*** 6. TAKIM 370. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 81,9/80,4 / 1,5/1,83 %) hedef kilosunu 75 olarak revize etmek istiyor
EYLÜL SILA ( 66,8 /66.5 / 300gr / 0.45% )
ferideei ( 76,4 / / / % )
lisbeth93 (76,1 / / /% )
merinetya (77/ 76,4/ 0,6/ % 0,78)
miss_wong (74,4 /73,5 /0,9 / % 1,21)
neslihank4 (81,5/ / /% )
senasevval(56,8/55,9/0,9 /%1,58 )
Sindi564 ( 81,2 / 80,2/ 1/%1,23 )
Tekaskim( 64,8/ / /% )
6. Takım Ortalaması : %
valla 1 gun once bende ayni senin gibiydim
ben en son ne zaman icmistim yanlis hatilamiyorsam 3 martta kaynimin dogum gununde icmisimdir ictiyssem kola
ayy sevinsen mi uzulsen mi bilemedin dimi cnm ahh su kilolar ama insallah o zamana kadar 2 kilo daha vermis olursun cnm benim zaten hedef koymustuk ramazan sonuna kadar 78-79 olmamiz gerek diye bak ne kaldi ki simdi bu hedefe insallah haftaya 79 u gorcez cnm stress olma gittigin dogru yoldan devam ama inan bende ayni durumdayim kiyafet almam lazim beklim diyorum bosver bende bayrama 2 gun kala alisveeris yapcam insallah bakalim bende hedef tukiyeye gelene kadar 75 insallah olcak cnm
bende sana eslik ederim ok belki bende gorurum
himmmmmmmm ok gerci ben nokta koyuyorum demek ki cetvel bile seni daha cok motive etmek istiyo bunu bir isaret olarak gorelim cnm
kiz yarama basma
beni asil fistekleyen nedeni hatirliyorsun heralde dimi ama az kaldiinsallah
evet cnm az kaldi
yaa hakikaten belden baya gitmis masallah bana yeni farkettim en cok istedigim zaten gobis gitsin cok istiyorum zaten bakarsaniz normal vucut olculerine basen ve gogus 44 beden mi 42 beden mi ne ama gobek en buyugunu bile gecmis olarak gordum
bakalim 17 agustos ta da olcer bakarim unutmazsam
ayy evet yaa ama biz yakinlastikca daha bo motive oluyoruz cnm farkinda misin nesliyi de merak ediyorum onunda hedefi ayni
ama insallah hepimizde ulasiriz en yakin zamanda
waw bu kadar da iddalisin demek cnm merak ettim
ayy insallah mezun olcagimiz gunleride goruruz cnm
ayy ben ekledim sanmisim cnm kusura bakma
http://www.youtube.com/watch?v=KWVR3cb9RYc
iste burda cnm kolay gelsin
valla ben idareten 1 tane bisey almayi dusunuyorum
kiz sende 500 gr min hesabini mi yapiyosunilk sen mezun olcaksin masallah cnm
sagol cnm bnm
sagol cnm hakikaten ayyuzlum costu masallah ona
senin bildirimide merakla bekliyorum cnm
http://www.youtube.com/watch?v=KWVR3cb9RYc iste burda cnm
ayy deme yok mu bir caresi acaba
hayirli olsun cnm kuslarin
ta kendisi cnm sagol yetistin yine
kiz ne zayifiallah askina sende bir olc valla cok merak ediyorum senin olcumleride senin gobek degil basen sorunun vardi dimi cnm
ayyyy ama tabi gercekten iyi gitmis dimi 1 ay icinde ayy o gobek bol bol gitsin yaa bacaklarimin inceldigi gorunuyo zaten ama gobek sorun iste
kolay gelsin cnm sana ilk bir kac gun zorlancaksin belki cnm ama sonra iyi olacak insallah
ay evet yaa valla bende cok merak ettim benim boy 1.61 cnm
sende paylassana cok merak ettim senin kiloya gelince benimde olcumler oyle mi olacak acaba diye bakarimda motive olur
ben ac karna olctum ama
nesli sende olc cnm gerci senin boyda var zaten ama olsun bakalim senin hedefte bizimkiyle ayni simdilik
yarın sabah ölçeyım bende dur untmam ınsallah
iyi geceler cnm
hosgeldin cnm nasil gecti yemek
yok cnm netten vucut olcusu nasil alinir diye baktim evdeki mezura vardi dikis iplik seti vardi iicinde onunla olctum
