Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim de hedefim 74.8

ben hedefime bile ulasamamisim ya

menü süperrr neden spor sayılmasın bızdıkımm hareket harekettir değilmi ohhh stresini de atmışsınnn bitanem her hafta aynı şekilde gitmezki bence süpersin yinede

Hoşgeldin cnm cok teşekkürler güzel dileklerin için cnm bnm

ay ne güzel yaa nerdeyse hepimiz hedefimizi geçmişiz maşallah bize

Asıl biz sana teşekkür ederiz kaptanım senin sayende senin emeğin büyük cnm
benim hedef 1 kilo cnm bu hafta Allah utandırmasın inşallah gelecek hafta için amin

menü süperrr neden spor sayılmasın bızdıkımm hareket harekettir değilmi ohhh stresini de atmışsınnn bitanem her hafta aynı şekilde gitmezki bence süpersin yinede

valla cok zevkli oldu arada yaparim ben bunu cunku leslie den cok sikildim bir de ilk 4 mile yaptigim zamanlar sirilsiklam oluyordum terden artik terlemiyorum dogru durust bile :44: belki leslie ye bir hafta ara verip boyle onun yerine bu tarz alternatif seyler yapmaya calissam daha iyi gelir :26: hos hic yetenegim de yoktur ama olsun kim gorecek kendi kendime yapiyorum

Ayy kızlar yazın Türkiye'den siyah keten pantolon almıştım
ama malum benim göbek gereğinden cok büyük oldugu için düğme kapansada göbek üstten fışkırıyodu neyse zayıflayınca giyerim diye aldım kışın birçok defa giydim anında çıkardım görüntü aynı ve cok sıkıyordu ama buguuuuunn bu son aydır giydiğim pantolon sallanmaya başladı gevşedi hadi şu siyahı denim dedim bee süper artık göbiş eskisi gibi fışkırmıyor yani evet biraz daha erirse süper duracak ama şimdi bile cok güzel duruyo tabi o günlerde gelcek inşallah :)
ve daha dolabımda giyilmeyi bekleyen 2-4 pantolon daha var

ne demek bitanemmmm haftaya 7 li rakamlar gelecek inşallah sindimm eklemiştim kuzum seni

vucut zaten aynı sporları yapınca alışıyor sanırım rutinleştirmemek lazım aslında haftanın her günü farklı bir spor yapabilsek süper olur yap tabi bitanemm yaptıkça figirlerinde gelişir kim demiş yetenek yok diye hem eğlenirsin hem kilo verirsin süper bence devam bızdıkım:13:

ben cikiyorum simdilik
gece gelirim yine

görüşürüz bızdıkımmm

ooo süper haberler canım benimmmm biraz daha gidince artık yenilerine ihtiyacın olacak gibime geliyor enişte yandı sindimm

Ohh ne güzel hedefine ulaşınca dolabını yenilersin artık

ısannekarammtttttttttttttttttttttttttttttttttttttsııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kdur ga gelme admlar içmesın ıstıyoruz ama ıcmekten vazgecıremedıkten sonra evdekı kolalarla tuvaletı temızlemek pekte mantıklı degılsen dökucen adam yenısını alacak tuvalet bıraz pahalıya temızlenmıs olucak bak soylıyım

busefer kesın 66 heryanlarım agırıyo ama aksam platesı yıne yapıcam buhafta cok pis gaza geldım spor spor spor

370.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1189705 Eki Görüntüle 1189711

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]:2:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189712 Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189713

Hoşgeldin Eylülümm ilk yazdığını ne yaptıysam çözemedim bebişimmm:44::44: kuzum enişte hani spora başlıyordu noldu hem spor yapıp hem kolamı içecek ekledim 66 gelsin artık bu hafta cnmm

Hoşgeldin Eylülümm ilk yazdığını ne yaptıysam çözemedim bebişimmm:44::44: kuzum enişte hani spora başlıyordu noldu hem spor yapıp hem kolamı içecek ekledim 66 gelsin artık bu hafta cnmm

malesef canımıcıyo ama eve sokmuyorum kızlarımda ıcmesın dıye oda trafıkte gıderken falan ıcıyo malesef.kılo vermek ıstıyo ama sadecesporla verılecegını sanıyoben ornegım sana dıyorum bogazımı tuttum bedavaya yurudum zıpladım zayıfladım ama beyefendı yurumeyı sevmıyo ılla 100lıra vercek aydaben gönulsuzum gıtmesıne ramazandan sonra gıderım dıyodu.hee bıde ılaç kullanmıyo ama tip 2 diyabetı ve hipoglısemısı var 2 tane abısı seker hastalıgından öldü genetık malesefyınede içiyo kola mola napıyım

super haber ya pantolonlar benim de ustumden dusmeye basladi asiri iyi bir hismis

ya nicin oyle yapiyor ki ailede rahatsizlik da varmis
aslinda cocuklar falan sirinlik yapsa ben cocukken babama sigarayi birakmasi icin yapardim gunde 2 paket sigara icen adam bana dayanamayip sigarayi birakmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…