Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

estagfurullah guzel kaptanim
ayrica ne yaslanmasi ya sen zaten bence bizi yiyorsun ben 40 im falan diye o fotografin var ya profile koydugun o hic de 40 gibi durmuyor
benden genc duruyorsun

gecmis olsun canim gecer ins hemencecik

Geçer geçer yağmur yağınca hep böyle oluyor

O zaman biraz daha sabrediceksin ablacım daha iftaraa 2 buçuk saat var :18:

estagfurullah guzel kaptanim
ayrica ne yaslanmasi ya sen zaten bence bizi yiyorsun ben 40 im falan diye o fotografin var ya profile koydugun o hic de 40 gibi durmuyor
benden genc duruyorsun

yok bebişimmm gerçekten 40 yaşıma girdimm ama böyle görünmemin sebebi sanırım Q enzim Q 10 kullanmam 10 yıldır kullanırım bird emeyvesiz yapamam

Geçer geçer yağmur yağınca hep böyle oluyor

O zaman biraz daha sabrediceksin ablacım daha iftaraa 2 buçuk saat var :18:

kışın yandın o zaman sen prensesimmm :26: evet kuzum 2 saat 40 dk var gidip biraz spormu yapsam vakit geçer :44::44:

yagmur yaginca basin mi agriyor hep :44:
aaa cok garipmis canim ya nicin oyle oluyor peki

Yaşlılarda ki romatizma gibi düşün canım bende de sinüzit var

Bir de boluda kış bitmez :) Bende zaman geçirmek için kitap okuyordum yattığım yerden

Ben gideyim 2 yabancı dizi izleyeyim bu esnada hafif tempo yürüyüş yapayım görüşürüz melekleirimm

bu arada ortak spor olarak ip atlamaya mi karar verildi :26:
benim dizlerimde problem var atlayamiyorum ip ben onu baska bir seyle digistirsem :44:
Kaptan sana bir alternatif bulur cnm :)
Güzelmiş cnm netten araştırdım biraz çok hoş modeller varmış sen belli bir mağazadan mı aldın nerden buldun bende nerde bulabilirim diye düşüneyim eşim netten alışverişe güvenemiyo o nedenle alamıyorum netten yada buna bir ayrıcalık yapcaz artık :)

Dışarda yediklerimiz güzel cnm ama sanırım evde yaptıgım sırf buz oluyo :) inşalllah hasta olmam bakalım iftarda tadı nasıl olacak
yok kaptanim hibiscus icmedim biberiye ictim
aktardaki hibiskusu pek sevmedim sanirim kirmizi renkli oluyor degil mi :44:bunun rengi kopkoyu bordoydu hatta kahveye yakindi baska yere bakiyim dedim
B'ende biberiye içtin diye anladım yorum yapacakken hibiskusmuş deyip yazmadım :) limonlu beğendin demek cnm :) afiyet olsun sanırım bol renklendirici eklemişler hibiskusa :)
Ben geldim ablişkolar keyifler yerindedir inşallah
hoşgeldin fıstık :)

Hoşbuldum :) Benimde başımın ağrımasını saymazsak iyiyim
Geçmiş olsun cnm
Benimde sudan oluyo içemediğim için :)
Ay maşallah cnm bende kullansam olur mu ki eczaneden hapını mı alıyosun yoksa doktor mu vermeli
Yaşlılarda ki romatizma gibi düşün canım bende de sinüzit var

Bir de boluda kış bitmez :) Bende zaman geçirmek için kitap okuyordum yattığım yerden
Ayy sinüzit var demek geçmiş olsun cnm
bende sürekli nezle gibi dolanıyorum ortalıkta
Ben gideyim 2 yabancı dizi izleyeyim bu esnada hafif tempo yürüyüş yapayım görüşürüz melekleirimm
Bende bugun person of interest e denk geldim uzun zamandır izleyemedim yabancı dizi cnbc ve e2 yok bende ama netten izlemeyi düşünüyorum
sende mi altyapımı izliyosun yoksa orijinal dilinde mi cnm tavsiye edeceğin dizi varsa önerini beklerim cnm :)

Hoşgeldin cnm sende mi işlerle boğuştun hiç sevmem ütüyü
Gercekten Allah başımızdan eksik etmesin amin

Iphone dan gönderildi

bende hiç sevmem canım maalesef dağ gibi birikmiş anneme kalmasın dedim :)

selam kaptan baya yoğun bir gün olmuş anlaşılan :)

geçende bize halamlar geldi oruçluydular iftardan önce gittiler bende bi tuhaf oldum illa çay filan yapılır ya :)

iftardan sonra çok zaman kalmıyo spor filan bulaşık yaptım gitti :)

afiyet olsun canım :)

afiyet olsun canim
bulasiktan nefret ediyorum ben ya allahtan makineler var

teşekkürler :)

aynen ya makinemiz çok eski yaşlandı artık çok fazla almıyo

Ben geldim ablişkolar keyifler yerindedir inşallah

selam şekercim hoşgeldin ben yorgunum yatıyorum sen nasılsın :)

