- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Cok hos olmus bu liste :) sagol banucum bilgilendirme icin
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
oyyy kuzummm saat 2 olduu bu nasıl bir çalışmadırdinlenmen lazım ama aman inş proje sorunsuz hayata geçerde rahatlarsınn
başının çatlaması normal bu kadar çalışmaya iyi dayanıyosun bitanemm
Ohh ne güzel arkadaşla sohbetin yeri/tadı ayrı güzeldir cnm
meyan kökü aktarlar da dolu cnm hayret nasıl bulamadın...
mısır çarşısı gibi bit çarşınız varsa oralarada bak cnm kesin vardır yani :)evet cnm koltuklar geldi ama sanki yeniden taşınmıştı. Gibi bişey oldu :) az temizlik daha kaldı o kadar o da oğlumun dağıttını toplamak :)
koruklu bamyayı bilmiyorum cnm netten bakarım :)
bakalım cnm inşallah güzel ve kolay geçer Ameliyat içim biraz daha rahat şimdi :)cok şükür :)
ay bamya sevilmez mi :) ben havuçlu pilav sevmem mesela :)
Oooo hoşgeldin cnm özlettirdin kendini nasılsın iyi misin
Cok sagol cnm evet daha iyiyim artık
sen gercekten göçmen kuşlar gibi bi irşadın bir burda
inşallah en yakın zamanda bi düzenin olur cnm
Püsküütcüm bu listeyi her ay günceller her ay bir üst sıraya çıkmak çok zevkli oluyor rica ederim bitanemm
Gunaydinlar herkese.. Benim daha gunun aydin olamadi. Eve tasindik ama temizligi vpk kotu olmus bgn 2 abla geldi trnizlige. Bizde onlarin basinda per perisan. Saat 5 ye ciktim sabaha karsi is yerinden saat 8.30 da ayaktaydinsuan sersem gbyim. Evim 27. Kat artik yeni sporun 2 kere merdiven in cikk olcak :)
Insallah canim yarin goruruz sanirim sorun varsada ama sonunda bitti cok sukur. Bugun alis verise cikicaz ne alsamda yapsam evde pratik olur diye dusunuyorum. Ev arkadasim ben disardan yerim yapmam bisi dedi iste ben kendime gore takilcama ama pratik olmasi lazim ne alinirfa yapilir hizli hizli bilemedim. Cok uzun yillar malum disarda yasadim disardan yedim hic bu kadar yerlesik hayatim olmadi ki tek basima. Is yerinede yemegimi gotursem mi oglenleri diye dusunuyorum. Aksamdan hazirlayip oglen ise gidicek neler yapilabilir kizlar. Sebze alayim hasliyim diyorum. Salata yapip goturebilirim sanirim. Tavuklu yaparim tavuklari sagusa bile sorun olmaz. Brokoli kabak cicekli fln alayim. Sutle kendimiz krema yapsak sorun olir mu ? Azcik un sut pisirip ?
Ayy cok haklisin canim bamya imm en sevdigim yemeklerden ama yapmasini bilmek lazim bide ben kocaman kocaman olanlarini severim :) koruklu ohh miss.
Srvindim canim icinin rahatlamasina esi olunca insan hayliyle telaslaniyio.
Evet canim saka gb geliyor istanbul izmire bir gun gidip aybi gun donen insanlardan oldum eskiden hai ordan olur mu oyle sey derdim oluyomus. Bitti artik ama cok sukur haftaya evi kapatmaya gidicem sadce sonra dahada gitmem ayda 1 kez fln giderim anca. Bende sizleri cok ozledim yaa . Sohbettin neresinden tutsam bilemedim.o kadar igramamisim demekki buralara. Ama tekrar insan olan halkme donuyorum ins. Dua edinde sorun cikmasin projede. Artik sabahlamaktan cok yoruldum. Nirmal hayatima donmek istiyorum. Mesela yapicak isim olmasa sIKIntidan patlasam fln :)
Gitsem sporumu yapsam yurusm fln .
