Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

donup çözülünce sağlık açısından bir sorun olmasınnn :26: bence buzdolabına koysaydın daha iyiydi :44: bebişimm çikoları evde bulundurmamak en güzeli cnmm evde olduğu zaman şeytan sen onu yiyene kadar rahat bırakmaz

inş öksürüğünde geçer cnm benimm

Son düzenleme:

Evet cnm zor olur bakımı zaten...
Mesajlarını merak edenler için birde daha motive etmek amaçlı hepsini yazmayı düşündüm :))

Iphone dan gönderildi

bilmem bozulur mu donmamistir su an yenii koydum nerdeyse simdi cikariyim :26:
su an cok yagmur var yagmur bitsin sokakta oynayan cocuklar var hep cikip onlara vericem cikolatalari evde 2 paket var da daha yoksa 1-2 darken hepsini yerim ben onlarinn

Evet cnm zor olur bakımı zaten...
Mesajlarını merak edenler için birde daha motive etmek amaçlı hepsini yazmayı düşündüm :))

Iphone dan gönderildi

bence süper olur cnmmm şimdiden ellerine sağlık o zaman

bence de çıkar cnmmm oh sevaba girersin minikler yesinnn yağmur biraz da buraya gelse keşke serinlesek kavruldukkk

ben simdilik cikiyorum hadi gorusuruz

görüşrüz bızdıkım

bende cizelgemi yeniledim kendime ceza olarak kaplumbaga koydum yavasladigim icin

ne demek cnm haftaya suda yuzen kizi koycam yada suda guneslenen kizi guzel olur sen yuzmeyide seviyosun cunku
:)
ayy dur kiz seninki guzeldi benimki seninki olmus dur duzelteyim ben kaplumbagayi kendime yapmistim dur cnm hemen duzeltcem
gerek yok uğrşma bende yavaşım zatenn :9
kızlar bende resim koydum arkadaşım olanlar görebiliyormuş. aranızda göremeyen varsa eklerim sizi haber verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…