- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Oy masallahh fıstıgıma ne guzel bır kız. Rabbim uzun ömürler versin inş
ay Allah bağışlasın canım artık doğum günlerini mezuniyetlerini paylaşırsın böyle güzel fotolarla prensesinin
bende yaptım. Kendımı iyi hisediyorum simdi.
tebrikler sanada canım. bende 14.takımı takip etmeye çalışıyom henuz enteresan bişiye denk gelmedimherkesın gozu 14. takımda. Bende artık ara ara gırıp bı bakıcam hep bırıncıler :44::44: cok hırslandımbızde olmalıyız bırıncı
tatlım ayran detoks tarifi buğdaylı değil bulgurlu zateneylulcum bende bgn detoks yapıcam. İlk yaptıgımı basrız olmustu. yazdıgını gorunce bende bugday yoktu onun yerıne bulgur koymustum acaba ondan mı kibugday mı olmalı. Bugday ile mi yapayım
geçmiş olsun canımhepinizden özür diliyorum çok rahatsızlandım
vallahi yeni girdim siteye, hala iyi değilim ama evi toplayıp alışverişe gitmem lazım
kolumu kaldıracak halim yoktu ablam yanımdaydı sağolsun...
pazartesi spor salonuna başlıyorum.
benim için pazartesi başlangıç olsun bir daha asla aksatmam.
noldu hepinizi ramazanmi carpti kimse gelip gitmiyo :)))
aslında esımlık bı sıkıntı yook despot degıldır sagolsun zorla göndermez benı.9 senelık evlıyız hıc beraber gıdemedık köye ben hep cocuklarla yalnız gıttım.enson 2 sene once kaynanam köyde delırttı benı oda yemın ettı bıdaha asla senı yanlız göndermıycem dıye.sımdıde babası söyleyınce benı aradı napalım dıye bılıyosun durumları dedım ya ıstemıyorum gıtmenı zaten ama babamada anlatıyorum anlamıyo dedı.enson söylıycem babama kendı bılır dedı sagolsun.ama kayınpederde trıp myapmıs.umrumda degıl vallahı hep herkesı dusunup memnun etmeye calısarak yasadıgım için 30 yasında doktor kapılarında kaldım hep hastayım.artık kendım için yasıycam .ay böyle duaya amiiiiiiiiiin denir ancakkız ağrım var de kıvran eşin insafa gelmezmi. bak o taşlar kanala girerse allah esirgesin sarılık olursun karaciğer yetmezliği gelişir. kendine bak biraz ya canım
Oy masallahh fıstıgıma ne guzel bır kız. Rabbim uzun ömürler versin inş
tuyo kaparsan bızımlede paylaş canım swetcımı mutlu ederız ee tabı bızde oluruzherkesın gozu 14. takımda. Bende artık ara ara gırıp bı bakıcam hep bırıncıler :44::44: cok hırslandımbızde olmalıyız bırıncı
bence bugdayla olmalı bıde bugdayla dene.ben pek basarılı olamıyorum tektıp beslenmek kasıyo benı ama ramazan bıtınce yapcam mutlaka ramazanı atlatmak ıcın oruc tutmuyosan sen sımdıden yapabılırsın.aslında bende reglımde yapabılırım orucsuz olcam nede olsa tartıda görulen eksı motıve edıyo ınsanıeylulcum bende bgn detoks yapıcam. İlk yaptıgımı basrız olmustu. yazdıgını gorunce bende bugday yoktu onun yerıne bulgur koymustum acaba ondan mı kibugday mı olmalı. Bugday ile mi yapayım
aa bıara bende duymustum bu suyu.ben bıraz degıstırıp yapmıstım.1lıtrelık cam şişelerımvar 1bardak yesılçay demleyıp sıseye dökuyodum.ufakparca zencefıl rendelıyodum 1 kabuk tarcın yarım lımon dılımleyıp koyuyodum.5 6 yaprak taze bıberıyeyle nanede koyuyodum içimi süper gunde 3lıtre kesın tuketıyodum.hem susatıp dahada cook su içiriyo bence.ama yedıklerımıze dıkkat etmezsek bunlar bızı kurtarmıyo malesefDiyet mevsimi başladı. Hemen hemen herkesin diyette olduğu şu günlerde, Amerikada trend Flat Belly Diet ve Sassy Water
Nedir bu flat belly diet? derseniz, Türkçeye düz karın diyeti şeklinde çevirebiliriz. Ve bu diyetin temeli de, Sassy water yani Sassy suyunu tüketmek. Sassy suyu, ismini yaratıcısı Cynthia Sassten almış. Yeri gelmişken tarifini de verelim:
Sassy Water için malzemeler:
Yapılışı ise şöyle: limonları ve salatalıkları ince ince dilimliyoruz. Tüm malzemeleri 2 litre suyun içine ekleyip, 1 gece buzdolabında bekletiyoruz.
