- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Yedim bir halt cnm sormakız yapma battı balık bak neguzel kılo verıyosun.bayramdan önce gıtmen kötu belkı ama dua et ramazxanda gelmedı kayınpederler onada sukur
ama ıyı olmamıs nuracım kefaretlık olmusunkeske hıc tutmasaydın ogun ramazanda mazeretsız oruc kefaret gerektırır.
nezamandır bu muhabbet dönuyo herseferınd cevap yazmayı unutuyorum banucum süper fıkır.bayramdan sonra ortak spor beşlırleyıp yapalım vallahı topıkcek zayıflıycaz nazaragelcez
süpersın bak bize bunlarla gel battı balık dıye degılsayende kesfettım bende ebrununj oplates vıdeosunu bende yapıyorum ama sendede oluyomu cook agrıyo heryanım bazı hareketler cook zorluyo o selülit savar hareketlerı bıde lastıgı ayaga gecırıp daıreler yapıyorya belımın agrısı dayanılmaz oluyo yapmıyorum onları.fıtıgım oldugundan heralde bılemedım
ben ınanarak ıctıgım herseyın sıfasına ınanıyorum 1tatlıkasıgı kadar bıberıyeyı 1kupa suda 10dk demlıyorum ılınınca lımon sıkıp ıcıyorum.lımonsuzda ıcıyorum bazen.marankı saracoglu ve bıcok doktor cok methedıyo bıberıyeyı zayıflamak için bende ıcıyorum ustelık mıgrenımede ıyı gelıyo eskısı kadar mıgren ataklarım olmuyo cook sukur tadıda hos.fazla bıtkı cayı içmıyosan gunde 3 bardak içilebılır bence.ama ben 2 bardagı gecmemeye calısıyorum baska caylarda içiyorum cunkı
Maşallahpilatesimi yaptim hemde hareketleri iki uc katina cikararak. ama kardio yapamicam galiba hem vakit kalmadi hemde gurultu olacak.
Kışlıklara bayılıyorummmmbende bayramdan sonra başlayacağım kışlıklara biterse sizden isterimmmevet himalaya hakikaten pahalı birde araştırırken okumuştum hangi bölgede hangi tuz çıkıyorsa o tüketilmeliymiş ilginç gelmişti buna göre himalayalardaki tuzun bize bir faydası yok evet bayram sonu hep birlikte her gün biraz ortak spor yapalım diyorum herkes aynı yapsın 30 dk mesela fazlasını kendimiz şekillendirelim diyorum nasıl olur sizce:122::122::122:
anneciğinin şimdiden elelrine sağlık
Canımm bozmanın vebali çok buyuk ,sakın sakın bozma bidaha canımcım ,70gün kefaret tutmak gerekiyor ,ay aynen oyle cnmeksiligini vurgulamak istedim
ya aslinda ben bugun orucumu bozmak zorunda kaldim istemeden dondurmayi ogle zamani yedim yazmaya utandim
esim gel boz dedi hayir dedim o kadar sahur yaptim sonra disari ciktik ve aliyi sua goturelim dedi gittik orda da artik oruc moruc kalmadi ve dondurmayi yedim
ama hakikaten insaflisin cnm cok sagol yarin yapcam insallah cezami
Yoğurtlu dondurma yemedim hiçiyi geceler gece kuslari ozledim sizleri alinti yapamadigimda yazilanlari okudum
eveeeet simdi sira bende
menumu yazam bakalim ceza gelcek mi acaba bana
sahur:
2 yumurtada sahanda yumurta
avuc ici kadar mozarella peyniri
yarim dilim ekmek
1 tatli kasigi eksi visne receli
cherry domates birkac tane
aksam:
1 kevgir domatesli makarna (sosunda domates, sivri biber, sogan, sarimsak, kuru maydanoz tarzi kuru yesillik ve salca ile baharatlar var)
yesil sogan
roka
1 nektari
birkac tane kiraz
1 yogurtlu dondurma (artik esim bile bana alirken boylesini almaya basladi sevdigimi ve saglikli beslenmek istedigimi biliyo)
En zanından bir çatallar kalmışın oda bişiymenumu yaziyorum :
Sahur :
1 şeftali
5 uzum tanesi
avuc ici kadar pide
avuc ici kadar peynir
10 zeytin
1 kase cacik
iftar:
1 kase domates corbasi
bol salata
kuru börülce salatasi
semizotlu yogurtlu salata
1 baget bir parca tavuk göğsü
kacamaklar geliyor:
firinda basemel soslu patates vardi tadina bakmak icin minicik aldim
1 y.k pirinç pilavi
1 yk uzum hosafi
1 avuc cerez kavrulmus
1 catal kremali pasta
ya aslimda kirilir diye yemwyi sevmiyorum ama tadina bak denilince kararinda tadina baktim.
