:) :) :)
afiyet olsun canımcım şekerpare yaramasın hemen erisin inş
kaptanımmm
1 saat az bile geliyor bana aslında arttırayımmı diye soracaktım sana ama iyi diyorsan aynen devam o zaman
inş ulaşacağım
afiyet olsun canım :)
baklava erir hemen inş
aa ben bile varım
her hafta mı güncelleniyor bu liste kaptan güzelmiş motive olmak için
teşekkürler canım
tamam canım Allah kolaylık versin
anladım canım iyi yapmışsın iyi tatiller memleketinde en güzeli memlekette kafa dağıtmak :)
Hoşgeldin Fatmacımmmm her ay güncelleniyor bu liste cnmm evet motivasyon için süper oluyor
bitanemmm şayet yürüyüşünü iftardan sonnra yapıyorsan sorun yok istediğin kadar yürüyebilirsin yalnız kademe kademe artırsan iyi olur çünkü bir dönem kilo vermen durur mutlaka o zaman artırman daha iyi olur bitanem
ben deee yuruyus yapmakkk istiyorum yaaaa
su dersleri guzelce versem de tatil gelse ben de eve gitsem en azindan 1 ay duzenli yuruyuse cikardim
kılo verememe korkusu adama atasözu urettırıyo vallahıHoş geldin cnm ne güzel iftarınızı hoş bir yerde yapmışsınız..
Cok teşekkür ederim cnm bnm evet cok korkulacak birşeyi yok insallah ayrıca şu senin atasözüne bayıldım dur bende yazim :
Az veren yağdan, cok veren sudan verir :)
Iphone dan gönderildi
ege yöresinde genelde korukla yapılır cnmmm dene ekşili seviyorsan mutlaka beğenirsin aynen minik değişiklikler olabiliyor yöreye göre 2 aktar getirecekti getirmezlerse odun gibi olanını alacağım mecbur:26:
süpersin Eylülümmm bana bunlarla gel bebişimmm 1 dilime sözüm yokkkk afiyetolsun yaramasın inşşş
ınsallah erımıstır canım
:) :) :)
afiyet olsun canımcım şekerpare yaramasın hemen erisin inş
kaptanımmm
1 saat az bile geliyor bana aslında arttırayımmı diye soracaktım sana ama iyi diyorsan aynen devam o zaman
inş ulaşacağım
afiyet olsun canım :)
baklava erir hemen inş
aa ben bile varım
her hafta mı güncelleniyor bu liste kaptan güzelmiş motive olmak için
teşekkürler canım
tamam canım Allah kolaylık versin
anladım canım iyi yapmışsın iyi tatiller memleketinde en güzeli memlekette kafa dağıtmak :)
önce derslerin gelir bitanemmm ama arada beynini de dinlendirmen lazım o zamanlarda yarım saatlik yürüyüşler yapabilirisnnnaz kaldı sık dişini bızdıkımmm
kızlar bu videolar süper iki taneis yan bel için harika ama benim fıtık olduğu için tırstımmm bugümn kickboks lı olanı bir deneyeceğimmm eğlenceli geldi
bakalım yaparken nasıl olacak:18::18:
Yüksek topuklu ile spor[video=youtube;5QvtSAsjev8]http://www.youtube.com/watch?v=5QvtSAsjev8[/video]
Vay bu videolari bende deneyecegim. Bana yuruyusten daha zevkli geliyor bunlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ablan uyanık sanırım evde kilo alıyor gidiyor gelene kadar mevcut kiloları eritiyor
kötu dusunme canım ınsallah ınersın ınıcem ınıcem de ın olumlama yap yani82,3 benim için milad gibi bişey. yaklaşık 6 yıldır gr düşemedim altına çok gerginim. yine takılıp kalacam gibi geliyor. ne yapsam yapim inemiyorum bir türlü:18::18::18::18:
kız dıye dıye gec kalcakmıssın nerdeyse.olsun yınede kendını denemıs oldun bosver ınsallah guzelde bır puan alırsıngeçmişte boğuldum geldim kızlar. herkes iyi gibi görünüyo. ben sınav günü geç kalmaktan korkuyordum ve neerdeyse geç kalıyordum saat çalmamış 8 30 da kalktık. koşturkoştur hazırlandım. son 5 dk kala yetiştim. çok zordu hoş zaten çalışmamıştımdayüksek puan alsam dahi işime yaramayacak sanırım. memurluk için bu sene değilmiş. bende öğretmen değilim. sadece nasıl bir sistem onu görmüş oldum. sınavdan çıktım ne göreyim dilanın kıyafet değişmiş. meğer bu cücük altına yapmış güzelce dışına çıkmış babasıda zar zor temizlemiş ama yatarken giydirdiğim pijamayı giydirip çıkarmış dışarı çok komik ben sınavda baba bez değiştiriyor akşamda arkadaş geldi ondan uğrayamadım. şimdi menümü de yazayım da ceza yemeyeyim
Nasilsiniz bakalim ? K.bakmayin bu hafta komple hastalikla ugrastim bi ben bi babam bi cocuk bi acayipti bu hafta ozur dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?