Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oooo çoğu bitmiş bitanemmm yetişir öğleden sonra başlarsın cimcime uyusa rahat edersin ama

feridem hoşgeldin sağlık olsun cnm spor yapamadın hiç o yüzdendir ramazandan sonra başlarsın kuzum sıkma canını en azından gelen yok

*** 6. TAKIM 370. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 81,9/80,4 / 1,5/1,83 %) hedef kilosunu 75 olarak revize etmek istiyor
EYLÜL SILA ( 66,8 /66.5 / 0,3 / 0.45% )
ferideei ( 76,4 /0 / 0/ %0,0 ) Kilosu sabit
lisbeth93 (76,1 /75.8 /0.3 /%0.39 )
merinetya (77/ 76,4/ 0,6/ % 0,78)
miss_wong (74,4 /73,5 /0,9 / % 1,21)
neslihank4 (81,5/81,2 /0,3 /%0,37 )
senasevval(56,8/55,9/0,9 /%1,58 )
Sindi564 ( 81,2 / 80,2/ 1/%1,23 )
Tekaskim( 64,8/64,5 /0,3 /%0,46 )

6. Takım Ortalaması : %0,83

Sağol canım ..spor. Yapınca tekrar veririm inş ,

Menüm
Sahur;kkk
Iftar;kkk(evdeyim tekim yemek yapasım gelmedi ,)+6tane üzüm ,1çatal helva

Spor;yok(olucak bundan sonra)
Su;3litre

Sağol canım ..spor. Yapınca tekrar veririm inş ,

Menüm
Sahur;kkk
Iftar;kkk(evdeyim tekim yemek yapasım gelmedi ,)+6tane üzüm ,1çatal helva

Spor;yok(olucak bundan sonra)
Su;3litre

elbette vereceksin bitanem sıkma canını en güzel yemek kahvaltı bence afiyetolsun cnmm listemizi paylaştım ben buralardayım yine bir iş bir kk yapayım

menüm
sabah: sucuklu yumurta, zeytin, tereyağ, az pide
akşam: iki içli köfte, 1 bardak kola, bol su
çok susuz hissediyordum eşimde kola içermisin dediğinde hayır diyemedim. çok özür dilerim kızlar

kolamı // kola=fare zehiri nasıl içersin gülayım eve bile sokma.eşin sana içirmiş sen ona içirmemeliydin.bizim eve bırak kolayı hazır gıdayı alanı ateşe koyuyorum.misafirler kola almışlar geçen gün ne onlara içirdim ne kimseye WC temizliğinde birebirdir kola ona kullanmak üzere banyo dolabına koydum.wallahi. akşam dök wc ne sabaha tertemiz ediyor o yuksek asit. düşün senin miğdene neler etti şimdi

aynen bende ilk başlarda çok zor kilo verdim resmen vücüdum direndi benle. şimdi maşallah hiç bişi yapmadım 300gr gitmiş harika.ben 300 gr verince göbek atıyordum başlarda onca spor ve takviyeye ragmen :)
ama artık kilo alırım geri gelir diye bi korkum yok.sadece ne zaman gidecek rahatlıcam korkum var :). artık nasıl ve ne için beslenmem gerektiğini kavradım hiç eskiye dönermiyim.asla kilo almam artık asla bitti bu iş

oh oh liste çıkmış herkezi tebrik ederim
feride sakın takma kafana bedenin sana savaş açtı artık vermek istemiyor ama ona yenilip homini gırtlak olma canım en sonunda vermeye hızla başlayacaksın

Bayramın 1. Günü 75 kg olmayı çok istiyorum bunun için çok sıkı bir dönem başlayacağım kendime
cnm yaparsin senin hic biseyin kalmadi 65 olman icin hadi spora asil biraz bu hafta ve bildirim gunubize mijdeyi ver ok
gunaydın kızlar ınternetım kopuyo nıye anlamadım kılomu yazayım eger bırden koparsa lutfen benım ıcın ekleyın lısteye 66.5 300gr gıtmıs
ay niye agliyosun cnm hhic vermemekten iyidir bence cnm bnm
evet cnm aynen kailiyorum
ama sirtini cok zorlama cnm olur mu
o zaman bu bitsin yine beraber baslariz gobeksavara ok
valla evet biraz kardiyo yapsak yaninda oda iyi olcak mekik suan yapmiyorum ama ramazna dan sonraya insallah
iste buu cnm zayifiz zayifsin zayif
ıoınsallah canım olmıycak sey degı acep bende 65 olabılırmıyımkı 1.5 kılom kaldı:44::44:
tabi ki olacak bak ayyuzlumde 1 haftada o kadar verdi nerdeyyse yani olmayacak sey degil dimi
evet cnm bak ne guzel vermissin yinede
Gecen haftaki kilom 64.8
Bu haftaki kilom 64.5
Yuzdesi 0.465
K.bakmayin kizlar adet oldum sanirim o durumdan fazla gitmedi kismet gelecek haftaya ins
cnm ne guzel yinede vermissin tebrik ederim
evet cnm biliyorum doktoru ama netten olunca gecistirmek amacli olmasin dedim ama guvenilirse sorun yok
aa kopruyu bu sekilde yapabiliyosak bende oyle yapayim simdilik oglumun ziip zip topuyla idare ediyorum o da boyle buyuk sonra almak istiyorum ama bir market var arada bir getiriyo plates malzemeleri gecen ay vardi bakalim birdaha ne zaman getircek ayni sizin bim gibi
Bende yapayim boyum 164 kilo 64.5
Gogus 95
Gogusaltindan yani migde bolumunden olctum 81
Basenlere yakin yani cogunlukla yag toplayan migde alti
bel olcumu 86
Basen 95
Sag&sol basen 57
Sag&sol kol 30
Kollarda var iste gitmiyo annam
yalniz cnm gogus gogus altindan olcmemen lazim
gogus uclarinin ustunden gelecek sekilde olcmen gerek cnm

