Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bayramın 1. Günü 75 kg olmayı çok istiyorum bunun için çok sıkı bir dönem başlayacağım kendime

gunaydın kızlar ınternetım kopuyo nıye anlamadım kılomu yazayım eger bırden koparsa lutfen benım ıcın ekleyın lısteye 66.5 300gr gıtmıs

hakıkaten oyle acaıp ter attım ve busabah özellıkle bacaklarım cook agrıdı bıde 7.30da kalkıp yuruyuse cıktım 1 saat suan hemen bacaklarrımı naltına yastık koyup uyumak ıstıyorum agrıyolarbazı hareketlerı zorladı benı ama callen daha sıkıcıydı bence mesela selülit savar hareketlerı vardı ben yappamadım belımm saglam degıl ondanmı bılmem cook belım agrıdı yapamadım.göbek savarı bende denıyeyım bendede göbek var malesef.duzenlı yaparsak sonucıyı olcak bence vucudu kasları guzel calıstırıyo.bıde mekık eklemek lazım bunlara bence

cook sukur ınternetım kopmadan kılomu yazabıldım 300gr gıtmıs ama buhafta uzulmıycem cunkı spra agırlık vermeye basladım belkı az az gıtcek ama olsun ıncelıcem buna ınanıyorum stres yapmıycam artık.olumlama zamanı zayıflıyorum zayıflıyorum baya zayıfladım zayıflıyorumm

*** 6. TAKIM 370. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 81,9/80,4 / 1,5/1,83 %) hedef kilosunu 75 olarak revize etmek istiyor
EYLÜL SILA ( 66,8 /66.5 / 0,3 / 0.45% )
ferideei ( 76,4 / / / % )
lisbeth93 (76,1 / / /% )
merinetya (77/ 76,4/ 0,6/ % 0,78)
miss_wong (74,4 /73,5 /0,9 / % 1,21)
neslihank4 (81,5/81,2 /0,3 /%0,37 )
senasevval(56,8/55,9/0,9 /%1,58 )
Sindi564 ( 81,2 / 80,2/ 1/%1,23 )
Tekaskim( 64,8/ / /% )

6. Takım Ortalaması : %

bende bildirim yapayım dedim. verimsiz bi haftaya ragmen -300 görmek beni çok mutlu etti kızlar. bu gün spora başlıcam işallah

Son düzenleme:
kızlar kocaman günaydın
17/7/14 menum
kalkınca çörekotu ,kefir ve 2 brd su
sabah klasik kahvaltım
öğle taze fasulye+1,5 dlm ekmek
aksam az salata karnıyarık az pilav yarım dilim ekmek
bol temizlik ev işi arkasından pestil gibi 10 da yatmaca :)))

Gecen haftaki kilom 64.8
Bu haftaki kilom 64.5
Yuzdesi 0.465
K.bakmayin kizlar adet oldum sanirim o durumdan fazla gitmedi kismet gelecek haftaya ins

ben senin paylastigini henuz okuyamadim cnm bende iyiym nolsun ayni iste dun ebrunun videosuna basladim
sen yoksun bugunlerde gitmis misafirin ama yenisi gelcekmis zor oluyodur hem misafir hem is

aa ne guzel bsaka doktorada sormus oldun ama iyi midir dogru mudur bastan savma amacli olmasin

canım dr. ahmet aydın türkiyede hatrı sayılır önde gelen beslenme uzmanlarından birisi elbette yorumları benim için çok değerli. karatay maratay çıkmadan önce adam taş devri doğal beslenme diye yırtındı kitaplar yazdı davalık oldu yılmadı. her neyse baştan savma değil tam yeri anlayacağın. :)
canım ben o köprüyü topla yapıyorum resimdeki tarzda. benim oturduğum sitenin fitnes salonunda plates dahil hemen hemen tüm fitnes aletleri var o yuzden o kocaman topu evde kullanmak zorunda kalmıyorum ama sen bi top edin canım zor hareketleri topla yaparsın.