- 2 litre su
- 1 limon
- 1 orta boy salatalık
- 10-12 yaprak taze nane
- 1 çay kaşığı rendelenmiş taze zencefil
işte bu canım karatay grubundada uyguluyorlar tabi benim yüzüm yok karatay grubuna gimeye bi türlü başlayamadım
sagol canım tesekkur ederımhedik bayılırım bide benim tansiyon hep düşüktür uff tuxlu tuxlu yerim ben onu
ama kola ama pasta olmamış canım özellikle kola çok zararlı
afiyet olsun canım
gğzel menü patatesler kızartma olmasa daha iyiymiş ama
maşallah canım
canım çok geçmiş olsun rabbim biran önce şifa versin
tebrikler sanada canım. bende 14.takımı takip etmeye çalışıyom henuz enteresan bişiye denk gelmedim
tatlım ayran detoks tarifi buğdaylı değil bulgurlu zaten
geçmiş olsun canım
heralde herkes ilk gün rehavetinde. allah kolaylık versin sıcaklarda. ben tutmuyorum başka tutmayan varmı acaba
Kizlar gunaydin tum niyetlilerin orucunu allah kabul etsin
Ben bu gun kendimi toparladim çay kenarinda harika bi yuruyus yaptim gune iyi basladim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar " Moderatör Haftasonunda" Canan hoca var izleyin isterseniz
ramazanda tatlı olarak arada güllaça izin veriyor
ve sahurdada komposto öneriyor ama şekersiz
hepinizden özür diliyorum çok rahatsızlandım
vallahi yeni girdim siteye, hala iyi değilim ama evi toplayıp alışverişe gitmem lazım
tuyo kaparsan bızımlede paylaş canım swetcımı mutlu ederız ee tabı bızde oluruz
bence bugdayla olmalı bıde bugdayla dene.ben pek basarılı olamıyorum tektıp beslenmek kasıyo benı ama ramazan bıtınce yapcam mutlaka ramazanı atlatmak ıcın oruc tutmuyosan sen sımdıden yapabılırsın.aslında bende reglımde yapabılırım orucsuz olcam nede olsa tartıda görulen eksı motıve edıyo ınsanı
aa bıara bende duymustum bu suyu.ben bıraz degıstırıp yapmıstım.1lıtrelık cam şişelerımvar 1bardak yesılçay demleyıp sıseye dökuyodum.ufakparca zencefıl rendelıyodum 1 kabuk tarcın yarım lımon dılımleyıp koyuyodum.5 6 yaprak taze bıberıyeyle nanede koyuyodum içimi süper gunde 3lıtre kesın tuketıyodum.hem susatıp dahada cook su içiriyo bence.ama yedıklerımıze dıkkat etmezsek bunlar bızı kurtarmıyo malesefkewndımden bılıyom.ramazanda susarım korkusuyla ıcemem ama ramazandan sonra devam etcem ıcmeye ınsallah
sagol canım tesekkur ederım
benı carptı ne yalan soylıyım öylesıne bı bakayım dedım hıc halım yook hararet yaptım.bıde benım mıgrenım var uzunsure ac kalmama lazım ee malum gunlerde uzun oyuzden basım agrıyo ama allah buyyuk bıkacgune bunye alısır ınsallah
biliyorum dunku menu az manyakca oldu. kolayi susuzlugu gidermek icin ictim cocuklar suyumxu camur yapmak icin bitirince marketede sicakta o yorgunlukla gidemedim
hepinizden özür diliyorum çok rahatsızlandım
Diyet mevsimi başladı. Hemen hemen herkesin diyette olduğu şu günlerde, Amerikada trend Flat Belly Diet ve Sassy Water
Nedir bu flat belly diet? derseniz, Türkçeye düz karın diyeti şeklinde çevirebiliriz. Ve bu diyetin temeli de, Sassy water yani Sassy suyunu tüketmek. Sassy suyu, ismini yaratıcısı Cynthia Sassten almış. Yeri gelmişken tarifini de verelim:
Yapılışı ise şöyle: limonları ve salatalıkları ince ince dilimliyoruz. Tüm malzemeleri 2 litre suyun içine ekleyip, 1 gece buzdolabında bekletiyoruz.
