Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyyy ne kadar mutlu oldum tarif edemem inşallah haftaya takım olarak birinci oluruz

herkese hayırlı akşamlar
menümü unutmadan paylaşayım

sahur:
*2 yumurta ve 2 dilim kaşardan yapılmış omlet
*10 zeytin
*domatessalatalık,
*1 bardak süt
*3 hurma

iftar:
*1 kepçe yayla çorbası
*2 bardak ayran
*1 tabak bezelyeli patates yemeği (etliydi ayrıca ben patateslerini ayırdım)
*3zeytin
*1hurma
*1dilim kaşar

sahuru ve iftarı hooopp diye üst üste yemiyorum çorbadan sonra bir 10dklık mola verdim

tatlı: 1dilim kavun 1 dilim karpuz

hedefim suyu 3lt yapmak
yapabilirsem leslie yapacağım

Bugün ilk günüm bakalım menülerimi beğenicekmisiniz

Sahur:
Tereyağında 1 adet yumurta
Az fasulye
Zeytin, peynir, domates, salatalık
3 tane kavun

İftarda ananemdeydik teyzem pek bi özenmiş
Mercimek çorbası
2 kaşık pirinç pilavı Hindi sote 2 kaşık
Karnıyarık 1 tane küçük boy
Domates salatalık zeytin
Ananem yufkadan su böreği yapmış ama annemle 1 dilimi ortak yedik
3 dilimde küçük karpuz

45 dakika yürüyüş
Suyuda 3 litre yapmaya çalışıyorum

Heyooooooooooo sesim geliyor muuuuuuuu ay kimseler yok ama olmuyor ki böyle hepinize ceza veresim geldi suan
Ben leslie 3 mile fast walk yaptım. Tavsiye ederim terinizi yerlere akitacak harika

Son düzenleme:

Canım ne güzel sporunu yapmışsın aferin sana kaçamakları sende biliyorsun pirinç pilavı ve börek ayrıca hiç süt ya da ayran icmemissin dikkatimi çekti belki sahura ekleyebilirsin

hoşbuldum bitanemmmmm tbrk ederim sporunu da yapmışsınnn ben de yaptımmm duşumu da aldım ohhh misss uyuşukluğum geçti iftardan sonra bir tuhaf olmuştummm spor iyi geldi

Ayyyyy çok çok iyi yapmissiiiiinnnn ohhh ne güzel oluyor değil mi bu arada suan bir kaçamak yaptım kızma ama söylemeden duramam Kocam etsiz çiğ köfte yapmış. Küçücük iki sıkma aldım yedim :26:

Heyooooooooooo sesim geliyor muuuuuuuu ay kimseler yok ama olmuyor ki böyle hepinize ceza veresim geldi suan
Ben leslie 3 mile fast walk yaptım. Tavsiye ederim terinizi yerlere akitacak harika

tbrkler bitanemmmmm iyi yapmışsın ben de yaptım oh huzurluyum şimdi ver ceza kuzum verrr

afiyetolsun cnmmm suböreğini ortak yemişsiniz mümkün olduğunca iftarda hafif yemeye çalış bitanem çorbayla başla ve 15 dk ara ver yemeğine sonra az az yersin

harikasın Aytencimm ben de 15 dk ara veriyorum çorbadan sonra suyla dıydum bugün zaten

ayyyy ne kadar mutlu oldum tarif edemem inşallah haftaya takım olarak birinci oluruz

inşallah bitanemmm

Gun boyu 1 litre su ictim simdi bir kahve ve yine yarim litre su icerim yatmadan once yogurt karisimimida yer yine yarim litre icer yatarim

aman leylacım herkese kaçamak cezası veriyorum sana yemediğin için ceza vereceğim nerdeyse gayet güzel bitanemmm çok yememişsinn
miden küçüldü sanırım o yüzden çok geliyor sana

Ben oruclu degilim ama tutan herkesinkini allahim kabul etsin ve sabrini versin ins

Amin cnmmmm allah razı olsun

oy korkunc birsey.kiz iyi farketmissin hatayi yoksa olacaklari dusunmek bile istemiyorum.

evet Gülaycımm bir şekilde bankadan da kayıtları çıkartırdım sonuçcta kasa fişi 120 lira karttan 12,000 çekilmişş kendi başları derde girerdi
tatlıya bağladık çok şükür

Bizde sana tesekkur ederiz ellerine saglik zahmet oldu. Aytenximi bende ayrica tebrik ederim

rica ederim neslimmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaaa detoksu biraktigim yetmezmis gibi yemek yedim bir de aksam arkadaslarimla bulusmaya gittim zaten detoks beni kotu etmisti bir de baya yurudum falan yanlarina varinca resmen titriyordum zorla yemek yedirdiler ama ne yalan soyliyim iyi geldi onu yemeseydim evde cikolataya meyveye falan sarardim ammmaaaaa guzel haber once waffle a ki kendisi olmadan yasayamam derdim sonar gullaca sonar da dondurmaya rest cektim

menum

Sabah 9.45 1 dilim kepek ekmek 1 kk peynir domates salatalik roka marul

saat 12-14-16 1 er kase ayran detoksu karisimi

saat 19 a dogru kucuk bir sis kebap 1 yk yogurtlu patlican salatasi

su 3 lt yi rahat gecmistir 2 bardak yesilcay (birini su an iciyorum)

spor olarak da 2 saate yakin yurumusumdur

hoşgeldin bızdıkımmmm geçtimi başının ağrısı:26:

çiğköfte yasak değil bitanemmm kızmam merak etme eniştenin ellerine sağlıkk 4-5 tane yiyebilirisn iftar sonrası şişkinlik yapara bulgur kararında yemişsin cnm afiyetolsun

işte benim bızdıkımmmmmm cıslara hayır dediğin için kocamannnn

afiyetolsun bitanemmm

aksam yemegi yiyip cay icince kendime geldim
aksam yemem kotu oldu sanirim ama en azindan kendime geldim yani meyveye vuracagima et oldu en azindan :44: kotu olmamis di mi

ya yarina hem ev isi yapmam lazim hem ders calismam gerekiyor bugun Sabah detoksun yorgunlugu vardi uzerimde aksam da disari ciktim her sey yarina kaldi

selaam yürüyüşümü yaptım geldim

menümü yazayım

Sahur:2 yumurta haşlanmış, peynir, domates, zeytin
İftar:6 tane fırında köfte (patatesliydi de ben köftelerini yedim), salata, 3 hurma

Sıvı:Adaçayı, siyah çay 3.5 lt su (çok susadım bugün fena )

Spor:1 saat yürüyüş

sahurda yumurta yiyince gerçekten hiç acıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…