Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben geldiiiiiiiiimm
Bugün kızımla parka gittik yorgunluktan susuzluktan bir hal oldum.
Kaptanım sana bir sorum var 😊 ben sabah tartiliyorum bir de akşam tartiliyorum bazen 2 kiloya kadar fark oluyor normal mi moralim bozuluyor

Ben kaçayım artık iftardan sonra görüşürüz hayırlı iftarlar hepimizee

banucum oglen alıntılamıstım ama elektrık gıdınce uctu yazdıklarım oyuzdne bıdaha sorayım dedım.kabızlık ıcın çörekotunu tavsıye etmıstın bana ben tok alınınca kılo aldırıyo dıye okumustum sence sahurdamı yesem ıftardamı karar veremedım

menum
sahur zeytın peynır 2dılım pıde domates yesılçay
iftar:26::26::26:

1kepce mercımek 3kasık bulgurpılavı
5tane mercımek köftesı 6 catal karpuz salata

2bardak yesılçay
2bardak hıbıskus

caylarımı demledım ama daha hıbıskuslarımı içmedım sahura kadar ıcerım.
sporda leslı 3mıl actım youtubedan sımdı yapmaya kacıyom

cnm nasilsin iyi misin
ay bende canim ya hic spor yapasim yok malesefhareket edesim bile yok acaba vitamin eksikligi mi var bende gecen yilda boyle olmustum vitamin eksikligi cikti

yok cnm bisey kacirmadin islerim vardi malum ben hala regl den kurtulamadim ama bugun hem camasir gunumdu hem evde islerim vardi onlari bitirmeme 2 gunum vardi
ay cok sinir bozucu bir durum bende gecenlerde alintilari yapip yorum yapmistim sonra sagolsun oglum modemin dugmesine basmis sonra farkettim
insan kafayi yiyo o kadar alintiyi nasil yapcam diye

kizlar biri beni durdursun gercekten bana birsey oldu kafayi yicem yoksa...
regl oldugum icin oruclu degilim henuz ama bir istah patlamasi yasiyorumki sormayin gitsin...
sadece birseyler yemek istiyorum o kadar hee birde unutmadan canima cayip tatli cekiyo ozellikle serbetli tatli
mesela iki gundur hurmaya sarmis durumdayim ki ben oyle ek hurma duskunu biri degilim
nasil basa cikcam bilemiyorum
oruc tutunca belki nefsim korelir ne dersiniz carsambaya kadar biter heralde su reglde rahatlarim belki oruc tutunca, insallah iftardan sonra daha beter bir patlama olmaz amin:18::18:
bugunku menum..

kahvalti:
3 catal omlet
bol hurma

1 pingui

aksam:
firinda et
1 dilim ekmek

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyyy menunde pek sade geldi doydunsa helal
Bende bi geldim isten yattim halsizlikten. Kalkinca yemek yedim sonra biraz yuzdum sadece serinlemek icin buralar cok isindi kizlar yaniyoruz
Menumu yazayim
Sabah kk kahvaltiya ek 2 ekmek
Ara ceviz yogurt
Ogle 1 kiymali pide
Ara kefir haslanmis misir
Aksam tarhana corba firinda patlucanli kofte
2 ekmek
Spor yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay ben yefdigim yesil sogani ve turpu ile yarim salataligi yazmayi unutmusum cnm
valla cok doydum acikcasi insallah gece birsey yemem

hayirdir sen ekmeklere geri donus yapmissin cnm bende bugun 1 dilim yedim

ay mesajlarida saydim cumadan simdiye kadar olanlari
ama alintilari sonra yapcam artik ya birsey sorayim yine her zamanki gibi
ben sorbe yemistim guya dondurmadan daha hafif diye ama sonra sweetcim nettin sen dedi ve sorbenin daha beter oldugunu ogrenmis oldum
acaba meybuz yesek oluyo mu birde tatli olarak ne yiyebilirizki acaba yaaa

ohhh daha ne olsunnn afiyetolsun cnmm özgür gezenleri bir yakalasam bende özledim tavuğu ama malesef zor bulunuyor