ben hep telefona kaydediyorum nereye gitsem benle geliyolar kilo bildirimlerimde oyle telefonda notlar bolumunde fotosunu cekip paylastim eltimde dedi bi app mi var yada net sitesi hesaplayan diye
valla iyi ki olculerini sende almissin cnm cok iyi yapmissin valla gercekten cok motuve oluyo insan ben gecen ay bir callenatics maceremiz olmustu yine ayyuzlumle ben yine dayanamadim takildim pesine onla beraber yaptim ama 7-8 gun ancak yapabildim sonra dun platese baslayinca bi alayim yine olcu dedim ve gecen ayla karsilastirdim
hosgeldin cnm
evet dimi insan hic cok yorulmuyo yaparken cok agri olmuyo sonrasinda oluyo ama vucut ham tabi o yuzden
ve kesinlikle banada callenden daha zevkli geldi belki videoyu yapan turk oldguu icindir cnm yani sanki bizi goruyo gibi yorumlar yapiyo surekli konusuyo sikilmiyo insan
aaa senin de mi gobis var
ben genelde iftar oncesi ogle vakti yapiyorum cnm iki gundur iftardan sonra yapamam birde oglum sabote etmeye calsiiyo varya on yapmasa super olcak aslinda
ayy su dozer lafina sesli guldum valla gecenin bu saatinde cnm sen asil dozeri yarin yaptiktan sonra gorceksinbenim sanki basenlerin icine iki top yerlestirmisler oyle hissediyrum hareket ederken
birde ebru ne diyo gobegi yok etmek icin surekli karnini icine cekbenim karin kaslarimda agriyo
bu bitirse hepsini yaparsam sonrasinda gobeksavari yapmayi dusunuyorum cnm yine ebrunun cdsi gobegi daha cok eritme amacli
bayramın 1. Günü 75 kg olmayı çok istiyorum bunun için çok sıkı bir dönem başlayacağım kendime
ben senin paylastigini henuz okuyamadim cnm bende iyiym nolsun ayni iste dun ebrunun videosuna basladim
sen yoksun bugunlerde gitmis misafirin ama yenisi gelcekmis zor oluyodur hem misafir hem is
aa ne guzel bsaka doktorada sormus oldun ama iyi midir dogru mudur bastan savma amacli olmasin
kolay gelsin cnmmmm
bitanem nefsini köreltecek kadar al 2 çatal 2 lokma yeter ooo süper haberrr tbrk ederimmmm çok sevindim neslimmm bu kadar sağlık için uğraşıp sigara içmek akıl karı değil hakikaten harikasın cnmmm evet bende bıraktım şükür ünv de başlamıştım düşün şimdi nefes aldığımı hissediyorum inan
canım ben 2 sene ağzıma almamıştım o zamanlar aniden bıraktım hiç içmemişçesine canımda cekmedi zorlanmadım.ben de baya azlttim ama tam birakamiyorum siz birden mi biraktiniz asamali mi :26:
wawwwww bunda emeğin büyük canım3, olmuşuz genel 6 aylık sıralamadatbrkler meleklerimmm
ayyuzlum0211 ( 81,9/ / / %)
EYLÜL SILA ( 66,8 / / / % )
lisbeth93 (76,1 / / /% )
merinetya (77/ 76,4/ 0,6/ % 0,77)
miss_wong (74,4 / / / %)
neslihank4 (81,5/ / /% )
senasevval(56,8/ / /% )
Sindi564 ( 81,2 /80,2 / 1/%1,23)
Tekaskim( 64,8/ / /% )
Dayanamadan yazdım kızlar sonunda yaa 1 kilo gitti
Merinetyada bildirim yapmıştı onuda ekledim Siftahı biz yapalım dedik
Eki Görüntüle 1192160
Gecen ay yaptıgım vücut ölçümleri ile bu ay ki ölçülerimin sonucları kızlar :)
Iphone dan gönderildi
ayyuzlum0211 ( 81,9/80,4 / 1,5/1,83 %) hedef kilosunu 75 olarak revize etmek istiyor
EYLÜL SILA ( 66,8 /66.5 / 0,3 / 0.45% )
lisbeth93 (76,1 /75.8 /0.3 /%0.39 )
merinetya (77/ 76,4/ 0,6/ % 0,78)
miss_wong (74,4 /73,5 /0,9 / % 1,21)
neslihank4 (81,5/81,2 /0,3 /%0,37 )
senasevval(56,8/55,9/0,9 /%1,58 )
Sindi564 ( 81,2 / 80,2/ 1/%1,23 )
Tekaskim( 64,8/ 64.5 / 0.46/% )
kusura bakmayin takimin ortalamasini baya bir olumsuz etkiledim...
