susuzluk başıma vurdu sanırım bızdığımmidare et ablan yaşlandıı evet limon diyince direk hibisküs çağrışımı yaptı nedense:44:
o başağrısı bende de var cnmmm kahve içene kadar geçmez benimkii
gecmis olsun canim gecer ins hemencecik
susuzluk başıma vurdu sanırım bızdığımmidare et ablan yaşlandıı evet limon diyince direk hibisküs çağrışımı yaptı nedense:44:
Geçer geçer yağmur yağınca hep böyle oluyor
O zaman biraz daha sabrediceksin ablacım daha iftaraa 2 buçuk saat var :18:
estagfurullah guzel kaptanim
ayrica ne yaslanmasi ya sen zaten bence bizi yiyorsun ben 40 im falan diyeo fotografin var ya profile koydugun o hic de 40 gibi durmuyor
benden genc duruyorsun
Geçer geçer yağmur yağınca hep böyle oluyor
O zaman biraz daha sabrediceksin ablacım daha iftaraa 2 buçuk saat var :18:
yagmur yaginca basin mi agriyor hep :44:
aaa cok garipmis canim ya nicin oyle oluyor peki
yok bebişimmm gerçekten 40 yaşıma girdimm ama böyle görünmemin sebebi sanırım Q enzim Q 10 kullanmam 10 yıldır kullanırım bird emeyvesiz yapamam
kışın yandın o zaman sen prensesimmm :26: evet kuzum 2 saat 40 dk var gidip biraz spormu yapsam vakit geçer :44::44:
Ben gideyim 2 yabancı dizi izleyeyim bu esnada hafif tempo yürüyüş yapayım görüşürüz melekleirimm
Kaptan sana bir alternatif bulur cnm :)bu arada ortak spor olarak ip atlamaya mi karar verildi :26:
benim dizlerimde problem var atlayamiyorum ipben onu baska bir seyle digistirsem :44:
Güzelmiş cnm netten araştırdım biraz çok hoş modeller varmış sen belli bir mağazadan mı aldın nerden buldun bende nerde bulabilirim diye düşüneyim eşim netten alışverişe güvenemiyo o nedenle alamıyorum netten yada buna bir ayrıcalık yapcaz artık :)hoşgeldin bızıdkımmmm kahvaltıd ayinemi müsliiibitanemm sütü neden yağsız tüketiyorsunkii ama snein alerjinmi vardıı benmi karıştırdım:44::44: şayet böyle birşey yoksa asla ligt süt yoğurt değil tam yağlı tüketmelisin cnmcımmm ben olsam mısır ekmeği yerine tahin helvası yerdim
Eki Görüntüle 1195235
benim kullandığım bunun biraz uzunu cnmm elbette al kuzum yakışır en güzel hatıragidip stres yaşamaktansa en güzlei gitmemek bitanemm
sen dans edebilirsin cnm 30 dk lıkyada neyi arzu edersen
Dışarda yediklerimiz güzel cnm ama sanırım evde yaptıgım sırf buz oluyo :) inşalllah hasta olmam bakalım iftarda tadı nasıl olacakcanim bana gecen gun demistin ya kendi diyet surecini anlatip yemege verme kendini diye ataklar gelince kendi dediklerini hatirla
ayrica ben inaniyorum ki sen sporunla eritmissindir onlari
afiyet olsun canim
bulasiktan nefret ediyorum ben yaallahtan makineler var
afiyet olsun canim
yogurtlu dondurma donmus yogurt mu oluyor hic sevemedim ben onlari
aaa bu cok entresan bir bilgiymis ben pek tuz kullanmiyorum ama evimdeki tuz Himalaya tuzu yani kullaninca onu kullaniyorum
kullanmamak mi lazim yani :44:
