- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
evde olmazsa ulaşma imkanın olmaz hem ramazandayız çok ayıppp enişteden yürütmek de ne oluyor
Yok Yoooookkkk tovbeeeee ne zaman ki buraya geldim topige adımımi attım ağzıma zinhar degdirmedim hatta konusunu bile içime cekmedim. Yiyeni görsem, yiyene bile bakmadım aman tövbe tövbeceza ağır olsunki bir daha elin o zararlılara uzanmasın kuzummmaşkolsun gülaycımmm ben sigaradan kurtuldum diye havalara uçarkennn
sen enişteyi çarpıyorsunnbirdi ikiydi derken çoğalır uzak dur cnm benimm
ay ne güzelll yazmış Aytencim derken o da negözlerime inanamadımmmm gizli aşk demekkkk aldığınız nefesi bile yazmalısınız dememişmiydimmm gizli aleni herşey olacak gelsinmi bir 50 daha
gercekten ınsan sınır oluyo emege saygısızlıkyok cnm bisey kacirmadin islerim vardi malum ben hala regl den kurtulamadim ama bugun hem camasir gunumdu hem evde islerim vardi onlari bitirmeme 2 gunum vardi
ay cok sinir bozucu bir durum bende gecenlerde alintilari yapip yorum yapmistim sonra sagolsun oglum modemin dugmesine basmis sonra farkettim
insan kafayi yiyo o kadar alintiyi nasil yapcam diye
ben durduruyorum nuracım STOPkizlar biri beni durdursun gercekten bana birsey oldu kafayi yicem yoksa...
regl oldugum icin oruclu degilim henuz ama bir istah patlamasi yasiyorumki sormayin gitsin...
sadece birseyler yemek istiyorum o kadar hee birde unutmadan canima cayip tatli cekiyo ozellikle serbetli tatli
mesela iki gundur hurmaya sarmis durumdayim ki ben oyle ek hurma duskunu biri degilim
nasil basa cikcam bilemiyorum
oruc tutunca belki nefsim korelir ne dersiniz carsambaya kadar biter heralde su reglde rahatlarim belki oruc tutunca, insallah iftardan sonra daha beter bir patlama olmaz amin:18::18:
bugunku menum..
kahvalti:
3 catal omlet
bol hurma
1 pingui
aksam:
firinda et
1 dilim ekmek
sagol canım ozaman sahurda yıyeyım çörek otunu .ya ben maden suyu pek sevmem lımonlu var evde 2 ay oluyo nesım 6lı paket almıstı 4u hala duruyo onlardan ıcsem olmazmı gercı onlarda gazoz gıbı lezzetlı kesın ıcme dıyceksınBen geldimmmmmmmmeleklerim napıyor acabaaa
Antalyanın sıcağına ilaveten bir de nemi var neslimmm klimasız durulmuyor oralarda işin zor hakkaten canımm
ekmeklere başlamışsınnn sanırım bünyen alışamadııı doktora gidince değerlerine baktır bakalım neslim afiyetolsun cnmm
Nuracımmm omega 3 eksikliği tatlı krizine yol açıyor bitanemmm zorlama kendini çok canın çektiyse bir tane de kalabileceksen minik bir parça ye cnmm nefsini öldürcek kadar tabii yediğin zaman sporla yakman şart meyveli tarçınlı yoğurtla idare etmeye çalış kuzumm hurmayı da fazla kaçırma o da çok masum değil karatayda hiç yok zatennnnedenb 3 çatal omlet
ohhh hadi bakalım yansın yağlar iyi yapmışsın bitanemm