suyu 3 lt yaptim
1 maden suyu
ayrica ceza olarak
50 mekik
50 squat
50 ip atlama ( bu arada ip atlamayi hic beceremiyorum. cocukken de atlayamazdim)
normal sporum 45 dk nivea
Afiyet olsun canım menun gayet guzelselaam
nasılsınız bakalım? misafir vardı anca gelebildim üstelik sürprizdibulaşıkda promosyonuydu tabii
menümü yazayım
Sahur
2 yumurta haşlanmış, zeytin, peynir,4 kuru erik,salata
İftar
Dünkü tavuktan, salata,yoğurt,4-5 kuru erik,1 bardak şekersiz vişne komposto
spor:1 saat yürüyüş
3.5 lt su
slm kızlar ben geldiiiii. herkesi uyuttum. bu gün menü vermeyecem aklınıza ne gelirse yedim yedim yedim. sanırsam adetin etkisi. bana yol göründü. cuma günü memlekete gidiyormuşuz. bu sefer baskülümü de götürecem. kontrol altında tutacam kendimi.
iyi aksamlar hepinize kizlar
menum
Sabah 9
1 yumurtadan yesillikli peynirli omletimsi4 buyuk zeytin domates peynir 5 ceviz 1 kuru erik 1 kuru kayisi
ara 15
1 bardak sut 2 kayisi
aksam 18
bir buyuk kase semizotlu cacik
su 3 lt ayrica yesilcay ve maden suyu
selam kızlar ıftarımı yaptım 2mil leslı 25 dk ebruyla plates yaptımda gelm200tanede mekık planlıyorum ama daha sonra sımdılık yoruldum yeter
menüm
sahur peynırlı kuru yu fkadan borek ayran:26::26:
iftar 3kask türlü salata ayran 3dilim tambugday ekmegı
2bardak yesılçay 1bardak bıberıye
spor 15dk dısarda yuruyus
25dk plates
2mıl leslı
Afiyet olsun canımMerabalarr ben geldim herkes iyidir umarım :))
Sabah-öğle karışımı:
1 kase yoğurda pul biber
Domates salatalık peynir
Avuç içinden az köy ekmeğine tereyağı
Ara:
4 fındık 3 ceviz 1 can eriği
Akşam:
Bulgur pilavı ve yoğurt(En sevdiğim menü)
Domates salatalık peynir
1 can eriği daha
Spor:1 saat yürüyüş
50 squat
1 dakika plank
Cnm bende marketten biberiye aldım ama Eki Görüntüle 1194801 şu şekilde ve çok az yani nasıl kullanıyosun ne kadar demliyosun çayını cok etkili mi kilo vermede
Iphone dan gönderildi
hosgeldin cnm yine mi misafir masallah hic misafirsiz gun gecirmedin nerdeyse masallah sanaEveet ben kaçariftara komşum davetli bugün ,bişiyler yapmaya başlamam lazım ,akşama hiç Halim kalmıyor ,dünkü misafirlerden tatlımın yarısı duruyor ,allahtan tatlı yapmıcam
Menüm ;közleme karnıyarık ,tavuk Baget,bulgur pilavı ,tarhana çorbası ,cacık ,salata,
Tatlı olarakta;muhallebili kemalpaşa tatlısı ,yanında dondurma
Tabi ben tatlı Yemicem
Eveeet kaçtım
tamam canım bundan da varmaşallah cnmmm yeter turşun çıktıinşallah kardeşlerinle hasret giderebilirsin bitanemmm kp biraz anlayışlı olsa süper olur inş iyi geçer cnm
Eki Görüntüle 1194800
hangisi bu tızdansa onu kullan bitanem
yok iki gün gitti ya. ama bırakmayacam. akşam yaptım kaslarım bu gün ağrımıyor. demekki hala formdayımiyi gecelr cnm
kolay gelsin cnm iyi geceler
masallah baya almissin cnm
ooo supersin cnm yani sadce 1 gun mu yapmamis oldun
