Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

biliyorum dunku menu az manyakca oldu. kolayi susuzlugu gidermek icin ictim cocuklar suyumxu camur yapmak icin bitirince marketede sicakta o yorgunlukla gidemedim

bende yaptım. Kendımı iyi hisediyorum simdi.

herkesın gozu 14. takımda. Bende artık ara ara gırıp bı bakıcam hep bırıncıler :44::44: cok hırslandım bızde olmalıyız bırıncı
tebrikler sanada canım. bende 14.takımı takip etmeye çalışıyom henuz enteresan bişiye denk gelmedim

eylulcum bende bgn detoks yapıcam. İlk yaptıgımı basrız olmustu. yazdıgını gorunce bende bugday yoktu onun yerıne bulgur koymustum acaba ondan mı ki bugday mı olmalı. Bugday ile mi yapayım
tatlım ayran detoks tarifi buğdaylı değil bulgurlu zaten

geçmiş olsun canım

noldu hepinizi ramazanmi carpti kimse gelip gitmiyo :)))

heralde herkes ilk gün rehavetinde. allah kolaylık versin sıcaklarda. ben tutmuyorum başka tutmayan varmı acaba

ay böyle duaya amiiiiiiiiiin denir ancak kız ağrım var de kıvran eşin insafa gelmezmi. bak o taşlar kanala girerse allah esirgesin sarılık olursun karaciğer yetmezliği gelişir. kendine bak biraz ya canım
aslında esımlık bı sıkıntı yook despot degıldır sagolsun zorla göndermez benı.9 senelık evlıyız hıc beraber gıdemedık köye ben hep cocuklarla yalnız gıttım.enson 2 sene once kaynanam köyde delırttı benı oda yemın ettı bıdaha asla senı yanlız göndermıycem dıye.sımdıde babası söyleyınce benı aradı napalım dıye bılıyosun durumları dedım ya ıstemıyorum gıtmenı zaten ama babamada anlatıyorum anlamıyo dedı.enson söylıycem babama kendı bılır dedı sagolsun.ama kayınpederde trıp myapmıs.umrumda degıl vallahı hep herkesı dusunup memnun etmeye calısarak yasadıgım için 30 yasında doktor kapılarında kaldım hep hastayım.artık kendım için yasıycam .

Oy masallahh fıstıgıma ne guzel bır kız. Rabbim uzun ömürler versin inş

masallah barekallah.ben böyle seyler pek bılmem yapmam ama vallahı oyle hosuma gıttıkı su 3. cocuga cesaret edersem vallahı bende yapcam bayıldım .

herkesın gozu 14. takımda. Bende artık ara ara gırıp bı bakıcam hep bırıncıler :44::44: cok hırslandım bızde olmalıyız bırıncı
tuyo kaparsan bızımlede paylaş canım swetcımı mutlu ederız ee tabı bızde oluruz
eylulcum bende bgn detoks yapıcam. İlk yaptıgımı basrız olmustu. yazdıgını gorunce bende bugday yoktu onun yerıne bulgur koymustum acaba ondan mı ki bugday mı olmalı. Bugday ile mi yapayım
bence bugdayla olmalı bıde bugdayla dene.ben pek basarılı olamıyorum tektıp beslenmek kasıyo benı ama ramazan bıtınce yapcam mutlaka ramazanı atlatmak ıcın oruc tutmuyosan sen sımdıden yapabılırsın.aslında bende reglımde yapabılırım orucsuz olcam nede olsa tartıda görulen eksı motıve edıyo ınsanı
aa bıara bende duymustum bu suyu.ben bıraz degıstırıp yapmıstım.1lıtrelık cam şişelerımvar 1bardak yesılçay demleyıp sıseye dökuyodum.ufakparca zencefıl rendelıyodum 1 kabuk tarcın yarım lımon dılımleyıp koyuyodum.5 6 yaprak taze bıberıyeyle nanede koyuyodum içimi süper gunde 3lıtre kesın tuketıyodum.hem susatıp dahada cook su içiriyo bence.ama yedıklerımıze dıkkat etmezsek bunlar bızı kurtarmıyo malesefkewndımden bılıyom.ramazanda susarım korkusuyla ıcemem ama ramazandan sonra devam etcem ıcmeye ınsallah
sagol canım tesekkur ederım