gel geliki dilim pide içinmi utandın sen bakimmm Eylülümmm ramazandayız bitanemmm o kadarcık olur iftarda çok güzel sporda yaparsan sorun yok bitanemmm iftardan sonra 1 şişe de maden suyu içmeye çalış Eylülümmm
en çok korktuğum şey benimde o yüzden alıntıları yollamadan önce kopyalıyorum akıllandım artıkcnmmm iftarda yemen zor olur çünkü yemekten yarım saat önce yemen gerekir çörek otunu o yüzden sahurda sofrayı hazırlamaya başlamadan önce tüket bitanemm sen hazırlayana kadar zaman geçer iftarda bekleme şansın yok dediğin gibi tok karnına alınınca kilo yapıyor ayrıca tok tutma özelliği olduğu için sahurda alman daha faydalı olur
Hoşgeldinnnnnohh iyi yapmışsınız ama sen zorlanmışsındır sıcak olduğu için cnmmm 2 kilo fark hakikaten çok iftardan sonraysa olabilir çünkü çok su içiyoruz :44::44:
hazır konusu açılmışkennn bu hafta perşembe günü iftardan önce tartılın ona göre bildirim yapacağız unutmayın meleklerimm
afiyetolsun cnmmm allah kabul etsin bitanemmm çorbadan sonra bir 15 dk ara verr sonra devam et iftarına o zaman fazla yiyemezsinn
malesef yok bitanemmbende sporumu yaptım rahatladımm
tiffany nin birkaç videosu var cnmm hepsini yap bence senin kardiyo ağırlıklı çalışman lazım fakat bmi 26 nın altına düşene kadar fazla ağır spor
tavsiye edilmiyor bitanemmm
http://vdownload.eu/watch/113919-brazil-butt-lift-cardio-axe.html
http://www.youtube.com/watch?v=bSZj19AUU5I
bu videolara da bak istersen başlangıç için bunlar iyi bence 1000 kalori yaktıran kardiyolarda var fakat onlar çok ağır cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=643809&page=117&p=31585404#post31585404 bu topictede çok güzel egzersizler var bir ara göz atarsın bitanemm
ayy allah korumus gulaycım kafası guzel olan cocuklardan hersey beklenır bencede sen yalnız cıkma aksamlarıslm kızlar canım çok sıkılıyor yalnızım kaç günlerden beri. eşim eve gelemiyor. dershanede ve apartlarda çok iş var. inşallah biran önce biter artık. adam iftarını yapıp geri gidiyor. sahurda ancak geliyor. bu gün akşam beraber gittik bi bakayım nasıl olmuş dedim. çok güzel olacak öyle görünüyor ama zaman lazım. sonra da markete gittim dila ya bez mama aldım. ayyyy eve dönerken ödüm koptu. tam izim eve doğru olan yola dönecem üç küçük çocuk geçti yanımızdan ellerinde pet şişeler var. nasıl tiner koktu. çocuklar en fazla on yaşındalar. neyse geçti onlar atlattık dedim evin yoluna bir döndüm iki tane az daha büyük çocuk önümüzden yürüyor. belli onlarda çekmişler. ellerindeki şişeleri bir geçen arabalara atıyorlar bir evlerin pencerelerine doğru. sadece 50 mt kadar yürüdüm ama gelin siz onu bana sorun sanki bir km yol gittim. çocuklarım bişe anlamadılar anlam veremediler aceleci tavrıma. binaya girer girmez hemen kapıyı kapattırdım ve bir oh çektim bir daha eşim yokken muhtemelen gece tek yürüyüşe çıkmam.