B'ende biberiye içtin diye anladım yorum yapacakken hibiskusmuş deyip yazmadım :) limonlu beğendin demek cnm :) afiyet olsun sanırım bol renklendirici eklemişler hibiskusa :)yok kaptanim hibiscus icmedim biberiye ictim
aktardaki hibiskusu pek sevmedim sanirim kirmizi renkli oluyor degil mi :44:bunun rengi kopkoyu bordoydu hatta kahveye yakindi baska yere bakiyim dedim
hoşgeldin fıstık :)Ben geldim ablişkolarkeyifler yerindedir inşallah
Geçmiş olsun cnmHoşbuldum :) Benimde başımın ağrımasını saymazsak iyiyim
Benimde sudan oluyo içemediğim için :)susuzluk başıma vurdu sanırım bızdığımmidare et ablan yaşlandıı evet limon diyince direk hibisküs çağrışımı yaptı nedense:44:
Ay maşallah cnm bende kullansam olur mu ki eczaneden hapını mı alıyosun yoksa doktor mu vermeliyok bebişimmm gerçekten 40 yaşıma girdimm ama böyle görünmemin sebebi sanırım Q enzim Q 10 kullanmam 10 yıldır kullanırım bird emeyvesiz yapamam
kışın yandın o zaman sen prensesimmm :26: evet kuzum 2 saat 40 dk var gidip biraz spormu yapsam vakit geçer :44::44:
Ayy sinüzit var demek geçmiş olsun cnmYaşlılarda ki romatizma gibi düşün canımbende de sinüzit var
Bir de boluda kış bitmez :) Bende zaman geçirmek için kitap okuyordum yattığım yerden
Bende bugun person of interest e denk geldim uzun zamandır izleyemedim yabancı dizi cnbc ve e2 yok bende ama netten izlemeyi düşünüyorumBen gideyim 2 yabancı dizi izleyeyim bu esnada hafif tempo yürüyüş yapayım görüşürüz melekleirimm
Hoşgeldin cnm sende mi işlerle boğuştun hiç sevmem ütüyü
Gercekten Allah başımızdan eksik etmesin amin
Iphone dan gönderildi
Slm meleklerimmmsabah kalktım tam gaz işe başladım perdeleri attım salonun camlarını sildim zil çaldı denizliden annemin hala kızları onların kızları torunları denizliden gelirken uğrayalım demişler kızlardan biri burda oturuyor bende bugün gelen giden olmaz diye işleri bitireyim demiştim neyse hepsi oruçmuş annemi ameliyat olmadan görmek istemişler sürpriz yapmışlar allah razı olsun kızlardan birisi bebeleri doyurduk ama hepsi oruç bir garip oldum büyüklere hiçbirşey ikram edemeyince bayramdan sonra tekrar gelirler inş iftara kalalım dedim ne kadar ısrar ettiysem yol yorgunuyuz gidelim dediler hiç içime sinmedi böyle
iyi aksamlar herkese
menumu yazip gecmis okiyim
Sabah 9
3 avuc musli yagsiz sutle
ara 15
1 cb sut 1 kuru erik 1 ceviz 5 badem
aksam 17
izgara balik yesil salata salgam suyu 1 kk ya yakin misir ekmegi
su 3 lt bir br yesilcay 1 br biberiye
spor leslie 3 mile yapicam yetisebilirsem
afiyet olsun canim
bulasiktan nefret ediyorum ben yaallahtan makineler var
Ben geldim ablişkolarkeyifler yerindedir inşallah
menu guzelmıs bızdemı gelsekEveet ben kaçariftara komşum davetli bugün ,bişiyler yapmaya başlamam lazım ,akşama hiç Halim kalmıyor ,dünkü misafirlerden tatlımın yarısı duruyor ,allahtan tatlı yapmıcam
Menüm ;közleme karnıyarık ,tavuk Baget,bulgur pilavı ,tarhana çorbası ,cacık ,salata,
