- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Hoşgeldin şirinemmmmmmisafir vardı kuzummmm ben de hepinizi özledimm özledimmm yeğenim nasıl üzmüyo dimi seniii
ya ben ogleden sonar kalkarsam ki cok cokkk nadirdir o gunu bitmis gibi hissediyorum biraz televizyon film kitap oyalanip oyle yine yatiyorum
bir de benim bunye alismis sanirim gece 4-5 te bile uyusam Sabah ennn gec 8 da ayaktayim
iyi akkksammmmmlarrr
simdi menumu yaziyim ders calismam gerekiyor yine gelirim sonra
Sabah 6.30
yarim muz 7 zeytin peynir domates salatalik cay kahve avuc ici kadar ceviz
ara 13.30
1 buyukce bardak tarcinli sut bir seftali
aksam 17
roka sogan salatasi icinde cook az peynirle 2 yumurtadan omlet ama yarisindan biraz fazla yiyebildim 2-3 yk yogurt
su min 3 lt olur 3 bardak yesilcay 1 sise maden suyu
spor yapabilecek gibi gozukmuyorum ama belki yaparim leslie mola verdigimde
evet aynen öyle ramzandan sonra inş erken uyuyabilirim bakalım
bende öyleyim dün saat 3 te anca kalkabildimuyku düzeni falan kalmadı
tünaydın hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor 2. takımla kapışmalar
sahura kadar oturuyorum somra yatiyom ama yatmiyom:))) daha dogrusu dort kere falan geri uyaninca hic bi halt anlamiyom uyudugumdan. sabah komsum gelmis viledami istiyo. ama benim sarteller henuz kapali oldugu icin ne istedigini cozene kadar epey ugrastim. hatunun viledasinin sapi kirilmis. ulen el diye bise var cok sukur onunla silsene iki tanede kazik kadar kizi var. yok illa rahatsiz edecek. o kadar anlayissiz insanlarki gecen aylarda sabah yedide esi benim karsi komsumun kapsini caliyomus assagidan. komsum cikmis buyur demis. ya bizimkiler uyuyordur diye sizinkini caldim demis. ulen onlar uyumuyormu ne hakkiniz var rahatsiz etmeye. en nefret ettigim insan tipi ya.
gunaydin kizlar. bu saatte ne kadar gunaydin olursa. uyku duzenimiz hepten bozuldu leptin meptin hak getire:)))
Herkese kizlar nasiliz bugun ? Ben cokta iyj degilim ya nazarami geldik bilmiyorum dis agrisinin ustune birde grip oldum sanirim cocuktan bulasti
Hic uzmuyor sukur banu teyzesine cekmis akilli uslu duruyorbana cekmesin zaten dursun durdugu yerde ben premature digmusum da
Güzel haberlerle gelmissin ablacigin hadi affrttik
İnşallah hayırlısı olur annecigin icin ablam ya sen bana zayiflayibca gondercektin dimi annenim kitabini ama su durumda biraz imkansiz
afferim benim yeğenime teyzesi aynennn
evet haberler güzel şükür cnmmmbugünde gelemeyecek olsaydım haber verecektim zaten sana takıma yazarmısın merak etmesinler diye
aminnn cnm bir ols akurtulsa hep beklemek çok gerdi bizii doğum da gönderirim bebişimmm
Iyi aksamlar kizlar vallahi alanyada spor yapilmiyor cok sicak 30 dk zor dayandim ardindan havuza atladim valla kalan spor orada oldugu kadar artik
menumu yazayim
sabah aç karna çörek otu 2 brd su
kah: 1 yumurta+peynir+zeytin+2dlm tam buğday ev ekmeği
ara: kuruüzüm,kuru dut yoğurt
öğle nohut yanında salata 1 dlm ekmek yoğurt
akşam taze fasulye ve mercimek corba 1 dlm ekmek
spor 30 dk kardiyo dans 50dk yüzme
menüm
sahur
zeytın peynır ndomates yarım kase keskul
iftar
1tabak yesılmercımek salata 1bardak ayran 1dılım ekmek
2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
1bardak bıberıye
2lıtre su
sıvılar henuz bıtmedı yatana kadar bıtcek ınsallah
slm kızlar bugun pek sessızlık var.banuda ugramamıs ya mısafırı var ya ıftara gıttıler2 sayfa gecmıs olmus geceden berı baya rahattı
benımde pek keyfım yook mayısık gıbıyım menumu yazayımda kacayım
Ay cnm sen kaygan yazdında bende hep kuymak ı merak ederim tadı nasıldır diye o da cok lezzetli bi yemeğe benziyo :) ne alaka diceksin belki ama benimde aklıma o geldi şimdi:)
Iphone dan gönderildi
Kızlar iyi geceler hemen pazar günün menüsünü yazıp cıkcam bugünkünü de yarın yazarım ki sahurda ne yersem yazabileyim :)
Pazar..
