Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yok Yoooookkkk tovbeeeee ne zaman ki buraya geldim topige adımımi attım ağzıma zinhar degdirmedim hatta konusunu bile içime cekmedim. Yiyeni görsem, yiyene bile bakmadım aman tövbe tövbe

Meleklerim birşey soracağım size meyankökü şerbeti içen varmııı:26::44::44: çok şifalı olduğunu okudum bugün

gercekten ınsan sınır oluyo emege saygısızlık
ben durduruyorum nuracım STOPbence dogruduzgun doyurucu bıseyler yemedıgın ıcın canıın sureklı bıselelr yemek ıstıyo 3 catal yerıne 3tam yumurtadan omlet yıyeydın keske sen karataycısın
sagol canım ozaman sahurda yıyeyım çörek otunu .ya ben maden suyu pek sevmem lımonlu var evde 2 ay oluyo nesım 6lı paket almıstı 4u hala duruyo onlardan ıcsem olmazmı gercı onlarda gazoz gıbı lezzetlı kesın ıcme dıyceksınbıde banucum benım yarım kutu omega 3umvar dolapta tekrar aklıma geldı sen nuraya dedınya omega 3 eksıklıgı tatlı krızıne yol acar dıye acaba ıftardamı ıcsem sahurdamı lütfen fıkır ver bana
ayy allah korumus gulaycım kafası guzel olan cocuklardan hersey beklenır bencede sen yalnız cıkma aksamları
sana cok dıkkat ettım buara cıpslerle kolaları göturuyosunkıloyla alakası yook ama saglık ıcın yenmemelı bence ben 2 senedır kolayı evıme bıle sokmuyorum kucuk kızım baskasında görunce ööö dıyo.ama buyuk kızımın kucuklugunde bende ıcerdım o alısık sevıyo mısafırlıkte falan olsak 3 4 yudum ıcıyo fazlasına ızın versem onuda ıcer ama .cıpsı cook severım patosun acılı cıpsı varya turuncu paket yemın ederım versen buyuk boylarndan 3paket arka arkaya yerım okadar sevıyorum senede 1 falan ufak paketlerınden alıp nefsımı köreltıyorum.canım cektıgınde saglıksız olduklarını kalorılerını düşünüp su içiyorum gecıyobence sende oyle dusunup yememeye calıs .bıde kolada kanıtlanan alkol mıktarını getır aklına işe yarar bence
aa bensenın sıgarayı içipte bıraktıgını bılmıyodum.bence sen özlemedın sana öyle gelıyo canın cektıyse 2kare bıtter ye oda zevk verıyounutmaya calıs sıgarayı
tespıt dogru canım ama yıllardır soylenen bısey bu karatayda onu hatırlatmıstır muhtemelen MSGyanı monosodyumgulutamat diğer adıyla çin tuzu paketlenmıs bır cok gıdada var malesef oyuzden yedıkçe yıyesımız gelıyo.ben uzakdurabıldıgım kadar uzak durmaya calısıyorum nekadarından korunsak kardır

Meleklerim birşey soracağım size meyankökü şerbeti içen varmııı:26::44::44: çok şifalı olduğunu okudum bugün

ııııııııııyyyyyyyyyyyykkkkkkk allahım küçükken bir kere içtim kokusu tadı hala damağımda. babam çok severdi yapardı sürekli servisi bile midemi bulandırırdı. içen hastası içemeyen yaklaşmıyo öyle bir tat. hoş maden suyunu da önceden içemezdim şimdi hastası oldum belki şimdilerde baksam tadına fikrim değişir

hakikaten ramazan günü ramazan günü yapılacak iş mi

uyma şeytana kuzummmm hep onun işleri bunlar

Yok Yoooookkkk tovbeeeee ne zaman ki buraya geldim topige adımımi attım ağzıma zinhar degdirmedim hatta konusunu bile içime cekmedim. Yiyeni görsem, yiyene bile bakmadım aman tövbe tövbe

hmmm pekiii sözüne güveniyorummm tamam o zamannn

bak bittere de ağzımı vurursam bir daha alamıyom. amaaaan ne olacak benim bu halim

canım meyveli sodaları hiç içme daha iyii onların hiçbir faydası yok fakat maden suyundaki mineraller özellikle ramazanda kaybettiğimiz mineralleri dengeliyor meyveli soda ve soda içeceğine hiç içme daha iyi

omega 3 ü iftardan sonra alabilirsin cnmm sahurda çörek otu tok tutucu aynı zamanda bağırsaklarını da çalıştırır nnetten sen de bakabilirsin bitanemm

ciddenmi ben hiç içmedimmm merak ettim çaya benziyor rengiii:26:

