Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam canımm
afiyet olsun menünü çok beğendim spor da lazım ama

sanada hayırlı akşamlar canımm

nerelisin canım :)

afiyet olsun canım menün güzel bence ama spor yok mu?

inş göreceksin canım

Canim ben Aksaray liyim 😊😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menümu yaziyorum:
Kahvalti:
2 yumurta
7 zeytin
3 ceviz 5 fındık
4 ince dilim peynir
Domates
Salatalık
3 dilim muz

Ara
1 kupa tarçınlı süt
1 ceviz

Aksam:
1 kase tavuk çorbası
5 küçük çöp sis tavuk göğüs
Bol salata
Semiz otu
1 çay bardağı reyhan şerbeti

1 top dondurma
5 taze fındık şu dışı yeşil yeşil olanlardan

Suyu 3 lt yaptım
Spor yok ama bolca yürüdüm 😊😊😊

spor yok canım misafirler hala var bulaşık falan yıkayınca anca oldu saat. İnş göreceğiz hepimiz canım

anladım canım ah şu misafirler

Canim ben Aksaray liyim 😊😊😊

anladım canım güzelmiş soralar daha sıcakmı nasıl :)

afiyet olsun canım

taze fındığa bayılırım bendee

Ohh ne güZel keyfini çıkar cnm
Aynı soruyu bende soracaktım :)

Aa şoklardayım bugun pek kimse uğramamış :)
neyse dünkü menümü yazayım hemen :)
kahvaltı:
1 muz
2 kaşık içli köftenin kıyma harcı

Öğle:
1 bardak süt

akşam:
1 parça tavuk burger tavada ızgara
1 içi peynirli fırında patates

Kızlar ben şimdi dünkü sahurum ile bugünkü iftarımı yazmam gerek dimi
sonra yarına da bugünkü sahur ile yarınki iftar
eğer öyleyse bugünkü iftarımla dünkü sahurunu yazayım :)

sahur:
2 tane tavada ızgara tavuk sosis ( beyaz olanlardan )
3 kaşık yoğurt
avuç içi kadar pideye tereyağ

iftar:
1 kase çorba
1 tabak bamya içine 3 kaşık pilav
2 kayısı
1 şekerpare
Su şimdilik 1 bucuk
spor: bol bol ev temizliği oldu :)

Slm meleklerimmm bugün sabhtan annemi teyzeme bıraktımm öğleden sonra ünv arkadaşımla buluştuk klima aldık ekndisine evi çok sıcak şarrttı sonra birlikte teyzeme gittik iftarımızı yaptıkk ve hep birlikte eve döndükkk arkadaşım haftasonları bizde kaldığı için pek giremiyorumm şimdi 10 dk müsade ettii hemen attım kendimi

afiyetolsun cnmcımmm şekerpare kararında yenmişş koltuklar geldi sanırım dimiii hadi gözün aydın cnmm güle güle iyi gğnlerde kullan inş

evet bendde şoklardayımmm kızlar ce deyip kaçmış hep bu arada gülay perihan ve feride sınavlarınız nasıl geçti güzellerrr aklım hep sizdeydiii7sabah sua ettim sizin için inş güzel geçmiştir

gelelimmm menüneee afiyetolsun bitanemmm inş bugün alışverişe gidebilmişsinizdir:26::26: eski menülerini özledim ben

afiyetolsun Aytencimmm reyhan şerbeti nasıl oluyorkiii meyan kökünden sonra bunudamı yapsak gerçi hala kökü bulamadım

saksıda reyhanımda var dondruma kararında oh süperr reglin geçmediği için spor yapamazsın tabikii

spor yok canım misafirler hala var bulaşık falan yıkayınca anca oldu saat. İnş göreceğiz hepimiz canım

evet cnmm hiç sohbete vakit kalmıyorkii iftar yapılıyor ardından çay hoppp herkes dağılıyor

maşallah 1 saat iyi yürümüşsün cnmmm menüde süperr

afiyetolsun bızdık ablan da hep senin menülerine göz dikiyor dün de sütünü içmiştimenün güzell anladığım kadarıyla kemalpaşa yemeyip üstünden dondurma aşırmışsın değilmi afiyetolsun cnmm kararında bitanemmm ramazan dolayısı ile sporlarımız aksıyor o yüzden spğorsuz vermemiz zor ama mutlaka vereceksinnn

Benim bu hafta hedefim 77 görmek olsun çünkü regl olduğum için vücudumun nasıl tepki vereceğini kestiremiyorum

tamam cnmmm

aleyküm selam cnmmm oh gitmişken gez tabiiii aksaraylıymışsın benim ünv den hem ev hem sınıf arkadaşım şu an yanımda oda ortaköylüü selam söylüyor hemşosuna

menün süper bızdıkımmmm bir parça tahin helvası yiyebilirdin balıktan sonra allah zihin açıklığı versin bitanemmm

ihtimalli cümle yokkk elbette ulaşacaksınnn

Sindimmm enişteye geçmiş olsun kuzum ama korkma skaın annem de iki ekz anjiyo oldu yarım saatte çıktı tıkalı damar varmı yokmu ona bakacaklar bitanemm sanırım tr ye gelemeyeceksin:26: bamyayı annem çok sever ben pek sevmem açıkçası yılda iki kez anca yerimm koruklu süper olur

önemli değil bitanemm ne zmaan müsait olursan yazarsın mesaj sayıolarını ben 80,89 tablosunu da yapmadımm:18::18:

nazar değimiştir sağlık olsunnn hem sana spor olmuş bakasana yaramaz alişşşş

afiyetolsun cnmmm nohutu dikkatli tüketmek gerekiyor bitanemm akaşm allahtan bulgur yemişsinnn o eğlencede yediklerin içinnn 45 dk yüzme ceza aralarda zaten meyveler çok o yzğden ekstra spor yapman lazım bebişimmm

tüm arkadaşlık isteklerini kabul ettm canım bakabilirsin :)

menuler harika kızlar maşallah

wayyy ben hedefimi geçmişim :))

ben ekledim cnm 81,800 olsun bu sefer hedef

elini korkak alıştırma bitanemmm hedef az değilmi

Amin cnmmm allah başından eksik etmesin ama korkma sakın

Selam kelebekler. Çok uzun zamandır giremiyodum. Neler yaptınız bı geçmiş yapayım. Uzun zamandır işler çok ypgundu. Artık yine sık sık ugrarım dıye umud edıyorum.

