- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitanemmm vücudun kıtlık moduna girer o zaman en azından salata ye yumurta ye çünkü uzun bir süre mide aç kalacak yemezsen bu sefer beynin hiç eneji harcamayacak bu yüzden yemelisin kuzummm iftarda yediğini sanmıyorum bitanemm fakat su ve çorbayla insan şiştiği için çok yemiş gibi hissediyor
sahurda mutlaka yemelisin![]()
Bizimde 2 saat var daha
leylacım gribi atlatamadı sanırım gelmedi kaç gündür:26::26:
Evet benimde aklıma o geliyo bu sefer hiç veremem diye korkuyorum ve sagolsun tartı hep + gösteriyo yani kafayı yicem oruç olmayan zamanlardan daha az yiyo insan ister istemez dediğin gibi corba su bizi tok tutuyo ona rağmen + görüyodum en son tartıldığımda
Iphone dan gönderildi
Size az kalmış :)
Evet hastalık cok kötü yaaa Allah şifa versin ama bildirim yapar inşallah
Iphone dan gönderildi
tatlım az yemek yediğimiz zaman vucut savunmaya geçiyor işte hiç enerji harcamıyor o yüzden yememek en büyük hata dur bakalım tartı ne gösterecek
bildirim yapamazsa da canı sağolsun tek iyi olsunda hastalık harici düzenli katılımı var ç.ünkü![]()
Evet cnm en son diş ağrısı eklenmişti Allah şifa versin inşallah tartı yüzüme güler benimde :)
Iphone dan gönderildi
haklısın canım unutmak laazım ama ınsan unutamıyo nısanımın ustunden 10 sene gectı hala unutamıyorum kıncı bırısıde degılımdır aslında.ah ah benım kocanın aldıgı nefes bıle masraf yemın ederım delı edıyo benıSlm meleklerimmmmsabahtan beri ev işiydi dışişiydi yemekti duştu resmen yere yapıştım artıkk bu ne sıcaktır 3 kez duşa gridim çıktım yine suyum çıktı eriyoruz resmennn
Eki Görüntüle 1184855 Eki Görüntüle 1184855 Eki Görüntüle 1184855
giden bilezik olsun Eylülüm sağlığın yerindeyse aile saddetin mutluluğun var ise en büyük zenginlik bu bencebilezik takmayı bende sevmem hiç am künye takmayı severimmm
rica ederim neslimmmkorkma kuzum ucunda ölüm yok ya en az tutturan liste hazırlayacak o kadar
ama aslında ben de korkuyorum akrebin diline düşmek de var
inş hepiniz güzel rakamlar yazarsınız listeye
evet hakikatenn altın takmak dert oldu ama takmadan da olmuyor abime takmışlardı mesela biz hala ona takanları öfdüyoruz borç gibi, bişey
allah kendinize versin Gülayım insanın kendi çabalarıyla elde ettiğinin değeri gerçekten başka oluyor en azından kimseye borçlu hissetmezsiniz kendinizi
evlatlar arasında ayrım yapılmamalı elbette kırılmakta haklısın Eylülcümm boşver geçmişi geri getiremeyeceğimize göre boşuna üzme kendini eşinin hatırına saygını göster yeterli allah kendinize versin cnm benimm
vay vayyyyy demek gerçek hayatta yiyemediğin için rüyalarında yemeye başladınrüyana bile girmişim ya
boşver kuzum rüyanda tadını çıkar en güzeliii
bu yorumu çok sevdimmm bence de böyle olacakkk feridemm
canım benim şu mübarek günler hürmetine rabbim senin de kucğını doldursun inşallah yuvanız şenlensinn benim de yeğenlerim çoğalsınn
3 çocukla romantizm hakikaten senin için zor Gülaycımm ohhh ne güzel aile asaadeti birde iskenderci kapalı olmasaymış iyiymiş fazla kaçırdınnn ama ne kaçırdın önemli olan soru bu işteee:26::26::26::26:
senin zaten geçen hafta sadece 1 gün eksiğin vardı neslimmm :26::26: kaçırdığım olduysa özür kuzummtşk ederim bitanemmm
afiyetolsun cnmmm kararında yemişsin
ayyy ne güzel ikizinmi olacak acaba feridemmm hem kzı hem erkek ikisi bir arada süper olacakkallah hayırlara çıkarsın cnmm
aman gözünü sevim feridemmm ip atla ama ne olur bugün dikkat et cnmmmbir önceki öğünde az yenince oluyor böyle ataklar
afiyetolsun Eylülcümmmmbak 1 s,gara böreğine kızıyomuyummm
ama 2 rakamı beni delirtiyo
valla fdoyana kadar yiyorum Eylülüm sanırım mide küçüldüü birde su ve çorbayla insan şişiyor zaten
