- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
tamam anlaştık:13: akrep 2, takımın kaptanı bitanemm ramazandan sonra devam edeceğiz yarışa:18::18::18:
degmez olurmu dunyalara deger. bakma benim soylenmem uc gun daha surer sonra alisiyo zaten insan.ne güzel haberler bunlar Sindim önce Gülay sonra senndevam kuzummm bak değişimi kendinde farketmişsin kendini iyi hissettiğin an yap sporunu cnmm
etkisi bu yorgunluğa değmezmi ama
rica ederim cnmm bilgim dahilindeyse yardımcı olurum elbette fakat bilgim yoksa birlikte araştırırız:13::13:
ayyy ozur dilerim cnm hangisini cnn cekti kurabiyeyi miayy keske hemen surdan bir tabak verebilsem sicak cayla borcum olsun ok
bu arada ben dun omega3 icinde b6,b 12 ve folik asit olan vitamini ictim.bugunde toz halindeki magnezyumu ictim icinde b1,b2,b6,b12 kas ve sinir icin yazyio inu ictim acaba ben ikisini donusumlu mu icsem yoksa napsam sencebiraz kararsiz kaldim acaba doktora danismadan icmesem mi benim esimin eksigi var b 6 12 den bende soylemistim omega3 aradigimi almis
waaaww ip atlama supermis ama ben atlarsam alt kattaki insanlara allah kolaylik versin yani gunduz vakti bile yaparsam ayip olmazmi ki acaba cok ses olur 1 saati bir kere de hic yapamam ama yazdigin gibi sabah 300 ogle 300 aksam 300 super olur heralde gecen gun tv de adriana limanin ip atlayisini seyrettim off o neydi yaa oyle masallah :)
tamam anlaştık:13: akrep 2, takımın kaptanı bitanemm ramazandan sonra devam edeceğiz yarışa:18::18::18:
o zaman tıp :18::18:
inş zaten ne kaldıki bitmesine :) ben azcık uzancam iyi geceler herkese, iyi sahurlar
degmez olurmu dunyalara deger. bakma benim soylenmem uc gun daha surer sonra alisiyo zaten insan.
canim magnezyumu dikkatli kullan. ben hamilelik boyunca kullandim kasilmalarim dursun diye. dogumdan sonra damardan verdiler geberip gidiyordum. olumcul yan etkileri olabiliyor.
tırstılar mı bizimle yarışmaktan
ben adetlı oldugum ıcın buaaykı ılk tarıhlerde almıycam kıllarımıcanım bu sadece popo ve bacak çalıştırıyor. göbiş için ayrıca mekik şart. ben şu bacaklarımın ağrısından bi kurtulayım inşallah mekiğe de başlicam
geçmiş olsun canım. bende bekliyom eli kulağındadır heralde. kız bişe soracam bu ayki epilasyon tarihleri belli olmadımı yayınlamadılar sanki ya da ben kaçırdım. artık almam gerekiyor bıyıklara kadar uzattım. yakında erkeğe benziyecemo değilde koltuk altımdaki tüğler hiç yok gibi oldu. ben çok sevdim bu işi
benimki acer ama kesinlikle tavsiye ederim öldü gitti hala çalışıyo ekranı yakında tablet olarak kullanacaz. altı desen ilk baharda elektirikli sobanın üstünde yaktım avuç içi kadar yerin içi görünüyo
ay cadoloz başını kaşıyacak zaman bulamıyor. çek cumhuriyetinden geldiğinin sabahına belediyede staja başladı. o çöplük senin bu arıtma tesisi benim gezip duruyordiloşla pilates imkansız. onu uyuttum diğer ikisiyle yaptık. zıplama topları vardı onun üstüne çıktılar tepindiler bol bol. ama sonrasında bir uyudular anlatamam enerji boşaltmak için bire birmiş
maşallah canım sana ben de biraz sonra yapacam pilatesi kısmetse
yemekten enaz yarımsaat önce yıyceksın canım sahurdaan yarımsaat önce ıyıce cıgneyerek yur ustune su iç ama sıkıntın fazlaysa lıptonun kayısılı cayını tavsıye ederım 3tane ıc gunde süper rahatlatıyo.ben ramazanda oldum kabız normalde hıc öyle sıkıntım olmuyo lıpton bana ıyı geldı ama hergun kullanmıyorum artık baya rahatladım bıde bol bol suubanucum ben çörek otu aldım da canım ne zaman ve nasıl yemem gerekiyo bu şeyleri. karnım çok şişti wc problemi yaşıyorum ve perşembeye kadar hallolması lazım. artık tansyon düşerse düşsün napim
supersın bak hemöen etkısını gösterıyo hangı vıdeoyu yapıyodun adını yazsana yada lınkını sana zahmetyaptim yaptim bu gun de yaptim pilatesi. amaaaa asil bomba ulen ne bicim sıkılasmısım sadece iki gnde. esim bile cok guzel dedi kendime yeni bir kiyafet almisim gibi hissediyorum.
