- 27 Şubat 2014
- 9.351
- 16.727
- 298
ok bende soz vereyim kacamak yapmayayim bu hafta da yersem meyve yerim sadece kacamak olarak
ay cok ilginc geldi sagol paylasim icin cnm
aa benim hep aklima takiliyodu sorcam sorcam unutuyodum
sen sampuan dus jeli kullaniyo musun yoksa onuda mi evde yapiyosun cnm
yada tursil gibi temizlik malzemelerini
olur cnm bi ara merak salmistim daşampuan ve saçkremim mecitefendi den alıyorum bazan pr.saraçoğlundan. canım duş jeli kullanmıyorum yerine hakiki zeytinyağı sabunu temin ettiğim yerler var odran alıyorum. sabunu hem banyoda kullanıyorum.hemde çamaşır için rendeliyorum. merak sardınsa link vereyim bunlar içinde tatlım :) belki sende denersin evde çok kolay 5dk almıyor
olur cnm bi ara merak salmistim da
bilgim olur birgun yapmak istersem bileyim diye
ayy cnm bnm hosgeldin demek hala islerle bogusuyosun allah yardimcin olsun cnm insallah en yakin zamanda biterde bir tatil al kendine 1 hafta bile olsa biraz dinlenmen lazim artik cok yoruldun yaa
oh oh yokmu artıran hadi kızlar biz baya iddalıyız.akşam yemeğimden çıkardım bu gün itibariyle ekmeği.gram kaçamak olmayacak söz.
şampuan ve saçkremim mecitefendi den alıyorum bazan pr.saraçoğlundan. canım duş jeli kullanmıyorum yerine hakiki zeytinyağı sabunu temin ettiğim yerler var odran alıyorum. sabunu hem banyoda kullanıyorum.hemde çamaşır için rendeliyorum. merak sardınsa link vereyim bunlar içinde tatlım :) belki sende denersin evde çok kolay 5dk almıyor
Hemen menumu yazayım;:
Sahur :
1 tabak taze fasulye
3 y.k yoğurt çorbası
1 bardak süt
1/4 misir
Iftar:
1 Sucuklu Kaşarlı pide (yani avuç içi kadar iki tane gelirdi:26:)
3 şiş et çöp şiş
3 kanat
1 köfte
akşam yemegine eşim mangal yaktı çeşit böldü ama çorba falan icemedim mideme lap diye oturdu kaldı
Bir avuç taze fındık
1 avuç fistik
hosgeldin cnm nasil gecti yemek
i
persembenin menusu:
sahur:
3 yumurtali omlet
ceyrek muz
(iftarda az yiyince sahurda fazla yedim hatta artik boyle yapmayi dusunuyorum)
iftar:
1 tane firinda baharatli tavuk budu (budun yaninda bir parcasi var oyle sadece but degil)
el ici kadar lavas
4 tane firin patates (hamburgercilerde satilan incelikte ince ince yani zaten sifir yag)
1 koca kase corba
1 nektari
avuc ici kadar siyah uzum
1 omega 3 vitamin
Bayramın 1. Günü 75 kg olmayı çok istiyorum bunun için çok sıkı bir dönem başlayacağım kendime
gunaydın kızlar ınternetım kopuyo nıye anlamadım kılomu yazayım eger bırden koparsa lutfen benım ıcın ekleyın lısteye 66.5 300gr gıtmıs
kızlar kocaman günaydın
17/7/14 menum
kalkınca çörekotu ,kefir ve 2 brd su
sabah klasik kahvaltım
öğle taze fasulye+1,5 dlm ekmek
aksam az salata karnıyarık az pilav yarım dilim ekmek
bol temizlik ev işi arkasından pestil gibi 10 da yatmaca :)))
Gecen haftaki kilom 64.8
Bu haftaki kilom 64.5
Yuzdesi 0.465
K.bakmayin kizlar adet oldum sanirim o durumdan fazla gitmedi kismet gelecek haftaya ins
Bende yapayim boyum 164 kilo 64.5
Gogus 95
Gogusaltindan yani migde bolumunden olctum 81
Basenlere yakin yani cogunlukla yag toplayan migde alti
bel olcumu 86
Basen 95
Sag&sol basen 57
Sag&sol kol 30
Kollarda var iste gitmiyo annam
kusura bakmayin takimin ortalamasini baya bir olumsuz etkiledim...
