- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
3 lıralık falan alıp deneyebılırsın bence ben ılk yedıgmde oyle yapmıstım.ya ebrusallını skın jeanmı ne plates vıdeosu varya gulayla sındı yapıyo gulayın yaptıgı lınk bende acılmıyo.aıle koruma sıfresı var bızde guvenlı ınternet uyarısı verıyo acılmıyo artık o sıtede baska nelervarsakuru üzüm dayım yolluyor cnm bizde yiyen yok kendi bağından hormonsuz ben aşure harişci pek kullanmam açıkçası ooo yabanmersinide pahalıymış
ama 1 kilo baya olur heralde :44: biraz alayım bakalım seversem alırım yine
ne linki bekliyopsun bebişim:44:
hem spor hemde değerlerinin yükselmesi en büyük etken bence Gülayımm
yumurtasını fazla koysaydın hamurunun Gülayım birde ben bir parça kıyma koyarım hamuruna o zaman hiç çatlamaz dur bakalım inş çatlamaz o kadar uğraştın çatlarsa haşlarken dağılmazsa sorun yok nasılsa yerken parçalanmayacakmı
oooo tbrkler cnmmmmmne demek cnm benimmm kk izin verdikçe herkesi beğeniyorum ben
ooo cook yapmısın canım tuh bıseyı dengesız oldu demekkı ben pek yapmam oyuzden bı fıkrım yook annemle yapardık bekarken arada onuda unuttum sayılırkızlar ya onca uğraştım yaklaşık 50 tane köfte yaptım. bir kısmını haşlayayım dedim bakim nasıl olacak diye. sanırım çatlayacaklar ya. onca emek ziyan olacak
3 lıralık falan alıp deneyebılırsın bence ben ılk yedıgmde oyle yapmıstım.ya ebrusallını skın jeanmı ne plates vıdeosu varya gulayla sındı yapıyo gulayın yaptıgı lınk bende acılmıyo.aıle koruma sıfresı var bızde guvenlı ınternet uyarısı verıyo acılmıyo artık o sıtede baska nelervarsayou tube da aradım bulamadım.sındı you tubeda var dıye yazmıs aksam ban bende rıcaetmıstım you tube lınkını yollarmısın dıye ama görmedı daha beklıyom bende acaıp sporıum geldı
ooo cook yapmısın canım tuh bıseyı dengesız oldu demekkı ben pek yapmam oyuzden bı fıkrım yook annemle yapardık bekarken arada onuda unuttum sayılır
sagol canım hemen yapayım belkı sabaha kadar zayıflarımevet eylülüm kolay gelsin başlayabilirisn aynı video
sindi maşallah kuzum sen ne kadar zayıfsın öyle. ölçümler süper. ben hala kaplumbağa hızındayım senin yanında
sindi maşallah kuzum sen ne kadar zayıfsın öyle. ölçümler süper. ben hala kaplumbağa hızındayım senin yanında
sagol canım hemen yapayım belkı sabaha kadar zayıflarım
gulaycım sındıyle boylarınızı ve ölçülerınızı yazıp karsılastırsanıza bende merak ettım hanı kılolarınız yakınya o bakımdan benım boy 157 kılo 67 boyuma ve kıloma uygun varsa bende paylasabılırım
tesekkurler cnmMaşallahhÇok güzel vermişsin ablacım
vay vay vay*** 6. TAKIM 370. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 81,9/80,4 / 1,5/1,83 %) hedef kilosunu 75 olarak revize etmek istiyor
EYLÜL SILA ( 66,8 / / / % )
ferideei ( 76,4 / / / % )
lisbeth93 (76,1 / / /% )
merinetya (77/ 76,4/ 0,6/ % 0,78)
miss_wong (74,4 /73,5 /0,9 / % 1,21)
neslihank4 (81,5/ / /% )
senasevval(56,8/ / /% )
Sindi564 ( 81,2 / 80,2/ 1/%1,23 )
Tekaskim( 64,8/ / /% )
6. Takım Ortalaması : %
ya kizlar kusura bakmayin her hafta yuzdem dogrumu demekten utaniyorum ama aklim sanki bende degil
yuzdem dogru mu
menun guzel cnmBen geldim ama bu sefer de herkes yemekte sanırım.
