Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay yapabilirsen yap cnm sporunu valla hazır regl dönemi :) evet ramazandan sonra nasıl toparlıcaz kendimizi ama leptin gitmesin diye :)
Inşallah görecek Ayyüzlüm en yakın zamnda 7 leri darısı benimde başıma

Iphone dan gönderildi

Evet araştırdım biraz içilebiliyomuş normaldede
Daha önce yaptıysan sorun yok hatırlarsan callende de ilk hafta zorlanmıştık :) bakalım 2 hafta yap ama karın Bölgesine fayda ediyo mu cnm bu sadce bacak içindi diye biliyorum benim göbiş içinde acil çözüm lazım offf

Iphone dan gönderildi

Herkese iyi sahurlar yarın meyve alışverişi yapacağım sahurda yumurtaya ara vereceğim yüzümde sivilce çıktı yumurtadan mi ki

Hep birlikte hayallerimizin kadini olacagiz

Kimsecikler yok galiba :2: alerjik çok kadardı ne yapacağım bilmiyorum hapşırma ve burun kasintisi:2::2:

Kizlar alerji , bagisiklik sisteminin gucunun azalma belirtisidir. Beden bu sekil sinyaller verir. Diyet ve ramazanda biraz bedeni gucsuz birakmis olabilirsiniz. Hemen bagisiklik guclendirme kurlerine baslayin. Ben misal bunun icin corekotu nu taze ogutup her sabah 1 tatli kasigi iciyorum. Bazan sarimsak yutuyorum.ayrica kefir iciyorum. Bircok yolu var hemen birinden baslayin. Bahar başı Yaz başı gibi bende yakinmistim kurlerle 1 ayda toparlandim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol canım iyiki varsın tahlil sonuçlarımada yardımcı oldun harikasın sen. ben hemen d ve b12 mi yükseltecek yollara gireceğim.sağol

selam kızlar sahalara geri döndüm yeniden oruçluyum efem

ay canım benim inşallah hedefine ulaşacaksın
bende istediiğim şeyi giymek istiyorum artık üstümde durunca kilolumu gösterdi acaba demek istemiyorum

başaracağız tatlım azcık sıkalım dişimizi zafer bizim olacak inş

Kimsecikler yok galiba :2: alerjik çok kadardı ne yapacağım bilmiyorum hapşırma ve burun kasintisi:2::2:

geçmiş olsun canım

cipslere dokunmadığın için tebrikler canım afiyet olsun

anladım canım çamaşır zor Allah kolaylık versin :) bide oruçlusun çok yorma kendini canm benm

afiyet olsun canım

Herkese iyi sahurlar yarın meyve alışverişi yapacağım sahurda yumurtaya ara vereceğim yüzümde sivilce çıktı yumurtadan mi ki

yumurta bazen bana da bıkkınlık veriyo flan ama sivilce yapar mı ki?

Hosgeldin canim Başaracağız bende inanıyorum canım oruca başlamışsin zaten bitti oruç ne kaldı ki
alerji için Neslihan dediğini uygulayacagim
yumurtadan biraz sıkıldım canım cekene kadar ara vereceğim

kız uyma kocana bak cook guzel kılo verıyosun yapma bayrama kadar dahada ınceleceksın ben ınanıyorum sana neyse banuda verırcezanı
valla bayramdan sonra zor alıscaz galıba spor sart vallahı sporsuz bısey olmuyo
tünaydın kızlar misss gibi bir gün olsun hepinize

tunaydın canım sagol hepımıze ınsallah

selam kızlar sabaha dogru uyudum eltımlerde hep sabah 7den sonra uyuyoduk alıskanlık oldu galıba uyuyamıyorum.benım ufak kızda erken kalktı cook uykum var uyutsa uyuycam yanı okadar.uykumu alamadım hıc halım yook.bıraz spor yapayım dıyorum reglımın 2.gunu kasıklarımda belımde cook agrı var ılaç ıceyımde agrım gecerse az spor yapayım barı.zaten kımsecıklerde yook