Bende yapayim boyum 164 kilo 64.5
Gogus 95
Gogusaltindan yani migde bolumunden olctum 81
Basenlere yakin yani cogunlukla yag toplayan migde alti
bel olcumu 86
Basen 95
Sag&sol basen 57
Sag&sol kol 30
Kollarda var iste gitmiyo annam

ben de baya azlttim ama tam birakamiyorum siz birden mi biraktiniz asamali mi :26:
canım ben 2 sene ağzıma almamıştım o zamanlar aniden bıraktım hiç içmemişçesine canımda cekmedi zorlanmadım.
şimdi bırakma sebebim sigaranın ins.direncime ve ve d vitaminimi olumsuz etkilerini öğrenmemden kaynaklı.
dün 16 dan beri ağzıma almadım ama şu an canım istiyor kendimi buralara kaptırıp unutmaya çalışıyorum

3, olmuşuz genel 6 aylık sıralamada tbrkler meleklerimmm
wawwwww bunda emeğin büyük canım

Eki Görüntüle 1192160
Gecen ay yaptıgım vücut ölçümleri ile bu ay ki ölçülerimin sonucları kızlar :)

Iphone dan gönderildi

sindim ayyüzlüm beni geçtiniz tebrikler
banada yuh kaldım geride kaplumbağa gibi :26: :26: :26: :26:
ama haftaya yakalıcam sizi naberrrr

ayyuzlum0211 ( 81,9/80,4 / 1,5/1,83 %) hedef kilosunu 75 olarak revize etmek istiyor
lisbeth93 (76,1 /75.8 /0.3 /%0.39 )
Tekaskim( 64,8/ / /% )

kusura bakmayin takimin ortalamasini baya bir olumsuz etkiledim...

acikcasi su an cok sinirliyim kendime ve moralim bozuldu koca hafta 300 gr gitmis ve toplami belki 1 tabak bile etmeyecek meyve disinda koca hafta hicbir kacamagim olmadi kacamagi birakin 2 gun falan aksam yemegi bile yemedim spor yaptim neden boyle oluyor bilmiyorum... cok sevkim kirildi su an kendimi yemege vurmak istiyorum ciddi manada elime gecerse yemek istiyorum

neyse demek boyle olmasi gerekiyormus ama dedigim gibi cok kotu hissettim kendimi..

hepinizi de cok tebrik ederim cok guzel kilolar vermissiniz

Son düzenleme:

Günaydın meleklerimmmmm

bızdıkımmmm ne kusuru her hafta aynı hızda gitmezki bitanemmm geçen hafta rekor kırmıştın bu haftada gayet iyi bence sakınnn moral bozmak yokk fakat meyve inan bana kilo vermeyi çok etkiliyor ne kadar masum görünsede akşam yemeklerini ne olur atlama en azından çorba veya salata mutlaka tüket vücudun kıtlık moduna girip enerji harcamayı durdurmasın lütfen kendini kötü hissetme az olsun öz olsun sloganımız buydu unutma tbrk ederim cnmm

ilk 3 günü atlattınmı tamamdır neslimmm birde bol bol dereotu tüket cnmm hadi bakalım gelsin sğalıklı yaşam lütfen yuh muh o ne öyle ben gayet memnunun az gitsin öz gitsin kuzummm değerlerin yükselsin bak nasıl atak yapacaksın cnm benim

Bende yapayim boyum 164 kilo 64.5
Gogus 95
Gogusaltindan yani migde bolumunden olctum 81
Basenlere yakin yani cogunlukla yag toplayan migde alti
bel olcumu 86
Basen 95
Sag&sol basen 57
Sag&sol kol 30
Kollarda var iste gitmiyo annam

bunları kaydet leylacım hedefine ulaşınca tekrar ölç fark naısl olacak acaba kuzum kollar en zor incelene yerler ağırlıkla çalışmak laızm gidiyor ama sıkı çalışma şart nasıl oldun iyimisin

evet ahmet aydın hakikaten çok mantıklı doğal beslenme konusunda bence otorite ama Canan abalama da karatay maratay deme neslim küserim bak

