Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tsk ederim mslesef dis problemim gecmedi ama ins gecer

gecmis olsun daha iyisinizdir hepiniz simdi insallah

Tsk ederim cnm ama malesef dis problemimden kurtulamadim otekiler iyiler sukur ama bu dis olduruyo resmen doktora gittim cekicem diye koca bi igne vurdu sonra yok cekmeyelim dolgu yapalim sonra agri yaparsa gel dedi 2 gun agzimi bile dogrudurust acamadim o igneden simdide agri yapiyo simdi korkuyorum tekrar ayni igne tekrar ayni agri ya sonucta vurmussun cek olsun bitsin daha neyi uzatiyosun yok dolgu yok su diye neden ayni agrilari iki defa yasiyayimki ? Offfff...

bu gunku menum
sabah: menemen, 1 ucgen peynir, biraz zeytin, biraz pide, bol tereyag
aksam: patlican kabak kizartmasi firinda vede yogurtlu, salata, 1 servis kasigi da makarna ( pide yerine)

biliyorum menulerimde cok pide var ama bol tereyagla yiyorum. gerci digerlerine yazmayi unuttum onuda. yaw hakikaten bir gunde uc menu offf ne cok olmus:)))))

canim ozur dilemene ne gerek var. hastalik bu baska bir seye benzemez canim. cok gecmis olsun

Cok tsk ederim hepiniz ilgisine simdi zaman ayiramadigim icin dahada utandim ama dedigin gibi hastalik birde dis agrisi ustune cocuk artik candan gecip cananimiz iyi olsun diyoruz her anne oyledir kendi hastaligini birakip cocugunun etrafinda doner ustune birde aileden biri hastaysa birde onun etrafinda doner ama aksam olunca yavas yavas kendi agrisiyla ugrasmaya calisir allah herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize her isin bi kolayligini versin ins

Kizlar ben geldim kimse yokmu. Cok yoruldum bu gun hava okadar sicak ve nemliki sabah 7 de gunesle beraber kalkiyoruz. Dun gene gec yattim komsumuzu ugurladik oturduk cay kahve derken 1 de yattim alisik degilim felegim sasti ustune bu gun ev temizligi cocuklarla havuz deniz derken besbeter oldum simdi koydum popomu menumu yazayim bakalim
Sabah 3 dln cavdar ekmek evyapimi sucuklu yumurta peynir zeytin yesillik
Ara kefir 6 ceviz
Aksam 1 kasem mercimek corba 1 tane bulgurlu mercimekli dolma 1 lokma kiymali borek yogurt
Gun boyu yuzdum su ayrobigi yaptim spor bukadar zaten alanya da spor yazin yapilmiyor malesef yuzmeyle idare :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese hayırlı aksamlar. Bugün anneannemlere gittik sonra da kızımı parka götürdüm aksami yaptık 😊😊
Eşim de Yozgat' a geri döndü istifa edecek askerlikaskerlik için. Balkonda annemlerle çay keyfi yapıyorum. Siz neler yaptınız bakalım

Slm meleklerimmmm iyi akşamlar hepinize

ohhh anneyle çay keyfinin tadına doyum olmaz afiyetolsun Aytencimm biz evdeydik kuzum bugün hemşon maşallah 3 e kadar uyudu eşinin gitmesine az kaldı güle güle gitisn gelsin inş

hg neslimmmm o neme ben dayanamıyorum duşa gir çık iki dk sonra aynı iyi dayanıyorsun bitanemm ohhh ohhses etmiyoruz diye ekmekler 3 dilimemi çıktı akşam salata yok yoğurt yok bozdun menülerini bebişimm

leylacımmm utanılacak özürdilenecek birşey yok cnm benimm hastalık bu sen yeter ki iyi ol dişin hala geçmemiş minik baban derken kendini unutmuşsun cnm benimmm alklah yardımcın olsun bitanemm

afiyetolsun cnmmm

bu hafta inş kurtulursun biliyorum ağrı olunca insan hemen çektirip kurtulmak istiyor ama dişi kurtarabilcekse doktoruna güüven bence bir diş bile o kadar önemliki doktorun keşke önce dolgu yapalım deseydi de iğneyi yemeseydinn

afferim bızdıkıma menü süper ders arası sporda yapılmışşşş tşk ederim cnm benimmm

Sabah : 4 zeytin yarim domates yarim salatalik 1 dilim kasar 1 dilim salam 2 catalsucuklu yumurta
Oglen 10 kiraz 4 kayisi yarim seftali
Aksam firinta patatesli tabuk yarim but ve 1 tane patates yedim ve misirli salata

afiyetolsun cnmmm

maşallah leylacım kafein fazla olmuş kuzummm tğürk kahvesi neysede nescafe fazla içmemeye çalış cnm benimm ayrıca salam

Sabah i elma 2 dilim kasar 1 domates 1 salatalik 3 zeytin
Oglen bir kase yayla corbasi
Aksam brokoli ve et yarim tabak bile yiyemedim ama yarim tabak salata ve ayran

Gun boyu 2 turkkahvesi bir neskafe 1.bucuk su ictim

afiyetolsun cnmmm

Nasilsiniz bakalim ? K.bakmayin bu hafta komple hastalikla ugrastim bi ben bi babam bi cocuk bi acayipti bu hafta ozur dilerim...

iyiyiz bitanem sadece seni merak ettikkk :26: sakın özürdileme hasta olduğunu biliyorduk zatenn birde baban ve minik eklenince işin zor olmuş

