Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anladım cnm ama ne güzel devamlı görüşüyorsunuz yinede :)
O seramikli bardaktan bakcam cnm alırım kendime şımartayım azıcık kendimi dimi hadi 10 kilonun hediyesi olarak bana bu bardak olsun bi fotosu var mı cnm görünce kaçırmamak için :)
Aslında yazcaktım yine ekşi vişne reçeli diye de yazmadım sonra
Diğer mesajda yazcaktım unuttum eşimin sorunu var ailesiyle konuşmuyo uzun süredir yılda 1 defa tatilim var diyo onuda stress yaşayıp geçirmek istemiyorum diyo o nedenle gelmiyo benimle biz sonra birkaç günlüğüne buralarda geziyoruz :)

Iphone dan gönderildi

bu arada ortak spor olarak ip atlamaya mi karar verildi :26:
benim dizlerimde problem var atlayamiyorum ip ben onu baska bir seyle digistirsem :44:

Maşallah canım afiyet olsun canım semizotlu sarımsaklı salata çekti vallahi
sagol canim semizotunu ben de cok seviyorum ama yogurtlusu salatasindan daha lezzetli geliyor bana
ben de ictim bugun bardak tadi da fena degilmis limonlu

aksam baya toktum ara yuzunden o semizotunu da bir seyler yemek icin yedim acikcasi bir de buyuk bir kaseydi

hoşgeldin bızıdkımmmm kahvaltıd ayinemi müsliii bitanemm sütü neden yağsız tüketiyorsunkii ama snein alerjinmi vardıı benmi karıştırdım:44::44: şayet böyle birşey yoksa asla ligt süt yoğurt değil tam yağlı tüketmelisin cnmcımmm ben olsam mısır ekmeği yerine tahin helvası yerdim

benim kullandığım bunun biraz uzunu cnmm elbette al kuzum yakışır en güzel hatıra gidip stres yaşamaktansa en güzlei gitmemek bitanemm

bu arada ortak spor olarak ip atlamaya mi karar verildi :26:
benim dizlerimde problem var atlayamiyorum ip ben onu baska bir seyle digistirsem :44:

sen dans edebilirsin cnm 30 dk lık yada neyi arzu edersen

semizotunun sarımsaklı yoğurtlusu favorim benimde:13:

hibisküsü beğenmene sevindim mayhoş bir tadı var içimi gerçekten çok hoş

canim bana gecen gun demistin ya kendi diyet surecini anlatip yemege verme kendini diye ataklar gelince kendi dediklerini hatirla
ayrica ben inaniyorum ki sen sporunla eritmissindir onlari
afiyet olsun canim
bulasiktan nefret ediyorum ben ya allahtan makineler var
afiyet olsun canim
yogurtlu dondurma donmus yogurt mu oluyor hic sevemedim ben onlari

aaa bu cok entresan bir bilgiymis ben pek tuz kullanmiyorum ama evimdeki tuz Himalaya tuzu yani kullaninca onu kullaniyorum
kullanmamak mi lazim yani :44:

semizotunun sarımsaklı yoğurtlusu favorim benimde:13:

hibisküsü beğenmene sevindim mayhoş bir tadı var içimi gerçekten çok hoş

yok kaptanim hibiscus icmedim biberiye ictim
aktardaki hibiskusu pek sevmedim sanirim kirmizi renkli oluyor degil mi :44:bunun rengi kopkoyu bordoydu hatta kahveye yakindi baska yere bakiyim dedim

bitanem himalaya tuzu elbette faydalıı seni etkilemek istemem bir ara çok araştırmıştım öyle bir bilgi vardı ben kaya tuzunu tercih ediyorum cnm

yoğurtlu garip geliyor banada ama sütlü güzle oluyor bızıdıkım

yagli sut midemi rahatsiz ediyor digger sut urunlerini yagli tuketiyorum ama sutu tuketemiyorum Sabah da canim kahvalti etmek istemedi :26: ben de sevmedim zaten aldigim musliyi bu sefer sozde organic olanindan aldim ama tadi kotu zaten bir daha canim istemez heralde yemeyi
misir ekmegi cok guzel kokmustu ya dayanamadim

yok kaptanim hibiscus icmedim biberiye ictim
aktardaki hibiskusu pek sevmedim sanirim kirmizi renkli oluyor degil mi :44:bunun rengi kopkoyu bordoydu hatta kahveye yakindi baska yere bakiyim dedim

hmmm ama biberiye ekşimsi değilki :26: evet cnm hibisküs kırmızı renkli fakat alırken test et bir yaprak diline koy ekşi tat alırsan onu al yoksa zamanı geçen hibisküs dolu aktarlarda

Ben geldim ablişkolar keyifler yerindedir inşallah

hoşgeldin prenses şükür iyiyiz cnm sen nasılsın

ohhh yaşasın tadı kötüymüşşş buda demektir ki mis gibi kahvaltılar gelecekk o kadarcık mısır ekmeğinden zarar gelmez kuzummm cnn çekmiş bir lokma yemişsinn

anladim kaptanim cok tesekkurler bilgi icin ben de zaten tuketmiyorum pek tuz ama simdilik bunu aldim olmadi bu bitince kaya tuzu aliyim ben de

anladim kaptanim cok tesekkurler bilgi icin ben de zaten tuketmiyorum pek tuz ama simdilik bunu aldim olmadi bu bitince kaya tuzu aliyim ben de

rica ederim bızdıkımmm bizim evdede tuz hiç tületilmez yemekelr sıfır tuz bende alıştım sanırım aramıyorum hiç gelen giden isterse de değirmenli tuzlukta kaya tuzu mevcut

eksimsi dememistim ben ablacim aslinda :26:
ben limonlu ictim onunla mi karistirdin acaba :44:

rica ederim bızdıkımmm bizim evdede tuz hiç tületilmez yemekelr sıfır tuz bende alıştım sanırım aramıyorum hiç gelen giden isterse de değirmenli tuzlukta kaya tuzu mevcut

bizim evde oyle annem tuzlu yapmadigi icin biz de tuzsuz yemeye alistik ama yurtta kalirken yemekhanede hep sorun oluyordu insanlar yemege tuz eklerdi ben tuzlu diye yiyemezdim hala arkadasarim ben yemek yapinca bir yigin tuz bosaltiyorlar icine tadina bile bakmadan nasilsa ozge tuzsuz yapmistir diye

eksimsi dememistim ben ablacim aslinda :26:
ben limonlu ictim onunla mi karistirdin acaba :44:

susuzluk başıma vurdu sanırım bızdığımm idare et ablan yaşlandıı evet limon diyince direk hibisküs çağrışımı yaptı nedense:44:

Hoşbuldum :) Benimde başımın ağrımasını saymazsak iyiyim

o başağrısı bende de var cnmmm kahve içene kadar geçmez benimkii

bizde de durum öyle abim ve gelinimiz diyorki sizde yemek yerken kol kalsarımız gelişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…