Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

3 lıralık falan alıp deneyebılırsın bence ben ılk yedıgmde oyle yapmıstım.ya ebrusallını skın jeanmı ne plates vıdeosu varya gulayla sındı yapıyo gulayın yaptıgı lınk bende acılmıyo.aıle koruma sıfresı var bızde guvenlı ınternet uyarısı verıyo acılmıyo artık o sıtede baska nelervarsayou tube da aradım bulamadım.sındı you tubeda var dıye yazmıs aksam ban bende rıcaetmıstım you tube lınkını yollarmısın dıye ama görmedı daha beklıyom bende acaıp sporıum geldı
kızlar ya onca uğraştım yaklaşık 50 tane köfte yaptım. bir kısmını haşlayayım dedim bakim nasıl olacak diye. sanırım çatlayacaklar ya. onca emek ziyan olacak
ooo cook yapmısın canım tuh bıseyı dengesız oldu demekkı ben pek yapmam oyuzden bı fıkrım yook annemle yapardık bekarken arada onuda unuttum sayılır

tamam cnm az alayım bakalım belki sevmem yazık olmasın

[video=youtube;KWVR3cb9RYc]http://www.youtube.com/watch?v=KWVR3cb9RYc[/video]

bu videomu acaba:44:

sindi maşallah kuzum sen ne kadar zayıfsın öyle. ölçümler süper. ben hala kaplumbağa hızındayım senin yanında

evet eylülüm kolay gelsin başlayabilirisn aynı video
sagol canım hemen yapayım belkı sabaha kadar zayıflarım
sindi maşallah kuzum sen ne kadar zayıfsın öyle. ölçümler süper. ben hala kaplumbağa hızındayım senin yanında

gulaycım sındıyle boylarınızı ve ölçülerınızı yazıp karsılastırsanıza bende merak ettım hanı kılolarınız yakınya o bakımdan benım boy 157 kılo 67 boyuma ve kıloma uygun varsa bende paylasabılırım

kar kardır cnmmm yok yarın yaparsın artık çok geç oldu hakikaten boylarda yakınsa başabaş bir rekabet olacak

sen son kulvarlarda atak yaptın bakalım finishe kim gelecek

Maşallahh Çok güzel vermişsin ablacım
tesekkurler cnm bu arada illa abla falan demene gerek yok cnm istdigin gibi hitap edebilirsin rahat ol
vay vay vay masallah cnm sana bak bosuna stres olmussun sende benim gibi ama hakikaten nasil beceriyosun kiz bu kadar kilo vermeyi masallah gercekten
insallah boyle devam eder bak girdun mu aramizda 200 gramcik kaldi sadece ayyy nesliyi cok merak ettim acaba o kac oldu bu hafta
menun guzel cnm
olsun telafi edersin cnm haftaya persembeye kadar
kızlar costum plates yapıyorum ozlemısım kana kana spor yapmayı
ohhh ne gzel masallah cnm hareket iyi geliyo bize
ayyy ben bu hareketi yapsam var ya offf baya bi hava atarim heralde ama bosver daha zamani var once su 14 gunluk egzersizleri bitireyim
gel buyur kahve yada cay esliginde ikram edeyim cnm
ya bende cok su sever biriyim ama 1 bucuk 2 litre icebiliyorum en fazla iftar sonrasi esim bile diyo ki kendini suyla doyurma
su merakli akrabalardan herkeste var sanirim bir model
200 tl ye mi yapcaklarmis pahali mi yoksa ucuz mu sence cnm
birde cok sey kaciriyosun bence en yakin zamanda basla bisiklet ogrenmeye cok ayri bir zevki vardir bisikletin
ay benim annemde seker hastasi esimde onlarinda cok dikkat etmesi gerek
yok ben daha cok omega3 lu olani kullancam digeri cok kotu bir tadi var yani benim icin portakalli sekerli toz du cok igrenc geliyo bana sekeri agzimda toz halinde koymak
hap daha kolay biraz buyuk ama daha kolay
baya ekmege benzemis valla esmer cok mu kizarttin yoksa ici esmer yumurta da mi cikti

ooo hosgeldin cnm sukur artik aramizdasin
ooo benim dedem taaa 70-80yasinda biraktiysa sen daha kolay birakirsin cnm
Simdi misafir sonrasi temizlige girisiyom sonra ugrarim canlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kolay gelsin cnm bnm
malesefe tarti benimle bir butun oldu :))