Son düzenleyen: Moderatör:
menu guzelmıs bızdemı gelsek
ben sporları cook begenndım bakalım genel olarak kızlar nedıycek 600 ıp atlama 100mekık cok ıyı ıp atlamaya az az baslıyım ben bayramda ancak alısırım 600ebenım camımın onunde ufak bı bahcem var esım yaptı cıcek ekıyoruz manzara oluyo 4 sene once bıtkı serasına gıtmıs işyerının bahcesı ıcın alısverıs yaparken kendınede esantıyon bıseler almıs ektık bahceye kısın karda bıle donmadı kokusu cok hos falan ama adını bılmıyoduk.bende ıbrahım saracoglundan duyup bıberıye tohumu arıyorum harıl harıl yook.sonra bı yapı marketın bahce bölümünde gördum bıberıyeyı esıme dedım bu bızım bahcedekınden dıye sok olduk ben 1sene bahcemde ekılı olan seyın bıberıye opldugunu bılmeden bıberıyearamısımsonra basladım ıcmeye taze taze 2 fıdan daha alıp ektım saksıya bol bol tuketıyorum ama tazesı kurusuna göre daha lezzetlı bence

utu isine ancak gecmis olsun denir benim utuler aylardir duruyor ne lazimsa onu utuleyip giyiyoruz.

menum
sabah: 1parca salatalik ve iki koca bardak ayran
aksam: 1tabaktan az hunkarbegendi bir parca pide.

Aaa bak o kadar aramışsın hakikaten burnunun dibindeymiş ama ne güzel taze taze Dalı'ndan koparıp tüketiyorsun cnm afiyet olsun
sen takımın hayaleti gibi oldun cnm herkes gider sen anca yeni gelmiş oluyosun
utu isine ancak gecmis olsun denir benim utuler aylardir duruyor ne lazimsa onu utuleyip giyiyoruz.
Ay cnm bu mesajı beğenmek için bastım yanlışlıkla begenmedime bastım tlf dokunmatik olunca oluyo öyle yoksa bende aynı durumda oluyorum bazen o yüzden beğene basmak istedim
menum
Sabah neden az cnm sen genelde Menemen yerdin
afiyet olsun cnm

Kizlarrr selam vallahi ben cok fenayim. Belim agrisi artti yillar önce fitik baslangicindakine benziyoor cok korkuyorum ameliyattan beri bi sorun yoktu. Bu gun acilde igne yaptirdim o derece fenayim bi faydasida olmadi napacam şoktayım. Haber vereyim dedim. Menude yazayim
Sabah kkk kahvalti 2 dlm ekmek
Ara seftali
Aksam sac kavurma az pirinc pilav salata
Spor yok belim iglesene kadar da yapamicam sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay diğer topiktede yazdım ama Bencede şimdi spor yapma cnm sağlığın herseyden önemli cnm

Iphone dan gönderildi

menum
anam hıc bıse yememısın sen bıde orucsuzdun dımı azcık yemısın bravo

cook gecmıs olsun fıtık amelıyatımı olmustun benımde fıtıgım var ve agrıları dayanılmaz oluyo bazen amelıyattanda korkuyorum

sağol canım :) aman fazla biriktirme canım ya çok yorucu oluyor sonra

menum

canım iştahsızmıydın bugün çok az geldi bana afiyet olsun :)

ay canım geçmiş olsun bi doktora gitsene çekme öyle ağrıyı

afiyet olsun canım zorlama belini sert bir zeminde yatmayı denedinmi? annemin ağrısı tutunca öyle yapar da

selam canlar

herkes iyidir umarım :)

menümü yazayım

Sahur
2 yumurtadan omlet, peynir,zeytin, salata,az fındık

İftar
Izgara köfte,salata,1 litreye yakın vişne komposto şeker off sıcaktan mı ne hepsini içtim

spor:1 saat yürüyüş 2.5 saat ütü
su 3 lt +1 lt vişne komposto daha bişi içmiyim bari zaten wcyle kanka oldum

menum

Ablacım afiyet olsun ama bu menü değil ki çok az

Çok geçmiş olsun Dinlen güzel güzelde aramıza çabucak dön

Ohh afiyet olsun canım Benimde su içerken hemen tuvaletim gelir çok yakın arkadaşızdır çocukluktan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…