ya evet butun gun birakinca zor oluyo ustune sen isten gelceksin yorgun argin belki cok ilgilenemiceksin zor gercekten allah calisan annelere yardim etsin neslime mesela
bel ağrısı sadece bir harekette oluyordu hangisi hatırlamıyorum ama. o hareketi yapmıyorum bende. zorlandığım hareketleri biraz tolerans gösterip yapıyorum. mesela top üstüne köprü kurma hareketini yapamıyorum onun yerine yerde köprü yapıyorum. yani kendi bünyeme uyarlıyorum birazcık. sende zorlayanları yapma onun yerine kendie alternatif hareketler üret bence. nede olsa onu yapmazsan aynı sonucu almayacan diye bişe yok demi.kız yapma battı balık bak neguzel kılo verıyosun.bayramdan önce gıtmen kötu belkı ama dua et ramazxanda gelmedı kayınpederler onada sukur
ama ıyı olmamıs nuracım kefaretlık olmusunkeske hıc tutmasaydın ogun ramazanda mazeretsız oruc kefaret gerektırır.
nezamandır bu muhabbet dönuyo herseferınd cevap yazmayı unutuyorum banucum süper fıkır.bayramdan sonra ortak spor beşlırleyıp yapalım vallahı topıkcek zayıflıycaz nazaragelcez
süpersın bak bize bunlarla gel battı balık dıye degılsayende kesfettım bende ebrununj oplates vıdeosunu bende yapıyorum ama sendede oluyomu cook agrıyo heryanım bazı hareketler cook zorluyo o selülit savar hareketlerı bıde lastıgı ayaga gecırıp daıreler yapıyorya belımın agrısı dayanılmaz oluyo yapmıyorum onları.fıtıgım oldugundan heralde bılemedım
ben ınanarak ıctıgım herseyın sıfasına ınanıyorum 1tatlıkasıgı kadar bıberıyeyı 1kupa suda 10dk demlıyorum ılınınca lımon sıkıp ıcıyorum.lımonsuzda ıcıyorum bazen.marankı saracoglu ve bıcok doktor cok methedıyo bıberıyeyı zayıflamak için bende ıcıyorum ustelık mıgrenımede ıyı gelıyo eskısı kadar mıgren ataklarım olmuyo cook sukur tadıda hos.fazla bıtkı cayı içmıyosan gunde 3 bardak içilebılır bence.ama ben 2 bardagı gecmemeye calısıyorum baska caylarda içiyorum cunkı
yaparsın canım hiç sorun etme. sadece ilk üç gün kas ağrısı oluyor onun üzerine gitmen lazım bırakma. ben 96 kiloyken yapabiliyordum ve o dönemde günlük 45 dk yürüyüşle destekleyerek 96 dan 82 ye kadar düşmüştümMaşallahpilates zorlamıyormu ben yapamam diyorum bu kiloyla
Kışlıklara bayılıyorummmmilk sırada domates konservesi ve tarhana var
annemi kuruttum baya ,burda çok uygun nane ,yemyeşil 2gunde kurumuş ,
Tuz bnm bitti yine turşuluk tuz alıcam yada sağlıklı besleniyoruz karatay sayfasında bir tuzu tavsiye etmişler ..belki ondan alırım
Canımm bozmanın vebali çok buyuk ,sakın sakın bozma bidaha canımcım ,70gün kefaret tutmak gerekiyor ,
Yoğurtlu dondurma yemedim hiçguzelmiş tadı ,olmadı evde yapılabilir belki
En zanından bir çatallar kalmışın oda bişiy
Afiyet olsun canım menun gayet guzelmisafir gelince Allah'ın emri zaten bulaşıklar hele mutfağın küçükse bnmki oyle ....
