- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
kendımı tebrık edıyorum 2ser kglık dambıllarımla calıstım yarımsaate yakın batya ter attım 200tanede yarım mekık cektım
aksama kadar yaparım daha bıseler ınsallah
hoşgeldin Eylülümm aslında iftardan bir 2 saat sonra yürüyüş yapabilsen süper olur insan susarım korkusuyla hakikaten yapamıyor sabah tibeti yapıyorum öğleden sonra tırsıyorum açıkçası ama spora alışkın olunca da bir mutsuzluk oldu bende hakikaten sevdim tadını inş send ekök olanını bulabilirsin
özür cnm Aytenin menüsüne yazarken snein kulaklarını çınlatmışımçok alıntı yapınca olabiliyor en güzeli ev çorbaları mis misss
Aslında evde mercimek çorbası vardı ama çok azdı aniden misafirler gelince annem de hazır çorba yapalım dedi baban sever en azından o içer diye bende misafirler mercimek ten icsin ben hazirdan iki üç lokma alırım diye düşündüm. Yoksa eşim de İçmez bebeğim zaten içir mem tek seven babam o da diğer çorbalara on yargili geçenlerde yayla yaptım anneme hemen hazır çorba yaptirmis
iyi aksamlar
ben menumu yazip cikicam acil halletmem gereken bazi islerim var
Sabah 6.30
1 yumurtadan peynirli omlet zeytin peynir domates biber yarim cb badem findik ceviz karisim
ogle 12.30
4 yk bulgur pilavi 2 yk patlican yemegi ayran
aksam 17
bir kase pulbiberli yogurt az zeytinyagli ve bir avuc findik ve ceviz
su 3 lt olur yatana kadar
spor da leslie 4 mile
Hosgeldin canimBaşaracağız bende inanıyorum canım oruca başlamışsin zaten bitti oruç ne kaldı ki
alerji için Neslihan dediğini uygulayacagim
yumurtadan biraz sıkıldım canım cekene kadar ara vereceğim
Bende bir tosihiba var taaaa unv yillarimda almistim hatta hazirlikta ve hala tas gb masallah. Yaklasik 8 sene oldu :) tosihibalar baya saglam oluyo sanki
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Slm meleklerimmmmmmiftardan sonra annemin arkadaşları geldi hadi bizi gölete götür dediler hep birlikte oraya gittik buz gibi çok güzel esiyordu onlar sohbet etti bende sürekli yürüyüş yaptım çok harika oldu eve geldik bir duş aldım sonrasını hatırlamıyorum sahura annem kaldırmasa uyuyup kalacaktım
allah kabul etsin Fatmacımmm yumurta sivilce yapmaz fakat bazı bünyelerde alerji yapabiliyor özellikle market yumurtası elleirm isilik gibi kabarmıştı benimde
oooo birinizi almanyaya birinizi ispanyayamı yolcu edeceğiz şimdigezin kızlar ilerde iş hayatı evlilik hayatı hiçbir yere kıpırdanmıyor fırsatları değerlendirin bencede:13: hemde çıpçıtır olarak hadi bakalım
köy salatalığı dediğin acur sanırımmmbende bayılırım ona sıcaklardan yenmiyor bitanem suyla doyuyor insan
:
iyi aksamlar
ben menumu yazip cikicam acil halletmem gereken bazi islerim var
Sabah 6.30
1 yumurtadan peynirli omlet zeytin peynir domates biber yarim cb badem findik ceviz karisim
ogle 12.30
4 yk bulgur pilavi 2 yk patlican yemegi ayran
aksam 17
bir kase pulbiberli yogurt az zeytinyagli ve bir avuc findik ve ceviz
su 3 lt olur yatana kadar
spor da leslie 4 mile
kendımı tebrık edıyorum 2ser kglık dambıllarımla calıstım yarımsaate yakın batya ter attım 200tanede yarım mekık cektım
maşallah sana canımsüpersin
Hoşgeldin Aytencim sanırım baban çorbadaki o sahte damak tadına kapıldı cnmm inş o da en kısa sürede zararlarını anlar
canım bu sadece popo ve bacak çalıştırıyor. göbiş için ayrıca mekik şart. ben şu bacaklarımın ağrısından bi kurtulayım inşallah mekiğe de başlicamEvet araştırdım biraz içilebiliyomuş normaldede
Daha önce yaptıysan sorun yok hatırlarsan callende de ilk hafta zorlanmıştık :) bakalım 2 hafta yap ama karın Bölgesine fayda ediyo mu cnm bu sadce bacak içindi diye biliyorumbenim göbiş içinde acil çözüm lazım offf
