Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin şirinemmmmm misafir vardı kuzummmm ben de hepinizi özledimm özledimmm yeğenim nasıl üzmüyo dimi seniii

Hic uzmuyor sukur banu teyzesine cekmis akilli uslu duruyor bana cekmesin zaten dursun durdugu yerde ben premature digmusum da

ya ben ogleden sonar kalkarsam ki cok cokkk nadirdir o gunu bitmis gibi hissediyorum biraz televizyon film kitap oyalanip oyle yine yatiyorum
bir de benim bunye alismis sanirim gece 4-5 te bile uyusam Sabah ennn gec 8 da ayaktayim

maşallah o zaman sana Özgecimm illa 7-8 saat uyumam lazım yoksa sersem gibi oluyorum gerçi okul döneminde böyle rahat değildim o ayrı

afiyetolsun bitanemmmm

evet aynen öyle ramzandan sonra inş erken uyuyabilirim bakalım

bende öyleyim dün saat 3 te anca kalkabildim uyku düzeni falan kalmadı

ramazandan sonra bikaç gün daha aynı düzen gider gibime geliyor bakalım artık

tünaydın hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor 2. takımla kapışmalar

evet son kapışma var inş biz kazanacağız şirinemmm

çok saygısız insanlarmışşş

gunaydin kizlar. bu saatte ne kadar gunaydin olursa. uyku duzenimiz hepten bozuldu leptin meptin hak getire:)))

leptini kim kaybettiki biz bulalımmm:18::18::18:

Herkese kizlar nasiliz bugun ? Ben cokta iyj degilim ya nazarami geldik bilmiyorum dis agrisinin ustune birde grip oldum sanirim cocuktan bulasti

çok geçmiş olsun leylacım geldimi üst üste geliyor bol karabibere yüklen artık bitanemmm

bu arada benim alıntıların yarısı kayboldu:44::44::44:

Hic uzmuyor sukur banu teyzesine cekmis akilli uslu duruyor bana cekmesin zaten dursun durdugu yerde ben premature digmusum da

afferim benim yeğenime teyzesi aynennn

Güzel haberlerle gelmissin ablacigin hadi affrttik
İnşallah hayırlısı olur annecigin icin ablam ya sen bana zayiflayibca gondercektin dimi annenim kitabini ama su durumda biraz imkansiz

evet haberler güzel şükür cnmmm bugünde gelemeyecek olsaydım haber verecektim zaten sana takıma yazarmısın merak etmesinler diye

aminnn cnm bir ols akurtulsa hep beklemek çok gerdi bizii doğum da gönderirim bebişimmm

Canim banum biz uyuyalom artik
Bu arada "amor fati" bayildim bayildim tam sana yakismis

İnşallah sağlıklı sihatli son bulacak ablacigim yureginizi ferah tutun
Bende buhun sana yazacaktim artik ama dedim belki ramazandan uykudadir

canım sen gündüz yapma bence sporunu nem ve sıcak çok fazla

afiyetolsun cnmmmm menün güzelll

sahurda keşkülü sıkıştırıvermişsin araya neyseki kararında yemişsin afiyetolsun bitanemmm

a şıkkı doğru

Ay cnm sen kaygan yazdında bende hep kuymak ı merak ederim tadı nasıldır diye o da cok lezzetli bi yemeğe benziyo :) ne alaka diceksin belki ama benimde aklıma o geldi şimdi:)

Iphone dan gönderildi

Ah Sindim ahhhh hep cıslar getiriyorsun akla çiko resimleri kuymak filannnnn cıs hepsiiii

hakikatennnn baya kaçırmışsın kuzummm 2 tane yemişsin hani 1 tane yiyordukkk ne olduuu 2 tane yediğin için lezzeti arttımı bakimmm

kuru erik kuru kayısıyı sahura sayıyorum artıkkk ceza verende olmamışşşş kızlar kim cıs tüketeni ilk kim görürse ceza verecek bundan sonra :122::122::122:

yani enişte de ısrar edecek birşey bulşamaış boya ve şeker hiçbirşey yokki afiyetolsun cnmmm sarma bulgurluydu inşşş

hatay tavası neki etli bir yemekmi:44::44: afiyetolsun güllaç çok ağır değil ama kare den kareye fark var inş minik bir karedir afiyetolsun cnmmm

Gel abla bize yapıyım sana 2 dakikada yalnız kaptan fena kızar bize

hemde nasıllllllll

Ayrıca akşam yemeğinde 1 lokmacik bol tereyagli pide vardı.
Bugün leslie 4 mile yaptim fast walk. Felaket yoruyor tavsiye ederim.
Suyu 3 lt yaptım. 1 maden suyu içtim.

