- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Bugünde takım sakinmişBende menümü yazıyım.
Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
Avuç içi kadar köy ekmeği
Et döner bozulcaktı bir kaç gün daha dursa onu bitirdim
Domates salatalık peynir zeytin
İftar:
1 kase yayla çorbası
2 kaşık fasulye yemeği
Haşlanmış tavuk(bundan ne kadar yediğimi kestiremedim)
Ağza atımlık 1 parça karpuz
Spor:30 dakika yürüyüş
Ve yinee 2 saat bulaşık
Senin o ağza atımlık lafına kurban cok tatlı anlatmışsın orayı cnm
Slm meleklerimmmmmbugün iftarı dışlarda yaptık arkadaşımı evine bıraktık geldikkk
geçmiş yapmadan hemen slm vereyim dedimm herşey yolundadır inşşş
Tatlılarda sorun yokta meyve görünce delircek gibi oluyorum o yüzden meyve getirildiğinde artık yavaştan tüyüyorum
Ben geldiiiimm
Bugün iftardan sonra tam çay demleyecektik ki teyzem telefon açtı, dedem köyden taze nohut getirmiş gelin dedi. Bizde hazırlandık gittik cayimizi içtik nohutlari yedik sonra eve arabayla dönerken babamdan bizi bi yerde birakmasini istedim oranla 1 saat tempolu yürüdük.hem günün sporunu yapmış oldum hemde kocam la dertlesmis olduk normalde otururken tek kelam etmeyiz ama yürürken bülbül oluyoruz
Şimdi balkonda maden suyumu içiyorumgeçmişe bakayım azıcık
Slm meleklerimmmmmbugün iftarı dışlarda yaptık arkadaşımı evine bıraktık geldikkk
Iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm :)
Sahur:
1 bardak süt
2 dilim pide üstüne tereyağ
1 çay kasığı reçel
Iftar:
1 koca tabak kuşbaşılı taze fasulye
1 kase Sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan :)
Sonrası 15 tane kuruyemiş daha cok beyaz leblebi
1 kuru kayısı
1 kuru erik
( bu ara wc problemi yaşamamak için )
2 bardak Basra limonu çayı (kurutulmuş limondan yapıyolar Irak'ta var sadece bildiğim kadarıyla nette cok araştırdım yok bulamadım başka birşey bizde yemeklere eklerler bamya ya mesela yada nohuta yada kaynamış suya demlikte çay demler gibi birkaç tane atıyosun tadı güzel ekşili ekşili )
Iphone dan gönderildi
Iphone dan gönderildi
Menumude yazayim kizlar
Sabah yumurta omlet sebzeli zeytin peyniz 2 dlm ekmek az balkaymak
Ara kefir seftali yer fistigi
Aksam ekmeksiz kofte mangal patlican salata
Spor sadece gun boyu yuzmebaska yok misafir gidene kadar bole sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gayet basarili cnm afiyet olsun. Bende misafirlerimle cardakta lafliyordum bi ugrayim dedim. Spor da yapamadim kac gundur. Banu soracak hedefi sen kac yazdin
munum
sabah: menemen, 1 ucgen peynir, 8 zeytin, bol tereyag, yer fistigi, el kadar pide
aksam: 6 kasik kadar patlican yemegi, 4 kasik bulgur pilavi, 1kase cacik
sivilarin toplam miktarini yazamiyorum ne kadar iciyorum tam kestiremiyorum. sahura kadar gelip gidip iciyorum onu biliyorum:)))
ay o aclik degilmis susuzlukmus. aksam bir lt su icince kendime geldim. yemek cok canim cekmedi icimin susuzlugu gitti ama sukur.