acikcasi su an cok sinirliyim kendime ve moralim bozuldu koca hafta 300 gr gitmis ve toplami belki 1 tabak bile etmeyecek meyve disinda koca hafta hicbir kacamagim olmadi kacamagi birakin 2 gun falan aksam yemegi bile yemedim spor yaptim neden boyle oluyor bilmiyorum... cok sevkim kirildi su an kendimi yemege vurmak istiyorum ciddi manada elime gecerse yemek istiyorum
neyse demek boyle olmasi gerekiyormus ama dedigim gibi cok kotu hissettim kendimi..
hepinizi de cok tebrik ederim cok guzel kilolar vermissiniz
Günaydın meleklerimmmmm
iyi geçmesine sveindim canımmm
kizlar masallahimiz var hic eksimiz yok sulur 300 gr en dusuk veren. insallah sporlarimiza da basladik daha cok gidecek yaglarimiz. kimse umutsuzluga dusmesin. ozellikle lisbeth lutfen kendini yemege vermek gibi bir hata yapma. haftaya daha iyi olacak. ve ayrica yemekten kisman vucudu kitlik moduna sokmus olabilir. yemeklerini duzenli ye sporunu yap vucudun eninde sonunda kilo vermek zorunda kalacak bitanem. ben aylarca karataya uygun beslenmeye calistim. ama dedigin gibi yuz gr larla kilom gitti. ama son bir ayda masallah bes bucuk kilo gitti nerdeyse. ha korkmuyormuyum geri gelir diye deli gibi korkuyorum ama simdilik sevincliyim. hic bise yapmasaydin homini girtlak yeseydin gidecekmiydi hayir daha bile alacaktin hic degilse uc yuz gitmis. bardaga dolu tarafindan bak canim benim.
Menüm
Sahur;kkk
Iftar;kkk(evdeyim tekim yemek yapasım gelmedi ,)+6tane üzüm ,1çatal helva
Spor;yok(olucak bundan sonra)
Su;3litre
yalniz cnm gogus gogus altindan olcmemen lazim
gogus uclarinin ustunden gelecek sekilde olcmen gerek cnm
Ölçüm yaparken mezura kullanabilirsiniz ve bir arkadaşınızdan yardım istemek daha rahat ve doğru ölçüm yapmanızı sağlayacaktır. Giyinik değil çıplak vücuttan ölçü almalısınız.
- Göğüs Ölçüsü Alma: Mezurayı alarak göğsünüzün üzerine en geniş noktasına yerleştirin ve ölçünüzü alın.
- Bel Ölçüsü Alma: Bel kemiklerinizin üstü elinizi belinizde koyduğunuz yer bel noktanızdır. Çevresini ölçerek bel ölçünüzü alın.
- Basen Ölçüsü Alma: Kalçanın en geniş yerinden alınacak basen ölçüsü en doğru ölçü olacaktır.
Paylaş
kızlar ya kendi kendime temmuz sonunda 78 i kusuratlı da olsa görecem diye hedeflemştim. hedefe 2 hafta kaldı ne dersiniz olurmu yapabilirmiyim :)
ben şimdi bu kalan 2 hafta hedefini sıkı tutayım da gelsin 78lerrrr
kaptan hedefim haftaya çok iddalı hadi bakalım varmı artırannnn çıksın karşıma hodri meydannnnn
hedef 80,00 yani 1,2 gr vereceğim.olmazsa falakaya yatırın beni
ok ozaman menulerini bekliyoruztakım cok guzel hırs yapmıs. Bende varım haftaya bende 0 kacamak yapıcam. Yaparsam kacamak menumu burayada yazıcam sızde ceza verın bana dıye olur mu
Bende z.yaglı sabun kullanıyorum. Ben malumunuz mınık bır cennete yasadıgım ıcın bol bol zeytın daglarımız bulundugu ıcın yagımzı sabunumuzu kendımız yapıyoruz. Sagolsun annem . Cılde o kadar ıyı gelıyor kı. Cıldınız bebek poposu kıvamına gelıyor. Sıvılce fln varsa zamanla gecıyor. ve cılt dengelemeye baslıyor ph sını. Ama camasır ıcın kullanmıyoruz. Camasır ıcın rendeleyıp makıneye onu mu koyuyosunuz?