uyku düzeni bozulunca gün boyu sersem oluyor insan haklısın. bende misafirler geleli 12den önce yatamıyorum.halbuki 10,30da en geç yatardım uykumuda alırdım.yazın düzen zaten gidiyor. bende regliyim sporda yok henuz bu akşam bende yapmayı planlıyorum fitnese kaçayım akşam 30-40dk fırsat bulursam

sağol canım sana ve ekibinede

wawwww. ben iyi mesaj atıyorum ozaman

banu misafirlerin ne zaman gideceğini bilmiyorum hiç bahsetmiyorlar :). deniz havuz keyifleri yerinde.canları sağolsun. dayım yengem harika biyerde oturuyorsun insan yazın tatile ihtiyaç duymaz burda deyorlar.şimdilik sıkıntı yok anlayacağın

ahah benimkide 2 yaşında benimkide beyaz ama markası TOSHIBA :) inşallah hiç bir sorun çıkarmazlar en azından bir kaç yıl :)

teşekkür ederiz

Bende bir tosihiba var taaaa unv yillarimda almistim hatta hazirlikta ve hala tas gb masallah. Yaklasik 8 sene oldu :) tosihibalar baya saglam oluyo sanki

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Slm meleklerimmmmmm iftardan sonra annemin arkadaşları geldi hadi bizi gölete götür dediler hep birlikte oraya gittik buz gibi çok güzel esiyordu onlar sohbet etti bende sürekli yürüyüş yaptım çok harika oldu eve geldik bir duş aldım sonrasını hatırlamıyorum sahura annem kaldırmasa uyuyup kalacaktım

evet insan hemen alışıyor cnmm bir iki güne düzenine dönersin ağrın varsa sporu fazla yapma kuzumm iyice artmasın oruçsunda :26:

evet canım bundan sonrası hızlı geçer artık elbette başaracağız kefir ve çörekotu mutlaka tüket cnmm ayrıca şayet köy yumurtası değilse alerji yapabiliyor benimd ilk zamanlar ellerim kabarmıştı sonra gerçek köy yumurtasını buldum dokunmadı hiç

allah kabul etsin Fatmacımmm yumurta sivilce yapmaz fakat bazı bünyelerde alerji yapabiliyor özellikle market yumurtası elleirm isilik gibi kabarmıştı benimde

sağol canım iyiki varsın tahlil sonuçlarımada yardımcı oldun harikasın sen. ben hemen d ve b12 mi yükseltecek yollara gireceğim.sağol

ne demek bitanem yardımcı olabildiysem ne mutlu hemen eczaneden de vitamini ve b 12 al cnm hatta aile hekimleri de yazıyor ama gerçekten ucuz sağlık ocağında kalçadan yaptırırsın bitanemm

tünaydın şirinemmmmm aminnn hepimiz için inşallahh

market yumurtası ise yapabilir kuzum isilik gibi kabartı olmuştu bende de

Simndicimm göbüşüne biber yağı sürebilirsin bitanemmm az da olsa faydası oluyor özellikle spor öncesi sür

sen zayıfladıkça eniştenin kıskançlık damarları kabardı anlaşılan sabote etmeye başladı yok kuzum kendi iradenle yememişsinki boşver eniştenin tepkisini fazla çekmeyelimm sporla yakarsın sen

neyse bende kactım yarın aksamustunu bulur kendıme gelmem ozaman ugrarım yıne ıyı geceler

banunun arkadası vardı galıba yoksa yanlısmı hatırlıyorum gelmemıs oda ay benımde bugece konusasım var kımse yook
arkadaşım cumaları gelip pazar gidiyor kuzum dün annem ve arkadaşları gezdirdimmm biraz

jillian oruçken snei zorlar bitanemm hafif tempolu yürüyüş en güzeli

afiyetolsun bitanemmm menemen ekmeksiz yenmezmi demek istedin şimdi

afiyetolsun Eylülümmm hazır çorba sen yemesen bile enişte ve çocuklar yiyor demekki neden yapıyosunki kuzummm:26:

cipselere hayır dediğin için tşkler dondurma da kararında spor da yapıllmışş süpersinnnnn

Menüm ;sahur;kalamadım
Iftar;1karnıyarık 2kaşık pilav ,cacık ,mercimek çorbası ,2kozlenöiş biber

