Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

şampuan ve saçkremim mecitefendi den alıyorum bazan pr.saraçoğlundan. canım duş jeli kullanmıyorum yerine hakiki zeytinyağı sabunu temin ettiğim yerler var odran alıyorum. sabunu hem banyoda kullanıyorum.hemde çamaşır için rendeliyorum. merak sardınsa link vereyim bunlar içinde tatlım :) belki sende denersin evde çok kolay 5dk almıyor

Son düzenleme:
olur cnm bi ara merak salmistim da
bilgim olur birgun yapmak istersem bileyim diye

Son düzenleme:
ayy cnm bnm hosgeldin demek hala islerle bogusuyosun allah yardimcin olsun cnm insallah en yakin zamanda biterde bir tatil al kendine 1 hafta bile olsa biraz dinlenmen lazim artik cok yoruldun yaa

Bayram haftasını 4 gözle beklıyorum canım. Yıne ruyalarıma gırmeye basladı ıs. Gecen gun bır ruya gordum bılınc altım nasıl karısmıssa. Tum takım aynı eve tasınıyoruz ve mesaı yapıyoruz. Ev dı tasınmaydı mesaıydı derken hayatım bunlar halıne gelmıs bılınc altıma ıslemıs bu arada tebrıkkk ederim maslahh 1 kılo gıtmıs

oh oh yokmu artıran hadi kızlar biz baya iddalıyız.akşam yemeğimden çıkardım bu gün itibariyle ekmeği.gram kaçamak olmayacak söz.

takım cok guzel hırs yapmıs. Bende varım haftaya bende 0 kacamak yapıcam. Yaparsam kacamak menumu burayada yazıcam sızde ceza verın bana dıye olur mu

Bende z.yaglı sabun kullanıyorum. Ben malumunuz mınık bır cennete yasadıgım ıcın bol bol zeytın daglarımız bulundugu ıcın yagımzı sabunumuzu kendımız yapıyoruz. Sagolsun annem . Cılde o kadar ıyı gelıyor kı. Cıldınız bebek poposu kıvamına gelıyor. Sıvılce fln varsa zamanla gecıyor. ve cılt dengelemeye baslıyor ph sını. Ama camasır ıcın kullanmıyoruz. Camasır ıcın rendeleyıp makıneye onu mu koyuyosunuz?

afiyet olsun canımm :)

hosgeldin cnm nasil gecti yemek
i

güzel geçti tatlı teşekkürler

bende sahura ağırlık vericem bundan sonra canım afiyet olsun canım :)

Bayramın 1. Günü 75 kg olmayı çok istiyorum bunun için çok sıkı bir dönem başlayacağım kendime

inşallah olursun canım bende 71 olsam süper olur

gunaydın kızlar ınternetım kopuyo nıye anlamadım kılomu yazayım eger bırden koparsa lutfen benım ıcın ekleyın lısteye 66.5 300gr gıtmıs

canım olsun gitmiş sonuçta haftaya daha çok vereceksin belkide üzülme

afiyet olsun canım :)

Gecen haftaki kilom 64.8
Bu haftaki kilom 64.5
Yuzdesi 0.465
K.bakmayin kizlar adet oldum sanirim o durumdan fazla gitmedi kismet gelecek haftaya ins

adet olduğun çindir canım ama ona rağmen gitmiş tebrikler haftaya daha çok vereceksin eminim :)

Bende yapayim boyum 164 kilo 64.5
Gogus 95
Gogusaltindan yani migde bolumunden olctum 81
Basenlere yakin yani cogunlukla yag toplayan migde alti
bel olcumu 86
Basen 95
Sag&sol basen 57
Sag&sol kol 30
Kollarda var iste gitmiyo annam

bakalım 1 ay sonra ölçülerin nasıl olacak canım :)
benimde kalçamda var maşallah

hayır tatlım sen geçen hafta bireysel derece bile yaptın bence gayet normal :)

bozma moralini haftaya yine rekor kırarsın sen lütfen üzülme canım veremesen neyse :)

Günaydın meleklerimmmmm

iyi geçmesine sveindim canımmm

günaydın kaptanımmm

tamamen katılıyorum sana canım durur durur elbet gider

Menüm
Sahur;kkk
Iftar;kkk(evdeyim tekim yemek yapasım gelmedi ,)+6tane üzüm ,1çatal helva