Sabah:
Yoğurt içine pul biber
Domates salatalık peynir
4 ceviz
Akşam:
1 hindi külbastı
El içi kadar köy ekmeği
Domates salatalık peynir
Az tereyağı
4 tane fındık
Spor yapamadım hiç halim yok
olsun telafi edersin cnm haftaya persembeye kadarslm kızlar offff çok kalamayacam. işler beni bekler. gördüğünüz üzere geçen yaptığım hatanın bedelini hala 7 li rakamları göremeyerek ödedim. ama uslandımmı yok.
bu gün yine ufacık minicik çok zararlı bir kaçamağım var.
ohhh ne gzel masallah cnmkızlar costum plates yapıyorum ozlemısım kana kana spor yapmayı
ayyy ben bu hareketi yapsam var ya offf baya bi hava atarim heraldedimi nerde o eski günler canım :) ahah süpermiş ne güzel eğlenceli oluyordur :)
devam edersen yaparsın bence o hareketi ben de yapamam heralde kafaya taktım köprü yapam lazım
merak edilcek birşeyi yok tatlım kendisi genelde herkesin aile işlerine karışır çok konuşur çok merak eder o yüzden pek hoşlanılmıyor kendisinden
teşekkürler, canım formülü derken ben zaten normaldede böyle içerim ama ramazanda daha bir içiyorum iftarını açmadan iç yemek aralarında iç mutlaka birşey yerken atıştırırken alışkanlık olmuş hep içerim :)
bana da gönder kısskaptan duymasın
teşekkürler canım okuyacağım şimdi :)
bencede öyle yap canım :)
afiyet olsun canım sporla yakmışsındır onu inş :)
a.s. :) ah bu yeğenler ve kurbanları laptoplar :)
ben iftara gitcem akşam dışarı çıkmadan tartılıp bildiririm olmadı sahurda bildircem
200 tl ye mi yapcaklarmis pahali mi yoksa ucuz mu sence cnmduydum bileeetamam canım iftardan çnce tartılmayı unutmadığın sürece sorun yok şimdide tartılabilirisn iyi iftarlar kuzumm
maşallahhh tüm takımı spor heyecanı sardı helall sizeee
Neslime evet içilebilr fakat içilirse çok geç yükseliyor kalçadan yapılınca etkisi daha hızlı bitanemm
dur bakalım pozitif düşünelimm yarın olsun bi üzme kendini hemen
döndüm bile
neden ip atlamayacaksın neslimmm :26h yaptırmışsın iğneleri gör bak nasıl faydasını göreceksin bakayım bu siteyede
götürdüm geldim Sindim birde çok uzak çankayada allahtan arabayla hızlıca hallettim inş çabuk yaparlar 200 tl sıkışmış
oo misafirin biri gdiyor biri geliyor ne mutlu neslimm minik dilim olmasın kuzum bi daha 2 çatal yeterli bu insülin direncini nasıl yokedeceğiz yoksa
hadi bakalım iyi iftarlar dünkünü yazacağız o zaman Aytencimm
kaldır hepsini buzluğa kuzummm durmasın ortalıkta
süper süper prensess hadi bakalımmm kolay gelsinn
afiyetolsun sindimmm sahuda yiyebilirsin nektarinini cnm benim tartı yüzünden yiyemedin demekölçülerini al bakalımnasıl fark olacak
ilk iki gün yapma prenses ağrın artmasınn üçüncü günü yaparsın
nasıl özlediysen atık magnumu 2 dk da bitmişşiyi sabrettin yine sporun süper olduğu için ceza yok
bende bayılırımmm ama temiz yaptığına inandığım tek bir yer var orayada her zaman gidemiyorum ters yerdeekmeksiz sırf kokoreç yeseydin keşke Aytencimm
muz yediğin zaman başka meyve tüketmemeye çalış bitanem yanında1 top dondurmaya izin vermiştim neden ceza verdinki kendine:26:
ben tüm gün gelemediysem mutlaka ya misafir vardır ya da evde değilimdir kuzummm yoksa hep burdayım
