kötu dusunme canım ınsallah ınersın ınıcem ınıcem de ın olumlama yap yani
kız dıye dıye gec kalcakmıssın nerdeyse.olsun yınede kendını denemıs oldun bosver ınsallah guzelde bır puan alırsın
gecmıs olsun ınsallah ıyılesmısınızdır
Nasilsiniz bakalim ? K.bakmayin bu hafta komple hastalikla ugrastim bi ben bi babam bi cocuk bi acayipti bu hafta ozur dilerim...
Nasilsiniz bakalim ? K.bakmayin bu hafta komple hastalikla ugrastim bi ben bi babam bi cocuk bi acayipti bu hafta ozur dilerim...
gecmis olsun daha iyisinizdir hepiniz simdi insallah
canim ozur dilemene ne gerek var. hastalik bu baska bir seye benzemez canim. cok gecmis olsun
Tsk ederim mslesef dis problemim gecmedi ama ins gecer
Herkese hayırlı aksamlar. Bugün anneannemlere gittik sonra da kızımı parka götürdüm aksami yaptık 😊😊
Eşim de Yozgat' a geri döndü istifa edecek askerlikaskerlik için. Balkonda annemlerle çay keyfi yapıyorum. Siz neler yaptınız bakalım
Kizlar ben geldim kimse yokmu. Cok yoruldum bu gun hava okadar sicak ve nemliki sabah 7 de gunesle beraber kalkiyoruz. Dun gene gec yattim komsumuzu ugurladik oturduk cay kahve derken 1 de yattim alisik degilim felegim sasti ustune bu gun ev temizligi cocuklarla havuz deniz derken besbeter oldum simdi koydum popomu menumu yazayim bakalim
Sabah 3 dln cavdar ekmek evyapimi sucuklu yumurta peynir zeytin yesillik
Ara kefir 6 ceviz
Aksam 1 kasem mercimek corba 1 tane bulgurlu mercimekli dolma 1 lokma kiymali borek yogurt
Gun boyu yuzdum su ayrobigi yaptim spor bukadar zaten alanya da spor yazin yapilmiyor malesef yuzmeyle idare :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cok tsk ederim hepiniz ilgisine simdi zaman ayiramadigim icin dahada utandim ama dedigin gibi hastalik birde dis agrisi ustune cocuk artik candan gecip cananimiz iyi olsun diyoruz her anne oyledir kendi hastaligini birakip cocugunun etrafinda doner ustune birde aileden biri hastaysa birde onun etrafinda doner ama aksam olunca yavas yavas kendi agrisiyla ugrasmaya calisir allah herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize her isin bi kolayligini versin ins
afiyetolsun cnmmmbu gunku menum
sabah: menemen, 1 ucgen peynir, biraz zeytin, biraz pide, bol tereyag
aksam: patlican kabak kizartmasi firinda vede yogurtlu, salata, 1 servis kasigi da makarna ( pide yerine)
biliyorum menulerimde cok pide var ama bol tereyagla yiyorum. gerci digerlerine yazmayi unuttum onuda. yaw hakikaten bir gunde uc menu offf ne cok olmus:)))))
Tsk ederim cnm ama malesef dis problemimden kurtulamadim otekiler iyiler sukur ama bu dis olduruyo resmen doktora gittim cekicem diye koca bi igne vurdu sonra yok cekmeyelim dolgu yapalim sonra agri yaparsa gel dedi 2 gun agzimi bile dogrudurust acamadim o igneden simdide agri yapiyo simdi korkuyorum tekrar ayni igne tekrar ayni agri ya sonucta vurmussun cek olsun bitsin daha neyi uzatiyosun yok dolgu yok su diye neden ayni agrilari iki defa yasiyayimki ? Offfff...