Spor;yok(olucak bundan sonra)
Su;3litre

afiyet olsun canım kahvaltı öğünü en sevdiğim öğündür :)

vaay güzel paylaşım canım teşekkürler :)

yapabilirsin tabi canımm sporu arttırırsan gayette verirsin

hadi Allah yardmcın olsun

bende bayramda 71 olmak için çok çalışcam

selam kızlaar

bu hafta herkesler vermiş tebrikler herkese
ferideei canım üzülme sende haftaya vereceksin bence sabırla inatla devam etmeliyiz sonunda kazanan biz olcaz

dünkü menümü yazmamıştım kızlar yazıp kaçıcam arkadaşım gelecek ingilizce çalıştırcam :)

Perşembe menüsü

Sahur
menemen,azcık pide tereyağlı,zeytin,peynir,az fındık

İftar
Akçaabat köfte (yanında pilav ve patates püresi vardı ki Allah tan hiç sevmem yemedim :)) salata,avuç içim kadar pide, 1 tanecik baklava cevizli

spor:eve kadar yürüdüm 30 dk vardır
su:3 lt

bugün dünkü o baklava için kendime 1.5 saat yürüyüş vercem kızlar dün çok yorgundum yürüyemedim :26:

takım cok guzel hırs yapmıs. Bende varım haftaya bende 0 kacamak yapıcam. Yaparsam kacamak menumu burayada yazıcam sızde ceza verın bana dıye olur mu
ok ozaman menulerini bekliyoruz
ceza kolay

canım sadece sabun koymuyorum ben boraks ve çamaşır sodasıda ekliyorum belli oranda.tariflerin yer aldığı linki vermiştim evde doğal temizlik diye incelersen orada birçok konuda tarifler var doğal doğal
http://www.sadehayat.com/category/dogal-temizlik/

Acılmıyo cnm link
Ayy ne guzel olurdu yaa
sagol cnm gitti sonunda 1 kilo
Hadi bakalım o zaman inşallah hiç kaçamaklı menünü görmeyiz cnm
Ohh ne güzelmiş darısı başıma bende bugun alışveriş yapcam bi bakayım zeytinyağlı sabuna bulursam iyi birşey alırım
İnşallah sende olursun 71 cnm
Ya ölçü alırken aklınızda soru işareti kalmasın dedim :) bende tam bilmiyodum sonra öğrendim
bana da sahura ağırlık vermek mantıklı geldı sanki :) dimi cnm ben daha rahat oldum bakalım artık :)
Ne guzel kendi ceza ı kendın kesmıssın cnm ayrıca 1 tatlıya izin vermişti kaptanımız cnm

vallahı ısteyınce yapamıyacagımız sey yook 1.2 cook ıddalı ınsallha basaracaksın
wc temizliyorum derken ciddi misin neslim

cıddıdır canım benım eltımde denemıstı.ben 2 senedır eve sokmuyorum olsaydı denerdım layığı orası zaten bıze ne zararları olmustur yıllarca hala nasıl içiyo ınsanlar anlamıyorum.bırıde benım kocam rarabada arada kutu kolanın boslarını görüyorum uzuluyorum söylenıyorum ama eden kendıne edermıs deyı susuyorum sonra

Sindim nasi acamadin linki
www.sadehayat.com dene canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm belki tlf dan girmiyodur sonra laptopdan denicem teşekkürler hazırlanıyorum alışverişe gitcem bıde bugn evlilik yıldönümüm :)
Valla öyle cnm sonucta kocaman adamlar kendilerine ediyolar napalım ama denicem evde bol bol kutu kola var

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum masallahimiz var bu hafta motivasyonlar tavan yapsın kizlar
Paylasimlarimiz az kaçamaklı bol sporlu olsun

Geldim meleklerimmmm gülaydan özendim sarma sardım bir tencere ev işi dış işi bu saat oldu

özellikle mermerleri süper temizliyor cnmmm:13: evet neslim sğalıklı beslenmeyi öğrendikk bundan sonra fit hatunlar olarak kalacağız :13:

çok güzel bir paylaşım olmuş Sindim tşkler bitanemm büyük pilate stopunun haricinde minik deniz toplarım var boy boy onlar daha pratik oluyor aklınızda olsun evet kuzum mis gibi ayran yeşilçay varken kolada neymişş

olurmu diye belirsiz bir cümle yok neslimmm elbette olacaksın gör bak oooo didialı gördüm seni 1,2 süper

haklısın bitanemm ohooo sen projeni bitirmiştin buna sevinirken 3 tanemi oldu kıaymam sana allah yardımcın olsun bitanemm dinlenmeye vaktin yokki gelebilesin ama napimmm bizde özlüyoruz

1 kilo hedef süper sindimmmmm harikasınız Sindimmm evlilik yıldönümün kutlu olsun cnm benim sağlıklı mutlu huzurlu nice yıldönümleir kutlarsınız inş enişteyle

çok güzel paylaşım neslimmm tşkler cola hiç almadığım içinnn kırk yıld abir misafirler getirirse onuda araba camında kullanayım

birde sütin içine kola ekleniyordu ertesi gün sütün hali iğrençti

oh oh yokmu artıran hadi kızlar biz baya iddalıyız.akşam yemeğimden çıkardım bu gün itibariyle ekmeği.gram kaçamak olmayacak söz.

ekmek olmazsa hedefine rahatça ulaşırsın kuzum birazda sporla destekledinmiii tamamdır:13:

rüyan hayır olsun inşallah kuzummm bundan sonra inşallah projelerin biterde biraz nefes alırsın cnm

ooo sen yeterki ceza iste kuzummmm hadi bakalım sıfır kaçamaksız bir hafta olsun gitsin kilolar

pilav ve patatese dokunmamışsın Fatmacım 1 taneye ceza yok cnm benim ramazandan sonra ceza var ama ramazand ayok kuzumm

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum masallahimiz var bu hafta motivasyonlar tavan yapsın kizlar
Paylasimlarimiz az kaçamaklı bol sporlu olsun

keisnlikle süpersiniz meleklerim şu anda 2, durumdayız :124::124::124: hepinize çok tşk ederimmmm

Son düzenleme:
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 370.Etap

Gülay : 81,9------------------->81----80,4

Nura : 81,2----------------->80,7----80,2
Fatma :74,5-------------------->73,9----73,5
Eylül :66,8----------------------->66----66,5
Feride :76,4----------------------->?
Nesli :81,5------------------------>80,7----81,2
Leyla :64,8------------------------>64,5----
Özge :76,1------------------------------>75,6----75,8
Ayten :77------------------------------>76,5----76,4
Senasevval :56,8----------------------------->56,3----55,9

Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016

Eki Görüntüle 1185954 Eki Görüntüle 1185954 Eki Görüntüle 1185954

Bu durumda Feridecimm hem hedefini belirtmediğin için hem de veremediğin için bu haftaki mesaj sayma işi senin ceza böyle olsun bundan sonra herkesin 11-17 temmuz arası mesajlarını sayarmısın bitanemm herkesin profillerine girip sadece 6 .takımdaki mesajlarını liste halinde paylaşman gerekiyor kuzum

iyi aksamlar herkese
simdilik menumu yazip cikicam sonar gelirim

Sabah 11
1 yumurtadan sucuklu omlet peynir 5 buyukce zeytin domates biber yarim cb ceviz-findik- badem

aksam 17
1 tabak mantarli et sote 1 kase cacik 1 sise maden suyu

su 3 lt
spor var mi yok mu diyim bilemedim canim hem tartiya sikilmisti hem de ders calismaktan cok yorulmustum ben de muzik acip 1 saate yakin hoplaya ziplaya dans ettim kendimce baya ter attim spor sayilir mi bilmem ama

ben hedefime bile ulasamamisim ya

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 371.Etap

Gülay :80,4 ------------------->79,4
Nura : 80,2----------------->
Fatma :73,5-------------------->
Eylül :66,5----------------------->66
Feride :76,4----------------------->
Nesli :81,2------------------------>80
Leyla :64,5------------------------>
Özge :75,8------------------------------>74,8
Ayten :76,4------------------------------>
Senasevval :55,9----------------------------->55,5

Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016

Eki Görüntüle 1193398 Eki Görüntüle 1185954

Bu hafta için hepinize tşk ederim meleklerimm
süper bir haftaydı gelsin yeni hedeflerimiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…