Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sanırm Ayyüzlüm kısır yazmak istemiş cnm :)

Iphone dan gönderildi

evet öyleymiş telefondan yazınca karışmış :)

Ya kediye alışılırım ama köpeğe alışamam heralde küçükken beni kuzu şeklinde bi köpek kovalamıştı :))
Cok korkuyorum o yüzden :))

Iphone dan gönderildi

bende korkarım köpekten :18:

afiyet olsun kaçamaklarınız inş yağa dönüşmeden eriyiverir :)

Canim o kisir da buraya gelene kadar kidir olmus:))) ya telden girince harf yanlisi yapabiliyorum. Kontrol etmezsem boyle komik duruma dusuyorum:))

tamam canım aslında anlamam lazımdı bende yapıyorum telefonda öyle hatalar :)

Kayısılı ,içinde karatayın ye dediği herşey olan genişşş kahvaltı

tamamdır artık hayatta unutmam bu arada hatırlattığın için sağol kayısı almam lazım benimde yarın kkk lı bi kahvaltı için

İyi akşamlar meleklerimmmmm geç de olsa sporumu yaptım duşumu aldımmm görev tamam:13:

ferideei ( 77,8/ 77/800gr / %1,280)

maşallah feridemmmm tbrklerrr güzel gitmiş bu hafta ama ya yarın sabah daha az çıkarsann:26: ben şimdilik kaydedeyim değişiklik olursa ekleriz cnmm gelemezsen aynısı kalır

yoğun olduğunu biliyorum cnmmm allah zihin açıklığı versin

Canim o kisir da buraya gelene kadar kidir olmus:))) ya telden girince harf yanlisi yapabiliyorum. Kontrol etmezsem boyle komik duruma dusuyorum:))

ben pc den girdiğim halde neler yazıyorum cnm benimmm hiç sorun değil

Ellerine sağlık cnm ramazan öncesi iyi olmuştur gezmişsinde oh sefan olsunnn nerdeydin Aytencim senn söyledinde benmi kaçırdım acaba:26:

evet nazarımız değdi sanırımmm ama en azından akşamdan önce cıs yemişsin bitanemmm yine de 25 mekik gelsinnnmiiii

Ay kızlar bir derdim var köşesinde bi arkadaş Türk erkeklerin Rus kız merakını sormuş ve gelen cvplar cok komik geldi bana hatta eşime de anlatıyodum :))

Iphone dan gönderildi

oralara da mı takılıyorsun bitanemmmm

ben de bu sefer stress yaptim

no stres no panicccc bızdıkımmmm yarın ola hayrola bakalım

Menum
Sabah: karatay kahvaltisi
Aksam: kidir uc bardak ayran
İki bucuk lt.su buyuk bir bardak yesil cay, yarim saat yuruyus.

süper menü cnmmmm tşklerrr

Sagol cnm bi yandan yemek yapıyorum eşime bi yandan Ali bi yandan Kk anca
Bütün aylık kilomuzu mu bölüyoruz cnm buna

Iphone dan gönderildi

kıyamam sana 1 ay önceki kilonu 2 ile çarpıp 100 e bölüyorsun bitanemmm

İşte diiyorum fotoyu değiştirmiş gecen sordum da yok yanlış hatırlıyorum heralde dedim

Iphone dan gönderildi

Emma ve pj o kadar sık foto değişiyorlarki bende karıştırıyorum bazen

ismi de kendi gibi ciciymiş hakikaten kolyesini sevsinlerrr ben de bayılıyorum küçük dostlara köpeğim öldükten sonra artık evde yasak malesef

köpeklerden korkulurmu hiçççççç candır onlar cannnn kayısı çok pahalı kuzum kayısı yerine kuru erik de alabilirsin 48 tl burda

Menüm

Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak
Kahvaltı
2 yumurtalı menemen
1 bardak kefir
7 ceviz
2 dilim peynir
10 zeytin
2 dilim karpuz

ÖĞLE
1 dilim parfe şekersiz

AKŞAM
sulu köfte
yeşil mercimek salatası
cacıkk

SPOR
sabah 10 dk twist 13 x5 tibet yogası
öğleden sonra
30 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany 45 squat 60 mekik

Sıvı
3 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
3 bardak elmalı karışım
1 bardak kefir
1 fincan türk kahvesi+1 kuru erik
1 bardak çay
1 maden suyu

köpeklerden korkulurmu hiçççççç candır onlar cannnn kayısı çok pahalı kuzum kayısı yerine kuru erik de alabilirsin 48 tl burda

iyi akşamlaar

teşekkürle, kolyesini erkek arkadaşım almıştı onun zevki

aay çok üzüldüm ya benim en korkutuğum şey o işte ölmeseler hiç

korkuyorum ama seviyorum yine de :)

