Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

beni misafir ve sporsuzluk yakmış olabilir. artı olursam çoook üzülürüm olurmuyumki

cook sukur haber aldık ıyıymıs aksama döneraramıza

özellerde recetesız yapmıyo dıye bılıyorum ama ıyı yapmısın yalan söylemekle sonucta pembe yalan sayılır

evet bazan gerekli

dimi nerde o eski günler canım :) ahah süpermiş ne güzel eğlenceli oluyordur :)
devam edersen yaparsın bence o hareketi ben de yapamam heralde kafaya taktım köprü yapam lazım

merak edilcek birşeyi yok tatlım kendisi genelde herkesin aile işlerine karışır çok konuşur çok merak eder o yüzden pek hoşlanılmıyor kendisinden
teşekkürler, canım formülü derken ben zaten normaldede böyle içerim ama ramazanda daha bir içiyorum iftarını açmadan iç yemek aralarında iç mutlaka birşey yerken atıştırırken alışkanlık olmuş hep içerim :)

ooo daha cok var zaten o krabiyeden cnm

bana da gönder kıss kaptan duymasın

teşekkürler canım okuyacağım şimdi :)

bencede öyle yap canım :)

afiyet olsun canım sporla yakmışsındır onu inş :)

a.s. :) ah bu yeğenler ve kurbanları laptoplar :)
ben iftara gitcem akşam dışarı çıkmadan tartılıp bildiririm olmadı sahurda bildircem

Slm meleklerimmmm dün teyzeer kuzenler vardı sabahtan geldiler gece çok geç gittiler minik kuzenlerde laptopun ekranını kırmış sağlık olsun servise bıraktım ne zaman ararlarsa gidip alacağım artık masaüstünden devamgeçmişe dalmadan bir slm vereyim deidmmm bakalım ne var ne yok

Hoşgeldin cnm

Iphone dan gönderildi

Eylülüm Ebru nun videosu Youtube tada var eğer açamazsan o siteden Youtube ta var Ebru şallı skinny Jean'a yaz

Iphone dan gönderildi

hoşgeldin kaptan

ay geçmiş olsun laptopuna inş hemen yapılır :)

duydum bileeetamam canım iftardan çnce tartılmayı unutmadığın sürece sorun yok şimdide tartılabilirisn iyi iftarlar kuzumm

kızlar costum plates yapıyorum ozlemısım kana kana spor yapmayı

maşallahhh tüm takımı spor heyecanı sardı helall sizeee

KIZLAR DOKTOR AHMET AYDINA SORMUŞLAR ODA D VİTAMİNİNİN İÇİLEBİLECEĞİNİ YAZMIŞ BAKIN BURADA
http://beslenmebulteni.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=2703

beni misafir ve sporsuzluk yakmış olabilir. artı olursam çoook üzülürüm olurmuyumki

evet bazan gerekli

Neslime evet içilebilr fakat içilirse çok geç yükseliyor kalçadan yapılınca etkisi daha hızlı bitanemm

dur bakalım pozitif düşünelimm yarın olsun bi üzme kendini hemen

cook sukur haber aldık ıyıymıs aksama döneraramıza

özellerde recetesız yapmıyo dıye bılıyorum ama ıyı yapmısın yalan söylemekle sonucta pembe yalan sayılır

döndüm bile

neden ip atlamayacaksın neslimmm :26h yaptırmışsın iğneleri gör bak nasıl faydasını göreceksin bakayım bu siteyede

götürdüm geldim Sindim birde çok uzak çankayada allahtan arabayla hızlıca hallettim inş çabuk yaparlar 200 tl sıkışmış

oo misafirin biri gdiyor biri geliyor ne mutlu neslimm minik dilim olmasın kuzum bi daha 2 çatal yeterli bu insülin direncini nasıl yokedeceğiz yoksa

hadi bakalım iyi iftarlar dünkünü yazacağız o zaman Aytencimm

ooo daha cok var zaten o krabiyeden cnm

kaldır hepsini buzluğa kuzummm durmasın ortalıkta

Ohh masallah ablacim afiyet olsun. Bende yarin skinny jeanse baslamayi dusunuyorum. Nasil yordu mu seni?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

süper süper prensess hadi bakalımmm kolay gelsinn

afiyetolsun sindimmm sahuda yiyebilirsin nektarinini cnm benim tartı yüzünden yiyemedin demek ölçülerini al bakalımnasıl fark olacak