Acılmıyo cnm linkhaklısın önce öğren zaten bende 5 aylık araştırma sonunda başladım imalata.imalat dediğime bakma çok kolay bu arada
bak link
http://www.sadehayat.com/category/dogal-temizlik/
sadepazar ve yeşilköpük siteleride buna ait. onlarada göz atabilirisn
Ayy ne guzel olurdu yaaBayram haftasını 4 gözle beklıyorum canım. Yıne ruyalarıma gırmeye basladı ıs. Gecen gun bır ruya gordum bılınc altım nasıl karısmıssa. Tum takım aynı eve tasınıyoruz ve mesaı yapıyoruz. Ev dı tasınmaydı mesaıydı derken hayatım bunlar halıne gelmıs bılınc altıma ıslemısbu arada tebrıkkk ederim maslahh 1 kılo gıtmıs
Hadi bakalım o zaman inşallah hiç kaçamaklı menünü görmeyiz cnmtakım cok guzel hırs yapmıs. Bende varım haftaya bende 0 kacamak yapıcam. Yaparsam kacamak menumu burayada yazıcam sızde ceza verın bana dıye olur mu
Ohh ne güzelmiş darısı başıma bende bugun alışveriş yapcam bi bakayım zeytinyağlı sabuna bulursam iyi birşey alırımBende z.yaglı sabun kullanıyorum. Ben malumunuz mınık bır cennete yasadıgım ıcın bol bol zeytın daglarımız bulundugu ıcın yagımzı sabunumuzu kendımız yapıyoruz. Sagolsun annem . Cılde o kadar ıyı gelıyor kı. Cıldınız bebek poposu kıvamına gelıyor. Sıvılce fln varsa zamanla gecıyor. ve cılt dengelemeye baslıyor ph sını. Ama camasır ıcın kullanmıyoruz. Camasır ıcın rendeleyıp makıneye onu mu koyuyosunuz?
İnşallah sende olursun 71 cnm
afiyet olsun canımm :)
güzel geçti tatlı teşekkürler
bende sahura ağırlık vericem bundan sonra canım afiyet olsun canım :)
inşallah olursun canımbende 71 olsam süper olur
canım olsun gitmiş sonuçta haftaya daha çok vereceksin belkide üzülme
afiyet olsun canım :)
adet olduğun çindir canım ama ona rağmen gitmiş tebriklerhaftaya daha çok vereceksin eminim :)
bakalım 1 ay sonra ölçülerin nasıl olacak canım :)
benimde kalçamda var maşallah
hayır tatlım sen geçen hafta bireysel derece bile yaptın bence gayet normal :)
bozma moralini haftaya yine rekor kırarsın senlütfen üzülme canım veremesen neyse :)
günaydın kaptanımmm
tamamen katılıyorum sana canım durur durur elbet gider
afiyet olsun canım kahvaltı öğünü en sevdiğim öğündür :)
vaay güzel paylaşım canım teşekkürler :)
yapabilirsin tabi canımm sporu arttırırsan gayette verirsin
hadi Allah yardmcın olsun
bende bayramda 71 olmak için çok çalışcam
Ne guzel kendi ceza ı kendın kesmıssın cnm ayrıca 1 tatlıya izin vermişti kaptanımız cnmselam kızlaar
bu hafta herkesler vermiş tebrikler herkese
ferideei canım üzülme sende haftaya vereceksin bence sabırla inatla devam etmeliyizsonunda kazanan biz olcaz
dünkü menümü yazmamıştım kızlar yazıp kaçıcam arkadaşım gelecek ingilizce çalıştırcam :)
Perşembe menüsü
Sahur
menemen,azcık pide tereyağlı,zeytin,peynir,az fındık
İftar
Akçaabat köfte (yanında pilav ve patates püresi vardı ki Allah tan hiç sevmem yemedim :)) salata,avuç içim kadar pide, 1 tanecik baklava cevizli
spor:eve kadar yürüdüm 30 dk vardır
su:3 lt
bugün dünkü o baklava için kendime 1.5 saat yürüyüş vercem kızlar dün çok yorgundum yürüyemedim :26:
vallahı ısteyınce yapamıyacagımız sey yook 1.2 cook ıddalı ınsallha basaracaksınkızlar ya kendi kendime temmuz sonunda 78 i kusuratlı da olsa görecem diye hedeflemştim. hedefe 2 hafta kaldı ne dersiniz olurmu yapabilirmiyim :)
kaptan hedefim haftaya çok iddalı hadi bakalım varmı artırannnn çıksın karşıma hodri meydannnnn
wc temizliyorum derken ciddi misin neslim
Cnm belki tlf dan girmiyodur sonra laptopdan denicem teşekkürler hazırlanıyorum alışverişe gitcem bıde bugn evlilik yıldönümüm :)Sindim nasi acamadin linki
