- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Sagol cnm sonunda valla 1 kilo gitti kac haftadır sapıttım da neyse toparlıyorum galiba :) hemde mutfakta tartıldım bu sonuc çıktı :) düz zemin :)
ayten akşama kaynanasına gitcekti dün tartıldım özelden yazdı bana bende paylaştım :)
Sweetcim dün cnm portakal suyu ile nektari çekti dedim tartılmayım o zaman yerim bugun hakettim ama dimi cnm :)
Ben söyledim cnm listeye eklerken hemen bakarım diye sayfa aramamak içinevet toparlamaya başladın süpersinnn tatlımmmGülayı merakla bekliyorummm hmmm evet okudum gideceğini bildirmini görmeyince şaşırdım özelden atmış demekkii
Evet öyle yaparım artık cnm ama %100 saf sıkılmış o da mı yasakhakettin tabiki Sindim ama ikisi aynı anda olmazbirini sahurda birini iftarda tüket cnm benim ramazan olmasa portakal suyu çok cıs ama napalım hoşgörü ayı
Evet öyle yaparım artık cnm ama %100 saf sıkılmış o da mı yasak
Bu bu sorim aynı sınavda öğretmenim istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz gibi oldu yAni nedenini biliyorum Ama belki bi umut soruyorum :)
ahhh cnm simdi tlf da ben ilk basladigim haftadan beri yaziyorum bildirimlerimi en son 9.100 kilo vermisim ama sonrasinda bian birsey oldu dikkat edemedim ama yaklasik 3 hafta sonra toparladim yine yoksa benim suan 78 lerde olmam lazimdi evet bu hafta dikkat etmeye calistim ve oldu cok sukur ramazan biraz susuzluktan zorluyo valla cok zor tutuyorum kendimi en son bir basagrisi oluyo ki allahim dayanma gucu ver diye dua ediyorum benim burun biraz sikintili hep agzimdan nefes aliyorum mecburen agzimda cok kuruyo ve su icesim geliyo birde aliskanlik var uyanir uyanmaz su icmek bakalim az kaldi zaten bitmesine ramazanin insallah spor da yapabilirim sonrasinda ip atlamayi dusunuyorum valla bugun de ebrunun videosunu yaptim ama offf nasil agrim var dun bu kadar degildimalesef cnmm sıkıldığı anda direk şekere dönüşüyor meyvelerkıyamam sana keşke kilo yapmasa ve sağlıklı olsa da bende izin versem cnm benimm bunun yerine portakalın kendini yesen daha iyi ama cnn çekmiş bi kere ama bak dikkat edince ne güzel gidiyor değilmi birde hedefine ulaştığını düşünnn ne kadar mutlu olacaksın
aaa ben once 78 yazdim sonra yanlis olur diye sildimrenkeler takılma bebişim en son dzüenleriz ama yüzdeleri kontrol etmen lazım bitanemm aytenin yvarlama sonucu 0,78 oluyor mesela
olsun minikmiş zaten canım aklında kalmamış oldu hem :) yani yaşlı değilim de senden yaşlıyım o anlamda
Eki Görüntüle 1192160
Gecen ay yaptıgım vücut ölçümleri ile bu ay ki ölçülerimin sonucları kızlar :)
Iphone dan gönderildi
tabi bazi hareketleri yordu ama sanirim onceden callenatics yaptigim icin bekledigim kadar bi zorlama olmadi bende yada yarin acisi cikacak bilmiyorum simdilik iyiyim ve oruclu oruclu bile cok rahat yapiliyo cnm tavsiye ederim
slm kızlar offff çok kalamayacam. işler beni bekler. gördüğünüz üzere geçen yaptığım hatanın bedelini hala 7 li rakamları göremeyerek ödedim. ama uslandımmı yok.
bu gün yine ufacık minicik çok zararlı bir kaçamağım var.
Hoşgeldin ablacımolsun bu hafta 7 li rakamları göremediysen haftaya görürsün. O minicikler zaten hep kaldırılmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?