Bende adet olduğumda spora başlarım diyordum da yok belim ağrıyor yok karnım ağrıyor diye diye yine yatışlardaydım

ilk iki gün yapma prenses ağrın artmasınn üçüncü günü yaparsın

nasıl özlediysen atık magnumu 2 dk da bitmişşiyi sabrettin yine sporun süper olduğu için ceza yok

Çok çok seviyorum canım ya kokoreci Şubat ayında tekrar gelirsem hedefime ulaşmış olarak muhakkak kokorec yiyeceğim ekmek arası

bende bayılırımmm ama temiz yaptığına inandığım tek bir yer var orayada her zaman gidemiyorum ters yerde ekmeksiz sırf kokoreç yeseydin keşke Aytencimm

muz yediğin zaman başka meyve tüketmemeye çalış bitanem yanında 1 top dondurmaya izin vermiştim neden ceza verdinki kendine:26:

banunun arkadaslarımı var acep gene yok o olmayınca pek sessız oluyo buralar alısmısız

ben tüm gün gelemediysem mutlaka ya misafir vardır ya da evde değilimdir kuzummm yoksa hep burdayım

1500 iyi atlamışsınnn prenses ceza fikri birden yk oldu o yüzden afiyetolsun cnmm regl olman menüne yansımış

bugün telaşlısın anlaşılan Gülaycımm kolay gelsin bitanemmm kalabalık iftarların tadı bir başka oluyor

pozitif düşünüyoruzzz dur bakalım bugünkü koşuşturmacadan sonra mutlaka tatı gülecek yüzüne cnmm üstelik pilateste yapıyorsunn

geranmaliyi merak ettim tam tarifini isterim yengenin oruçtan gözü dönmüş anlaşılan 3 çeşite ne gerek varkitbrkler kuzum yememişsinnn

torrent ten indirmek istersen Eylülüm torrent adresi bulurum sana

bugün hiç ceza veremez oldum herkes öyle güzel spor yapmışkiii ceza kursağımda kaldı afiyetolsun cnmmm

bnede merakla bekliyorum sonuçlarını güveç iyi seçim

evet bızdıkım pilates kasları uzatıyor ve inceltiyor fakat yağ yakmak için kardiyo şart tempolu sporlar tercihe dilmeli arada yine pilates yapılabilir
bmi 26 nın altına düşünce yapabilirisn bitanem

cumaya kadar biraz daha sıkılaşsam hatta kilo versem ne güzel olur yaaaa. arkadaşın biriyle uzun zamandır görüşemiyoruz kpss den dolayı. bakalım ne diyecek. gerçi o pek bişe demiyor ama neyse

neden demiyokii kıskanıyomu yoksa

gayet güzel menün fazlasına gerek yok kuzum insan tıkanıyr zaten yeterde artar bile

helall olsun sindimmm hadi bakalımm inşala sonuna kadar devammm ebru çıta gibi kuzummm yapabildiğin kadar
ben de yapamıyorum açıkçası belimi ağrıtıyor

annem hemşire olduğu için şanslıyım ben eczaneden alıyorum direk yaptırıyorum iğnesi hiçte ağır olmaz bence kilo alacak olsam ben alırdım

dönüşümlü kullan bitanem

Kizlar dr. Gittim vitamin d ve b12 ignesi yaptirdim. Umarim artik yukselirde su isteksiz yorgun hallerden kurtulurum bi an once.

kesin daha enerjik olacaksın neslimmm

Bu haftaki hedefimi dusuk tutayim 64.5 olsun bugun yarin adet olcam bi siskinlik var ins arti cikmam

Kizlar nasilsiniz ? k.bakmayin fazla ugrayamadim su hastaliklardan kurtulamadik bir turluama daha iyi sayilim cok sukur bu haftada adet olcam bide ya birinden kurtulup birine geciyo

şükür gelmişsin leylacımmm biz iyiyiz şükür de snei mera ettik ne kusuru cnm benim hasta olduğunu biliyorduk bir an önce iyileşte dön aamıza inş geldimi üst üste gelir zaten

banu meyan kökünü ben kışın çok içerim sen nerden merak sardında başladın hayırmı

çok şifalı diye okudum meak ettim neslimm soğuk hoşuma gitti

neslimmmmm nettinnn diyeti geçtim herşeyden önce sen şeker hapı kullanıyorsun hem hap kullanıp hem dikkat etmezsen allah korusun pankreasın hiç çalışmaz ve insüline başlarsın yapma bitanemm helva arası dondurma mahvetmiştir senii dur gözünü korkutayım biraz daha bak şeker böyle devam edersen böbreklerine veya gözlerine vuracak annem o kadar dikkat etmesine rağmen %5 görüyor şu an lazer tedavisi gördü yıllarca ayrıca böbrekleride gitti sürekli diyetle 8 yıldır diyalzie girmiyor ama hiçbirşey yiyemiyor yapma ne olur bitanemm

