Evet bu gecen 2 hafta baya tartıştım eşimle ondan da olabilir ayy inşallah geri dönerim irademe
Iphone dan gönderildi
Cnm alışverişe gitcektim ama olmadı kahvaltılık az bişey kaldı sonra eşime söyledim o getirdi yumurtayı falan birkaç gün idare edeceğim markete yeni ürün gelcekmiş Perşembe günü gitmek istiyorum :) farkındayım kahvaltımı tam yapmadığım için tüm gün gözüm döndü :) ama inanılmaz bir baklava tarzı yada kemalpaşa lokm tarzında şerbetli tatlı çekiyo cnm
Iphone dan gönderildi
Ben geldimmmmmmmmeleklerim napıyor acabaaa
Antalyanın sıcağına ilaveten bir de nemi var neslimmm klimasız durulmuyor oralarda işin zor hakkaten canımm
ekmeklere başlamışsınnn sanırım bünyen alışamadııı doktora gidince değerlerine baktır bakalım neslim afiyetolsun cnmm
Nuracımmm omega 3 eksikliği tatlı krizine yol açıyor bitanemmm zorlama kendini çok canın çektiyse bir tane de kalabileceksen minik bir parça ye cnmm nefsini öldürcek kadar tabii yediğin zaman sporla yakman şart meyveli tarçınlı yoğurtla idare etmeye çalış kuzumm hurmayı da fazla kaçırma o da çok masum değil karatayda hiç yok zatennnnedenb 3 çatal omlet
ohhh hadi bakalım yansın yağlar iyi yapmışsın bitanemm
gel geliki dilim pide içinmi utandın sen bakimmm Eylülümmm ramazandayız bitanemmm o kadarcık olur iftarda çok güzel sporda yaparsan sorun yok bitanemmm iftardan sonra 1 şişe de maden suyu içmeye çalış Eylülümmm
en çok korktuğum şey benimde o yüzden alıntıları yollamadan önce kopyalıyorum akıllandım artıkcnmmm iftarda yemen zor olur çünkü yemekten yarım saat önce yemen gerekir çörek otunu o yüzden sahurda sofrayı hazırlamaya başlamadan önce tüket bitanemm sen hazırlayana kadar zaman geçer iftarda bekleme şansın yok dediğin gibi tok karnına alınınca kilo yapıyor ayrıca tok tutma özelliği olduğu için sahurda alman daha faydalı olur
Hoşgeldinnnnnohh iyi yapmışsınız ama sen zorlanmışsındır sıcak olduğu için cnmmm 2 kilo fark hakikaten çok iftardan sonraysa olabilir çünkü çok su içiyoruz :44::44:
hazır konusu açılmışkennn bu hafta perşembe günü iftardan önce tartılın ona göre bildirim yapacağız unutmayın meleklerimm
afiyetolsun cnmmm allah kabul etsin bitanemmm çorbadan sonra bir 15 dk ara verr sonra devam et iftarına o zaman fazla yiyemezsinn
malesef yok bitanemmbende sporumu yaptım rahatladımm
tiffany nin birkaç videosu var cnmm hepsini yap bence senin kardiyo ağırlıklı çalışman lazım fakat bmi 26 nın altına düşene kadar fazla ağır spor
tavsiye edilmiyor bitanemmm
http://vdownload.eu/watch/113919-brazil-butt-lift-cardio-axe.html
http://www.youtube.com/watch?v=bSZj19AUU5I