Sahur :
Yok çünkü iftar sonrası fazla kaçırdım
Gündüz:
2 mil leslie
45 dakika oğlumla futbol
Iftar:
1 hurma iftarı açarken
1 tabak bamya içinde 2 kaşık pilav
1 kase corba
Iftardan sonra
2 şekerpare
1 nektari
1 bucuk litre su
Kuru erik
Kuru kayısı
Hindistan cevizi ezilmiş küçük misket büyüklüğünde 2 tane
Iphone dan gönderildi
unutmadan menümü yazayım
sabah: sahanda yumurta, zeytin, üçgenn peynir, salatalık tereyağ ve pide
akşam: etli sarma, cacık, az pide, iki bardakda şu nazo varya vişneli ondan içtim
biliyorum hiiiiiç faydalı değil ama eşim illa içecen diye tutturdu. bende ağzımı bi vurunca gerisini getirdim malesef
akşam sağolsun diloş rahat vermedi ne yediğimden bişe anladım ne içtiğimden. karnım doydu gözüm doymadı yaaaa.
Sahur ;çorba ,4kofte ,1parça pide
Iftar;2kare Hatay tavası,2kaşık tavuk sote,2kaşık bulgur,5kaşık barbunya,1kare parça güllaç(davetteydim ,adette olunca )
1hafta iptal beninş gün içinde çok bişiy yemem ..
Gel abla bize yapıyım sana 2 dakikadayalnız kaptan fena kızar bize
Ayrıca akşam yemeğinde 1 lokmacik bol tereyagli pide vardı.
Bugün leslie 4 mile yaptim fast walk. Felaket yoruyor tavsiye ederim.
Suyu 3 lt yaptım. 1 maden suyu içtim.
Hazır gelmişken menumu yazıyorum.
Kahvalti :
2 yumurta tereyağ da pişmiş
7 zeytin
2 yk ceviz fındık
Domates ve salatalık
3 dilim peynir
Ara
1 kase yayla çorbası
Aksam
1 kase yayla çorbası
3_4 parça haşlanmış firinlanmis Hindi but
Bol sirkeli salata
3 dilim karpuz
1 hurma
Kaygan nası birşeydir yahugece gece adını bile ilk defa duyduğum şeyi canım çekti
vallahi aynı benim annem
aa ne güzel bende Trabzonluyum canım bizde çok yaparız :)
ayy canım düşünmen yeterli
ah o anneler annemde sahurda zorla birşeyler tıkmaya çalışıyo aç kalcam diye
Boluluyum canım annem yaparken öğrendim gel sanada yapıyım hemeno ikinci kayganayı annem yedirdi valla annemin suçu
Merabalar ablalarım hepinize iyi gecelerŞimdi bana kızmaları bekliyorum ceza var mı acaba
Sahur:
Evde hiçbir şey kalmamış farketmemişizdeyumurta falan hiç yoktu. Annemde ekmekler bayatlamış ekmekten kaygana yapalım dedi(bizim burda kaygana diye geçiyor ama)
2 tane kaygana
1 krep
Domates salatalık
Yarım bardakdan az süt(sonuydu)
1 de ceviz
İftar:
Fasulye çorbası( bu sefer annem değil babanem yaptı)
Babanem kuzu eti aldırmış halama kavurmalık. Sote yapmış 1-2 parça aldım.
