Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben deee yuruyus yapmakkk istiyorum yaaaa
su dersleri guzelce versem de tatil gelse ben de eve gitsem en azindan 1 ay duzenli yuruyuse cikardim

ben deee yuruyus yapmakkk istiyorum yaaaa
su dersleri guzelce versem de tatil gelse ben de eve gitsem en azindan 1 ay duzenli yuruyuse cikardim

önce derslerin gelir bitanemmm ama arada beynini de dinlendirmen lazım o zamanlarda yarım saatlik yürüyüşler yapabilirisnnnaz kaldı sık dişini bızdıkımmm

kızlar bu videolar süper iki taneis yan bel için harika ama benim fıtık olduğu için tırstımmm bugümn kickboks lı olanı bir deneyeceğimmm eğlenceli geldi
bakalım yaparken nasıl olacak:18::18:

kılo verememe korkusu adama atasözu urettırıyo vallahı

ınsallah yaramaz yerken senın dedıgın geldı aklıma 2.dılım yeyınce tadımı degısıyo dıye tuttum kendımı

ınsallah erımıstır canım

Kizlar nasilsiniz
Dun ugrayamadim. Gecmisi yarin ofiste okurum simdi cocuklarla denizdeyiz
Dunki menumu yazayim
Sabah corekotu ve 2 brd su
Yumurta peynir zeytin 2 ekmek yesillik
Ogle kiymali karnabahar 1 ekmek
Aksam taze fasulye az pirinc pilav bir lokma ekmek
Spor havuzda 30 dk yuzme ve hareket

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vay bu videolari bende deneyecegim. Bana yuruyusten daha zevkli geliyor bunlar

Vay bu videolari bende deneyecegim. Bana yuruyusten daha zevkli geliyor bunlar

Bence denemeyin kızlar size seyretmelik bize denemelik diye yayınlamış sweetcim onları

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 369. etap

Gülay : 82,7------------------->82,3
Nura : 80,9----------------->80,3
Fatma :74,5 -------------------->74
Eylül :66,8----------------------->66,5
Feride :76,4----------------------->
Nesli :82,4------------------------>81,8
Leyla :65,4------------------------>
Özge :78,1------------------------------>77,7
Ayten :77,4------------------------------>77
Senasevval :57----------------------------->56,5
shadowshows :90,9------------------------->
Cardialgia :64--------------------------->

Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016

82,3 benim için milad gibi bişey. yaklaşık 6 yıldır gr düşemedim altına çok gerginim. yine takılıp kalacam gibi geliyor. ne yapsam yapim inemiyorum bir türlü:18::18::18::18:

geçmişte boğuldum geldim kızlar. herkes iyi gibi görünüyo. ben sınav günü geç kalmaktan korkuyordum ve neerdeyse geç kalıyordum saat çalmamış 8 30 da kalktık. koşturkoştur hazırlandım. son 5 dk kala yetiştim. çok zordu hoş zaten çalışmamıştımda yüksek puan alsam dahi işime yaramayacak sanırım. memurluk için bu sene değilmiş. bende öğretmen değilim. sadece nasıl bir sistem onu görmüş oldum. sınavdan çıktım ne göreyim dilanın kıyafet değişmiş. meğer bu cücük altına yapmış güzelce dışına çıkmış babasıda zar zor temizlemiş ama yatarken giydirdiğim pijamayı giydirip çıkarmış dışarı çok komik ben sınavda baba bez değiştiriyor akşamda arkadaş geldi ondan uğrayamadım. şimdi menümü de yazayım da ceza yemeyeyim

cuma menüsü
sahur: hiç bişe
akşam: soğan kebabı salata ayran, pide

cumartesi
sahur:sahanda yumurta, 1 üçgen peynir bir avuç yer fıstığı, pide
akşam: misket köfte, salata, ayran, pide
sonrasında yer fıstığı ve ceviz çay yanında

Nasilsiniz bakalim ? K.bakmayin bu hafta komple hastalikla ugrastim bi ben bi babam bi cocuk bi acayipti bu hafta ozur dilerim...

Sabah i elma 2 dilim kasar 1 domates 1 salatalik 3 zeytin
Oglen bir kase yayla corbasi
Aksam brokoli ve et yarim tabak bile yiyemedim ama yarim tabak salata ve ayran
Gun boyu 2 turkkahvesi bir neskafe 1.bucuk su ictim

Sabah 2 dilim salam bir muz 5 zeytin 1 dilim salam bir dilim kasar peyniri 1 kucuk domates
Oglen 6 kiraz 2 kayisi
Aksam 100 grama yakin grill gogus tavuktan 2 kasik cacik
Gun boyu iki neskafe 2 turkkahvesi 1 beyaz cay yarim litre ayran ve 2 litre su

82,3 benim için milad gibi bişey. yaklaşık 6 yıldır gr düşemedim altına çok gerginim. yine takılıp kalacam gibi geliyor. ne yapsam yapim inemiyorum bir türlü:18::18::18::18:
kötu dusunme canım ınsallah ınersın ınıcem ınıcem de ın olumlama yap yani
kız dıye dıye gec kalcakmıssın nerdeyse.olsun yınede kendını denemıs oldun bosver ınsallah guzelde bır puan alırsın
Nasilsiniz bakalim ? K.bakmayin bu hafta komple hastalikla ugrastim bi ben bi babam bi cocuk bi acayipti bu hafta ozur dilerim...

gecmıs olsun ınsallah ıyılesmısınızdır

Sabah : 4 zeytin yarim domates yarim salatalik 1 dilim kasar 1 dilim salam 2 catalsucuklu yumurta
Oglen 10 kiraz 4 kayisi yarim seftali
Aksam firinta patatesli tabuk yarim but ve 1 tane patates yedim ve misirli salata

iyi aksamlar hepinize

menum
Sabah 8.30
sahanda peynirli corekotlu yumurta 1 yumurtadan.kk kadar orgu peyniri.7 zeytin marul roka 1 cb ye yakin ceviz 1 kuru kayisi

aksam 17
2 mucver 1 bardak ayram

su 3 lt 3 bardak yesilcay 1 bardak biberiye 1 sise maden suu

spor leslie 4 mile 1 mola veriyim ders calisirken dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…