Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bızdıkımmm inan çile mile ama şu an gelsin diye dua ediyorum gelse bir dert gelmese ayrı dert

bu arada ben cok feci bir sey yaptim saat 8 gibi bir porsiyon falan meyve yedim
leslie 2 mile yaptim ceza olarak ama
bir de leslie 4 mile I bitiremedim Karin agrisindan

defalarca deniyip gordum meyvenin beni diyet doneminde olumsuz etkiledigini ama vazgecemiyorum meyveden ya

evet hakikaten fena yapmışsın ama normal çünkü akşam menün çok azdı ben meyvenin aşırı etkisini kendi kilo verme dönemimde bizzat deneyimledim
bak ayçada bu hafta meyve yemeyi kesti ve bireyselde ikinci oldu hakikaten çok etkili neyseki cezanı yapmışsın bızdıkımm

bitanem haklısın meyvesizlik hakikaten zorluyor hiç olmazsa akşam öğününden önce yemeye çalış cnmcım

Leyla bugün de gelmemişş:26::26: iyileşemedimi acaba:26: geldimi üst üste gelir ya öyle oldu hep leylaya

Menümu yazıyorum :
Sahur :
Tereyağında 2 yumurta
3 dilim peynir
10 zeytin
Domates Salatalık
2 tatlı kaşığı irmik tatlısı
Bir lokma pide
1 bardak süt

Iftar yemeği;
3 y.k sehriye li soğuk yoğurt çorbası
1 kepçe taze barbunya
Bol salata
1 kase semizotu yoğurt
1 hurma
1 kase şekersiz vişne komposto
2bardak şekersiz vişne suyu

Su 3 lt oldu
Spor yapamadım yarın yaparım Inşallah

Menüm

Sahur

1 tatlı kaşığı çörekotu
kıymalı yumurta
7 ceviz
1 bardak kefir
2 dilim peynir
domates salatalık
1 şeftali

İFTAR
tarhana çorbası
15 dk ara
semizotu salatası
1 dilim arnavut böreği
1 bardak meyankökü

Spor
sabah 17x5 tibet yogası
iftardan 1 saat sonra
40 dk koşu bandında yürüyüş
http://www.youtube.com/watch?v=Jf0nEpG8tno videosu
10 dk tiffany 20 squat 20 mekik:122::122:

Sıvı
2. lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi+ 2 kuru erik
1 bardak çay
1 bardak meyankökü
1 maden suyu

afiyetolsun Aytencimmm ohh bugün ikimizde omega 3 almışız semizotuyla şekersiz vişne kompostosu iyi seçimm

kendini iyi hissetmeden spor yaparsan işkence olur cnmm sıkma canını yarın iyi olursan yaparsın

afiyetolsun Aytencimmm ohh bugün ikimizde omega 3 almışız semizotuyla şekersiz vişne kompostosu iyi seçimm

kendini iyi hissetmeden spor yaparsan işkence olur cnmm sıkma canını yarın iyi olursan yaparsın

Kaptanim aylardır diyet yaptım buraya gelmeden önce hep 76 ya takıldım kaldım. Inan suan o kadar korkuyorum ki :18: mesela her hafta yarım kilo veriyorum içimden bir ses sürekli 76 yi hatırlatıyor bana. Sanki güya kilo vermiyorum da kendimi kandiriyorum gibime geliyor. 74'ü hayal bile edemiyorum. Yani bu haftaki tartı çok önemli. Yani Hiç kaçamak yapamam lazım. Kendime basaracagimi gostermem lazım bilmem anlatabildim mi

Seni çok iyi anlıyorum bitanemmm fakat beynini ne olur şartlandırma gör bak kolayca 76 nın altına düşeceksinnn 76 neki hedefe ulaşacağız birlikte kendini neden kandırasın canımcım tartı ortada kilo vermendurduğu zaman salatalarındaki sıvıyağ miktarını ve yürüyüşünü artırırsan bir sorun kalmaz canımcımm aslında sende kalçadan d vitamini yaptırsan:26: daha önce baktırmışmıydın değerlerine hiç

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 370.Etap

Gülay : 81,9------------------->81
Nura : 81,2----------------->80,7
Fatma :74,5-------------------->73,9
Eylül :66,8----------------------->66
Feride :76,4----------------------->
Nesli :81,5------------------------>80,7
Leyla :64,8------------------------>
Özge :76,1------------------------------>75,6
Ayten :77------------------------------>76,5
Senasevval :56,8----------------------------->56,3

Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016

Eki Görüntüle 1185954 Eki Görüntüle 1185954 Eki Görüntüle 1185954

Feridecim bir tek sen kalmışsın cnmm bu hafta hedefini yazmalısın

İyi akşamlar herkese Menümü yazıyım hemen

Sahur:
Tereyağda yumurta
Ceviz
Domates salatalık peynir
Pide

Sabah kalktığımda regl olmuştum

Ara: 4 can eriği

İftar yazıyorum çünkü ailemle yemek yedim yine:
Yoğurt içine pul biber
10 çatal kadar haşlanmış tavuk(Amaç buzdolabındakileri bitirmek)
Domates salatalık peynir