Vet eminim eglenceli olacak. Ay basinda mi guncelliyor. 34 deyim ben bakalim kacalara kadar cikicam.
tatlim senin kilo verme yontemin yemeklerini ablanla paylasmak olsun ne guzel
benim de ablam oyledir bir seyi yemem der gelir benimkinden yer sonra
Slm meleklerimmm güzel bir pazar olsun hepimiz içinnnnnsağolsun abim geldi sbah neymiş arabaları yıkayacakmışız geçti başıma önce onunkini sonra benimkini temizledik allahtan arka taraf gölge önce kızdım ama hakikaten renkleri ortaya çıktı kaç haftadır kaytarıyordum
senin hemşon hala uyuyor uyanınca iletirimmmmnapsın tüm hafta çalışıyor birde oruççç uyusun bakalımm tşk ederim bitanemmm aynı şekilde İzmire kimin yolu düşerse beklerimmm mutlaka şekersiz naısl olurki önce şekersiz yapayım deneyeyim sonra içemezsem şeker ekler gelenlere ikram ederimm bend enapim
yerim seni bızdıkımmmm yok sen hedefine ulaş ben zaten ulaşsanda bırakmam seni
evet bızdıkımm balıktan sonra 1 minik dilim tahin helvası yiyebilirsin sadece balık yediğin zaman ama
Oh oh ne güzel arabalar tertemiz olmuştur 😊😊😊 ellerinize sağlık canım.
Sanırsam ablalar hep öyle. Çikolatayı açarım mesela 1 tanesini alırım geri kalanını koyarım ya ablam ya babam o çikolatayı bitirir. Tekrar alırlar yine yerler yine alırlarböyle kısır döngü içinde geçinip gidiyoruz
genelde kardeşler böyle yapar ama sizde tam tersi galibahayatta paylaşacak birileirinin olması çok güzel bence
evet gerçekten çok güzel bişi ama bugün eskişehire gitti. Gelmeden önce kilo verip gelmişti şimdi 3 haftada 5 kilo alıp geri gitti
Ohh ne güZel keyfini çıkar cnm
Aynı soruyu bende soracaktım :)
Aa şoklardayım bugun pek kimse uğramamış :)
neyse dünkü menümü yazayım hemen :)
kahvaltı:
1 muz
2 kaşık içli köftenin kıyma harcı
Öğle:
1 bardak süt
akşam:
1 parça tavuk burger tavada ızgara
1 içi peynirli fırında patates
Kızlar ben şimdi dünkü sahurum ile bugünkü iftarımı yazmam gerek dimi
sonra yarına da bugünkü sahur ile yarınki iftar
eğer öyleyse bugünkü iftarımla dünkü sahurunu yazayım :)
sahur:
2 tane tavada ızgara tavuk sosis ( beyaz olanlardan )
3 kaşık yoğurt
avuç içi kadar pideye tereyağ
iftar:
1 kase çorba
1 tabak bamya içine 3 kaşık pilav
2 kayısı
1 şekerpare
Su şimdilik 1 bucuk
spor: bol bol ev temizliği oldu :)
Slm meleklerimmm bugün sabhtan annemi teyzeme bıraktımm öğleden sonra ünv arkadaşımla buluştuk klima aldık ekndisine evi çok sıcak şarrttı sonra birlikte teyzeme gittik iftarımızı yaptıkk ve hep birlikte eve döndükkk arkadaşım haftasonları bizde kaldığı için pek giremiyorumm şimdi 10 dk müsade ettii hemen attım kendimi
maşallah 1 saat iyi yürümüşsün cnmmm menüde süperr
ihtimalli cümle yokkkelbette ulaşacaksınnn
:
menüm
sahur
pazılı yumurta 5 zeytın 2 dılım ekmek
iftar
1kase mercımek patlıcan salatası 2kanat 2 tavık pırzola mangalda
2bardak ayran salata ustunede 1dılım bol fıstıklı baklava:26::26:
2lıtre su malesef cook ıcemedım sahılde tuvalet sorunu olomasın dıye
2bardak yesılçay
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=246132 meleklerim artık bu listede sizde varsınızbir an önce listenin üstlerinde görürüz inşşş sizleriii her ay burdan takip edebilirsiniz
menulerin cok iyi tatlim
tatlim o kadar yogunum ki
bu hafta 2 sinav 1 sunum var ne uyku kaldi bir sey hayirlisiyla atlatiyim bu haftayi donucem spora
dedigin gibi sporsuz olmuyor
Gündüzleri sıcak oluyor canım ama aksamlari felaket rüzgar oluyor
:) :) :)
afiyet olsun canımcım şekerpare yaramasın hemen erisin inş
kaptanımmm
1 saat az bile geliyor bana aslında arttırayımmı diye soracaktım sana ama iyi diyorsan aynen devam o zaman
inş ulaşacağım
afiyet olsun canım :)
baklava erir hemen inş
aa ben bile varım
her hafta mı güncelleniyor bu liste kaptan güzelmiş motive olmak için
teşekkürler canım
tamam canım Allah kolaylık versin
anladım canım iyi yapmışsın iyi tatiller memleketinde en güzeli memlekette kafa dağıtmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?