kıyamam sana gelinliğini kendin aldın demek olsun bak şimdi tekrar giyeceksinnanneciğin öyle zannetmeye devam etsin çok kızar enişteye
oooo enişte baya masraflı 100 liraya ne gerek var akşamları çıkın 1 er saat yürüyün bak nasıl zayıflıyor eniştedeya da bizim takımamı alsakkk
ben de istemiyorum Aytencimmm senin harika menülerini istiyorum ben dondurmayı anlarım ama meşrubatı asla
*** 6. TAKIM 369. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 82,7/ / / %)
EYLÜL SILA ( 66,8 / 66.8/ / % ) kılom sabıt
ferideei ( 76,4 / / / % )
lisbeth93 (78,1 / / /% )
merinetya (77,4/ / / % )
miss_wong (74,4 / / / % )
neslihank4 (82,4 / / /% )
senasevval(57/ / /% )
Sindi564 ( 81,7 / / /% )
Tekaskim( 65,4/ / /% )
6. Takım Ortalaması : %
süpersın gulaycım bak evlılık yıldönumu8 hedıyen olmus tartıdakı rakam neguzel ben demıstım sana kırcaksın takıntını dıye masallah ınsallah enyakın zamanda senı 7lı rakamlarda görcez ben kendımden umutsuzumda*** 6. TAKIM 369. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 82,7/81,9 /0,8 / 0,967%)
EYLÜL SILA ( 66,8 / / / % )
lisbeth93 (78,1 / / /% )
merinetya (77,4/ / / % )
senasevval(57/ / /% )
Sindi564 ( 81,7 / / /% )
Tekaskim( 65,4/ / /% )
süpersın gulaycım bak evlılık yıldönumu8 hedıyen olmus tartıdakı rakam neguzel ben demıstım sana kırcaksın takıntını dıye masallah ınsallah enyakın zamanda senı 7lı rakamlarda görcez ben kendımden umutsuzumda
yok yok boyle olmaz bende olumlama yapayım bıraz![]()
selam kızlar
nasılsınız, bugün çok yoruldum ya annemle bayramlıklarımızı şimdiden aldık yeni cicilerim oldu
şunu anladımki tam olarak 40 bedenim 2 beden küçülürsem süper olur
menümü yazayım
Sabah
3 dilim ev yapımı tam buğday ekmeği (yumurta kalmamış) domates,salatalık,zeytin
Akşam
4 adet tavuk köftesi, patlıcanlı salata,bir avuç fındık, 1 top dondurma ve içine 6 adet vişnecanım çok tatlı istedi bugün regl olduğum için sanırım
spor:3 saat çarşıda gezinme, 40 dk yürüyüş
3 lt su
Ohh ne güzel cnm hayırlı olsun güle güle giy cnm bnm
Kalan iki bedeni de İnan sen bu azimle devam edersen en kısa sürede verceksin cnm buna inanıyorum :)
Regl de oldun umarım cok sancılı geçmiyodur artık ekmeklere sweetcim ne der bilemem ama bence keşke 1 dilimle sınırlayabilseydin daha
Cok acıktırmıstır o :)
Iphone dan gönderildi
Tatlim tebrikler valla beni solladinmi yoksa sabahi iple cekiyom. Simdi midem kaziniyordu rekabet gorunce kapadim cenemi kefir ictim 8 de badem yatarim simdi. Umarim benimde ruyama girmez yemekler :))ay agzindan bal damliyor kiz. insallah vermeye devam ederim. yalniz hep ramazanda kilo alirdim bu ramazan ne hassa veriyom. en cok sevindigimde o. rabbim vermek isteyipte veremeyen herkese yasatsin bu duygiyu. onemli olan dogru beslenmekmis. kalori hesabiyla kafayi yiyordum. bir gidim sey yiyosun uc yuz kal. yemeyede cekiniyor insan bu seferde ac kala kala birden saldiriyorsun. karatay iyi kardesim. hem doyuyon tereyag falan stedigin gibi yiyon hem kilo veriyon. insan daha ne isterki.
*** 6. TAKIM 369. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 82,7/81,9 /0,8 / 0,97%)
EYLÜL SILA ( 66,8 / / / % )
lisbeth93 (78,1 / / /% )
merinetya (77,4/ / / % )
senasevval(57/ / /% )
Sindi564 ( 81,7 / / /% )
Tekaskim( 65,4/ / /% )
İyi akşamlar herkese afiyet bal şeker olsun
Sahur:
Kıymalı yumurta(Kıyma sakıncalı değildir inşallah)
Azıcık pide
Domates salatalık zeytin peynir
1 bardak süt
2 ceviz
İftar:
4 kaşık kırmızı mercimek çorbası
Et döner
Ayran
2 top dondurma :18:
Gelmişken kilomuda söyliyim hemen. Pek istediğim gibi değil ama olsun yavaş yavaşta olsa gidiyor en azından. Bu hafta bol kaçamaklı bir haftaydı.
Geçen hafta:57
Hedeflenen: 56,5
Mevcut:56,8
Ama geçen haftadan bu yana belden 3 cm, popodanda 1 cm gitmiş çok mutluyumm![]()