- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
teşekkürler canm
bir porsiyon meyveden birşey olmaz tatlım ya sıkma canını
oh sporuna kavuşmuşsun kaptanım
hakiki kaymak evet teşekkürler
aa bunu biliyorum turşusunu yapıyorlar bizim ordasahiden mi ? ilginç
güzel menü afiyet olsun canm
arnavut böreğine bayılırımm
afiyet olsun kaptan
afiyet olun fıstık süper menün
iyi geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr anca geldim valla tam gece kusu oldum kizlar misafirim vardi bir an oldu gelldiler neyse ben menumu yazayim misafirler yemege gelmemisti
sahur:
1 ince lahmacun pidesi ustune yumurta kirip firina atmistim sahur icin esim hayirdir sen tam firinci olmaya basliyosun dedi bu halimi gorunce
iftar:
1 tabak nohut yemegi (icinde sadece et biraz yagi vardi birde bol bol sogan koydum bizde oyle yapiyolar b2 kucukte o basra limonundan ekledim kavurmadan pisirdim yag eklemedim zaten et yagliydi tuzunu da kararinda koydum insallah saglikli olmustur artik)
1 kasik pirinc pilavi nohutun icine attim
avucumun ici kadar pide
sogan
marul
1 hurmali susamli hindistan cevizli ve kakuleli kurabiye (belki cok karisik geldi size bzim yoreye ait ama super birsey oluyo genlede bayramlarda yaparlar ben bugun misafir ansizin gelince sipsak yapiverdim birde bunun sirf cevizlisi var ki sormayin gitsin)(misafirler icin yaptim da tadi nasil olmus diye merak ettim )
Kaptanım ip atlama nin faydalarını gördün mü ?
Dk ile mi atlanmali yoksa sayarak mi?
Koşar gibi mi zıplayarak mi?
Çok sordum ama merak ettim
ay kizlar bugun kendime aynada baktimda sort giymistim evde oh serin serin anam selulitlerde baya bir azalma var sanki birde bacaklar incelmis
o hevesle spor yapam dedim ama esim geldi sonra misafir geldi yapamadim yemegi bile yapmistim hazirdi ama insallah yarin yapcam eger yapabilirsem gulayin yaptigini bir denicem eskiden sadece callen deneyimim var bakcam zorlarsa ramazandan sonra tekrar denerim insallah yapabilirim dua edin bana kzlarrr
hoşgeldin kuzummmm evet şükür kavuştummmarnavut böreğine bende baılıyorum yaptım bugün dayanamadım ama ben patlıcanlı çok seviyorum bol domates soğan ve patlıcanlı
ohhh hamarat hatunsun elleirne sağlık ve afiyetolsun cnmm 1 taneyle kaldığın için bravooobide bi güzel anlatmışsınki canım çekti gece gece
bitanem ben bir dönem teyzemde kalmıştım o zaman atlamıştım hakikaten süper kardiyo çalışması ip atlama 10 dk veya 5 dk olarak başlayabilirsin vücudun tüm kasları çalışır 1 saatlik ip atlama 1000 kalori yaktırırsabah 300 akşam 300 atlayabilirsin yorulduğun an dinlenebilirsin sen dursanda vücudun yağ yakmaya devam eder zıplayarak cnm ne kadar zıplayabilirsen fakat ideali boksçular gibi parmak ucunda olanı
ay kizlar bugun kendime aynada baktimda sort giymistim evde oh serin serin anam selulitlerde baya bir azalma var sanki birde bacaklar incelmis
o hevesle spor yapam dedim ama esim geldi sonra misafir geldi yapamadim yemegi bile yapmistim hazirdi ama insallah yarin yapcam eger yapabilirsem gulayin yaptigini bir denicem eskiden sadece callen deneyimim var bakcam zorlarsa ramazandan sonra tekrar denerim insallah yapabilirim dua edin bana kzlarrr
denede gor dunya kac bucakmis. sahsen iki gundur ben gordum evim bile ucsuz bucaksiz geliyo. bir yerden bir yere giderken ebru salliyi aniyorum:)))
Teşekkür ederimbazen netten bakilabilecek şeyleri aklıma takılan şeyleri sana soruyorum hem senden duymak güzel oluyor hemde arkadaşlar da bilgi sahibi olurlar
[video=youtube;M7oBLtjliQE]http://www.youtube.com/watch?v=M7oBLtjliQE[/video]
Adriana Lima kadar olmasa da hop hip hoplarim artık bende[video=youtube;M7oBLtjliQE]http://www.youtube.com/watch?v=M7oBLtjliQE[/video]
ayyy ozur dilerim cnm hangisini cnn cekti kurabiyeyi mihoşgeldin kuzummmm evet şükür kavuştummmarnavut böreğine bende baılıyorum yaptım bugün dayanamadım ama ben patlıcanlı çok seviyorum bol domates soğan ve patlıcanlı
ohhh hamarat hatunsun elleirne sağlık ve afiyetolsun cnmm 1 taneyle kaldığın için bravooobide bi güzel anlatmışsınki canım çekti gece gece
