- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
beni misafir ve sporsuzluk yakmış olabilir. artı olursam çoook üzülürüm olurmuyumkiay oyle seyler getirme aklina lutfen bende aksam tartilcam bakalim artik
olumlama yapmayi unutma bu arada gozumden kacmadi bu haftaki hedeflerimiz ikimizin de ayniben buguun olumlamanin dibine vurcam sende yap bakalim yetisebilecek miyiz o rakama
cook sukur haber aldık ıyıymıs aksama döneraramıza
özellerde recetesız yapmıyo dıye bılıyorum ama ıyı yapmısın yalan söylemekle sonucta pembe yalan sayılır
o eski halimden eser yok simdi diyesim geldi benim ne guzel bizde bol bol oynardik lisede voleybol
okulda cok halay cekerdik sinifca canimiz sikilinca 1 arkadas turku soyler hepberaber eslik ederdik digeri de ogretmen masasini darbuka niyetine kullanirdio da bi cesit spor
valla yaptim oruclu oruclu inan cok terledim ben callenatics yapmistim onda bu kadar terlememistim birde cok rahat geldi bana ebru sanki beni gorurmus gibi konusuyodu valla
ayrica o hareketi ben yapsam havamdan gecilmezdi tum dunyaya duyurmustum kesin bu hareketi yapabiliyorum diye bi o hareketi yapamadim zaten ama sonra bu 14 gun gecsin ilk cd sini izlicem orda bunu nasil yapman gerektigini anlatiyomus ebru ablam
ayy su ailecek begenmediginiz yengeyi cok merak ettim
ama gercekten menun super cnm masallah su 3 litreyi nasil icebiliyosun yaaa iftardan sonravar mi bir formulu
ooo daha cok var zaten o krabiyeden cnm
kızlar selamlar
vallahi okumaya dalmışım size selam vermeden. ben bi sayfada güzel bilgiler buldum gene paylaşmak istedim
ağlık İçin Diyet Yapmak Yetmiyor! İşte Sağlıklı Yaşamın Kuralları
admin 28/04/2013 0
Sağlık için sadece diyet yapmak yeterli olmuyor. Ruhsal ve zihinsel sağlığımız da en az bedensel sağlığımız kadar önemli. 20.03.2006 tarihinde Haber Sağlık (http://www.habersaglik.com) sitesinde yayınlanan bu önemli yazıyı mutlaka okuyun.
devamı: http://beslenmebulteni.com/beslenme/?p=1147
Tunaydiiiinnnkızlar ben bugun ogleden sonra kV gitcem. Köye gideceğiz. Ben iftardan önce tartilamayacagim. Eve geç saate geleceğiz tarilsam tok olacağım. Aceba dün akşam iftardan önce tartilmistim. Onu mu yazsam bilemedim
Kızlar misafirlerim bu gün gittiler.pazar günü sevgili kuzenim ve minik kızı gelecek bayrama kadar kalacaklar.merakla onları bekliyorum
dün menu yazamamıştım.yazayım
16/7/14 menusu
sabah 15dk plates yaptım
klasik kahvaltı
öğle az bulgur pilav +taze fasulye+1 ekmek
akşam az bulgur pilav+karnıyarık+1 ekmek
bir minik dilim biskuvitli oudingli pasta
30dk yürüyüş+20dk yüzme
kizlarrrr kaptandan selamlar getirdim sizlere misafiri varmis ve yegeni laptopunu halletmis simdi servise goturcekmis ama aksam masaustunden girecekmis
ayrica bu aksam tartilmayi unutmuyoruz yarin sabah tartilacak olanlarda lutfen cok gec saat olmadan tartilip bildirim yapsinlar
kızlar costum plates yapıyorum ozlemısım kana kana spor yapmayı
Slm meleklerimmmmdün teyzeer kuzenler vardı sabahtan geldiler gece çok geç gittiler minik kuzenlerde laptopun ekranını kırmış sağlık olsun servise bıraktım ne zaman ararlarsa gidip alacağım artık masaüstünden devam geçmişe dalmadan bir slm vereyim deidmmm bakalım ne var ne yok
Slm meleklerimmmmdün teyzeer kuzenler vardı sabahtan geldiler gece çok geç gittiler minik kuzenlerde laptopun ekranını kırmış sağlık olsun servise bıraktım ne zaman ararlarsa gidip alacağım artık masaüstünden devam geçmişe dalmadan bir slm vereyim deidmmm bakalım ne var ne yok