7afiyetolsun cnmmm spor da süperr

Kaygan nası birşeydir yahu gece gece adını bile ilk defa duyduğum şeyi canım çekti

hiç güzel birşey değil cnmmmm

vallahi aynı benim annem

aa ne güzel bende Trabzonluyum canım bizde çok yaparız :)

ayy canım düşünmen yeterli

ah o anneler annemde sahurda zorla birşeyler tıkmaya çalışıyo aç kalcam diye

annelerin genel karakteri değiştiremezsinizz

Boluluyum canım annem yaparken öğrendim gel sanada yapıyım hemen o ikinci kayganayı annem yedirdi valla annemin suçu

annen bir daha ısrar ederse kaptan kızıyor dersinn

hem kaygana hem krep fazla kaçmış kuzummm iftar güzel 1 slakım fazla 3-2,3 çilkim üzüm yeterli bitanemm

1 tanecike izin var afiyetolsun Fatmacımmm

Bakim bakim daha duzenimi tam oturtamadim. Insallah olcak 1 haftaya yavas yavas alirim bunlari hazirlarim yapamaya baslarim. Sagol canim benim :) :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

zamanla düzenini kurarsın cnmmm elbette olacak olmaması için neden yokki sende sağol kuzummm

Canim banum biz uyuyalom artik
Bu arada "amor fati" bayildim bayildim tam sana yakismis

İnşallah sağlıklı sihatli son bulacak ablacigim yureginizi ferah tutun
Bende buhun sana yazacaktim artik ama dedim belki ramazandan uykudadir

uyuyun da büyüyün şirinemmm tatlı rüyalar allah rahatlık versinnn
evet liseden beri bayılırım bu söze inş bitanemmmm hayırlısı arrtıkk
yok en geç 9 bebişim benim kalkışşş hastaneye gitmezsek tabiii

normalde ütüyü hiç sevmem hele ramazanda benden uzak dursunnn az daha sık dişini bitanemmm dediğin gibi çok kalorilii

çok canın çöekiyorsa bir lokma al kıyamadım yine koşu bandında en güzel kalori hartcama yöntemi araalıklı çalışma yani 5, hızda 4 dk yrürüyüp 2 dk boyunca 7. hızda koşacaksınız sürekli böyle 45 dk koşu bandında yürürseniz gün boyu kalori yakımı devam ediyor bunu tüm spor dallarında da yapabilrisiniz aralıkllı çalışma en etkili yöntem

oooo bak gördünmü karatay yaptın gerileme olduuu devam edebilirsen sende yeneceksin bu hastalığııı elbette sözünü tutacaksın kuzummm

canım karbonatla gargara yapsannn arakadşlarda önermiş ama karbonat iyi gelir diye biliyorum:26: geçmiş olsun bitanemm

her çocuk bir enstrüman çalmalı bence keman yan flüt ve arp çalmayı çok isterdimmm çok iyi yapmışsın cnmmm

afiyetolsun Sindimmm incirler yerine yumurta yesen kuzummm

iyiyim tatlım şükürrr aman dur kış gelmesinnn sevmiyorum ben kışı

hakkında hayırlısı olsun cnm gider ayakl sık dişini

Canım inan daha yeni kendime geldim ...kız girmediğine sevinmeli bence,sınav ziyadesiyle zordu ...adet oldum 2gündür ,kRnım ağrıyor ,pek spor yapmamıyorum davetlerde var ,ben davet veriyorum canım iftara

sorular hakikaten çok zor ve saçmaymışşş hakkında hayırlısı feridemmm davetler aileleri birlşetiriyor cnmmm

yabu banu hıc boyle yapmazdı hastalık sıkıntı falan yoktur ınsallah

yok şükür bitanemmm geldimmmm

Dikkat dikkat kaptanımız sweetcim kaybolmuştur ..
Nerdesin sweetim yoksun merak ettim valla inşallah önemli birşey yoktur cnm

