Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tüh 3 mesajla sarı kart yedim

aynen cnmmm özellikle 2 kez saydımm geçtiğimiz cuma dahil olmak üzere önümüzdeki perşembenin de mesajlarını herkes saysın bundan sonra meleklerimm en azından boşu boşuna sarı kart olayı olmaz

Son düzenleme:

zaten daha 40 ne ki kaptan ya ohh gençsin güzelsin şimdiki gençlerin (benden küçük olanalr yani duyanda 80 yaşındayım sancak ) bazılarının içinde yok bu enerji

ya ingilizce etkisi altinda kalmak bana da oluyor bazen bir seylerin turkcesini unutuyorum

ben ingilterede kaldım 6 ay ondan sonra oldu tatlım ya :/ çünkü orada bir tane bile türk yoktu yanımda olanlarda mecburen ingilizce konuştular

iyi birşey değil aslında artist diyolar bana bazen

güzel paylaşım kaptan anneme okutayım bunu

zaten daha 40 ne ki kaptan ya ohh gençsin güzelsin şimdiki gençlerin (benden küçük olanalr yani duyanda 80 yaşındayım sancak ) bazılarının içinde yok bu enerji

haklısın bitanem insan hissettiği yaştadır tşk ederimm

ne güzel böyle bir imkan bulup pratiğini geliştirmişsin cnmm bir dil bir insan artist diyenler eminim kötü niyetle demiyorlardır

evet oku cnmm annende ikna olur

eline sağlık kaptanım

o zaman ben 3 insanım çünkü ispanyolca ve korecede biliyorum ama korecede daha baştayım

seviyorum dil öğrenmeyi

demiyorlar kıskançlıktan dermişim

tahtı sindiye kaptırdım

eline sağlık kaptanım

rica tatlımm

o zaman ben 3 insanım çünkü ispanyolca ve korecede biliyorum ama korecede daha baştayım

seviyorum dil öğrenmeyi

demiyorlar kıskançlıktan dermişim

ooo sen de benim kuzen gibisinn japonyaya gitti japonca öğrendi romanyaya gitti romence öğrendi ana dili gibi ingilizcesi var dil meraklısı

benim sadece ingilizce korece biliyorsan filmlerini de seversin kore sinemasına bayılırım ben özlelikle my sasy girl ü kaç kez izledim bilmem

bir de türkan sultanın her filmini ne zaman görsem izlerimmm

ay japonyamı ne güzel uzakdoğuya hastayım kültürlerine dillerine yemeklerine

ayy inanmıyorum kaptanım bende kore sinemasına hastayım sassy girl ne komikti ya ordaki kızı çok seviyorum

türkan sultan izlenmezmi ya :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay takvimiyle ilgilenen varmı bilmiyorum ama bir göz atın isterseniz

Temmuz Ayı "Kilo Alma" ve "Kilo Verme" Dönemleri

( Kilo Alma Dönemi : Yedikleriniz 2 kat daha fazla yarayacak vücudunuza.. Bu yüzden kilo almak isteyenler porsiyonları büyütsün. Kilo vermek isteyenler ise bu dönemde yağlardan ve karbonhidratlardan olabildiğince uzak dursun.. - Kilo Verme Dönemi : Yedikleriniz vücudunuza pek yaramayacak ve iştah kaybı yaşayacaksınız.. Bu yüzden kilo almak isteyenler kendilerini biraz daha yemek yemek için zorlamalı.. Kilo vermek isteyenlerde bu dönemde diyete daha kolay alışacaktır.. Aynı zamanda Kilo Verme Dönemi ZARARLI ALIŞKANLIKLARDAN KURTULMAK için en iyi dönemdir.. )

Kilo Alma Dönemleri : 28 Haziran 12.08 - 12 Temmuz 14.26 , 28 Temmuz 01.42 - ..
Kilo Verme Dönemleri : 13 Temmuz 15.26 - 27 Temmuz 01.42

Temmuz ayı "Epilasyon" - "Siyah Nokta Temizleme" - "Geç Uzayan Tırnak Kesim" Tarihleri ( Ben her ay tarihleri buradan vereceğim kızlar. )

1. Tarih :

12 Temmuz 15.26'da başlayıp 13 Temmuz 06.06'ya kadar istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz. ( Tüyler kökünden alınacak. Jilet-makas vb. yüzeyden alınan hiçbir yöntem fayda sağlamaz. Kökten alınacak.. )

2. Tarih :

19 Temmuz 12.42'de başlayıp 21 Temmuz 19.35'e kadar istediğiniz bölgeyi alabilirsiniz. ( Tüyler kökünden alınacak. Jilet-makas vb. yüzeyden alınan hiçbir yöntem fayda sağlamaz. Kökten alınacak.. )

Ama önemli olan adet sonrasına denk gelmesi lazım. 1-2-3 gün öncesi olmaz. Sebebi ise BAYANLAR ADETLİYKEN VEYA ADETE YAKINKEN HORMONLAR TAVAN YAPAR ve TÜYLERİNİZ HIZLI VE SERT ÇIKAR ..

