Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yedim bir halt cnm sorma
Yani biberiyeyi kaynatmıyoruz kolaymış yapımı aslında Bencede 2 bardak iyi cnm Ramazan sonrası yeşilçayla falan dönüşümlü kullanırım artık iyi olur ondan sıkılınca diğerine geçerim
Cnm eğer bel ağrın fazlaysa cok zorlama kendini sonra zarar vermesin sana

Iphone dan gönderildi

Sahur;kkk
Iftar;2but,3minik parça patates,4kaşık bulgur pilavı salata ,cacık
3litre su,
20dk yuruyuş ,10dk k.fizik hareket ,

pilatesimi yaptim hemde hareketleri iki uc katina cikararak. ama kardio yapamicam galiba hem vakit kalmadi hemde gurultu olacak.
Maşallah pilates zorlamıyormu ben yapamam diyorum bu kiloyla
Kışlıklara bayılıyorummmm ilk sırada domates konservesi ve tarhana var
annemi kuruttum baya ,burda çok uygun nane ,yemyeşil 2gunde kurumuş ,
Tuz bnm bitti yine turşuluk tuz alıcam yada sağlıklı besleniyoruz karatay sayfasında bir tuzu tavsiye etmişler ..belki ondan alırım
Canımm bozmanın vebali çok buyuk ,sakın sakın bozma bidaha canımcım ,70gün kefaret tutmak gerekiyor ,

Yoğurtlu dondurma yemedim hiç guzelmiş tadı ,olmadı evde yapılabilir belki

En zanından bir çatallar kalmışın oda bişiy

Afiyet olsun canım menun gayet guzel misafir gelince Allah'ın emri zaten bulaşıklar hele mutfağın küçükse bnmki oyle ....

Adette bende sapıtıyorum cidden ...adette dikkat etsen sonrası daha çok veririz kilo ,metebolizma hızlanıyormuş çünkü adette

Tam olarak yemek nerdeben göremedimde ben böle yesem doymam

Enemm 3dilimmiii ,nettin kız
Afiyet olsun canım

Cnm bende marketten biberiye aldım ama Eki Görüntüle 1194801 şu şekilde ve çok az yani nasıl kullanıyosun ne kadar demliyosun çayını cok etkili mi kilo vermede

Iphone dan gönderildi

Biberiye mideyi müthiş rahatlatıyor ,demlemeside kolay ben memnun kaldım

Eveet ben kaçar iftara komşum davetli bugün ,bişiyler yapmaya başlamam lazım ,akşama hiç Halim kalmıyor ,dünkü misafirlerden tatlımın yarısı duruyor ,allahtan tatlı yapmıcam

Menüm ;közleme karnıyarık ,tavuk Baget,bulgur pilavı ,tarhana çorbası ,cacık ,salata,
Tatlı olarakta;muhallebili kemalpaşa tatlısı ,yanında dondurma
Tabi ben tatlı Yemicem
Eveeet kaçtım

hosgeldin cnm yine mi misafir masallah hic misafirsiz gun gecirmedin nerdeyse masallah sana
gorusmek uzere cnm kolay gelsinsimdiden enerjin yerindeyken bencede isleri hallet

tamam canım bundan da var ya şu tuz değirmenlerinden aradım bulamadım bir ara markette vardı ben almaya niyetlenince kalmamış
yok iki gün gitti ya. ama bırakmayacam. akşam yaptım kaslarım bu gün ağrımıyor. demekki hala formdayım
bel ağrısı sadece bir harekette oluyordu hangisi hatırlamıyorum ama. o hareketi yapmıyorum bende. zorlandığım hareketleri biraz tolerans gösterip yapıyorum. mesela top üstüne köprü kurma hareketini yapamıyorum onun yerine yerde köprü yapıyorum. yani kendi bünyeme uyarlıyorum birazcık. sende zorlayanları yapma onun yerine kendie alternatif hareketler üret bence. nede olsa onu yapmazsan aynı sonucu almayacan diye bişe yok demi.
yaparsın canım hiç sorun etme. sadece ilk üç gün kas ağrısı oluyor onun üzerine gitmen lazım bırakma. ben 96 kiloyken yapabiliyordum ve o dönemde günlük 45 dk yürüyüşle destekleyerek 96 dan 82 ye kadar düşmüştüm