Selamm canlarım
oruçlu olanlara iyi iftarlar
menümü yazayım
Sabah:1 şeftali,2 yumurta,15 tane taze fındık, zeytin,domates
Akşam:domatesli köfte,salata, 1 avuç kiraz vişne karışımı
spor:1 saat yürüyüş
3 lt su
kendi cezanı kendin vermişsin Özgecimmiyi aksamlar menumu simdiden yaziyim cunku giremeyebilirim aksam
Sabah 9
1 yumurtadan yesillikli omlet 7 zeytin domates peynir yarim cb ceviz findik
aksam 17.30
semizotlu cacik avuc icimin yarisi kadar haslanmis tavuk 2 kayisi 7-8 findik 1 hurma regl doneminde bana bir haller oluyor asiri yeme istegi olusuyor bu son kacamagim olsun bu hafta baska yok soz veriyorumverdigim kiloyu geri alicam boyle giderse
su 3 lt yesilcay ve biberiye ictim aksam da icerim
spor lesli 4 mile aksamki hurma kayisi ve findik icin de 50 mekik ceza
zaten Sabah bir suru arti ciktim umarim bugun adet olmamla alakali bir durumdur :44: ama bunun ustune aksam onlari yiyebildim aferin bana
Kizlarrrr çok mutluyum bugün annem çok zayıflamışsın kaç kilosun dedi söylemedim sonra çık çık diye ısrar etti bir baktım 56 kiloyum:sly::sly: Benim ilk hedefim 55 kiloydu 55.5 i göriyim kendime magnum alıp yicem dedimm ve bugün aldım yenilecek günü bekliyor buzdolabında
ya bir sey sorucam
bu Sabah tartildim merak edip cunku diyete baslamamin 1 ayi olacakti ama korkunc bir rakam gordum +500 gr gibi
ogleleyin de adet oldum
sizce adet yuzunden midir o 500 gr:18:
cuma da cumartesi de cok yemedim cunku
Kizlar misafirim var ugrayamiyorum kusura bakmayin. Dunki menum yazayim
Sabah klasik kahvaltim
Ogle yogurt yulaf ezme
Aksam karniyarik az bulgur pilav
Spor yuzme
slm kizlar camlari.i sildim sayilir. simdi balkonlari yikayip balkon camlarina arkadan su tutacam sonra da sineklikleri takarim artik. ayyy midem kazindi ama si.diden cik aciktim. sahur da aciktiracak bise de yemiyorum ki. yedigim pide el kadar bise. o da dedigi. gibi arasi bile acilmiyo incecik
analiziniz süper olmuş kızlar başarılarınız daim olsun
sagol cnm cok sukur suan canim laptopumdan yaziyorum sana bu mesaji alali 3 yil oldu ama yani onu yipratacak kadar kullanmadik yani oglum yuzunden basina ne geliyosa geliyo malesef
ay insallah bozulmaz birdaha
kabak cicegini bende merak ettim tadini
evet cnm ikea tarzi magazalar benimde cokhosuma gidiyo
Kimsecikler gelmemişramazan bitince şöyle hepimiz toparlayalim kendimizi kızlar ramazan bitince ben yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum açık hava insanı çok rahatlatır bende bir mutluluk oluyor
Günaydın bonibonlar,
Takım analizinizi hazırladım..
100 üzerinden 70 aldınız..
Herkesi tebrik ediyorum.. ve sağlıklı, keyifli bir şekilde zayıflamaya devam etmenizi gönülden diliyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=27&p=36123594#post36123594
Afiyet olsun canımmısır cıslara giriyor mu bilmiyorum ama bende mısır dayanamazdim galiba hele ki közlenmış mısır a
Cumartesinin menüsü
sahur:
zaten cok yemiştim börek onu sahura da saydım yani sahur hem var hem yok :)
iftar:
herseyden biraz yedim evde ne varsa onları yaptım
tavuk sote
ciğer
köfte
1 kase çorba
Iyi geceler fıstıklarım canlarım çok özledim sizi ama mutluyumda bu sabah 11 de uyandım baktım eltim mesaj atmış işin var mı diye bende süpürge almam lazım ama eşim yatıyo yetişemeyiz geliyorsan gel bize dedim. O da dedi ki alışverişe gitcem ikea conforama bakcam işime yarar bişey bulursam alırım dedi senden gel işin yoksa ben hemen iki saatte evi halletim hazırlandım oğlumu hazırladım eşim işten gelmişti yatıyodu söyledim ona çıkış o çıkış akşam 8 de eve geldim. Sonunda süpürge aldım çok şükür küçücük birşey çok sevimli geldi bana ama bana yeter hemde torbasız olandan :) samsung markası 100 bilmem kaçtan 95 e düşmüştü tabi bizim paramızla :) foto paylaşırım sonra :) birde ikeadan mum aldım kokulu kokulu :) süpürge uygundu benim için ve aldım. Insallah birkaç yıl dayanır bana 2 yıl garantisi var sadece eve gelir gelmez yemek falan yaptım kötü haberde malesef laptop yine çalışmadı oysa ben bu gece gec yatıp tüm bu topikteki ve diğer topikteki alıntılarımı yapmayı düşünüyodumdua edinde çalışsın çok seviyorum laptopumu ben
