yavaş ta olsa içmeye çalış bitanemmm şayet yemezsen başka birşey yemen gerekecek ve detoks bozulacak çok dokunduysa bırak cnmmm sen bilirsin
selam kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inş
şu an çok susadım ama acıkmadım bakalım ilerleyen saatlerde neler olacak :)
herkese güzel bir gün olsun Ramazanımız mübarek olsun
ben dün baya bayayorulmuşumkuzucum da 08.30 da kaldırdı beni
ama çok şüküröğlen uykusunu yaptık ikimizde
çok hareketsizim sizler de öyle misiniz?:26:
bu arada akşama yayla çorbası yapacağım da tarifler pirinçle ben yerine bulgur eklesem olur mu
birakicam sanirim ablam ya
bir sey yemem hani en kotu salata midem allak bullak oldu :26:
bir de ben dun 14 ten sonar hicbirsey yememistim sanirim biraz da ondan ve cay kahvesizlikten oldu basim donuyor su an
simdi tamamlamadim diye tartiya arti yansimaz degil mi bu :26:
herkese güzel bir gün olsun Ramazanımız mübarek olsun
ben dün baya bayayorulmuşumkuzucum da 08.30 da kaldırdı beni
ama çok şüküröğlen uykusunu yaptık ikimizde
çok hareketsizim sizler de öyle misiniz?:26:
bu arada akşama yayla çorbası yapacağım da tarifler pirinçle ben yerine bulgur eklesem olur mu
bir de ben dayanamiyorum cay kahve icicem valla basim agridi artik
bana gore degil boylle seyler ben onu anladim
yok neden yansıma olsun cnmmm bırak kuzummm bize göre değil bu detokslar çarpıyor insanıı hem de kahvesiz hiç olmuyor yap iç kahveni cnm benimn başım çatlamıştı benimde alışıksan vücut ister
Aminnn cnmmm inşallahhhbugurla yapabilirsin cnm ben hep öyle yapıyorum aynenn Aytencim miskinlik biraz var bikaç güne bünye alışır inş
bana göre de değil cnm 1 gün yetti anlamama
Aminnn cnmmm inşallahhhbugurla yapabilirsin cnm ben hep öyle yapıyorum aynenn Aytencim miskinlik biraz var bikaç güne bünye alışır inş
kesinlikle degil bize gore bir de ben salakligima doymayayim kan ilacimi da almadim bugundetoks daha etkili olsun diye hicccc bi daha girismem boyle islere guzel guzel besleniyoruz iste tek tip yemek valla yoruyor beni
ben simdilik cikiyorum hadi gorusuruzzzzzz
akşam spor mu yapsak
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 367. ETAP SONUC LİSTELERİ
20 - 27 HAZİRAN 2014
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................14. TAKIM
İKİNCİ .................5. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................6. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
5. takımdan.............hm22.................%3.49
İKİNCİ
14. takımdan.............Slimsigara......................%3.00
ÜÇÜNCÜ
6. takımdan.............merinetya .....................%2.50
Eki Görüntüle 1171681 Eki Görüntüle 1171682
Hepinize çoookkkkk tşk ediyorum meleklerimmmmhaftaya yine ilk üçte olmak dileğiyle Aytencim bireyselde takımlararasında 3, oldun harikasın bitanemmm
Slm meleklerimmmmmdün akşam gelemedim arkadaşım ve kuzenle sahura kadar kaynattıkkk
ikiside fena çarpıldı ilk gün olduğu için zorlandılar biraz uzandılar şimdi bende bi bakayım dedim
oyyyyy beni mutlu etmeyi düşünürmüşşşştşkler bitanemmm ben çok mutluyum sonuçlardan süpersiniz bence
sassy suyu sindi yapıp severek içiyorduuu
yok bitanemmm ama az kalsın fen çarpılıyordummm akşam ekstreme bakayım dedim hesap kesim tarihimdiii bir de ne göreyimm 13,000 tl borç kalbim duracaktı ilk aklıma gelen netten bankaya girerken şifremi hacklediler diye düşündümmm inceleyince sürekli gittiğim markette bir yanlışlık olmuş 120 yazacaklarına 12,000 yazmışlar incelediler hatalarını kabule dip özürdiledilerr pts yatıracaklar şükür 20 yıldır kullanırım hiç böyle birşey başıma gelmemişti
hmmmm haklısın cnmmm sıcaklar insanı üşendiriyor
Bitanemmm hayırdır giremediğine göre tahmin etmiştim bir terslik olduğunu üşüttün sanırım gelmiş geçmiş olsun cnm dikkat et kendine
tşkler şirinemmmmm
evet bu komposto güzel oluyor hiç kaynatmadan şekersiz dolapta bekletiyorsun ben çok seviyorum
bence de buğdayla yap Ayçacımmm bakalım bu sefer nasıl olacak:26:
hakikaten denk geldi eşleştirmeler
ben de merak ediyorum aslında ama ilginç birşey göremedim henüz
Aminnnn cnmmm inşallahhh ohhh çay kenarında doğayla başbaşa yürüyüşşş kıskandım mm neslimmm
bitanemmm iki yeri taramak hakikaten zor oluyor tüm menüleri geçmiş yaparak işaretliyorummm yoksa yine yapardım seve seve ne demek bebişimm şirinem yapmaya başlamıştı hem
Allahımmmm bu ne güzelliktir böyleallah bağışlasın üçünü de bitanemmm ne mutlu sana çok tatlılar Gülayımmm bak birde korkuyordun dışarda olurmu diye harika olmuş bence
öğle hakikaten kötü olmuşşş sağlık olsun cnmmm kahvaltı yapmamışsın sanırım o yüzden hayır diyemedinn kolada su dökülünce mecbur kalınmış diyeceke birşey yok cnmcımm bugün telafi edersin
Afiyetolsun cnmcımmmm
Afiyetolsun Aytencimmm kızartma az olsa da yakışmamış menüne kuzumm trans yağ sonuçta neyse nefsini öldürdün diyelim
afişyetolsun Eylülümm
gitme o zamannnn bitanemmm eşin seni destekliyor nasılsa çok acil bir durum olsa gidersin ama şimdi gerek yok bence sende iyi değilsinki
bitanemmm faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana fakat asıl bunu başaran sensinnnn unutma elbette yazacaksınnn harika olacak
fazla kilon da yok bızdık menülerini nlük paylaşırsan sporunu suyunu yardumcı olmaya çalışırız bitanemmm
Yerim onu ben napsınnn belki on parmağında on marifet olacakkkneden görgüsüz diyorsunki benim meleğime bakimm
işte buuubana bunlarla gel leylacımmmm afiyetolsun cnmmm çok beğendimmm
utanmana gerek yok Ftamacım meyveyi zaten erken yemişsinnn afiyetolsun bence çok güzel sabah 22 muz fazla cnmmm kayısı ve 2 muz birleşince çok fazla olmuş tatlım
iyiyim bitanem sağol sen nasılsın şekerlerin seni yakacağı belliydi kuzum olsun önümüze bakacağız artık sözüne güveniyorum bitanemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?