Kizlarrrr çok mutluyum bugün annem çok zayıflamışsın kaç kilosun dedi söylemedim sonra çık çık diye ısrar etti bir baktım 56 kiloyum:sly::sly: Benim ilk hedefim 55 kiloydu 55.5 i göriyim kendime magnum alıp yicem dedimm ve bugün aldım yenilecek günü bekliyor buzdolabında
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi aksamlar menumu simdiden yaziyim cunku giremeyebilirim aksam
Sabah 9
1 yumurtadan yesillikli omlet 7 zeytin domates peynir yarim cb ceviz findik
aksam 17.30
semizotlu cacik avuc icimin yarisi kadar haslanmis tavuk 2 kayisi 7-8 findik 1 hurma regl doneminde bana bir haller oluyor asiri yeme istegi olusuyor bu son kacamagim olsun bu hafta baska yok soz veriyorumverdigim kiloyu geri alicam boyle giderse
su 3 lt yesilcay ve biberiye ictim aksam da icerim
spor lesli 4 mile aksamki hurma kayisi ve findik icin de 50 mekik ceza
zaten Sabah bir suru arti ciktim umarim bugun adet olmamla alakali bir durumdur :44: ama bunun ustune aksam onlari yiyebildim aferin bana
Kizlarrrr çok mutluyum bugün annem çok zayıflamışsın kaç kilosun dedi söylemedim sonra çık çık diye ısrar etti bir baktım 56 kiloyum:sly::sly: Benim ilk hedefim 55 kiloydu 55.5 i göriyim kendime magnum alıp yicem dedimm ve bugün aldım yenilecek günü bekliyor buzdolabında
Bence cnm cok kaçamak yapmamışsın zaten regl dönemi normal
Iphone dan gönderildi
Ayy benimkisi abi mi oluyo bu durumda
Seninkine de Allah sıhhatli çalışmalar nasip etsin Allah bağışlasın Bencede birkaç yıl daha idare etsinler bizi
Iphone dan gönderildi
Kizlar misafirim var ugrayamiyorum kusura bakmayin. Dunki menum yazayim
Sabah klasik kahvaltim
Ogle yogurt yulaf ezme
Aksam karniyarik az bulgur pilav
Spor yuzme
ya bir sey sorucam
bu Sabah tartildim merak edip cunku diyete baslamamin 1 ayi olacakti ama korkunc bir rakam gordum +500 gr gibi
ogleleyin de adet oldum
sizce adet yuzunden midir o 500 gr:18:
cuma da cumartesi de cok yemedim cunku
iyi aksamlar menumu simdiden yaziyim cunku giremeyebilirim aksam
Sabah 9
1 yumurtadan yesillikli omlet 7 zeytin domates peynir yarim cb ceviz findik
aksam 17.30
semizotlu cacik avuc icimin yarisi kadar haslanmis tavuk 2 kayisi 7-8 findik 1 hurma regl doneminde bana bir haller oluyor asiri yeme istegi olusuyor bu son kacamagim olsun bu hafta baska yok soz veriyorumverdigim kiloyu geri alicam boyle giderse
su 3 lt yesilcay ve biberiye ictim aksam da icerim
spor lesli 4 mile aksamki hurma kayisi ve findik icin de 50 mekik ceza
zaten Sabah bir suru arti ciktim umarim bugun adet olmamla alakali bir durumdur :44: ama bunun ustune aksam onlari yiyebildim aferin bana
Allah güç kuvvet versin cnm bnm kolay değil 3 cocuk ev işi oruçlu oruçlu o yüzden acıkmışsındır :)
Iphone dan gönderildi
munum
sabah: menemen, 1 ucgen peynir, 8 zeytin, bol tereyag, yer fistigi, el kadar pide
aksam: 6 kasik kadar patlican yemegi, 4 kasik bulgur pilavi, 1kase cacik
sivilarin toplam miktarini yazamiyorum ne kadar iciyorum tam kestiremiyorum. sahura kadar gelip gidip iciyorum onu biliyorum:)))
ohh cok guzel olmus
bi an once hedefine ulasirsan ins tatlim
ay o aclik degilmis susuzlukmus. aksam bir lt su icince kendime geldim. yemek cok canim cekmedi icimin susuzlugu gitti ama sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?