armin bercem kizinin adi kendi adi zennure. sohbet etmeyi cok sever ama burda biraz yabancilik cekti 80 89 a ugruyordu orda sohbet ediyorduk ama sarmadi ve ugramaz oldu artik.
himmmm cok degisikmis isimler hakikaten
ayy cok sey kaciriyo gelsin gelsin bi tanisalim
allah yardimcin olsun cnm bnm
umarım doğru hesaplamışımdır :26:

hedefimi geçtim kızlaar 73.5 im

hemen çizelgemi güncelliyim
ay masallah kilo veren verene bu hafta

3, olmuşuz genel 6 aylık sıralamada tbrkler meleklerimmm
ohhh masallah bize
bakalim ben bu haftayi da cok merak ediyorum

biraz pahalı cnmcımmm ama napalım nasipten çıkmış çok denedim Sindim ama bisiklette dengemi sağlayamıyorum hiç bir paten çok istedim birde bisiklet buz pateni biraz yaptım ama kaldı öyle

bu hafta takımlar hakikaten iyi hayırlısı bakalım

ben geldiiiiim

geçmişte baya bi oyalandım kilo veren verene coşmuş burası oh maşallah

şimdi anladım tamamdır hiç matematikle aram yok

3, olmuşuz genel 6 aylık sıralamada tbrkler meleklerimmm

tebrikler bizeee

tebrikler sindim maşallah

Anaaaaam Siftahı Fatma yapmış

evet öyle oldu daha fazla dayanamadım hihi

Eki Görüntüle 1192160
Gecen ay yaptıgım vücut ölçümleri ile bu ay ki ölçülerimin sonucları kızlar :)

Iphone dan gönderildi

ayy maşallah canım ölçü bende aldım başlamadan bir ay olsun bende ölçcem

özel sitedemi yaptın bu ölçümleri canım?

Aynen yedikten sonra artık fazla konuşmamak lazım

olsun canım hakettin ama

tebrikler canım haftaya kesin görceksin 70 leri inş

afiyet olsun canım

tebrikler canım süpersin

menüm
sabah: sucuklu yumurta, zeytin, tereyağ, az pide
akşam: iki içli köfte, 1 bardak kola, bol su
çok susuz hissediyordum eşimde kola içermisin dediğinde hayır diyemedim. çok özür dilerim kızlar

afiyet olsun canım kola zararlı işte keşke zararlı şeylere hayır diyebilsek :26:

Annem yarın sana bayramlık almaya çıkalım bayrama 2-3 gün kala çıkınca bir şey kalmıyor dedi. Ama ben bakmak istemiyorum Stres yaptım iyice ya

canım niyeki çok güzel verdin illa incelmişsindir hakettin ciciler almayı

ısallah hepımız oluruz dal gıbı

inş canım

afiyet olsun canım :) spor çok iyi

evet canım o hareketi yapmanın da zamanı gelecek bence

ay canım teşekkürler :) ben çok içiyorum sonra her saat başı wcye
haha illa vardır canım onlarsız akraba bağları olmuyo

haha biraz fazla kızarmış olabilir ama zaten rulo yaparken döndürüyorsun ya baya bir kızarıyo :)

maşallah hakkaten takıma

*** 6. TAKIM 370. ETAP ***

ayyuzlum0211 ( 81,9/80,4 / 1,5/1,83 %) hedef kilosunu 75 olarak revize etmek istiyor
EYLÜL SILA ( 66,8 / / / % )
ferideei ( 76,4 / / / % )
lisbeth93 (76,1 / / /% )
merinetya (77/ 76,4/ 0,6/ % 0,78)
miss_wong (74,4 /73,5 /0,9 / % 1,21)
neslihank4 (81,5/ / /% )
senasevval(56,8/55,9/0,9 /%1,58 )
Sindi564 ( 81,2 / 80,2/ 1/%1,23 )
Tekaskim( 64,8/ / /% )

6. Takım Ortalaması : %

tam kaçarken sen geldin Fatmacım iftar güzel geçmiştir umarımmm size iyi sohbetler yarın görüşürüz nasipse allaha emanet olun