bu arada kızlar bizim burçlarımız değişmiş ikizler burcuydum boğa burcu olmuşummm ne iştir

evet çini de çinlileri de hiç zevmem ama japonyayı bende çok merak ediyorum onlardaki saygı çok hoşuma gidiyor birde kuzen anlattıkça mest oldumm

evet çok komikti ama yerine göre de çok duygusaldı:13:

bu tarz şeylerle hiç işim olmaz boş zaman geliyor bana

ama burç konusuna şaşırdım bende koç oluyorum bu durumda boğaydım nasıl oldu bu iş anlamadım

selam kızlar cook özledım sızı once selam vereyım dedım sonra gecmıs yapıp dönucem ınnsallah cumartesı gecesı döncektık eltımlerden bırakmadılar pazar aksam sahılde ıfteredelım dıye mecbur kaldık pazargece12de cıktık yola arkadas aradı yola cıkıyoruz deyınce tutturdu sahurabıze ugrayın gecerken dıye yok mok dedık ama küsmesın dıye gıttık gözumden uyku akıyodu ama yınede guzel oldu ılkdefa baskasında sahur yaptıksabah 5ten sonra uyudum gunduzde ortopedıde randevum vardı onu hallettım kbbza gıttım faranjıt olmusum soguksu bıle içmem aslında ama.anca kendıme gelebılşdım orucluda degılım adet oldum yarın sabah yuruyuse baslamayı planlıyorum bakalım 5gunluk oruc molasını degerlendıreyım.sımdı gecmıs yapayyım aksama yıne görusuruz ınsallah

bu tarz şeylerle hiç işim olmaz boş zaman geliyor bana

ama burç konusuna şaşırdım bende koç oluyorum bu durumda boğaydım nasıl oldu bu iş anlamadım

denemediğim için önyargılı olmak istemem :44:

güya yıllar önce yanlış hesaplanmış o yüzdne yılan burcu da eklenmiş ve kaymışız boğa burcu özelliklerine baktım sevmedim

tahtı sindiye kaptırdım

Sindi kolay kolay kaptırmaz tahtını ama

evet çini de çinlileri de hiç zevmem ama japonyayı bende çok merak ediyorum onlardaki saygı çok hoşuma gidiyor birde kuzen anlattıkça mest oldumm

evet çok komikti ama yerine göre de çok duygusaldı:13:

çini bende hiç sevmiyorum dillerini seviyorum ama kendilerini ı ıh

japonlardaki yemeye içmeye saygıya bayılıyorum zaten bir çay merasimleri var büyüleniyorum izlerken :)

evet zaten koreliler öyle hem güldürüyo hem ağlatıyo

ben yürüyüşe kaçayım gelincede menümü yazarım öpüldünüz hepiniz başta kaptanım

kesinlikle herşeyin temelinde saygı var çinlilerse tövbe yarabbim öldüresim geliyor o hayvanlara yaptıkları işkencelerden nefret ediyorum

iyi yürüyüşler cnmmmm görüşürüz

Slm Eylülcümm hoşgeldin cnmmm oh ne güzel allah içine sindirsin güzel geçmiş aslında dikkat ettikçe boğazlar hassaslaşıyor ben herşeyi buzlu içerim özellikle de yazın maşallah hiçbirşey olmaz dikkat et o zaman bitanemm görüşürüz cnmm

cook gecmıs olsun canım
bende ona sukredıyorum belkı bana hhakvermezsınız ama benım ramazanlarda kılo almama bıle mucıze buramazan azda olsa verdım onada sukur ama reglım bıtene kadar spora asılcam bakalım ınsallah buhafta gıdecek
36 diyorum ama ben bol giyinmeyi seviyorum şimdi 40 bedenim ama tam üstüme oturuyor 36 olursam daha rahat edeceğim

boyum 1.65 canım kilom 74 şu an 62 olursam kaç beden olurum acaba :26:
bence 36 olmaya baslar ama belkı sıkar bıraz ama 60kılo süper olursana bence
bu cesarete ıhtıyacım vardı buhafta 66görmek ıstıyorum artık hem orucsuzum sporda yapcam
gule gule kullan süpürgenı canım ınsallah laptop saglamdır benımpc bozulunca delı oluyom hıcsevmıyom telefondan gırmeyı zor oluyo

meyankökü bulunmus sonunda ınsallah tadı guzeldır
ay ben ılgılenmezmıyım kozmık bakım benımıcın cook kıymetlı hayatıma uygulayabıldıgım kadarını uyguluyorum.hatta tuy meselesınde cook basarılı
Amanın Eylülüm hoşgeldinnnn bitanemmm eltin iyi baktı sanırımmm

sagol canım vallahı ıyıı baktı bende eltı cook ama bu eltımı cok sevıyorum banada degısıklık oldu

ahah çok komik ama ya yılan burcu olanları düşünemiyorum

kesinlikle herşeyin temelinde saygı var çinlilerse tövbe yarabbim öldüresim geliyor o hayvanlara yaptıkları işkencelerden nefret ediyorum

iyi yürüyüşler cnmmmm görüşürüz

sadece hayvanlar olsa iyi oradaki müslümanlara da az eziyet etmiyorlar hayvanları zaten neler yapıyor pislikler

bence 36 olmaya baslar ama belkı sıkar bıraz ama 60kılo süper olursana bence

inş canım hepbirlikte istediğimiz bedenlere ulaşırız

iyi akşamlar herkese

yarın oruç tutacağım inş banyomu yaptım geldim :)

Sabah
menemen,kuru erik 4 tane,zeytin 3 tane (canım birşey istemedi sıcaktan mı ne)

Akşam
6 tane minik köfte ızgara, 2 tane kocaman köy salatalığı az tuz serpilmiş, 3 kuru erik

spor:1 saat yürüyüş
1 bardak yeşilçay,3ltsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…