Iphone dan gönderildi
geçmiş olsun canım. bende bekliyom eli kulağındadır heralde. kız bişe soracam bu ayki epilasyon tarihleri belli olmadımı yayınlamadılar sanki ya da ben kaçırdım. artık almam gerekiyor bıyıklara kadar uzattım. yakında erkeğe benziyecemselam kızlar sabaha dogru uyudum eltımlerde hep sabah 7den sonra uyuyoduk alıskanlık oldu galıba uyuyamıyorum.benım ufak kızda erken kalktı cook uykum var uyutsa uyuycam yanı okadar.uykumu alamadım hıc halım yook.bıraz spor yapayım dıyorum reglımın 2.gunu kasıklarımda belımde cook agrı var ılaç ıceyımde agrım gecerse az spor yapayım barı.zaten kımsecıklerde yook
benimki acer ama kesinlikle tavsiye ederim öldü gitti hala çalışıyo ekranı yakında tablet olarak kullanacaz. altı desen ilk baharda elektirikli sobanın üstünde yaktım avuç içi kadar yerin içi görünüyoBende bir tosihiba var taaaa unv yillarimda almistim hatta hazirlikta ve hala tas gb masallah. Yaklasik 8 sene oldu :) tosihibalar baya saglam oluyo sanki
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ay cadoloz başını kaşıyacak zaman bulamıyor. çek cumhuriyetinden geldiğinin sabahına belediyede staja başladı. o çöplük senin bu arıtma tesisi benim gezip duruyorSlm meleklerimmmmmmiftardan sonra annemin arkadaşları geldi hadi bizi gölete götür dediler hep birlikte oraya gittik buz gibi çok güzel esiyordu onlar sohbet etti bende sürekli yürüyüş yaptım çok harika oldu eve geldik bir duş aldım sonrasını hatırlamıyorum sahura annem kaldırmasa uyuyup kalacaktım
evet insan hemen alışıyor cnmm bir iki güne düzenine dönersin ağrın varsa sporu fazla yapma kuzumm iyice artmasın oruçsunda :26:
evet canım bundan sonrası hızlı geçer artık elbette başaracağızkefir ve çörekotu mutlaka tüket cnmm ayrıca şayet köy yumurtası değilse alerji yapabiliyor benimd ilk zamanlar ellerim kabarmıştı sonra gerçek köy yumurtasını buldum dokunmadı hiç
allah kabul etsin Fatmacımmm yumurta sivilce yapmaz fakat bazı bünyelerde alerji yapabiliyor özellikle market yumurtası elleirm isilik gibi kabarmıştı benimde
ne demek bitanem yardımcı olabildiysem ne mutluhemen eczaneden de vitamini ve b 12 al cnm hatta aile hekimleri de yazıyor ama gerçekten ucuz sağlık ocağında kalçadan yaptırırsın bitanemm
tünaydın şirinemmmmm aminnn hepimiz için inşallahh
market yumurtası ise yapabilir kuzum isilik gibi kabartı olmuştu bende de
Simndicimm göbüşüne biber yağı sürebilirsin bitanemmm az da olsa faydası oluyor özellikle spor öncesi sür
sen zayıfladıkça eniştenin kıskançlık damarları kabardı anlaşılan sabote etmeye başladıyok kuzum kendi iradenle yememişsinki boşver eniştenin tepkisini fazla çekmeyelimm sporla yakarsın sen
arkadaşım cumaları gelip pazar gidiyor kuzum dün annem ve arkadaşları gezdirdimmm biraz
jillian oruçken snei zorlar bitanemm hafif tempolu yürüyüş en güzeli
afiyetolsun bitanemmm menemen ekmeksiz yenmezmi demek istedin şimdi
afiyetolsun Eylülümmm hazır çorba sen yemesen bile enişte ve çocuklar yiyor demekki neden yapıyosunki kuzummm:26:
cipselere hayır dediğin için tşklerdondurma da kararında spor da yapıllmışş süpersinnnnn
sahura kalkamaman kötü olmuş feridemmm yorgunluktan uyanamadın sanırımmm:26:afiyetolsun iftar menün güzel cnmm
hmmm pekiii misafir almak berekettir ama biz de özlüyoruz doğal olarak bize de hak ver
yumurtadan olsa hapşurma olamzki bilemedim Aytencim geçmiş olsunn:26:
aynenn bitanem artık kaybedecek zamanımız yokk 6 ay yemesek ölmeyiz yıllarca yedik ve hiç sevmediğimiz kıyafetleri giymek sounda kaldık renk seçenekleri siyah lacivert genelde nedennn zaytıf gösterir çünkübeğendiğin modelin büyük bedeni hiçbir zaman olmaz
o yüzden hedefe ulaşana kadar doğru beslenelim sonrasında gelsin cıvıl cıvıl alışverişşmağazalarda istediğin renk ve modelin cuk diye üstüne oturmasının verdiği mutluluk hiçbirşeye değişilmez
maşallahhhh küçük yaşta spor alışkanlığı da kazanır böylece
elinden geleni yapıyorsun cnmmm gerisi tartının insafına kalmış artıkk
afiyetolsun neslimmm çalışınca eve gelip dinlenmek istiyor insan ama evde misafir olunca evde daha çok yoruluyorsun mutlaka kolay gelsin bitanemm
yerim onu yerimmmmbenim plates topları da gelen çocukların oyuncağı olur genelde
afiyetolsun prensesimmmm şu pulbiberi bir de ben yemeyi becerebilsemmmmetabolizmayı süper hızlandırıyor kuzum kefir ve çörekotu denesen hiç kabızlık problemi yaşamadım bu ikisi sayesinde
afiyetolsun ellerine sağlık cnmmm snein yerine ben koyuverdim3 tane hamur ince olunca sakıncalı değil bişrd eminikmiş afiyetolsun bitanemm portakal suyunu da tatlı niyetine sayalım artıkk
çok tatlısın Gülayımmm seni beğenmeyen ölsün Sindinin deyimiyle mesaj mesajdır değilmiii o vücut bu istikrarla devam edersen mutlaka gelecek bitanemm
bak sen cadaloza afferim ona bak ne güzel teşvik etmiş seni çok selamımı söyle cnmm çok iyi yapmışsın cnm dediğin gibi herşey başına geçene kadar
diloşumu spor yaparken görmek isterdimmm cimcime odamı yaptııafiyetolsun cnmm
oooo birinizi almanyaya birinizi ispanyayamı yolcu edeceğiz şimdigezin kızlar ilerde iş hayatı evlilik hayatı hiçbir yere kıpırdanmıyor fırsatları değerlendirin bencede:13: hemde çıpçıtır olarak hadi bakalım
bızdıkımm bu 7 otlu 5 otlu çaylara ben karşıyım hepsi birbirinin etkisini azaltıyor kanımca mümküns etek tek al demle o zaman hepsinin daha çok faydaısını görürsün bitanem
hay maşallahhh hakikaten abartmış şirinem dediğin gibi daha çocukk tam da ergenlik dönemi sen ne kadar iyi niyetle yaklaşırsan yaklaş farklı yorumlamıştır belki kafasında yufka yüreklim sonrasında da üzülmüşsüngitme kuzum sen bize gel kıskanırız yoksa evet cnm burçlar değişmiş garip geldi boğa burcu özellikleri banada
köy salatalığı dediğin acur sanırımmmbende bayılırım ona sıcaklardan yenmiyor bitanem suyla doyuyor insan
aynen dediğin gibi cnmm şimdide oruç tutan öğrencilere zorla yemek yediriyorlarmışş
oooo sevdim bu cesaretiii ama snein istedikten sonra yapabileceğini biliyorum pek çok kez yaptın çünküevet meyankökünü içtim kşam tadı hoşuma gitti bence kolaya en güzel alternatif içine buzda attım yalnız şeker tadı içerken dedğilde içtikten sonra damakta oluşuyor hani enginar yeriz üzerine su içince şeker tadı hissederiz ya aynen öyle ben sevdim açıkçası ayrıca bilimsel olarak ta test ettim şekerimi ölçtüm yükseltmemiş
ay ve tüy deneyeceğim gerçi benim bacaklarda hiç kalmadı bir tek malum bölggeye denemek laızm
ne güzel böyle anlaşmak dğeilmi hem eşleriniz de mutlu oluyordur kardeş kardeş yaşamak varken hiç gerek yok ama her insan bir değil işte
inş hep böyle olursunuz cnmm
pilatesle erimistir onlarmenümdün sahurdan hemen önce: 1 alpella beyaz çikolatalı gofret, on kadar baharatlı çubuk
sahur daha fena: ( yine benim yerime kararlaştırılmış bir menü) 2 karışık tost, zeytin 1 kase toğga
akşam: yarım karnı yarık, 4 kaşık kısır, 1 kase yayla çorbası
ifyar öncesi yarım saat tempolu yürüyüş, biraz sonra da kısmetse pilates
sıvı çok az
ayy utan surata hic gerek yok canimselam herkese
menümü yazayım
Sahur