Herkese iyi sahurlar canlarım. Kusura bakmayın ugrayamadim.
Geçmiş iyiyim okuyacağım

banucum cook sagol lınk ıcın yaptım platesı son 10dk kala pert oldum ama bıraktım.bu vıdeoyu bıze gösteren gulayada mınnettarım.süpermıs vallahı bayıldım.gercı bacak ve kalca calısıyo genel olarak ama olsun tas gıbı yapar ınsallah.buna ek olarak 300 mekık cekmeyı planladım sımdıden malum göbek var baya bende.hem yorup hem sıkılmadan ter attıgım bı plates oldu callenden daha zevklı geldı baa.gulay nura bırbırımıze gaz verelımde hergun yapalım ıftardan sonra bakalım 2 haftada neler olcak.her yerım agrıyo demekkı ıse yarıycak.üstümden dozer gecmıs gııbı hıssedıyom.ustelık arkadasla sözlestık yarın sabah yuruyuse cıkcaktım kalkıp yuruyebılcemıde sanmıyorum.cumartesı oruca baslıycam yıne sonkez acıkhavada yuruyeyım dedım ama zor gözukuyo

Oruç tutarken yaptığım tek sporum yattığım koltuktan karşı koltuğa geçmek
valla 1 gun once bende ayni senin gibiydim
menüm
sabah: sucuklu yumurta, zeytin, tereyağ, az pide
akşam: iki içli köfte, 1 bardak kola, bol su
çok susuz hissediyordum eşimde kola içermisin dediğinde hayır diyemedim. çok özür dilerim kızlar
ben en son ne zaman icmistim yanlis hatilamiyorsam 3 martta kaynimin dogum gununde icmisimdir ictiyssem kola
ayy sevinsen mi uzulsen mi bilemedin dimi cnm ahh su kilolar ama insallah o zamana kadar 2 kilo daha vermis olursun cnm benim zaten hedef koymustuk ramazan sonuna kadar 78-79 olmamiz gerek diye bak ne kaldi ki simdi bu hedefe insallah haftaya 79 u gorcez cnm stress olma gittigin dogru yoldan devam ama inan bende ayni durumdayim kiyafet almam lazim beklim diyorum bosver bende bayrama 2 gun kala alisveeris yapcam insallah bakalim bende hedef tukiyeye gelene kadar 75 insallah olcak cnm
inşallah canım ya. haftaya görsem bir de göbek atacam. kesin hafta sonu adet olacam her xyerimi sivilceler aldı ya
bende sana eslik ederim ok belki bende gorurum
anam ne yaptıysam ticker . dan sonrasını görmedi illa 80 olarak gösterecem seni diyo. bende sesimi çıkarmadım ilk hedef tamam sıradakiiii
himmmmmmmm ok gerci ben nokta koyuyorum demek ki cetvel bile seni daha cok motive etmek istiyo bunu bir isaret olarak gorelim cnm

kiz yarama basma
beni asil fistekleyen nedeni hatirliyorsun heralde dimi ama az kaldi insallah

evet cnm az kaldi
yaa hakikaten belden baya gitmis masallah bana yeni farkettim en cok istedigim zaten gobis gitsin cok istiyorum zaten bakarsaniz normal vucut olculerine basen ve gogus 44 beden mi 42 beden mi ne ama gobek en buyugunu bile gecmis olarak gordum
bakalim 17 agustos ta da olcer bakarim unutmazsam
ayy evet yaa ama biz yakinlastikca daha bo motive oluyoruz cnm farkinda misin nesliyi de merak ediyorum onunda hedefi ayni
ama insallah hepimizde ulasiriz en yakin zamanda

Onu spor olarak sayıyorsak hepinizi tek geçerim
waw bu kadar da iddalisin demek cnm merak ettim
ayy insallah mezun olcagimiz gunleride goruruz cnm
ayy ben ekledim sanmisim cnm kusura bakma
http://www.youtube.com/watch?v=KWVR3cb9RYc
iste burda cnm kolay gelsin
valla ben idareten 1 tane bisey almayi dusunuyorum
Of ya 55.5 olmadan ben alışverişe çıkmıcaktım ama
kiz sende 500 gr min hesabini mi yapiyosun ilk sen mezun olcaksin masallah cnm
masallah cok guzel ıncelmıısn tebrık ederım

cok acıl ıhtıyacın varsa 1tane kıyafet al bence gulaycım sen bu azımle 6larıda cabuk görursun bencezayıflayınca doya doya alırsın
sagol cnm bnm
sagol cnm hakikaten ayyuzlum costu masallah ona
senin bildirimide merakla bekliyorum cnm
nuracım lınk beklıyom senden nerelerdesın canımya az daha spor yapasım var.
http://www.youtube.com/watch?v=KWVR3cb9RYc iste burda cnm
kızlar ya onca uğraştım yaklaşık 50 tane köfte yaptım. bir kısmını haşlayayım dedim bakim nasıl olacak diye. sanırım çatlayacaklar ya. onca emek ziyan olacak
ayy deme yok mu bir caresi acaba
hayirli olsun cnm kuslarin
tamam cnm az alayım bakalım belki sevmem yazık olmasın

