• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bitanemmm vücudun kıtlık moduna girer o zaman en azından salata ye yumurta ye çünkü uzun bir süre mide aç kalacak yemezsen bu sefer beynin hiç eneji harcamayacak bu yüzden yemelisin kuzummm iftarda yediğini sanmıyorum bitanemm fakat su ve çorbayla insan şiştiği için çok yemiş gibi hissediyor
sahurda mutlaka yemelisin:29:

Evet benimde aklıma o geliyo bu sefer hiç veremem diye korkuyorum ve sagolsun tartı hep + gösteriyo yani kafayı yicem oruç olmayan zamanlardan daha az yiyo insan ister istemez dediğin gibi corba su bizi tok tutuyo ona rağmen + görüyodum en son tartıldığımda

Iphone dan gönderildi

Evet benimde aklıma o geliyo bu sefer hiç veremem diye korkuyorum ve sagolsun tartı hep + gösteriyo yani kafayı yicem oruç olmayan zamanlardan daha az yiyo insan ister istemez dediğin gibi corba su bizi tok tutuyo ona rağmen + görüyodum en son tartıldığımda

Iphone dan gönderildi

tatlım az yemek yediğimiz zaman vucut savunmaya geçiyor işte hiç enerji harcamıyor o yüzden yememek en büyük hata dur bakalım tartı ne gösterecek:29:

Size az kalmış :)
Evet hastalık cok kötü yaaa Allah şifa versin ama bildirim yapar inşallah

Iphone dan gönderildi

bildirim yapamazsa da canı sağolsun tek iyi olsunda hastalık harici düzenli katılımı var ç.ünkü:29:

tatlım az yemek yediğimiz zaman vucut savunmaya geçiyor işte hiç enerji harcamıyor o yüzden yememek en büyük hata dur bakalım tartı ne gösterecek:29:

bildirim yapamazsa da canı sağolsun tek iyi olsunda hastalık harici düzenli katılımı var ç.ünkü:29:

Evet cnm en son diş ağrısı eklenmişti Allah şifa versin inşallah tartı yüzüme güler benimde :)

Iphone dan gönderildi

Slm meleklerimmmm:16::16::16::16: sabahtan beri ev işiydi dışişiydi yemekti duştu resmen yere yapıştım artıkk bu ne sıcaktır 3 kez duşa gridim çıktım yine suyum çıktı eriyoruz resmennn

Eki Görüntüle 1184855 Eki Görüntüle 1184855 Eki Görüntüle 1184855

giden bilezik olsun Eylülüm sağlığın yerindeyse aile saddetin mutluluğun var ise en büyük zenginlik bu bence :38: bilezik takmayı bende sevmem hiç am künye takmayı severimmm:21::21:

rica ederim neslimmm :38: korkma kuzum ucunda ölüm yok ya en az tutturan liste hazırlayacak o kadar :23::23: ama aslında ben de korkuyorum akrebin diline düşmek de var:43::43: inş hepiniz güzel rakamlar yazarsınız listeye:21::21:

evet hakikatenn altın takmak dert oldu ama takmadan da olmuyor abime takmışlardı mesela biz hala ona takanları öfdüyoruz borç gibi, bişey:31:

allah kendinize versin Gülayım insanın kendi çabalarıyla elde ettiğinin değeri gerçekten başka oluyor en azından kimseye borçlu hissetmezsiniz kendinizi

evlatlar arasında ayrım yapılmamalı elbette kırılmakta haklısın Eylülcümm boşver geçmişi geri getiremeyeceğimize göre boşuna üzme kendini eşinin hatırına saygını göster yeterli allah kendinize versin cnm benimm:38:

vay vayyyyy demek gerçek hayatta yiyemediğin için rüyalarında yemeye başladın :9::9::9: rüyana bile girmişim ya :52: boşver kuzum rüyanda tadını çıkar en güzeliii:29:

bu yorumu çok sevdimmm bence de böyle olacakkk feridemm:21::21::21:

canım benim şu mübarek günler hürmetine rabbim senin de kucğını doldursun inşallah yuvanız şenlensinn benim de yeğenlerim çoğalsınn :21::21::21:

3 çocukla romantizm hakikaten senin için zor Gülaycımm ohhh ne güzel aile asaadeti birde iskenderci kapalı olmasaymış iyiymiş fazla kaçırdınnn ama ne kaçırdın önemli olan soru bu işteee:26::26::26::26:

senin zaten geçen hafta sadece 1 gün eksiğin vardı neslimmm :26::26: kaçırdığım olduysa özür kuzumm:17::17: tşk ederim bitanemmm:38:

afiyetolsun cnmmm kararında yemişsin :nazar::46::46::46:

ayyy ne güzel ikizinmi olacak acaba feridemmm hem kzı hem erkek ikisi bir arada süper olacakk:46::46: allah hayırlara çıkarsın cnmm :38:

aman gözünü sevim feridemmm ip atla ama ne olur bugün dikkat et cnmmm:16::16::16: bir önceki öğünde az yenince oluyor böyle ataklar

afiyetolsun Eylülcümmmm:46::46::46: bak 1 s,gara böreğine kızıyomuyummm:21::21::21: ama 2 rakamı beni delirtiyo :27::27:

valla fdoyana kadar yiyorum Eylülüm sanırım mide küçüldüü birde su ve çorbayla insan şişiyor zaten

kıyamam sana gelinliğini kendin aldın demek olsun bak şimdi tekrar giyeceksinn :46::46::46: anneciğin öyle zannetmeye devam etsin çok kızar enişteye

oooo enişte baya masraflı 100 liraya ne gerek var akşamları çıkın 1 er saat yürüyün bak nasıl zayıflıyor eniştede :46::46: ya da bizim takımamı alsakkk:9::9::9:

ben de istemiyorum Aytencimmm senin harika menülerini istiyorum ben dondurmayı anlarım ama meşrubatı asla:20::20:

:38::38:
haklısın canım unutmak laazım ama ınsan unutamıyo nısanımın ustunden 10 sene gectı hala unutamıyorum kıncı bırısıde degılımdır aslında.ah ah benım kocanın aldıgı nefes bıle masraf yemın ederım delı edıyo benı:52::52:yuruyuse yanasmıyo evde bıseler yapalım dıyorum yanasmıyo yorgunum dıyo e dıyorum spor salonunda yorulmıycanmı gülüyoo.2sene once mekık aletı aldı 75lıra verdık yınede azpara degıl .dedım ona kullanmazsın sıkılırsın bosuna evde yerkaplıycak dıye aldı ılk geldıgı gun cıktı ustune 2senedır kızlara oyuncak oldu :47::47:şıpsevdı ıstedımı ıstedıgı olcak sıkılcak atcak kenara dıyorum 12 senedır beraberız bıgun benıde atmazsın ınsallah sıkılıp :27::27:

*** 6. TAKIM 369. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 82,7/ / / %)
EYLÜL SILA ( 66,8 / 66.8/ / % ) kılom sabıt
ferideei ( 76,4 / / / % )
lisbeth93 (78,1 / / /% )
merinetya (77,4/ / / % )
miss_wong (74,4 / / / % )
neslihank4 (82,4 / / /% )
senasevval(57/ / /% )
Sindi564 ( 81,7 / / /% )
Tekaskim( 65,4/ / /% )

6. Takım Ortalaması : %

ayyuzlum0211 ( 82,7/81,9 /0,8 / 0,967%)
EYLÜL SILA ( 66,8 / / / % )
lisbeth93 (78,1 / / /% )
merinetya (77,4/ / / % )
senasevval(57/ / /% )
Sindi564 ( 81,7 / / /% )
Tekaskim( 65,4/ / /% )

süpersın gulaycım bak evlılık yıldönumu8 hedıyen olmus tartıdakı rakam neguzel ben demıstım sana kırcaksın takıntını dıye masallah ınsallah enyakın zamanda senı 7lı rakamlarda görcez ben kendımden umutsuzumda:43::43:

yok yok boyle olmaz bende olumlama yapayım bıraz:27::27:

banucum lesteye ekledım ama dogrumu yapabıldım bılmıyorum özurdılerım herhafta sana iş cıkarıyorum ama kılom sabıt oldugundan nasıl yapcamı bılemedım.ayrıca kılom sabıt ama uzuleyımmı yoksa her ramazan kılo alırdım sımdı enazından almıyorum dıye sevıneyımmı bılemedım offffffffffff
hep dıyorum sporsuzluk yuzunden boyleyım ama aksamları yuruyuse cıkamıyorum belımyuzunden evde ıstedıgım gıbı spor yapamıyorum 14 temmuzda doktor randevum var azkaldı bakalım belım ve boynumdakı sıkıntı nedurumdaymıs ılac falan verırsede bıraz duzelırsem yapıcam ınsallah evde sporumu.ramazan olmasayuruyuse gıdıcem ama ramazanda yuruyemıyorum ıftardan sonrada gecsaat esımde benle yurumuyo:43::43:

süpersın gulaycım bak evlılık yıldönumu8 hedıyen olmus tartıdakı rakam neguzel ben demıstım sana kırcaksın takıntını dıye masallah ınsallah enyakın zamanda senı 7lı rakamlarda görcez ben kendımden umutsuzumda:43::43:

yok yok boyle olmaz bende olumlama yapayım bıraz:27::27:

ay agzindan bal damliyor kiz. insallah vermeye devam ederim. yalniz hep ramazanda kilo alirdim bu ramazan ne hassa veriyom. en cok sevindigimde o. rabbim vermek isteyipte veremeyen herkese yasatsin bu duygiyu. onemli olan dogru beslenmekmis. kalori hesabiyla kafayi yiyordum. bir gidim sey yiyosun uc yuz kal. yemeyede cekiniyor insan bu seferde ac kala kala birden saldiriyorsun. karatay iyi kardesim. hem doyuyon tereyag falan stedigin gibi yiyon hem kilo veriyon. insan daha ne isterki.

su menumu de paylasi vereyim bari
aksam: 4 icli kofte, 4 bardak ayran.
bu sefer salata falan yok. normalde bir oturusta on tane falan yerdim. harbi mide cucuk kadar kalmis. yuh o kadar yenirmi demeyin benim kofteler iri yumurta kadar oluyor. annemler masallah el bombasi gibi yaparlar. ben beceremiyorum. onlar sivri sivri yaparlar benimki yumurta gibi:))) cok guluyolar benim koftelere.

selam kızlar :16:

nasılsınız, bugün çok yoruldum ya annemle bayramlıklarımızı şimdiden aldık yeni cicilerim oldu :12:

şunu anladımki tam olarak 40 bedenim 2 beden küçülürsem süper olur :15:

menümü yazayım

Sabah

3 dilim ev yapımı tam buğday ekmeği (yumurta kalmamış) domates,salatalık,zeytin

Akşam

4 adet tavuk köftesi, patlıcanlı salata,bir avuç fındık, 1 top dondurma ve içine 6 adet vişne :17: canım çok tatlı istedi bugün regl olduğum için sanırım :17:

spor:3 saat çarşıda gezinme, 40 dk yürüyüş :8:
3 lt su

selam kızlar :16:

nasılsınız, bugün çok yoruldum ya annemle bayramlıklarımızı şimdiden aldık yeni cicilerim oldu :12:

şunu anladımki tam olarak 40 bedenim 2 beden küçülürsem süper olur :15:

menümü yazayım

Sabah

3 dilim ev yapımı tam buğday ekmeği (yumurta kalmamış) domates,salatalık,zeytin

Akşam

4 adet tavuk köftesi, patlıcanlı salata,bir avuç fındık, 1 top dondurma ve içine 6 adet vişne :17: canım çok tatlı istedi bugün regl olduğum için sanırım :17:

spor:3 saat çarşıda gezinme, 40 dk yürüyüş :8:
3 lt su

Ohh ne güzel cnm hayırlı olsun güle güle giy cnm bnm
Kalan iki bedeni de İnan sen bu azimle devam edersen en kısa sürede verceksin cnm buna inanıyorum :)
Regl de oldun umarım cok sancılı geçmiyodur artık ekmeklere sweetcim ne der bilemem ama bence keşke 1 dilimle sınırlayabilseydin daha
Cok acıktırmıstır o :)

Iphone dan gönderildi

Ohh ne güzel cnm hayırlı olsun güle güle giy cnm bnm
Kalan iki bedeni de İnan sen bu azimle devam edersen en kısa sürede verceksin cnm buna inanıyorum :)
Regl de oldun umarım cok sancılı geçmiyodur artık ekmeklere sweetcim ne der bilemem ama bence keşke 1 dilimle sınırlayabilseydin daha
Cok acıktırmıstır o :)