sana cok dıkkat ettım buara cıpslerle kolaları göturuyosunmenüm
sahur: sahanda yumurta, bir lokma peynir, bir tatlı kaşığı vişne reçeli, el kadar pide ve tereyağ
iftar: 2 kaşık pirinç pilavı, 2 tavuk incik, 1 kase mercimek çorbası, salata
buraya kadar herşey iyiydi de marketten cips aldımkolayla beraber şey oldu aaaa bide bakmışım yok olmuş
iki lt kadar su
aa bensenın sıgarayı içipte bıraktıgını bılmıyodum.bence sen özlemedın sana öyle gelıyooyyyyy 25 dk mı:18::18::18::18: ya biliyom zararlarını ama bende biraz nefsim çekerse ne olursa olsun yemem lazım durumu var. ya ben bu gün eşimden sigara çarptım. içtim ve ne çok özlediğimi hatırladım. ve şu an canım acayip çekiyo. o değilde insan kocasını çarparmı
tespıt dogru canım ama yıllardır soylenen bısey bu karatayda onu hatırlatmıstır muhtemelen MSGyanı monosodyumgulutamat diğer adıyla çin tuzu paketlenmıs bır cok gıdada var malesef oyuzden yedıkçe yıyesımız gelıyo.ben uzakdurabıldıgım kadar uzak durmaya calısıyorum nekadarından korunsak kardırCanim cips yemişsin galiba dikkatimi çekti de birsey söyleyeceğim. Ben cips bayilan bir insanım. Karatayin önemli bir tespiti var cips im içindeki bir madde dilde ayrı bir tad alma duyuru uyandiriyormus ve insanın yedikten yiyesi geliyormuş. Iste bende ne zaman o paketleri görsem ağzım sular hayali bile yeter yani acı ama gerçek. Herneyse benim de bir kızım var. 2 yaşına girecek. Ve abur cubur adına hicbirsey yedirmiyorum. Onun o vücuduna kıyamiyorum ama bunu sadece yasaklayarak değil de kendim de yemeyerek yapıyorum. Eşim bazen alır kızım görmez bile. Geçenlerde marketten geçerken cips paketlerine anne mama dedi. Dedim annem o çok acı ve kötü bir tadı var bak bende yemiyorum. Tamam dedi yürüdük. Eğer tadına bakmış olsa orada kıyameti koparirdi. Yani çocuklarına gosteriyormusun bilmiyorum ama yersen bile gizli yemesela benimki gizli bir aşk
kaptan duymasin
Meleklerim birşey soracağım size meyankökü şerbeti içen varmııı:26::44::44: çok şifalı olduğunu okudum bugün
hakikaten ramazan günü ramazan günü yapılacak iş mi
Yok Yoooookkkk tovbeeeee ne zaman ki buraya geldim topige adımımi attım ağzıma zinhar degdirmedim hatta konusunu bile içime cekmedim. Yiyeni görsem, yiyene bile bakmadım aman tövbe tövbe
Meleklerim birşey soracağım size meyankökü şerbeti içen varmııı:26::44::44: çok şifalı olduğunu okudum bugün
bak bittere de ağzımı vurursam bir daha alamıyom. amaaaan ne olacak benim bu halimgercekten ınsan sınır oluyo emege saygısızlık
ben durduruyorum nuracım STOPbence dogruduzgun doyurucu bıseyler yemedıgın ıcın canıın sureklı bıselelr yemek ıstıyo 3 catal yerıne 3tam yumurtadan omlet yıyeydın keske sen karataycısın
sagol canım ozaman sahurda yıyeyım çörek otunu .ya ben maden suyu pek sevmem lımonlu var evde 2 ay oluyo nesım 6lı paket almıstı 4u hala duruyo onlardan ıcsem olmazmı gercı onlarda gazoz gıbı lezzetlı kesın ıcme dıyceksınbıde banucum benım yarım kutu omega 3umvar dolapta tekrar aklıma geldı sen nuraya dedınya omega 3 eksıklıgı tatlı krızıne yol acar dıye acaba ıftardamı ıcsem sahurdamı lütfen fıkır ver bana
ayy allah korumus gulaycım kafası guzel olan cocuklardan hersey beklenır bencede sen yalnız cıkma aksamları
