- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
SELAM KIZLAR ALLAH KIMSEYI AC SUSUZ BIIRAKMASIN IBADET YAPIYORUZ AMA SUSUZLUK COK ZOR
swetcım yıne yook zaten kımsecıkler yook bende menumu yazayım kızlarla yuruyuse gıdıyom az yuruyeyımde sahura kadar gelırım yıne
Eylülüm sen dünkü sahur ile bugünkü iftarı mı yazıyosun ya benim kafa niye karıştı anlamadımmenum
sahur ıspanaklı borek ayran suu yufkalarımın sıftahını yaptım banu duymasın
iftar
1kepce tarhana
1tabak yesılmercımek yemegı
salata 1buyukbardak ayran 1dılımtambugday ekmegı
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
1saat yuruyus
Canım inan daha yeni kendime geldim ...kız girmediğine sevinmeli bence,sınav ziyadesiyle zordu ...adet oldum 2gündür ,kRnım ağrıyor ,pek spor yapmamıyorumdavetlerde var ,ben davet veriyorum canım iftara
Slm meleklerimmm özürdilerim çeşmeden misafirler geldi dün öğleden sonra 20 yıllık aile dostlarımız 3 gençkız anne baba 5 kişi en büyük kızımızın gözüne laser ameliyatı yapılacakmış hastaneye gelmişler bize uğradılar bende bırakmadım dün bugün birlikteydik biraz önce uğurladım ortalığı toplayıp attım kendimi hemen yarında annemin ameliyat günü belli olacak dün gelemediğim için yazamadım tabii dün hastanedeydik nefes testini şükür geçti annem bu seferyarın ameliyat gününü alıp geleceğiz gerçi biz valizini filan hazırladık belki hemen yatırırlar bilemiyorum gelemezsem emrak etmeyin olurmu sizler naptınzı bakalım geçmiş yapmadan hemen bir slm verim dedim
yarın evlilik yıl dönümümüz eşimle. bir klip hazırlıyoruz kardeşimle daha doğrusu ben fotoları seçtim o klibi hazırlıyo face e atacam. bu gün bişe oldu face de üni den bir arkadaş buldu beni kabul ettim ama adam hemen msj falan attı. ve muhtemelen beni face aramış ki buldu. ortak arkadaş falan yok ki ordan buldu diyeyim. o bulduysa artık başka arkadaşlar da bulur:18::18::18::18::18: bu face işi beni çok tırstırttı
inan bende gözleirme inanamadımmmslm kızlar. çocukları ancak yatırdım bi bakim size dedim ama ne görim bitterler çikolatalar havada uçuşmuş bir kişide dememiş ki gülayda istermiama yok ben bu gün yaptım yapacağımı glisemik patlaması yaptım kendime
sabah: sahanda yumurta, zeytin peynir, tereyağ, pide, yer fıstığı
akşam: 4 sigara böreği, yayla çorbası, az etli kurufasulye
of ya her şey resmen karbonhidrat oldu akşam. sabahta hayvan gibi yedim zaten. önceki iftarın etkisiyle gözüm doymadı bir türlü
Eylülüm sen dünkü sahur ile bugünkü iftarı mı yazıyosun ya benim kafa niye karıştı anlamadım
Evet kızlar hedeflerimizi unutmayalım lütfen
Spora asılalım biraz iftar sonrası kaçamaklara dikkat lütfen
menum
sahur ıspanaklı borek ayran suu yufkalarımın sıftahını yaptım banu duymasın
iftar
1kepce tarhana
1tabak yesılmercımek yemegı
salata 1buyukbardak ayran 1dılımtambugday ekmegı
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
1saat yuruyus
SELAM KIZLAR ALLAH KIMSEYI AC SUSUZ BIIRAKMASIN IBADET YAPIYORUZ AMA SUSUZLUK COK ZOR
swetcım yıne yook zaten kımsecıkler yook bende menumu yazayım kızlarla yuruyuse gıdıyom az yuruyeyımde sahura kadar gelırım yıne
Aynen cnm benimde aklım kaldı iyi olsun da başka şey istemeyiz :) evet sohbeti kaçırdın cnm :)
Iphone dan gönderildi
kız ben kendıme bakmıyorumya onun farkında bıle degılım sagol hatırlattıgın ıcın son gun sonsuzluk yazayım
amın cumlemızınkını ınsallah
benım esım mackalı canım
hakkında hayırlısı olsun ınsallah mutsuzluk stres kılo vermeye engel ınsallah mutlu oldugun bır ıste baslarsın ozaman hersey daha guzel olur