Gecen haftaki kilom 64.8
Bu haftaki kilom 64.5
Yuzdesi 0.465
K.bakmayin kizlar adet oldum sanirim o durumdan fazla gitmedi kismet gelecek haftaya ins

adetten dolayıdır cnm benim üstelik hastaydınn az olsun öz olsun gayet iyi

ekmek yersen pilay yeme neslim pilay yersen ekmek yeme ikiside şekerini zıplatır afiyetolsun cnmm

ıoınsallah canım olmıycak sey degı acep bende 65 olabılırmıyımkı 1.5 kılom kaldı:44::44:

şimdi bu olumlama oldumu kuzummm

evetttt işte buuuuuuuu

hakikaten helall sana gece yapacağını düşünmemiştim açıkçası sabahta yürümüşsünnn düzenli yapınca sonuç mükemmel olacak
mekik ve squat ekleyin bencede

Bayramın 1. Günü 75 kg olmayı çok istiyorum bunun için çok sıkı bir dönem başlayacağım kendime

neden olmasın bitanemm 1,4 kilo spora asıldınmı olmaman mümkün değil

afiyetolsun bitanmemmm 3 yumurtalı omlet maşallahh ayrıca portakal suyu içmediğin için tşk ederim sindimmm iftara salata ekle bitanem bağırsaklarını çalıştırsın

afiyetolsun cnmmm mangalın yanında salata da tüketseydin süper olurdu

3 martta içtin en son kolayı demekkkk peki eksikliğini hissediyormusunnn bence hayırr elbette mezun olacaksınız kuzummm

rica ederim cnm benim hakikaten tbrk ederim Eylülüm ben gec gece yapacağını sanmamıştım hareketleri sevmen güzel beline de zararı yoksa devam kuzummm

Herkese iyi sahurlar canlarım. Kusura bakmayın ugrayamadim.
Geçmiş iyiyim okuyacağım

ne kusuru bitanemmm gezmedeydinnnn

evet öyle oldu kaptanım :)

çok güzeldi teşekkürler :)

görüşürüz canımmm

iyi geçmesine sveindim canımmm

Tekaskim( 64,8/64,5 /0,3 /%0,46 )

kizlar masallahimiz var hic eksimiz yok sulur 300 gr en dusuk veren. insallah sporlarimiza da basladik daha cok gidecek yaglarimiz. kimse umutsuzluga dusmesin. ozellikle lisbeth lutfen kendini yemege vermek gibi bir hata yapma. haftaya daha iyi olacak. ve ayrica yemekten kisman vucudu kitlik moduna sokmus olabilir. yemeklerini duzenli ye sporunu yap vucudun eninde sonunda kilo vermek zorunda kalacak bitanem. ben aylarca karataya uygun beslenmeye calistim. ama dedigin gibi yuz gr larla kilom gitti. ama son bir ayda masallah bes bucuk kilo gitti nerdeyse. ha korkmuyormuyum geri gelir diye deli gibi korkuyorum ama simdilik sevincliyim. hic bise yapmasaydin homini girtlak yeseydin gidecekmiydi hayir daha bile alacaktin hic degilse uc yuz gitmis. bardaga dolu tarafindan bak canim benim.

Hoşgeldin Gülayımmm işleri kolayladınmı evet maşallahımzı var bitanemmm sakın korkma dikkat ettikten sonra sporunu yaptıktan sonra gelmez gidenler

Hoşgeldin Gülayımmm işleri kolayladınmı evet maşallahımzı var bitanemmm sakın korkma dikkat ettikten sonra sporunu yaptıktan sonra gelmez gidenler

ince isler kaldi banucum tozlar ve oyuncaklar gibi. yemekleri de ogleden sonra baslasam yetistiririm heralde. patlicanlarimi dograyip tuzlu suya bastim. sarmami buzluktan cikardim. artik dila birakirsa islerimin geri kalani gec olmadan yapacam malum saatler ilerledikce aclik ve susuzluk halsizlige donusuyor.

ferideei ( 76,4 / / / % ) malesef sabit ....
Tekaskim( 64,8/64,5 /0,3 /%0,46 )

Kilo vermem durdu !napıcam bilmiyorum çok üzgünüm ,bişiy yesem için yanmıcK ,sinirim bozuldu ciddn ,2haftadır gram gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…