2 haşlanmış yumurta,zeytin,peynir,salatalık,taze fındık 10-15 tane,4 kuru erik
İftar
mercimek çorbası,salata,yoğurt, 5 tane kuru erik, kadayıf tatlısı vardı ki hiç sevmem onun kaymağından bir tatlı kaşığı kadar yedim
spor:1 saat yürüyüş
3 lt su
corekotu Sabah ac karnina aliniyor ama ben tadina dayanaiyorumbanucum ben çörek otu aldım da canım ne zaman ve nasıl yemem gerekiyo bu şeyleri. karnım çok şişti wc problemi yaşıyorum ve perşembeye kadar hallolması lazım. artık tansyon düşerse düşsün napim
Herkese hayırlı aksamlarbugün kasıklarım çok ağrıyor spor yapmak da istiyorum ne yapacagimi bilemedim
Herkese hayırlı aksamlarbugün kasıklarım çok ağrıyor spor yapmak da istiyorum ne yapacagimi bilemedim
selam herkese
menümü yazayım
Sahur
2 haşlanmış yumurta,zeytin,peynir,salatalık,taze fındık 10-15 tane,4 kuru erik
İftar
mercimek çorbası,salata,yoğurt, 5 tane kuru erik, kadayıf tatlısı vardı ki hiç sevmem onun kaymağından bir tatlı kaşığı kadar yedim
spor:1 saat yürüyüş
3 lt su
banucum ben çörek otu aldım da canım ne zaman ve nasıl yemem gerekiyo bu şeyleri. karnım çok şişti wc problemi yaşıyorum ve perşembeye kadar hallolması lazım. artık tansyon düşerse düşsün napim
menümdün sahurdan hemen önce: 1 alpella beyaz çikolatalı gofret, on kadar baharatlı çubuk
sahur daha fena: ( yine benim yerime kararlaştırılmış bir menü) 2 karışık tost, zeytin 1 kase toğga
akşam: yarım karnı yarık, 4 kaşık kısır, 1 kase yayla çorbası
ifyar öncesi yarım saat tempolu yürüyüş, biraz sonra da kısmetse pilates
sıvı çok az
canım bu sadece popo ve bacak çalıştırıyor. göbiş için ayrıca mekik şart. ben şu bacaklarımın ağrısından bi kurtulayım inşallah mekiğe de başlicam
geçmiş olsun canım. bende bekliyom eli kulağındadır heralde. kız bişe soracam bu ayki epilasyon tarihleri belli olmadımı yayınlamadılar sanki ya da ben kaçırdım. artık almam gerekiyor bıyıklara kadar uzattım. yakında erkeğe benziyecemo değilde koltuk altımdaki tüğler hiç yok gibi oldu. ben çok sevdim bu işi
benimki acer ama kesinlikle tavsiye ederim öldü gitti hala çalışıyo ekranı yakında tablet olarak kullanacaz. altı desen ilk baharda elektirikli sobanın üstünde yaktım avuç içi kadar yerin içi görünüyo
ay cadoloz başını kaşıyacak zaman bulamıyor. çek cumhuriyetinden geldiğinin sabahına belediyede staja başladı. o çöplük senin bu arıtma tesisi benim gezip duruyordiloşla pilates imkansız. onu uyuttum diğer ikisiyle yaptık. zıplama topları vardı onun üstüne çıktılar tepindiler bol bol. ama sonrasında bir uyudular anlatamam enerji boşaltmak için bire birmiş
maşallah canım sana ben de biraz sonra yapacam pilatesi kısmetse
evet az kaldı ramazanın bitmesine :) değişiklik iyidir tatlım öyle yap bencede :)
öylemi maşallah iyi gitmiş ben grafik tasarım okuyorum o yüzden laptopum benim için çok önemli :)
hoşgeldin kaptan iyi yapmışsınız temiz hava almışsınız ne güzel :)
market yumurtasından hiç hoşlanmıyorum zaten
ben biraz da dilimi son evreye getirmek için gideceğim :) bencede sonra gidemeyebiliriz :) inş :)
acur mu o nasıl birşey bilmiyorum :26:
bundan işte :)
Eki Görüntüle 1189947
kolay gelsin canım ve afiyet olsun
pilatesle erimistir onlar
ayy utan surata hic gerek yok canimkacamak bile sayilmaz o menun cok iyi
corekotu Sabah ac karnina aliniyor ama ben tadina dayanaiyorumyumurta peynire falan eklenedebilir bence
ben de ayni durumdayim sen de mi regl donemindesin
valla ne cektigimiz cile var ya hayatimizda her ay bir hafta boyle geciyor
Yok canım benim reglim yeni bitti. Galiba üşütmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?