menum
sabah: sahanda yumurta, tereyağ, peynir, yer fıstığı, pide
akşam: bir kase kuru fasulye, bol salata, azıcık pide
sonrasında bir tane közde mısırçok güzel kokmuştu
iki lt kadar su, az yürüyüş
kızlar pide pide diyomda bu pide öyle puf puf değil incecik yufkadan biraz hallice bişe. gerçi azı çoğu olmaz ama yinede söylim dedim
Menüm
Sabah;2yumurtslı kkk
Akşam ;2kaşık pilav,salata ,cacık ,2şiş et,1kase çorba
Spor ;malesef yok
Ananem oruç açtırdı maşallah 6 sofra kuruldu
Menümu yazıyorum :
Sahur :
Tereyağında 1 yumurta
10 zeytin
3 ceviz
2 dilim peynir
Marul
1 parça tavuk göğüs
Salatalık 1 bardak süt
Iftar
3 yk çorba
3 tane kabak çiçeği dolması (pirinçli doldurmuş lar çok severim ama 3 tane yedim en fazla 2 yk pirinç kadardir)
3 köfte
2 parça tavuk göğüs
semizotu ve dereotu cacigi
5 küçük sıkım çiğ köfte
2 top Maraş dondurmasi
sıvı
3 lt su
1 maden suyu
Sporum yok ama iftardan önce kızımla parka gidiyorum her gün benim için az da olsa spor gibi yorucu oluyor
Bende şimdi geldimm menümü yazıyım hemen bir geçmiş yapıyıım
Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
1 bardak süt
2 ceviz
Domates salatalık zeytin peynir
Azıcık pide
İftar:
Azıcık fasulyeli çorba
2 kaşık mantı :18:
1 kase yoğurt
Tavuk eti
5-6 köfte
Spor: 30 dakika yürüyüş
2 saat bulaşık yıkama
Vaaayyyy demek hemşerim postayı koydu kaptanımahemşerime selamlar
Bizi haftasonları kaptanimiz dan tamamen ayirmasinen azından yarım saatcik yollasin
kaptan bir şey sorabilir miyim?
muzlu kahvaltı var ya onda muz yerine başka meyve yiyemez miyiz? ben muz hiç sevmembazen yumurtadan da bıkıyorum
menümü yazayım
Sabah
2 yumurta ,peynir,zeytin,salatalık,5-6 tane taze fındık
Akşam
fırın tavuk, közlenmiş biber salatası,1 avuç vişne
spor:1 saat yürüyüş
3 lt su
uluslar arası baskı filan yok ablacıgım hepsi seneryo kendileri yazııp kendileri oynuyorlar uff neyse konuşmayacaktım ben siyaset yoksa kendi kuralımı kendim çiğneyeceğim,
herkese hayırlı iftarlar bereketli sofralar olsun kız kardeşlerim
Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
İftar:
1 kase yayla çorbası
2 kaşık fasulye yemeği
Ve yinee 2 saat bulaşık
Hosgeldin canim kaptanımbizde keyifler iyi sen nasılsın
Ben geldiiiimm
Bugün iftardan sonra tam çay demleyecektik ki teyzem telefon açtı, dedem köyden taze nohut getirmiş gelin dedi. Bizde hazırlandık gittik cayimizi içtik nohutlari yedik sonra eve arabayla dönerken babamdan bizi bi yerde birakmasini istedim oranla 1 saat tempolu yürüdük.hem günün sporunu yapmış oldum hemde kocam la dertlesmis olduk normalde otururken tek kelam etmeyiz ama yürürken bülbül oluyoruz
Hoşgeldin ablacım afiyet olsun
Tatlılarda sorun yokta meyve görünce delircek gibi oluyorum o yüzden meyve getirildiğinde artık yavaştan tüyüyorum
Evet benimde tüm gün bas ağrım vardı eşim dedi susuz oldugun içindir gerçi şimdide biraz ağrıyo geçmedi hala
Iphone dan gönderildi
Ahh bende bu hafta sıfır kaçamak yapcam diye kendimi sıkıyorum inşallah bugun kaçırmamışımdır bakalım kaptanımız ne dicek :)
Iphone dan gönderildi
Menüm :
Sahur :
Tereyağında 1 yumurta
10 zeytin
3 ceviz
2 dilim peynir
Marul
1 bardak süt
1 lokma pide
Iftar:
3 y.k mercimek çorbası
4 y.k rus salatası
3 parça Hindi haşlama
Çoban salatası
1 tatlı kaşığı puding 1 tatlı kaşığı irmik helvası
Taze nohut yedim
Sıvı
2 maden suyu
3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
Evet cnm adı Basra limonu kara limonda diyolar ama tadı güzel :)çok değişik geldi Sindicimmm hiç görmedim bende
afiyetolsun bitanemmm ama sahur olmamış kuzummm 2 dilim pide derken pide avuç içimizi geçmeyecek şekilde tüketebilriiz yumurta yok salata yok peynir
afiyetolsun cnmm ekmek dilimleri azalmış
bak ya kopyamı çekeceksin neslim yoksa
afiyetolsun Gülayım menün süperr
aynen açlık değil ama susuzluk vuruyor insanı