bu videolara da bak istersen başlangıç için bunlar iyi bence 1000 kalori yaktıran kardiyolarda var fakat onlar çok ağır cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=643809&page=117&p=31585404#post31585404 bu topictede çok güzel egzersizler var bir ara göz atarsın bitanemm
Evet bu gecen 2 hafta baya tartıştım eşimle ondan da olabilir ayy inşallah geri dönerim irademe
Iphone dan gönderildi
Sagol canım lınklerini gönderdiğin için yandexte bir tiffany yazdım ne kötü görüntüler çıktı karşıma bide şirket bilgisayarı
Canım bı kere bırı yazmıstı labneye vişneleri mıkserden gecırıp ekleyip karıstırıp derin dondurucuya koymus yem,ş sende böle bişi yapsan zararsız gibide duruyor hem
Menumu yaziyorum :
Sahur :
Tereyağında 2 yumurta ve biberli omlet
2 tatlı kaşığı krem peynir
10 zeytin
Domates
Bol su
Iftar :
3 içli köfte
1 kepçe mercimek çorbası
2 ya da 3 çatal hamsi buğulama
Bol salata
1 parça pide ve peynir
1 hurma
3 top dondurma
Suan maden suyu içiyorum
Suyu 3 lt için uğraşacagim yaklaşık 1.5 lt oldu daha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gelmişken hemen dünkü menümüde yazıyım
Sahur:
Bezelye
Hindi
Yoğurt
Domates salatalık zeytin peynir
İftar:
Ablam bir mutfağa girmiş ne kadar sağlıksız şeyler varsa toplamış valla
Kabak, biber ve patates kızartması
Makarna çorbası bir de
Bense bunlar cıss diyip karatay teyzemizin dediğine göre bir dilim pideye tereyağı sürdüm yedim
Yoğurt, peynir, zeytin yedim
Ve iki çatal patates kızartması aldım
Birde 10 tane kiraz
11 buçukta da dondurma isteğimi bastırmak için bir cevizle bir bardak süt içtim
Su şimdilik 2 litre
Bugün yürüyüşe çıkamadım ama yarım saat ip atlama, mekik, bacak kaldırma, squat yaptım
Ablalarım size bir sorum olucak. Gerçekten 3 litre su içebiliyor musunuz? 3 gündür en fazla 2 litre içebildim
slm kızlar canım çok sıkılıyor yalnızım kaç günlerden beri. eşim eve gelemiyor. dershanede ve apartlarda çok iş var. inşallah biran önce biter artık. adam iftarını yapıp geri gidiyor. sahurda ancak geliyor. bu gün akşam beraber gittik bi bakayım nasıl olmuş dedim. çok güzel olacak öyle görünüyor ama zaman lazım. sonra da markete gittim dila ya bez mama aldım. ayyyy eve dönerken ödüm koptu. tam izim eve doğru olan yola dönecem üç küçük çocuk geçti yanımızdan ellerinde pet şişeler var. nasıl tiner koktu. çocuklar en fazla on yaşındalar. neyse geçti onlar atlattık dedim evin yoluna bir döndüm iki tane az daha büyük çocuk önümüzden yürüyor. belli onlarda çekmişler. ellerindeki şişeleri bir geçen arabalara atıyorlar bir evlerin pencerelerine doğru. sadece 50 mt kadar yürüdüm ama gelin siz onu bana sorun sanki bir km yol gittim. çocuklarım bişe anlamadılar anlam veremediler aceleci tavrıma. binaya girer girmez hemen kapıyı kapattırdım ve bir oh çektim bir daha eşim yokken muhtemelen gece tek yürüyüşe çıkmam.