benı carptı ne yalan soylıyım öylesıne bı bakayım dedım hıc halım yook hararet yaptım.bıde benım mıgrenım var uzunsure ac kalmama lazım ee malum gunlerde uzun oyuzden basım agrıyo ama allah buyyuk bıkacgune bunye alısır ınsallah

bende bu gun yarinizinliyim canim:)

maşallah ne kadar tatlı Allah sağlıklı uzun ömürler versin

Kizlar gunaydin tum niyetlilerin orucunu allah kabul etsin
Ben bu gun kendimi toparladim çay kenarinda harika bi yuruyus yaptim gune iyi basladim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkürler sizinde kabul etsin :)

kızlar " Moderatör Haftasonunda" Canan hoca var izleyin isterseniz
ramazanda tatlı olarak arada güllaça izin veriyor
ve sahurdada komposto öneriyor ama şekersiz

ben izleyemedim ya güllaç serbestmi yaşasın ama tabi arada bir :)

geçmiş olsun

selam kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum

Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inş

şu an çok susadım ama acıkmadım bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak :)

Slm meleklerimmmmm dün akşam gelemedim arkadaşım ve kuzenle sahura kadar kaynattıkkk

ikiside fena çarpıldı ilk gün olduğu için zorlandılar biraz uzandılar şimdi bende bi bakayım dedim

oyyyyy beni mutlu etmeyi düşünürmüşşşş tşkler bitanemmm ben çok mutluyum sonuçlardan süpersiniz bence
sassy suyu sindi yapıp severek içiyorduuu

yok bitanemmm ama az kalsın fen çarpılıyordummm akşam ekstreme bakayım dedim hesap kesim tarihimdiii bir de ne göreyimm 13,000 tl borç kalbim duracaktı ilk aklıma gelen netten bankaya girerken şifremi hacklediler diye düşündümmm inceleyince sürekli gittiğim markette bir yanlışlık olmuş 120 yazacaklarına 12,000 yazmışlar incelediler hatalarını kabule dip özürdiledilerr pts yatıracaklar şükür 20 yıldır kullanırım hiç böyle birşey başıma gelmemişti

biliyorum dunku menu az manyakca oldu. kolayi susuzlugu gidermek icin ictim cocuklar suyumxu camur yapmak icin bitirince marketede sicakta o yorgunlukla gidemedim

hmmmm haklısın cnmmm sıcaklar insanı üşendiriyor

Bitanemmm hayırdır giremediğine göre tahmin etmiştim bir terslik olduğunu üşüttün sanırım gelmiş geçmiş olsun cnm dikkat et kendine

tşkler şirinemmmmm

kızlar " Moderatör Haftasonunda" Canan hoca var izleyin isterseniz
ramazanda tatlı olarak arada güllaça izin veriyor
ve sahurdada komposto öneriyor ama şekersiz

evet bu komposto güzel oluyor hiç kaynatmadan şekersiz dolapta bekletiyorsun ben çok seviyorum

bence de buğdayla yap Ayçacımmm bakalım bu sefer nasıl olacak:26:

hakikaten denk geldi eşleştirmeler

ben de merak ediyorum aslında ama ilginç birşey göremedim henüz

Kizlar gunaydin tum niyetlilerin orucunu allah kabul etsin
Ben bu gun kendimi toparladim çay kenarinda harika bi yuruyus yaptim gune iyi basladim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminnnn cnmmm inşallahhh ohhh çay kenarında doğayla başbaşa yürüyüşşş kıskandım mm neslimmm

