Ay kızlar NTV de cok güzel minyatür bahçeler var cok şık ve güzel
Iphone dan gönderildi
evet onlar çok hoş. paspasınbahçeleri diye yaz çıkar googlda ama fiyatları yüksek epeyce
cigkofte geldi de buzluga koydum hic yiyesim gelmedi simdi :26:
evett o ara cok kotu oldu ya iki cikolatanin kalorisi 108 oldu hem tadini da alamadim sirf nefis iste mutfaga da sozde sut isitmaya gitmistim o ara
yani halsizligimi uzerimden attim ama oksuruk ve burun akintisi devam ediyor o da bi gecse :2:
bugunden itibaren diyete daha asiliyorum ben zaten yogun olacagim icin spor olmayacak bir de regl donemim yaklasti bir de yemek konusunda kendimi salarsam ohoooo valla kilo alicam vericegim yerde
tüm hafta boyunca cnmmm 35 mesajın altında olan yandı günde 5 mesaj yazan da zaten sorun yok35 i geçenlere 35+ da yazabilrisinn
ıo minyatür bahçeler süper bende bayılıyoprum ama baya pahalı neslinin dediği gibi hem bizde gelen giden minikler durdurmaz onu çok zor
benim annem kendisi yapmisti topladigi seylerle falan kuzenim feci dagitti ikisini de
donup çözülünce sağlık açısından bir sorun olmasınnn :26: bence buzdolabına koysaydın daha iyiydi :44: bebişimm çikoları evde bulundurmamak en güzeli cnmm evde olduğu zaman şeytan sen onu yiyene kadar rahat bırakmaz
inş öksürüğünde geçer cnm benimm
Ayy kesin sinir krizleri geçirmiştir o kadar emek ver 1 dk da yıkılsın :)
Iphone dan gönderildi
aynen bakımları kolay ama iş işte başına.
sindim sen bana bi çizelge yapmıştın tikket ten onu güncellermisin rica etsem vaktin varmı bu günki kilom 82,4 dü :))
neslim hazir bir bak cnm al yapistir
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wawtbma/weight.png
valla hakli kadin bende olsam bende uzulurdumvalla aynen oyle oldu
o kuzenimi cok sever annem bi yandan aa bir sey olmaz cocuk diyor bir yandan da ici gidiyor gozleri dolmustu nerdeyse
Evet cnm zor olur bakımı zaten...
Mesajlarını merak edenler için birde daha motive etmek amaçlı hepsini yazmayı düşündüm :))
Iphone dan gönderildi
bilmem bozulur mu donmamistir su an yenii koydum nerdeyse simdi cikariyim :26:
su an cok yagmur var yagmur bitsin sokakta oynayan cocuklar var hep cikip onlara vericem cikolatalari evde 2 paket var da dahayoksa 1-2 darken hepsini yerim ben onlarinn
ben simdilik cikiyorum hadi gorusuruz
bence süper olur cnmmm şimdiden ellerine sağlık o zaman
bence de çıkar cnmmm oh sevaba girersin minikler yesinnnyağmur biraz da buraya gelse keşke serinlesek kavruldukkk
görüşrüz bızdıkım
ne demek cnm haftaya suda yuzen kizi koycam yada suda guneslenen kizi guzel olur sen yuzmeyide seviyosun cunkusağol canım eline sağlık
ayy dur kiz seninki guzeldi benimki seninki olmus dur duzelteyim ben kaplumbagayi kendime yapmistim dur cnm hemen duzeltcemsağol canım eline sağlık
bende cizelgemi yeniledim kendime ceza olarak kaplumbaga koydum yavasladigim icin
:)ne demek cnm haftaya suda yuzen kizi koycam yada suda guneslenen kizi guzel olur sen yuzmeyide seviyosun cunku
gerek yok uğrşma bende yavaşım zatenn :9ayy dur kiz seninki guzeldi benimki seninki olmus dur duzelteyim ben kaplumbagayi kendime yapmistim dur cnm hemen duzeltcem
yaptin mi cnm yenisini ekledim:)
gerek yok uğrşma bende yavaşım zatenn :9
kızlar bende resim koydum arkadaşım olanlar görebiliyormuş. aranızda göremeyen varsa eklerim sizi haber verin
neslim naptin yapmadin mi hala cnm:)
gerek yok uğrşma bende yavaşım zatenn :9
kızlar bende resim koydum arkadaşım olanlar görebiliyormuş. aranızda göremeyen varsa eklerim sizi haber verin
neslim naptin yapmadin mi hala cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?