Peynir, zeytin, domates
1 küçük salkım üzüm
Spor:Normalde 1 saat yürücektim ama dışarıda kimsecikler yoktu eve geldim yarım saatte :18:
iyi akşamlar herkese
iftarda dışardaydım arkadaşlarla yeni geldim eve sporumuda yaptım gelirken eve yürüyerek
pek kişi uğramamış yav , menümü yazayımm ben
Sahur
2 yumurtadan omlet,zeytin,peynir,salata,4 ceviz
İftar
Izgara karışık et, salata, 1 maden suyu, 1 tanecik tulumba minik
spor:1 saat yürüyüş
Bakim bakim daha duzenimi tam oturtamadim. Insallah olcak 1 haftaya yavas yavas alirim bunlari hazirlarim yapamaya baslarim. Sagol canim benim :) :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canim banum biz uyuyalom artik
Bu arada "amor fati" bayildim bayildim tam sana yakismis
İnşallah sağlıklı sihatli son bulacak ablacigim yureginizi ferah tutun
Bende buhun sana yazacaktim artik ama dedim belki ramazandan uykudadir
sagol canım ya aslında pek sebebı yook keyıfsızlıgımın yogunum ıftardan sonra 2 saat utu yaptım ortalıgı topla kızlarla ılgılen tum gun oruc zaten halsız oluyorum yorgunluk yoruyo benı nedemekse
bende trabzonlu sayılırım canım esım ve annem trabzonlu sen neresındensın
alakaya maydanoz gıbı aklına gelmıs canım ama kuymak gercekten lezetlı oluyo.bızde sık yapılır ama ben enson ekım ayıda yemıstımesıme kızlara sık yaparım ama ben yemıyorum buara bol tereyagı mısırunu ve yaglı peynırle yapılıyo tam bır kalorı bombası yanı ama cook lezzetlı sen nerelıydın
bence kosu bandında hızı yuksek tutarsan daha cook kalorı harcanır.bıde leslı ısmı gıbı yuruyus degıl bence bana egzersız gıbı gelıyo cook zevklı ayrıca su ramazan bı gecsın ınsallah döncem spora özledım ama halım yook yapmaya
kızlar kocaman günaydın size. bol eksili bir gün olsun.
dün akşam üzeri tahlilleri sormak için aradım hastaneyi sözüm ona özel hastane ta cumaya randevu veriyor bi tahlil göstermeye sinirlendim dr bağlayın dedim. neyse endokrin dr esin hanım tüm kibarlığıyla kusura bakma çok yoğun ben sana tahlilleri yorumlayım D vitamini çıkınca ikisine bir al randevu bakalım tekrar dedi. tahlillere göre insülin direncinde az bi gerileme var dedi değerlerin düşmüş ama çok yolun var kiloyu mutlak vermelisin dedi.bende söz verdim verecem dedim :) ne dersiniz sözümü tutabilecekmiyim :) sizinle oldukça bu kilolar bana dert değil kızlar iyiki varsınız
Ya kızlar benim ağzımın içinde bu Ara hep yara cıkıyo ve acıtıyo gercekten tam iyileşiyo bu sefer ağzımın diğer bir yerinde cıkıyo nasıl bir yaradır derseniz şu beyaz gibi olanlar var ya ondan bi krem gibi ilacım var ama cok işe yaramıyo birde tadı cok kötü oruçlu oldugum içinde midem bulanmasın diye sürmüyorum ama acıyovar mı bir bitkisel çözüm
Iphone dan gönderildi
kızlar bu arada kızımı çocukluğundan beri istediği keman kursuna yazdıracağım. çocuk deli gibi istedi ben hep spora yönlendirdim. hem yüzüyor hem teniz oynuyor alanya sporda sıra kemana geldi artık. hele şu klipteki kızı izledikten sonra hepten karar verdim.sizde bi izleyin kıza bayıldım resmen
http://www.youtube.com/watch?v=JGCsyshUU-A kemanı bu kadar izlenir kılmış maşallah valla
