- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
evet aynen öyle aç ve susuz insanları daha iyi anlıyorum onlar hep öyle biz sadece 1 ay
menüm
Sahur
2 yumurta, 8 zeytin,peynir, az fındık, 4 hurma
İftar
Mercimek çorbası, patlıcan közleme, taze fasulye, azcık fındık,3 hurma
spor:1 saat yürüyüş
sıvı:3.5 lt su
iftarda ne var bakalımmmm
Canim benim çok teşekkür ederim o zaman sana Banucum deriminan ki mesajların süper enerji veriyor bana
Menüm
sahur
2 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
7 ceviz
1 dilim peynir
5 yaprak marul
5 zeytin
İFTAR
1 hurma
yayla çorbası
15 dk ara
fırında köfte patatesleri yenmedi
salata
pirinç pilavı vardı dokunmadım
2 dilim karpuz
Spor
sabah 13 x5 tibet yogası
iftardan sonra
yapamadım
Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 bardak elmalı karışım
1 bardak süt
1 fincan türk kahvesi
2 bardak çay
1 maden suyu
Ayçacımmmm kuzummm hoşgeldinnn özledik bitanem çok yğunsun biliyorum ama alışmışım seni görmeye
Ay kızlar merhaba son 2 saatim kaldı sonra kavuşcam sizlere dayanamadım artık bi mesaj yazayım dedim hadi görüşürüz
Iphone dan gönderildi
Hemen menü veriyorum
Soğuk çorba,türlü ,bulgur pilavı ,komposto
Ay kızlar merhaba son 2 saatim kaldı sonra kavuşcam sizlere dayanamadım artık bi mesaj yazayım dedim hadi görüşürüz
Iphone dan gönderildi
Dimi amaMasllah banumuza nazar degmesın. Insanın enerjısını artırıyor Ben hep Banumuyu 28 yasında hısedıyorum. Abla demeye cekiniyorum yakıstıramıyorum ablayı ona.
MasaalahSahurda bu kadar yıyınce acıkmadın mı? Ben bugun sabah bır dılım ekmek yedım.Oglenı zor ettım aclıktan yarın bende artık oruc tutucam. Ama sahuru napıcam bılmıyorum.:44::44: Mesaide olucam muhtemelen tavuklu salata ıle geciricem . Vucut kıtlıga fln gırer mı kı ?
Cokk tesekkur ederım canımm. Bende ınan çok özlüyorum sizleri.Zaten hergün girip yarım saatte olsa bı okuyorum yazdıklarınızı. Bende o kadar alıstım ki buraya. Benım anne benı hergun arar mesela o aramayınca hısettıgım duyguyu hısedıyorum yanınaza ugramayınca
canım Ayçam çok tşk ederim bitanemm ablalık güzeldirrr severim bennnn
hayır kuzum inan acıkmıyorum yumurta ve marul ikilisi süper oluyor sahurda benim gibi yap sende süt yumurta salata hiç acıkmazsın
tavuklu salata pek tutmaz gibime geliyor bitanemmm acıkırsuın muhtemelen
Öyle birşeyki aile gibi oldukkk biri bikaç gğn girmese insan merak ediyor hakikaten ilginç
Kızlar bende otele geldım ama calısmaya devam edicem tabi malumAma calısmadan once soyle bı yarım saat 45 dk spor yapayım diyorum. Fanı dunya çalış çalış kendımede vakıt ayırmam lazım olmuyor boyle. Sızlerle tanısmadan oncekı 20 kılo aldıgım doneme dönmek üzereyim bu beni çok korkutuyor. o yüzden kızın bana spor yapmayınca kacamak yapınca. Normalde 1 kızıyosanız 2 kızın ki aklım başıma gelsin. İş kolik olup çıkıyorum yoksa ben sanki madalya takıyolarda neyse iş dedim ydağıldı konu. Şöyle ki spor salonuna inersem çok vakit kaybederim. Ne yapayım öneriniz nedir? tBurdan takip ettiğim kadarıya leslie ve tibet yogası var sanırım. Hangisini yapayım. Yoksa ebru sanlı ıle duz karın mı yapayım. Tibet yogası için 13 gunde 5 kilo muydu oyle bısı vardı sanırım. Bu gidişle iddayı kaybetcem. Bu hafta 1 kilo vermem lazım daha regl da olmadım. bu hafta içinde olucam o yuzden vücudum ödemde topluyodur. İnatlaşmam lazım. Reglde olsan 1 kilo vericem bana spor sart.
aynen bitanemmm ramazanın asıl amacı o zaten var olanın yok olanın halini anlaması
iftarda ne var bakalımmmm
Masallah oruc tutukta sonra 3.5 lt su. Tebrik ederim canım benim. Menunde 10 numara olmus
Çilekli limonata
Malzemeler
½ kg çilek
1 su bardağı toz şeker
2 adet limon suyu
Soda
Buz
Taze nane
Yapılışı
1. Çilekleri blendıra alın ve şeker ile birlikte blendırdan geçirin.