Adette bende sapıtıyorum cidden ...adette dikkat etsen sonrası daha çok veririz kilo ,metebolizma hızlanıyormuş çünkü adette
Tam olarak yemek nerdeben göremedimde ben böle yesem doymam
Enemm 3dilimmiii ,nettin kız
Afiyet olsun canım
Biberiye mideyi müthiş rahatlatıyor ,demlemeside kolayben memnun kaldım
masallah cnm sporunu aksatmiyosunSahur;kkk
Iftar;2but,3minik parça patates,4kaşık bulgur pilavı salata ,cacık
3litre su,
20dk yuruyuş ,10dk k.fizik hareket ,
evet bende bugun yapcam biberiye insallah iftar sonrasiMaşallahpilates zorlamıyormu ben yapamam diyorum bu kiloyla
Tuz bnm bitti yine turşuluk tuz alıcam yada sağlıklı besleniyoruz karatay sayfasında bir tuzu tavsiye etmişler ..belki ondan alırım
Canımm bozmanın vebali çok buyuk ,sakın sakın bozma bidaha canımcım ,70gün kefaret tutmak gerekiyor ,
Afiyet olsun canım menun gayet guzelmisafir gelince Allah'ın emri zaten bulaşıklar hele mutfağın küçükse bnmki oyle ....
Adette bende sapıtıyorum cidden ...adette dikkat etsen sonrası daha çok veririz kilo ,metebolizma hızlanıyormuş çünkü adette
Afiyet olsun canım
hosgeldin cnm bende bizimkiler uyurken isleri halledim dedim ama kalkamadim burdanslm kızlar nasılız bakalım. ben daha hiç işlere girişmedim buraya attım kendimi
ya bende iki gun yapamadim disardaydim bguun yapcam tekrar bende beni cok zorlayan hareket olursa kendime gore ayarlayip yapiyorum cnmtamam canım bundan da varya şu tuz değirmenlerinden aradım bulamadım bir ara markette vardı ben almaya niyetlenince kalmamış
yok iki gün gitti ya. ama bırakmayacam. akşam yaptım kaslarım bu gün ağrımıyor. demekki hala formdayım
bel ağrısı sadece bir harekette oluyordu hangisi hatırlamıyorum ama. o hareketi yapmıyorum bende. zorlandığım hareketleri biraz tolerans gösterip yapıyorum. mesela top üstüne köprü kurma hareketini yapamıyorum onun yerine yerde köprü yapıyorum. yani kendi bünyeme uyarlıyorum birazcık. sende zorlayanları yapma onun yerine kendie alternatif hareketler üret bence. nede olsa onu yapmazsan aynı sonucu almayacan diye bişe yok demi.
yaparsın canım hiç sorun etme. sadece ilk üç gün kas ağrısı oluyor onun üzerine gitmen lazım bırakma. ben 96 kiloyken yapabiliyordum ve o dönemde günlük 45 dk yürüyüşle destekleyerek 96 dan 82 ye kadar düşmüştüm
hosgeldin cnm bende bizimkiler uyurken isleri halledim dedim ama kalkamadim burdan
ya bende iki gun yapamadim disardaydim bguun yapcam tekrar bende beni cok zorlayan hareket olursa kendime gore ayarlayip yapiyorum cnm
peki simdi tekrar 1 den mi basliyoruz
ben yine kaçayım mutfağımı toplayım diloş kalkmadan
zaten uslu cocuk olsaydik oooooosaka bir yana annelerbabalar eninde sonunda hep dedikleri cikiyo ya ben ona cok gicik oluyorum ve biz o anki ergen aklimizla yada dikbasliligimizla onu goremiyoruz illa yasayip tecrube edip ahh annem hakliymis diyoruz ay aklima su geldi paylasayim hemen
OĞULLAR BABALARI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜR ?6 YAŞINDA :Babam herşeyi biliyor.
