Ben kaçayım artık iftardan sonra görüşürüzhayırlı iftarlar hepimizee
Ohh yaptım Sporumu 3 mil leslieyi açtım havasına gıremedım 20 dk da bıraktım Sonra http://www.youtube.com/watch?v=1N-n1KEivbo buldum. Bununda 8. dksında yıgıldım kaldım. Bugunluk bu kadar yetıversın gari az çalışayım yarın daha çok düzene oturcam inş
yok cnm bisey kacirmadin islerim vardi malum ben hala regl den kurtulamadim ama bugun hem camasir gunumdu hem evde islerim vardi onlari bitirmeme 2 gunum vardicook gecmıs olsun gulaycım allah korumus ama kendını suclu hıssetme bızde ınsanız dalabılıyoruz ama allah korumus nede olsa melek odaha
ben daha once duymustum ama denemedım sen dene bakalım bızede fıkır olsun
bencede oyle.ben sabah 8.30 9 arası mutlaka kahvaltımı yaparım ustunden encok 4 5 saat gecer saldırcak yemek ararım acıkırım yanı sımdı sahurda yedıgım az bıseyle 18 saat ac kalabılıyorum hele susuzluk rabbım verıyor kolaylıgını hersey onun rızası için nede olsa
kurufasulye bulgurpılavı mercımek cornbası salata ayran mercımek köftesı karpuz hemde cogundan yedım:26::26::26:
kız nıye 2 saat kaldı anlamadım kacırdım bıseylerı heralde ama olsun gel bacım bız sahura kadar burdayız
canım hersey iş degıl kendıne zaman ayırmanda cook önemlı bence.suan sana tıbet yogası fayda getırmez bence kılo verme adına.leslı hatta jıllıan falan yapman lazım.eleverır talkımı kendı yutar salkımı derleryasana dıyom benımde yapmam lazım ama benım belım duzelemedı 1aydır her sporu yapamıyorum malesef
ay cok sinir bozucu bir durum bende gecenlerde alintilari yapip yorum yapmistim sonra sagolsun oglum modemin dugmesine basmis sonra farkettimselam kızlar öğlen gırdım bırsuru alıntı yaptım cevap yazdım elektrık gıttı
yarımsaat sonra geldı am a benım cevaplar ucmus sınır oldum yokmu acaba kurtarmanın bıcaresı tekrar cevap yazmaya usendım suandada karnım davul gıbı yıne nyedım fil gıbıspor yapmam lazım ama leslıden baska bıseyde yapamam leslı yapayım barı az erır belkı yedıklerım
kizlar biri beni durdursun gercekten bana birsey oldu kafayi yicem yoksa...
regl oldugum icin oruclu degilim henuz ama bir istah patlamasi yasiyorumki sormayin gitsin...
sadece birseyler yemek istiyorum o kadar hee birde unutmadan canima cayip tatli cekiyo ozellikle serbetli tatli
mesela iki gundur hurmaya sarmis durumdayim ki ben oyle ek hurma duskunu biri degilim
nasil basa cikcam bilemiyorum
oruc tutunca belki nefsim korelir ne dersiniz carsambaya kadar biter heralde su reglde rahatlarim belki oruc tutunca, insallah iftardan sonra daha beter bir patlama olmaz amin:18::18:
bugunku menum..
kahvalti:
3 catal omlet
bol hurma
1 pingui
aksam:
firinda et
1 dilim ekmek
ay ben yefdigim yesil sogani ve turpu ile yarim salataligi yazmayi unutmusum cnmOyyy menunde pek sade geldi doydunsa helal
Bende bi geldim isten yattim halsizlikten. Kalkinca yemek yedim sonra biraz yuzdum sadece serinlemek icin buralar cok isindi kizlar yaniyoruz
Menumu yazayim
Sabah kk kahvaltiya ek 2 ekmek
Ara ceviz yogurt
Ogle 1 kiymali pide
Ara kefir haslanmis misir
Aksam tarhana corba firinda patlucanli kofte
2 ekmek
Spor yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohhh daha ne olsunnn afiyetolsun cnmm özgür gezenleri bir yakalasam bende özledim tavuğu ama malesef zor bulunuyor
şekersiz olursa yapabiliriz tabikiii incirmi eklsek bilemedimki:44::44:
Ben geldiiiiiiiiimm
Bugün kızımla parka gittik yorgunluktan susuzluktan bir hal oldum.