Karnım o kadar şiş ki anlatamam patlıcak gibiyim

Yok baktirmadim kaptanım. Eşim askere gitsin de bende baktirayim o zaman sana tekrar sorarım

Ablacım takma benim de 57 öyleydi benim için. İnternette okumuştum eğer o kilo bende takılı kalmışsa o gün istediğimi yedim ertesi gün tartıldığımda kilo vermiş olarak uyandım demiş. Bende bunu denedim ve gerçekten öyleydi. Stres yapınca takılıp kalıyoruz

hoşgeldin prensesimm seni ders çalışma topiğinde gördüm çok hoşuma gitti keşke bizim zamanımızda da olsaydı çok şanslısınız bir o kadar da işiniz zor allah zihin açıklığı versin hepinize afiyetolsun cnmm oruca ara veriyorsun demek dinlen biraz menün harika buzdolabındakiler bitmiştir inş

Yok baktirmadim kaptanım. Eşim askere gitsin de bende baktirayim o zaman sana tekrar sorarım

peki cnm eşinin gitmesine az kaldı o zaman baktırırsın gerçi d vitamini fazlalığının bir zararı yok ama sne yine de günde en az 20 dk güneşlenmeye çalış bitanem

kesinlikle herşey bilinçaltında bitiyor tatlım

Teşekkür ederim ablacım 2 haftadır iftarda evde değildik sahurda da kahvaltılıklar. Buzdolabı kokmaya başlamış farkında değiliz Evet malesef çalışmayınca artık hiçbir şey olmuyor. :18:

yaptim yaptim bu gun de yaptim pilatesi. amaaaa asil bomba ulen ne bicim sıkılasmısım sadece iki gnde. esim bile cok guzel dedi kendime yeni bir kiyafet almisim gibi hissediyorum.

Teşekkür ederim ablacım 2 haftadır iftarda evde değildik sahurda da kahvaltılıklar. Buzdolabı kokmaya başlamış farkında değiliz Evet malesef çalışmayınca artık hiçbir şey olmuyor. :18:

sıcaklarda yemek fazla durmuyor cnm buzdolabında bile olsa o yüzden az yapmak en güzzeli çalışın tabiii ne güzel akranlarınla fikir alışverişi yaparak zevkli olur gerçekten seni takdir ettim pek çok gencimiz neti farklı kullanabiliyor ama snein gibi bilinçli olanlar en güzel şekilde faydalanıyor harikasın cnmm

yaptim yaptim bu gun de yaptim pilatesi. amaaaa asil bomba ulen ne bicim sıkılasmısım sadece iki gnde. esim bile cok guzel dedi kendime yeni bir kiyafet almisim gibi hissediyorum.

helall sana Gülayımmm oooo enişte bile farketmiş süper çalışınca oluyor bitanemmm tbrk ederimmm azmine hayranım

pilatesle erimistir onlar

ayy utan surata hic gerek yok canim kacamak bile sayilmaz o menun cok iyi

c

teşekkürler canm

bu arada ben cok feci bir sey yaptim saat 8 gibi bir porsiyon falan meyve yedim
leslie 2 mile yaptim ceza olarak ama
bir de leslie 4 mile I bitiremedim Karin agrisindan

bir porsiyon meyveden birşey olmaz tatlım ya sıkma canını

oh sporuna kavuşmuşsun kaptanım

hakiki kaymak evet teşekkürler

aa bunu biliyorum turşusunu yapıyorlar bizim orda sahiden mi ? ilginç

güzel menü afiyet olsun canm

arnavut böreğine bayılırımm
afiyet olsun kaptan

afiyet olun fıstık süper menün

iyi geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr anca geldim valla tam gece kusu oldum kizlar misafirim vardi bir an oldu gelldiler neyse ben menumu yazayim misafirler yemege gelmemisti

sahur:
1 ince lahmacun pidesi ustune yumurta kirip firina atmistim sahur icin esim hayirdir sen tam firinci olmaya basliyosun dedi bu halimi gorunce

iftar:
1 tabak nohut yemegi (icinde sadece et biraz yagi vardi birde bol bol sogan koydum bizde oyle yapiyolar b2 kucukte o basra limonundan ekledim kavurmadan pisirdim yag eklemedim zaten et yagliydi tuzunu da kararinda koydum insallah saglikli olmustur artik)
1 kasik pirinc pilavi nohutun icine attim
avucumun ici kadar pide
sogan
marul
1 hurmali susamli hindistan cevizli ve kakuleli kurabiye (belki cok karisik geldi size bzim yoreye ait ama super birsey oluyo genlede bayramlarda yaparlar ben bugun misafir ansizin gelince sipsak yapiverdim birde bunun sirf cevizlisi var ki sormayin gitsin )(misafirler icin yaptim da tadi nasil olmus diye merak ettim )

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaptanım ip atlama nin faydalarını gördün mü ?
Dk ile mi atlanmali yoksa sayarak mi?
Koşar gibi mi zıplayarak mi?
Çok sordum ama merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…