1500 iyi atlamışsınnn prensesceza fikri birden yk oldu o yüzden afiyetolsun cnmm regl olman menüne yansımış
bugün telaşlısın anlaşılan Gülaycımm kolay gelsin bitanemmm kalabalık iftarların tadı bir başka oluyor
pozitif düşünüyoruzzz dur bakalım bugünkü koşuşturmacadan sonra mutlaka tatı gülecek yüzüne cnmm üstelik pilateste yapıyorsunn
geranmaliyi merak ettim tam tarifini isterimyengenin oruçtan gözü dönmüş anlaşılan 3 çeşite ne gerek varki tbrkler kuzum yememişsinnn
torrent ten indirmek istersen Eylülüm torrent adresi bulurum sana
bugün hiç ceza veremez oldum herkes öyle güzel spor yapmışkiii ceza kursağımda kaldıafiyetolsun cnmmm
bnede merakla bekliyorum sonuçlarınıgüveç iyi seçim
evet bızdıkım pilates kasları uzatıyor ve inceltiyor fakat yağ yakmak için kardiyo şart tempolu sporlar tercihe dilmeli arada yine pilates yapılabilir
bmi 26 nın altına düşünce yapabilirisn bitanem
neden demiyokii kıskanıyomu yoksa
gayet güzel menün fazlasına gerek yok kuzum insan tıkanıyr zaten yeterde artar bile
helall olsun sindimmm hadi bakalımm inşala sonuna kadar devammm ebru çıta gibi kuzummm yapabildiğin kadar
ben de yapamıyorum açıkçası belimi ağrıtıyor
annem hemşire olduğu için şanslıyım ben eczaneden alıyorum direk yaptırıyorumiğnesi hiçte ağır olmaz bence kilo alacak olsam ben alırdım
dönüşümlü kullan bitanem
kesin daha enerjik olacaksın neslimmm
şükür gelmişsin leylacımmm biz iyiyiz şükür de snei mera ettik ne kusuru cnm benim hasta olduğunu biliyorduk bir an önce iyileşte dön aamıza inş geldimi üst üste gelir zaten
çok şifalı diye okudum meak ettim neslimm soğuk hoşuma gitti
neslimmmmm nettinnndiyeti geçtim herşeyden önce sen şeker hapı kullanıyorsun hem hap kullanıp hem dikkat etmezsen allah korusun pankreasın hiç çalışmaz ve insüline başlarsın yapma bitanemm helva arası dondurma mahvetmiştir senii dur gözünü korkutayım biraz daha bak şeker böyle devam edersen böbreklerine veya gözlerine vuracak annem o kadar dikkat etmesine rağmen %5 görüyor şu an lazer tedavisi gördü yıllarca ayrıca böbrekleride gitti sürekli diyetle 8 yıldır diyalzie girmiyor ama hiçbirşey yiyemiyor yapma ne olur bitanemm
hoşbudum Sindimmmm şükür geçmiş bitti
baya ekmege benzemis valla esmer cok mu kizarttin yoksa ici esmer yumurta da mi ciktitamam kaptan yemicem kurabiye filan merak etme hihi :)
o yengem zaten tatlı hastası yaa bide şeker hastası üstelik
çok basittir 2-3 yumurtayı isteğe göre 5 de olur :) kasede kırıp çırpıyoruz güzelce taze soğanları ince ince doğruyoruz içine yine çırpıyoruz sonra az yağ damlatılmış tavayı kızdırıyoruz, karışımı tavaya döküyoruz asıl püf noktası şu şimdi karışım yavaş yavaş pişerken bir kenarından spatulayla kaldırıp rulo gibi yuvarlıyoruz yavaşça rulonun altı üstü çevire çevire pişiriyoruz, pişince de dilimliyoruz ve hazıır dur daha önce yapıp resmini çekmiştim atiyim buraya
Eki Görüntüle 1192046
işte bu :)
samsungmu hmm iyiki varmış masaüstü
şimdi tartılıp gelcem kaptanım meraklar içerisindeyim zaten
ooo hosgeldin cnm sukur artik aramizdasinKızlarren sonunda girebildim ...net te sıkıntı vardır müşteri hizmetlerin aradık ,modemde sıkıntı varmış ,yeni modem takıldı yenı ayarlar falan ..