Kaptanım sana bir sorum var 😊 ben sabah tartiliyorum bir de akşam tartiliyorum bazen 2 kiloya kadar fark oluyor normal mimoralim bozuluyor
menum
sahur zeytın peynır 2dılım pıde domates yesılçay
iftar:26::26::26:
1kepce mercımek 3kasık bulgurpılavı
5tane mercımek köftesı 6 catal karpuz salata
2bardak yesılçay
2bardak hıbıskus
caylarımı demledım ama daha hıbıskuslarımı içmedım sahura kadar ıcerım.
sporda leslı 3mıl actım youtubedan sımdı yapmaya kacıyom
regl oldugum icin oruclu degilim henuz ama bir istah patlamasi yasiyorumki sormayin gitsin...
sadece birseyler yemek istiyorum o kadar hee birde unutmadan canima cayip tatli cekiyo ozellikle serbetli tatli
mesela iki gundur hurmaya sarmis durumdayim ki ben oyle ek hurma duskunu biri degilim
oruc tutunca belki nefsim korelir ne dersiniz carsambaya kadar biter heralde su reglde rahatlarim belki oruc tutunca, insallah iftardan sonra daha beter bir patlama olmaz amin:18::18:
bugunku menum..
kahvalti:
3 catal omlet
bol hurma
1 pingui
aksam:
firinda et
1 dilim ekmek
Oyyy menunde pek sade geldi doydunsa helal
Bende bi geldim isten yattim halsizlikten. Kalkinca yemek yedim sonra biraz yuzdum sadece serinlemek icin buralar cok isindi kizlar yaniyoruz
Menumu yazayim
Ara ceviz yogurt
Ogle 1 kiymali pide
2 ekmek
Spor yok
ay insallah hafiftir cnm ben bilmiyorum bu son 2 haftadir icimdeki fil geri dondu sanki yada acaba biraz moralim bozuktu acaba hincimi yemeklerden tatlilardan mi cikarmak istedim kiteşekkürlerbizim kasaba geliyor organikmiş ama özgür gezenmi bilmiyorum :26:
denemeden bilemeyiz
bu tartılma olayını bende dicektim ben iftara az kala tartılıyorum akşam daha fazla çıkıyorum :26:
afiyet olsun canım güzel bence menün :)
afiyet olsun canım ama akşam hafif olmuş kurtarmışsın bence yarın biraz daha dikkat edersin regl iken benimde iştah patlamalarım oluyor :26:
siz nerede oturuyorsunuz? ne güzel yüzmüşsünüz bende yüzmek istiyorum
menün güzel canım afiyet olsun yüzmede spor bence :)
Oyyy menunde pek sade geldi doydunsa helal
Menumu yazayim
Ara ceviz yogurt
Ogle 1 kiymali pide
2 ekmek
Spor yok
bugunku menum..
kahvalti:
3 catal omlet
bol hurma
1 pingui
aksam:
firinda et
1 dilim ekmek
Ohh yaptım Sporumu 3 mil leslieyi açtım havasına gıremedım 20 dk da bıraktım Sonra http://www.youtube.com/watch?v=1N-n1KEivbo buldum. Bununda 8. dksında yıgıldım kaldım. Bugunluk bu kadar yetıversın gari az çalışayım yarın daha çok düzene oturcam inş
menum
sahur zeytın peynır 2dılım pıde domates yesılçay
iftar:26::26::26:
1kepce mercımek 3kasık bulgurpılavı
5tane mercımek köftesı 6 catal karpuz salata
2bardak yesılçay
2bardak hıbıskus
caylarımı demledım ama daha hıbıskuslarımı içmedım sahura kadar ıcerım.
sporda leslı 3mıl actım youtubedan sımdı yapmaya kacıyom
banucum oglen alıntılamıstım ama elektrık gıdınce uctu yazdıklarım oyuzdne bıdaha sorayım dedım.kabızlık ıcın çörekotunu tavsıye etmıstın bana ben tok alınınca kılo aldırıyo dıye okumustum sence sahurdamı yesem ıftardamı karar veremedım
Ben geldiiiiiiiiimm
Bugün kızımla parka gittik yorgunluktan susuzluktan bir hal oldum.