Banucum sen bizim kaptan yardımızken bizede yapardın. Özledim ben o günleri

bitanemmm iki yeri taramak hakikaten zor oluyor tüm menüleri geçmiş yaparak işaretliyorummm yoksa yine yapardım seve seve ne demek bebişimm şirinem yapmaya başlamıştı hem

Allahımmmm bu ne güzelliktir böyle allah bağışlasın üçünü de bitanemmm ne mutlu sana çok tatlılar Gülayımmm bak birde korkuyordun dışarda olurmu diye harika olmuş bence

öğle hakikaten kötü olmuşşş sağlık olsun cnmmm kahvaltı yapmamışsın sanırım o yüzden hayır diyemedinn kolada su dökülünce mecbur kalınmış diyeceke birşey yok cnmcımm bugün telafi edersin

Afiyetolsun cnmcımmmm

Afiyetolsun Aytencimmm kızartma az olsa da yakışmamış menüne kuzumm trans yağ sonuçta neyse nefsini öldürdün diyelim

afişyetolsun Eylülümm

gitme o zamannnn bitanemmm eşin seni destekliyor nasılsa çok acil bir durum olsa gidersin ama şimdi gerek yok bence sende iyi değilsinki

Canim kaptanım menülerime yorum yapıp beni bilgilendirdigin için ve motive ettiğin için çok çok teşekkür ederim. Inşallah bende burada başarı hikayemi yazmak istiyorum 😊😊😊😊

bitanemmm faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana fakat asıl bunu başaran sensinnnn unutma elbette yazacaksınnn harika olacak

fazla kilon da yok bızdık menülerini nlük paylaşırsan sporunu suyunu yardumcı olmaya çalışırız bitanemmm

Yerim onu ben napsınnn belki on parmağında on marifet olacakkk neden görgüsüz diyorsunki benim meleğime bakimm

işte buuu bana bunlarla gel leylacımmmm afiyetolsun cnmmm çok beğendimmm

utanmana gerek yok Ftamacım meyveyi zaten erken yemişsinnn afiyetolsun bence çok güzel sabah 22 muz fazla cnmmm kayısı ve 2 muz birleşince çok fazla olmuş tatlım

iyiyim bitanem sağol sen nasılsın şekerlerin seni yakacağı belliydi kuzum olsun önümüze bakacağız artık sözüne güveniyorum bitanemmmm

cok tesekkur ederim Kaptanımmm

selam kaptan

bizimkilerde yatak döşek yatıyolar

evet fazla oldu ama bir daha olmaz hazırlıksız olduğumdan oldu hep :)

bugünden itibaren toparlıycam

selam kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum

Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inş

şu an çok susadım ama acıkmadım bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak :)

Slm cnmmm aminnn bitanemmm inş hepimizinkini kabul etsin bende sadece susasım yoksa başka birşey yok
3, gün alışırız buna da

maşallah ne kadar tatlı Allah sağlıklı uzun ömürler versin

teşekkürler sizinde kabul etsin :)

ben izleyemedim ya güllaç serbestmi yaşasın ama tabi arada bir :)

geçmiş olsun

ağır şerbetli tatlılar yemektense güllaç abartmadan yemek mantıklı bence de

yaa bir de bir sey sorucam bu detoks carpti beni
listed 20.00 a kadar yiyin diyor ama benim hem karnim cok agridi hem midem bulandi yemesem kalan 2 tane kaseyi olur mu

amin alışırız tabii

ben zaten bu konuda şanslıyım şerbetli tatlıların hiç birini sevmem sütlü severim

yaa bir de bir sey sorucam bu detoks carpti beni
listed 20.00 a kadar yiyin diyor ama benim hem karnim cok agridi hem midem bulandi yemesem kalan 2 tane kaseyi olur mu

yavaş ta olsa içmeye çalış bitanemmm şayet yemezsen başka birşey yemen gerekecek ve detoks bozulacak çok dokunduysa bırak cnmmm sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…