48 nedir ya badem o kadar değil kuru erik alayım madem zaten gaz yapıyor kayısı

afiyet olsun yine güzel menü

afiyet olsun yine güzel menü

tşkler cnmmm

erkek arkadaşın da seviyor anlaşılan evet kaybetmek çok zor oluyor gerçektennn malesef doğanın kanunu keşke hiç ölmeseler dediğin gibi

Cnm hakikaten badem daha ucuza geliyor altın gibi olmuş üretim bu yıl az olduğu için pahalı olmuş ağaçlarda kayısı olmamış malesef alternatifine bakacağız artık mürdüm eriği kurusu çok güzel oluyor

ferideei ( 77,8/ 77/800gr / %1,280)
Tebrik ederim Cnm darısı başıma ınsallah ve tüm kızların başına âmin
Ay cok seviyorum orayı Cnm hatta orada bölümler vardı kaldırmışlar sanırım direk hepsini aynı bölüme almışlar :) baktım burası sakin oraya bakayım dedim :)
Her zamanki gibi süpersin Cnm

birde kahvenin yanına bir bitter yiyebiliyo muyuz Cnm 1 derken kare :))

iyi yaptın cnm arada değişiklik lazım tabiiii cevabını biliyorsun aslında sorunun değilmi kuzummmm 1 tane ye cnmmm bitter o kadar skaıncalı değilll

ama 2 tane yersen fururummmm

iyi yaptın cnm arada değişiklik lazım tabiiii cevabını biliyorsun aslında sorunun değilmi kuzummmm 1 tane ye cnmmm bitter o kadar skaıncalı değilll

ama 2 tane yersen fururummmm

Evet cnm aslında biliyorum da şansımı denemek istedim evet bugunde 1 kare bitterden bişey olmaz diye duydum TV de emin olayım dedim cnm :)

Iphone dan gönderildi

Evet cnm aslında biliyorum da şansımı denemek istedim evet bugunde 1 kare bitterden bişey olmaz diye duydum TV de emin olayım dedim cnm :)

Iphone dan gönderildi

Çokkkk uyanıksınnnn bitanemmm çokkkk herşeyi kararında yemek güzel cnmmm kendini frenleyebildiğin sürece sorun yok ve yediklerini

yaktığın sürece çekinmeden yiyebilirsin

Bu arada yarın listeyi düzenleyip paylaşmak isteyen gönüllü varmı aranızda meleklerimmm Gülay sanırım yarın diş buğdayı yapacak o yüzden müsait olamayabilir ben şimdilik evdeyim gerçi neslim ne dersin cnmmm :26::26:

Ben yaparım cnm kilo listesi değil mi yatmadan halledeyim ama listede kimler var tam olarak bu hafta bilmiyorum

Iphone dan gönderildi

*** 6. TAKIM 367. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 85/ / / % )
BilgeKi( 92,6 / / /% )
EYLÜL SILA ( 67,7 / / / %)
ferideei ( 77,8 /77 /0,8 / % 1,03)
lisbeth93 (79,5 / / /% )
merinetya (80/ / / /% ) Yeni üye hedef kilo 68
neslihank4 (82,8 / / /% )
Sindi564 ( 80,9 / / /% )
Tekaskim( 67,5 / / /% )

6. Takım Ortalaması : %

Son düzenleme:

Bak şimdi yine hallettin cnm

Iphone dan gönderildi

Ben yaparım cnm kilo listesi değil mi yatmadan halledeyim ama listede kimler var tam olarak bu hafta bilmiyorum

Iphone dan gönderildi

Liste hazır bitanemm benim sabahtan banka işleirm var öğleden sonra evdeyim gerçi herkesin öğrenmesi açısından tüm üyeler bir kez yapsın diye demiştim tatlımmm gönüllü çıkmazsa sen payklaşırsın bitanemm

haftaya yüzdesi en az olan listeyi yapar paylaşır​

Gelsiiiiiinnnnnnn 😊😊😊 şimdi mesajımi atıp iki katı kadar ceza yapacağım 😉
Ben Yozgat'ın Aydıncık diye bir ilçesindeyim 😊 Çorum a 1 saat

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm 6 ya kadar paylaşılması gerek dimi bakarım yarın kızlardan haber çıkmazsa ben paylaşırım

Iphone dan gönderildi

25 yeterli bitanem yorulma sıcakta yarın yaparsınn sporuna ilaveten fazlasını teklif ettiğin için tşk ederimm

hmmmm şimdi öğrenmiş oldum herhangi bir bilgi kayıtlı değilmiş benim hafızada Çoruma yakınmışsın haftasonları da gezebilirsiniz

bu sorun değil bitanem ferideyi de ekledim unutmuşumm yüzde hesaplarının doğru olup olmadığını kontrol etmelisin cnmm minik hatalar olabiliyor

yarın bu liste tavan yapar inş

Ok cnm fakat birilerinin yüzdesi düşecek mi bölünecek mi ayy cok soru sordum yine :)) bakarım ben yüzdelere cnm ok

Iphone dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…