- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
hoşbuldum bitanemmmm her gün yaparım düzenli zaten bitanem o yüzden bayram temizliği olayı bana garip gelir6 ağustosta yatacak 2 gün diyalize girecek duruma göre ameliyat olacak bitanemmm yok kuzum üzülme ben 3 yaşındayken ayrılmışlar alıştım ben artık zaman zaman gidiyorum görüyorum sürekli telde görüşüyoruz zaten
Sindim kapaklı seramik çay fincanları var büyük içinde süzgecide var porselen çok rahat oluyor onlardan alabilirsin kuzumm
rondoda püre yapacaksın süt ve muzu kıvamını göz kararı ayarlarsın cnm diğer meyvelerle de olur hatta incir kuru kayısı üzüm kuruyemiş filanda ekleyebilirsin o zaman parfe gibi olur tabiiiiii reçel ekle ekşi nasıl olsa değilmi
sagol canimMaşallah canım afiyet olsuncanım semizotlu sarımsaklı salata çekti vallahi
ben de ictim bugun bardak tadi da fena degilmis limonluevet canım dogru hatırlıyosun demır eksıklıgım ve kansızlıgım var ılac kullanıyorum hibiskusun fazlası skıntı oluyomus.ben tadını cook svevıyorum daha cok ıcmek ıstıyorumama korktugum için 1bardakla sınırlandırıyorum.ben cayı pek sevmem kahveyı severım ama sekersız ıcemedıgımden pek tuketmıyorum oyuzden bıtkıcaylarıyla aram cook ıyı.hıbıskusu deneyebılırsın bence 1bardak ama bıberıyeyıde tavsıye ederım hem mıgreenıme ıyı gelıyo hem lezzetlı hemde yag yakıyo.bahcemde yetıstırıyorum taze taze demlıyorum
haklısın canım ama salatanın suyuyla ıyı gıttı:26::26:
Slm meleklerimmmmmm ohh sporumu yaptım duşumu aldımmmm az şekerleme yaptım ve burdayımmmm
geldimmmm bitanemmmm sıkıldınmı sennnn
bizim bahçeyede dikmiştim ağaç gibi oldu şimdi gelen geçen koparıyor biberiyeyii
geçen haftaki sarı kartınıda sildirdin bu hafta takım içinde 2, olduğun için prensesimm
afiyetolsun cnmmmmm
sen var yaaaaaa çok uyanıksuın Eylülümmmönce sporu yazıyosunki ekmekleri görünce zıplamıyim dimiii ama hakikaten 3 dilim ekmekte nedir bebişimm çok olmuş sahurda böreğine bişey demeyeceğim o kadar zahmetini çektin ve bugüne kadarda yemedin neyseki 70 dk spor yapmışsınnn
ben tyorrentlerden indiriyordum ama bu kolayıma geldi aynı videoyu torrentde bulmak zor oluyordu
bitanem hibisküs toprakta demir bırakmıyor fakat aşırı kansızsan tiroid veya guatr hastasıysan düşük tansiyon sorunun varsa içmemelisin bitanem
yada çok az iç bu ara bende bıraktım ramazanda hangisini içeceğimi şaşırıyorum zaman kalmıyo:26:
her gün tartılmaki moralin bozulmasın cnmmm bak şimdi şöyle birşey var sürekli olumlama yapıyoruz ya zayıflıyorum diyerek beynin buna şartlanıyor fakat sen tartıya baktığın anda o şartlanmayı zedeliyorsun inş anlatabilmişimdir :26:
akşam yine az olmuş:44::44:
ohhh süper menü afiyetolsun bende iki kez taradım acaba paylaştı da benmi atladım diyesporda harika
rica ederim bitanemmm
canım evet çok faydalı fakat hazırları tavsiye edilmiyor kefir mayası bulabilirsen kendin mayala cnm çok basit zaten taze taze içersin markettekiler çok işlem gördüğü için etkisi kalmıyor zaten tadıda bir garip gelmişti bana
iyi aksamlar herkese
menumu yazip gecmis okiyim
Sabah 9
