ben bu hafta her gun oyleydim
karnin acsa ayran veya sut ic canim
Sabah kahvaltıda yoğurt yediğim için ayran içmiyim dedim. Doktorda süte biraz ara ver dedi. Ameliyattan sonra kabızım geçmedi belki de laktozu sindiremiyorsun diyince ara veriyim dedim. Sanırsam gözüm doymadı
anladim canim ama ben de bugun okudum aciktiginda bir sey almazsan vucut tasarrufa giriyorumus yag yakimi duruyormus
bu arada laktozsuz sut de mi icemiyorsun benim ablamin da laktoz toleransi var o laktozsuz sut icer :26:
Evet malesef öyle ama sofradan kalkarken Allahım ne biçim şiştim diye kalktım. Yarım saat sonra anne ben acıktım ya demeye başladımLaktozsuz sütü babam yanlışlıkla almıştı da bir yudumu zor içtim çok kötü o
anladim canim ama ben de bugun okudum aciktiginda bir sey almazsan vucut tasarrufa giriyorumus yag yakimi duruyormus
bu arada laktozsuz sut de mi icemiyorsun benim ablamin da laktoz toleransi var o laktozsuz sut icer :26:
Bugün ben ne yediysem doymadım ya
super haberya pantolonlar benim de ustumden dusmeye basladi asiri iyi bir hismis
ya nicin oyle yapiyor kiailede rahatsizlik da varmis
aslinda cocuklar falan sirinlik yapsa ben cocukken babama sigarayi birakmasi icin yapardim gunde 2 paket sigara icen adam bana dayanamayip sigarayi birakmisti
malesef canımıcıyo ama eve sokmuyorum kızlarımda ıcmesın dıye oda trafıkte gıderken falan ıcıyo malesef.kılo vermek ıstıyo ama sadecesporla verılecegını sanıyoben ornegım sana dıyorum bogazımı tuttum bedavaya yurudum zıpladım zayıfladım ama beyefendı yurumeyı sevmıyo ılla 100lıra vercek ayda ben gönulsuzum gıtmesıne ramazandan sonra gıderım dıyodu.hee bıde ılaç kullanmıyo ama tip 2 diyabetı ve hipoglısemısı var 2 tane abısı seker hastalıgından öldü genetık malesef yınede içiyo kola mola napıyım
prensesim profil resmini görünce misafir geldi zannettim
İnşallah sende olursun 71 cnm
Ya ölçü alırken aklınızda soru işareti kalmasın dedim :) bende tam bilmiyodum sonra öğrendim
bana da sahura ağırlık vermek mantıklı geldı sanki :) dimi cnm ben daha rahat oldum bakalım artık :)
Ne guzel kendi ceza ı kendın kesmıssın cnm ayrıca 1 tatlıya izin vermişti kaptanımız cnm
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorummasallahimiz var bu hafta motivasyonlar tavan yapsın kizlar
Paylasimlarimiz az kaçamaklı bol sporlu olsun
Geldim meleklerimmmmgülaydan özendim sarma sardım bir tencere ev işi dış işi bu saat oldu
pilav ve patatese dokunmamışsın Fatmacım1 taneye ceza yok cnm benim ramazandan sonra ceza var ama ramazand ayok kuzumm
iyi aksamlar herkese
simdilik menumu yazip cikicam sonar gelirim
Sabah 11
1 yumurtadan sucuklu omlet peynir 5 buyukce zeytin domates biber yarim cb ceviz-findik- badem
aksam 17
1 tabak mantarli et sote 1 kase cacik 1 sise maden suyu
su 3 lt
spor var mi yok mu diyim bilemedimcanim hem tartiya sikilmisti hem de ders calismaktan cok yorulmustum ben de muzik acip 1 saate yakin hoplaya ziplaya dans ettim kendimce baya ter attim spor sayilir mi bilmem ama
6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 371.Etap
Gülay :80,4 ------------------->79,4
Nura : 80,2----------------->
Fatma :73,5-------------------->72,7
Eylül :66,5----------------------->66
Feride :76,4----------------------->
Nesli :81,2------------------------>80
Leyla :64,5------------------------>
Özge :75,8------------------------------>74,8
Ayten :76,4------------------------------>
Senasevval :55,9----------------------------->55,5
Eki Görüntüle 1139828 Eki Görüntüle 1178016
Eki Görüntüle 1193398 Eki Görüntüle 1185954
Bu hafta için hepinize tşk ederim meleklerimmsüper bir haftaydı gelsin yeni hedeflerimiz
Ayy kızlar yazın Türkiye'den siyah keten pantolon almıştım
ama malum benim göbek gereğinden cok büyük oldugu için düğme kapansada göbek üstten fışkırıyodu neyse zayıflayınca giyerim diye aldım kışın birçok defa giydim anında çıkardım görüntü aynı ve cok sıkıyordu ama buguuuuunn bu son aydır giydiğim pantolon sallanmaya başladı gevşedi hadi şu siyahı denim dedim bee süper artık göbiş eskisi gibi fışkırmıyor yani evet biraz daha erirse süper duracak ama şimdi bile cok güzel duruyo tabi o günlerde gelcek inşallah :)
ve daha dolabımda giyilmeyi bekleyen 2-4 pantolon daha var
Benim de yeni hedefim 55.5 olsunFazla verirsem çok şükür veremezsem de püü bana
ısannekarammtttttttttttttttttttttttttttttttttttttsıııı
klavye kafayı yemıs heralde bazen takılıyo okumadan yolladıgımdan farketmemısımaslında neguzel bak farketmeye basladı ınsallah dahadaıncelıcez canım sen gulayla ıyı gıdıyosun buaralar ınsallah aynı hızla gıtmeye devam etcek kılolar
yazmak ıstemıstım
ahah çok güldüm ya
Bugün ben ne yediysem doymadım ya
bende tam tersi hiç bir şey yemek istemedim :26:
kizlaaaar oluyom cok yoruldum dilanin da atesi cikti rezil oldum ya. allahtan kizlar bir poste bulasiklari makineye yerlestirdiler de oyle gittiler. hala da bir makine bulasik var. herkes yemeklerimi cok begendi. guvec saat ucten yediye kadar ocaktaydi anca pisti ama lokum gibi olmus dediler:))) daha da cooook isim var. menumu yazip kacayim.