3gündur aklım hep burda
Dünkü menümü vereyim ;sahur;kkk
Iftar;1,5lahmacun ,1kase mercimek çorbası,7tane üzüm ,salaya ayran (bu sefer biyere davetliyik )
Spor;yok malesef
Su;4litre
ooo benim dedem taaa 70-80yasinda biraktiysa sen daha kolay birakirsin cnmTum yazilari alintilayamadim.haklisin agzima almam daha. Zate bu gun sigarayla vedalaştim. Vitaminlerim sigaradan sonra dusmus baktim da gecmis tahlillere. Zikim olsun icmicem.sende birakmistin devam demi bu arada
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kolay gelsin cnm bnmSimdi misafir sonrasi temizlige girisiyom sonra ugrarim canlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
himmmm cok degisikmis isimler hakikatenmalesefe tarti benimle bir butun oldu :))
armin bercem kizinin adi kendi adi zennure. sohbet etmeyi cok sever ama burda biraz yabancilik cekti 80 89 a ugruyordu orda sohbet ediyorduk ama sarmadi ve ugramaz oldu artik.
allah yardimcin olsun cnm bnmyom canim ya nerde. normalde iki saatte evi bal dok yala yaparim sabahtan beri ugrasiyorum daha sadece supurup silebildim. neyse gurultu yapacak sey bitti ya gece devam ederim olmazsa geri kalanina. iftardan sonra da icli kofteyi yapabilirsem yarina sadece yemek islri kalacak.
ay masallah kilo veren verene bu haftaumarım doğru hesaplamışımdır :26:
hedefimi geçtim kızlaar 73.5 im
hemen çizelgemi güncelliyim
ohhh masallah bize3, olmuşuz genel 6 aylık sıralamadatbrkler meleklerimmm
tesekkurler cnmbu arada illa abla falan demene gerek yok cnm istdigin gibi hitap edebilirsin rahat ol
vay vay vaymasallah cnm sana bak bosuna stres olmussun sende benim gibi ama hakikaten nasil beceriyosun kiz bu kadar kilo vermeyi masallah gercekten
insallah boyle devam eder bak girdun mu aramizda 200 gramcik kaldi sadece ayyy nesliyi cok merak ettim acaba o kac oldu bu hafta
menun guzel cnm
olsun telafi edersin cnm haftaya persembeye kadar
ohhh ne gzel masallah cnmhareket iyi geliyo bize
ayyy ben bu hareketi yapsam var ya offf baya bi hava atarim heraldeama bosver daha zamani var once su 14 gunluk egzersizleri bitireyim
gel buyur kahve yada cay esliginde ikram edeyim cnm
ya bende cok su sever biriyim ama 1 bucuk 2 litre icebiliyorum en fazla iftar sonrasi esim bile diyo ki kendini suyla doyurma
su merakli akrabalardan herkeste var sanirim bir model
200 tl ye mi yapcaklarmis pahali mi yoksa ucuz mu sence cnm
birde cok sey kaciriyosun bence en yakin zamanda basla bisiklet ogrenmeye cok ayri bir zevki vardir bisikletin