www.sadehayat.com dene canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Valla öyle cnm sonucta kocaman adamlar kendilerine ediyolar napalım ama denicem evde bol bol kutu kola varvallahı ısteyınce yapamıyacagımız sey yook 1.2 cook ıddalı ınsallha basaracaksın
cıddıdır canım benım eltımde denemıstı.ben 2 senedır eve sokmuyorum olsaydı denerdım layığı orası zaten bıze ne zararları olmustur yıllarca hala nasıl içiyo ınsanlar anlamıyorum.bırıde benım kocam rarabada arada kutu kolanın boslarını görüyorum uzuluyorum söylenıyorum ama eden kendıne edermıs deyı susuyorum sonra
Âmin cnmKilo veren arkadaşları tebrik ediyorummasallahimiz var bu hafta motivasyonlar tavan yapsın kizlar
Paylasimlarimiz az kaçamaklı bol sporlu olsun
kolamı // kola=fare zehiri nasıl içersin gülayım eve bile sokma.eşin sana içirmiş sen ona içirmemeliydin.bizim eve bırak kolayı hazır gıdayı alanı ateşe koyuyorum.misafirler kola almışlar geçen gün ne onlara içirdim ne kimseye WC temizliğinde birebirdir kola ona kullanmak üzere banyo dolabına koydum.wallahi. akşam dök wc ne sabaha tertemiz ediyor o yuksek asit. düşün senin miğdene neler etti şimdi
aynen bende ilk başlarda çok zor kilo verdim resmen vücüdum direndi benle. şimdi maşallah hiç bişi yapmadım 300gr gitmiş harika.ben 300 gr verince göbek atıyordum başlarda onca spor ve takviyeye ragmen :)
ama artık kilo alırım geri gelir diye bi korkum yok.sadece ne zaman gidecek rahatlıcam korkum var :). artık nasıl ve ne için beslenmem gerektiğini kavradım hiç eskiye dönermiyim.asla kilo almam artık asla bitti bu iş
oh oh liste çıkmış herkezi tebrik ederim
feride sakın takma kafana bedenin sana savaş açtı artık vermek istemiyor ama ona yenilip homini gırtlak olma canım en sonunda vermeye hızla başlayacaksın
cnm yaparsin senin hic biseyin kalmadi 65 olman icin hadi spora asil biraz bu hafta ve bildirim gunubize mijdeyi ver ok
ay niye agliyosun cnm hhic vermemekten iyidir bence cnm bnm
evet cnm aynen kailiyorum
ama sirtini cok zorlama cnm olur mu
o zaman bu bitsin yine beraber baslariz gobeksavara ok
valla evet biraz kardiyo yapsak yaninda oda iyi olcak mekik suan yapmiyorum ama ramazna dan sonraya insallah
iste buu cnm zayifiz zayifsin zayif
tabi ki olacak bak ayyuzlumde 1 haftada o kadar verdi nerdeyyse yani olmayacak sey degil dimi
evet cnm bak ne guzel vermissin yinede
cnm ne guzel yinede vermissin tebrik ederim
evet cnm biliyorum doktoru ama netten olunca gecistirmek amacli olmasin dedim ama guvenilirse sorun yok
aa kopruyu bu sekilde yapabiliyosak bende oyle yapayim simdilik oglumun ziip zip topuyla idare ediyorum o da boyle buyuk sonra almak istiyorum ama bir market var arada bir getiriyo plates malzemeleri gecen ay vardi bakalim birdaha ne zaman getircek ayni sizin bim gibi
yalniz cnm gogus gogus altindan olcmemen lazim
gogus uclarinin ustunden gelecek sekilde olcmen gerek cnm
Ölçüm yaparken mezura kullanabilirsiniz ve bir arkadaşınızdan yardım istemek daha rahat ve doğru ölçüm yapmanızı sağlayacaktır. Giyinik değil çıplak vücuttan ölçü almalısınız.
- Göğüs Ölçüsü Alma: Mezurayı alarak göğsünüzün üzerine en geniş noktasına yerleştirin ve ölçünüzü alın.
- Bel Ölçüsü Alma: Bel kemiklerinizin üstü elinizi belinizde koyduğunuz yer bel noktanızdır. Çevresini ölçerek bel ölçünüzü alın.
- Basen Ölçüsü Alma: Kalçanın en geniş yerinden alınacak basen ölçüsü en doğru ölçü olacaktır.