- 2 litre su
- 1 limon
- 1 orta boy salatalık
- 10-12 yaprak taze nane
işte bu canım karatay grubundada uyguluyorlar tabi benim yüzüm yok karatay grubuna gimeye bi türlü başlayamadım
kızlar " Moderatör Haftasonunda" Canan hoca var izleyin isterseniz
ramazanda tatlı olarak arada güllaça izin veriyor
ve sahurdada komposto öneriyor ama şekersiz
eylulcum bende bgn detoks yapıcam. İlk yaptıgımı basrız olmustu. yazdıgını gorunce bende bugday yoktu onun yerıne bulgur koymustum acaba ondan mı kibugday mı olmalı. Bugday ile mi yapayım
Ah rakıbem yıne aynı olduk. Bu hafta benımde 200 gr gıtmıs ama zorla. Sanırım durma donemıne gectık olsun napalım haftaya hızlanır ıns artıkbuarada oldun mı regl. Ben kosusturmaktan cok takıp edemedım olanı bıtenı. Simdi bakıyorum gecmıse.
Banucugumunda ellerıne saglık nede guzel eslestırmes regl donemlerımızden durma ve hızlı kılo vermelerımze j
kadar aynı. Hamışleride bırbırne eslemısti. Supersın banum
herkesın gozu 14. takımda. Bende artık ara ara gırıp bı bakıcam hep bırıncıler :44::44: cok hırslandımbızde olmalıyız bırıncı
Kizlar gunaydin tum niyetlilerin orucunu allah kabul etsin
Ben bu gun kendimi toparladim çay kenarinda harika bi yuruyus yaptim gune iyi basladim
Banucum sen bizim kaptan yardımızken bizede yapardın. Özledim ben o günleri
dünkü menüm
sabah: yok
öğleden sonra: yarım kase hedik, bir dilim pasta, bir kurabiye bir kaç bardak kola
akşam: 2 kaşık pirinç pilavı, bir kase yoğurt, doyana kadar salata
bir buçuk saat tempolu yürüyüş, 1 lt den fazla su
iyi aksamlar
Menümu yazayim bende kizlar
Kalkinca çörekotu 2 brd su
Sabah 2 yumurta
10 zeytin
Peynir
Dom salatalik
1 cay bardagi ceviz
Öğlen 1 hibuskus cay t.kahvesi
3 bulgurlu mercimekli kabak dolma yogurt 1 kofte
Aksam 1tabak et haslama bi lokma cevizli çörek
Spor yapmadım misafirim geldi ansizin
Menümu yazmayı unutmuşum yeni aklıma geldi
Sabah 2 yumurta
10 zeytin
Peynir
Dom salatalik
Öğlen 1 kupa tarçınlı süt
10 kiraz
Aksam 2 Baget 5 patates kızartması
Spor yapmadım ama öyle bir ev temizliği yaptım ki leslie 5 mile yapmış gibiyim 😊😊😊
menum
sabah 2yumurtalı omlet zeytın peynır 1elma
ara 10tane yaban mersını kurusu
öğlen 2 kasık patates yemegı 1tabak taze fasulye
aksam yogurt salata corba
2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1bardak bıberıye
spor 1.5saat yuruyus
ınsallah
safra kesemde cook tas var safra kesemı alacaklar canım
aslında oyle ama kayınpeder aramıs esımı bugun benım için ılla yolla onu dıye gıtsem bayramdan sonra anca gönderırler.saglıgım hiç musaıt degıl.kayınvalıdeme allah saglık versın ama cook zor bı kadın benı 1ayda öldurur ordaesımde hasta amelıyat olcak nasıl gelsın deyınce baya bozulmus kayınpeder ama yapcak bısey yook
amın canım cook sagol.kayınvalıde ıyıymıs ama benı ıstıyolar esımı aramıslar bugun bahanede buldular cagırmak ıcın.sıkıntı yaptıkca agrılarım artıyo.sende geldın bugun aklıma yemın ederım dedım ınsallah kayınpederlerı gelmezde bı rahat ramazan gecırır dıye
Canim kaptanım menülerime yorum yapıp beni bilgilendirdigin için ve motive ettiğin için çok çok teşekkür ederim. Inşallah bende burada başarı hikayemi yazmak istiyorum 😊😊😊😊