off ya oruclu oruclu cıkolata resımlerı ayıp yaoruclu olmasakta doya doya yıyemıyozkı yesek yesekte kılo almasak neguzel olur.ılkzamanlardakı gıbı kacamak yapmasam sımdı hedefe ulasmıstım ama kasmayada gerek yook ben 94ten geldım 67ye kalanlar az acelem yook.aslında var amama kasamıyom
Allaaaaaaaahhhhh naneli çikolatalar merciler havada uçuşmuş
Şaka bir yana çikolataya bende dayanamam ama kaptanımizin bir sözü var ya iki lokma yiyeceğine bir lokma ye sanki tadı mi değişiyoro şekilde yersen çok da zarar olmaz herhalde
Bu arada kaptanimiz dan haber yok çok vesveselendim:26: Umarim kötü birsey yoktur
Slm meleklerimmm özürdilerim çeşmeden misafirler geldi dün öğleden sonra 20 yıllık aile dostlarımız 3 gençkız anne baba 5 kişi en büyük kızımızın gözüne laser ameliyatı yapılacakmış hastaneye gelmişler bize uğradılar bende bırakmadım dün bugün birlikteydik biraz önce uğurladım ortalığı toplayıp attım kendimi hemen yarında annemin ameliyat günü belli olacak dün gelemediğim için yazamadım tabii dün hastanedeydik nefes testini şükür geçti annem bu seferyarın ameliyat gününü alıp geleceğiz gerçi biz valizini filan hazırladık belki hemen yatırırlar bilemiyorum gelemezsem emrak etmeyin olurmu sizler naptınzı bakalım geçmiş yapmadan hemen bir slm verim dedim
Çok geçmiş olsun ablacımBizde seni çok merak ettik bir daha gideceğin zaman bizede haber ver
çok şükür merak ettik seni banucum rabbim yardım etsin annene inşallah. sağ sağlim olur biter inşallah ameliyat
şimdiden tbrk edeirm Gülaycımmm enişteyle bebişlerinle birlikte sağlıklı mutlu nice güzel yıllar dilerim cnmmmcadaloz geldi ama hiçç uğramıyo demek gzüel bir sürpriz haızrlamışsınız cnmm ben faceye en sın ne zman girdim inan hatırlamıyorum:44::44: aramalara kapatabilirsin kendini Gülaycımmm adamın niyeti iy,i değil anlaşılan engelle gitsin kuzum
inan bende gözleirme inanamadımmmçikoları görünce tam geçmiş yapim çözeceğim sorumluyu banu yok diye çikolar basmış takımımızı dün naptınki sayfa sayfa geçmiş yapacağım içinnn :26: neys ebulurum şimdi ben afiyetolsun Gülayım iftarda salata da yemeye çalış bitanemmm bağırsakların tembelleşmesin
dünkü sahur ve bugünkü iftar yazılmalı Sindimmm
işte böyle her gün hedefleri hatırlat kuzummm
duydum duıydummmo kadar emeğini çektin cnmmm afiyetolsun fazla kaçırmadıysan ceza yok yürüyüşünü yapmışsın yapmasaydın geliyodu cezan akşamki o bir dilim ekmeğe gerek yoktu bebişimm
Slm canımmmm aminnn canım hakikaten su tahammül sınırlarını zorluyor ama az kaldı bitanemmmgel gel
iyiyim kuzum şükür
33 kilo vferdin Eylülüm dile kolay minik bir çocuk çıktı içinden resmendiyetten sıkılmamak ta önemliii geriye az kaldı cnmmm aşırı kaçamak yapmazsan elbette hedefine ulaşacaksın evet çiko resimleriyle çok ayıp etmişler haklısınnn
Geldim Aytencimm çok şükür yaramaz bir şey yok bitanemmaynenn yıllarca paket pakete yedik te ne olduuu :18::18: 1 lokma yeterli
her gün yiyorum da yazmayı unutuyom. mesela her kahvaltıda yer fıstığı da yiyom ama onları da yazmayı unutuyom
Ben de gelmişken menümü yazıyım da sonra kızmayın bana
Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
2 dilim ekmek
1 krep(Maşallah şimdi farkediyorum karbonhidratlar uçuşmuş yine bende)
Domates salatalık zeytin
1 ceviz
1 bardak süt
İftarda da yine oruç açmaya gittik. Ama bu sefer restoranttaydı.
Yarım kase yayla çorbası
2 kaşık pirinç pilavı(geri kalanını yeğenim yedi)
Ya şu kavrulmuş küçük etlerden oluyor ya nasıl diyim aklıma gelmedionlardan yedim
2 parçada küp patates
2 dilim küçük karpuz
Ablam nerelerdesin sen ozledim ben seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?