- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
nasilsiniz guzeller
simdi menumu yazip cikiyim aksam yine gelicem
Sabah 10.30
1 muz yarim cb ceviz findik karsimi peynir domates salatalik roka 7 zeytin 2 bardak limonlu cay
ara
sutlu kahve
aksam 17.30
1 izgara balik salata
su 3 lt yatana kadar 3 bardak yesilcay 1 bardak da kiraz sapi bunlari yatana kadar icicem belki bir de sade filtre kahve icerim uykum acilsin diye
spor yok ders calisiyorumama en azindan 50 mekik cekmeye calisicam
haydiyin ben simdilik kactim
Herkese hayırlı aksamlar 😊😊😊
Geçmişe bakmadan hemen selam vereyim dedim. Bugün memleketimi gezdim pek bi özlemişim 😊😊😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sahur:
1,5 tereyağda yumurta(yarısını ablam yedi)
Ceviz
Domates salatalık peynir
Pide
İftarda misafirlerimiz vardı oruç açtırdık.
1 kase tarhana çorbası
Az taze fasulye
Fırında tavuk
Bir de etli mantı
Kemal paşa tatlısı yapmıştık üstünede sade dondurma verdik kaselerde. O sade dondurmadan 1 top yemişimdir.
Hedefimi 56,5 ta tutmak istiyorum ama veremiyeceğim diye çok korkuyorum. 2 senedir hep 57iydim ne 1 kilo az ne 1 kilo fazla. Ameliyat olduktan sonra eve geldim 59 gördüm kendimi ondan sonra değişti bir tek. 56 ıyı görmeyi o kadar çok istiyorum kii
afiyet olsun canım menün güzel bence ama spor yok mu?
inş göreceksin canım
selam canımm
afiyet olsun menünü çok beğendim spor da lazım ama
sanada hayırlı akşamlar canımm
nerelisin canım :)
inş göreceksin canım
spor yok canım misafirler hala var bulaşık falan yıkayınca anca oldu saat. İnş göreceğiz hepimiz canım
Canim ben Aksaray liyim 😊😊😊
Menümu yaziyorum:
Kahvalti:
2 yumurta
7 zeytin
3 ceviz 5 fındık
4 ince dilim peynir
Domates
Salatalık
3 dilim muz
Ara
1 kupa tarçınlı süt
1 ceviz
Aksam:
1 kase tavuk çorbası
5 küçük çöp sis tavuk göğüs
Bol salata
Semiz otu
1 çay bardağı reyhan şerbeti
1 top dondurma
5 taze fındık şu dışı yeşil yeşil olanlardan
Suyu 3 lt yaptım
Spor yok ama bolca yürüdüm 😊😊😊
Ohh ne güZel keyfini çıkar cnmHerkese hayırlı aksamlar 😊😊😊
Geçmişe bakmadan hemen selam vereyim dedim. Bugün memleketimi gezdim pek bi özlemişim 😊😊😊
Aynı soruyu bende soracaktım :)
selam canımm
afiyet olsun menünü çok beğendim spor da lazım ama
sanada hayırlı akşamlar canımm
nerelisin canım :)
inş göreceksin canım
Kızlar ben şimdi dünkü sahurum ile bugünkü iftarımı yazmam gerek dimi
sonra yarına da bugünkü sahur ile yarınki iftar
eğer öyleyse bugünkü iftarımla dünkü sahurunu yazayım :)
sahur:
2 tane tavada ızgara tavuk sosis ( beyaz olanlardan )
3 kaşık yoğurt
avuç içi kadar pideye tereyağ
iftar:
1 kase çorba
1 tabak bamya içine 3 kaşık pilav
2 kayısı
1 şekerpare
Su şimdilik 1 bucuk
spor: bol bol ev temizliği oldu :)
Aa şoklardayım bugun pek kimse uğramamış :)
neyse dünkü menümü yazayım hemen :)
kahvaltı:
1 muz
2 kaşık içli köftenin kıyma harcı
Öğle:
1 bardak süt
akşam:
1 parça tavuk burger tavada ızgara
1 içi peynirli fırında patates
Menümu yaziyorum:
Kahvalti:
2 yumurta
7 zeytin
3 ceviz 5 fındık
4 ince dilim peynir
Domates
Salatalık
3 dilim muz
Ara
1 kupa tarçınlı süt
1 ceviz
Aksam:
1 kase tavuk çorbası
5 küçük çöp sis tavuk göğüs
Bol salata
Semiz otu
1 çay bardağı reyhan şerbeti
1 top dondurma
5 taze fındık şu dışı yeşil yeşil olanlardan
Suyu 3 lt yaptım
Spor yok ama bolca yürüdüm 😊😊😊
spor yok canım misafirler hala var bulaşık falan yıkayınca anca oldu saat. İnş göreceğiz hepimiz canım
selaam iyi akşamlar herkesee
geçmişe gitmeden menümü yazayım :)
Sahur
1 yumurta, az pide tereyağlı,salata,zeytin
İftar
Domatesli köfte 6-7 tane, salata,1 hurma
spor:1 saat yürüyüş
sıvı:3 lt den fazla su,yeşilçay
Sahur:
1,5 tereyağda yumurta(yarısını ablam yedi)
Ceviz
Domates salatalık peynir
Pide
İftarda misafirlerimiz vardı oruç açtırdık.
