Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Senin o ağza atımlık lafına kurban cok tatlı anlatmışsın orayı cnm

Iphone dan gönderildi

Tatlılarda sorun yokta meyve görünce delircek gibi oluyorum o yüzden meyve getirildiğinde artık yavaştan tüyüyorum

Ahh bende bu hafta sıfır kaçamak yapcam diye kendimi sıkıyorum inşallah bugun kaçırmamışımdır bakalım kaptanımız ne dicek :)

Iphone dan gönderildi

Ben geldiiiimm
Bugün iftardan sonra tam çay demleyecektik ki teyzem telefon açtı, dedem köyden taze nohut getirmiş gelin dedi. Bizde hazırlandık gittik cayimizi içtik nohutlari yedik sonra eve arabayla dönerken babamdan bizi bi yerde birakmasini istedim oranla 1 saat tempolu yürüdük. hem günün sporunu yapmış oldum hemde kocam la dertlesmis olduk normalde otururken tek kelam etmeyiz ama yürürken bülbül oluyoruz
Şimdi balkonda maden suyumu içiyorum geçmişe bakayım azıcık

Süpersin cnm spor iyi olmus hoşgeldin cok iyi yapmışsın bizde eşimle uzun yola çıkınca arabada genellikle oturur konuşur dertleşiriz nedense...:)

Iphone dan gönderildi

Eki Görüntüle 1188082 işte Basra limonu :)

Iphone dan gönderildi

çok değişik geldi Sindicimmm hiç görmedim bende

afiyetolsun bitanemmm ama sahur olmamış kuzummm 2 dilim pide derken pide avuç içimizi geçmeyecek şekilde tüketebilriiz yumurta yok salata yok peynir

afiyetolsun cnmm ekmek dilimleri azalmış

Gayet basarili cnm afiyet olsun. Bende misafirlerimle cardakta lafliyordum bi ugrayim dedim. Spor da yapamadim kac gundur. Banu soracak hedefi sen kac yazdin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bak ya kopyamı çekeceksin neslim yoksa

afiyetolsun Gülayım menün süperr

ay o aclik degilmis susuzlukmus. aksam bir lt su icince kendime geldim. yemek cok canim cekmedi icimin susuzlugu gitti ama sukur.

aynen açlık değil ama susuzluk vuruyor insanı

afiyetolsun Fatmacım yine eksiksiz bir menüü

kendi cezanı kendin vermişsin Özgecimm tatlım fındık ceza gerektirmiyor çiğse sadece hurma veya sadece kayısı olsaydı yine cezaya gerek yoktu 50 mekik çok kıymışsın kendine

oooo süper haber prensesss hadi bakalım magnumun hepsini yersen 1 günün kaçamağa gider yarısını yersin olmazmı:13:

ya bir sey sorucam
bu Sabah tartildim merak edip cunku diyete baslamamin 1 ayi olacakti ama korkunc bir rakam gordum +500 gr gibi
ogleleyin de adet oldum
sizce adet yuzunden midir o 500 gr :18:
cuma da cumartesi de cok yemedim cunku

regl dönemlerinde 1 kilo biel fark olabiliyor cnmmm sıkma canını

afiyetolsun cnmm olsun misafirine rağmen yine geliyorsunn

yorulmuşsun cnm oh sineklerden kurtulacaksınız ellerine sağlık diloşumu yemesinler

analiziniz süper olmuş kızlar başarılarınız daim olsun

çok tşk ederiz şirinemmmm aminnn hepimizin inşşş cnmm

aman inş bozulmaz cepten yazmak gerçekten zor

Kimsecikler gelmemiş ramazan bitince şöyle hepimiz toparlayalim kendimizi kızlar ramazan bitince ben yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum açık hava insanı çok rahatlatır bende bir mutluluk oluyor

keisnlikle ramazan sonrası sıkıyönetim geliyor hepimiz için

ellerine emeğine yüreğine sağlık bitanemmmm çok tşk ederizzz

Afiyet olsun canım mısır cıslara giriyor mu bilmiyorum ama bende mısır dayanamazdim galiba hele ki közlenmış mısır a

mısırı sınırlı tüketmek gerekiyor ramazandayız cnm hoşgörülü olmak lazım közlenmiş haşlanmışa göre daha lezzetli