çok teşekkür ederim ilginiz içinsizin aranızda olmak benim için büyük bir onur. Aynen kesinlikle umutsuzluk yok artık arada bir oluyor öyle iteliyip kakalıyıp başarıcaz inşallah hepimiz. Bu arada boyum 160. Şu an ki kilo 57.5 Hedefim ise 48 kilo olmak. Basen ve bacaklarda kilo fazlalıklarım hep (
Her seyi hazirladim da bi onlari unutmusum. Bizde elimize ne gelirse onune biraktik. Makas para kalem ve birde zikirmatik vardi:))) benim gorgusuz kizim kalem para zikirmatik hepsini birden kucakladi:)))
Cok sukur kv iyiymis insallah daha iyi olur. Sende ramazandan sonra kurtulursun ameliyattan insallah. Sagligina kavus rabbim kolay kurtarsin. Amiiiiin
Sabah : 1 muz 2 dilim kasar peynir 2 dilim salam 1 kucuk domates
Oglen :50 gram grillden tavuk gogsu yanina 2 kasik cacik
Ara: 15 kiraz bir dilim ince karpuz
Aksam 1 yumurtadan biraz sucuklu yumurta 1 kucuk kase mantar corbasi yarkm salatalik limonlu... ama yumurtanin 4/3 yiyebildim kucuk kase corbaninda yarisini icebildim ama manyak bisekil sistim az yatmamak icin
Gun boyu 1 bardak ayran 1.5 su 2 turkkahvesi birtane normal neskafe
menümü yazayım
Kahvaltı 10:30
2 yerli muz, az ceviz,1 bardak süt
Ara: 1 avuç kiraz, 4 tane kayısı taze
Akşam 17:30
Tavuklu çorba, salata, ayran
spor:1 saat çarşıda yürüme az tempolu
sıvı:3lt su
bugün çok meyve yedim farkındayım ama dışardaydım erkek arkadaşımlaydım meyve en masum şey gibi geldi
banu nasılsın bende listeyi taradım son halini şimdi paylaşım sayfasına bakacaktım. ah canım o kestane şekerleri yaktı beni
yarında sitede d.günü partısı var iftardan sonra ama asla ağzıma sokmucam sana söz veriyorum.
Diyet mevsimi başladı. Hemen hemen herkesin diyette olduğu şu günlerde, Amerikada trend Flat Belly Diet ve Sassy Water
- 2 litre su
- 1 limon
- 1 orta boy salatalık
- 10-12 yaprak taze nane
Slm meleklerimmmmmdün akşam gelemedim arkadaşım ve kuzenle sahura kadar kaynattıkkk
ikiside fena çarpıldı ilk gün olduğu için zorlandılar biraz uzandılar şimdi bende bi bakayım dedim
utanmana gerek yok Ftamacım meyveyi zaten erken yemişsinnn afiyetolsun bence çok güzel sabah 22 muz fazla cnmmm kayısı ve 2 muz birleşince çok fazla olmuş tatlım
selam kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inş
şu an çok susadım ama acıkmadım bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak :)
maşallah ne kadar tatlı Allah sağlıklı uzun ömürler versin
teşekkürler sizinde kabul etsin :)
ben izleyemedim ya güllaç serbestmi yaşasın ama tabi arada bir :)
geçmiş olsun
selamlarrr
cogunuz oruclusunuz sanirim
allah Kabul etsinnn su ilaclar beni yine engelledi
Slm cnmmm aminnn bitanemmm inş hepimizinkini kabul etsinbende sadece susasım yoksa başka birşey yok
3, gün alışırız buna da
ağır şerbetli tatlılar yemektense güllaç abartmadan yemek mantıklı bence de
yaa bir de bir sey sorucam bu detoks carpti beni
listed 20.00 a kadar yiyin diyor ama benim hem karnim cok agridi hem midem bulandi yemesem kalan 2 tane kaseyi olur mu
selamlarrr
cogunuz oruclusunuz sanirim
allah Kabul etsinnn su ilaclar beni yine engelledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?