Pazartesinin menüsü:
sahur :
1 kase yoğurt
içine:
2 kuru kayısı
2 kuru incir
15 badem
iftar ve sonrası:
ev pizzası
2 bardak yeşilçay
2 litre su
1 çubuk naneli bitter çikolata
Birde kızlar ben dün pazar günkü menümde dükü sporu yazmışım yanlışlıkla bi alışamadım şu sahur iftar menülerini yazmaya o nedenle şöyle yazıyorum bu gece ne iftar yaptıysam ardından ne sahur yaptıysam onu yazıyorum öncesinde dünkü sahur ile bugünkü iftarı yazıyosum karışık oluyodu yada benim kafa cok karışık :)
burayada kış gelsin. çok sıcak belediye vergi dairesi derken sıcaktan mahvoldum dışarda.ayrıca alanya trafiğide çok kalabalıklaştı ne park yeri var nede gideceğin yere varış var. 3 ay daha böle kalabalık burası ayyyy napcaz bilmem
bende merak ettim şimdi banumu. huhu iyimisin şekerim
ah çok güzel ben 67 olsam dal olurum :)))) o günleri iple çekiyomm.verecem elbet hele şu işyerindende bi kurtulayım beni hasta eden etkenlerden birisi işyerindeki iktidar savaşından çok etkilenmem. aile şirketi tüm şehzadeler okulları bitirdi o diyo benim oğlum uhasebeye geçsin o diyor benim oğlum iyice kızıştı ortalık kalmamam hayrıma. gel teskete gel diyom artık
Canım inan daha yeni kendime geldim ...kız girmediğine sevinmeli bence,sınav ziyadesiyle zordu ...adet oldum 2gündür ,kRnım ağrıyor ,pek spor yapmamıyorumdavetlerde var ,ben davet veriyorum canım iftara
yabu banu hıc boyle yapmazdı hastalık sıkıntı falan yoktur ınsallah
Dikkat dikkat kaptanımız sweetcim kaybolmuştur ..
Nerdesin sweetim yoksun merak ettim valla inşallah önemli birşey yoktur cnm
Iphone dan gönderildi
gecen ogleden sonra bizim burasi oyle oldu da evin arka tarafina yildirim dustu. sonra haberlerde bir gordukki cobana isabet etmis yildirim. cok uzuldum. bu mevsimde boyle havalardan korkuyorum elektirik yuku cok fazla oluyor.
Ayyy keşke yaaa valla ama daha cok uzun bir yol var biz yatırım yapcaz da alcaz
Sagolsun eşim 12 yıldır burda ama henüz bişey yapamamış yani yaptığıda 1 daire onda da ailesi oturuyo yani anlayacağın inşallah olur yaa cok istiyorum zaten 1 ev alsak direk döneriz heralde :)
Iphone dan gönderildi
Anamm şükür kavuşturana gelmişsin cnm
Iphone dan gönderildi
Ay sorma cnm yaa bende hep fazla çıkıyorum tartıda anlayamadım yaaslm kızlar. çocukları ancak yatırdım bi bakim size dedim ama ne görim bitterler çikolatalar havada uçuşmuş bir kişide dememiş ki gülayda istermiama yok ben bu gün yaptım yapacağımı glisemik patlaması yaptım kendime
sabah: sahanda yumurta, zeytin peynir, tereyağ, pide, yer fıstığı
akşam: 4 sigara böreği, yayla çorbası, az etli kurufasulye
of ya her şey resmen karbonhidrat oldu akşam. sabahta hayvan gibi yedim zaten. önceki iftarın etkisiyle gözüm doymadı bir türlü
Ayy Allah Mesut etsin cnm güzel düşğnmüşsünyarın evlilik yıl dönümümüz eşimle. bir klip hazırlıyoruz kardeşimle daha doğrusu ben fotoları seçtim o klibi hazırlıyo face e atacam. bu gün bişe oldu face de üni den bir arkadaş buldu beni kabul ettim ama adam hemen msj falan attı. ve muhtemelen beni face aramış ki buldu. ortak arkadaş falan yok ki ordan buldu diyeyim. o bulduysa artık başka arkadaşlar da bulur:18::18::18::18::18: bu face işi beni çok tırstırttı