Cumartesinin menüsü
sahur:
zaten cok yemiştim börek onu sahura da saydım yani sahur hem var hem yok :)

iftar:
herseyden biraz yedim evde ne varsa onları yaptım
tavuk sote
ciğer
köfte
1 kase çorba

afiyetolsun bitanemmmm var yokk güzeldiiiii

ohhh güle güle kullan yeni süpürgeni bitanemmm iyi yapmışsınn

afişyetolsun cnmmm bir dilim cısa bile izin veriyorum ramazanda közlenmiş mısıra hiç kızmamm afiyetolsun bitanemmm

Menüm
Sabah;2yumurtslı kkk
Akşam ;2kaşık pilav,salata ,cacık ,2şiş et,1kase çorba
Spor ;malesef yok

Afiyetolsun feridecimmm bitanemmm sınavında geçti ama bu hafta yine katılımın çok az genelde menülerini yazıp kayboluyorsun bizimle sohbet etmez oldun inan çok üzülüyorum yoksa benmi göremiyorumm herhangi bir sorun yoktur inşallah:26:

Ananem oruç açtırdı maşallah 6 sofra kuruldu

ohh kalabalık olunca iftar bir başka güzel oluyor ne güzel yapmış anneannen elleirnden öperim

afiyetolsun cnmmm kabak çiçeği varmı hala bende bayılrıım özlelikle bulgurlu bol yeşillikli olursa bizim pazara gelmiyor artık

Aytencimm içli köfte tamam ama o toplardan biciği fazla olmuş yine 10 dk ip atlama gelsinmi gelsinnn tabikiii

2 kaşık mantıdan birşey olmaz cnm benimm afiyetolsun zaten fazlasını yakmışsındır 2 saat bulaşıkla kıyamam çok yorulmuşsun

Vaaayyyy demek hemşerim postayı koydu kaptanıma hemşerime selamlar
Bizi haftasonları kaptanimiz dan tamamen ayirmasin en azından yarım saatcik yollasin

valla öyle hemşon çok fena bugün hiç izin vermedi gerçi öğleden sonra dışardaydık

Fatmacım elma yerine mu yiyebilirsin fakat nedense elma muz gibi tok tutmuyor aksine ben elma yiyince çok acıkıyorum yoğurtla birlikte tarçınlı elma olabilir cnmm

aynen canım senaryo yazılıyor ve oynanıyor bizde izliyoruz malesef oyyy cnm bacım benimmm hepimize bereketli sofralar olsun

hoşgeldin prenses karpuz iki dilim yiyebilirsin cnm benim akşama kadar orucuz o kadar olacak bu kadar sıkma kendini

Hosgeldin canim kaptanım bizde keyifler iyi sen nasılsın

hoşbuldum bitanemmmm sen de hoşgeldinnn bende iyiyim cnm gezmenin adı yorgunluk demişler ya hakikaten öyle

hoşgeldin cnmmmm oh ne güzel yapmışsınzı taze nohutu dalından yemesi süper olur çocukken dedemlerde yerdik ama burda nerdeeee bulmak imkansız
yürüyüş te yapılmış enişteyle birlikte ohhh süper olmuşş

Hoşgeldin ablacım afiyet olsun

hoşbuldum prensesim sen yine yorulmuşsun bugünnn yine kalabalıktı sanırımm:26:

Tatlılarda sorun yokta meyve görünce delircek gibi oluyorum o yüzden meyve getirildiğinde artık yavaştan tüyüyorum

sahurda özlediğin meyvelerden 1 porsiyon yiyebilirsin cnm benimmm iftarda zaten dikkat ediyorsun maşallah

Evet benimde tüm gün bas ağrım vardı eşim dedi susuz oldugun içindir gerçi şimdide biraz ağrıyo geçmedi hala

Iphone dan gönderildi

benimde kahvesizlikten çok ağrıyor sabah kahvelerine alışığım iftardan sonra hemen kahve içiyorum neyse yarıyı geçtik kızlar az kaldı

Ahh bende bu hafta sıfır kaçamak yapcam diye kendimi sıkıyorum inşallah bugun kaçırmamışımdır bakalım kaptanımız ne dicek :)

Iphone dan gönderildi

bu hafta sıkı gözetimimdesin kuzum ona göre

Menüm :
Sahur :
Tereyağında 1 yumurta
10 zeytin
3 ceviz
2 dilim peynir
Marul
1 bardak süt
1 lokma pide

Iftar:
3 y.k mercimek çorbası
4 y.k rus salatası
3 parça Hindi haşlama
Çoban salatası

