Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydinlar herkese.. Benim daha gunun aydin olamadi. Eve tasindik ama temizligi vpk kotu olmus bgn 2 abla geldi trnizlige. Bizde onlarin basinda per perisan. Saat 5 ye ciktim sabaha karsi is yerinden saat 8.30 da ayaktaydin suan sersem gbyim. Evim 27. Kat artik yeni sporun 2 kere merdiven in cikk olcak :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

oyyy kuzummm saat 2 olduu bu nasıl bir çalışmadır dinlenmen lazım ama aman inş proje sorunsuz hayata geçerde rahatlarsınn

başının çatlaması normal bu kadar çalışmaya iyi dayanıyosun bitanemm

Insallah canim yarin goruruz sanirim sorun varsada ama sonunda bitti cok sukur. Bugun alis verise cikicaz ne alsamda yapsam evde pratik olur diye dusunuyorum. Ev arkadasim ben disardan yerim yapmam bisi dedi iste ben kendime gore takilcama ama pratik olmasi lazim ne alinirfa yapilir hizli hizli bilemedim. Cok uzun yillar malum disarda yasadim disardan yedim hic bu kadar yerlesik hayatim olmadi ki tek basima. Is yerinede yemegimi gotursem mi oglenleri diye dusunuyorum. Aksamdan hazirlayip oglen ise gidicek neler yapilabilir kizlar. Sebze alayim hasliyim diyorum. Salata yapip goturebilirim sanirim. Tavuklu yaparim tavuklari sagusa bile sorun olmaz. Brokoli kabak cicekli fln alayim. Sutle kendimiz krema yapsak sorun olir mu ? Azcik un sut pisirip ?

Ayy cok haklisin canim bamya imm en sevdigim yemeklerden ama yapmasini bilmek lazim bide ben kocaman kocaman olanlarini severim :) koruklu ohh miss.

Srvindim canim icinin rahatlamasina esi olunca insan hayliyle telaslaniyio.

Evet canim saka gb geliyor istanbul izmire bir gun gidip aybi gun donen insanlardan oldum eskiden hai ordan olur mu oyle sey derdim oluyomus. Bitti artik ama cok sukur haftaya evi kapatmaya gidicem sadce sonra dahada gitmem ayda 1 kez fln giderim anca. Bende sizleri cok ozledim yaa . Sohbettin neresinden tutsam bilemedim.o kadar igramamisim demekki buralara. Ama tekrar insan olan halkme donuyorum ins. Dua edinde sorun cikmasin projede. Artik sabahlamaktan cok yoruldum. Nirmal hayatima donmek istiyorum. Mesela yapicak isim olmasa sIKIntidan patlasam fln :)
Gitsem sporumu yapsam yurusm fln .

Püsküütcüm bu listeyi her ay günceller her ay bir üst sıraya çıkmak çok zevkli oluyor rica ederim bitanemm

Vet eminim eglenceli olacak. Ay basinda mi guncelliyor. 34 deyim ben bakalim kacalara kadar cikicam.

ooo 27. katmı sen 2 kere inip çıksan spor biter cnmm ama merdiven çıkmak dizleri tahrip edebiliyor dikkat et kuzum

bitanemmm buzluğa köfte yapıp koy mutlaka streç filme sar birer porsiyonluk üst üste diz geldiğin zaman hemen kızartıp yanına salatayla yersinn

salata malzemelerini al mutlaka yoğurt al peynirini yumurtanı sütünü unutma öğlenleri işyerine götürmen çok sğalıklı olur ama hava sıcak tavuklu salata sağlıklı olurmu bilemedim onun yerine yeşil mercimek salatsı yapabilirisn börülce slatası buğday salataıs bunlar şu an aklıma gelenler

inş bir sorun çıkmaz cnmmm annemde çekirdkeli büyük bamyayı sever evet bamya yapmak hakikaten önemli salgılanmaması lazımm en uygun kelimeyi seçemedim şu yoğun tempon bitti şükür bir de yerleşirsen oh misss hepsi olcaka zamanla merak etme bitanemmm

Vet eminim eglenceli olacak. Ay basinda mi guncelliyor. 34 deyim ben bakalim kacalara kadar cikicam.

358, etapta 2, olmuştum ben hakikaten eğlenceli oluyor ayda bir güncellenir bitanemm

tatlim senin kilo verme yontemin yemeklerini ablanla paylasmak olsun ne guzel
benim de ablam oyledir bir seyi yemem der gelir benimkinden yer sonra

Sanırsam ablalar hep öyle. Çikolatayı açarım mesela 1 tanesini alırım geri kalanını koyarım ya ablam ya babam o çikolatayı bitirir. Tekrar alırlar yine yerler yine alırlar böyle kısır döngü içinde geçinip gidiyoruz

Oh oh ne güzel arabalar tertemiz olmuştur 😊😊😊 ellerinize sağlık canım.

Oh oh ne güzel arabalar tertemiz olmuştur 😊😊😊 ellerinize sağlık canım.

evet güzel oldu hakikaten herşey başına geçene kadar

genelde kardeşler böyle yapar ama sizde tam tersi galiba hayatta paylaşacak birileirinin olması çok güzel bence

368.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1174435 Eki Görüntüle 1174436

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:94:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:82:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowsows[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:82:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1174437

Ohh ne güZel keyfini çıkar cnm

Aynı soruyu bende soracaktım :)

:) :) :)

afiyet olsun canımcım şekerpare yaramasın hemen erisin inş

kaptanımmm

1 saat az bile geliyor bana aslında arttırayımmı diye soracaktım sana ama iyi diyorsan aynen devam o zaman

inş ulaşacağım

afiyet olsun canım :)

baklava erir hemen inş

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=246132 meleklerim artık bu listede sizde varsınız bir an önce listenin üstlerinde görürüz inşşş sizleriii her ay burdan takip edebilirsiniz

aa ben bile varım

her hafta mı güncelleniyor bu liste kaptan güzelmiş motive olmak için

menulerin cok iyi tatlim

tatlim o kadar yogunum ki
bu hafta 2 sinav 1 sunum var ne uyku kaldi bir sey hayirlisiyla atlatiyim bu haftayi donucem spora
dedigin gibi sporsuz olmuyor

teşekkürler canım

tamam canım Allah kolaylık versin

Gündüzleri sıcak oluyor canım ama aksamlari felaket rüzgar oluyor

anladım canım iyi yapmışsın iyi tatiller memleketinde en güzeli memlekette kafa dağıtmak :)

Hoşgeldin Fatmacımmmm her ay güncelleniyor bu liste cnmm evet motivasyon için süper oluyor

bitanemmm şayet yürüyüşünü iftardan sonnra yapıyorsan sorun yok istediğin kadar yürüyebilirsin yalnız kademe kademe artırsan iyi olur çünkü bir dönem kilo vermen durur mutlaka o zaman artırman daha iyi olur bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…