Ölçüm yaparken mezura kullanabilirsiniz ve bir arkadaşınızdan yardım istemek daha rahat ve doğru ölçüm yapmanızı sağlayacaktır. Giyinik değil çıplak vücuttan ölçü almalısınız.

• Göğüs Ölçüsü Alma: Mezurayı alarak göğsünüzün üzerine en geniş noktasına yerleştirin ve ölçünüzü alın.
  • Bel Ölçüsü Alma: Bel kemiklerinizin üstü elinizi belinizde koyduğunuz yer bel noktanızdır. Çevresini ölçerek bel ölçünüzü alın.
  • Basen Ölçüsü Alma: Kalçanın en geniş yerinden alınacak basen ölçüsü en doğru ölçü olacaktır.

• Paylaş

hadi bakalim demek ki bu haftada cok hirsli gececek bizim icin rekabet baslasin o zaman
ay cnm kac hafta rekor kirdin tabiki bazi haftalar az gidecek yada hic gitmeyecek sakin gidip kendini yemege verme az vermis olman seni yemege yonlendirmek yerine daha duzelni spor ve yemek menuleri yapmani saglasin ok

ay evet cnm yumurtayi fazla yedim gecen gun ama iftarda az yedigim icin
artik oyle yapmayi dusunuyorum acikcasi kendimi suyla corbayla azda yemekle doyurup sahuru daha agir yapsam daha iyi oluyo benim icin
bakalim artik bu carsambanin sahuru cnm ama ictigim ayranlarida yazmayi unuttum sanirim dun sahurda ceyrek bardak ictim portakal suyunu ikinci gunde gozum kalmasin diye sadece tadini almak amacli yani
kolayi cnm cok cok cekerse bir yudum alip birakiyorum cnm cok aramiyorum milli icecegimz ayran dururken kola da neymis
ayrana sardim bu ara iftarda hemen doyurdugu icin ramazan sonrasi da artik yeminim olmadigi icin aksam 7 den sonra acikirsam cnm bisey icmek isterse yesilcay yada bol yogurtlu (ben koyu kivamli seviyorum) bir ayran icmeyi planliyorum
sakin cnm korkma eger patlama yapmazsan yemeklere saldirmaz ve ayni beslenirsen yaglar senden korksun cnm sen onlardan degil
az isin kalmis cnm masallah sana allah yardimcin olsun
spora asil cnm biraz belki oyle gitmeye baslar

kızlar ya kendi kendime temmuz sonunda 78 i kusuratlı da olsa görecem diye hedeflemştim. hedefe 2 hafta kaldı ne dersiniz olurmu yapabilirmiyim :)
ben şimdi bu kalan 2 hafta hedefini sıkı tutayım da gelsin 78lerrrr
kaptan hedefim haftaya çok iddalı hadi bakalım varmı artırannnn çıksın karşıma hodri meydannnnn
hedef 80,00 yani 1,2 gr vereceğim.olmazsa falakaya yatırın beni

wc temizliyorum derken ciddi misin neslim

Ugrayamiuorum banucum 3. Takima bile zorla yetisir oldum. Benim proje bitti ya takim kaptani biraz dinlanayim diye yuklenmiyodu. Sonra bizim takimda biri var. bide title i benim 3 kademe ustum ama bisiden anladigi yokmus. Aylarca enim proje hazir hazir dedi yumurta kapiya sikisti proje cikicak bakti cikartamicak cocuk dediler ayca sen destek ver sonra bi baktim tum projeyi bana yuklediler. Bir tabesi isten ayrildi onun projeyide bana yuklediler.bir tane daha ayni durum oldu. 3 proje ustumde ordan oraya tutusnus sekilde kosturuo duruyirum. Gene her gece 12 yi giruyorum. Haftalardir letla gb dolaniyorum banucum ya