afiyetolsun Fatmacım yine eksiksiz bir menüü
kendi cezanı kendin vermişsin Özgecimmtatlım fındık ceza gerektirmiyor çiğse sadece hurma veya sadece kayısı olsaydı yine cezaya gerek yoktu 50 mekik çok kıymışsın kendine
oooo süper haber prensessshadi bakalım magnumun hepsini yersen 1 günün kaçamağa gider yarısını yersin olmazmı:13:
regl dönemlerinde 1 kilo biel fark olabiliyor cnmmm sıkma canını
afiyetolsun cnmm olsun misafirine rağmen yine geliyorsunn
yorulmuşsun cnm oh sineklerden kurtulacaksınız ellerine sağlık diloşumu yemesinler
çok tşk ederiz şirinemmmmaminnn hepimizin inşşş cnmm
aman inş bozulmaz cepten yazmak gerçekten zor
keisnlikle ramazan sonrası sıkıyönetim geliyor hepimiz için
ellerine emeğine yüreğine sağlık bitanemmmmçok tşk ederizzz
mısırı sınırlı tüketmek gerekiyor ramazandayız cnm hoşgörülü olmak lazımközlenmiş haşlanmışa göre daha lezzetli
afiyetolsun bitanemmmm var yokk güzeldiiiii
ohhh güle güle kullan yeni süpürgeni bitanemmm iyi yapmışsınn
afişyetolsun cnmmm bir dilim cısa bile izin veriyorum ramazanda közlenmiş mısıra hiç kızmamm afiyetolsun bitanemmm
Afiyetolsun feridecimmmbitanemmm sınavında geçti ama bu hafta yine katılımın çok az genelde menülerini yazıp kayboluyorsun bizimle sohbet etmez oldun inan çok üzülüyorum yoksa benmi göremiyorumm herhangi bir sorun yoktur inşallah:26:
ohh kalabalık olunca iftar bir başka güzel oluyor ne güzel yapmış anneannen elleirnden öperim
afiyetolsun cnmmm kabak çiçeği varmı hala bende bayılrıım özlelikle bulgurlu bol yeşillikli olursa bizim pazara gelmiyor artık
Aytencimm içli köfte tamam ama o toplardan biciği fazla olmuş yine10 dk ip atlama gelsinmi gelsinnn tabikiii
2 kaşık mantıdan birşey olmaz cnm benimm afiyetolsun zaten fazlasını yakmışsındır 2 saat bulaşıkla kıyamam çok yorulmuşsun
valla öyle hemşon çok fena bugün hiç izin vermedi gerçi öğleden sonra dışardaydık
Fatmacım elma yerine mu yiyebilirsin fakat nedense elma muz gibi tok tutmuyor aksine ben elma yiyince çok acıkıyorum yoğurtla birlikte tarçınlı elma olabilir cnmm
aynen canım senaryo yazılıyor ve oynanıyor bizde izliyoruz malesefoyyy cnm bacım benimmm hepimize bereketli sofralar olsun
hoşgeldin prenses karpuz iki dilim yiyebilirsin cnm benim akşama kadar orucuz o kadar olacak bu kadar sıkma kendini
hoşbuldum prensesim sen yine yorulmuşsun bugünnnyine kalabalıktı sanırımm:26:
sahurda özlediğin meyvelerden 1 porsiyon yiyebilirsin cnm benimmmiftarda zaten dikkat ediyorsun maşallah
benimde kahvesizlikten çok ağrıyor sabah kahvelerine alışığım iftardan sonra hemen kahve içiyorumneyse yarıyı geçtik kızlar az kaldı
Ahh keşke evde de elime cıss diye vuran olsa cnm valla evet gözet beni yine eskisi gibi her hafta 1 küsur kilo vermek istiyorum :)hoşbuldum bitanemmmmsen de hoşgeldinnn bende iyiyim cnm gezmenin adı yorgunluk demişler ya hakikaten öyle
hoşgeldin cnmmmm oh ne güzel yapmışsınzı taze nohutu dalından yemesi süper olur çocukken dedemlerde yerdik ama burda nerdeeee bulmak imkansız
yürüyüş te yapılmış enişteyle birlikte ohhh süper olmuşş
sahurda özlediğin meyvelerden 1 porsiyon yiyebilirsin cnm benimmmiftarda zaten dikkat ediyorsun maşallah
benimde kahvesizlikten çok ağrıyor sabah kahvelerine alışığım iftardan sonra hemen kahve içiyorumneyse yarıyı geçtik kızlar az kaldı
bu hafta sıkı gözetimimdesin kuzum ona göre
Ay kahveye bağımlıysan zorlar seni cnm ama evet az kaldı Ramazan'ın bitmesine :)hoşbuldum bitanemmmmsen de hoşgeldinnn bende iyiyim cnm gezmenin adı yorgunluk demişler ya hakikaten öyle
hoşgeldin cnmmmm oh ne güzel yapmışsınzı taze nohutu dalından yemesi süper olur çocukken dedemlerde yerdik ama burda nerdeeee bulmak imkansız
yürüyüş te yapılmış enişteyle birlikte ohhh süper olmuşş
bu hafta sıkı gözetimimdesin kuzum ona göre
Ahh keşke evde de elime cıss diye vuran olsa cnm valla evet gözet beni yine eskisi gibi her hafta 1 küsur kilo vermek istiyorum :)
Bende kahvesizliğe dayanamıyorumSen hangi kahveleri öneriyorsun ablacım?