Sahur;kkk
3litre su,
masallah cnm sporunu aksatmiyosun
evet bende bugun yapcam biberiye insallah iftar sonrasi
dimi bende semizotunu gorunce doydu mu bu kiz diye dusundum
ay insallah bende adet olunca sapitmam yaa bende bayram sonrasi olcam insallah
ay benim mutfakta cok kucuk cok zor oluyo yaa kucuk mutfak neyseki bu tasindigim evde bulasik makinasi var allah razi olsun makineden
bencede biraz arastirsak buluruz belki aslinda ben sadece yogurda meyve puresi ekleyip dondurmayi dusunuyorum oda bi cesit dondurma olur cunku nette pudra sekeri krema bal koyuyolar bak simdi hemen yapayim amac soguk ve hafif birsey yemek degil mi ben bi yapayim aksama sizle paylasirim

slm kızlar nasılız bakalım. ben daha hiç işlere girişmedim buraya attım kendimi
hosgeldin cnm bende bizimkiler uyurken isleri halledim dedim ama kalkamadim burdan
ya bende iki gun yapamadim disardaydim bguun yapcam tekrar bende beni cok zorlayan hareket olursa kendime gore ayarlayip yapiyorum cnm
peki simdi tekrar 1 den mi basliyoruz

yok kız bir deme devam et motivasyon düşüyor yoksa. sadece ufak bir tatil yaptık gibi düşün

ay çok doğruymuş canım ya anne babamızın değerini geç anlıyoruz Allah başımızdan eksik etmesin onları :)

Sahur;kkk
3litre su,

afiyet olsun canım bişi olmaz o kadarcıktan :)

Afiyet olsun canım menun gayet guzel misafir gelince Allah'ın emri zaten bulaşıklar hele mutfağın küçükse bnmki oyle ....

teşekkürler

aynen öyle mutfak orta ne küçük ne büyük misafirlerin sayısı büyüktü

oo süper menü misafir için canım kolay gelsin
selam canım ben sabahtan beri ütü yapıyorum çok yoruldum

Hoşgeldin cnm sende mi işlerle boğuştun hiç sevmem ütüyü
Gercekten Allah başımızdan eksik etmesin amin

Iphone dan gönderildi

Slm meleklerimmm sabah kalktım tam gaz işe başladım perdeleri attım salonun camlarını sildim zil çaldı denizliden annemin hala kızları onların kızları torunları denizliden gelirken uğrayalım demişler kızlardan biri burda oturuyor bende bugün gelen giden olmaz diye işleri bitireyim demiştim neyse hepsi oruçmuş annemi ameliyat olmadan görmek istemişler sürpriz yapmışlar allah razı olsun kızlardan birisi bebeleri doyurduk ama hepsi oruç bir garip oldum büyüklere hiçbirşey ikram edemeyince bayramdan sonra tekrar gelirler inş iftara kalalım dedim ne kadar ısrar ettiysem yol yorgunuyuz gidelim dediler hiç içime sinmedi böyle

aynen cnmmm illa herşeyi kendimiz tecrübe edeceğiz sonra akıllanıyoruz benim anne baba ayrı olduğu için babayla yaşamak naısldır bilmiyorum kuzumm babamla ilişkilerimizde iyi ama ne bilim uzak olunca biraz eksiklik oluyor allah başımzıdan eksik etmesin hiçbirini Aminnnn

aliş uyurken atlamaya çalış bitanemm bende avizelerden dertliyimm here yer avize odammda minnacık bir bölüm var orda atlıyorum artık napim

enişte ne kadar düşğünceliymiş helall olsun valla sindim şanslısınnn

sende sağol bitanemm

evet hem saksımda var hem bahçede mercanköşkü nane filan da diktimm isteyen koparsın bayram sonu hep beraber düzenli bir şekilde başlarız inş kuzum ramazanda hepimiz biraz aksattık olsun bunada şükür dimi:13:

evet Eylülüm hepimiz bayramdan sonra 600 ip atlama + 100 mekik standart yapalım fazlasını herkes kendi belirlesinn başka fikri olan yazabilir 30 dk geçmeyecek şekilde ortak sporumuz iyi olur bitanem aman diyim belini incitecek hareketlerden kaçın çok dikkatli yap

aslında tüm bitkiler kaynatılmamalı cnm sıcak su döküp ağzı kapatılıp demlenirse daha faydalı diye biliyorum