1 kase tarhana çorbası
Az taze fasulye
Fırında tavuk
Bir de etli mantı
Kemal paşa tatlısı yapmıştık üstünede sade dondurma verdik kaselerde. O sade dondurmadan 1 top yemişimdir.
Hedefimi 56,5 ta tutmak istiyorum ama veremiyeceğim diye çok korkuyorum. 2 senedir hep 57iydim ne 1 kilo az ne 1 kilo fazla. Ameliyat olduktan sonra eve geldim 59 gördüm kendimi ondan sonra değişti bir tek. 56 ıyı görmeyi o kadar çok istiyorum kii
Benim bu hafta hedefim 77 görmek olsun çünkü regl olduğum için vücudumun nasıl tepki vereceğini kestiremiyorum
Herkese hayırlı aksamlar 😊😊😊
nasilsiniz guzeller
simdi menumu yazip cikiyim aksam yine gelicem
Sabah 10.30
1 muz yarim cb ceviz findik karsimi peynir domates salatalik roka 7 zeytin 2 bardak limonlu cay
ara
sutlu kahve
aksam 17.30
1 izgara balik salata
su 3 lt yatana kadar 3 bardak yesilcay 1 bardak da kiraz sapi bunlari yatana kadar icicem belki bir de sade filtre kahve icerim uykum acilsin diye
spor yok ders calisiyorumama en azindan 50 mekik cekmeye calisicam
haydiyin ben simdilik kactim
ay aynen öyle yapmışım şimdi görebiliyorummm herkesinkinede kendiminkinide
tebrikler o zaman takımımm
regl olma ihtimalim var ama inş hedefime ulaşabilirim
canım motive olman çok güzel enerji dolmuşsun baya
yanlız menün çok karbonhidratlı geldi bana bakalım kaptan ne diyecek :) aifyet olsun canım :)
Evet cnm doktora gitmem gerek randevu alcam haftaya
ben bugun etli domatesli sulu bamya pilav yapcam cnm :) yanına da corba salata eşimle ben bamyayı cok severiz uzun zamandır yapmamıştım dün aldık :)
Ok cnm sonra değiştiririm ayrıca mesajları yayınlamadım bu gece sahurdayken yayınlarım ok dün eşimin anjiyo olması gerektiğini duydum şaşkındım biraz kusura bakma birde oğlum ben alışverişleri yerleştirirken almış bir acık cipsi tüm salona yaymış kırmış cipsleri kafayı yedim ne güzel her yer temizdi zaten 1-2 saat sonra koltukları getircek eşim şimdi temizlikle uğraşıyorum :)
cnm benim hedefi sen seçer misin??
daha iyi olur :))
kızlar günaydın harika bi haftaya hazırım valla çok motiveyim.