Ayy hoşgeldin cnm çok şükür herşey yolunda ne güzel anneciğin sonunda geçebilmiş testi hadi hayırlısı inşallah :)Slm meleklerimmm özürdilerim çeşmeden misafirler geldi dün öğleden sonra 20 yıllık aile dostlarımız 3 gençkız anne baba 5 kişi en büyük kızımızın gözüne laser ameliyatı yapılacakmış hastaneye gelmişler bize uğradılar bende bırakmadım dün bugün birlikteydik biraz önce uğurladım ortalığı toplayıp attım kendimi hemen yarında annemin ameliyat günü belli olacak dün gelemediğim için yazamadım tabii dün hastanedeydik nefes testini şükür geçti annem bu seferyarın ameliyat gününü alıp geleceğiz gerçi biz valizini filan hazırladık belki hemen yatırırlar bilemiyorum gelemezsem emrak etmeyin olurmu sizler naptınzı bakalım geçmiş yapmadan hemen bir slm verim dedim
Ayy cnm sen hiç geçmişle uğraşma tabikide yemeklerden konuyu açsa açsa sindi açar burda sorumlu benim cnmşimdiden tbrk edeirm Gülaycımmm enişteyle bebişlerinle birlikte sağlıklı mutlu nice güzel yıllar dilerim cnmmmcadaloz geldi ama hiçç uğramıyo demek gzüel bir sürpriz haızrlamışsınız cnmm ben faceye en sın ne zman girdim inan hatırlamıyorum:44::44: aramalara kapatabilirsin kendini Gülaycımmm adamın niyeti iy,i değil anlaşılan engelle gitsin kuzum
inan bende gözleirme inanamadımmmçikoları görünce tam geçmiş yapim çözeceğim sorumluyu banu yok diye çikolar basmış takımımızı dün naptınki sayfa sayfa geçmiş yapacağım içinnn :26: neys ebulurum şimdi ben afiyetolsun Gülayım iftarda salata da yemeye çalış bitanemmm bağırsakların tembelleşmesin
dünkü sahur ve bugünkü iftar yazılmalı Sindimmm
işte böyle her gün hedefleri hatırlat kuzummm
duydum duıydummmo kadar emeğini çektin cnmmm afiyetolsun fazla kaçırmadıysan ceza yok yürüyüşünü yapmışsın yapmasaydın geliyodu cezan akşamki o bir dilim ekmeğe gerek yoktu bebişimm
Slm canımmmm aminnn canım hakikaten su tahammül sınırlarını zorluyor ama az kaldı bitanemmmgel gel
iyiyim kuzum şükür
33 kilo vferdin Eylülüm dile kolay minik bir çocuk çıktı içinden resmendiyetten sıkılmamak ta önemliii geriye az kaldı cnmmm aşırı kaçamak yapmazsan elbette hedefine ulaşacaksın evet çiko resimleriyle çok ayıp etmişler haklısınnn
Geldim Aytencimm çok şükür yaramaz bir şey yok bitanemmaynenn yıllarca paket pakete yedik te ne olduuu :18::18: 1 lokma yeterli
Gerçekten aile olduk artık kızlar yaaa cok seviyorum sizleritşkler Gülaycımm haklısınız haber vermem lazımdı bende siz girmeyimnce çok merak ediyorum bişeymi oldu diye alıştık birbirimize inşallah cnmm kolaylıkla geçecek inşşş
Ay sorma cnm yaa bende hep fazla çıkıyorum tartıda anlayamadım yaa
Ayy Allah Mesut etsin cnm güzel düşğnmüşsün
ben nişanlıyken eşimin bebeklikten 33 yaşına kadarki fotolardan klip yapmıştım 2 şarkı eşliğinde face e koymuştum biri duygusal Tuğba özerk dogum günün kutlu olsun diğeri de eğlenceli olsun diye seni anan benim için doğurmuş tu :)
Ayy hoşgeldin cnm çok şükür herşey yolunda ne güzel anneciğin sonunda geçebilmiş testi hadi hayırlısı inşallah :)