[video=youtube;KWVR3cb9RYc]http://www.youtube.com/watch?v=KWVR3cb9RYc[/video]

bu videomu acaba:44:
ta kendisi cnm sagol yetistin yine
kiz ne zayifi allah askina sende bir olc valla cok merak ediyorum senin olcumleride senin gobek degil basen sorunun vardi dimi cnm
ayyyy ama tabi gercekten iyi gitmis dimi 1 ay icinde ayy o gobek bol bol gitsin yaa bacaklarimin inceldigi gorunuyo zaten ama gobek sorun iste
kolay gelsin cnm sana ilk bir kac gun zorlancaksin belki cnm ama sonra iyi olacak insallah
ay evet yaa valla bende cok merak ettim benim boy 1.61 cnm
sende paylassana cok merak ettim senin kiloya gelince benimde olcumler oyle mi olacak acaba diye bakarimda motive olur
ben ac karna olctum ama
nesli sende olc cnm gerci senin boyda var zaten ama olsun bakalim senin hedefte bizimkiyle ayni simdilik

Ben kaçıyorum meleklerimmm iyi sahurlar iyi geceler herkese
iyi geceler cnm

Hemen menumu yazayım;:

Sahur :
1 tabak taze fasulye
3 y.k yoğurt çorbası
1 bardak süt
1/4 misir

Iftar:
1 Sucuklu Kaşarlı pide (yani avuç içi kadar iki tane gelirdi:26:)
3 şiş et çöp şiş
3 kanat
1 köfte
akşam yemegine eşim mangal yaktı çeşit böldü ama çorba falan icemedim mideme lap diye oturdu kaldı

Bir avuç taze fındık
1 avuç fistik

hosgeldin cnm nasil gecti yemek
yok cnm netten vucut olcusu nasil alinir diye baktim evdeki mezura vardi dikis iplik seti vardi iicinde onunla olctum
ben hep telefona kaydediyorum nereye gitsem benle geliyolar kilo bildirimlerimde oyle telefonda notlar bolumunde fotosunu cekip paylastim eltimde dedi bi app mi var yada net sitesi hesaplayan diye
valla iyi ki olculerini sende almissin cnm cok iyi yapmissin valla gercekten cok motuve oluyo insan ben gecen ay bir callenatics maceremiz olmustu yine ayyuzlumle ben yine dayanamadim takildim pesine onla beraber yaptim ama 7-8 gun ancak yapabildim sonra dun platese baslayinca bi alayim yine olcu dedim ve gecen ayla karsilastirdim
Herkese iyi sahurlar canlarım. Kusura bakmayın ugrayamadim.
Geçmiş iyiyim okuyacağım
hosgeldin cnm
evet dimi insan hic cok yorulmuyo yaparken cok agri olmuyo sonrasinda oluyo ama vucut ham tabi o yuzden
ve kesinlikle banada callenden daha zevkli geldi belki videoyu yapan turk oldguu icindir cnm yani sanki bizi goruyo gibi yorumlar yapiyo surekli konusuyo sikilmiyo insan
aaa senin de mi gobis var
ben genelde iftar oncesi ogle vakti yapiyorum cnm iki gundur iftardan sonra yapamam birde oglum sabote etmeye calsiiyo varya on yapmasa super olcak aslinda
ayy su dozer lafina sesli guldum valla gecenin bu saatinde cnm sen asil dozeri yarin yaptiktan sonra gorceksin benim sanki basenlerin icine iki top yerlestirmisler oyle hissediyrum hareket ederken
birde ebru ne diyo gobegi yok etmek icin surekli karnini icine cek benim karin kaslarimda agriyo
bu bitirse hepsini yaparsam sonrasinda gobeksavari yapmayi dusunuyorum cnm yine ebrunun cdsi gobegi daha cok eritme amacli

persembenin menusu:

sahur:
3 yumurtali omlet
ceyrek muz

(iftarda az yiyince sahurda fazla yedim hatta artik boyle yapmayi dusunuyorum)

iftar:
1 tane firinda baharatli tavuk budu (budun yaninda bir parcasi var oyle sadece but degil)
el ici kadar lavas
4 tane firin patates (hamburgercilerde satilan incelikte ince ince yani zaten sifir yag)
1 koca kase corba
1 nektari
avuc ici kadar siyah uzum
1 omega 3 vitamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…