dün akşam eğlence yaptık. sitedeki komşumun kocası asker olduğu için bitlise tayini çıkmıştı bu akşam gidiyor eşini çocuklarını bırakıp tabi arkadaşım çok üzgündü. bizde dün akşam bi veda partisi yaptık havuz başında süpriz tüm komşular iftardan sonra çay partisine bişiler getirdi müzikte açtık hem sohbet hem göbek atmaca çok eğlendik 1,5 da sahur yapıp yattı herkes. tabi tüm gece pistten inmedim sporuda böylece tamamlamış http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/opuyorumnanaktan.gifoldum :) menumude yazayım bakalım kaptanım ne dicek
dünki menum 04/07/2014
sabah aç karna çörek otu 2 brd su
kah: 1 yumurta+peynir+zeytin+2dlm tam buğday ev ekmeği
ara: kuruüzüm,kuru dut yoğurt
öğle nohut yanında pirinç pilav
ara erik yoğurt
akşam etli nohut bulgur pilav
eğlencede 1 ince dilim kek+1 ince dilim cevizli çörek
spor 30dk yüzme+ partide bol dans :)
tüm arkadaşlık isteklerini kabul ettm canım bakabilirsin :)
menuler harika kızlar maşallah
wayyy ben hedefimi geçmişim :))
ben ekledim cnm 81,800 olsun bu sefer hedef
iyi geceler kizlar kendime sahur hazirlarken size bi bakayim dedim tek basina tadi yok
esimde simdi ise gitti bugun tam morallendim derken esime doktor anjiyo olmasi gerek demis off yaa
allahim sen saglik sihhat ver yarabbim tum insanlara cok mu kotu bu anjiyo netten arastirdim da tehlikesi yok ama insan ister istemez stress oluveriyo iste hemde belki 30 temmuzdaymis guya ben o tarihte bayrama turkiyede olcaktim yaaa
ama esimin sagligi daha onemli tabiki her ne kadar beni sinir etsede allah onu benim ve oglumun basindan eksik etmesin amin
Selam kelebekler. Çok uzun zamandır giremiyodum. Neler yaptınız bı geçmiş yapayım. Uzun zamandır işler çok ypgundu. Artık yine sık sık ugrarım dıye umud edıyorum.
iyi geceler kizlar kendime sahur hazirlarken size bi bakayim dedim tek basina tadi yok
esimde simdi ise gitti bugun tam morallendim derken esime doktor anjiyo olmasi gerek demis off yaa
allahim sen saglik sihhat ver yarabbim tum insanlara cok mu kotu bu anjiyo netten arastirdim da tehlikesi yok ama insan ister istemez stress oluveriyo iste hemde belki 30 temmuzdaymis guya ben o tarihte bayrama turkiyede olcaktim yaaa
ama esimin sagligi daha onemli tabiki her ne kadar beni sinir etsede allah onu benim ve oglumun basindan eksik etmesin amin
Hoşgeldinnn Ayçacımmm bende az önce geldimm şanslısın geçmiş fazla yok izmirdesin değilmi bitanemmohhh işler azaladı demekkiii özledik seni bebişimm
Çok geçmiş olsun canım ama Korkma Allahın ıznıyle bısı olmaz. Cok basıt bısı sende arastırmıssın netten zaten. İcini ferah tut canım sen
Hosbulduk banucum. Değilim malesef. Cuma gunu aksam istanbuldan yola cıktım. Bugun oglen tekrar ıstanbula uctum. İş yerindeyin hata şimdide. Projeyı hayata gecırıyoruz bgn. Iykı yokmus cok basımda catlıyor cok gerıye gıdemedımama kendımı toplayınca daha cok gerıye gıdıp bakıcam.