Tatlı olarakta;muhallebili kemalpaşa tatlısı ,yanında dondurma
Tabi ben tatlı Yemicem
Eveeet kaçtım
ben sporları cook begenndım bakalım genel olarak kızlar nedıycek 600 ıp atlama 100mekık cok ıyı ıp atlamaya az az baslıyım ben bayramda ancak alısırım 600eSlm meleklerimmmsabah kalktım tam gaz işe başladım perdeleri attım salonun camlarını sildim zil çaldı denizliden annemin hala kızları onların kızları torunları denizliden gelirken uğrayalım demişler kızlardan biri burda oturuyor bende bugün gelen giden olmaz diye işleri bitireyim demiştim neyse hepsi oruçmuş annemi ameliyat olmadan görmek istemişler sürpriz yapmışlar allah razı olsun kızlardan birisi bebeleri doyurduk ama hepsi oruç bir garip oldum büyüklere hiçbirşey ikram edemeyince bayramdan sonra tekrar gelirler inş iftara kalalım dedim ne kadar ısrar ettiysem yol yorgunuyuz gidelim dediler hiç içime sinmedi böyle
aynen cnmmm illa herşeyi kendimiz tecrübe edeceğiz sonra akıllanıyoruz benim anne baba ayrı olduğu için babayla yaşamak naısldır bilmiyorum kuzumm babamla ilişkilerimizde iyi ama ne bilim uzak olunca biraz eksiklik oluyor allah başımzıdan eksik etmesin hiçbirini Aminnnn
aliş uyurken atlamaya çalış bitanemm bende avizelerden dertliyimm here yer avize odammda minnacık bir bölüm var orda atlıyorum artık napim
enişte ne kadar düşğünceliymiş helall olsun valla sindim şanslısınnn
sende sağol bitanemm
evet hem saksımda var hem bahçede mercanköşkü nane filan da diktimm isteyen koparsın bayram sonu hep beraber düzenli bir şekilde başlarız inş kuzum ramazanda hepimiz biraz aksattık olsun bunada şükür dimi:13:
evet Eylülüm hepimiz bayramdan sonra 600 ip atlama + 100 mekik standart yapalım fazlasını herkes kendi belirlesinn başka fikri olan yazabilir 30 dk geçmeyecek şekilde ortak sporumuz iyi olur bitanem aman diyim belini incitecek hareketlerden kaçın çok dikkatli yap
aslında tüm bitkiler kaynatılmamalı cnm sıcak su döküp ağzı kapatılıp demlenirse daha faydalı diye biliyorum
afiyetolsun feridem ohhh sporada başlamışsın nn çoks evindimmkuzum 3 minik için utanmana gerek yok
ohhhh şükür sohbete başladınnnnözledik bitanemmm ondan yakınmalarımm annem ameliyatını olsun yapacağım kemen kışlık domatesleirimi sonrası yavaş yavaş gelir naneler hazır demek afiyetolsun cnmmm
gayet güzle bir menü tatlıda hazırmış bagetleride atarsın fırına tamamdırhadi kolay gelsin cnmmm tatlıya dikkat 2 çatala izin veriyorum yinede
Slm Gülayımmm iyi yaptın cnmmm misafirler gelince benimde hevesim kaçtı neysekiher yer derli toplu her gün yapınca rahat oluyor bitanem kuruyemişçilerde var o tuz değirmeninden
yoğurtluda olur sütlüde olur kuzummm sütle muzu çırp at buzluğa süper olur
ev işleri arasında en sevmediğim ütüükolay gelsin cnm keşke iftardan sonra yapsaydın serinlikte hava zaten çok sıcak
utu isine ancak gecmis olsun denir benim utuler aylardir duruyor ne lazimsa onu utuleyip giyiyoruz.