iyi aksamlar hepinize
menum
Sabah 8.30
sahanda peynirli corekotlu yumurta 1 yumurtadan.kk kadar orgu peyniri.7 zeytin marul roka 1 cb ye yakin ceviz 1 kuru kayisi
aksam 17
2 mucver 1 bardak ayram
su 3 lt 3 bardak yesilcay 1 bardak biberiye 1 sise maden suu
spor leslie 4 mile 1 mola veriyim ders calisirken dedim
Sabah : 4 zeytin yarim domates yarim salatalik 1 dilim kasar 1 dilim salam 2 catalsucuklu yumurta
Oglen 10 kiraz 4 kayisi yarim seftali
Aksam firinta patatesli tabuk yarim but ve 1 tane patates yedim ve misirli salata
Sabah 2 dilim salam bir muz 5 zeytin 1 dilim salam bir dilim kasar peyniri 1 kucuk domates
Oglen 6 kiraz 2 kayisi
Aksam 100 grama yakin grill gogus tavuktan 2 kasik cacik
Gun boyu iki neskafe 2 turkkahvesi 1 beyaz cay yarim litre ayran ve 2 litre su
Sabah i elma 2 dilim kasar 1 domates 1 salatalik 3 zeytin
Oglen bir kase yayla corbasi
Aksam brokoli ve et yarim tabak bile yiyemedim ama yarim tabak salata ve ayran
Gun boyu 2 turkkahvesi bir neskafe 1.bucuk su ictim
cuma menüsü
sahur: hiç bişe
akşam: soğan kebabı salata ayran, pide
cumartesi
sahur:sahanda yumurta, 1 üçgen peynir bir avuç yer fıstığı, pide
akşam: misket köfte, salata, ayran, pide
sonrasında yer fıstığı ve ceviz çay yanında
geçmişte boğuldum geldim kızlar. herkes iyi gibi görünüyo. ben sınav günü geç kalmaktan korkuyordum ve neerdeyse geç kalıyordum saat çalmamış 8 30 da kalktık. koşturkoştur hazırlandım. son 5 dk kala yetiştim. çok zordu hoş zaten çalışmamıştımdayüksek puan alsam dahi işime yaramayacak sanırım. memurluk için bu sene değilmiş. bende öğretmen değilim. sadece nasıl bir sistem onu görmüş oldum. sınavdan çıktım ne göreyim dilanın kıyafet değişmiş. meğer bu cücük altına yapmış güzelce dışına çıkmış babasıda zar zor temizlemiş ama yatarken giydirdiğim pijamayı giydirip çıkarmış dışarı çok komik ben sınavda baba bez değiştiriyor akşamda arkadaş geldi ondan uğrayamadım. şimdi menümü de yazayım da ceza yemeyeyim
82,3 benim için milad gibi bişey. yaklaşık 6 yıldır gr düşemedim altına çok gerginim. yine takılıp kalacam gibi geliyor. ne yapsam yapim inemiyorum bir türlü:18::18::18::18:
uyanıktır ama o kiloları çok sağlıksız veriyor gerçekten üzülüyorum. Günde 1 tostla duruyor
Bence denemeyin kızlar size seyretmelik bize denemelik diye yayınlamış sweetcim onları
Yüksek topuklu ile spor
Bugün spor günümüHepsini aldım canım müsadenle
Vay bu videolari bende deneyecegim. Bana yuruyusten daha zevkli geliyor bunlar
Kizlar nasilsiniz
Dun ugrayamadim. Gecmisi yarin ofiste okurum simdi cocuklarla denizdeyiz
Dunki menumu yazayim
Sabah corekotu ve 2 brd su
Yumurta peynir zeytin 2 ekmek yesillik
Ogle kiymali karnabahar 1 ekmek
Aksam taze fasulye az pirinc pilav bir lokma ekmek
Spor havuzda 30 dk yuzme ve hareket
kılo verememe korkusu adama atasözu urettırıyo vallahı
ınsallah yaramaz yerken senın dedıgın geldı aklıma 2.dılım yeyınce tadımı degısıyo dıye tuttum kendımı
Hoşgeldin Fatmacımmmm her ay güncelleniyor bu liste cnmm evet motivasyon için süper oluyor
bitanemmm şayet yürüyüşünü iftardan sonnra yapıyorsan sorun yok istediğin kadar yürüyebilirsin yalnız kademe kademe artırsan iyi olur çünkü bir dönem kilo vermen durur mutlaka o zaman artırman daha iyi olur bitanem
geçmişte boğuldum geldim kızlar. herkes iyi gibi görünüyo. ben sınav günü geç kalmaktan korkuyordum ve neerdeyse geç kalıyordum saat çalmamış 8 30 da kalktık. koşturkoştur hazırlandım. son 5 dk kala yetiştim. çok zordu hoş zaten çalışmamıştımdayüksek puan alsam dahi işime yaramayacak sanırım. memurluk için bu sene değilmiş. bende öğretmen değilim. sadece nasıl bir sistem onu görmüş oldum. sınavdan çıktım ne göreyim dilanın kıyafet değişmiş. meğer bu cücük altına yapmış güzelce dışına çıkmış babasıda zar zor temizlemiş ama yatarken giydirdiğim pijamayı giydirip çıkarmış dışarı çok komik ben sınavda baba bez değiştiriyor akşamda arkadaş geldi ondan uğrayamadım. şimdi menümü de yazayım da ceza yemeyeyim