Ohh ne güzel arkadaşla sohbetin yeri/tadı ayrı güzeldir cnmSlm meleklerimmm bugün sabhtan annemi teyzeme bıraktımm öğleden sonra ünv arkadaşımla buluştuk klima aldık ekndisine evi çok sıcak şarrttı sonra birlikte teyzeme gittik iftarımızı yaptıkk ve hep birlikte eve döndükkk arkadaşım haftasonları bizde kaldığı için pek giremiyorumm şimdi 10 dk müsade ettii hemen attım kendimi
afiyetolsun cnmcımmm şekerpare kararında yenmişşkoltuklar geldi sanırım dimiii hadi gözün aydın cnmm güle güle iyi gğnlerde kullan inş
evet bendde şoklardayımmmkızlar ce deyip kaçmış hep bu arada gülay perihan ve feride sınavlarınız nasıl geçti güzellerrr aklım hep sizdeydiii7sabah sua ettim sizin için inş güzel geçmiştir
gelelimmm menüneee afiyetolsun bitanemmm inş bugün alışverişe gidebilmişsinizdir:26::26: eski menülerini özledim ben
afiyetolsun Aytencimmm reyhan şerbeti nasıl oluyorkiii meyan kökünden sonra bunudamı yapsak gerçi hala kökü bulamadım
saksıda reyhanımda vardondruma kararında oh süperr reglin geçmediği için spor yapamazsın tabikii
evet cnmm hiç sohbete vakit kalmıyorkii iftar yapılıyor ardından çay hoppp herkes dağılıyor
maşallah 1 saat iyi yürümüşsün cnmmm menüde süperr
afiyetolsun bızdık ablan da hep senin menülerine göz dikiyor dün de sütünü içmiştimenün güzell anladığım kadarıyla kemalpaşa yemeyip üstünden dondurma aşırmışsın değilmi afiyetolsun cnmm kararında bitanemmm ramazan dolayısı ile sporlarımız aksıyor o yüzden spğorsuz vermemiz zor ama mutlaka vereceksinnn
tamam cnmmm
aleyküm selam cnmmm oh gitmişken gez tabiiii aksaraylıymışsın benim ünv den hem ev hem sınıf arkadaşım şu an yanımda oda ortaköylüü selam söylüyor hemşosuna
menün süper bızdıkımmmmbir parça tahin helvası yiyebilirdin balıktan sonra allah zihin açıklığı versin bitanemmm
ihtimalli cümle yokkkelbette ulaşacaksınnn
Sindimmm enişteye geçmiş olsun kuzum ama korkma skaın annem de iki ekz anjiyo oldu yarım saatte çıktı tıkalı damar varmı yokmu ona bakacaklar bitanemmsanırım tr ye gelemeyeceksin:26: bamyayı annem çok sever ben pek sevmem açıkçası yılda iki kez anca yerimm koruklu süper olur
önemli değil bitanemm ne zmaan müsait olursan yazarsın mesaj sayıolarınıben 80,89 tablosunu da yapmadımm:18::18:
nazar değimiştir sağlık olsunnn hem sana spor olmuş bakasana yaramaz alişşşş
afiyetolsun cnmmm nohutu dikkatli tüketmek gerekiyor bitanemm akaşm allahtan bulgur yemişsinnn o eğlencede yediklerin içinnn 45 dk yüzme cezaaralarda zaten meyveler çok o yzğden ekstra spor yapman lazım bebişimmm
elini korkak alıştırma bitanemmm hedef az değilmi
Amin cnmmm allah başından eksik etmesin ama korkma sakın
Oooo hoşgeldin cnm özlettirdin kendini nasılsın iyi misinSelam kelebekler. Çok uzun zamandır giremiyodum. Neler yaptınız bı geçmiş yapayım. Uzun zamandır işler çok ypgundu. Artık yine sık sık ugrarım dıye umud edıyorum.
Cok sagol cnm evet daha iyiyim artıkÇok geçmiş olsun canım ama Korkma Allahın ıznıyle bısı olmaz. Cok basıt bısı sende arastırmıssın netten zaten. İcini ferah tut canım sen
Hosbulduk banucum. Değilim malesef. Cuma gunu aksam istanbuldan yola cıktım. Bugun oglen tekrar ıstanbula uctum. İş yerindeyin hata şimdide. Projeyı hayata gecırıyoruz bgn. Iykı yokmus cok basımda catlıyor cok gerıye gıdemedımama kendımı toplayınca daha cok gerıye gıdıp bakıcam.