acikcasi su an cok sinirliyim kendime ve moralim bozuldu koca hafta 300 gr gitmis ve toplami belki 1 tabak bile etmeyecek meyve disinda koca hafta hicbir kacamagim olmadi kacamagi birakin 2 gun falan aksam yemegi bile yemedim spor yaptim neden boyle oluyor bilmiyorum... cok sevkim kirildi su an kendimi yemege vurmak istiyorum ciddi manada elime gecerse yemek istiyorum
neyse demek boyle olmasi gerekiyormus ama dedigim gibi cok kotu hissettim kendimi..
hepinizi de cok tebrik ederim cok guzel kilolar vermissiniz
canım ben 2 sene ağzıma almamıştım o zamanlar aniden bıraktım hiç içmemişçesine canımda cekmedi zorlanmadım.
şimdi bırakma sebebim sigaranın ins.direncime ve ve d vitaminimi olumsuz etkilerini öğrenmemden kaynaklı.
dün 16 dan beri ağzıma almadım ama şu an canım istiyor kendimi buralara kaptırıp unutmaya çalışıyorum
wawwwww bunda emeğin büyük canım
sindim ayyüzlüm beni geçtiniz tebrikler
banada yuh kaldım geride kaplumbağa gibi :26: :26: :26: :26:
ama haftaya yakalıcam sizi naberrrr
Bende yapayim boyum 164 kilo 64.5
Gogus 95
Gogusaltindan yani migde bolumunden olctum 81
Basenlere yakin yani cogunlukla yag toplayan migde alti
bel olcumu 86
Basen 95
Sag&sol basen 57
Sag&sol kol 30
Kollarda var iste gitmiyo annam
canım dr. ahmet aydın türkiyede hatrı sayılır önde gelen beslenme uzmanlarından birisi elbette yorumları benim için çok değerli. karatay maratay çıkmadan önce adam taş devri doğal beslenme diye yırtındı kitaplar yazdı davalık oldu yılmadı. her neyse baştan savma değil tam yeri anlayacağın. :)
canım ben o köprüyü topla yapıyorum resimdeki tarzda. benim oturduğum sitenin fitnes salonunda plates dahil hemen hemen tüm fitnes aletleri var o yuzden o kocaman topu evde kullanmak zorunda kalmıyorum ama sen bi top edin canım zor hareketleri topla yaparsın.