bitanem ben bir dönem teyzemde kalmıştım o zaman atlamıştım hakikaten süper kardiyo çalışması ip atlama 10 dk veya 5 dk olarak başlayabilirsin vücudun tüm kasları çalışır 1 saatlik ip atlama 1000 kalori yaktırırsabah 300 akşam 300 atlayabilirsin yorulduğun an dinlenebilirsin sen dursanda vücudun yağ yakmaya devam eder zıplayarak cnm ne kadar zıplayabilirsen fakat ideali boksçular gibi parmak ucunda olanı
Ben yatıyorum herkese iyi geceler
Benimde onun gibi boyu olsa bende atlardım canım nolcakk
iyi geceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr anca geldim valla tam gece kusu oldum kizlar misafirim vardi bir an oldu gelldiler neyse ben menumu yazayim misafirler yemege gelmemisti
sahur:
1 ince lahmacun pidesi ustune yumurta kirip firina atmistim sahur icin esim hayirdir sen tam firinci olmaya basliyosun dedi bu halimi gorunce
iftar:
1 tabak nohut yemegi (icinde sadece et biraz yagi vardi birde bol bol sogan koydum bizde oyle yapiyolar b2 kucukte o basra limonundan ekledim kavurmadan pisirdim yag eklemedim zaten et yagliydi tuzunu da kararinda koydum insallah saglikli olmustur artik)
1 kasik pirinc pilavi nohutun icine attim
avucumun ici kadar pide
sogan
marul
1 hurmali susamli hindistan cevizli ve kakuleli kurabiye (belki cok karisik geldi size bzim yoreye ait ama super birsey oluyo genlede bayramlarda yaparlar ben bugun misafir ansizin gelince sipsak yapiverdim birde bunun sirf cevizlisi var ki sormayin gitsin)(misafirler icin yaptim da tadi nasil olmus diye merak ettim )
hoşbuldummhoşgeldin kuzummmm evet şükür kavuştummmarnavut böreğine bende baılıyorum yaptım bugün dayanamadım ama ben patlıcanlı çok seviyorum bol domates soğan ve patlıcanlı
Benimde onun gibi boyu olsa bende atlardım canım nolcakk
Adriana Lima kadar olmasa da hop hip hoplarim artık bende
ayyy ozur dilerim cnm hangisini cnn cekti kurabiyeyi miayy keske hemen surdan bir tabak verebilsem sicak cayla borcum olsun ok
bu arada ben dun omega3 icinde b6,b 12 ve folik asit olan vitamini ictim.bugunde toz halindeki magnezyumu ictim icinde b1,b2,b6,b12 kas ve sinir icin yazyio inu ictim acaba ben ikisini donusumlu mu icsem yoksa napsam sencebiraz kararsiz kaldim acaba doktora danismadan icmesem mi benim esimin eksigi var b 6 12 den bende soylemistim omega3 aradigimi almis
waaaww ip atlama supermis ama ben atlarsam alt kattaki insanlara allah kolaylik versin yani gunduz vakti bile yaparsam ayip olmazmi ki acaba cok ses olur 1 saati bir kere de hic yapamam ama yazdigin gibi sabah 300 ogle 300 aksam 300 super olur heralde gecen gun tv de adriana limanin ip atlayisini seyrettim off o neydi yaa oyle masallah :)
selam sindii
afiyet olsun güzel menün birazcık karbonhidratlı sadece , merak ettim kurabiyeni güzele benziyo
oo süper incelme var demek callen de videoyla mı yapılıyor? yaparsın inş canım
hoşbuldumm
aa patlıcanlımı hiç duymadım biz pırasalı yaparız ve bol soğanlı ayy canım çekti yahu sahurda 4*5 yumurta yicem bu gidişle
ortaokulda ip atlama şampiyonuydum ve bir gram fazlalığım yoktu inceciktim ah aah
yine atlayayım madem ben ip kaptan spora yardımcı olur
aaaa dedigim videoyu paylasmis kizlar galiba
birde magnezyum organicmis :)
selam sindii
afiyet olsun güzel menün birazcık karbonhidratlı sadece , merak ettim kurabiyeni güzele benziyo
oo süper incelme var demek callen de videoyla mı yapılıyor? yaparsın inş canım
hoşbuldumm
aa patlıcanlımı hiç duymadım biz pırasalı yaparız ve bol soğanlı ayy canım çekti yahu sahurda 4*5 yumurta yicem bu gidişle
ortaokulda ip atlama şampiyonuydum ve bir gram fazlalığım yoktu inceciktim ah aah
yine atlayayım madem ben ip kaptan spora yardımcı olur
patlıcanlıyı deneyin bir daha pırasalı yapmazsınızakrep görmesin başladık yine tariflere
yumurta dokunmuyorsa dilediğince yiyebilirsin cnmmm oooo aramızda şampiyon varmışşöyle yapalım ramaxzandan sonra hep birlikte spor yapacaktık her gün belli bir sayı kararlaştıralım kendi sporumuza ilaveten atlayalım :13:
evet cnm ben paylaştımm organicse korkma cnmm
Hoşbulduuum cnm
Bende orta ikide atletizmde 3. Olmuştum
Iphone dan gönderildi
tamam anneme yaptırcam ama kilo verince
haha şaka yatım hayatta yiyemem o kadar yersem gıdaklarım
tamamdır ben varım atlamayalı uzun zaman oldu
bu arada akrep dediğn kim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?