Sahur;kkk
3litre su,

afiyetolsun feridem ohhh sporada başlamışsın nn çoks evindimm kuzum 3 minik için utanmana gerek yok

ohhhh şükür sohbete başladınnnn özledik bitanemmm ondan yakınmalarımm annem ameliyatını olsun yapacağım kemen kışlık domatesleirimi sonrası yavaş yavaş gelir naneler hazır demek afiyetolsun cnmmm

gayet güzle bir menü tatlıda hazırmış bagetleride atarsın fırına tamamdır hadi kolay gelsin cnmmm tatlıya dikkat 2 çatala izin veriyorum yinede

Slm Gülayımmm iyi yaptın cnmmm misafirler gelince benimde hevesim kaçtı neysekiher yer derli toplu her gün yapınca rahat oluyor bitanem kuruyemişçilerde var o tuz değirmeninden

yoğurtluda olur sütlüde olur kuzummm sütle muzu çırp at buzluğa süper olur

ev işleri arasında en sevmediğim ütüü kolay gelsin cnm keşke iftardan sonra yapsaydın serinlikte hava zaten çok sıcak

Hoşgeldin cnm ne güzel tam temizlik modundayken yarım kalmış
ama her gün bir odayı temizlesen bile yetişirsin cnm bu hafta bende öyle yapcam hoş bizde kimse gelmiyo ya olsun
annen kac agustostaydı cnm ameliyatı ? İnşallah hayırlısıyla en hafif sağlıklı şekilde atlatır
ya babandan ayrı olmana üzüldüm açıkcası cnm ama şükür ki hayattaymış baba Babadır amin Allah başımızdan eksik etmesin
ay avizeler arasında yapabiliyorsun yinede maşallah cnm sana :)
Bencede kendı buharında demlenmesi ayrı bir tad verir birde bazen cam demlik alayım istiyorum ama 1 kişi içinde fazla büyük gördüklerim :) sürekli misafir gelen bi evde değil bizimkisi
aa sütle muzu denicem cnm hatta eşimle oğlumda öyle yesinler daha sağlıklı tabi begenırlerse sütü az mı ekliyosun cnm mesela rondodan şeftali vişne yada istediğimiz herhangi meyveyi pire yapıp süt yada yoğurtla karıştırıp Buzluga atarım yogurtluyu yaptım kahve fincanında cok olmasın sonra iyi olmaz :) içine deneme amaçlı 1 tatlı kasığı vişne reçeli ekledim :)
begenirsem devamlı yaparım artık :)

hoşbuldum bitanemmmm her gün yaparım düzenli zaten bitanem o yüzden bayram temizliği olayı bana garip gelir 6 ağustosta yatacak 2 gün diyalize girecek duruma göre ameliyat olacak bitanemmm yok kuzum üzülme ben 3 yaşındayken ayrılmışlar alıştım ben artık zaman zaman gidiyorum görüyorum sürekli telde görüşüyoruz zaten

Sindim kapaklı seramik çay fincanları var büyük içinde süzgecide var porselen çok rahat oluyor onlardan alabilirsin kuzumm

rondoda püre yapacaksın süt ve muzu kıvamını göz kararı ayarlarsın cnm diğer meyvelerle de olur hatta incir kuru kayısı üzüm kuruyemiş filanda ekleyebilirsin o zaman parfe gibi olur tabiiiiii reçel ekle ekşi nasıl olsa değilmi

iyi aksamlar herkese
menumu yazip gecmis okiyim

Sabah 9
3 avuc musli yagsiz sutle

ara 15
1 cb sut 1 kuru erik 1 ceviz 5 badem

aksam 17
izgara balik yesil salata salgam suyu 1 kk ya yakin misir ekmegi

su 3 lt bir br yesilcay 1 br biberiye
spor leslie 3 mile yapicam yetisebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…