sana cok dıkkat ettım buara cıpslerle kolaları göturuyosunkıloyla alakası yook ama saglık ıcın yenmemelı bence ben 2 senedır kolayı evıme bıle sokmuyorum kucuk kızım baskasında görunce ööö dıyo.ama buyuk kızımın kucuklugunde bende ıcerdım o alısık sevıyo mısafırlıkte falan olsak 3 4 yudum ıcıyo fazlasına ızın versem onuda ıcer ama .cıpsı cook severım patosun acılı cıpsı varya turuncu paket yemın ederım versen buyuk boylarndan 3paket arka arkaya yerım okadar sevıyorum senede 1 falan ufak paketlerınden alıp nefsımı köreltıyorum.canım cektıgınde saglıksız olduklarını kalorılerını düşünüp su içiyorum gecıyo bence sende oyle dusunup yememeye calıs .bıde kolada kanıtlanan alkol mıktarını getır aklına işe yarar bence
aa bensenın sıgarayı içipte bıraktıgını bılmıyodum.bence sen özlemedın sana öyle gelıyocanın cektıyse 2kare bıtter ye oda zevk verıyounutmaya calıs sıgarayı
tespıt dogru canım ama yıllardır soylenen bısey bu karatayda onu hatırlatmıstır muhtemelen MSGyanı monosodyumgulutamat diğer adıyla çin tuzu paketlenmıs bır cok gıdada var malesef oyuzden yedıkçe yıyesımız gelıyo.ben uzakdurabıldıgım kadar uzak durmaya calısıyorum nekadarından korunsak kardır
dur netten bı arastırıyım severım sifalı seylerı
gercekten ınsan sınır oluyo emege saygısızlık
ben durduruyorum nuracım STOPbence dogruduzgun doyurucu bıseyler yemedıgın ıcın canıın sureklı bıselelr yemek ıstıyo 3 catal yerıne 3tam yumurtadan omlet yıyeydın keske sen karataycısın
sagol canım ozaman sahurda yıyeyım çörek otunu .ya ben maden suyu pek sevmem lımonlu var evde 2 ay oluyo nesım 6lı paket almıstı 4u hala duruyo onlardan ıcsem olmazmı gercı onlarda gazoz gıbı lezzetlı kesın ıcme dıyceksınbıde banucum benım yarım kutu omega 3umvar dolapta tekrar aklıma geldı sen nuraya dedınya omega 3 eksıklıgı tatlı krızıne yol acar dıye acaba ıftardamı ıcsem sahurdamı lütfen fıkır ver bana
ayy allah korumus gulaycım kafası guzel olan cocuklardan hersey beklenır bencede sen yalnız cıkma aksamları
sana cok dıkkat ettım buara cıpslerle kolaları göturuyosunkıloyla alakası yook ama saglık ıcın yenmemelı bence ben 2 senedır kolayı evıme bıle sokmuyorum kucuk kızım baskasında görunce ööö dıyo.ama buyuk kızımın kucuklugunde bende ıcerdım o alısık sevıyo mısafırlıkte falan olsak 3 4 yudum ıcıyo fazlasına ızın versem onuda ıcer ama .cıpsı cook severım patosun acılı cıpsı varya turuncu paket yemın ederım versen buyuk boylarndan 3paket arka arkaya yerım okadar sevıyorum senede 1 falan ufak paketlerınden alıp nefsımı köreltıyorum.canım cektıgınde saglıksız olduklarını kalorılerını düşünüp su içiyorum gecıyo bence sende oyle dusunup yememeye calıs .bıde kolada kanıtlanan alkol mıktarını getır aklına işe yarar bence
aa bensenın sıgarayı içipte bıraktıgını bılmıyodum.bence sen özlemedın sana öyle gelıyocanın cektıyse 2kare bıtter ye oda zevk verıyounutmaya calıs sıgarayı
tespıt dogru canım ama yıllardır soylenen bısey bu karatayda onu hatırlatmıstır muhtemelen MSGyanı monosodyumgulutamat diğer adıyla çin tuzu paketlenmıs bır cok gıdada var malesef oyuzden yedıkçe yıyesımız gelıyo.ben uzakdurabıldıgım kadar uzak durmaya calısıyorum nekadarından korunsak kardır
ııııııııııyyyyyyyyyyyykkkkkkk allahım küçükken bir kere içtim kokusu tadı hala damağımda. babam çok severdi yapardı sürekli servisi bile midemi bulandırırdı. içen hastası içemeyen yaklaşmıyo öyle bir tat. hoş maden suyunu da önceden içemezdim şimdi hastası oldum belki şimdilerde baksam tadına fikrim değişir
kız sen dur. onca şeyi içiyon üstüne birde meyan mı atacan. aman haaaaa
çocukların yatmasını bekledim zaten ama onlar da çok seviyor malesef. ben sakınsam babası bırakıyo babası sakınsa dedesi bırakıyo yesinler diye. onlar yedikçe benim içim gidiyo