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ugrayamiuorum banucum 3. Takima bile zorla yetisir oldum. Benim proje bitti ya takim kaptani biraz dinlanayim diye yuklenmiyodu. Sonra bizim takimda biri var. bide title i benim 3 kademe ustum ama bisiden anladigi yokmus. Aylarca enim proje hazir hazir dedi yumurta kapiya sikisti proje cikicak bakti cikartamicak cocuk dediler ayca sen destek ver sonra bi baktim tum projeyi bana yuklediler. Bir tabesi isten ayrildi onun projeyide bana yuklediler.bir tane daha ayni durum oldu. 3 proje ustumde ordan oraya tutusnus sekilde kosturuo duruyirum. Gene her gece 12 yi giruyorum. Haftalardir letla gb dolaniyorum banucum ya

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bence verebilirsin cnm 1,2 yi ooo hatta dikkat edersen menulerine o ekmekleri yemezsen aksamlari cok ekmek yemeye basladin yine1 dilim olmus 1 bucuk dilim birde kacamak yapmazsan super gitcek cnm benimde hedef temmuz sonuna kadar 79-78 olmak ve iki haftamiz var
bu son iki hafta daha siki tutalim cnm ok mi boylece gelsin temmuz sonunda 79-78 ler insallah 79 bile olsam iyidir ben en son o kiloyu oglumu dogurduktan 1 bucuk ay sonra gordum o da son gorus oldu ayy resmen evliligimin son 3 yilini asiri kilolu gecirdim yaa hadi insallah artik toparlarim bundan sonra
o zaman kaptancim bende 1 kilo hedef koyuyorum ok cnm baslasin yeni hafta

bak bi link vereyim
http://www.bakimliyiz.com/puf-noktalar/128410-cola-ile-temizlik.html
:)))

Cola ile temizlik

TUVALETI TEMIZLEMEK IÇIN:
Bir kutu kolayi klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve
sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela basindaki lekeleri yok
edecektir.
KROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK IÇIN :
Arabanin tamponunu Coca Cola''ya batirilmis bir sigara paketinin
içindeki alüminyum folyosuyla iyice ovunuz. Tertemiz olacaktir.
AKÜ KUTUP BASLARINDA ÇAPAGI TEMIZLEMEK IÇIN :
Bir kutu kolayi kutup baslarina dokun ve bütün
çapak yok olsun.
PASLANMIS BIR CiVATAYI SÖKMEK IÇIN :
Coca-Colaya batirilmis bir bezi bir kaç dakika pasli
civatayi
uygulayiniz. Bir kaç dakika sonra rahatlikla dönecek
ve çikacaktir.
ELBISENIZDEKI YAG LEKESINI ÇIKARMAK IÇIN :
Bir kutu kolayi lekeli giyeceklerin üstüne bosaltin
Deterjani
ekleyin ve her zaman yikadiginiz gibi yikayin. Coca-
cola yag
lekelerinin yok olmasina yardim edecektir.
Ayrica ; Araba ön camlarindaki her türlü kus pisligi yapisan sinekler veya agaçlardan dökülen toz polen yapiskan maddelerin çikarilmasien iyi madde COCA COLA + PEPSI ''dir.
* * *
Peki nedir bu Cola''nin bu kadar etkileyici temizliklerde bile kullanilabilmesinin sebebi? Coca-Cola ve Pepsi''nin ortalama pH degeri 3.4 tur. Bu asidi de disleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir. Temizliklerde bu kadar etkili olmasinin sebebi budur. Aslina bakarsaniz Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyecegi KARBONDIOKSIT içiyoruz. Hani su disari atmak için devamli nefes alip verdigimiz atmak için ugrastigimiz KARBONDIOKSIT Cola ile temizlik.!
2001 yilinda Delhi Üniversitesinde "kim daha fazla Coca-Cola içecek"diye bir yarisma yapildiginda sekiz litre Coca-Cola içerek kazanan ve 10 dakika içerisinde herkesin gözü önünde ölen kisinin haberini duymussunuzdur . Neden öldü? Çünkü çok fazla karbondioksit almisti ve kaninda yeterli oksijen yoktu.
Baska bir örnek: Kirilmis disinizi bir sise Coca Cola''in iine koyun ve 10 gün sonra bakin Cola ile temizlik. Dis 10 günde büyükoranda erir. Halbuki disler ve kemikler ölümden sonra bile en fazla dayanabilen organlarimizdir Cola ile temizlik.