10 YAŞINDA :Babam çok şey biliyor.
15 YAŞINDA :Ben de babam kadar biliyorum.
20 YAŞINDA :Babamın da pek fazla birşey bildiği söylenemez.
30 YAŞINDA :Bir kere de babamın fikrini sorsam fena olmayacak.
40 YAŞINDA :Ne de olsa babam bazı şeyleri biliyor.
50 YAŞINDA :Babam herşeyi biliyor.
60 YAŞINDA :Ahh ! Keşke babam hayatta olsaydı da kendisine danışabilseydim...
Sahur;kkk
3litre su,
Eveet ben kaçariftara komşum davetli bugün ,bişiyler yapmaya başlamam lazım ,akşama hiç Halim kalmıyor ,dünkü misafirlerden tatlımın yarısı duruyor ,allahtan tatlı yapmıcam
Menüm ;közleme karnıyarık ,tavuk Baget,bulgur pilavı ,tarhana çorbası ,cacık ,salata,
Tabi ben tatlı Yemicem
Eveeet kaçtım
selam canım ben sabahtan beri ütü yapıyorum çok yoruldumslm kızlar nasılız bakalım. ben daha hiç işlere girişmedim buraya attım kendimi
ay çok doğruymuş canım ya anne babamızın değerini geç anlıyoruz Allah başımızdan eksik etmesin onları :)
afiyet olsun canım bişi olmaz o kadarcıktan :)
teşekkürler
aynen öyle mutfak orta ne küçük ne büyük misafirlerin sayısı büyüktü
oo süper menü misafir için canım kolay gelsin
selam canım ben sabahtan beri ütü yapıyorum çok yoruldum
zaten uslu cocuk olsaydik oooooosaka bir yana annelerbabalar eninde sonunda hep dedikleri cikiyo ya ben ona cok gicik oluyorum ve biz o anki ergen aklimizla yada dikbasliligimizla onu goremiyoruz illa yasayip tecrube edip ahh annem hakliymis diyoruz ay aklima su geldi paylasayim hemen
OĞULLAR BABALARI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜR ?6 YAŞINDA :Babam herşeyi biliyor.
10 YAŞINDA :Babam çok şey biliyor.
15 YAŞINDA :Ben de babam kadar biliyorum.
20 YAŞINDA :Babamın da pek fazla birşey bildiği söylenemez.
30 YAŞINDA :Bir kere de babamın fikrini sorsam fena olmayacak.
40 YAŞINDA :Ne de olsa babam bazı şeyleri biliyor.
50 YAŞINDA :Babam herşeyi biliyor.
60 YAŞINDA :Ahh ! Keşke babam hayatta olsaydı da kendisine danışabilseydim...
ya eskiden bende kabloyla yapiyodum evlenmeden once ama simdi oglum var ve ikide bir ip atlamaya calsiirken beni sabote etmeye calsiiyo ona zarari olsun istemem ama idare etcem arik kabloyla napim
ya cnm ailenle gorusmek senin en buyuk hakkin bence senin ailen ile kaynananlar ayni yerde oturuyo bildigim kadariyla gecen gidisinde de gorememissin ben bile cok sinir oldum allah yardimcin olsun ki zaten kaynanan da yabanci degil teyzen yani anlayis gostermesi gerekirdi biraz esininde senin yaninda durmasi gerek sadece benim annemler olmaz ki yani sanirim ben bu yonden cok sansliyim gercekten haftada 1 defa bilemedin iki defa kalirim kaynanamlarda 3 haftaysa her hafta 1-2 defa kalirim ama genelde annemlerleyimdir esim diyo zaten yalniz git ailenle hasret gider beraber gidersek sen rahat rahat goremiceksin yani gorursun ama sorun olur diyo sonra ben dondukten sonra esimle oglumla birkac gunlugune bir yere gidiyoruz tatil amacli
safiiyimm cnm sanirim bu herkeste ayni degisik bir kurali yok
saol kaptanım
neguzel bıberıye toplayanlardan dua alıyosundur benımkıler ufak dha ama ıhtıyacımı fazlasıyla karsılıyor.