Kaptanım sana bir sorum var 😊 ben sabah tartiliyorum bir de akşam tartiliyorum bazen 2 kiloya kadar fark oluyor normal mimoralim bozuluyor
cook gecmıs olsun gulaycım allah korumus ama kendını suclu hıssetme bızde ınsanız dalabılıyoruz ama allah korumus nede olsa melek odaha
ben daha once duymustum ama denemedım sen dene bakalım bızede fıkır olsun
bencede oyle.ben sabah 8.30 9 arası mutlaka kahvaltımı yaparım ustunden encok 4 5 saat gecer saldırcak yemek ararım acıkırım yanı sımdı sahurda yedıgım az bıseyle 18 saat ac kalabılıyorum hele susuzluk rabbım verıyor kolaylıgını hersey onun rızası için nede olsa
kurufasulye bulgurpılavı mercımek cornbası salata ayran mercımek köftesı karpuz hemde cogundan yedım:26::26::26:
kız nıye 2 saat kaldı anlamadım kacırdım bıseylerı heralde ama olsun gel bacım bız sahura kadar burdayız
canım hersey iş degıl kendıne zaman ayırmanda cook önemlı bence.suan sana tıbet yogası fayda getırmez bence kılo verme adına.leslı hatta jıllıan falan yapman lazım.eleverır talkımı kendı yutar salkımı derleryasana dıyom benımde yapmam lazım ama benım belım duzelemedı 1aydır her sporu yapamıyorum malesef
selam kızlar öğlen gırdım bırsuru alıntı yaptım cevap yazdım elektrık gıttı
yarımsaat sonra geldı am a benım cevaplar ucmus sınır oldum yokmu acaba kurtarmanın bıcaresı tekrar cevap yazmaya usendım suandada karnım davul gıbı yıne nyedım fil gıbıspor yapmam lazım ama leslıden baska bıseyde yapamam leslı yapayım barı az erır belkı yedıklerım
3. takımımıda gördüm. Şimdi Spor yapıcamda. Leslie kaçı yapayım canım ?Tifanny de var mı oyle 1-2-3 gibi şeyler?
ay insallah hafiftir cnm ben bilmiyorum bu son 2 haftadir icimdeki fil geri dondu sanki yada acaba biraz moralim bozuktu acaba hincimi yemeklerden tatlilardan mi cikarmak istedim ki
ay insallah hafiftir cnm ben bilmiyorum bu son 2 haftadir icimdeki fil geri dondu sanki yada acaba biraz moralim bozuktu acaba hincimi yemeklerden tatlilardan mi cikarmak istedim ki
teşekkürlerbizim kasaba geliyor organikmiş ama özgür gezenmi bilmiyorum :26:
denemeden bilemeyiz
bu tartılma olayını bende dicektim ben iftara az kala tartılıyorum akşam daha fazla çıkıyorum :26:
afiyet olsun canım güzel bence menün :)
afiyet olsun canım ama akşam hafif olmuş kurtarmışsın bence yarın biraz daha dikkat edersin regl iken benimde iştah patlamalarım oluyor :26:
siz nerede oturuyorsunuz? ne güzel yüzmüşsünüz bende yüzmek istiyorum
menün güzel canım afiyet olsun yüzmede spor bence :)
ay mesajlarida saydim cumadan simdiye kadar olanlari
ama alintilari sonra yapcam artik ya birsey sorayim yine her zamanki gibi
ben sorbe yemistim guya dondurmadan daha hafif diye ama sonra sweetcim nettin sen dedi ve sorbenin daha beter oldugunu ogrenmis oldum
acaba meybuz yesek oluyo mu birde tatli olarak ne yiyebilirizki acaba yaaa
Menüm efem
Sahur: 2 yumurtadan zeytinyağlı salata, peynir,zeytin, bool su
İftar: 1 hurma, Izgara tavuk, salata, yoğurt bir avuç kiraz (dayım bizdeydi şerbetli tatlı getirmiş kirazla bastırdım yeme isteğimi yoksa durum fenaydı)
spor:1 saat yürüyüş, 30 dk pide için gezinme ve kuyrukta bekleyiş