Eki Görüntüle 1192538
Gecen haftaki kilom 64.8
Bu haftaki kilom 64.5
Yuzdesi 0.465
K.bakmayin kizlar adet oldum sanirim o durumdan fazla gitmedi kismet gelecek haftaya ins
kızlar kocaman günaydın
17/7/14 menum
kalkınca çörekotu ,kefir ve 2 brd su
sabah klasik kahvaltım
öğle taze fasulye+1,5 dlm ekmek
aksam az salata karnıyarık az pilav yarım dilim ekmek
bol temizlik ev işi arkasından pestil gibi 10 da yatmaca :)))
ıoınsallah canım olmıycak sey degı acep bende 65 olabılırmıyımkı 1.5 kılom kaldı:44::44:
cook sukur ınternetım kopmadan kılomu yazabıldım 300gr gıtmıs ama buhafta uzulmıycem cunkı spra agırlık vermeye basladım belkı az az gıtcek ama olsun ıncelıcem buna ınanıyorum stres yapmıycam artık.olumlama zamanızayıflıyorum zayıflıyorum baya zayıfladım zayıflıyorumm
hakıkaten oyle acaıp ter attım ve busabah özellıkle bacaklarım cook agrıdı bıde 7.30da kalkıp yuruyuse cıktım 1 saat suan hemen bacaklarrımı naltına yastık koyup uyumak ıstıyorum agrıyolarbazı hareketlerı zorladı benı ama callen daha sıkıcıydı bence mesela selülit savar hareketlerı vardı ben yappamadım belımm saglam degıl ondanmı bılmem cook belım agrıdı yapamadım.göbek savarı bende denıyeyım bendede göbek var malesef.duzenlı yaparsak sonucıyı olcak bence vucudu kasları guzel calıstırıyo.bıde mekık eklemek lazım bunlara bence
Bayramın 1. Günü 75 kg olmayı çok istiyorum bunun için çok sıkı bir dönem başlayacağım kendime
persembenin menusu:
sahur:
3 yumurtali omlet
ceyrek muz
(iftarda az yiyince sahurda fazla yedim hatta artik boyle yapmayi dusunuyorum)
iftar:
1 tane firinda baharatli tavuk budu (budun yaninda bir parcasi var oyle sadece but degil)
el ici kadar lavas
4 tane firin patates (hamburgercilerde satilan incelikte ince ince yani zaten sifir yag)
1 koca kase corba
1 nektari
avuc ici kadar siyah uzum
1 omega 3 vitamin
Hemen menumu yazayım;:
Sahur :
1 tabak taze fasulye
3 y.k yoğurt çorbası
1 bardak süt
1/4 misir
Iftar:
1 Sucuklu Kaşarlı pide (yani avuç içi kadar iki tane gelirdi:26:)
3 şiş et çöp şiş
3 kanat
1 köfte
akşam yemegine eşim mangal yaktı çeşit böldü ama çorba falan icemedim mideme lap diye oturdu kaldı
Bir avuç taze fındık
1 avuç fistik
valla 1 gun once bende ayni senin gibiydim
ben en son ne zaman icmistim yanlis hatilamiyorsam 3 martta kaynimin dogum gununde icmisimdir ictiyssem kola
ayy sevinsen mi uzulsen mi bilemedin dimi cnm ahh su kilolar ama insallah o zamana kadar 2 kilo daha vermis olursun cnm benim zaten hedef koymustuk ramazan sonuna kadar 78-79 olmamiz gerek diye bak ne kaldi ki simdi bu hedefe insallah haftaya 79 u gorcez cnm stress olma gittigin dogru yoldan devam ama inan bende ayni durumdayim kiyafet almam lazim beklim diyorum bosver bende bayrama 2 gun kala alisveeris yapcam insallah bakalim bende hedef tukiyeye gelene kadar 75 insallah olcak cnm
bende sana eslik ederim ok belki bende gorurum
himmmmmmmm ok gerci ben nokta koyuyorum demek ki cetvel bile seni daha cok motive etmek istiyo bunu bir isaret olarak gorelim cnm
kiz yarama basma
beni asil fistekleyen nedeni hatirliyorsun heralde dimi ama az kaldiinsallah
evet cnm az kaldi
yaa hakikaten belden baya gitmis masallah bana yeni farkettim en cok istedigim zaten gobis gitsin cok istiyorum zaten bakarsaniz normal vucut olculerine basen ve gogus 44 beden mi 42 beden mi ne ama gobek en buyugunu bile gecmis olarak gordum
bakalim 17 agustos ta da olcer bakarim unutmazsam