3 avuc musli yagsiz sutle
ara 15
1 cb sut 1 kuru erik 1 ceviz 5 badem
aksam 17
izgara balik yesil salata salgam suyu 1 kk ya yakin misir ekmegi
su 3 lt bir br yesilcay 1 br biberiye
spor leslie 3 mile yapicam yetisebilirsem
Anladım cnm ama ne güzel devamlı görüşüyorsunuz yinede :)
O seramikli bardaktan bakcam cnm alırım kendime şımartayım azıcık kendimi dimihadi 10 kilonun hediyesi olarak bana bu bardak olsun bi fotosu var mı cnm görünce kaçırmamak için :)
Aslında yazcaktım yine ekşi vişne reçeli diye deyazmadım sonra
Diğer mesajda yazcaktım unuttum eşimin sorunu var ailesiyle konuşmuyo uzun süredir yılda 1 defa tatilim var diyo onuda stress yaşayıp geçirmek istemiyorum diyo o nedenle gelmiyo benimle biz sonra birkaç günlüğüne buralarda geziyoruz :)
Iphone dan gönderildi
bu arada ortak spor olarak ip atlamaya mi karar verildi :26:
benim dizlerimde problem var atlayamiyorum ipben onu baska bir seyle digistirsem :44:
sagol canimsemizotunu ben de cok seviyorum ama yogurtlusu salatasindan daha lezzetli geliyor bana
ben de ictim bugun bardak tadi da fena degilmis limonlu
aksam baya toktum ara yuzunden o semizotunu da bir seyler yemek icin yedim acikcasi bir de buyuk bir kaseydi
canim bana gecen gun demistin ya kendi diyet surecini anlatip yemege verme kendini diye ataklar gelince kendi dediklerini hatirlaslm kızlar ben geldiiiii. herkesi uyuttum. bu gün menü vermeyecem aklınıza ne gelirse yedim yedim yedim. sanırsam adetin etkisi. bana yol göründü. cuma günü memlekete gidiyormuşuz. bu sefer baskülümü de götürecem. kontrol altında tutacam kendimi.
afiyet olsun canimselaam
nasılsınız bakalım? misafir vardı anca gelebildim üstelik sürprizdibulaşıkda promosyonuydu tabii
menümü yazayım
Sahur
2 yumurta haşlanmış, zeytin, peynir,4 kuru erik,salata
İftar
Dünkü tavuktan, salata,yoğurt,4-5 kuru erik,1 bardak şekersiz vişne komposto
spor:1 saat yürüyüş
3.5 lt su
afiyet olsun canimiyi geceler gece kuslari ozledim sizleri alinti yapamadigimda yazilanlari okudum
eveeeet simdi sira bende
menumu yazam bakalim ceza gelcek mi acaba bana
sahur:
2 yumurtada sahanda yumurta
avuc ici kadar mozarella peyniri
yarim dilim ekmek
1 tatli kasigi eksi visne receli
cherry domates birkac tane
aksam:
1 kevgir domatesli makarna (sosunda domates, sivri biber, sogan, sarimsak, kuru maydanoz tarzi kuru yesillik ve salca ile baharatlar var)
yesil sogan
roka
1 nektari
birkac tane kiraz
1 yogurtlu dondurma (artik esim bile bana alirken boylesini almaya basladi sevdigimi ve saglikli beslenmek istedigimi biliyo)
bende bayramdan sonra başlayacağım kışlıklara biterse sizden isterimmmevet himalaya hakikaten pahalı birde araştırırken okumuştum hangi bölgede hangi tuz çıkıyorsa o tüketilmeliymiş ilginç gelmişti buna göre himalayalardaki tuzun bize bir faydası yok evet bayram sonu hep birlikte her gün biraz ortak spor yapalım diyorum herkes aynı yapsın 30 dk mesela fazlasını kendimiz şekillendirelim diyorum nasıl olur sizce:122::122::122:
anneciğinin şimdiden elelrine sağlık
semizotunun sarımsaklı yoğurtlusu favorim benimde:13:
hibisküsü beğenmene sevindim mayhoş bir tadı var içimi gerçekten çok hoş
canim bana gecen gun demistin ya kendi diyet surecini anlatip yemege verme kendini diye ataklar gelince kendi dediklerini hatirla
ayrica ben inaniyorum ki sen sporunla eritmissindir onlari
afiyet olsun canim
bulasiktan nefret ediyorum ben yaallahtan makineler var
afiyet olsun canim
yogurtlu dondurma donmus yogurt mu oluyor hic sevemedim ben onlari
aaa bu cok entresan bir bilgiymis ben pek tuz kullanmiyorum ama evimdeki tuz Himalaya tuzu yani kullaninca onu kullaniyorum
kullanmamak mi lazim yani :44:
hoşgeldin bızıdkımmmm kahvaltıd ayinemi müsliiibitanemm sütü neden yağsız tüketiyorsunkii ama snein alerjinmi vardıı benmi karıştırdım:44::44: şayet böyle birşey yoksa asla ligt süt yoğurt değil tam yağlı tüketmelisin cnmcımmm ben olsam mısır ekmeği yerine tahin helvası yerdim
Eki Görüntüle 1195235
benim kullandığım bunun biraz uzunu cnmm elbette al kuzum yakışır en güzel hatıragidip stres yaşamaktansa en güzlei gitmemek bitanemm
sen dans edebilirsin cnm 30 dk lıkyada neyi arzu edersen
yok kaptanim hibiscus icmedim biberiye ictim
aktardaki hibiskusu pek sevmedim sanirim kirmizi renkli oluyor degil mi :44:bunun rengi kopkoyu bordoydu hatta kahveye yakindi baska yere bakiyim dedim
Ben geldim ablişkolarkeyifler yerindedir inşallah
yagli sut midemi rahatsiz ediyordigger sut urunlerini yagli tuketiyorum ama sutu tuketemiyorum Sabah da canim kahvalti etmek istemedi :26: ben de sevmedim zaten aldigim musliyi bu sefer sozde organic olanindan aldim ama tadi kotu zaten bir daha canim istemez heralde yemeyi
misir ekmegi cok guzel kokmustu ya dayanamadim
bitanem himalaya tuzu elbette faydalıı seni etkilemek istemem bir ara çok araştırmıştım öyle bir bilgi vardı ben kaya tuzunu tercih ediyorum cnm
yoğurtlu garip geliyor banada ama sütlü güzle oluyor bızıdıkım
anladim kaptanim cok tesekkurler bilgi icinben de zaten tuketmiyorum pek tuz ama simdilik bunu aldim olmadi bu bitince kaya tuzu aliyim ben de
hmmm ama biberiye ekşimsi değilki :26: evet cnm hibisküs kırmızı renkli fakat alırken test et bir yaprak diline koy ekşi tat alırsan onu al yoksa zamanı geçen hibisküs dolu aktarlarda
hoşgeldin prenses şükür iyiyiz cnm sen nasılsın
hoşgeldin prenses şükür iyiyiz cnm sen nasılsın
rica ederim bızdıkımmm bizim evdede tuz hiç tületilmez yemekelr sıfır tuz bende alıştım sanırım aramıyorum hiç gelen giden isterse de değirmenli tuzlukta kaya tuzu mevcut
eksimsi dememistim ben ablacim aslinda :26:
ben limonlu ictim onunla mi karistirdin acaba :44:
Hoşbuldum :) Benimde başımın ağrımasını saymazsak iyiyim
Hoşbuldum :) Benimde başımın ağrımasını saymazsak iyiyim
bizim evde oyle annem tuzlu yapmadigi icin biz de tuzsuz yemeye alistik ama yurtta kalirken yemekhanede hep sorun oluyorduinsanlar yemege tuz eklerdi ben tuzlu diye yiyemezdim hala arkadasarim ben yemek yapinca bir yigin tuz bosaltiyorlar icine tadina bile bakmadan nasilsa ozge tuzsuz yapmistir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?