- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ne güzel işte canım zayıf olmana rağmen zayıfladığın görünüyor. bayramlık banada dert oldu. ben bayrama iki gün kala alacaktım. şimdi planlar suya düştü. ya daha çok zayıflarsam ve aldıklarım haral gibi kalırsa üstümde. öte yandan hiiiiç giyecek bişeyim de yok. eski harallarla idare ediyom ama onlarda belimden düşüyo
bence sen kendin bile şok olacaksınnngüzel güzel ciciler beğen bakalım
Of ya 55.5 olmadan ben alışverişe çıkmıcaktım ama
masallah cok guzel ıncelmıısn tebrık ederımEki Görüntüle 1192160
Gecen ay yaptıgım vücut ölçümleri ile bu ay ki ölçülerimin sonucları kızlar :)
Iphone dan gönderildi
bu gün eşim bayrama iki gün kala memlekete gideriz bayramı geçirince de kozaklıya kaplıcalara gideriz dedi. ayyy acaba bayrama kadar 7 li rakamlara gelebilirmiyim, gelebilirsem neresinde olurum, birde ne giyecemkafamın içinde bir sürü soru. eşim bu günlerde çık alış veriş yap dedi. ama benim içimden hiiiiç gelmiyor. biraz daha zayıflasam da öyle alsam diyordum:26::26::26::26:
sindi ve gülay öncelıkle sızı cook tebrık ederım süper gıtmıs hele gulaycım sen buara costun masallah1.5 kılo nedemek devamıdagelır ınsallah.dıger kılo veren arkadaslarıda tebrık ederım ben orucsuz oldugum ıcın yarın yapıcam bıldırımımı bakalım korkmuyoda degılım ama:18::18::18:
menum
sabah peynır zeytın domates salatalı
ara yabanmersını kurusu
öğlen bugday yemegı yogurt
aksam 1.5 lahmacun ayran
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
spor
1saat yuruyus yarımsaatplates 300mekık
afiyetolsun cnmmm maşallah 1,5 saat spor + 300 mekikk bence boşuna korkuyorsun Eylülüm yarın tartı mutlaka yüzüne gülecekyabanmersini kurusu nasılki yemedim hiç ben:44:
kaptanim ben yarin bildirim biraz gec yapsam 12 civari sorun olur mu
ben 7 8 ay önce kesfettım banucum cok lezzetlı ve yararlı.cekırdeklı kara uzumkurusu varya onunla beraber tuketıyorum kansızlıgım içinde.aralarda ıyı atıstırmalık oluyo eskıden gunkurusu yerdım sımdı yabanmersınıyle uzume takılıyorum.sen atlattın dıye hatırlıyorum ama tip 2 diyabete cok ıyı gelıyomus kansekerını duzenlıyomus.dogal antıdepresan kalp hastalıklarına karsıda koruyucuymus bıde tadı cook guzel
hmmm fiyatı nasıl denemek isterim bir ara siyah üzüm çekirdeği tüketiyordum bende ama onuda çiğnemek ölüm çörekotundan sonra çene kaslarım gelişti zatenben atlattım şükür şekerim hep stabil ama faydalı birşeyse yemek lazım kayısı yerine olabilir dediğin gibi
sindi ve gülay öncelıkle sızı cook tebrık ederım süper gıtmıs hele gulaycım sen buara costun masallah1.5 kılo nedemek devamıdagelır ınsallah.dıger kılo veren arkadaslarıda tebrık ederım ben orucsuz oldugum ıcın yarın yapıcam bıldırımımı bakalım korkmuyoda degılım ama:18::18::18:
bu arada simdi cikiyim uyumak istiyorum haberleri izledikca cok kotu oluyorum sinirlerim bozuluyor...
cokk guzel vermissiniz kizlar hepinizi tebrik ederim ozellikle ayyuzlum supersin hep boyle devam eder ins
BIRAZ PAHALI CANIM BEN UZUMU 12 LIRAYA ALIYORUM YABANMERSINI 24LIRA cekırdegı yook uzum gıbı daha ufak yumusak ve hafıf mayhos.kansızlıkla sıkıntım oldugu ıcın herzaman alıyorum hem saglıklı atıstırmalık kızlarımada verıyorum gercı ufaklık rengınden dolayı önyargılı ööö diyo yemıyoo
nuracım lınk beklıyom senden nerelerdesın canımya az daha spor yapasım var.
sağolun kızlar inşallah hep birlikte daha güzel kilolar verecez. ya nasıl oluyor bilmiyorum. maşallah gidiyor. hani arada kaçamaklarım yok değil. sanırım bunda spora başlamanın da etkisi var. hoş bu gün yapamayacam galiba
kızlar ya onca uğraştım yaklaşık 50 tane köfte yaptım. bir kısmını haşlayayım dedim bakim nasıl olacak diye. sanırım çatlayacaklar ya. onca emek ziyan olacak
aa kuslarımı farketmıstım ama kalplerımı yenı farkettım 3 tane olmus ay nasıl sevındım.kuslarım içinde encook sweetcıme tesekkuru bır borc bılırım emeği büyük sagolsun beğenıp duruyoo
kuru üzüm dayım yolluyor cnm bizde yiyen yok kendi bağından hormonsuz ben aşure harişci pek kullanmam açıkçası ooo yabanmersinide pahalıymış
ama 1 kilo baya olur heralde :44: biraz alayım bakalım seversem alırım yine
ne linki bekliyopsun bebişim:44:
hem spor hemde değerlerinin yükselmesi en büyük etken bence Gülayımm
yumurtasını fazla koysaydın hamurunun Gülayım birde ben bir parça kıyma koyarım hamuruna o zaman hiç çatlamaz dur bakalım inş çatlamaz o kadar uğraştın çatlarsa haşlarken dağılmazsa sorun yok nasılsa yerken parçalanmayacakmı
oooo tbrkler cnmmmmmne demek cnm benimmm kk izin verdikçe herkesi beğeniyorum ben
canım ya içine beş tane yumurta kırdım ama çok fazla olduğu için sanırım tutturamadım. ya ben ilk defa bu kadar kalabalık davet veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?