Sindicim bu arada bugün bir arkadaş söyledi 5, takımdan lucicimm biberiye yağı ve limon yağını karıştırıp beline sürüp korse giyiyormuş incelmek için belki denemek istersinn biberiyeyi duymuştum ama limon ilk kez duydum
geldım canım geldım
bende bıara yapmıstım bıberıye yagı surup strecle sarıp yuruyuse gıdıyodum tekrardanmı yapsam
menum
sabah omlet peynır zeytın
öğlen 1tavuk pirzola salata
aksam yogurt 1kase tarhana 4tane tutku bıskuvı yarım seftalı:26::26:
4lıtre su
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
yarımsaat yuruyus yarımsaat twıst
yarımsaat dambıllarla calısma
ben adetlı oldugum ıcın buaaykı ılk tarıhlerde almıycam kıllarımıoyuzden net tarıhı hatırlamıyorum dur bakıp soylıyım sana ama gercekten cook ıse yarıyo aytakvımı tuylerı azalltıyo
yemekten enaz yarımsaat önce yıyceksın canım sahurdaan yarımsaat önce ıyıce cıgneyerek yur ustune su iç ama sıkıntın fazlaysa lıptonun kayısılı cayını tavsıye ederım 3tane ıc gunde süper rahatlatıyo.ben ramazanda oldum kabız normalde hıc öyle sıkıntım olmuyo lıpton bana ıyı geldı ama hergun kullanmıyorum artık baya rahatladım bıde bol bol suu
supersın bak hemöen etkısını gösterıyo hangı vıdeoyu yapıyodun adını yazsana yada lınkını sana zahmet
bi denerim o zaman parmak ucunda cnmyapabildiğin kadar bitanemmm
şaka yapıyorum sindimmmbir gün nasip olursa yeriz birlikte tadımlık tabiiii bitanem elindekileri bitir sonrasında d vitamini kalçadan yaptır mutlaka parmak uvcında atlarsan fazla ses çıkmıyor biraz zor oluyor ama en azından gürülytü olmuyor cnmm
evet biiri organic cnmpatlıcanlıyı deneyin bir daha pırasalı yapmazsınızakrep görmesin başladık yine tariflere
yumurta dokunmuyorsa dilediğince yiyebilirsin cnmmm oooo aramızda şampiyon varmışşöyle yapalım ramaxzandan sonra hep birlikte spor yapacaktık her gün belli bir sayı kararlaştıralım kendi sporumuza ilaveten atlayalım :13:
evet cnm ben paylaştımm organicse korkma cnmm
ne zaman baslayacaksin cnm bende seninle baslim
tamam anneme yaptırcam ama kilo verince
haha şaka yatım hayatta yiyemem o kadar yersem gıdaklarım
tamamdır ben varım atlamayalı uzun zaman oldu
bu arada akrep dediğn kim ?
ayyy dimi o ip atlamalar hakikaten eskiden cok hareketliymisim cocukken zaten evin en zayifi bendim annem bazen siska diye cagirirdioooo tüm şampiyonlar bizde toplanmışşşbenim şampiyonluğum yok ama küçükken sokaktaki tüm oyunları kazanırdım özellikle ip yüksek atlamasını amuda kalkıp ip atlardık ne çocukmuşuz birde lastik oyununda bacaklarımzı kopana kadar oynardık
Sindicim bu arada bugün bir arkadaş söyledi 5, takımdan lucicimm biberiye yağı ve limon yağını karıştırıp beline sürüp korse giyiyormuş incelmek için belki denemek istersinn biberiyeyi duymuştum ama limon ilk kez duydum
iyi gecerl cnmo zaman tıp :18::18:
inş zaten ne kaldıki bitmesine :) ben azcık uzancam iyi geceler herkese, iyi sahurlar
yok cnm zaten ben suan istemiyrum hamilelik ama korunmadim da buay olmazsa koruncam insallah bakalimdegmez olurmu dunyalara deger. bakma benim soylenmem uc gun daha surer sonra alisiyo zaten insan.
canim magnezyumu dikkatli kullan. ben hamilelik boyunca kullandim kasilmalarim dursun diye. dogumdan sonra damardan verdiler geberip gidiyordum. olumcul yan etkileri olabiliyor.
ayyy ellerine saglik cnm bende senden isticektim allah razi olsun evet bizim her yer bingir bingir oynarken o sipsikiyedim çörek otunu anam ağzımın içi zehir gibi oldu. çaylar bende çok işe yaramıyor sanki daha önce çok denedim. dur videonun linkini de atayım
http://www.indirmedenfullizle.com/ebru-salli-ile-skinny-jeans-egzersizleri-2014-full-hd-izle.html
bende neslihan vermişti ordan kopyaladım. kadında hiç yağ yok insan izlerken azıcık sinir oluyo
yedim çörek otunu anam ağzımın içi zehir gibi oldu. çaylar bende çok işe yaramıyor sanki daha önce çok denedim. dur videonun linkini de atayım
http://www.indirmedenfullizle.com/ebru-salli-ile-skinny-jeans-egzersizleri-2014-full-hd-izle.html
bende neslihan vermişti ordan kopyaladım. kadında hiç yağ yok insan izlerken azıcık sinir oluyo
banucum hedefi ne zaman değiştirebilirim artık 75 olmasını istiyorumda
anca turkiyeye gelince alcam hatta ben gelince sorarim size yine tum almam gereken yaglari alcam kizlar ilk basta da lavanta yagi alcam cok merak ediyorum kokusu nasil diyeSindicim bu arada bugün bir arkadaş söyledi 5, takımdan lucicimm biberiye yağı ve limon yağını karıştırıp beline sürüp korse giyiyormuş incelmek için belki denemek istersinn biberiyeyi duymuştum ama limon ilk kez duydum
ee ise yaradi mi cnm gobis toparlandi mi benim daha cok gobis dikkati cekiyodabende bıara yapmıstım bıberıye yagı surup strecle sarıp yuruyuse gıdıyodum tekrardanmı yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?