ay çok doğruymuş canım ya anne babamızın değerini geç anlıyoruz Allah başımızdan eksik etmesin onları :)
afiyet olsun canım bişi olmaz o kadarcıktan :)
teşekkürler
aynen öyle mutfak orta ne küçük ne büyük misafirlerin sayısı büyüktü
oo süper menü misafir için canım kolay gelsin
selam canım ben sabahtan beri ütü yapıyorum çok yoruldum
Aaa bak o kadar aramışsın hakikaten burnunun dibindeymiş ama ne güzel taze taze Dalı'ndan koparıp tüketiyorsun cnm afiyet olsunmenu guzelmıs bızdemı gelsek
ben sporları cook begenndım bakalım genel olarak kızlar nedıycek 600 ıp atlama 100mekık cok ıyı ıp atlamaya az az baslıyım ben bayramda ancak alısırım 600ebenım camımın onunde ufak bı bahcem var esım yaptı cıcek ekıyoruz manzara oluyo 4 sene once bıtkı serasına gıtmıs işyerının bahcesı ıcın alısverıs yaparken kendınede esantıyon bıseler almıs ektık bahceye kısın karda bıle donmadı kokusu cok hos falan ama adını bılmıyoduk.bende ıbrahım saracoglundan duyup bıberıye tohumu arıyorum harıl harıl yook.sonra bı yapı marketın bahce bölümünde gördum bıberıyeyı esıme dedım bu bızım bahcedekınden dıye sok olduk ben 1sene bahcemde ekılı olan seyın bıberıye opldugunu bılmeden bıberıyearamısım sonra basladım ıcmeye taze taze 2 fıdan daha alıp ektım saksıya bol bol tuketıyorum ama tazesı kurusuna göre daha lezzetlı bence
Ay cnm bu mesajı beğenmek için bastım yanlışlıkla begenmedime bastım tlf dokunmatik olunca oluyo öyle yoksa bende aynı durumda oluyorum bazen o yüzden beğene basmak istedimutu isine ancak gecmis olsun denir benim utuler aylardir duruyor ne lazimsa onu utuleyip giyiyoruz.
Sabah neden az cnm sen genelde Menemen yerdinmenum
sabah: 1parca salatalik ve iki koca bardak ayran
aksam: 1tabaktan az hunkarbegendi bir parca pide.
Kizlarrr selam vallahi ben cok fenayim. Belim agrisi artti yillar önce fitik baslangicindakine benziyoor cok korkuyorum ameliyattan beri bi sorun yoktu. Bu gun acilde igne yaptirdim o derece fenayim bi faydasida olmadi napacam şoktayım. Haber vereyim dedim. Menude yazayim
Sabah kkk kahvalti 2 dlm ekmek
Ara seftali
Aksam sac kavurma az pirinc pilav salata
Spor yok belim iglesene kadar da yapamicam sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben gideyim 2 yabancı dizi izleyeyim bu esnada hafif tempo yürüyüş yapayım görüşürüz melekleirimm
anam hıc bıse yememısın sen bıde orucsuzdun dımı azcık yemısın bravomenum
Kizlarrr selam vallahi ben cok fenayim. Belim agrisi artti yillar önce fitik baslangicindakine benziyoor cok korkuyorum ameliyattan beri bi sorun yoktu. Bu gun acilde igne yaptirdim o derece fenayim bi faydasida olmadi napacam şoktayım. Haber vereyim dedim. Menude yazayim
Ara seftali
utu isine ancak gecmis olsun denir benim utuler aylardir duruyor ne lazimsa onu utuleyip giyiyoruz.
menum
Ara seftali
menum
Ara seftali
selam canlar
herkes iyidir umarım :)
menümü yazayım
Sahur
2 yumurtadan omlet, peynir,zeytin, salata,az fındık
İftar
Izgara köfte,salata,1 litreye yakın vişne komposto şeker offsıcaktan mı ne hepsini içtim
spor:1 saat yürüyüş2.5 saat ütü
su 3 lt +1 lt vişne komposto daha bişi içmiyim bari zaten wcyle kanka oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?