Selam kelebekler. Çok uzun zamandır giremiyodum. Neler yaptınız bı geçmiş yapayım. Uzun zamandır işler çok ypgundu. Artık yine sık sık ugrarım dıye umud edıyorum.

Hoşgeldinnn Ayçacımmm bende az önce geldimm şanslısın geçmiş fazla yok izmirdesin değilmi bitanemm ohhh işler azaladı demekkiii özledik seni bebişimm

Çok geçmiş olsun canım ama Korkma Allahın ıznıyle bısı olmaz. Cok basıt bısı sende arastırmıssın netten zaten. İcini ferah tut canım sen

Hoşgeldinnn Ayçacımmm bende az önce geldimm şanslısın geçmiş fazla yok izmirdesin değilmi bitanemm ohhh işler azaladı demekkiii özledik seni bebişimm

Hosbulduk banucum. Değilim malesef. Cuma gunu aksam istanbuldan yola cıktım. Bugun oglen tekrar ıstanbula uctum. İş yerindeyin hata şimdide. Projeyı hayata gecırıyoruz bgn. Iykı yokmus cok basımda catlıyor cok gerıye gıdemedım ama kendımı toplayınca daha cok gerıye gıdıp bakıcam.

oyyy kuzummm saat 2 olduu bu nasıl bir çalışmadır dinlenmen lazım ama aman inş proje sorunsuz hayata geçerde rahatlarsınn

başının çatlaması normal bu kadar çalışmaya iyi dayanıyosun bitanemm

Ohh ne güzel arkadaşla sohbetin yeri/tadı ayrı güzeldir cnm
meyan kökü aktarlar da dolu cnm hayret nasıl bulamadın...
mısır çarşısı gibi bit çarşınız varsa oralarada bak cnm kesin vardır yani :)evet cnm koltuklar geldi ama sanki yeniden taşınmıştı. Gibi bişey oldu :) az temizlik daha kaldı o kadar o da oğlumun dağıttını toplamak :)
koruklu bamyayı bilmiyorum cnm netten bakarım :)
bakalım cnm inşallah güzel ve kolay geçer Ameliyat içim biraz daha rahat şimdi :)cok şükür :)
ay bamya sevilmez mi :) ben havuçlu pilav sevmem mesela :)
Oooo hoşgeldin cnm özlettirdin kendini nasılsın iyi misin
Cok sagol cnm evet daha iyiyim artık
sen gercekten göçmen kuşlar gibi bi irşadın bir burda
inşallah en yakın zamanda bi düzenin olur cnm

Bitanemmm aktarlarda var meyankökü ama minik odun parçası gibi olanı var asıl faydalısı böyle lif lif olurmuş ondan yok işte

bayram geliyor bitanem bayram temizliği yapmış oldun işte bamyaya limon sıkarız ya limon yerine olmamış üzüm yani koruk suyu koyarız biz cnmm yok ben sevmemm fazla

oo9 fena degıll yınede ınsaallah haftaya dahada ıyı oluruz
ayy neyazsam bılemedım herhafta vercek kadar sıkıda yapmıyorum dogru duzgun sporda yook banucum kızma ama 300gr hedeflıyım fazlası gıderse ıyı olur.nedemısler az veren yagdan verır cok veren sudan verıryada ben uyduruyorumyanı hedefım 66.5
gecmıs olsun canım sıkma canını anjıyo buyutulcek bısey degıl esımın abısı 2defa oldu busene ama ınsan yıne tedırgın oluyo hakverıyorum sana ama üzülma rabbım şifalar versın ınsallah

ıyı geceler kızllar ben gecmıs yaparken herkes kacmıs.
aksamustu sahılde mangal eslıgınde ıftar yapmaya nıyetlendık arkadas ve esıyle hazırlık falan derken ugrayamadım 12de ordan eve geldık.1kahve molası dıye bıze cıktık 2de gıttı arkadaslar bende hemen dusa attım kendımı sımdıde kıcım yer görducook uykumvar bıseler atıstırıp uyuycam.kımsecıkler ugramamıs gecmıs cabucak bıttı

Hoşgeldin Eylülümmm kim demişki bu atasözünüü çok merak ettimmm

tamam bitanemm 300 olsunnn fazlası olursa ne ala

Hımm hiç bamyayı öyle denemedim bizim evde genelde Irak yemekleri pişer o yüzdendir cnm bilmiyorum birde şehirden şehre yöreden yöreye fark var herkes farklı bi versiyonunu yapıyo :)
İnşallah istediğin lif şeklindekini alırsın cnm ama benim babam da hep odun olanını alırdı :)

Iphone dan gönderildi

menüm

sahur
pazılı yumurta 5 zeytın 2 dılım ekmek

iftar
1kase mercımek patlıcan salatası 2kanat 2 tavık pırzola mangalda
2bardak ayran salata ustunede 1dılım bol fıstıklı baklava:26::26:

2lıtre su malesef cook ıcemedım sahılde tuvalet sorunu olomasın dıye
2bardak yesılçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…