Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben bu hafta her gun oyleydim
karnin acsa ayran veya sut ic canim

Sabah kahvaltıda yoğurt yediğim için ayran içmiyim dedim. Doktorda süte biraz ara ver dedi. Ameliyattan sonra kabızım geçmedi belki de laktozu sindiremiyorsun diyince ara veriyim dedim. Sanırsam gözüm doymadı

Sabah kahvaltıda yoğurt yediğim için ayran içmiyim dedim. Doktorda süte biraz ara ver dedi. Ameliyattan sonra kabızım geçmedi belki de laktozu sindiremiyorsun diyince ara veriyim dedim. Sanırsam gözüm doymadı

anladim canim ama ben de bugun okudum aciktiginda bir sey almazsan vucut tasarrufa giriyorumus yag yakimi duruyormus
bu arada laktozsuz sut de mi icemiyorsun benim ablamin da laktoz toleransi var o laktozsuz sut icer :26:

anladim canim ama ben de bugun okudum aciktiginda bir sey almazsan vucut tasarrufa giriyorumus yag yakimi duruyormus
bu arada laktozsuz sut de mi icemiyorsun benim ablamin da laktoz toleransi var o laktozsuz sut icer :26:

Evet malesef öyle ama sofradan kalkarken Allahım ne biçim şiştim diye kalktım. Yarım saat sonra anne ben acıktım ya demeye başladım Laktozsuz sütü babam yanlışlıkla almıştı da bir yudumu zor içtim çok kötü o

iyi akşamlar meleklerimmmm

laktozsuz süt hiç içmedimmm :44:

aynen öyle cnmmm beyne açlık sinyali gittiği an leptin hormonu duruyor bitanemm ve yağ yakımı iptal oluyor

Bugün ben ne yediysem doymadım ya

bol ayran içebilirsin cnmmm

ooooo süper süperrrr çıtırlık belirtileri harika

offf eniştem yapmasın böyle cnm hem genetik hem kilo malesef ya böbreğine vuracak ya gözlerine korkut gözünü hastaneye götür ayağı kesilenleri görsün gerçi yapanı değil ama neden bile bile lades yapıyoki

Bu arada unutmadan menümü yazıyım

Sabah mı öğle mi yazsam bilemedim:
1 kase yoğurt içine pul biber
Domates salatalık peynir
3 ceviz

Ara:
1 kare bitter çikolatayla 1 ceviz

Akşam:
1 kase ezogelin çorbası boll acılı
Fırında patatesli kuşbaşı etli yemek yapmışlar azıcıkta ondan yedim
Domates salatalık zeytin peynir

Spor: Yine ve yineee yatış

kizlaaaar oluyom cok yoruldum dilanin da atesi cikti rezil oldum ya. allahtan kizlar bir poste bulasiklari makineye yerlestirdiler de oyle gittiler. hala da bir makine bulasik var. herkes yemeklerimi cok begendi. guvec saat ucten yediye kadar ocaktaydi anca pisti ama lokum gibi olmus dediler:))) daha da cooook isim var. menumu yazip kacayim.
sabah: sahanda yumurta zeytin pide tereyag
aksam: 8 sarma ve salata.
sonrasinda bir dilim baklava.
ama aciktim birazdan yine salataya dalacam sanirim. dila birakmadi yemekte zor yedim.

ben geldiim

inş canım hepimiz bayramda hedeflerimize ulaşmış oluruz
bende tam bilmiyormuşum onu anladım :)
evet kaptan bir tane ya :))

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum masallahimiz var bu hafta motivasyonlar tavan yapsın kizlar
Paylasimlarimiz az kaçamaklı bol sporlu olsun

ne güzel söylemişsin canım
bu hafta motivasyon tam olmalı bayram yakında kızlar hadi az sıkalım dişimizi

hoşgeldin kaptanım

tamam kaptan çok sağol ya süpersin :) ramazan seninle güzel

afiyet olsun canım :) en keyifli sporu yapmışsın işte süper bende severim dans etmeyi

hedefimi koydum hayırlısıı

oo süper sindimm yakında yenileyeceksin bence dolabını

Benim de yeni hedefim 55.5 olsun Fazla verirsem çok şükür veremezsem de püü bana

bence vereceksin tatlım

Ellerine sağlık ablacım afiyet olsun. Valla benimde canım çekti

iyi akşamlar herkese

menümü yazayım

Sahur
menemen, az pide tereyağlı,salata,4 kuru erik

İftar
Fırın tavuk,salata,yoğurt,2 kuru erik

spor:1 saat yürüyüş
3 lt su
bu arada ben aldığım hapları filan yazmıyorum ama hergün omega3 alıyorum 3 ayda bir de b12 :)

Maşallah canım afiyet olsun

sabahmı öğlemi bende karar veremedim prensesimm ama az olmuş akşamın gayet güzel yeterli su içtiysen tamamdır ağrın çok sanırım kuzummm
napalım sağlık olsun

yorulmazmısın Gülayımmm ama diloşumun ateşinin çıkması iyi olmamış inş düşer gece bir terslik çıkmaz ellerine sğalık cnm benim beğenilmezmii sevgini koydun yemeklere güveç yemedinmiii :44: afiyetolsun cnmmm baklavada kararında evet yiyememişsin belli

Hehehe bir fotoğrafım olsun artık dedim

evet bencede hoş olmuş cnmmm

kız bende çok yedin sandım bence gayet iyi menün :)

geçmiş olsun canım, afiyet olsun

Hehehe bir fotoğrafım olsun artık dedim

güzelmiş fotoğraf canım

sabahmı öğlemi bende karar veremedim prensesimm ama az olmuş akşamın gayet güzel yeterli su içtiysen tamamdır ağrın çok sanırım kuzummm
napalım sağlık olsun

1 buçukta kahvaltı yapıyorum :18: Neyse okullar açılınca düzene girer zaten. İnanamıyorum valla az mı olmuş gerçekten? Aslında ağrım yok ama başım çok dönüyor. Babam da sabah kalkınca hasta mı oldun sen kireç gibi yüzün dedi

melabuuu geldim ben soruma burdan cevap alabülürmüüüüüm

hoşgeldin cnmmmm ne ikram edelim sana kahve yeşilçayy

bitaenmmm evinize dönene kadar ekmeği ve şekeri mümkün olduğunca tüketmemeye çalış hatta mümkünse vedalaş ama gezmede olacağın için zorlanabilirsin bol su iç dönünce sıkı bir şekilde sğalıklı beslenme ve spora başlarsın kuzumm

iyi akşamlar cnmmm afiyetolsun cnmmm süper d vitamini de yaptırsan arada harika olur

Hoşgeldin canımm Benimde canım hiçbir şey yapmak gelmiyor bu yüzden acıkıyorum bilemedim psikolojim bozuldu iyice

hoşbuldumm regl olduğun içindir tatlım bende öyle olurum hep dengesiz bir iştah olur bendede

Maşallah canım afiyet olsun

teşekkürler

Hıoşgeldin Fatmacımmmm aynen canım ramazan sizlerle güzelll 800 gr hedefin gayet güzellll haftaya bir basamak daha zıplayıp birinci olacağız

hoşbuldumm

inş hedefime ulaşabilirim kaptanım

inş birinci olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…