ay benim annemde seker hastasi esimde onlarinda cok dikkat etmesi gerek
yok ben daha cok omega3 lu olani kullancam digeri cok kotu bir tadi var yani benim icin portakalli sekerli toz du cok igrenc geliyo bana sekeri agzimda toz halinde koymak
hap daha kolay biraz buyuk ama daha kolay
baya ekmege benzemis valla esmer cok mu kizarttin yoksa ici esmer yumurta da mi cikti
ooo hosgeldin cnm sukur artik aramizdasin
ooo benim dedem taaa 70-80yasinda biraktiysa sen daha kolay birakirsin cnm
kolay gelsin cnm bnm
himmmm cok degisikmis isimler hakikaten
ayy cok sey kaciriyo gelsin gelsin bi tanisalim
allah yardimcin olsun cnm bnm
ay masallah kilo veren verene bu hafta
ohhh masallah bize
bakalim ben bu haftayi da cok merak ediyorum
kesinlikle canım iyiki gelmişsinnnhadi geç kalma bitanemm hazırlan çık iyi iftarlar
74,4-73,5=0,9
0,9x100=90
90/74,4=1,20968 virgülden sonraki üçüncü rakam 9 olduğu için beş ve beşten büyükleri yuvarladığımız için 1,21 oluyor bitanemmm
3, olmuşuz genel 6 aylık sıralamadatbrkler meleklerimmm
*** 6. TAKIM 370. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 81,9/ / / %)
lisbeth93 (76,1 / / /% )
merinetya (77/ 76,4/ 0,6/ % 0,77)
miss_wong (74,4 / / / %)
neslihank4 (81,5/ / /% )
senasevval(56,8/ / /% )
Sindi564 ( 81,2 /80,2 / 1/%1,23)
Tekaskim( 64,8/ / /% )
Dayanamadan yazdım kızlar sonunda yaa 1 kilo gitti
Merinetyada bildirim yapmıştı onuda ekledim Siftahı biz yapalım dedik
Anaaaaam Siftahı Fatma yapmış
Eki Görüntüle 1192160
Gecen ay yaptıgım vücut ölçümleri ile bu ay ki ölçülerimin sonucları kızlar :)
Iphone dan gönderildi
Aynen yedikten sonra artık fazla konuşmamak lazım
*** 6. TAKIM 370. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 81,9/80,4 / 1,5/1,83 %) hedef kilosunu 75 olarak revize etmek istiyor
lisbeth93 (76,1 / / /% )
merinetya (77/ 76,4/ 0,6/ % 0,78)
miss_wong (74,4 /73,5 /0,9 / % 1,21)
neslihank4 (81,5/ / /% )
senasevval(56,8/ / /% )
Sindi564 ( 81,2 / 80,2/ 1/%1,23 )
Tekaskim( 64,8/ / /% )
ya kizlar kusura bakmayin her hafta yuzdem dogrumu demekten utaniyorum ama aklim sanki bende degil
yuzdem dogru mu
Ben geldim ama bu sefer de herkes yemekte sanırım.
Sabah:
Yoğurt içine pul biber
Domates salatalık peynir
4 ceviz
Akşam:
1 hindi külbastı
El içi kadar köy ekmeği
Domates salatalık peynir
Az tereyağı
4 tane fındık
Spor yapamadım hiç halim yok
Bende kilomu söyliyim ama kahvaltıdan sonra tartıldım. Anca aklıma geldi. Yarın söylesem çok geç kalkıyorum malesef.