Hoşgeldin cnm

Iphone dan gönderildi

hoşbudum Sindimmmm şükür geçmiş bitti

hoşgeldin kaptan

ay geçmiş olsun laptopuna inş hemen yapılır :)

Hoşbuldumm Fatmacım bir haftadan önce yapılmaz sanmıyorum servis çok yoğun samsngun neyse masaüsti var neyseki odamda olduğu için annem sıkılıyor yoksa bir sorun yok naptın tartıldınmı

tamam kaptan yemicem kurabiye filan merak etme hihi :)

o yengem zaten tatlı hastası yaa bide şeker hastası üstelik

çok basittir 2-3 yumurtayı isteğe göre 5 de olur :) kasede kırıp çırpıyoruz güzelce taze soğanları ince ince doğruyoruz içine yine çırpıyoruz sonra az yağ damlatılmış tavayı kızdırıyoruz, karışımı tavaya döküyoruz asıl püf noktası şu şimdi karışım yavaş yavaş pişerken bir kenarından spatulayla kaldırıp rulo gibi yuvarlıyoruz yavaşça rulonun altı üstü çevire çevire pişiriyoruz, pişince de dilimliyoruz ve hazıır dur daha önce yapıp resmini çekmiştim atiyim buraya

işte bu :)

Hoşbuldumm Fatmacım bir haftadan önce yapılmaz sanmıyorum servis çok yoğun samsngun neyse masaüsti var neyseki odamda olduğu için annem sıkılıyor yoksa bir sorun yok naptın tartıldınmı

samsungmu hmm iyiki varmış masaüstü
şimdi tartılıp gelcem kaptanım meraklar içerisindeyim zaten

Son düzenleyen: Moderatör:
şeker hastaları zaten yasak olduğu içinmidir bilmem aşırı düşkün oluyorlar bende bir ara öyleydim çok şükür kurtuldumm

ben taze soğanlı omlet yaparım onun gibi demekki sadece rulo değil tşkler cnmm ama resimde minik ekmek dilimleri gibi duruyor :44:

hadi tartıl gel bakalım bende listemizi getireyimmmm

Kızlarren sonunda girebildim ...net te sıkıntı vardır müşteri hizmetlerin aradık ,modemde sıkıntı varmış ,yeni modem takıldı yenı ayarlar falan ..
3gündur aklım hep burda

Dünkü menümü vereyim ;sahur;kkk
Iftar;1,5lahmacun ,1kase mercimek çorbası,7tane üzüm ,salaya ayran (bu sefer biyere davetliyik )
Spor;yok malesef
Su;4litre

Tum yazilari alintilayamadim.haklisin agzima almam daha. Zate bu gun sigarayla vedalaştim. Vitaminlerim sigaradan sonra dusmus baktim da gecmis tahlillere. Zikim olsun icmicem.sende birakmistin devam demi bu arada

Simdi misafir sonrasi temizlige girisiyom sonra ugrarim canlar

hoşgeldin feridem aleykümselam canımmm ohh modem net tamam kpss bitti misafirlerde azalmıştır bırakmam paçanı artıkk

afyetolsun cnmmm lahmacun küçükmüydü kuzum 1 den fazlası cısss çünküüü hadi herkes spora başladı sende başla ucundan bitanemmm

*** 6. TAKIM 370. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 81,9/ / / %)
EYLÜL SILA ( 66,8 / / / % )
ferideei ( 76,4 / / / % )
lisbeth93 (76,1 / / /% )
merinetya (77/ / / % )
miss_wong (74,4 / / / %)
neslihank4 (81,5/ / /% )
senasevval(56,8/ / /% )
Sindi564 ( 81,2 / / /% )
Tekaskim( 64,8/ / /% )

6. Takım Ortalaması : %

Simdi misafir sonrasi temizlige girisiyom sonra ugrarim canlar

kolay gelsin cnmmmm

bitanem nefsini köreltecek kadar al 2 çatal 2 lokma yeter ooo süper haberrr tbrk ederimmmm çok sevindim neslimmm bu kadar sağlık için uğraşıp sigara içmek akıl karı değil hakikaten harikasın cnmmm evet bende bıraktım şükür ünv de başlamıştım düşün şimdi nefes aldığımı hissediyorum inan

ben de baya azlttim ama tam birakamiyorum siz birden mi biraktiniz asamali mi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…