- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ay kahveye bağımlıysan zorlar seni cnm ama evet az kaldı Ramazan'ın bitmesine :)
afiyet olsun canım beğendim menünü :) bende 1 saatten fazla bulaşık yıkadım misafir çoktu
yerli malı yurdun malı Turkish coffee üstüne tanımammm
yardım etsinle rtabiii senin canın neki kıyamam prensesime sorma prensesim bende meyve delisiyimmm 6 ay boyunca ağzıma sürmedim ama
Mayonez sevmiyoruz kaptanımyoğurt garnitür mısır ve turşu vardi annemlere makarna da ekledim. Ama ben makarnasiz kısmından yedim
afiyet olsun canım süper :)
afiyet olsun canım güzel menün
afiyet olsun canım sen Irak'ta mısın tam anlayamadım :26: çok ilginçmiş basra limonu
selam kaptanımm iyi yapmışsın
herşey yolunda çok şükür sendede herşey yolundadır inş
afiyet olsun canım beğendim menünü :) bende 1 saatten fazla bulaşık yıkadım misafir çoktu
selam canım süpersin iyi yapmışsınız eşinle :)
elma beni tok tutar ben severim elma öyle deneyeyim kaptanım teşekkürler
afiyet olsun canım 1 tatlı kaşığı demek nefsini terbiye etmen harika :)
Ooo iradene hayran kaldım ablacım maşallahSütlü filtre kahve aşığıyım bende geçer not var mıdır
Ay kızlar ben izninizi istesem yarın alıntı yapar cvplarım ok iyi geceler canlarım
Iphone dan gönderildi
ben aslında evde mayonezi kendim yaparsam seviyorumm ama onun kıvamını ayarlamakta ölümmm geliyor yapmıyorum artık işte buuu afiyetolsun cnmmm
bende de herşey yolunda Fatmacım çok şükür hoşgeldinherkesin metabolizması farklı demekki elmayı sade yediğim an midem kazınır tok olsam bile ama yoğurt ev tarçınla tüketince sorun kalmıyor
Eylülüm eltisinden gelemedi sanırımmmmbu arada kızlar meyankökünü buldum bugün aldım ıslattım yarın içeceğim bakalım tadı nasıl resmini de ekleyeyim hemen size
Kaptanım şimdi geçmişe bakarken gördüm 10 dk ip atlama cezası gelmiş banagece gece atlasam artçı depremi sana komşular atlamazsam da senin sözün yerde kalmış olur. Dersen mekik cezası kalkayim yataktan yapayım
afiyet olsun canım süper :)
afiyet olsun canım güzel menün
afiyet olsun canım sen Irak'ta mısın tam anlayamadım :26: çok ilginçmiş basra limonu
selam kaptanımm iyi yapmışsın
herşey yolunda çok şükür sendede herşey yolundadır inş
selam canım süpersin iyi yapmışsınız eşinle :)
elma beni tok tutar ben severim elma öyle deneyeyim kaptanım teşekkürler
afiyet olsun canım 1 tatlı kaşığı demek nefsini terbiye etmen harika :)
Hadi şifa olsun cnm :)inşallah beğenirsin tadını :)
Iphone dan gönderildi
Teşekkür ederim canımm sanada kolay gelsin sizede bugün misafir gelicekti.Çok yoruldun mu senn
ben aslında evde mayonezi kendim yaparsam seviyorumm ama onun kıvamını ayarlamakta ölümmm geliyor yapmıyorum artık işte buuu afiyetolsun cnmmm
bende de herşey yolunda Fatmacım çok şükür hoşgeldinherkesin metabolizması farklı demekki elmayı sade yediğim an midem kazınır tok olsam bile ama yoğurt ev tarçınla tüketince sorun kalmıyor
Eylülüm eltisinden gelemedi sanırımmmmbu arada kızlar meyankökünü buldum bugün aldım ıslattım yarın içeceğim bakalım tadı nasıl resmini de ekleyeyim hemen size
Pudingi kızıma yedirecektim soğuk mi diye baktımannem irmik tatlısı yapmış bir tatlı kaşığı alıp üstüne 1 lt su içtim devamı gelmesin diye
yataktanmı yazıyorsunnnnyatarken cep tellerini odadan dışarı alıyoruz kuzummm boşuna radyasyon almayalım en azından gece dinlenelim değilmi yaydıkları zararlı enerji pek çok hastalığa sebep oluyor malesef kıyamam sana yok yatağından kalkma bitanemmm yarın iftara yakın 10 mekik çekersin anlaşırız:13:
evet canım biraz peltim çıktı ama güzeldi iftar sofralarındaki neşeyi seviyorum ama sonrasındaki bulaşık tartışılır
hoşbuldumben elmayı severim acıkmam bazılarını acıktırıyormuş evt :44:
yoğurt tarçın elma hmm güzel
teşekkürler önerin için iyiki varsın kaptan
meyan kökü şu urfada şerbetçilerin sokakta sattıkları değil mi? ben içmiştim ama meyan kökümüydü adı acaba hatırlayamadım
ama sonrası gelmemiş dur diyebilmişsin canım bence bu çok iyi :29
ben bir kere tadına bakınca kendimi kaptırabiliyorum maalesef :26:
sonrası error 404 not found oluyo:
Evet telefonla bakıyorum canım yatarken Telefonumu muhakkak uçak moduna alırımo zaman ben şimdi bi 50 mekik yapayım içime sinsin
herkese iyi geceler hayırlı sahurlar ve de tatlı rüyalar
evet canım biraz peltim çıktı ama güzeldi iftar sofralarındaki neşeyi seviyorum ama sonrasındaki bulaşık tartışılır
hoşbuldumben elmayı severim acıkmam bazılarını acıktırıyormuş evt :44:
yoğurt tarçın elma hmm güzel
teşekkürler önerin için iyiki varsın kaptan
meyan kökü şu urfada şerbetçilerin sokakta sattıkları değil mi? ben içmiştim ama meyan kökümüydü adı acaba hatırlayamadım
Bende kalabalık iftar sofralarını seviyorumAma bende iftardan sonra çay işini sevmiyorum malesef Kendim içmeyince garipsiyorum
Üstüne bir bardak soğuk su içtim ben artık yatarımkarnımin derileri ağrıyor yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?