sabah: sahanda yumurta zeytin pide tereyag
aksam: 8 sarma ve salata.
sonrasinda bir dilim baklava.
ama aciktim birazdan yine salataya dalacam sanirim. dila birakmadi yemekte zor yedim.
melabuuu geldim ben soruma burdan cevap alabülürmüüüüümprensesim profil resmini görünce misafir geldi zannettim
ben geldiim
iyi akşamlar herkese
menümü yazayım
Sahur
menemen, az pide tereyağlı,salata,4 kuru erik
İftar
Fırın tavuk,salata,yoğurt,2 kuru erik
spor:1 saat yürüyüş
3 lt su
bu arada ben aldığım hapları filan yazmıyorum ama hergün omega3 alıyorum 3 ayda bir de b12 :)
Bu arada unutmadan menümü yazıyım
Sabah mı öğle mi yazsam bilemedim:
1 kase yoğurt içine pul biber
Domates salatalık peynir
3 ceviz
Ara:
1 kare bitter çikolatayla 1 ceviz
Akşam:
1 kase ezogelin çorbası boll acılı
Fırında patatesli kuşbaşı etli yemek yapmışlar azıcıkta ondan yedim
Domates salatalık zeytin peynir
Spor: Yine ve yineee yatış
kizlaaaar oluyom cok yoruldum dilanin da atesi cikti rezil oldum ya. allahtan kizlar bir poste bulasiklari makineye yerlestirdiler de oyle gittiler. hala da bir makine bulasik var. herkes yemeklerimi cok begendi. guvec saat ucten yediye kadar ocaktaydi anca pisti ama lokum gibi olmus dediler:))) daha da cooook isim var. menumu yazip kacayim.
ama aciktim birazdan yine salataya dalacam sanirim. dila birakmadi yemekte zor yedim.
Hehehe bir fotoğrafım olsun artık dedim
ben geldiim
inş canım hepimiz bayramda hedeflerimize ulaşmış oluruz
bende tam bilmiyormuşum onu anladım :)
evet kaptan bir tane ya :))
ne güzel söylemişsin canım
bu hafta motivasyon tam olmalı bayram yakında kızlar hadi az sıkalım dişimizi
hoşgeldin kaptanım
tamam kaptan çok sağol ya süpersin :) ramazan seninle güzel
afiyet olsun canım :) en keyifli sporu yapmışsın işte süper bende severim dans etmeyi
hedefimi koydum hayırlısıı
oo süper sindimmyakında yenileyeceksin bence dolabını
bence vereceksin tatlım
ahah çok güldüm ya
Hıoşgeldin Fatmacımmmm aynen canım ramazan sizlerle güzelll800 gr hedefin gayet güzellll haftaya bir basamak daha zıplayıp birinci olacağız
Bu arada unutmadan menümü yazıyım
Sabah mı öğle mi yazsam bilemedim:
1 kase yoğurt içine pul biber
Domates salatalık peynir
3 ceviz
Ara:
1 kare bitter çikolatayla 1 ceviz
Akşam:
1 kase ezogelin çorbası boll acılı
Fırında patatesli kuşbaşı etli yemek yapmışlar azıcıkta ondan yedim
Domates salatalık zeytin peynir
Spor: Yine ve yineee yatış
Hehehe bir fotoğrafım olsun artık dedim
sabahmı öğlemi bende karar veremedim prensesimm ama az olmuşakşamın gayet güzel yeterli su içtiysen tamamdır ağrın çok sanırım kuzummm
napalım sağlık olsun
melabuuu geldim ben soruma burdan cevap alabülürmüüüüüm
şimdi şöyle bi durum var eşimin işi nedeniyle evimizden uzağız ve imkanlardan ötürü beslenme durumu biraz sarsılıyor
haftaya evimize dönücez ama öğrenmek istediğim şey şu; tatile gidicez ve nişan telaşemiz olucak o evrelerde nasıl bu duruma özen gösterebilirim bilmiyorum acaba bu aşamalar bittikten sonra mı başlasam tam anlamıyla :26:
iyi akşamlar herkese
menümü yazayım
Sahur
menemen, az pide tereyağlı,salata,4 kuru erik
İftar
Fırın tavuk,salata,yoğurt,2 kuru erik
spor:1 saat yürüyüş
3 lt su
bu arada ben aldığım hapları filan yazmıyorum ama hergün omega3 alıyorum 3 ayda bir de b12 :)
kız bende çok yedin sandım bence gayet iyi menün :)
Hoşgeldin canımmBenimde canım hiçbir şey yapmak gelmiyor bu yüzden acıkıyorum bilemedim psikolojim bozuldu iyice
Maşallah canım afiyet olsun
Hıoşgeldin Fatmacımmmm aynen canım ramazan sizlerle güzelll800 gr hedefin gayet güzellll haftaya bir basamak daha zıplayıp birinci olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?