Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

anam ne yaptıysam ticker . dan sonrasını görmedi illa 80 olarak gösterecem seni diyo. bende sesimi çıkarmadım ilk hedef tamam sıradakiiii

Bende bayılırım Zumba kadar olmasa da bu da süper egzersiz valla

Ben geldimmmm

bencede kalmaz prensesimmm süper mişş bunu yapsak bel mel kalmaz heralde

inşallah canım ya. haftaya görsem bir de göbek atacam. kesin hafta sonu adet olacam her xyerimi sivilceler aldı ya

adet olmazsan büyük ihtimal görürsün ama 1,5 kilo süper gitmiş yine Gülayımm harikasın

yani zayıfladıktan sonra alırsın daha güzel olur gelirsin trabii 500 gr verdinmi gelsin 7 li rakamlar

menüm
sabah: sucuklu yumurta, zeytin, tereyağ, az pide
akşam: iki içli köfte, 1 bardak kola, bol su
çok susuz hissediyordum eşimde kola içermisin dediğinde hayır diyemedim. çok özür dilerim kızlar

özürdileme olmuş birkere dürüstlüğün için tşkler ayrıca napalım birn top dondurma yerine sayarız gerçi dondurma daha sağlıklı kolaya göre

telafi edersin bu kadar haksızlık etme kendine çok güzel vermeye başladın maşallah

söyle tabiii söyle yarın rahat rahat uyursunnn 900 gr süpersin prensesim maşallah doğru hesaplamışsın canımm

afiyetolsun prensesimmm spor yapmışsın ya bir koltuktan diğer koltuğa

doğru bitanemmm utanılacak ne varki harikasın siz verin kiloları yeterki en zor olan bu

Oruç tutarken yaptığım tek sporum yattığım koltuktan karşı koltuğa geçmek

alemsinnn çok güldümm

Eki Görüntüle 1192160
Gecen ay yaptıgım vücut ölçümleri ile bu ay ki ölçülerimin sonucları kızlar :)

Iphone dan gönderildi

belden süper gitmiş Sindimmm 1 ay sonrayı merake diyorum

aaa ben once 78 yazdim sonra yanlis olur diye sildim

evet ilk yazdığın doğruymuş

10 kaldı şükür sindimmm yok cnm kas oluşturmak o kadar kolay olsa keşke korkma canımm hadi artık minimum kaçamaklaerla hedefe ulaşalım olurmu kuzummm kaybedecek zamanın yok artık

anam ne yaptıysam ticker . dan sonrasını görmedi illa 80 olarak gösterecem seni diyo. bende sesimi çıkarmadım ilk hedef tamam sıradakiiii

virgül koyunca kabul etmiyor cnm illa nokta olacak olsun 400 gr zaten haftaya yolcu hepinizin tickerları süper olmuş bu arada

hiçte değilll bence 10 ar dk da oryantal yapabilirsin insan oynamaya oynamaya unutuyor hakikaten hem pratik olur

Bende bayılırım Zumba kadar olmasa da bu da süper egzersiz valla

aynenn cnmmm hastayımm bende oryantale

*** 6. TAKIM 370. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 81,9/80,4 / 1,5/1,83 %) hedef kilosunu 75 olarak revize etmek istiyor
EYLÜL SILA ( 66,8 / / / % )
ferideei ( 76,4 / / / % )
lisbeth93 (76,1 / / /% )
merinetya (77/ 76,4/ 0,6/ % 0,78)
miss_wong (74,4 /73,5 /0,9 / % 1,21)
neslihank4 (81,5/ / /% )
senasevval(56,8/55,9/0,9 /%1,58 )
Sindi564 ( 81,2 / 80,2/ 1/%1,23 )
Tekaskim( 64,8/ / /% )

6. Takım Ortalaması : %

yalnız banu bakarmısın olaya sindinin de benim de kilolar nerdeyse eşit hedefler eşit. maşallah bakalım hangimiz önce varacaz
burdan da ayrılamıyom bir iş yapıyom bir buraya geliyom birazdan elim içli köfteye girecek o zaman gelemem heralde

nokta da denedim virgül de illa 80 dedi. bende olsun bari dedim. iki güne kadar kısmetse oluruz inşallah
vallahi unuttum nasıl yapıldığını oryantalin. oynamaya kalkışsam çocuklar canavar geldi diye kaçışırlar

Onu spor olarak sayıyorsak hepinizi tek geçerim

hareket harekettir değilmi

müziği duyunca hatırlarsınnn bisiklete binmek gibi gerçi ben bisiklet binmeyi de bilmiyorum

evet hakikaten süper oldu ikinşzde aynı hafta mezun oluyormuşsunuz keşke yakın olsakda hep birden yapıversek köftelerini

teklifin yeter kuzum benim. şimdi biraz daha iç ve hamur daha hazırlıyorum önceki gözüme az göründü. inşallah çabuk biter. dün sarmalar sabah ezanına yakın bitmişti. bu gün daha pilatesimi de yapamadım. inşallah çabuk biter pilatesimi yaparım.

Annem yarın sana bayramlık almaya çıkalım bayrama 2-3 gün kala çıkınca bir şey kalmıyor dedi. Ama ben bakmak istemiyorum Stres yaptım iyice ya

yetmemesindense artması iyidir kuzum kolay gelsin fazla olursa atarsın buzluğa off ya komşun yardım etseydi ya sarmaya belin kopmuştur yarın çok yorulacaksın bence bugün pilatesi yapma Gülaycımm

oo süpersin tatlı incecik olcan bu gidişle
ısallah hepımız oluruz dal gıbı
hosgeldın canım tamın ettık mısafır olayını yoklugun cook bellı oluyor
Eylülüm Ebru nun videosu Youtube tada var eğer açamazsan o siteden Youtube ta var Ebru şallı skinny Jean'a yaz

Iphone dan gönderildi

canım ben youtubedan acmaya calıstım ama 40snlık bı vıdeo cıkıyo karsıma eger you tube dan lınk yollayabılırsen cok sevınırım.aıle koruma sıfresınden dolayı dıger sıteden hıc acamıyorum malesef.bende bugun karın egzersızlerı olan ebruyla plates yaptım yarımsaat

Dün iftarda herkes çok zayıflamışsın dedi ama artık yarın anyayla konya belli olucak :18:

ne güzel işte canım zayıf olmana rağmen zayıfladığın görünüyor. bayramlık banada dert oldu. ben bayrama iki gün kala alacaktım. şimdi planlar suya düştü. ya daha çok zayıflarsam ve aldıklarım haral gibi kalırsa üstümde. öte yandan hiiiiç giyecek bişeyim de yok. eski harallarla idare ediyom ama onlarda belimden düşüyo

Dün iftarda herkes çok zayıflamışsın dedi ama artık yarın anyayla konya belli olucak :18:

bence sen kendin bile şok olacaksınnn güzel güzel ciciler beğen bakalım

tşkler bitanemmm hepimizin yokluğu belli oluyor

370.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1189705 Eki Görüntüle 1189711

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]:2:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[TABLE="class: grid, width: 500"]
[/TABLE]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189712 Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189713

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…