aynen canım uyanıgım önce sporu yazıyorumkı kızma dıye
ama buara spora ıyıden ıyıye basladım orucatekrar basladıgım için yuruyusler yıne askıya alındı ancak bayram sonu ınsallah.ama platesımı ve mekıgımı bırakmayı dusunmuyorum ınsallah amelıyat gunume kadar yapıcam
kız yapma battı balık bak neguzel kılo verıyosun.bayramdan önce gıtmen kötu belkı ama dua et ramazxanda gelmedı kayınpederler onada sukur
Yedim bir halt cnm sorma
Yani biberiyeyi kaynatmıyoruz kolaymış yapımı aslında Bencede 2 bardak iyi cnm Ramazan sonrası yeşilçayla falan dönüşümlü kullanırım artık iyi olur ondan sıkılınca diğerine geçerim
Cnm eğer bel ağrın fazlaysa cok zorlama kendini sonra zarar vermesin sana
Iphone dan gönderildi
Sahur;kkk
3litre su,
Maşallahpilates zorlamıyormu ben yapamam diyorum bu kiloyla
Afiyet olsun canım
Eveet ben kaçariftara komşum davetli bugün ,bişiyler yapmaya başlamam lazım ,akşama hiç Halim kalmıyor ,dünkü misafirlerden tatlımın yarısı duruyor ,allahtan tatlı yapmıcam
Tabi ben tatlı Yemicem
Eveeet kaçtım
tamam canım bundan da varya şu tuz değirmenlerinden aradım bulamadım bir ara markette vardı ben almaya niyetlenince kalmamış
yok iki gün gitti ya. ama bırakmayacam. akşam yaptım kaslarım bu gün ağrımıyor. demekki hala formdayım
bel ağrısı sadece bir harekette oluyordu hangisi hatırlamıyorum ama. o hareketi yapmıyorum bende. zorlandığım hareketleri biraz tolerans gösterip yapıyorum. mesela top üstüne köprü kurma hareketini yapamıyorum onun yerine yerde köprü yapıyorum. yani kendi bünyeme uyarlıyorum birazcık. sende zorlayanları yapma onun yerine kendie alternatif hareketler üret bence. nede olsa onu yapmazsan aynı sonucu almayacan diye bişe yok demi.
yaparsın canım hiç sorun etme. sadece ilk üç gün kas ağrısı oluyor onun üzerine gitmen lazım bırakma. ben 96 kiloyken yapabiliyordum ve o dönemde günlük 45 dk yürüyüşle destekleyerek 96 dan 82 ye kadar düşmüştüm
slm kızlar nasılız bakalım. ben daha hiç işlere girişmedim buraya attım kendimi
masallah cnm sporunu aksatmiyosun
evet bende bugun yapcam biberiye insallah iftar sonrasi
dimi bende semizotunu gorunce doydu mu bu kiz diye dusundum
ay insallah bende adet olunca sapitmam yaa bende bayram sonrasi olcam insallah
ay benim mutfakta cok kucuk cok zor oluyo yaa kucuk mutfak neyseki bu tasindigim evde bulasik makinasi var allah razi olsun makineden
bencede biraz arastirsak buluruz belki aslinda ben sadece yogurda meyve puresi ekleyip dondurmayi dusunuyorum oda bi cesit dondurma olur cunku nette pudra sekeri krema bal koyuyolar bak simdi hemen yapayim amac soguk ve hafif birsey yemek degil mi ben bi yapayim aksama sizle paylasirim
ay çok doğruymuş canım ya anne babamızın değerini geç anlıyoruz Allah başımızdan eksik etmesin onları :)
afiyet olsun canım bişi olmaz o kadarcıktan :)
teşekkürler
aynen öyle mutfak orta ne küçük ne büyük misafirlerin sayısı büyüktü
oo süper menü misafir için canım kolay gelsin
selam canım ben sabahtan beri ütü yapıyorum çok yoruldum
Hoşgeldin cnm ne güzel tam temizlik modundayken yarım kalmışSlm meleklerimmmsabah kalktım tam gaz işe başladım perdeleri attım salonun camlarını sildim zil çaldı denizliden annemin hala kızları onların kızları torunları denizliden gelirken uğrayalım demişler kızlardan biri burda oturuyor bende bugün gelen giden olmaz diye işleri bitireyim demiştim neyse hepsi oruçmuş annemi ameliyat olmadan görmek istemişler sürpriz yapmışlar allah razı olsun kızlardan birisi bebeleri doyurduk ama hepsi oruç bir garip oldum büyüklere hiçbirşey ikram edemeyince bayramdan sonra tekrar gelirler inş iftara kalalım dedim ne kadar ısrar ettiysem yol yorgunuyuz gidelim dediler hiç içime sinmedi böyle