Ohh ne güzel arkadaşla sohbetin yeri/tadı ayrı güzeldir cnm
meyan kökü aktarlar da dolu cnm hayret nasıl bulamadın...
mısır çarşısı gibi bit çarşınız varsa oralarada bak cnm kesin vardır yani :)evet cnm koltuklar geldi ama sanki yeniden taşınmıştı. Gibi bişey oldu :) az temizlik daha kaldı o kadar o da oğlumun dağıttını toplamak :)
koruklu bamyayı bilmiyorum cnm netten bakarım :)
bakalım cnm inşallah güzel ve kolay geçer Ameliyat içim biraz daha rahat şimdi :)cok şükür :)
ay bamya sevilmez mi :) ben havuçlu pilav sevmem mesela :)
Oooo hoşgeldin cnm özlettirdin kendini nasılsın iyi misin
Cok sagol cnm evet daha iyiyim artık
sen gercekten göçmen kuşlar gibi bi irşadın bir burda
inşallah en yakın zamanda bi düzenin olur cnm
oo9 fena degıll yınede ınsaallah haftaya dahada ıyı oluruz*** 6. TAKIM 368. ETAP *** ETAP 7.Sİ
ayyuzlum0211 ( 83,9/82,7 /1,2 / %1,43)
BilgeKi( 92,6 / / /% )2.kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
EYLÜL SILA ( 67,5 /66,8 / 0,7/ %1,04)
ferideei ( 77 / 76,4/0,6 / %0,78)
lisbeth93 (78,9 /78,1 /0,8 /%1,01 )
merinetya (78/ 77,4/ 0,6/ % 0,77)
miss_wong (76 /74,4/1,6 / %1,05 ) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 62
neslihank4 (83 /82,4 / 0,6/%0,72 )
senasevval(57,5/57/0,5/%0,43) Yeni Üye Yüzdesi ikiye bölündü Hedef Kilo 48
Sindi564 ( 80,9 /81,7 /-0,8 /%-0,99 )
Tekaskim( 66,2 /65,4 /0,8 /%1,21 )
6. Takım Ortalaması : % 0,68
bu hafta 7. olduk meleklerimmmm tüm takımlar başabaşşş
ayy neyazsam bılemedım herhafta vercek kadar sıkıda yapmıyorum dogru duzgun sporda yook banucum kızma ama 300gr hedeflıyım fazlası gıderse ıyı olur.nedemısler az veren yagdan verır cok veren sudan verır
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 369. etap
Gülay : 82,7------------------->
Nura : 80,9----------------->
Fatma :74,5 ----------------->
Eylül :66,8----------------------->
Feride :76,4----------------------->
Nesli :82,4------------------------>
Leyla :65,4------------------------>
Özge :78,1---------------------------------->
Ayten :77,4------------------------------------>
shadowshows :90,9---------------------------->
Cardialgia :64--------------------------------->
Senasevva :57------------------------>
Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016
Hedeflerimizi yazalım şekerler
gecmıs olsun canım sıkma canını anjıyo buyutulcek bısey degıl esımın abısı 2defa oldu busene ama ınsan yıne tedırgın oluyo hakverıyorum sana ama üzülma rabbım şifalar versın ınsallahiyi geceler kizlar kendime sahur hazirlarken size bi bakayim dedim tek basina tadi yok
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 369. etap
Gülay : 82,7------------------->
Nura : 80,9----------------->
Fatma :74,5 ----------------->
Eylül :66,8----------------------->66.5
Feride :76,4----------------------->
Nesli :82,4------------------------>81,800
Leyla :65,4------------------------>
Özge :78,1---------------------------------->
Ayten :77,4------------------------------------>
shadowshows :90,9---------------------------->
Cardialgia :64--------------------------------->
Senasevva :57------------------------>
Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016
oo9 fena degıll yınede ınsaallah haftaya dahada ıyı oluruz
ayy neyazsam bılemedım herhafta vercek kadar sıkıda yapmıyorum dogru duzgun sporda yook banucum kızma ama 300gr hedeflıyım fazlası gıderse ıyı olur.nedemısler az veren yagdan verır cok veren sudan verıryada ben uyduruyorum yanı hedefım 66.5
gecmıs olsun canım sıkma canını anjıyo buyutulcek bısey degıl esımın abısı 2defa oldu busene ama ınsan yıne tedırgın oluyo hakverıyorum sana ama üzülma rabbım şifalar versın ınsallah
Bitanemmm aktarlarda var meyankökü ama minik odun parçası gibi olanı var asıl faydalısı böyle lif lif olurmuş ondan yok işte
bayram geliyor bitanem bayram temizliği yapmış oldun iştebamyaya limon sıkarız ya limon yerine olmamış üzüm yani koruk suyu koyarız biz cnmm yok ben sevmemm fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?