek bu aylik olarak mi cnm benim suan bu ay icin yarin dahil degil 3 kilo gitmis gorunuyo yani biz demistik ya kizlarla ramazana 5 hafta kala 4-5 kilo hedefimiz var diye simdilik benim 3 gitmis bakalim yarinla ne kadar olacak cunku suan hic bir degisiklik yok malesef
himmmm simdi acelem oldugu icin sonra da anlasam olur dimi cnm
tatlım mesela bu takıma başladığımızda 4 hafta önce 83,8 mişsinnn buna göre %2 si 1,6 kilo oluyor sen hayli hayli verdin kuzummm
aboooooooooooooooowwwwwwwwwww
ok cnm aksam esim ise gitsin oglusumu uyutayim yaparim sorun degil
yarin sabaha elinde bil :13::13:
ok cnm sagol ben yarindan itibaren saymaya baslayayim o halde
kuzum bu hafta ben saydımmm sen haftaya perşembe sayarsın cnm benim yorulma bugün zaten sarı kart haftaya devreye girecek
ay insallahYarın için hepinize başarılar bebişler, güzel rakamlar görelim bakalım
ay insallah
sanirim bu gecede uyku yok bana nedense hep bi stress oluyorum gece zor yatip gunduz erkenden kalkiyorum
Stres yapma kuzum yaa
Stres yapma kuzum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?