Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sweetcim dün canım portakal suyu ile nektari çekti dedim tartılayım o zaman yerim bugun hakettim ama dimi cnm :)

Son düzenleyen: Moderatör:

evet toparlamaya başladın süpersinnn tatlımmm Gülayı merakla bekliyorummm hmmm evet okudum gideceğini bildirmini görmeyince şaşırdım özelden atmış demekkii

Sweetcim dün cnm portakal suyu ile nektari çekti dedim tartılmayım o zaman yerim bugun hakettim ama dimi cnm :)

hakettin tabiki Sindim ama ikisi aynı anda olmaz birini sahurda birini iftarda tüket cnm benim ramazan olmasa portakal suyu çok cıs ama napalım hoşgörü ayı

evet toparlamaya başladın süpersinnn tatlımmm Gülayı merakla bekliyorummm hmmm evet okudum gideceğini bildirmini görmeyince şaşırdım özelden atmış demekkii
Ben söyledim cnm listeye eklerken hemen bakarım diye sayfa aramamak için

Evet suan online dı bende cok merak içindeyim ayyuzlumu

hakettin tabiki Sindim ama ikisi aynı anda olmaz birini sahurda birini iftarda tüket cnm benim ramazan olmasa portakal suyu çok cıs ama napalım hoşgörü ayı
Evet öyle yaparım artık cnm ama %100 saf sıkılmış o da mı yasak

Bu bu sorim aynı sınavda öğretmenim istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz gibi oldu yAni nedenini biliyorum Ama belki bi umut soruyorum :)

Evet öyle yaparım artık cnm ama %100 saf sıkılmış o da mı yasak

Bu bu sorim aynı sınavda öğretmenim istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz gibi oldu yAni nedenini biliyorum Ama belki bi umut soruyorum :)

malesef cnmm sıkıldığı anda direk şekere dönüşüyor meyveler kıyamam sana keşke kilo yapmasa ve sağlıklı olsa da bende izin versem cnm benimm bunun yerine portakalın kendini yesen daha iyi ama cnn çekmiş bi kere ama bak dikkat edince ne güzel gidiyor değilmi birde hedefine ulaştığını düşünnn ne kadar mutlu olacaksın

ahhh cnm simdi tlf da ben ilk basladigim haftadan beri yaziyorum bildirimlerimi en son 9.100 kilo vermisim ama sonrasinda bian birsey oldu dikkat edemedim ama yaklasik 3 hafta sonra toparladim yine yoksa benim suan 78 lerde olmam lazimdi evet bu hafta dikkat etmeye calistim ve oldu cok sukur ramazan biraz susuzluktan zorluyo valla cok zor tutuyorum kendimi en son bir basagrisi oluyo ki allahim dayanma gucu ver diye dua ediyorum benim burun biraz sikintili hep agzimdan nefes aliyorum mecburen agzimda cok kuruyo ve su icesim geliyo birde aliskanlik var uyanir uyanmaz su icmek bakalim az kaldi zaten bitmesine ramazanin insallah spor da yapabilirim sonrasinda ip atlamayi dusunuyorum valla bugun de ebrunun videosunu yaptim ama offf nasil agrim var dun bu kadar degildi sanki bacaklarimda sis bir top var resmen birde nesli sanirim dikkat edin kas olmasin dedi ama plates yaparken sanirim gunde 1 seansla kas olusmaz dimi
bu arada kilo cetvelimi de degistridim

Gecen ay yaptıgım vücut ölçümleri ile bu ay ki ölçülerimin sonucları kızlar :)

Iphone dan gönderildi

tabi bazi hareketleri yordu ama sanirim onceden callenatics yaptigim icin bekledigim kadar bi zorlama olmadi bende yada yarin acisi cikacak bilmiyorum simdilik iyiyim ve oruclu oruclu bile cok rahat yapiliyo cnm tavsiye ederim

Oruç tutarken yaptığım tek sporum yattığım koltuktan karşı koltuğa geçmek

*** 6. TAKIM 370. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 81,9/80,4 / 1,5/1,83 %) hedef kilosunu 75 olarak revize etmek istiyor
EYLÜL SILA ( 66,8 / / / % )
ferideei ( 76,4 / / / % )
lisbeth93 (76,1 / / /% )
merinetya (77/ 76,4/ 0,6/ % 0,78)
miss_wong (74,4 /73,5 /0,9 / % 1,21)
neslihank4 (81,5/ / /% )
senasevval(56,8/ / /% )
Sindi564 ( 81,2 / 80,2/ 1/%1,23 )
Tekaskim( 64,8/ / /% )

6. Takım Ortalaması : %

ya kizlar kusura bakmayin her hafta yuzdem dogrumu demekten utaniyorum ama aklim sanki bende degil
yuzdem dogru mu

Son düzenleme:
Ben geldim ama bu sefer de herkes yemekte sanırım.

Sabah:
Yoğurt içine pul biber
Domates salatalık peynir
4 ceviz

Akşam:
1 hindi külbastı
El içi kadar köy ekmeği
Domates salatalık peynir
Az tereyağı
4 tane fındık

Spor yapamadım hiç halim yok

Bende kilomu söyliyim ama kahvaltıdan sonra tartıldım. Anca aklıma geldi. Yarın söylesem çok geç kalkıyorum malesef.

Geçen hafta ki kilo:56,8
Bu haftaki:55,9(55 i ucundan görebildim )
Yüzdeyi yanlış hesaplamadıysam 1.58 olması lazım

slm kızlar offff çok kalamayacam. işler beni bekler. gördüğünüz üzere geçen yaptığım hatanın bedelini hala 7 li rakamları göremeyerek ödedim. ama uslandımmı yok.
bu gün yine ufacık minicik çok zararlı bir kaçamağım var.

menüm
sabah: sucuklu yumurta, zeytin, tereyağ, az pide
akşam: iki içli köfte, 1 bardak kola, bol su
çok susuz hissediyordum eşimde kola içermisin dediğinde hayır diyemedim. çok özür dilerim kızlar

Hoşgeldin ablacım olsun bu hafta 7 li rakamları göremediysen haftaya görürsün. O minicikler zaten hep kaldırılmalı

bu gün eşim bayrama iki gün kala memlekete gideriz bayramı geçirince de kozaklıya kaplıcalara gideriz dedi. ayyy acaba bayrama kadar 7 li rakamlara gelebilirmiyim, gelebilirsem neresinde olurum, birde ne giyecem kafamın içinde bir sürü soru. eşim bu günlerde çık alış veriş yap dedi. ama benim içimden hiiiiç gelmiyor. biraz daha zayıflasam da öyle alsam diyordum:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…