Geçen hafta ki kilo:56,8
Bu haftaki:55,9(55 i ucundan görebildim)
Yüzdeyi yanlış hesaplamadıysam 1.58 olması lazım
menüm
sabah: sucuklu yumurta, zeytin, tereyağ, az pide
akşam: iki içli köfte, 1 bardak kola, bol su
çok susuz hissediyordum eşimde kola içermisin dediğinde hayır diyemedim. çok özür dilerim kızlar
Annem yarın sana bayramlık almaya çıkalım bayrama 2-3 gün kala çıkınca bir şey kalmıyor dedi. Ama ben bakmak istemiyorumStres yaptım iyice ya
ısallah hepımız oluruz dal gıbı
menum
sabah peynır zeytın domates salatalı
ara yabanmersını kurusu
öğlen bugday yemegı yogurt
aksam 1.5 lahmacun ayran
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
spor
1saat yuruyus yarımsaatplates 300mekık
ayyy ben bu hareketi yapsam var ya offf baya bi hava atarim heraldeama bosver daha zamani var once su 14 gunluk egzersizleri bitireyim
gel buyur kahve yada cay esliginde ikram edeyim cnm
ya bende cok su sever biriyim ama 1 bucuk 2 litre icebiliyorum en fazla iftar sonrasi esim bile diyo ki kendini suyla doyurma
su merakli akrabalardan herkeste var sanirim bir model
baya ekmege benzemis valla esmer cok mu kizarttin yoksa ici esmer yumurta da mi cikti
ay masallah kilo veren verene bu hafta
ohhh masallah bize
bakalim ben bu haftayi da cok merak ediyorum
tam kaçarken sen geldin Fatmacım iftar güzel geçmiştir umarımmm size iyi sohbetler yarın görüşürüz nasipse allaha emanet olun
valla 1 gun once bende ayni senin gibiydimOruç tutarken yaptığım tek sporum yattığım koltuktan karşı koltuğa geçmek
ben en son ne zaman icmistim yanlis hatilamiyorsam 3 martta kaynimin dogum gununde icmisimdir ictiyssem kolamenüm
sabah: sucuklu yumurta, zeytin, tereyağ, az pide
akşam: iki içli köfte, 1 bardak kola, bol su
çok susuz hissediyordum eşimde kola içermisin dediğinde hayır diyemedim. çok özür dilerim kızlar
ayy sevinsen mi uzulsen mi bilemedin dimi cnm ahh su kilolar ama insallah o zamana kadar 2 kilo daha vermis olursun cnm benim zaten hedef koymustuk ramazan sonuna kadar 78-79 olmamiz gerek diye bak ne kaldi ki simdi bu hedefe insallah haftaya 79 u gorcez cnm stress olma gittigin dogru yoldan devam ama inan bende ayni durumdayim kiyafet almam lazim beklim diyorum bosver bende bayrama 2 gun kala alisveeris yapcam insallah bakalim bende hedef tukiyeye gelene kadar 75 insallah olcak cnmbu gün eşim bayrama iki gün kala memlekete gideriz bayramı geçirince de kozaklıya kaplıcalara gideriz dedi. ayyy acaba bayrama kadar 7 li rakamlara gelebilirmiyim, gelebilirsem neresinde olurum, birde ne giyecemkafamın içinde bir sürü soru. eşim bu günlerde çık alış veriş yap dedi. ama benim içimden hiiiiç gelmiyor. biraz daha zayıflasam da öyle alsam diyordum:26::26::26::26:
bende sana eslik ederim ok belki bende goruruminşallah canım ya. haftaya görsem bir de göbek atacam. kesin hafta sonu adet olacam her xyerimi sivilceler aldı ya
himmmmmmmm ok gerci ben nokta koyuyorum demek ki cetvel bile seni daha cok motive etmek istiyo bunu bir isaret olarak gorelim cnmanam ne yaptıysam ticker . dan sonrasını görmedi illa 80 olarak gösterecem seni diyo. bende sesimi çıkarmadımilk hedef tamam sıradakiiii
kiz yarama basmaalemsin canım ya bu kadar işin içinde hakikaten oynayasım geldi. bayılırım oryantele. ya da bayılırdım. balina gibi olmadan önceşimdi hiç dans etmiyorum her yerim her yerden fışkırıyor etler bıngıl bıngıl. oynayıp birde rezil olmayayım. belki bir kaç ay sonra