cuma menüsü
sahur: hiç bişe
akşam: soğan kebabı salata ayran, pide
cumartesi
sahur:sahanda yumurta, 1 üçgen peynir bir avuç yer fıstığı, pide
akşam: misket köfte, salata, ayran, pide
sonrasında yer fıstığı ve ceviz çay yanında
Sabah i elma 2 dilim kasar 1 domates 1 salatalik 3 zeytin
Oglen bir kase yayla corbasi
Aksam brokoli ve et yarim tabak bile yiyemedim ama yarim tabak salata ve ayran
Gun boyu 2 turkkahvesi bir neskafe 1.bucuk su ictim
Sabah 2 dilim salam bir muz 5 zeytin 1 dilim salam bir dilim kasar peyniri 1 kucuk domates
Oglen 6 kiraz 2 kayisi
Aksam 100 grama yakin grill gogus tavuktan 2 kasik cacik
Gun boyu iki neskafe 2 turkkahvesi 1 beyaz cay yarim litre ayran ve 2 litre su
Sabah : 4 zeytin yarim domates yarim salatalik 1 dilim kasar 1 dilim salam 2 catalsucuklu yumurta
Oglen 10 kiraz 4 kayisi yarim seftali
Aksam firinta patatesli tabuk yarim but ve 1 tane patates yedim ve misirli salata
iyi aksamlar hepinize
menum
Sabah 8.30
sahanda peynirli corekotlu yumurta 1 yumurtadan.kk kadar orgu peyniri.7 zeytin marul roka 1 cb ye yakin ceviz 1 kuru kayisi
aksam 17
2 mucver 1 bardak ayram
su 3 lt 3 bardak yesilcay 1 bardak biberiye 1 sise maden suu
spor leslie 4 mile 1 mola veriyim ders calisirken dedim
bu gunku menum
sabah: menemen, 1 ucgen peynir, biraz zeytin, biraz pide, bol tereyag
aksam: patlican kabak kizartmasi firinda vede yogurtlu, salata, 1 servis kasigi da makarna ( pide yerine)
biliyorum menulerimde cok pide var ama bol tereyagla yiyorum. gerci digerlerine yazmayi unuttum onuda. yaw hakikaten bir gunde uc menu offf ne cok olmus:)))))
Kizlar ben geldim kimse yokmu. Cok yoruldum bu gun hava okadar sicak ve nemliki sabah 7 de gunesle beraber kalkiyoruz. Dun gene gec yattim komsumuzu ugurladik oturduk cay kahve derken 1 de yattim alisik degilim felegim sasti ustune bu gun ev temizligi cocuklarla havuz deniz derken besbeter oldum simdi koydum popomu menumu yazayim bakalim
Sabah 3 dln cavdar ekmek evyapimi sucuklu yumurta peynir zeytin yesillik
Ara kefir 6 ceviz
Aksam 1 kasem mercimek corba 1 tane bulgurlu mercimekli dolma 1 lokma kiymali borek yogurt
Gun boyu yuzdum su ayrobigi yaptim spor bukadar zaten alanya da spor yazin yapilmiyor malesef yuzmeyle idare :)
slm ben geldiiiim. kocam gelmeden gelebildim şükür. gece gece evi kırkladım. oruçken çamaşırsuyuyla temizlik yapılmıyo malum mideyi bulandırıyo. bende şimdi yaptım. çamaşırlarım vardı katlanacak onları da hallettim. yarın özgür viliyim. ay canım kahve çekiyor ama içsem sabahı sabah ederim. bende açtım maden suyumu ohhh buz gibi içiyom
Hoşgeldin Gülaycımmm cnm çamaşır suyu fazla kullanmasann:26::26: wc harici kullanma bence sirke kullan evi silerken hem nazara karşı korunmuş olursun hem daha sağlıklı ben içtim kahvemi yemekten sonra birazdan maden suyumu da içerimmmmafiyetolsun cnmmm
zaten wc leri temizledim. mis gibi oldular
selaam
nasılsınız :)
sporumu yaptım banyomu yaptım geldimm
menümü yazayım
Sahur
2 yumurta , peynir, zeytin, 4 ceviz, salata
İftar
Taze fasulye, salata, yoğurt, 1 avuç kiraz vişne karışımı
spor:1 saat yürüyüş
3.5 lt su, yeşilçay
ohhh ellerine sağlık hamarat anne
slm kuzum iyiyiz şükür sen nasılsınnn menü süperrr spor duş bitmişşşş bence süpersin sende
siz iyiyseniz bende iyiyim bende kaptanımm
senin menünü göremedim
Haklısın fatmacımmm çeneden menü yazamamışımmm:18::18::18: topicler çok oluncahep iyi ol inş kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?