dimi nerde o eski günler canım :) ahah süpermiş ne güzel eğlenceli oluyordur :)
devam edersen yaparsın bence o hareketi ben de yapamam heralde kafaya taktım köprü yapam lazım
merak edilcek birşeyi yok tatlım kendisi genelde herkesin aile işlerine karışır çok konuşur çok merak eder o yüzden pek hoşlanılmıyor kendisinden
teşekkürler, canım formülü derken ben zaten normaldede böyle içerim ama ramazanda daha bir içiyorum iftarını açmadan iç yemek aralarında iç mutlaka birşey yerken atıştırırken alışkanlık olmuş hep içerim :)
bana da gönder kısskaptan duymasın
teşekkürler canım okuyacağım şimdi :)
bencede öyle yap canım :)
afiyet olsun canım sporla yakmışsındır onu inş :)
a.s. :) ah bu yeğenler ve kurbanları laptoplar :)
ben iftara gitcem akşam dışarı çıkmadan tartılıp bildiririm olmadı sahurda bildircem
kızlar costum plates yapıyorum ozlemısım kana kana spor yapmayı
KIZLAR DOKTOR AHMET AYDINA SORMUŞLAR ODA D VİTAMİNİNİN İÇİLEBİLECEĞİNİ YAZMIŞ BAKIN BURADA
http://beslenmebulteni.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=2703
beni misafir ve sporsuzluk yakmış olabilir. artı olursam çoook üzülürüm olurmuyumki
evet bazan gerekli
cook sukur haber aldık ıyıymıs aksama döneraramıza
özellerde recetesız yapmıyo dıye bılıyorum ama ıyı yapmısın yalan söylemekle sonucta pembe yalan sayılır
ha bide atlamayım. ben dr.ahmet aydın nın sağlık form sitesine üye oldum. ( http://beslenmebulteni.com/forum/viewtopic.php?f=19&t=2647)
tahlillerimi bu formda yorumlattım.bana düşük dedi ondan sonra iğneleri sordum yaptırın dedi bi yolunu buldum yaptırdım darısı başına
kizlarrrr kaptandan selamlar getirdim sizlere misafiri varmis ve yegeni laptopunu halletmis simdi servise goturcekmis ama aksam masaustunden girecekmis
ayrica bu aksam tartilmayi unutmuyoruz yarin sabah tartilacak olanlarda lutfen cok gec saat olmadan tartilip bildirim yapsinlar
Kızlar misafirlerim bu gün gittiler.pazar günü sevgili kuzenim ve minik kızı gelecek bayrama kadar kalacaklar.merakla onları bekliyorum
dün menu yazamamıştım.yazayım
16/7/14 menusu
sabah 15dk plates yaptım
klasik kahvaltı
öğle az bulgur pilav +taze fasulye+1 ekmek
akşam az bulgur pilav+karnıyarık+1 ekmek
bir minik dilim biskuvitli oudingli pasta
30dk yürüyüş+20dk yüzme
Tunaydiiiinnnkızlar ben bugun ogleden sonra kV gitcem. Köye gideceğiz. Ben iftardan önce tartilamayacagim. Eve geç saate geleceğiz tarilsam tok olacağım. Aceba dün akşam iftardan önce tartilmistim. Onu mu yazsam bilemedim
ooo daha cok var zaten o krabiyeden cnm
Ohh masallah ablacim afiyet olsun. Bende yarin skinny jeanse baslamayi dusunuyorum. Nasil yordu mu seni?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bugunku menum :
sahur:
1 kase yogurt
icinde kirmizi biber ve nane ile 10 badem
iftar:
1 tabak nohut yemegi
2 lokma ekmek
2 lokma yagsiz lor peyniri (esim almis ama bizim lorla uzaktan yakindan alakasi yok hic begenmedim)
1 kurabiye
2 bardak form cayi (kayisiim bitti yarin markete gitcem o yuzden form cayi ictim)
(bugun hakikaten cok az yedim ama icimden gelmedi yemek aslinda 1 tane nektari yiyesim var dedim bosveryarin tartidan sonra yerim artik)
suyum simdilik 1 bucuk litre
spor:
ebru salli ile skinny jeans 1. seans (ayy ben bugun olcu almayi unuttum ya ayyuzlume al dedim kendim unuttum neyse yarin alirim artik)
Bende adet olduğumda spora başlarım diyordum da yok belim ağrıyor yok karnım ağrıyor diye diye yine yatışlardaydım
O magnum olmasaydı :18: ama deliricektim artık. Mutfağa geliyorum 1 tane dut alıp buzdolabına bakıp oturuyorum sonra tekrar aynısı derken artık ne olursa olsun yicem dayanamıcam dedim dondurmayı 2 dakikada bitirmişim ya
Aaa hemen kendini yaşlı yaptın
Çok çok seviyorum canım ya kokoreciŞubat ayında tekrar gelirsem hedefime ulaşmış olarak muhakkak kokorec yiyeceğim ekmek arası
Menümu yazıyorum :
Sahur :
1 muz
Yarim seftali
5 kiraz
Çeyrek misir
1 bardak süt
7 zeytin
1 lokmacik pide 1 tatlı kaşığı krem peynir
Iftar;
4 y.k sehriye li soğuk yoğurt çorbası
1 tabak taze fasulye yemeği
3 köfte
Kızartma yemedim
Bol semizotu ve salata
1 bardak reyhan şerbeti
1 bardak vişne suyu dünden olan şekersiz
1 lokma pide 1 küçük parça sucuk
1 avuç fındık
1 avuç yer fıstığı
3 lt su
1 saat tempolu yürüdük
1 bardak biberiye çayı
1 top dondurma yedimkülahından isirmadim ceza olarak 50 mekik yapacağım şimdi
banunun arkadaslarımı var acep gene yok o olmayınca pek sessız oluyo buralar alısmısız
İyi akşamlar herkeseBugün pek bir cıssslı bir gün oldu
Kahvaltı:
Tereyağda 1 yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
Az pide
Ara:
5 dut ve magnum mini beyaz :18::18::18:
İftar:
1 kase yayla çorbası
1 kepçe fasulye yemeği
1 kepçe etli mantı :18:
2 küçücük kavun
Ara:
1 tane stick Almanya çikolatası(Tek iyi yanı bitterliydi)
Spor: 1500 tane ip atlama
30 dakika yürüyüş
kocam gelmeden sarmamı sarar pişiririm diyordum ne güzel ama malesef yapraklarımın hepsi bozulmuş. sıcak olunca erimişler resmen. şimdi onu beklicem artık sahura kadar sararım heralde
sabah ta temizliğimi bitirecem. akşam iftardan sonra içli köftemi yaparım diğer güne de kalan yemekler offff ne çok işim var benim. ama her sene bir kere veriyoruz bu iftarı olsun o kadar değilmi. başka arkadaşlarım yokgurbet malum
menüm
sabah: sahanda yumurta, zeytin, tereyağ ve çok az pide
akşam: taze fasulye kavurması, salata, az pide
pilatesim de tamam sıvı almaya da devam. kendimi çok iyi hissediyorum ama tartı başka konuşuyor. üç gün önce gördüğüm rakamı geri istiyorum yaaaa
herkese iyi akşamlaar
sporumu yaptım geldim
çok fena bir gündü eğer kendi yemeğimi hazırlamasaydım bir sürü cısın kurbanı olabilirdim
ailecek hoşlanmadığımız yengem bizdeydi 3 çeşit tatlı getirmişneden bunlardan yemiyorsun dedi filan suyla doydum dedim geçiştirdim
Menümü yazayım
Sahur
Geranmali (yumurta rulosu kore yemeğidir içinde 2 tane yumurta var bide taze soğan), zeytin,salata,az fındık
İftar
Domatesli köfte, patlıcan salatası,şekersiz köy eriği kompostosu,1 hurma
spor:1 saat yürüyüş
3 lt su belki geçer
offya bız abımlerle ortak ınternet kullanıyoruz aıle koruma sıfresı yaptırmıstık bazı sıtelerde guvenlık uyarısı verıyo o sıtede oyle ebrunun platesını acamıyorum nasıl cözum bulunuyo bılmıyorum abıme sorayım yarın belkı sıfresı falan vardırda gırebılırım sıteye off nasılda platesım gelmıstıbende baska bıseler yapayım barı
menum
sabah 1yumurtadan omlet peynır zeytın 2dılım ekmek
öğlen salata 1kase tarhana yarım kase pudıng:26::26:
aksam 1kase yogurt az salata 1tabak barbunya
2bardak yesılçay 2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