Paylaş
hadi bakalim demek ki bu haftada cok hirsli gececek bizim icin rekabet baslasin o zaman
ay cnm kac hafta rekor kirdin tabiki bazi haftalar az gidecek yada hic gitmeyecek sakin gidip kendini yemege verme az vermis olman seni yemege yonlendirmek yerine daha duzelni spor ve yemek menuleri yapmani saglasin ok
ay evet cnm yumurtayi fazla yedim gecen gun ama iftarda az yedigim icin
artik oyle yapmayi dusunuyorum acikcasi kendimi suyla corbayla azda yemekle doyurup sahuru daha agir yapsam daha iyi oluyo benim icin
bakalim artik bu carsambanin sahuru cnm ama ictigim ayranlarida yazmayi unuttum sanirimdun sahurda ceyrek bardak ictim portakal suyunu ikinci gunde gozum kalmasin diye sadece tadini almak amacli yani
kolayi cnm cok cok cekerse bir yudum alip birakiyorum cnm cok aramiyorum milli icecegimz ayran dururken kola da neymis
ayrana sardim bu ara iftarda hemen doyurdugu icin ramazan sonrasi da artik yeminim olmadigi icin aksam 7 den sonra acikirsam cnm bisey icmek isterse yesilcay yada bol yogurtlu (ben koyu kivamli seviyorum) bir ayran icmeyi planliyorum
sakin cnm korkma eger patlama yapmazsan yemeklere saldirmaz ve ayni beslenirsen yaglar senden korksun cnm sen onlardan degil
az isin kalmis cnm masallah sana allah yardimcin olsun
spora asil cnm biraz belki oyle gitmeye baslar
kızlar ya kendi kendime temmuz sonunda 78 i kusuratlı da olsa görecem diye hedeflemştim. hedefe 2 hafta kaldı ne dersiniz olurmu yapabilirmiyim :)
Ugrayamiuorum banucum 3. Takima bile zorla yetisir oldum. Benim proje bitti ya takim kaptani biraz dinlanayim diye yuklenmiyodu. Sonra bizim takimda biri var. bide title i benim 3 kademe ustum ama bisiden anladigi yokmus. Aylarca enim proje hazir hazir dedi yumurta kapiya sikisti proje cikicak bakti cikartamicak cocuk dediler ayca sen destek ver sonra bi baktim tum projeyi bana yuklediler. Bir tabesi isten ayrildi onun projeyide bana yuklediler.bir tane daha ayni durum oldu. 3 proje ustumde ordan oraya tutusnus sekilde kosturuo duruyirum. Gene her gece 12 yi giruyorum. Haftalardir letla gb dolaniyorum banucum ya
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bence verebilirsin cnm 1,2 yi ooo hatta dikkat edersen menulerine o ekmekleri yemezsen aksamlari cok ekmek yemeye basladin yine1 dilim olmus 1 bucuk dilim birde kacamak yapmazsan super gitcek cnm benimde hedef temmuz sonuna kadar 79-78 olmak ve iki haftamiz var
bu son iki hafta daha siki tutalim cnm ok mi boylece gelsin temmuz sonunda 79-78 ler insallah 79 bile olsam iyidir ben en son o kiloyu oglumu dogurduktan 1 bucuk ay sonra gordum o da son gorus oldu ayy resmen evliligimin son 3 yilini asiri kilolu gecirdim yaa hadi insallah artik toparlarim bundan sonra
o zaman kaptancim bende 1 kilo hedef koyuyorum ok cnm baslasin yeni hafta
bak bi link vereyim
http://www.bakimliyiz.com/puf-noktalar/128410-cola-ile-temizlik.html
:)))
Cola ile temizlik
TUVALETI TEMIZLEMEK IÇIN:
Bir kutu kolayi klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve
sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela basindaki lekeleri yok
edecektir.
KROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK IÇIN :
Arabanin tamponunu Coca Cola''ya batirilmis bir sigara paketinin
içindeki alüminyum folyosuyla iyice ovunuz. Tertemiz olacaktir.
AKÜ KUTUP BASLARINDA ÇAPAGI TEMIZLEMEK IÇIN :
Bir kutu kolayi kutup baslarina dokun ve bütün
çapak yok olsun.
PASLANMIS BIR CiVATAYI SÖKMEK IÇIN :
Coca-Colaya batirilmis bir bezi bir kaç dakika pasli
civatayi
uygulayiniz. Bir kaç dakika sonra rahatlikla dönecek
ve çikacaktir.
ELBISENIZDEKI YAG LEKESINI ÇIKARMAK IÇIN :
Bir kutu kolayi lekeli giyeceklerin üstüne bosaltin
Deterjani
ekleyin ve her zaman yikadiginiz gibi yikayin. Coca-
cola yag
lekelerinin yok olmasina yardim edecektir.
