- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
Aynen cnm benim instagram var orda bol bol ekliyorum tweeter da birkaç foto var eskiden face vardı onda da doluydu :)kızlar bi resim daha çektim yeni albume ekledim valla sevdim bu işi
:)
gerek yok uğrşma bende yavaşım zatenn :9
kızlar bende resim koydum arkadaşım olanlar görebiliyormuş. aranızda göremeyen varsa eklerim sizi haber verin
aynen vallahı sersem gıbı dolanıyom ortalıkta.yemegımde yook ıftara ne yapsam bılemedımHoş geldin cnm ay insan gec uyanınca da tüm gün bir tembellik geliyo dimi :)
Iphone dan gönderildi
Yok cnm akıntım devam etti anneme sordum tutma tam bitsin öyle tut dedi bende bozdum ki zaten regl oldugu için bozuktu :)
Iphone dan gönderildi
menum
sahur
çılbır 1parca pıde az peynır 6 zeytın bol su
iftar
2 hurma 3kepçe yayla corbası salaata az yogurt üzüm
2yesılçay
1bardak hıbıskus
1bıberıye
caylarımı demledım sahura kadar bıter daha bıtırmedım hepsını
Menümü yazıyım hemen bakalım beğenicek misiniz
Sahur:
Fasulye çorbası
1 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık peynir
Pide, tereyağı
Yarım bardak süt(yarısını ablam içti)
İftarda misafirliğe gittik.
4 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık pilavın üstündeki kıymadan
3 kaşık hindi sote
3 kaşık nohut
Domates salatalık peynir zeytin
3 dilim karpuz
Spor:45 dakika yürüyüş
Eve gelince de mekik bacak haraketleri vs.
afiyet olsun canım beğendim ben menünü misafirlikte iyi kurtarmışsın
Kusura bakmayın hiç ugrayamadim bugün. Malum annemlere geldik yolculuk regl derken felaket yoruldum. Nedense ağrılı geçiyor bu sefer. Kızım da daha uyumadi şimdi dedesi ile balkon keyfi yapıyor. Bende bir selam vereyim dedim .
Bugün birazcık menume dikkat etmedim 😌 halim olsa kendime spor cezası verecektim ama yarından itibaren söz veriyorum düzenli spor ve harika menüler paylaşacağım.
Menum:
Kahvalti :
2 yumurta
1 kase soya soslu tavuk
5 zeytin
1 lokma pide
Aksam
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe barbunya
Salata
3 sis Adana (evde yapılan minik sislerden)
Iste asıl burada cozuttum biliyorum ama sigara böreği yapmış annem küçücük küçücük dayanamadım bir kaç tane beş altı tane yedim. Ama minicik idi. Ya biliyorum 1 tane yesem de olurdu ama regl den midir bilmiyorum canım felaket istedi.
1 çatal kadayif aldım normalde sevmem annem nasıl olmuş diye sorunca aldım. 2 tatlı kaşığı kadar dondurma
Su 3 lt oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam herkeseee
nasılsınızz?
menümü yazayım sonra geçmişe bakayım
Sahur
peynirli omlet, salata,zeytin,azcık pide tereyağlı
İftar
2 hurma,mercimek çorbası,kuru patlıcan dolması (bulgurlu),salata, 1 küçük dilim karpuz
spor:45 dk yürüyüş
Menümü yazıyım hemen bakalım beğenicek misiniz
Sahur:
Fasulye çorbası
1 tane haşlanmış yumurta
Domates salatalık peynir
Pide, tereyağı
Yarım bardak süt(yarısını ablam içti)
İftarda misafirliğe gittik.