sıvı:3.5 lt su, çay, maden suyu
Ben geldimmmmmmmmeleklerim napıyor acabaaa
Antalyanın sıcağına ilaveten bir de nemi var neslimmm klimasız durulmuyor oralarda işin zor hakkaten canımm
ekmeklere başlamışsınnn sanırım bünyen alışamadııı doktora gidince değerlerine baktır bakalım neslim afiyetolsun cnmm
Nuracımmm omega 3 eksikliği tatlı krizine yol açıyor bitanemmm zorlama kendini çok canın çektiyse bir tane de kalabileceksen minik bir parça ye cnmm nefsini öldürcek kadar tabii yediğin zaman sporla yakman şart meyveli tarçınlı yoğurtla idare etmeye çalış kuzumm hurmayı da fazla kaçırma o da çok masum değil karatayda hiç yok zatennnnedenb 3 çatal omlet
ohhh hadi bakalım yansın yağlar iyi yapmışsın bitanemm
gel geliki dilim pide içinmi utandın sen bakimmm Eylülümmm ramazandayız bitanemmm o kadarcık olur iftarda çok güzel sporda yaparsan sorun yok bitanemmm iftardan sonra 1 şişe de maden suyu içmeye çalış Eylülümmm
en çok korktuğum şey benimde o yüzden alıntıları yollamadan önce kopyalıyorum akıllandım artıkcnmmm iftarda yemen zor olur çünkü yemekten yarım saat önce yemen gerekir çörek otunu o yüzden sahurda sofrayı hazırlamaya başlamadan önce tüket bitanemm sen hazırlayana kadar zaman geçer iftarda bekleme şansın yok dediğin gibi tok karnına alınınca kilo yapıyor ayrıca tok tutma özelliği olduğu için sahurda alman daha faydalı olur
Hoşgeldinnnnnohh iyi yapmışsınız ama sen zorlanmışsındır sıcak olduğu için cnmmm 2 kilo fark hakikaten çok iftardan sonraysa olabilir çünkü çok su içiyoruz :44::44:
hazır konusu açılmışkennn bu hafta perşembe günü iftardan önce tartılın ona göre bildirim yapacağız unutmayın meleklerimm
afiyetolsun cnmmm allah kabul etsin bitanemmm çorbadan sonra bir 15 dk ara verr sonra devam et iftarına o zaman fazla yiyemezsinn
malesef yok bitanemmbende sporumu yaptım rahatladımm
tiffany nin birkaç videosu var cnmm hepsini yap bence senin kardiyo ağırlıklı çalışman lazım fakat bmi 26 nın altına düşene kadar fazla ağır spor
tavsiye edilmiyor bitanemmm
http://vdownload.eu/watch/113919-brazil-butt-lift-cardio-axe.html
http://www.youtube.com/watch?v=bSZj19AUU5I
bu videolara da bak istersen başlangıç için bunlar iyi bence 1000 kalori yaktıran kardiyolarda var fakat onlar çok ağır cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=643809&page=117&p=31585404#post31585404 bu topictede çok güzel egzersizler var bir ara göz atarsın bitanemm
hafif ama düzensiz olmuş o da iştahlı olmandan dolayı canım inş eski iştahına geri dönersin :)
ya bende öyle oluyorum moralim bozukken erkek arkadaşımla bir sorun olduğunda özellikle :26:
inş moralin düzelir canım
Fatmacım eğer tavukkk 2,5 saatten önce pişiyorsa organik değildir ordan anlarsınız bitanemm köy tavuğu çok geç pişiyor çünküü
sanırım vucut susuz kaldığı için oluyor bu kilo farkı
süper menüüüüü trbkler fatmacımmm kirazla bastırman iyi olmuşşş böyle durumlarda hiç olmazsa bir çatal al kuzummm ağzında beklet hemen yutma bir lokmada bir on lokmada en azından göz hakkı var değilmi ceza vermem sözzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?