Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay kahveye bağımlıysan zorlar seni cnm ama evet az kaldı Ramazan'ın bitmesine :)

Sabahları kahvaltıdan sonra mutlaka içmem lazım ayran detoksunu bile 1 gün yapabildim ya kahvesizlik yüzünden neyseki az kaldı yarıyı geçtik ya bundan sonrası çabuk gider artık

yerli malı yurdun malı Turkish coffee üstüne tanımammm

yardım etsinle rtabiii senin canın neki kıyamam prensesime sorma prensesim bende meyve delisiyimmm 6 ay boyunca ağzıma sürmedim ama

Ooo iradene hayran kaldım ablacım maşallah Sütlü filtre kahve aşığıyım bende geçer not var mıdır

Ay kızlar ben izninizi istesem yarın alıntı yapar cvplarım ok iyi geceler canlarım

Iphone dan gönderildi

Mayonez sevmiyoruz kaptanımyoğurt garnitür mısır ve turşu vardi annemlere makarna da ekledim. Ama ben makarnasiz kısmından yedim

ben aslında evde mayonezi kendim yaparsam seviyorumm ama onun kıvamını ayarlamakta ölümmm geliyor yapmıyorum artık işte buuu afiyetolsun cnmmm

bende de herşey yolunda Fatmacım çok şükür hoşgeldin herkesin metabolizması farklı demekki elmayı sade yediğim an midem kazınır tok olsam bile ama yoğurt ev tarçınla tüketince sorun kalmıyor

Eylülüm eltisinden gelemedi sanırımmmm bu arada kızlar meyankökünü buldum bugün aldım ıslattım yarın içeceğim bakalım tadı nasıl resmini de ekleyeyim hemen size

Kaptanım şimdi geçmişe bakarken gördüm 10 dk ip atlama cezası gelmiş bana gece gece atlasam artçı depremi sana komşular atlamazsam da senin sözün yerde kalmış olur. Dersen mekik cezası kalkayim yataktan yapayım

Ooo iradene hayran kaldım ablacım maşallah Sütlü filtre kahve aşığıyım bende geçer not var mıdır

tşkler cnmm şimdi gönlümce tüketiyorum meyveyi ama dozunda yine tabiii filtre kahve sütle süper olur bitanemmm içebilirsin elbette

Ay kızlar ben izninizi istesem yarın alıntı yapar cvplarım ok iyi geceler canlarım

Iphone dan gönderildi

müsade senin kuzum iyi geceler allah rahatlık versin

Hadi şifa olsun cnm :)inşallah beğenirsin tadını :)

Iphone dan gönderildi

yataktanmı yazıyorsunnnn yatarken cep tellerini odadan dışarı alıyoruz kuzummm boşuna radyasyon almayalım en azından gece dinlenelim değilmi yaydıkları zararlı enerji pek çok hastalığa sebep oluyor malesef kıyamam sana yok yatağından kalkma bitanemmm yarın iftara yakın 10 mekik çekersin anlaşırız:13:

Pudingi kızıma yedirecektim soğuk mi diye baktım annem irmik tatlısı yapmış bir tatlı kaşığı alıp üstüne 1 lt su içtim devamı gelmesin diye

Teşekkür ederim canımm sanada kolay gelsin sizede bugün misafir gelicekti. Çok yoruldun mu senn

evet canım biraz peltim çıktı ama güzeldi iftar sofralarındaki neşeyi seviyorum ama sonrasındaki bulaşık tartışılır

hoşbuldum ben elmayı severim acıkmam bazılarını acıktırıyormuş evt :44:

yoğurt tarçın elma hmm güzel

teşekkürler önerin için iyiki varsın kaptan

meyan kökü şu urfada şerbetçilerin sokakta sattıkları değil mi? ben içmiştim ama meyan kökümüydü adı acaba hatırlayamadım

Pudingi kızıma yedirecektim soğuk mi diye baktım annem irmik tatlısı yapmış bir tatlı kaşığı alıp üstüne 1 lt su içtim devamı gelmesin diye

ama sonrası gelmemiş dur diyebilmişsin canım bence bu çok iyi :29

ben bir kere tadına bakınca kendimi kaptırabiliyorum maalesef :26:

sonrası error 404 not found oluyo :

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet telefonla bakıyorum canım yatarken Telefonumu muhakkak uçak moduna alırım o zaman ben şimdi bi 50 mekik yapayım içime sinsin

olsun ramazan sofraları hepimizi birleştiriyor her güzelliğin bir bedeli oluyor tabiki bulaşık gibigençler yorulmaz ama dimi anneleriniz böyle dmeiyormu bize hep böyle derlerdi hala da devammm yaş 40 oldu hala yaşlanamadım ben onların gözünde

evet cnm o şerbetten yalnız aktarlarda genelde odun gibi olanı var ben lifli olanını zor buldum makbulu buymuş

ama sonrası gelmemiş dur diyebilmişsin canım bence bu çok iyi :29

ben bir kere tadına bakınca kendimi kaptırabiliyorum maalesef :26:

sonrası error 404 not found oluyo :

son cümleyi sevdimmmm

Evet telefonla bakıyorum canım yatarken Telefonumu muhakkak uçak moduna alırım o zaman ben şimdi bi 50 mekik yapayım içime sinsin

yatağından kalkmasaydın peki kolay gelsin o zaman cnmmm

herkese iyi geceler hayırlı sahurlar ve de tatlı rüyalar

iyi geceler Fatmacım tatlı rüyalar

Bende kalabalık iftar sofralarını seviyorum Ama bende iftardan sonra çay işini sevmiyorum malesef Kendim içmeyince garipsiyorum

Üstüne bir bardak soğuk su içtim ben artık yatarım karnımin derileri ağrıyor yine

Bende kalabalık iftar sofralarını seviyorum Ama bende iftardan sonra çay işini sevmiyorum malesef Kendim içmeyince garipsiyorum

bend esevmem fazla çayı ama iftardan sonra 1 bardak isteniyor nedense sevaba girersin prensesimm

Üstüne bir bardak soğuk su içtim ben artık yatarım karnımin derileri ağrıyor yine

maşallahın var iyi geceler tatlı rüyalar canımmm kıyamam sana yaramazlık yapma uslu dur ceza vermem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…