4litresuspor;yok yeni kendime geliyorum ,mutfağı odayı topla ,bulaşıklar derken ....

sahura kalkamaman kötü olmuş feridemmm yorgunluktan uyanamadın sanırımmm:26: afiyetolsun iftar menün güzel cnmm

Yok canım isteyerek yaptığım bişi değil i
Bir haftadır hergün neredeyse iftara davet alıyorum ..oyle oluncada tükeniyorum tabi ..ama dikkat edicem bugünden itibaren

hmmm pekiii misafir almak berekettir ama biz de özlüyoruz doğal olarak bize de hak ver

yumurtadan olsa hapşurma olamzki bilemedim Aytencim geçmiş olsunn:26:

aynenn bitanem artık kaybedecek zamanımız yokk 6 ay yemesek ölmeyiz yıllarca yedik ve hiç sevmediğimiz kıyafetleri giymek sounda kaldık renk seçenekleri siyah lacivert genelde nedennn zaytıf gösterir çünkü beğendiğin modelin büyük bedeni hiçbir zaman olmaz
o yüzden hedefe ulaşana kadar doğru beslenelim sonrasında gelsin cıvıl cıvıl alışverişş mağazalarda istediğin renk ve modelin cuk diye üstüne oturmasının verdiği mutluluk hiçbirşeye değişilmez

Benim oglumda 1 yasindan beri buldugu topla pilatese çalışır mindere yatar taklit eder bayiliyorum hevesine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallahhhh küçük yaşta spor alışkanlığı da kazanır böylece

Herkese iyi geceler. 3 mile leslie yapıp tekrar uğraşacagim. Bu haftaki hedef kilo için emek vermem lazim

elinden geleni yapıyorsun cnmmm gerisi tartının insafına kalmış artıkk

afiyetolsun neslimmm çalışınca eve gelip dinlenmek istiyor insan ama evde misafir olunca evde daha çok yoruluyorsun mutlaka kolay gelsin bitanemm

Ohh afiyet olsun ablacım. Sporunda çok güzelmiş Benim yeğenlerim de kuzenimle pilates yapıyorlar. Küçüğü 1,5 yaşında top görünce direk üstüne yatıp pilates yapıyor

yerim onu yerimmmm benim plates topları da gelen çocukların oyuncağı olur genelde

afiyetolsun prensesimmmm şu pulbiberi bir de ben yemeyi becerebilsemmm metabolizmayı süper hızlandırıyor kuzum kefir ve çörekotu denesen hiç kabızlık problemi yaşamadım bu ikisi sayesinde

afiyetolsun ellerine sağlık cnmmm snein yerine ben koyuverdim 3 tane hamur ince olunca sakıncalı değil bişrd eminikmiş afiyetolsun bitanemm portakal suyunu da tatlı niyetine sayalım artıkk

ayyyy bacaklarım çok ağrıyo. yürürken titriyor resmen önümüzdeki 5 gün vay halime:18::18::18::18:

nerelere gidem kafamı nerelere vuram ben dur kendimi dövim bari

iki gündür kocam evedeydi burda muhabbet dönüyordu. bu gün adam da yok sizde

bende bu şekilde yaparım böylece sahtekarlık da olsa çok msj yazmış olacam

zatende iki gündür gelemediğim için msj haklarımı doldurmam gerek

bende kendim kendime konuşurum yine

noldu ya ben geldim siz kaçtınız yoksa beni mi beğenmediniz

çok tatlısın Gülayımmm seni beğenmeyen ölsün Sindinin deyimiyle mesaj mesajdır değilmiii o vücut bu istikrarla devam edersen mutlaka gelecek bitanemm

bak sen cadaloza afferim ona bak ne güzel teşvik etmiş seni çok selamımı söyle cnmm çok iyi yapmışsın cnm dediğin gibi herşey başına geçene kadar

diloşumu spor yaparken görmek isterdimmm cimcime odamı yaptıı afiyetolsun cnmm

oooo birinizi almanyaya birinizi ispanyayamı yolcu edeceğiz şimdi gezin kızlar ilerde iş hayatı evlilik hayatı hiçbir yere kıpırdanmıyor fırsatları değerlendirin bencede:13: hemde çıpçıtır olarak hadi bakalım