Iphone dan gönderildi

teşekkür ederim canım benimm :38:

inş vereceğim tatlım vereceğiz hatta birlikte :29:

biraz ağrım oldu ama iyiyim canım benim çok sancılı olmaz zaten :)

kızarttım ekmekleri tost makinesinde ama bide un doğal çekilmiş un köyden geldi ekmeğide mayasız kendimiz yaptık :26:

zaten ekmek kapkara bişi zor ısırılıyo filan yumurta olmadığından yedim :9:

bende acıkırım sandım ama hiç acıkmadım valla tabi bu bahane değil :52:

İyi akşamlar herkese afiyet bal şeker olsun :21:

Sahur:
Kıymalı yumurta(Kıyma sakıncalı değildir inşallah)
Azıcık pide
Domates salatalık zeytin peynir
1 bardak süt
2 ceviz

İftar:
4 kaşık kırmızı mercimek çorbası
Et döner
Ayran
2 top dondurma :18:

Gelmişken kilomuda söyliyim hemen. Pek istediğim gibi değil ama olsun yavaş yavaşta olsa gidiyor en azından. Bu hafta bol kaçamaklı bir haftaydı.
Geçen hafta:57
Hedeflenen: 56,5
Mevcut:56,8

Ama geçen haftadan bu yana belden 3 cm, popodanda 1 cm gitmiş çok mutluyumm :52:

Son düzenleme:
Kizlar selam ben geldim kimler var bakalim bodoslama daldim. Tavuk gibi yatmayim dedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay agzindan bal damliyor kiz. insallah vermeye devam ederim. yalniz hep ramazanda kilo alirdim bu ramazan ne hassa veriyom. en cok sevindigimde o. rabbim vermek isteyipte veremeyen herkese yasatsin bu duygiyu. onemli olan dogru beslenmekmis. kalori hesabiyla kafayi yiyordum. bir gidim sey yiyosun uc yuz kal. yemeyede cekiniyor insan bu seferde ac kala kala birden saldiriyorsun. karatay iyi kardesim. hem doyuyon tereyag falan stedigin gibi yiyon hem kilo veriyon. insan daha ne isterki.
Tatlim tebrikler valla beni solladinmi yoksa sabahi iple cekiyom. Simdi midem kaziniyordu rekabet gorunce kapadim cenemi kefir ictim 8 de badem yatarim simdi. Umarim benimde ruyama girmez yemekler :))

ayyuzlum0211 ( 82,7/81,9 /0,8 / 0,97%)
EYLÜL SILA ( 66,8 / / / % )
lisbeth93 (78,1 / / /% )
merinetya (77,4/ / / % )
senasevval(57/ / /% )
Sindi564 ( 81,7 / / /% )
Tekaskim( 65,4/ / /% )

Sabah ne yazacagim bakalim ayyyyyy heyecan basti offff ohhhhh

İyi akşamlar herkese afiyet bal şeker olsun :21:

Sahur:
Kıymalı yumurta(Kıyma sakıncalı değildir inşallah)
Azıcık pide
Domates salatalık zeytin peynir
1 bardak süt
2 ceviz

İftar:
4 kaşık kırmızı mercimek çorbası
Et döner
Ayran
2 top dondurma :18:

Gelmişken kilomuda söyliyim hemen. Pek istediğim gibi değil ama olsun yavaş yavaşta olsa gidiyor en azından. Bu hafta bol kaçamaklı bir haftaydı.
Geçen hafta:57
Hedeflenen: 56,5
Mevcut:56,8

Ama geçen haftadan bu yana belden 3 cm, popodanda 1 cm gitmiş çok mutluyumm :52:

Ohhh tebrikler canim

iyi aksamlar :3:
ilk once menu yaziyim sonar gecmisi okurum

Sabah 7.30
2 avuc musli yagsiz sutle ve sade kahce

aksam 16.00
1 haslanmis tavuk but bol yesil salata yogurtlu semizotu

su 3 lt 2 br yesilcay
spor leslie 4 mile

Bu gun menum
Sabah 15 dk yuzme
Kefir ve corekotu
Sabah 1 yumurta az sucuk az peynir yesillik sekiz zeytin 2 dlm t.b. ekmek
Ogle kiymali patlican bulgur pilav 1 lokma ekmek
Ara 2 Hurma 5 badem bir tutam cekirdek
Aksam bulgurlu taze fasulyeli corba 1 ekmek
Kefir ve az badem
30 dk yuruyus 15 dk yuzme

Back
X