2. Karıştırma kabına aktarın. 2 adet limon suyunu ve 2 şişe sodayı da ilave ederek karıştırın.
3. Sürahiyeye boşaltın içine taze nane ekleyin ve soğuk olarak için.
Afiyet olsun.
Notlar:
Damak tadınıza göre şeker azaltılıp arttırılabilir.
Değişik meyveleri buz kalıplarında dondurup, limonatınızı bu buz kalıpları ile servis edebilirsiniz.
Dilerseniz bu karışımı buz küplerinde dondurarak içeceklerinizde kullanabilir veya kağıt bardaklara doldurup çubuk saplayarak çilekli dondurma elde edebilirsiniz.
Eki Görüntüle 1173650
meleklerimmm az önce bir topicte gördümmm güzele benziyor ama şekersiz nasıl olur acaba:44::44:
çokta seceneğim yok gb yine ızgara türü şeyler yicem o zaman. Onlarda saat 9 da çok ağır kalmaz mı :44::44: Biliyorum banucum seversın ama benlik bişi ben diyemiyorum sana. sanırım bu kadar enerjik olmandangercekten oyle ben dıyorum bazı arkadaslarımdan bıle görmediğim zamanlar oldu bu yakınlığı. İyiki varsınız
tavuk vaar ve de salata vaar
ahah çok doğru tespit
çok teşekkürler canım evet susuyoruz napalım
denesekmi ki :44:
Canım elbette çalışmak lazım ama kendini de unutma ayrıca iddiayı kazanmamız lazımmm tibet yogası toplamda 12 dk sürüyor ve mevcut olan hastalıkları düzeltiyor bitanemm fakay şu an o senin işine yaramaz şu an en çok yardımcı olacak şey leslie yapmaya çalış bitanemmm ilave tiffany de yaparsınnn
hadi doğruuuuu leslie ablayla kaynaşmaya
cook gecmıs olsun gulaycım allah korumus ama kendını suclu hıssetme bızde ınsanız dalabılıyoruz ama allah korumus nede olsa melek odahahuzursuz on dk uyuyor sonra uyaniyo. az once cocuklarin yanina oturttum oyun oynuyolardi. bende biraz mutfagi toplim dedim. sonra baktim duruyor namaza da durim dedim. anam namazin sonuna dogru bi oksurme sesi geliyo bozdum mecburen namazi kostum baktum nefes alamiyo. parti sapkalarinin susleri varya sanirim ondan atmis agzina zor cikardi. sukur bise olmadi cok suclu hissediyorum kendimi yalniz biraktim. abidiylr ablasi da onu yerde kendi haline birakip pc ye dalmislar((
ben daha once duymustum ama denemedım sen dene bakalım bızede fıkır olsunkomsum bulasik makinesi parlaticisi dok dedi ama henuz yapmadim zannetmiyom gecirecegini ama cikmadik candan bir umut iste
bencede oyle.ben sabah 8.30 9 arası mutlaka kahvaltımı yaparım ustunden encok 4 5 saat gecer saldırcak yemek ararım acıkırım yanı sımdı sahurda yedıgım az bıseyle 18 saat ac kalabılıyorum hele susuzluk rabbım verıyor kolaylıgını hersey onun rızası için nede olsaTşkler bitanemmm Allh sabrını veriyor ne garip değilmi normalde biraz susasak hemen saldırırız nefis terbiyesi için çok güzel oruç bence
kurufasulye bulgurpılavı mercımek cornbası salata ayran mercımek köftesı karpuz hemde cogundan yedım:26::26::26:iftarda ne var bakalımmmm
kız nıye 2 saat kaldı anlamadım kacırdım bıseylerı heralde ama olsun gel bacım bız sahura kadar burdayızAy kızlar merhaba son 2 saatim kaldı sonra kavuşcam sizlere dayanamadım artık bi mesaj yazayım dedim hadi görüşürüz
Iphone dan gönderildi
Kızlar bende otele geldım ama calısmaya devam edicem tabi malumAma calısmadan once soyle bı yarım saat 45 dk spor yapayım diyorum. Fanı dunya çalış çalış kendımede vakıt ayırmam lazım olmuyor boyle. Sızlerle tanısmadan oncekı 20 kılo aldıgım doneme dönmek üzereyim bu beni çok korkutuyor. o yüzden kızın bana spor yapmayınca kacamak yapınca. Normalde 1 kızıyosanız 2 kızın ki aklım başıma gelsin. İş kolik olup çıkıyorum yoksa ben sanki madalya takıyolarda neyse iş dedim ydağıldı konu. Şöyle ki spor salonuna inersem çok vakit kaybederim. Ne yapayım öneriniz nedir? tBurdan takip ettiğim kadarıya leslie ve tibet yogası var sanırım. Hangisini yapayım. Yoksa ebru sanlı ıle duz karın mı yapayım. Tibet yogası için 13 gunde 5 kilo muydu oyle bısı vardı sanırım. Bu gidişle iddayı kaybetcem. Bu hafta 1 kilo vermem lazım daha regl da olmadım. bu hafta içinde olucam o yuzden vücudum ödemde topluyodur. İnatlaşmam lazım. Reglde olsan 1 kilo vericem bana spor sart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?