evet cnm az kaldiBen geldimmmm
bencede kalmaz prensesimmm süper mişşbunu yapsak bel mel kalmaz heralde
adet olmazsan büyük ihtimal görürsün ama 1,5 kilo süper gitmiş yine Gülayımm harikasın
yani zayıfladıktan sonra alırsın daha güzel olur gelirsin trabii 500 gr verdinmi gelsin 7 li rakamlar
özürdileme olmuş birkere dürüstlüğün için tşkler ayrıca napalım birn top dondurma yerine sayarız gerçi dondurma daha sağlıklı kolaya göre
telafi edersin bu kadar haksızlık etme kendine çok güzel vermeye başladın maşallah
söyle tabiii söyle yarın rahat rahat uyursunnn900 gr süpersin prensesim maşallah doğru hesaplamışsın canımm
afiyetolsun prensesimmm spor yapmışsın ya bir koltuktan diğer koltuğa
doğru bitanemmm utanılacak ne varki harikasın siz verin kiloları yeterki en zor olan bu
alemsinnn çok güldümm
belden süper gitmiş Sindimmm1 ay sonrayı merake diyorum
evet ilk yazdığın doğruymuş
10 kaldı şükür sindimmm yok cnm kas oluşturmak o kadar kolay olsa keşke korkma canımm hadi artık minimum kaçamaklaerla hedefe ulaşalım olurmu kuzummm kaybedecek zamanın yok artık
ayy evet yaa ama biz yakinlastikca daha bo motive oluyoruz cnm farkinda misin nesliyi de merak ediyorum onunda hedefi ayniyalnız banu bakarmısın olaya sindinin de benim de kilolar nerdeyse eşit hedefler eşit. maşallah bakalım hangimiz önce varacaz
burdan da ayrılamıyom bir iş yapıyom bir buraya geliyom birazdan elim içli köfteye girecek o zaman gelemem heralde
waw bu kadar da iddalisin demek cnm merak ettimOnu spor olarak sayıyorsak hepinizi tek geçerim
ayy insallah mezun olcagimiz gunleride goruruz cnmhareket harekettir değilmi
müziği duyunca hatırlarsınnn bisiklete binmek gibi gerçi ben bisiklet binmeyi de bilmiyorum
evet hakikaten süper oldu ikinşzde aynı hafta mezun oluyormuşsunuzkeşke yakın olsakda hep birden yapıversek köftelerini
ayy ben ekledim sanmisim cnm kusura bakmaısallah hepımız oluruz dal gıbı
hosgeldın canım tamın ettık mısafır olayını yoklugun cook bellı oluyor
canım ben youtubedan acmaya calıstım ama 40snlık bı vıdeo cıkıyo karsıma eger you tube dan lınk yollayabılırsen cok sevınırım.aıle koruma sıfresınden dolayı dıger sıteden hıc acamıyorum malesef.bende bugun karın egzersızlerı olan ebruyla plates yaptım yarımsaat
valla ben idareten 1 tane bisey almayi dusunuyorumne güzel işte canım zayıf olmana rağmen zayıfladığın görünüyor. bayramlık banada dert oldu. ben bayrama iki gün kala alacaktım. şimdi planlar suya düştü. ya daha çok zayıflarsam ve aldıklarım haral gibi kalırsa üstümde. öte yandan hiiiiç giyecek bişeyim de yok. eski harallarla idare ediyom ama onlarda belimden düşüyo
kiz sende 500 gr min hesabini mi yapiyosunOf ya 55.5 olmadan ben alışverişe çıkmıcaktım ama
sagol cnm bnmmasallah cok guzel ıncelmıısn tebrık ederım
cok acıl ıhtıyacın varsa 1tane kıyafet al bence gulaycım sen bu azımle 6larıda cabuk görursun bencezayıflayınca doya doya alırsın
sagol cnm hakikaten ayyuzlum costu masallah onasindi ve gülay öncelıkle sızı cook tebrık ederım süper gıtmıs hele gulaycım sen buara costun masallah1.5 kılo nedemek devamıdagelır ınsallah.dıger kılo veren arkadaslarıda tebrık ederım ben orucsuz oldugum ıcın yarın yapıcam bıldırımımı bakalım korkmuyoda degılım ama:18::18::18:
http://www.youtube.com/watch?v=KWVR3cb9RYc iste burda cnmnuracım lınk beklıyom senden nerelerdesın canımya az daha spor yapasım var.
