Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kendımı tebrık edıyorum 2ser kglık dambıllarımla calıstım yarımsaate yakın batya ter attım 200tanede yarım mekık cektım
aksama kadar yaparım daha bıseler ınsallah

bende tbrk ediyorum cnmm maşallah ama iftara yakın yap bişeyler daha yapacaksan en azından su için çok beklemezsin

Aslında evde mercimek çorbası vardı ama çok azdı aniden misafirler gelince annem de hazır çorba yapalım dedi baban sever en azından o içer diye bende misafirler mercimek ten icsin ben hazirdan iki üç lokma alırım diye düşündüm. Yoksa eşim de İçmez bebeğim zaten içir mem tek seven babam o da diğer çorbalara on yargili geçenlerde yayla yaptım anneme hemen hazır çorba yaptirmis

Hoşgeldin Aytencim sanırım baban çorbadaki o sahte damak tadına kapıldı cnmm inş o da en kısa sürede zararlarını anlar

iyi aksamlar
ben menumu yazip cikicam acil halletmem gereken bazi islerim var

Sabah 6.30
1 yumurtadan peynirli omlet zeytin peynir domates biber yarim cb badem findik ceviz karisim

ogle 12.30
4 yk bulgur pilavi 2 yk patlican yemegi ayran

aksam 17
bir kase pulbiberli yogurt az zeytinyagli ve bir avuc findik ve ceviz

su 3 lt olur yatana kadar
spor da leslie 4 mile

hadi hallet işlerini bakalım Özgecim akşamları en azından çorba veya salata eklesen acıkmıyormusun :26:

evet az kaldı ramazanın bitmesine :) değişiklik iyidir tatlım öyle yap bencede :)

Bende bir tosihiba var taaaa unv yillarimda almistim hatta hazirlikta ve hala tas gb masallah. Yaklasik 8 sene oldu :) tosihibalar baya saglam oluyo sanki

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

öylemi maşallah iyi gitmiş ben grafik tasarım okuyorum o yüzden laptopum benim için çok önemli :)

hoşgeldin kaptan iyi yapmışsınız temiz hava almışsınız ne güzel :)

market yumurtasından hiç hoşlanmıyorum zaten

ben biraz da dilimi son evreye getirmek için gideceğim :) bencede sonra gidemeyebiliriz :) inş :)

acur mu o nasıl birşey bilmiyorum :26:
bundan işte :)

kolay gelsin canım ve afiyet olsun

canım bu sadece popo ve bacak çalıştırıyor. göbiş için ayrıca mekik şart. ben şu bacaklarımın ağrısından bi kurtulayım inşallah mekiğe de başlicam
geçmiş olsun canım. bende bekliyom eli kulağındadır heralde. kız bişe soracam bu ayki epilasyon tarihleri belli olmadımı yayınlamadılar sanki ya da ben kaçırdım. artık almam gerekiyor bıyıklara kadar uzattım. yakında erkeğe benziyecem o değilde koltuk altımdaki tüğler hiç yok gibi oldu. ben çok sevdim bu işi
Bende bir tosihiba var taaaa unv yillarimda almistim hatta hazirlikta ve hala tas gb masallah. Yaklasik 8 sene oldu :) tosihibalar baya saglam oluyo sanki

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
benimki acer ama kesinlikle tavsiye ederim öldü gitti hala çalışıyo ekranı yakında tablet olarak kullanacaz. altı desen ilk baharda elektirikli sobanın üstünde yaktım avuç içi kadar yerin içi görünüyo
ay cadoloz başını kaşıyacak zaman bulamıyor. çek cumhuriyetinden geldiğinin sabahına belediyede staja başladı. o çöplük senin bu arıtma tesisi benim gezip duruyor diloşla pilates imkansız. onu uyuttum diğer ikisiyle yaptık. zıplama topları vardı onun üstüne çıktılar tepindiler bol bol. ama sonrasında bir uyudular anlatamam enerji boşaltmak için bire birmiş
kendımı tebrık edıyorum 2ser kglık dambıllarımla calıstım yarımsaate yakın batya ter attım 200tanede yarım mekık cektım
aksama kadar yaparım daha bıseler ınsallah

maşallah canım sana ben de biraz sonra yapacam pilatesi kısmetse

menüm dün sahurdan hemen önce: 1 alpella beyaz çikolatalı gofret, on kadar baharatlı çubuk
sahur daha fena: ( yine benim yerime kararlaştırılmış bir menü) 2 karışık tost, zeytin 1 kase toğga
akşam: yarım karnı yarık, 4 kaşık kısır, 1 kase yayla çorbası

ifyar öncesi yarım saat tempolu yürüyüş, biraz sonra da kısmetse pilates
sıvı çok az

banucum ben çörek otu aldım da canım ne zaman ve nasıl yemem gerekiyo bu şeyleri. karnım çok şişti wc problemi yaşıyorum ve perşembeye kadar hallolması lazım. artık tansyon düşerse düşsün napim

selam herkese

menümü yazayım

Sahur
2 haşlanmış yumurta,zeytin,peynir,salatalık,taze fındık 10-15 tane,4 kuru erik

İftar
mercimek çorbası,salata,yoğurt, 5 tane kuru erik, kadayıf tatlısı vardı ki hiç sevmem onun kaymağından bir tatlı kaşığı kadar yedim

spor:1 saat yürüyüş
3 lt su

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese hayırlı aksamlar bugün kasıklarım çok ağrıyor spor yapmak da istiyorum ne yapacagimi bilemedim

pilatesle erimistir onlar
ayy utan surata hic gerek yok canim kacamak bile sayilmaz o menun cok iyi
corekotu Sabah ac karnina aliniyor ama ben tadina dayanaiyorum yumurta peynire falan eklenedebilir bence
Herkese hayırlı aksamlar bugün kasıklarım çok ağrıyor spor yapmak da istiyorum ne yapacagimi bilemedim

ben de ayni durumdayim sen de mi regl donemindesin
valla ne cektigimiz cile var ya hayatimizda her ay bir hafta boyle geciyor

bu arada ben cok feci bir sey yaptim saat 8 gibi bir porsiyon falan meyve yedim
leslie 2 mile yaptim ceza olarak ama
bir de leslie 4 mile I bitiremedim Karin agrisindan

slm meleklerimmmmm bugün sporumu yapabildim şükür ohh rahatladımm duştan sonrada uzanmadan arttım kendimi hemen

iyi akşamlar cnmmm kuzum ağprın varsa yapma kaş yapayım derken göz çıkarmayalım

afiyetolsun Fatmacımm hakiki kaymaksa bir zararı yok bitanem üstelik minnacık yemişsin

bitanemm çörekotunu sahurdamn yarım saat önce at ağzına zaten çiğnemesi yarım saat sürüyor ama dokunursa devam etme sakın

hakikaten enişte iy sabote etmişş 2 karışık tost gofret ve baharatlı çubuk amanınnn spora dayan kuzummm

ooo cadaloz baya meşgu demekkk allah yardımcısı olsun tamam işte Gülayım sen her gün enerjilerini harcat miniklerin sonrasında uyusunlar sende raha edersin

tşkler bitanemmm benim deidğim şu şekilde

yalnız çok ilginçtir acurda salatalık ailesinden fakat şekeri yükseltiyor salatalık yükseltmiyor:44:

Yok canım benim reglim yeni bitti. Galiba üşütmüşüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…