bızdıkımm bu 7 otlu 5 otlu çaylara ben karşıyım hepsi birbirinin etkisini azaltıyor kanımca mümküns etek tek al demle o zaman hepsinin daha çok faydaısını görürsün bitanem

canım şimdi konuştukta çocuk daha zaten 15 yaşında,ne takım kuralından ne listeden haberi var bir heves kilo vermek istiyor inşallah dogru yöntemlerle verir üzüldüm bu seferde bee

hay maşallahhh hakikaten abartmış şirinem dediğin gibi daha çocukk tam da ergenlik dönemi sen ne kadar iyi niyetle yaklaşırsan yaklaş farklı yorumlamıştır belki kafasında yufka yüreklim sonrasında da üzülmüşsün gitme kuzum sen bize gel kıskanırız yoksa evet cnm burçlar değişmiş garip geldi boğa burcu özellikleri banada

köy salatalığı dediğin acur sanırımmm bende bayılırım ona sıcaklardan yenmiyor bitanem suyla doyuyor insan

aynen dediğin gibi cnmm şimdide oruç tutan öğrencilere zorla yemek yediriyorlarmışş

oooo sevdim bu cesaretiii ama snein istedikten sonra yapabileceğini biliyorum pek çok kez yaptın çünkü evet meyankökünü içtim kşam tadı hoşuma gitti bence kolaya en güzel alternatif içine buzda attım yalnız şeker tadı içerken dedğilde içtikten sonra damakta oluşuyor hani enginar yeriz üzerine su içince şeker tadı hissederiz ya aynen öyle ben sevdim açıkçası ayrıca bilimsel olarak ta test ettim şekerimi ölçtüm yükseltmemiş

ay ve tüy deneyeceğim gerçi benim bacaklarda hiç kalmadı bir tek malum bölggeye denemek laızm

ne güzel böyle anlaşmak dğeilmi hem eşleriniz de mutlu oluyordur kardeş kardeş yaşamak varken hiç gerek yok ama her insan bir değil işte

inş hep böyle olursunuz cnmm

evet yoğunluğuna rağmen iyisin maşallah neslimm sen de soramazsın tabiki neyse misafir berekettir diyelim o zaman

Bende bir tosihiba var taaaa unv yillarimda almistim hatta hazirlikta ve hala tas gb masallah. Yaklasik 8 sene oldu :) tosihibalar baya saglam oluyo sanki

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ayçacım ayran içtik ayrımı düştük kuzummm görüşemez olduk özledimm yerleşebildinmi uğrayamadım takıma henüz herşey yolundadır inşş

370.etap

Eki Görüntüle 1159341

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]:2:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1189712

Son düzenleme:

sagol canım dundenberı regl oldum orucsuzum ondan sporaasılmayacalısıyorum yoksa ben orucluyken yuruyus bıle yapmıyorum susarım korkusuyla.meyankökünü begenmenesevındım ama senınkı gıbı olanı bulamadım hep kök gıbı olandan var bulabılırsem denıycem ama.ayrıcabaskaarkadasın menusunu okurken bana yazmısın canım ben 2senedır eve hazırcorbasokmuyorum enhazırcorbam tarhanaır yazın bol bol yapıp kısındakullanıyotum mis gibi

kendımı tebrık edıyorum 2ser kglık dambıllarımla calıstım yarımsaate yakın batya ter attım 200tanede yarım mekık cektım
aksama kadar yaparım daha bıseler ınsallah

hoşgeldin Eylülümm aslında iftardan bir 2 saat sonra yürüyüş yapabilsen süper olur insan susarım korkusuyla hakikaten yapamıyor sabah tibeti yapıyorum öğleden sonra tırsıyorum açıkçası ama spora alışkın olunca da bir mutsuzluk oldu bende hakikaten sevdim tadını inş send ekök olanını bulabilirsin
özür cnm Aytenin menüsüne yazarken snein kulaklarını çınlatmışım çok alıntı yapınca olabiliyor en güzeli ev çorbaları mis misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…