ayy deme yok mu bir caresi acabakızlar ya onca uğraştım yaklaşık 50 tane köfte yaptım. bir kısmını haşlayayım dedim bakim nasıl olacak diye. sanırım çatlayacaklar ya. onca emek ziyan olacak
hayirli olsun cnm kuslarinaa kuslarımı farketmıstım ama kalplerımı yenı farkettım 3 tane olmus ay nasıl sevındım.kuslarım içinde encook sweetcıme tesekkuru bır borc bılırım emeği büyük sagolsun beğenıp duruyoo
ta kendisi cnm sagol yetistin yinetamam cnm az alayım bakalım belki sevmem yazık olmasın
[video=youtube;KWVR3cb9RYc]http://www.youtube.com/watch?v=KWVR3cb9RYc[/video]
bu videomu acaba:44:
kiz ne zayifisindi maşallah kuzum sen ne kadar zayıfsın öyle. ölçümler süper. ben hala kaplumbağa hızındayım senin yanında
kolay gelsin cnm sana ilk bir kac gun zorlancaksin belki cnm ama sonra iyi olacak insallahsagol canım hemen yapayım belkı sabaha kadar zayıflarım
gulaycım sındıyle boylarınızı ve ölçülerınızı yazıp karsılastırsanıza bende merak ettım hanı kılolarınız yakınya o bakımdan benım boy 157 kılo 67 boyuma ve kıloma uygun varsa bende paylasabılırım
iyi geceler cnmBen kaçıyorum meleklerimmm iyi sahurlar iyi geceler herkese
hosgeldin cnm nasil gecti yemekben geldiiiiim
geçmişte baya bi oyalandım kilo veren verene coşmuş burası oh maşallah
şimdi anladım tamamdır hiç matematikle aram yok
tebrikler bizeee
tebrikler sindim maşallah
evet öyle oldu daha fazla dayanamadım hihi
ayy maşallah canım ölçü bende aldım başlamadan bir ay olsun bende ölçcem
özel sitedemi yaptın bu ölçümleri canım?
olsun canım hakettin ama
tebrikler canım haftaya kesin görceksin 70 leri inş
afiyet olsun canım
tebrikler canım süpersin
afiyet olsun canım kola zararlı işte keşke zararlı şeylere hayır diyebilsek :26:
canım niyeki çok güzel verdin illa incelmişsindir hakettin ciciler almayı
inş canım
afiyet olsun canım :) spor çok iyi
evet canım o hareketi yapmanın da zamanı gelecek bence
ay canım teşekkürler :) ben çok içiyorum sonra her saat başı wcye
haha illa vardır canım onlarsız akraba bağları olmuyo
haha biraz fazla kızarmış olabilir ama zaten rulo yaparken döndürüyorsun ya baya bir kızarıyo :)
maşallah hakkaten takıma
hosgeldin cnmHerkese iyi sahurlar canlarım. Kusura bakmayın ugrayamadim.
Geçmiş iyiyim okuyacağım
evet dimi insan hic cok yorulmuyo yaparken cok agri olmuyo sonrasinda oluyo ama vucut ham tabi o yuzdenbanucum cook sagol lınk ıcın yaptım platesı son 10dk kala pert oldum ama bıraktım.bu vıdeoyu bıze gösteren gulayada mınnettarım.süpermıs vallahı bayıldım.gercı bacak ve kalca calısıyo genel olarak ama olsun tas gıbı yapar ınsallah.buna ek olarak 300 mekık cekmeyı planladım sımdıden malum göbek var baya bende.hem yorup hem sıkılmadan ter attıgım bı plates oldu callenden daha zevklı geldı baa.gulay nura bırbırımıze gaz verelımde hergun yapalım ıftardan sonra bakalım 2 haftada neler olcak.her yerım agrıyo demekkı ıse yarıycak.üstümden dozer gecmıs gııbı hıssedıyom.ustelık arkadasla sözlestık yarın sabah yuruyuse cıkcaktım kalkıp yuruyebılcemıde sanmıyorum.cumartesı oruca baslıycam yıne sonkez acıkhavada yuruyeyım dedım ama zor gözukuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?