200mekık 10dk twıst
30dk yuruyus
degilmi guvec yapayim en iyisi. kizlar dedigim davet ettigim arkadasla. birisi arminbercem:)))
popom falan baya duzlesti iki seasnsa duzlesti dedigim kalkti yani. selulit goruntusude epeyce toparladi. varya on dort gun sonrasini iple cekiyorum
canim zaten kardio yapmazsan kilo verilmez. pilatesi sıkılasmak icin yapiyorum. gerci kardio yapmis gibi kalp atislarim tavan yapiyo ama hayirlisi:)))
benim de 163 boyum
ya pilates cok guzel sikilastirir ama kilo vermeye bir etkisi yok benim anladigim kadariyla kilo fazlasi cok olunca da etkisi pek olmuyor demisti arkadasim bana sonra 1-2 kisiye daha sordum onlar da ole dedi ben de pilatese 70 e inince basliycam simdi erken diye dusunuyorum kendi adima
cumaya kadar biraz daha sıkılaşsam hatta kilo versem ne güzel olur yaaaa. arkadaşın biriyle uzun zamandır görüşemiyoruz kpss den dolayı. bakalım ne diyecek. gerçi o pek bişe demiyor ama neyse
arkadaşı aramıştım iftara bize gelin diye onlarda kv sinde kalıyorlar bir süreliğine gelemeyiz dedi. eşim tutturdu kv leri de gelsin. kv ve iki görümcesi var. sonra eşim birde başka bir aile var onları da çağır da hepsi birden çıksın aradan deditoplamda 15 kişi falan olacaz. ne halt edecem bilmiyorum nasıl altından kalkacağımı da. sözde yarın gelecez dediler az önce. iki ayağım bir papuca girmişti. sonra cuma ya aldılarda biraz rahatladım. kızlar menüye şunları düşünüyorum sizce nasıl
mercimek çorbası
pirinç pilavı
güveç
sarma
içli köfte
salata
tatlıyı hazır aldırırım heralde tabi son anda esmezse bana
onlara gittiğimiz zaman on çeşit yemek çıkarıyorlar. bende o kadar yapmak istemiyorum açıkçası, ziyan olacak çünkü biliyorum yenmeyecek. bu da azmı oldu ki bilemedeim
hadi beni tebrik edin kizlar alkis istiyorum kendimevalla tembelligii birakip basladim bugun ebrunun son videosuna insallah devami gelir dua edin bana sikilip birakmim aslinda sikilmadimda cunku cok ayrintili anlatiyo sagolsun
allahtan ogluma toplarin he ebatini almisiz hepsi isime yaradi plates yaparken
ama eger devamli yaparsam aletlerini almak isterim en azindan sadece lastigi lazim bana digerlerini halletim bendeki lastik cok siki anami aglatti yaparken
bitti cok sukur herseyi yaptim sadece kopruyu yapamadim ayyuzlum ve nesli siz o heraketi yapabiliyo musunuz cok merak ettim
merak edenlere kopru hareketini de ekledim ama ebru daha guzel yapiyo sanki bu fotodan
Eki Görüntüle 1191072
gecmıs olsun canım ıyıce ıyıleste don aramıza artık
recetesız yapıyolarmı o ıgnelerı ya ben saglık ocagına soyledım eczaneden alıp gelsem vururmusunuz dıye olmaz dedı.dvıtın damlasını verdı bana albunu gunde 5damla kullan ıyı gelıor dedı bebeklere verılıyorya ucretsız saglık ocaklarında ıste odamladan verdı.ıgnesı agır olur kalcanıyakar falan dedı.b12 benımde eksık doktor hapını verdı ama kılo aldırmaktan bahsedılıyohep bıraz cekınıyorum.ıgnesı daha ıyı galıba bende alıyım dıyorum ama nerde vurdurcam ığneyı sıkıntı orda
Hoşbulduuum cnm yok benim eşim getirdi Eki Görüntüle 1190813 Eki Görüntüle 1190814 bunlar cnm dönüşümlü mü alsam diye düşünüyorum :) 1 gün bu 1 gün diğeri diye yada sadece birini mi kullansam
Iphone dan gönderildi
Kizlar dr. Gittim vitamin d ve b12 ignesi yaptirdim. Umarim artik yukselirde su isteksiz yorgun hallerden kurtulurum bi an once.