Iphone dan gönderildi

gecen ogleden sonra bizim burasi oyle oldu da evin arka tarafina yildirim dustu. sonra haberlerde bir gordukki cobana isabet etmis yildirim. cok uzuldum. bu mevsimde boyle havalardan korkuyorum elektirik yuku cok fazla oluyor.

allah rahmet eylesinnn ölümün nerde ne zmaan geleceği belli değil allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

inşallah bir tane daha alır dönersiniz cnm benimmmm

Ay sorma cnm yaa bende hep fazla çıkıyorum tartıda anlayamadım yaa
Ayy Allah Mesut etsin cnm güzel düşğnmüşsün
ben nişanlıyken eşimin bebeklikten 33 yaşına kadarki fotolardan klip yapmıştım 2 şarkı eşliğinde face e koymuştum biri duygusal Tuğba özerk dogum günün kutlu olsun diğeri de eğlenceli olsun diye seni anan benim için doğurmuş tu :)
Ayy hoşgeldin cnm çok şükür herşey yolunda ne güzel anneciğin sonunda geçebilmiş testi hadi hayırlısı inşallah :)
Ayy cnm sen hiç geçmişle uğraşma tabikide yemeklerden konuyu açsa açsa sindi açar burda sorumlu benim cnm
tşkler Gülaycımm haklısınız haber vermem lazımdı bende siz girmeyimnce çok merak ediyorum bişeymi oldu diye alıştık birbirimize inşallah cnmm kolaylıkla geçecek inşşş
Gerçekten aile olduk artık kızlar yaaa cok seviyorum sizleri

evet hakikatennn öyle bu kk da tanıdığım herkesi çok seviyorum bennn niye daha önce üye keşfedip üye olmadımki resmen aile gibiyizz

ooo snein sürpriz de güzelmişş

evet cnm bugun tekrar başladım koşu bandında birkaç dk hızlı yürüyüp birkaç dakikada koşuyodum :)
Ayy inşallah cnm yaa Allah herkese nasip etsin inşallah

evet cnm bugun tekrar başladım koşu bandında birkaç dk hızlı yürüyüp birkaç dakikada koşuyodum :)
Ayy inşallah cnm yaa Allah herkese nasip etsin inşallah

oruçken dikkatli ol ama bitanemm iftardan en az 2 saat sonra koşu bandına çıkacaksan sorun yok aminnn cnm inşallahh

368.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1174435 Eki Görüntüle 1174436

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:94:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:82:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowsows[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:82:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1174437

Evetttt gecikmelide olsa geçen haftanın tablosunu bitirdimmm hepinize düzenli paylaşımlarınız için çokkkk tşk ederim meleklerimmm Feridecimm sınav bittiğine göre menüleriniz düzenli paylaşmanı bekliyorum bitanemmm gelsin yeni listemiz

Son düzenleme:
Eylülüm sen dünkü sahur ile bugünkü iftarı mı yazıyosun ya benim kafa niye karıştı anlamadım

evet canım dunkı sahurla bugunkı ıftarı yazıyom yanlısmı yapıyomkı bılemedım.sankı dogrudur gıbı gelıyo bana ama bakalım kızlar nasıl yapıyo cevaplara göre bakarız

Ellerine sağlık cnm bnm
:)
evet canım dunkı sahurla bugunkı ıftarı yazıyom yanlısmı yapıyomkı bılemedım.sankı dogrudur gıbı gelıyo bana ama bakalım kızlar nasıl yapıyo cevaplara göre bakarız
Yok cnm dogru yapmışsın bende başta oyle yaptım ama sanki karıştırdım bi günün sahurunu

O zaman unutmadan bugünün menüsünü yazayım hemen dünkü sahuru tekrar yazcam bii karışıklık oldu ama nerde çözemedim. :)uykusuzluk basıma vurdu :)

sahur:
1 kase yogurt
2 kuru kayısı
2 kuru iki incir

Gündüz 1 saat hızlı tempoda yürüyüş

iftar:
irmikli köfte
1 kase çorba
1 dondurma
su henüz 1 bucuk litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…