4 kaşık mercimek çorbası
2 kaşık pilavın üstündeki kıymadan
3 kaşık hindi sote
3 kaşık nohut
Domates salatalık peynir zeytin
3 dilim karpuz
Spor:45 dakika yürüyüş
Eve gelince de mekik bacak haraketleri vs.
menum
sahur
çılbır 1parca pıde az peynır 6 zeytın bol su
iftar
2 hurma 3kepçe yayla corbası salaata az yogurt üzüm
2yesılçay
1bardak hıbıskus
1bıberıye
caylarımı demledım sahura kadar bıter daha bıtırmedım hepsını
kımsecıkler gelmemıs daha ama ben ugrıyım dedım.cook su ıctım ıftardan şiştım ısyanlardayım
kızlar bi resim daha çektim yeni albume ekledim valla sevdim bu işi
bende cizelgemi yeniledim kendime ceza olarak kaplumbaga koydum yavasladigim icin
İyi akşamlar meleklerimmmm
iftardan sonra annemi arkadaşına götürdüm arkadaşı oruç annem tutamıyo gündüzleri görüşemiyorlardı özlem giderdiler biraz çay içip kalktık
Slm Aytencimmm gezmek yorgunlıuk hakikatennn benimd adetlerim hep sancılı olurdu ilk 2 gün hep yatardım şimdide gelse diye bakıyorum haya böyle işteafiyetolsun cnmm annendeyken kendini tutman zor bugün biraz kaçmışşş ama hemen toparlayacağına inanıyorumm bu jhhoştu yalnız birkaç tane beşaltı tane afiyetolsun cnm benim reglden dolayı iştahın açılmış anlaşılan yalnız hemen yarın telafi et bitabemmm kadayıfı da 1 çatalda kalmışsınnn ceza yok bugün
slm fatmacımmmm iyiyiz şükür cnm sen nasılsınnn
maşallahın var yine bence ilk sen mezun olacaksınn
slm cnmmmm beğenmezmiyiz süper bir menü gezmede olmana rağmennn seçimler süperrr aslında çorba şükür bitmiş diyecektimki gezmedeye gitmişsinizsporda yapılmış daha ne olsunn
afiyetolsun bitanemmmçılbır yemişsin akşmmm bende bugün yapacağımmm çok seviyorum bol yoğurtlu sahura çok var daha cnmmm o zaman bitiririz merak etme
bende aynı oluyorum midemden culk culk sesleri geliyor
süper çıkmışsın neslimmmmmaşallah meleklerimin hepsi birbirinden güzellll
yok öyle kaplımbağa filannnn hemen değiştir kuuzummmm o geçen haftaydı bu hafta tempooooo
Eki Görüntüle 1177952 Eki Görüntüle 1177952 Eki Görüntüle 1177952 Eki Görüntüle 1177952
Canim kaptanım iyiki ceza vermedin yapamazdim ama yarın söz harika bir menü ve sporla geleceğim
Menüm
sahur
1 tatlı kaşığı çörekotu
2 yumurta
7 ceviz
domates salatalık
1 bardak süt
2 dilim peynir
5 yaprak marul
2 dilim karpuz biraz kiraz
İFTAR
işkembe çorbası
15 dk ara
yeşil mercimek salatası
1 bardak kefir
2 dilim karpuz
Spor
sabah 15 x5 tibet yogası
öğleden sonra
40 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk tiffany zorlansamda yaptım bugünn
Sıvı
2.5 lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 bardak süt
1 bardak kefir
1 fincan türk kahvesi
1 bardak çay
1 fincan hibisküs
1 maden suyu
1 kefir
Sahur;5kaşık mantı (hiiiç bişiy istemedi cnm ,buna Aşerdim resmen )
Iftar;1karnıyarık ,8kofte,,1bardak kendi yaptığım şeftalili buzlu çay,2kaşık bulgur,3kaşık salata,1kaseçorba
Ya bu iftarda deli gibi yedim
Başım ağrıyorinş yarın sıkıntı olmaz ,
afiyetolsun Feridemmmm neden iftarda çok yedinnn çünkü mantı eydinnn ve seni çok acıktırdı kuzummm köfteler miniktir heralde:44::44: yoksa hakikatennn sindirmen zor olacak cnmcımmm hemen uyuu cnmm yarın çok önemli bir gün bence oruç tutmasan iyi olur sınavda başarılar bitanemmm
allah zihin açıklığı versin inşşş
İşkembe bildiğin işkembemi yoksam yalancısımıyemek arasında 15dk bekmemek ii olmuş cnm arada namazında kılarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?