- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ben de baya azlttim ama tam birakamiyorum siz birden mi biraktiniz asamali mi :26:
malesefe tarti benimle bir butun oldu :))afiyet olsun canım seninde menün güzeltartıya her gün mü çıkıyorsun her gün bir olmazki yarın eksilerde olursun inş canım :)
annemde geçen yapacaktı bozulmuştu, Kolay gelsin işin çok gibi :)
sen gurbettemisin canım?
evet inş herşey yolundadır gelir bence birazdan
ay armin bercemi cok merak ettim valla yaa esarp markasi gibi ismi varsoylede gelsinde bi tanisalim senin gibi cana yakin mi yoksa mesafeli midir
o eski halimden eser yok simdi diyesim geldi benim ne guzel bizde bol bol oynardik lisede voleybol
okulda cok halay cekerdik sinifca canimiz sikilinca 1 arkadas turku soyler hepberaber eslik ederdik digeri de ogretmen masasini darbuka niyetine kullanirdio da bi cesit spor
valla yaptim oruclu oruclu inan cok terledim ben callenatics yapmistim onda bu kadar terlememistim birde cok rahat geldi bana ebru sanki beni gorurmus gibi konusuyodu valla
ayrica o hareketi ben yapsam havamdan gecilmezdi tum dunyaya duyurmustum kesin bu hareketi yapabiliyorum diye bi o hareketi yapamadim zaten ama sonra bu 14 gun gecsin ilk cd sini izlicem orda bunu nasil yapman gerektigini anlatiyomus ebru ablam
aaa istersen linkini tekrar bende eklim olurda tekrar bakmak istersen diye cnm http://www.indirmedenfullizle.com/ebru-salli-ile-skinny-jeans-egzersizleri-2014-full-hd-izle.html insan cok kotu oluyo hevesi kursaginda kaliyo yapamayinca yaa ama aklima geldi senin sirt agrin var doktora danismadan yapmaman gerek cnm
iyi yuruyusler cnm
ben varimmm
ayy su ailecek begenmediginiz yengeyi cok merak ettim
ama gercekten menun super cnm masallah su 3 litreyi nasil icebiliyosun yaaa iftardan sonravar mi bir formulu
aaaa noldu ki bi anda yaa senin menulerde duzenli yani belki odemdir cnm yarina allah kerim sen olumlama yapmayi unutma bende unutmim
aahh ahh asil benimki gurbet yaaa
en azindan senin cevrendeki herkes senin dilini konusuyo bende o da yok
kesin misafiri vardir cnm
banu zaten tartilari toplama karari almisti en son cok sik tartiliyoruz meraktan
waww ip atlamalar super olmus cnm bende ramazan bitsin baslarim birde acil ip edinmem lazim
allah eksikligini gostermesin
ne guzel kendi cezani kendin kesmissin cnm
bende cok merak ederim tadini bu sefer giidisimde bi denemek isterim ama her yerden de alinmaz sanirim
evet tam gazzzzzzzz kizlar spora asilalim yine 1. olalim:13:
ayy sancili geciyosa kendini yorma cnm
Hoşgeldin Gülayım hazırlıkları bitirebildinmiii
*** 6. TAKIM 370. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 81,9/ / / %)
EYLÜL SILA ( 66,8 / / / % )
ferideei ( 76,4 / / / % )
lisbeth93 (76,1 / / /% )
merinetya (77/ / / % )
miss_wong (74,4 /73,5 /0.9 /1.02 %)
neslihank4 (81,5/ / /% )
senasevval(56,8/ / /% )
Sindi564 ( 81,2 / / /% )
Tekaskim( 64,8/ / /% )
6. Takım Ortalaması : %
şeker hastaları zaten yasak olduğu içinmidir bilmem aşırı düşkün oluyorlar bende bir ara öyleydim çok şükür kurtuldumm
ben taze soğanlı omlet yaparım onun gibi demekki sadece rulo değiltşkler cnmm ama resimde minik ekmek dilimleri gibi duruyor :44:
hadi tartıl gel bakalım bende listemizi getireyimmmm
malesefe tarti benimle bir butun oldu :))
malesefe tarti benimle bir butun oldu :))
armin bercem kizinin adi kendi adi zennure. sohbet etmeyi cok sever ama burda biraz yabancilik cekti 80 89 a ugruyordu orda sohbet ediyorduk ama sarmadi ve ugramaz oldu artik.
yom canim ya nerde. normalde iki saatte evi bal dok yala yaparim sabahtan beri ugrasiyorum daha sadece supurup silebildim. neyse gurultu yapacak sey bitti ya gece devam ederim olmazsa geri kalanina. iftardan sonra da icli kofteyi yapabilirsem yarina sadece yemek islri kalacak.
umarım doğru hesaplamışımdır :26:
hedefimi geçtim kızlaar 73.5 im
hemen çizelgemi güncelliyim
galiba öyle ay Allah göstermesin bir daha kaptanım
daha açıklayıcı resim atayım kaptan :) ekmekmi hahah evet
Eki Görüntüle 1192080
bende hergün tartılmak istesemde üşeniyorum
teşekkürler kaptanım senin ve kızların sayesinde iyiki gelmişim buraya tanımışım sizlerihelalll sana Fatmacımmm 1,21 yüzden bitanemmmm
süpersinnnnnnn
uğraştırdım seniii şimdi daha güzel oldu bildiğimiz soğanlı omletin rulosu korelilermi sahiplenmişşş bak sennn
her gün tartılmak yasakkkkkk
teşekkürler kaptanım senin ve kızların sayesinde iyiki gelmişim buraya tanımışım sizleri
yüzdeyi neden yanlış buldum acaba? :26:
estagfurullah canım ne demek
ahah evet sahiplenmişler valla :)
tamamdır
ben kaçıyorum artık hazırlanıp evden çıkarım anca görüşmek üzere
ANALİZ SONUÇLARI
Temmuz 2014 döneminde yaptığım analizlerin sonuçları aşağıdadır.
Analiz döneminde verdikleri kiloya (%) göre ilk üçe giren üyeler:
14SERAP38 => 11,76% => 5. Takım-aktif-
Slimsigara => 10,37% => 14. Takım-mezun-
bukettgrl => 9,68% => 9. Takım-aktif-
Aldıkları derecelere göre takımların başarı sıralamaları:
Not: Bir sonraki analiz Ekim 2014 döneminde yapılacaktır.
*** 6. TAKIM 370. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 81,9/ / / %)
EYLÜL SILA ( 66,8 / / / % )
ferideei ( 76,4 / / / % )
lisbeth93 (76,1 / / /% )
merinetya (77/ 76,4/ 0,6/ % 0,77)
miss_wong (74,4 / / / %)
neslihank4 (81,5/ / /% )
senasevval(56,8/ / /% )
Sindi564 ( 81,2 /80,2 / 1/%1,23)
Tekaskim( 64,8/ / /% )
6. Takım Ortalaması : %
Dayanamadan yazdım kızlar sonunda yaa 1 kilo gitti
Merinetyada bildirim yapmıştı onuda ekledim Siftahı biz yapalım dedik
Sagol cnm sonunda valla 1 kilo gitti kac haftadır sapıttım da neyse toparlıyorum galiba :) hemde mutfakta tartıldım bu sonuc çıktı :) düz zemin :)helalll sana sindimmmbak korktuğuna değmedi harikasın kuzummmm ayten ne zaman gelmiş te bildirim yapmışşş:44::44::44:
Yaaa renkler gitti off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?