1 tatlı kaşığı puding 1 tatlı kaşığı irmik helvası

Taze nohut yedim

Sıvı
2 maden suyu
3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş

afiyetolsun cnmmmm rus salatası inş mayonezli değildir tatlılarda kararında yenmişşş spor da yapılmış tşk ederim bitanemmm

Evet cnm adı Basra limonu kara limonda diyolar ama tadı güzel :)
Valla cnm o kadarcıkta sahur yaptığıma bile şükür oğlum yüzünden evet ben dilim derken avuç içi kadarından bahsediyorum uzun olmasın diye dilim diyorum :)

Iphone dan gönderildi

kızlar aranızda barbara bort veya matrigen selülit kremi kullanan var mı ?kararsız kaldım hadi bir el atın da kararımı vereyim

hoşbuldum prensesim sen yine yorulmuşsun bugünnn yine kalabalıktı sanırımm:26:

Evet kalabalıktı ama dün kadar değil. Bugün sadece kendim yıkadım dün yardım eden çoktu.

sahurda özlediğin meyvelerden 1 porsiyon yiyebilirsin cnm benimmm iftarda zaten dikkat ediyorsun maşallah

Ben yazı full meyve ve dondurmayla geçiren bir insanım O yüzden beni 1 porsiyon kesmiyor ablacım

Ahh keşke evde de elime cıss diye vuran olsa cnm valla evet gözet beni yine eskisi gibi her hafta 1 küsur kilo vermek istiyorum :)

Ay kahveye bağımlıysan zorlar seni cnm ama evet az kaldı Ramazan'ın bitmesine :)

Ahh keşke evde de elime cıss diye vuran olsa cnm valla evet gözet beni yine eskisi gibi her hafta 1 küsur kilo vermek istiyorum :)

elin cıslara gidince beni aklına getir mademmm ramaxzan geçsin sıkı yönetim gelecek zaten kuzummm elbette vereceksinnn hep birlikte spor yapacağız

Bende kahvesizliğe dayanamıyorum Sen hangi kahveleri öneriyorsun ablacım?

yerli malı yurdun malı Turkish coffee üstüne tanımammm

Evet kalabalıktı ama dün kadar değil. Bugün sadece kendim yıkadım dün yardım eden çoktu.

Ben yazı full meyve ve dondurmayla geçiren bir insanım O yüzden beni 1 porsiyon kesmiyor ablacım

yardım etsinle rtabiii senin canın neki kıyamam prensesime sorma prensesim bende meyve delisiyimmm 6 ay boyunca ağzıma sürmedim ama

kızlar aranızda barbara bort veya matrigen selülit kremi kullanan var mı ?kararsız kaldım hadi bir el atın da kararımı vereyim

üzgünüm cnm hiç bilgim yokk:26:

anneannemde domuz eriği kuruturdu eskiden cnmm yeşil mercimekte filan süper olurdu ekşisi hmmm peki avuç içi kadarsa geri aldım

afiyetolsun cnmmmm rus salatası inş mayonezli değildir tatlılarda kararında yenmişşş spor da yapılmış tşk ederim bitanemmm

Mayonez sevmiyoruz kaptanımyoğurt garnitür mısır ve turşu vardi annemlere makarna da ekledim. Ama ben makarnasiz kısmından yedim

afiyet olsun canım süper :)

afiyet olsun canım güzel menün

afiyet olsun canım sen Irak'ta mısın tam anlayamadım :26: çok ilginçmiş basra limonu

Slm meleklerimmmmm bugün iftarı dışlarda yaptık arkadaşımı evine bıraktık geldikkk
geçmiş yapmadan hemen slm vereyim dedimm herşey yolundadır inşşş

selam kaptanımm iyi yapmışsın

herşey yolunda çok şükür sendede herşey yolundadır inş

afiyet olsun canım beğendim menünü :) bende 1 saatten fazla bulaşık yıkadım misafir çoktu

selam canım süpersin iyi yapmışsınız eşinle :)

afiyetolsun Fatmacım yine eksiksiz bir menüü

Fatmacım elma yerine mu yiyebilirsin fakat nedense elma muz gibi tok tutmuyor aksine ben elma yiyince çok acıkıyorum yoğurtla birlikte tarçınlı elma olabilir cnmm

elma beni tok tutar ben severim elma öyle deneyeyim kaptanım teşekkürler

afiyet olsun canım 1 tatlı kaşığı demek nefsini terbiye etmen harika :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…