Ayrica ; Araba ön camlarindaki her türlü kus pisligi yapisan sinekler veya agaçlardan dökülen toz polen yapiskan maddelerin çikarilmasien iyi madde COCA COLA + PEPSI ''dir.
* * *
Peki nedir bu Cola''nin bu kadar etkileyici temizliklerde bile kullanilabilmesinin sebebi? Coca-Cola ve Pepsi''nin ortalama pH degeri 3.4 tur. Bu asidi de disleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir. Temizliklerde bu kadar etkili olmasinin sebebi budur. Aslina bakarsaniz Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyecegi KARBONDIOKSIT içiyoruz. Hani su disari atmak için devamli nefes alip verdigimiz atmak için ugrastigimiz KARBONDIOKSIT Cola ile temizlik.!
2001 yilinda Delhi Üniversitesinde "kim daha fazla Coca-Cola içecek"diye bir yarisma yapildiginda sekiz litre Coca-Cola içerek kazanan ve 10 dakika içerisinde herkesin gözü önünde ölen kisinin haberini duymussunuzdur . Neden öldü? Çünkü çok fazla karbondioksit almisti ve kaninda yeterli oksijen yoktu.
Baska bir örnek: Kirilmis disinizi bir sise Coca Cola''in iine koyun ve 10 gün sonra bakin Cola ile temizlik. Dis 10 günde büyükoranda erir. Halbuki disler ve kemikler ölümden sonra bile en fazla dayanabilen organlarimizdir Cola ile temizlik.
oh oh yokmu artıran hadi kızlar biz baya iddalıyız.akşam yemeğimden çıkardım bu gün itibariyle ekmeği.gram kaçamak olmayacak söz.
Bayram haftasını 4 gözle beklıyorum canım. Yıne ruyalarıma gırmeye basladı ıs. Gecen gun bır ruya gordum bılınc altım nasıl karısmıssa. Tum takım aynı eve tasınıyoruz ve mesaı yapıyoruz. Ev dı tasınmaydı mesaıydı derken hayatım bunlar halıne gelmıs bılınc altıma ıslemısbu arada tebrıkkk ederim maslahh 1 kılo gıtmıs
takım cok guzel hırs yapmıs. Bende varım haftaya bende 0 kacamak yapıcam. Yaparsam kacamak menumu burayada yazıcam sızde ceza verın bana dıye olur mu
selam kızlaar
bu hafta herkesler vermiş tebrikler herkese
ferideei canım üzülme sende haftaya vereceksin bence sabırla inatla devam etmeliyizsonunda kazanan biz olcaz
dünkü menümü yazmamıştım kızlar yazıp kaçıcam arkadaşım gelecek ingilizce çalıştırcam :)
Perşembe menüsü
Sahur
menemen,azcık pide tereyağlı,zeytin,peynir,az fındık
İftar
Akçaabat köfte (yanında pilav ve patates püresi vardı ki Allah tan hiç sevmem yemedim :)) salata,avuç içim kadar pide, 1 tanecik baklava cevizli
spor:eve kadar yürüdüm 30 dk vardır
su:3 lt
bugün dünkü o baklava için kendime 1.5 saat yürüyüş vercem kızlar dün çok yorgundum yürüyemedim :26:
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorummasallahimiz var bu hafta motivasyonlar tavan yapsın kizlar
Paylasimlarimiz az kaçamaklı bol sporlu olsun
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 370.Etap
Gülay : 81,9------------------->81----80,4
Nura : 81,2----------------->80,7----80,2
Fatma :74,5-------------------->73,9----73,5
Eylül :66,8----------------------->66----66,5
Feride :76,4----------------------->?
Nesli :81,5------------------------>80,7----81,2
Leyla :64,8------------------------>64,5----
Özge :76,1------------------------------>75,6----75,8
Ayten :77------------------------------>76,5----76,4
Senasevval :56,8----------------------------->56,3----55,9
Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016
Eki Görüntüle 1185954 Eki Görüntüle 1185954 Eki Görüntüle 1185954
Bu durumda Feridecimm hem hedefini belirtmediğin için hem de veremediğin için bu haftaki mesaj sayma işi seninceza böyle olsun bundan sonra herkesin 11-17 temmuz arası mesajlarını sayarmısın bitanemm herkesin profillerine girip sadece 6 .takımdaki mesajlarını liste halinde paylaşman gerekiyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?