Ayy cnm sen hiç geçmişle uğraşma tabikide yemeklerden konuyu açsa açsa sindi açar burda sorumlu benim cnm
Gerçekten aile olduk artık kızlar yaaa cok seviyorum sizleri
evet cnm bugun tekrar başladım koşu bandında birkaç dk hızlı yürüyüp birkaç dakikada koşuyodum :)normalde ütüyü hiç sevmem hele ramazanda benden uzak dursunnnaz daha sık dişini bitanemmm dediğin gibi çok kalorilii
çok canın çöekiyorsa bir lokma al kıyamadım yinekoşu bandında en güzel kalori hartcama yöntemi araalıklı çalışma yani 5, hızda 4 dk yrürüyüp 2 dk boyunca 7. hızda koşacaksınız sürekli böyle 45 dk koşu bandında yürürseniz gün boyu kalori yakımı devam ediyor bunu tüm spor dallarında da yapabilrisiniz aralıkllı çalışma en etkili yöntem
oooo bak gördünmü karatay yaptın gerileme olduuu devam edebilirsen sende yeneceksin bu hastalığııı elbette sözünü tutacaksın kuzummm
canım karbonatla gargara yapsannn arakadşlarda önermiş ama karbonat iyi gelir diye biliyorum:26: geçmiş olsun bitanemm
her çocuk bir enstrüman çalmalı bence keman yan flüt ve arp çalmayı çok isterdimmmçok iyi yapmışsın cnmmm
afiyetolsun Sindimmm incirler yerine yumurta yesen kuzummm
iyiyim tatlım şükürrr aman dur kış gelmesinnn sevmiyorum ben kışı
hakkında hayırlısı olsun cnm gider ayakl sık dişini
sorular hakikaten çok zor ve saçmaymışşş hakkında hayırlısı feridemmm davetler aileleri birlşetiriyor cnmmm
yok şükür bitanemmm geldimmmm
allah rahmet eylesinnn ölümün nerde ne zmaan geleceği belli değil allah herşeyin hayırlısını nasip etsin
inşallah bir tane daha alır dönersiniz cnm benimmmm
evet cnm bugun tekrar başladım koşu bandında birkaç dk hızlı yürüyüp birkaç dakikada koşuyodum :)
Ayy inşallah cnm yaa Allah herkese nasip etsin inşallah
Teşekkürler cnmevet hakikatennn öyle bu kk da tanıdığım herkesi çok seviyorum bennn niye daha önce üye keşfedip üye olmadımkiresmen aile gibiyizz
ooo snein sürpriz de güzelmişş
Yok cnm ben sabah uyanınca yaptım sporuoruçken dikkatli ol ama bitanemm iftardan en az 2 saat sonra koşu bandına çıkacaksan sorun yokaminnn cnm inşallahh
Eylülüm sen dünkü sahur ile bugünkü iftarı mı yazıyosun ya benim kafa niye karıştı anlamadım
Ellerine sağlık cnm bnm368.etap
Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1174435 Eki Görüntüle 1174436
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:94:[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:82:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowsows[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:82:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1174437
Evetttt gecikmelide olsa geçen haftanın tablosunu bitirdimmm hepinize düzenli paylaşımlarınız için çokkkk tşk ederim meleklerimmmFeridecimm sınav bittiğine göre menüleriniz düzenli paylaşmanı bekliyorum bitanemmm gelsin yeni listemiz
Yok cnm dogru yapmışsın bende başta oyle yaptım ama sanki karıştırdım bi günün sahurunuevet canım dunkı sahurla bugunkı ıftarı yazıyom yanlısmı yapıyomkı bılemedım.sankı dogrudur gıbı gelıyo bana ama bakalım kızlar nasıl yapıyo cevaplara göre bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?