şekersiz olursa yapabiliriz tabikiii incirmi eklsek bilemedimki:44::44:

teşekkürler bizim kasaba geliyor organikmiş ama özgür gezenmi bilmiyorum :26:

denemeden bilemeyiz

bu tartılma olayını bende dicektim ben iftara az kala tartılıyorum akşam daha fazla çıkıyorum :26:

afiyet olsun canım güzel bence menün :)

afiyet olsun canım ama akşam hafif olmuş kurtarmışsın bence yarın biraz daha dikkat edersin regl iken benimde iştah patlamalarım oluyor :26:

siz nerede oturuyorsunuz? ne güzel yüzmüşsünüz bende yüzmek istiyorum

menün güzel canım afiyet olsun yüzmede spor bence :)

ay insallah hafiftir cnm ben bilmiyorum bu son 2 haftadir icimdeki fil geri dondu sanki yada acaba biraz moralim bozuktu acaba hincimi yemeklerden tatlilardan mi cikarmak istedim ki

Ben geldimmmmmmm meleklerim napıyor acabaaa

Antalyanın sıcağına ilaveten bir de nemi var neslimmm klimasız durulmuyor oralarda işin zor hakkaten canımm

ekmeklere başlamışsınnn sanırım bünyen alışamadııı doktora gidince değerlerine baktır bakalım neslim afiyetolsun cnmm

Nuracımmm omega 3 eksikliği tatlı krizine yol açıyor bitanemmm zorlama kendini çok canın çektiyse bir tane de kalabileceksen minik bir parça ye cnmm nefsini öldürcek kadar tabii yediğin zaman sporla yakman şart meyveli tarçınlı yoğurtla idare etmeye çalış kuzumm hurmayı da fazla kaçırma o da çok masum değil karatayda hiç yok zatennn nedenb 3 çatal omlet

ohhh hadi bakalım yansın yağlar iyi yapmışsın bitanemm

gel gel iki dilim pide içinmi utandın sen bakimmm Eylülümmm ramazandayız bitanemmm o kadarcık olur iftarda çok güzel sporda yaparsan sorun yok bitanemmm iftardan sonra 1 şişe de maden suyu içmeye çalış Eylülümmm

en çok korktuğum şey benimde o yüzden alıntıları yollamadan önce kopyalıyorum akıllandım artık cnmmm iftarda yemen zor olur çünkü yemekten yarım saat önce yemen gerekir çörek otunu o yüzden sahurda sofrayı hazırlamaya başlamadan önce tüket bitanemm sen hazırlayana kadar zaman geçer iftarda bekleme şansın yok dediğin gibi tok karnına alınınca kilo yapıyor ayrıca tok tutma özelliği olduğu için sahurda alman daha faydalı olur

Hoşgeldinnnnn ohh iyi yapmışsınız ama sen zorlanmışsındır sıcak olduğu için cnmmm 2 kilo fark hakikaten çok iftardan sonraysa olabilir çünkü çok su içiyoruz :44::44:

hazır konusu açılmışkennn bu hafta perşembe günü iftardan önce tartılın ona göre bildirim yapacağız unutmayın meleklerimm

afiyetolsun cnmmm allah kabul etsin bitanemmm çorbadan sonra bir 15 dk ara verr sonra devam et iftarına o zaman fazla yiyemezsinn

malesef yok bitanemm bende sporumu yaptım rahatladımm

3. takımımıda gördüm. Şimdi Spor yapıcamda. Leslie kaçı yapayım canım ?Tifanny de var mı oyle 1-2-3 gibi şeyler?