kız sen dur. onca şeyi içiyon üstüne birde meyan mı atacan. aman haaaaa
bak bittere de ağzımı vurursam bir daha alamıyom. amaaaan ne olacak benim bu halim
dur netten bı arastırıyım severım sifalı seylerı
canım meyveli sodaları hiç içme daha iyii onların hiçbir faydası yok fakat maden suyundaki mineraller özellikle ramazanda kaybettiğimiz mineralleri dengeliyor meyveli soda ve soda içeceğine hiç içme daha iyi
omega 3 ü iftardan sonra alabilirsin cnmmsahurda çörek otu tok tutucu aynı zamanda bağırsaklarını da çalıştırır nnetten sen de bakabilirsin bitanemm
ciddenmi ben hiç içmedimmm merak ettim çaya benziyor rengiii:26:
ayyy benimki gelir heralde biraz sonra gidip mutfağı toparlayayım azıcık
kız dedesı deyınce kayınpederlermı geldı yoksa aman allha korusun
anam benım otla çöple aram ıyıya ne bulsam içiyom vallahıiftardan sonra mıllet cay kahve keyfı yapar ben yesılçay hıbıskus bıberıye içiyom.küçük kızım çayı görunce ıcmek ıstıyo benım içtıgım bıtkı çaylarına ööö dıyo zıllı.esım dıyo o bıle anlıyo dıye
benım yenı tatlara acıgımdır ıftara yakın caylarımı demlıyomkı ıftardan sonra ılınsında hemen içeyım özluyom.belkıde sıyah cayı ufaklıgımdan berı sevmedıgım için otlarla aram bukadar ıyı nebılıyım
ayyy benimki gelir heralde biraz sonra gidip mutfağı toparlayayım azıcık
canım meyveli sodaları hiç içme daha iyii onların hiçbir faydası yok fakat maden suyundaki mineraller özellikle ramazanda kaybettiğimiz mineralleri dengeliyor meyveli soda ve soda içeceğine hiç içme daha iyi
omega 3 ü iftardan sonra alabilirsin cnmmsahurda çörek otu tok tutucu aynı zamanda bağırsaklarını da çalıştırır nnetten sen de bakabilirsin bitanemm
ciddenmi ben hiç içmedimmm merak ettim çaya benziyor rengiii:26:
damak tadına göre değişiyor tabi. ama rengine aldanma. babam diyorki ilk içince tadı tuhaf gibi ama sonradan ağzının içinde hoş bir tat oluyo. tabi ben bunu test edecek kadar çok içmedim. çocukluk fobim
bende gunduzlerı bazen mıskınlık yapıyom esoımın gelme zamanı takıyom motoru adam dagınık görmesın dıye utanıyom adamdan.bısey demez ama butungun napıyo bu kadın dıye aklından gecırırmı acaba dıye telaşla tertemız yapıyom
sagol canım ozaman yarın ıftardan sonra omega 3umude alayım maden suyumuda içeyım.bugecede çörek otuna baslıycam sahurda ınsallah.ayy sahurda ne yesem acaba
dur ağzından yel alsın daha bir hafta elinin altında oyuncakları var amerikadaki kaynım burda da. onlar gidince gelir gibime geliyor ama bu sefer de küçük kaynım eltimle arasını düzeltemezse boşanma işleri olursa onla uğraşır.kız dedesı deyınce kayınpederlermı geldı yoksa aman allha korusun
anam benım otla çöple aram ıyıya ne bulsam içiyom vallahıiftardan sonra mıllet cay kahve keyfı yapar ben yesılçay hıbıskus bıberıye içiyom.küçük kızım çayı görunce ıcmek ıstıyo benım içtıgım bıtkı çaylarına ööö dıyo zıllı.esım dıyo o bıle anlıyo dıye
benım yenı tatlara acıgımdır ıftara yakın caylarımı demlıyomkı ıftardan sonra ılınsında hemen içeyım özluyom.belkıde sıyah cayı ufaklıgımdan berı sevmedıgım için otlarla aram bukadar ıyı nebılıyım
bak ben sana bir tiyo vereyim salatalık ve havucu ince ince dilimle limonlu su dolu bir bardağa diz görsel şölen oluyor sonra kıtır kıtır ye
ben biraz baktım bugün çok şifalıymışşş ama nerden bulacağız aktarlarda araştırmak lazım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?