şimdi iyilerdir inşş:26:

cuma günü iyi dayanmuşsın Gülaycım sahursuzzz

Gülayımm senin çalışmanla alakalı değil gerçekten tarih cografya soruları çok zormuş herkes dökülüyor ve isyanlarda sğalık olsun bitanem en azından girmiş oldun allahım yerim ben diloşu o ne giyse yakışırkiii4

82,3 benim için milad gibi bişey. yaklaşık 6 yıldır gr düşemedim altına çok gerginim. yine takılıp kalacam gibi geliyor. ne yapsam yapim inemiyorum bir türlü:18::18::18::18:

sakın gerilme bak Eylül öğrenmişş dediğini uygula yanlış cümle sakın kurma bitanemm bu hafta düşeceksin gör bak

uyanıktır ama o kiloları çok sağlıksız veriyor gerçekten üzülüyorum. Günde 1 tostla duruyor

ah ahhh ilerde çok pişman olacak ablan bızdıkımm ama gençlik dinlemez işte

Bence denemeyin kızlar size seyretmelik bize denemelik diye yayınlamış sweetcim onları

aynenn akrebimmm sizin için tabikiii

Yüksek topuklu ile spor

Bugün spor günümü Hepsini aldım canım müsadenle

evet topukluyu denemedim Akrebimm aman ne olur dikkatli yap bugün iki kişi yaptıkları videoyu denedimm aman bir baktım yerdeyimm hiçççç göründüğü gibi değilll bacaklarımı hissetmedim bir an yalnız zıplayarak yapılan twiste bayıldımmm hadi bakalım sen hangisini beğeneceksin müsadeye gerek yokki kuzum hepimizin amacı ortak kolay gelsin bitanemm

Vay bu videolari bende deneyecegim. Bana yuruyusten daha zevkli geliyor bunlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben denedim kuzumm sen de dene bakalım

2 ekmek derkennnn dilim sanırımm dünkü menün güzelmiş bak sözüm yokk afiyetolsun cnmmm

kılo verememe korkusu adama atasözu urettırıyo vallahı

ınsallah yaramaz yerken senın dedıgın geldı aklıma 2.dılım yeyınce tadımı degısıyo dıye tuttum kendımı

ohhh hem vicdan azabı yok hem fazla kalori yokk dimi bebişimm en doğrusunu yapmışsın

slm ben geldiiiim. kocam gelmeden gelebildim şükür. gece gece evi kırkladım. oruçken çamaşırsuyuyla temizlik yapılmıyo malum mideyi bulandırıyo. bende şimdi yaptım. çamaşırlarım vardı katlanacak onları da hallettim. yarın özgür viliyim. ay canım kahve çekiyor ama içsem sabahı sabah ederim. bende açtım maden suyumu ohhh buz gibi içiyom

evet iftardan sonra yapıyorum tabii ki

hmm tamam o zmn kilo verme durduğunda arttırmalıyım :)

güldürdün beni canım :)

inş sınav sonucun iyi gelir :)

afiyet olsun canım :)
Nasilsiniz bakalim ? K.bakmayin bu hafta komple hastalikla ugrastim bi ben bi babam bi cocuk bi acayipti bu hafta ozur dilerim...

geçmiş olsun canım

Sabah i elma 2 dilim kasar 1 domates 1 salatalik 3 zeytin
Oglen bir kase yayla corbasi
Aksam brokoli ve et yarim tabak bile yiyemedim ama yarim tabak salata ve ayran
Gun boyu 2 turkkahvesi bir neskafe 1.bucuk su ictim

Sabah : 4 zeytin yarim domates yarim salatalik 1 dilim kasar 1 dilim salam 2 catalsucuklu yumurta
Oglen 10 kiraz 4 kayisi yarim seftali
Aksam firinta patatesli tabuk yarim but ve 1 tane patates yedim ve misirli salata

afiyet olsun menülerin güzel :)

akşamın az değilmi tatlım acıkmadınmı afiyet olsun :)

afiyet olsun canım bende bazen yiyorum azcık pide tereyağlı

afiyet olsun canım

Hoşgeldin Gülaycımmm cnm çamaşır suyu fazla kullanmasann:26::26: wc harici kullanma bence sirke kullan evi silerken hem nazara karşı korunmuş olursun hem daha sağlıklı ben içtim kahvemi yemekten sonra birazdan maden suyumu da içerimmmm afiyetolsun cnmmm

selaam

nasılsınız :)

sporumu yaptım banyomu yaptım geldimm

menümü yazayım

Sahur
2 yumurta , peynir, zeytin, 4 ceviz, salata

İftar
Taze fasulye, salata, yoğurt, 1 avuç kiraz vişne karışımı

spor:1 saat yürüyüş
3.5 lt su, yeşilçay

zaten wc leri temizledim. mis gibi oldular

zaten wc leri temizledim. mis gibi oldular

ohhh ellerine sağlık hamarat anne

slm kuzum iyiyiz şükür sen nasılsınnn menü süperrr spor duş bitmişşşş bence süpersin sende

Son düzenleme:
Ayyyyy aklım burada kaldı bir türlü gelemedim. Babam yeni telefon almış ayarlaması bana kaldı tabi o kadar istek saydı ki anca bitirdim canlarım 😊 veer geldiiimmm. Geçmişe dalmadan menumu yazayım.

Kahvalti
1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1 üçgen peynir
1 avuç içi ceviz fındık
Domates ve salatalık
Yarım muz

Ara :
Yarım çay bardağı reyhan şerbeti
1 fincan tarçınlı süt
3 çilek

Aksam:
1 kase mercimek çorbası
1 kase kuru fasulye
Yoğurtlu semizotu
Bol salata

1 avuç taze fındık
5 tane balık kraker
Suyu 3 lt yaptım
Spor yok yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…