Bu haftaki hedefimi dusuk tutayim 64.5 olsun bugun yarin adet olcam bi siskinlik var ins arti cikmam
Kizlar nasilsiniz ? k.bakmayin fazla ugrayamadim su hastaliklardan kurtulamadik bir turluama daha iyi sayilim cok sukur bu haftada adet olcam bide ya birinden kurtulup birine geciyo
banu meyan kökünü ben kışın çok içerim sen nerden merak sardında başladın hayırmı
kızlar kocaman günaydın
dün akşam ugrayamadım berbat menumu yazayım
15/7/14 menusu
sabah çörekotu ve 2 bardak su+ kefir
kah: klasik yumurtalı peynirli zeytinli yeşillikli+2dlm t.b ekmekli
öğle: kabak kavurma ayran 1 dlm ekmek
aksam: semizotu yemeği sarımsaklı yoğurtlu 1dl ekmek
kabaklı biber soğanlı bulgur pilavı koca bir tabak+1 lokma pide
gezmeye çıktık bi kase çekirdek+kagıt helva arası dondurma(
sporsuz ama akşam limanda bol gezmeli akşamdı
ayrıca menumun fenalığının farkındayım vicdan azabı duyuyorum banum ver cezamı
Hoşgeldin cnm
Iphone dan gönderildi
hoşgeldin kaptan
ay geçmiş olsun laptopuna inş hemen yapılır :)
duydum bileeetamam canım iftardan çnce tartılmayı unutmadığın sürece sorun yok şimdide tartılabilirisn iyi iftarlar kuzumm
geranmaliyi merak ettim tam tarifini isterimyengenin oruçtan gözü dönmüş anlaşılan 3 çeşite ne gerek varki tbrkler kuzum yememişsinnn
Hoşbuldumm Fatmacım bir haftadan önce yapılmaz sanmıyorumservis çok yoğun samsngun neyse masaüsti var neyseki odamda olduğu için annem sıkılıyor yoksa bir sorun yok naptın tartıldınmı
şeker hastaları zaten yasak olduğu içinmidir bilmem aşırı düşkün oluyorlar bende bir ara öyleydim çok şükür kurtuldummtamam kaptan yemicem kurabiye filan merak etme hihi :)
o yengem zaten tatlı hastası yaa bide şeker hastası üstelik
çok basittir 2-3 yumurtayı isteğe göre 5 de olur :) kasede kırıp çırpıyoruz güzelce taze soğanları ince ince doğruyoruz içine yine çırpıyoruz sonra az yağ damlatılmış tavayı kızdırıyoruz, karışımı tavaya döküyoruz asıl püf noktası şu şimdi karışım yavaş yavaş pişerken bir kenarından spatulayla kaldırıp rulo gibi yuvarlıyoruz yavaşça rulonun altı üstü çevire çevire pişiriyoruz, pişince de dilimliyoruz ve hazıır dur daha önce yapıp resmini çekmiştim atiyim buraya
Eki Görüntüle 1192046
işte bu :)
samsungmu hmm iyiki varmış masaüstü
şimdi tartılıp gelcem kaptanım meraklar içerisindeyim zaten
Kızlarren sonunda girebildim ...net te sıkıntı vardır müşteri hizmetlerin aradık ,modemde sıkıntı varmış ,yeni modem takıldı yenı ayarlar falan ..
3gündur aklım hep burda
Dünkü menümü vereyim ;sahur;kkk
Iftar;1,5lahmacun ,1kase mercimek çorbası,7tane üzüm ,salaya ayran (bu sefer biyere davetliyik )
Spor;yok malesef
Su;4litre
Simdi misafir sonrasi temizlige girisiyom sonra ugrarim canlar
Tum yazilari alintilayamadim.haklisin agzima almam daha. Zate bu gun sigarayla vedalaştim. Vitaminlerim sigaradan sonra dusmus baktim da gecmis tahlillere. Zikim olsun icmicem.sende birakmistin devam demi bu arada
kolay gelsin cnmmmm
bitanem nefsini köreltecek kadar al 2 çatal 2 lokma yeter ooo süper haberrr tbrk ederimmmm çok sevindim neslimmm bu kadar sağlık için uğraşıp sigara içmek akıl karı değil hakikaten harikasın cnmmm evet bende bıraktım şükür ünv de başlamıştım düşün şimdi nefes aldığımı hissediyorum inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?