menüm
sahur: sahanda yumurta, bir lokma peynir, bir tatlı kaşığı vişne reçeli, el kadar pide ve tereyağ
iftar: 2 kaşık pirinç pilavı, 2 tavuk incik, 1 kase mercimek çorbası, salata
buraya kadar herşey iyiydi de marketten cips aldımkolayla beraber şey oldu aaaa bide bakmışım yok olmuş
iki lt kadar su
Allaaaaaaaahhhhh ceza gelmiiiiissss100 müüüüü
allah korumuş gülaycımmmm diğer topiğe de yazdım gerçiii o minikler o maddeleri çekince annelerini bile tanımazlar malesefff dikkatli ol cnm gece çıkma mecbur kalmadıkça
hem cips hem kolayok olmuş derken çocuklar yemiştir kesinnnn
25 dk ip atlama gelsin bendennnn
kalorisini geçtim bitanemmm ama çok sağlıksız yapma kuzummm o cips paketlerindeki gaz çok tehlikeli paket şiş dursun diye o gaz kullanılıyor
ve amerikada ingiltere de bu tür paketler ayrı bir yere konuyor ve hamileler yaklaştırılmıyor düşün artıkkk
menüm
sahur: sahanda yumurta, bir lokma peynir, bir tatlı kaşığı vişne reçeli, el kadar pide ve tereyağ
iftar: 2 kaşık pirinç pilavı, 2 tavuk incik, 1 kase mercimek çorbası, salata
buraya kadar herşey iyiydi de marketten cips aldımkolayla beraber şey oldu aaaa bide bakmışım yok olmuş
iki lt kadar su
Canim cips yemişsin galiba dikkatimi çekti de birsey söyleyeceğim. Ben cips bayilan bir insanım. Karatayin önemli bir tespiti var cips im içindeki bir madde dilde ayrı bir tad alma duyuru uyandiriyormus ve insanın yedikten yiyesi geliyormuş. Iste bende ne zaman o paketleri görsem ağzım sular hayali bile yeter yani acı ama gerçek. Herneyse benim de bir kızım var. 2 yaşına girecek. Ve abur cubur adına hicbirsey yedirmiyorum. Onun o vücuduna kıyamiyorum ama bunu sadece yasaklayarak değil de kendim de yemeyerek yapıyorum. Eşim bazen alır kızım görmez bile. Geçenlerde marketten geçerken cips paketlerine anne mama dedi. Dedim annem o çok acı ve kötü bir tadı var bak bende yemiyorum. Tamam dedi yürüdük. Eğer tadına bakmış olsa orada kıyameti koparirdi. Yani çocuklarına gosteriyormusun bilmiyorum ama yersen bile gizli yemesela benimki gizli bir aşk
kaptan duymasin
oyyyyy 25 dk mı:18::18::18::18: ya biliyom zararlarını ama bende biraz nefsim çekerse ne olursa olsun yemem lazım durumu var. ya ben bu gün eşimden sigara çarptım. içtim ve ne çok özlediğimi hatırladım. ve şu an canım acayip çekiyo. o değilde insan kocasını çarparmı
Canim cips yemişsin galiba dikkatimi çekti de birsey söyleyeceğim. Ben cips bayilan bir insanım. Karatayin önemli bir tespiti var cips im içindeki bir madde dilde ayrı bir tad alma duyuru uyandiriyormus ve insanın yedikten yiyesi geliyormuş. Iste bende ne zaman o paketleri görsem ağzım sular hayali bile yeter yani acı ama gerçek. Herneyse benim de bir kızım var. 2 yaşına girecek. Ve abur cubur adına hicbirsey yedirmiyorum. Onun o vücuduna kıyamiyorum ama bunu sadece yasaklayarak değil de kendim de yemeyerek yapıyorum. Eşim bazen alır kızım görmez bile. Geçenlerde marketten geçerken cips paketlerine anne mama dedi. Dedim annem o çok acı ve kötü bir tadı var bak bende yemiyorum. Tamam dedi yürüdük. Eğer tadına bakmış olsa orada kıyameti koparirdi. Yani çocuklarına gosteriyormusun bilmiyorum ama yersen bile gizli yemesela benimki gizli bir aşk
kaptan duymasin
ceza ağır olsunki bir daha elin o zararlılara uzanmasın kuzummmaşkolsun gülaycımmm ben sigaradan kurtuldum diye havalara uçarkennn
sen enişteyi çarpıyorsunnbirdi ikiydi derken çoğalır uzak dur cnm benimm
ay ne güzelll yazmış Aytencim derken o da negözlerime inanamadımmmm gizli aşk demekkkk aldığınız nefesi bile yazmalısınız dememişmiydimmm gizli aleni herşey olacak gelsinmi bir 50 daha
çocukların yatmasını bekledim zaten ama onlar da çok seviyor malesef. ben sakınsam babası bırakıyo babası sakınsa dedesi bırakıyo yesinler diye. onlar yedikçe benim içim gidiyo
biliyom git gide arttığını ondan korkuyom. ama çok canım çekiyo noluyo bana yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?