ayy evet yaa ama biz yakinlastikca daha bo motive oluyoruz cnm farkinda misin nesliyi de merak ediyorum onunda hedefi ayni
ama insallah hepimizde ulasiriz en yakin zamanda
waw bu kadar da iddalisin demek cnm merak ettim
ayy insallah mezun olcagimiz gunleride goruruz cnm
ayy ben ekledim sanmisim cnm kusura bakma
http://www.youtube.com/watch?v=KWVR3cb9RYc
iste burda cnm kolay gelsin
valla ben idareten 1 tane bisey almayi dusunuyorum
kiz sende 500 gr min hesabini mi yapiyosunilk sen mezun olcaksin masallah cnm
sagol cnm bnm
sagol cnm hakikaten ayyuzlum costu masallah ona
senin bildirimide merakla bekliyorum cnm
http://www.youtube.com/watch?v=KWVR3cb9RYc iste burda cnm
ayy deme yok mu bir caresi acaba
hayirli olsun cnm kuslarin
ta kendisi cnm sagol yetistin yine
kiz ne zayifiallah askina sende bir olc valla cok merak ediyorum senin olcumleride senin gobek degil basen sorunun vardi dimi cnm
ayyyy ama tabi gercekten iyi gitmis dimi 1 ay icinde ayy o gobek bol bol gitsin yaa bacaklarimin inceldigi gorunuyo zaten ama gobek sorun iste
kolay gelsin cnm sana ilk bir kac gun zorlancaksin belki cnm ama sonra iyi olacak insallah
ay evet yaa valla bende cok merak ettim benim boy 1.61 cnm
sende paylassana cok merak ettim senin kiloya gelince benimde olcumler oyle mi olacak acaba diye bakarimda motive olur
ben ac karna olctum ama
nesli sende olc cnm gerci senin boyda var zaten ama olsun bakalim senin hedefte bizimkiyle ayni simdilik
iyi geceler cnm
banucum cook sagol lınk ıcın yaptım platesı son 10dk kala pert oldum ama bıraktım.bu vıdeoyu bıze gösteren gulayada mınnettarım.süpermıs vallahı bayıldım.gercı bacak ve kalca calısıyo genel olarak ama olsun tas gıbı yapar ınsallah.buna ek olarak 300 mekık cekmeyı planladım sımdıden malum göbek var baya bende.hem yorup hem sıkılmadan ter attıgım bı plates oldu callenden daha zevklı geldı baa.gulay nura bırbırımıze gaz verelımde hergun yapalım ıftardan sonra bakalım 2 haftada neler olcak.her yerım agrıyo demekkı ıse yarıycak.üstümden dozer gecmıs gııbı hıssedıyom.ustelık arkadasla sözlestık yarın sabah yuruyuse cıkcaktım kalkıp yuruyebılcemıde sanmıyorum.cumartesı oruca baslıycam yıne sonkez acıkhavada yuruyeyım dedım ama zor gözukuyo
Herkese iyi sahurlar canlarım. Kusura bakmayın ugrayamadim.
Geçmiş iyiyim okuyacağım
evet öyle oldu kaptanım :)
çok güzeldi teşekkürler :)
görüşürüz canımmm
kizlar masallahimiz var hic eksimiz yok sulur 300 gr en dusuk veren. insallah sporlarimiza da basladik daha cok gidecek yaglarimiz. kimse umutsuzluga dusmesin. ozellikle lisbeth lutfen kendini yemege vermek gibi bir hata yapma. haftaya daha iyi olacak. ve ayrica yemekten kisman vucudu kitlik moduna sokmus olabilir. yemeklerini duzenli ye sporunu yap vucudun eninde sonunda kilo vermek zorunda kalacak bitanem. ben aylarca karataya uygun beslenmeye calistim. ama dedigin gibi yuz gr larla kilom gitti. ama son bir ayda masallah bes bucuk kilo gitti nerdeyse. ha korkmuyormuyum geri gelir diye deli gibi korkuyorum ama simdilik sevincliyim. hic bise yapmasaydin homini girtlak yeseydin gidecekmiydi hayir daha bile alacaktin hic degilse uc yuz gitmis. bardaga dolu tarafindan bak canim benim.
Hoşgeldin Gülayımmm işleri kolayladınmı evet maşallahımzı var bitanemmmsakın korkma dikkat ettikten sonra sporunu yaptıktan sonra gelmez gidenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?