Evet kalabalıktı ama dün kadar değil. Bugün sadece kendim yıkadım dün yardım eden çoktu.
Ben yazı full meyve ve dondurmayla geçiren bir insanımO yüzden beni 1 porsiyon kesmiyor ablacım
kızlar aranızda barbara bort veya matrigen selülit kremi kullanan var mı ?kararsız kaldım hadi bir el atın da kararımı vereyim
Evet cnm adı Basra limonu kara limonda diyolar ama tadı güzel :)
Valla cnm o kadarcıkta sahur yaptığıma bile şükür oğlum yüzünden evet ben dilim derken avuç içi kadarından bahsediyorum uzun olmasın diye dilim diyorum :)
Iphone dan gönderildi
afiyetolsun cnmmmm rus salatası inş mayonezli değildirtatlılarda kararında yenmişşş spor da yapılmış tşk ederim bitanemmm
munum
sabah: menemen, 1 ucgen peynir, 8 zeytin, bol tereyag, yer fistigi, el kadar pide
aksam: 6 kasik kadar patlican yemegi, 4 kasik bulgur pilavi, 1kase cacik
sivilarin toplam miktarini yazamiyorum ne kadar iciyorum tam kestiremiyorum. sahura kadar gelip gidip iciyorum onu biliyorum:)))
Menumude yazayim kizlar
Sabah yumurta omlet sebzeli zeytin peyniz 2 dlm ekmek az balkaymak
Ara kefir seftali yer fistigi
Aksam ekmeksiz kofte mangal patlican salata
Spor sadece gun boyu yuzmebaska yok misafir gidene kadar bole sanirim
Iyi akşamlar kızlar bugünkü menüm :)
Sahur:
1 bardak süt
2 dilim pide üstüne tereyağ
1 çay kasığı reçel
Iftar:
1 koca tabak kuşbaşılı taze fasulye
1 kase Sarımsaklı yoğurtlu közlenmiş patlıcan :)
Sonrası 15 tane kuruyemiş daha cok beyaz leblebi
1 kuru kayısı
1 kuru erik
( bu ara wc problemi yaşamamak için )
2 bardak Basra limonu çayı (kurutulmuş limondan yapıyolar Irak'ta var sadece bildiğim kadarıyla nette cok araştırdım yok bulamadım başka birşey bizde yemeklere eklerler bamya ya mesela yada nohuta yada kaynamış suya demlikte çay demler gibi birkaç tane atıyosun tadı güzel ekşili ekşili )
Iphone dan gönderildi
Iphone dan gönderildi
Sahur:
Tereyağda 1 yumurta
İftar:
1 kase yayla çorbası
2 kaşık fasulye yemeği
Ve yinee 2 saat bulaşık
Ben geldiiiimm
afiyetolsun Fatmacım yine eksiksiz bir menüü
Fatmacım elma yerine mu yiyebilirsin fakat nedense elma muz gibi tok tutmuyor aksine ben elma yiyince çok acıkıyorum yoğurtla birlikte tarçınlı elma olabilir cnmm
Menüm :
Sahur :
Tereyağında 1 yumurta
10 zeytin
3 ceviz
2 dilim peynir
Marul
1 bardak süt
1 lokma pide
Iftar:
3 y.k mercimek çorbası
4 y.k rus salatası
3 parça Hindi haşlama
Çoban salatası
1 tatlı kaşığı puding 1 tatlı kaşığı irmik helvası
Taze nohut yedim
Sıvı
2 maden suyu
3 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?