aynen cnmmm illa herşeyi kendimiz tecrübe edeceğiz sonra akıllanıyoruz benim anne baba ayrı olduğu için babayla yaşamak naısldır bilmiyorum kuzumm babamla ilişkilerimizde iyi ama ne bilim uzak olunca biraz eksiklik oluyor allah başımzıdan eksik etmesin hiçbirini Aminnnn
aliş uyurken atlamaya çalış bitanemm bende avizelerden dertliyimm here yer avize odammda minnacık bir bölüm var orda atlıyorum artık napim
enişte ne kadar düşğünceliymiş helall olsun valla sindim şanslısınnn
sende sağol bitanemm
evet hem saksımda var hem bahçede mercanköşkü nane filan da diktimm isteyen koparsın bayram sonu hep beraber düzenli bir şekilde başlarız inş kuzum ramazanda hepimiz biraz aksattık olsun bunada şükür dimi:13:
evet Eylülüm hepimiz bayramdan sonra 600 ip atlama + 100 mekik standart yapalım fazlasını herkes kendi belirlesinn başka fikri olan yazabilir 30 dk geçmeyecek şekilde ortak sporumuz iyi olur bitanem aman diyim belini incitecek hareketlerden kaçın çok dikkatli yap
aslında tüm bitkiler kaynatılmamalı cnm sıcak su döküp ağzı kapatılıp demlenirse daha faydalı diye biliyorum
afiyetolsun feridem ohhh sporada başlamışsın nn çoks evindimmkuzum 3 minik için utanmana gerek yok
ohhhh şükür sohbete başladınnnnözledik bitanemmm ondan yakınmalarımm annem ameliyatını olsun yapacağım kemen kışlık domatesleirimi sonrası yavaş yavaş gelir naneler hazır demek afiyetolsun cnmmm
gayet güzle bir menü tatlıda hazırmış bagetleride atarsın fırına tamamdırhadi kolay gelsin cnmmm tatlıya dikkat 2 çatala izin veriyorum yinede
Slm Gülayımmm iyi yaptın cnmmm misafirler gelince benimde hevesim kaçtı neysekiher yer derli toplu her gün yapınca rahat oluyor bitanem kuruyemişçilerde var o tuz değirmeninden
yoğurtluda olur sütlüde olur kuzummm sütle muzu çırp at buzluğa süper olur
ev işleri arasında en sevmediğim ütüükolay gelsin cnm keşke iftardan sonra yapsaydın serinlikte hava zaten çok sıcak
Hoşgeldin cnm ne güzel tam temizlik modundayken yarım kalmış
ama her gün bir odayı temizlesen bile yetişirsin cnm bu hafta bende öyle yapcam hoş bizde kimse gelmiyo ya olsun
annen kac agustostaydı cnm ameliyatı ? İnşallah hayırlısıyla en hafif sağlıklı şekilde atlatır
ya babandan ayrı olmana üzüldüm açıkcası cnm ama şükür ki hayattaymış baba Babadır amin Allah başımızdan eksik etmesin
ay avizeler arasında yapabiliyorsun yinede maşallah cnm sana :)
Bencede kendı buharında demlenmesi ayrı bir tad verir birde bazen cam demlik alayım istiyorum ama 1 kişi içinde fazla büyük gördüklerim :) sürekli misafir gelen bi evde değil bizimkisi
aa sütle muzu denicem cnm hatta eşimle oğlumda öyle yesinler daha sağlıklı tabi begenırlerse sütü az mı ekliyosun cnm mesela rondodan şeftali vişne yada istediğimiz herhangi meyveyi pire yapıp süt yada yoğurtla karıştırıp Buzluga atarım yogurtluyu yaptım kahve fincanında cok olmasın sonra iyi olmaz :) içine deneme amaçlı 1 tatlı kasığı vişne reçeli ekledim :)
begenirsem devamlı yaparım artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?