Son düzenleme:
evet canım harika ve ucuz bi yöntem eğer evde kolanız varsa atmaya kıyamazsanız hakkaten wc temizliyicisi yapıp değerlendirebilirsiniz.
valla esim surekli alir kendi iciyo evde ben icmiyorum ayran yapiyorum kendime sonra oturup kolayi birakip oda ayranimdan iciyo
birde seker hastasi guya zero iciyo ama ben hic inanmiyorum o zeroya ama seviyo iste napcan azaltti baya o da oyle
birgun denicem valla gece yatmadan dokerim sabah mi yikamam gerek

oh oh yokmu artıran hadi kızlar biz baya iddalıyız.akşam yemeğimden çıkardım bu gün itibariyle ekmeği.gram kaçamak olmayacak söz.

Son düzenleme:
ayy cnm bnm hosgeldin demek hala islerle bogusuyosun allah yardimcin olsun cnm insallah en yakin zamanda biterde bir tatil al kendine 1 hafta bile olsa biraz dinlenmen lazim artik cok yoruldun yaa

bu deneyi eşine yaptır gözleriyle görsün nası wc temizliyo.kireci bile söküp atıyoo.midesine neler yapıyooo, şekerini nasıl etkiliyooo
kızlar ne yapıp edin şu koladan uzak durun sigaradan daha tehlikeli

Cola ile temizlik

TUVALETI TEMIZLEMEK IÇIN:
Bir kutu kolayi klozetin içine dökünüz. Bir saat kadar bekleyiniz ve
sifonu çekiniz. Koladaki sitrik asit hela basindaki lekeleri yok
edecektir.
KROM TAMPONLARDAKI PAS LEKELERINI YOK ETMEK IÇIN :
Arabanin tamponunu Coca Cola''ya batirilmis bir sigara paketinin
içindeki alüminyum folyosuyla iyice ovunuz. Tertemiz olacaktir.
AKÜ KUTUP BASLARINDA ÇAPAGI TEMIZLEMEK IÇIN :
Bir kutu kolayi kutup baslarina dokun ve bütün
çapak yok olsun.
PASLANMIS BIR CiVATAYI SÖKMEK IÇIN :
Coca-Colaya batirilmis bir bezi bir kaç dakika pasli
civatayi
uygulayiniz. Bir kaç dakika sonra rahatlikla dönecek
ve çikacaktir.
ELBISENIZDEKI YAG LEKESINI ÇIKARMAK IÇIN :
Bir kutu kolayi lekeli giyeceklerin üstüne bosaltin
Deterjani
ekleyin ve her zaman yikadiginiz gibi yikayin. Coca-
cola yag
lekelerinin yok olmasina yardim edecektir.
Ayrica ; Araba ön camlarindaki her türlü kus pisligi yapisan sinekler veya agaçlardan dökülen toz polen yapiskan maddelerin çikarilmasien iyi madde COCA COLA + PEPSI ''dir.
* * *
Peki nedir bu Cola''nin bu kadar etkileyici temizliklerde bile kullanilabilmesinin sebebi? Coca-Cola ve Pepsi''nin ortalama pH degeri 3.4 tur. Bu asidi de disleri ve kemikleri eritmek için yeterlidir. Temizliklerde bu kadar etkili olmasinin sebebi budur. Aslina bakarsaniz Cola ile dünyada kimsenin tavsiye edemeyecegi KARBONDIOKSIT içiyoruz. Hani su disari atmak için devamli nefes alip verdigimiz atmak için ugrastigimiz KARBONDIOKSIT Cola ile temizlik.!
2001 yilinda Delhi Üniversitesinde "kim daha fazla Coca-Cola içecek"diye bir yarisma yapildiginda sekiz litre Coca-Cola içerek kazanan ve 10 dakika içerisinde herkesin gözü önünde ölen kisinin haberini duymussunuzdur . Neden öldü? Çünkü çok fazla karbondioksit almisti ve kaninda yeterli oksijen yoktu.
Baska bir örnek: Kirilmis disinizi bir sise Coca Cola''in iine koyun ve 10 gün sonra bakin Cola ile temizlik. Dis 10 günde büyükoranda erir. Halbuki disler ve kemikler ölümden sonra bile en fazla dayanabilen organlarimizdir Cola ile temizlik.

Son düzenleme:
oh oh yokmu artıran hadi kızlar biz baya iddalıyız.akşam yemeğimden çıkardım bu gün itibariyle ekmeği.gram kaçamak olmayacak söz.
ok bende soz vereyim kacamak yapmayayim bu hafta da yersem meyve yerim sadece kacamak olarak
ay cok ilginc geldi sagol paylasim icin cnm
aa benim hep aklima takiliyodu sorcam sorcam unutuyodum
sen sampuan dus jeli kullaniyo musun yoksa onuda mi evde yapiyosun cnm
yada tursil gibi temizlik malzemelerini

cok guzel bir yazi olmus cnm sagool

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…