çocukların yatmasını bekledim zaten ama onlar da çok seviyor malesef. ben sakınsam babası bırakıyo babası sakınsa dedesi bırakıyo yesinler diye. onlar yedikçe benim içim gidiyo

kız sen dur. onca şeyi içiyon üstüne birde meyan mı atacan. aman haaaaa

kız dedesı deyınce kayınpederlermı geldı yoksa aman allha korusun

anam benım otla çöple aram ıyıya ne bulsam içiyom vallahıiftardan sonra mıllet cay kahve keyfı yapar ben yesılçay hıbıskus bıberıye içiyom.küçük kızım çayı görunce ıcmek ıstıyo benım içtıgım bıtkı çaylarına ööö dıyo zıllı.esım dıyo o bıle anlıyo dıye
benım yenı tatlara acıgımdır ıftara yakın caylarımı demlıyomkı ıftardan sonra ılınsında hemen içeyım özluyom.belkıde sıyah cayı ufaklıgımdan berı sevmedıgım için otlarla aram bukadar ıyı nebılıyım

bak bittere de ağzımı vurursam bir daha alamıyom. amaaaan ne olacak benim bu halim

bak ben sana bir tiyo vereyim salatalık ve havucu ince ince dilimle limonlu su dolu bir bardağa diz görsel şölen oluyor sonra kıtır kıtır ye

dur netten bı arastırıyım severım sifalı seylerı

ben biraz baktım bugün çok şifalıymışşş ama nerden bulacağız aktarlarda araştırmak lazım:26:

damak tadına göre değişiyor tabi. ama rengine aldanma. babam diyorki ilk içince tadı tuhaf gibi ama sonradan ağzının içinde hoş bir tat oluyo. tabi ben bunu test edecek kadar çok içmedim. çocukluk fobim

ayyy benimki gelir heralde biraz sonra gidip mutfağı toparlayayım azıcık

bende gunduzlerı bazen mıskınlık yapıyom esoımın gelme zamanı takıyom motoru adam dagınık görmesın dıye utanıyom adamdan.bısey demez ama butungun napıyo bu kadın dıye aklından gecırırmı acaba dıye telaşla tertemız yapıyom

bende siyah çayı pek sevmem:13: ama evde bir aktar kadar malzeme var diyebilirimmm

ayyy benimki gelir heralde biraz sonra gidip mutfağı toparlayayım azıcık

bu kk dan enişteler nefret ediyor bence kolay gelsin cnmmm

sagol canım ozaman yarın ıftardan sonra omega 3umude alayım maden suyumuda içeyım.bugecede çörek otuna baslıycam sahurda ınsallah.ayy sahurda ne yesem acaba

damak tadına göre değişiyor tabi. ama rengine aldanma. babam diyorki ilk içince tadı tuhaf gibi ama sonradan ağzının içinde hoş bir tat oluyo. tabi ben bunu test edecek kadar çok içmedim. çocukluk fobim

ben ilk fırsatta alıp deneyeyim inş bulabilirim size bildiririm

ramazanda birşey demez bence ama insanın içi rahat etmiyor işte ben sabahları işler bitmeden gelmiyorum o yüzden yoksa çıkamıyorum burdan :126::126::126::126:

sagol canım ozaman yarın ıftardan sonra omega 3umude alayım maden suyumuda içeyım.bugecede çörek otuna baslıycam sahurda ınsallah.ayy sahurda ne yesem acaba

sahur benim klasikkk süt yumurta marul ve salata bugün kefirmi içsem acaba:26: onu içecek zaman kalmıyor

dur ağzından yel alsın daha bir hafta elinin altında oyuncakları var amerikadaki kaynım burda da. onlar gidince gelir gibime geliyor ama bu sefer de küçük kaynım eltimle arasını düzeltemezse boşanma işleri olursa onla uğraşır.

denemek lazım o dediğini. meyan köküde aktarlarda bolca mevcut. ama yapmadan önce iyice yıkamak gerekiyo. size bir detay verirdim ama mideniz bulanır en iyisi susayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…