tiffany nin birkaç videosu var cnmm hepsini yap bence senin kardiyo ağırlıklı çalışman lazım fakat bmi 26 nın altına düşene kadar fazla ağır spor
tavsiye edilmiyor bitanemmm

http://vdownload.eu/watch/113919-brazil-butt-lift-cardio-axe.html

http://www.youtube.com/watch?v=bSZj19AUU5I

bu videolara da bak istersen başlangıç için bunlar iyi bence 1000 kalori yaktıran kardiyolarda var fakat onlar çok ağır cnm

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=643809&page=117&p=31585404#post31585404 bu topictede çok güzel egzersizler var bir ara göz atarsın bitanemm

ay insallah hafiftir cnm ben bilmiyorum bu son 2 haftadir icimdeki fil geri dondu sanki yada acaba biraz moralim bozuktu acaba hincimi yemeklerden tatlilardan mi cikarmak istedim ki

hafif ama düzensiz olmuş o da iştahlı olmandan dolayı canım inş eski iştahına geri dönersin :)

ya bende öyle oluyorum moralim bozukken erkek arkadaşımla bir sorun olduğunda özellikle :26:

inş moralin düzelir canım

Menüm efem

Sahur: 2 yumurtadan zeytinyağlı salata, peynir,zeytin, bool su

İftar: 1 hurma, Izgara tavuk, salata, yoğurt bir avuç kiraz (dayım bizdeydi şerbetli tatlı getirmiş kirazla bastırdım yeme isteğimi yoksa durum fenaydı )

spor:1 saat yürüyüş, 30 dk pide için gezinme ve kuyrukta bekleyiş

sıvı:3.5 lt su, çay, maden suyu

hmmm şimdi anlaşıldıııı bitanem seninki duygusal açlıkkk her zaman yaptığımız hatalardan birii moral bozukluğunda kendimizi yemek yerken buluyoruz

buzdolabının kapısına en fit olduğun resmi as o snein yemeni engeller cnmmm

Fatmacım eğer tavukkk 2,5 saatten önce pişiyorsa organik değildir ordan anlarsınız bitanemm köy tavuğu çok geç pişiyor çünküü

sanırım vucut susuz kaldığı için oluyor bu kilo farkı

cnmmm en basitini söyliyim süt ve olgun yerli muzu bir güzel çırp buzluğa at al sana dondurma

yada benim yaptığım şekersiz parfeler var onlardan yapabilirsinn sütle küçük doğradığım inciri kaynatıyorummm içine kuru yaş meyveler artık evde ne varsa limon kabuğu rendesi ceviz biraz nane bir minik labne peyniri 3 yumurta akını iyice çırpıp hepsini karıştırıyorum silikon kek kalıbıyla buzdolabına atıyorumm çok güzel hafif ve sağlıklı oluyor :131:

süper menüüüüü trbkler fatmacımmm kirazla bastırman iyi olmuşşş böyle durumlarda hiç olmazsa bir çatal al kuzummm ağzında beklet hemen yutma bir lokmada bir on lokmada en azından göz hakkı var değilmi ceza vermem sözzz

Cnm alışverişe gitcektim ama olmadı kahvaltılık az bişey kaldı sonra eşime söyledim o getirdi yumurtayı falan birkaç gün idare edeceğim markete yeni ürün gelcekmiş Perşembe günü gitmek istiyorum :) farkındayım kahvaltımı tam yapmadığım için tüm gün gözüm döndü :) ama inanılmaz bir baklava tarzı yada kemalpaşa lokm tarzında şerbetli tatlı çekiyo cnm

Iphone dan gönderildi

Evet bu gecen 2 hafta baya tartıştım eşimle ondan da olabilir ayy inşallah geri dönerim irademe

Iphone dan gönderildi

hm o zmn organik sabahtan beri kaynaya kaynaya bi hal oldu zaten

peki cuma günü için nezamn tartılmalıyız kaptanım

ay sahi mi teşekkürler kaptan

böyle bir kaptanımız olduğu için çok şanslıyız biz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…