Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar ben annemin yaptığı yemeklerle savaşırken herkes iyidir umarım

Sabah:
1 kase yoğurta pul biber(Salı günü yumurtaya geçicem artık)
1 parça hindi külbastı
Domates salatalık peynir zeytin

Ara:
4 fındık 3 ceviz 3 can eriği

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
Bulgur pilavı ve yoğurt
1 parça hindi külbastı
Domates salatalık peynir zeytin

Sporr yine yok

Ohh afiyet olsun canım Benimde su içerken hemen tuvaletim gelir çok yakın arkadaşızdır çocukluktan beri

sağol bitanem

aynen kız :) arkadaşlarım bana hep bu kızın wc de evi var derlerdi

neden yemeklerle savaştın canım :)

afiyet olsun

ramazandan sonra sporlara başlayacağız inş bitanem

sağol bitanem

aynen kız :) arkadaşlarım bana hep bu kızın wc de evi var derlerdi

neden yemeklerle savaştın canım :)

afiyet olsun

ramazandan sonra sporlara başlayacağız inş bitanem

Benimkilerde benden fazla su içerler günde 1-2 kere anca girerlermiş

Patates kızartması yaptı annem. Fazla yapma ben yemiyorum sonra artar bu sefer de atarsın dedim.Annem de sahurda da yeriz ne olucak dedi. Tavanın yarısı hala duruyo mutfağa gelip geçerken nasılsın canımm diyorum

Son düzenleme:
selaaaaamm ben geldim bugun halam ın kızı iftara aldi bizi geldik ben hemen sporu yapip selam vereyim dedim
cezami da yaptim pesin peşin:18:

Menümu yazıyorum :
Sahur :
1 haşlanmış yumurta
14 zeytin
1 bardak ayran
avuc ici kadar peynir
salatalık

iftar :
1 kepce tavuk suyuna sehriye corbasi
3 y.k bulgur pilavı
1 kepce orman kebabi patatesleri yemedim
1 kepce yesil fasulye yemeği
bol salata
cacik
1 barfak ayran

cıslara gelince:18:
1 kepce visne hosafi
yarim top dondurma
2 catal mozaik pasta
1 kucuk sigara boregi parmak kadardi

cezalarim :
50 ip atlama
50 squat
30 mekik

ayrica nivea 45 dk

3 lt s1 maden suyu

Afiyet olsun canım cıssları azıcık tadıp bırakmayı bilmişsin süper. Zaten sporunu da yapmışsın Tabii son söz kaptanımızdan

ay aynı durum bizdede var annem de bazen böyle şeyler yapıyor sahura kadar mutfağa az girmye çalışıyorum

Ben geldim meleklerimmmmm aman bir gittim pir gittim oruçluyken hafif tempoda olsa yürüyüş hakikaten zorluyor neyseki dizi heyecanlıydı 60 dk yürüyebildim son anlarda diloşun pozisyonundaydım duş iftar derken hoppp annem ben sıkıldım dedi arkadaşını özlemiş onlar oruç tuttuğu için gelemiyorlar gün aşırı görmeye alışık tabiii tamam deidm hadi gidelim oraya gittik sohbet muhabbet ve bu saat oldu

boşver fazla muhattap olma onunla patlasın sıkıntıdannn

oooo süper menüüü kuzummm napalım az kaldı ramazan sonraıs hep birlikte yaparız sıkma canını

sonunda nazarım değdi sana1 lt komposto hemide şekerliiiii ütü içini fena yaktı anlaşılan hiç kaçamak yapmamıştın afiyetolsun bitanemmm ceza yokkk

Ooo Harikasın canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tşk ederim akrebimmmm son anlarda emeklesemde yaptım şükür hadi sen ne zaman başlıyorsun kuzumm

Eylülüm hiç korkulacak birşey yok ben yıllar önce oldum şimdi teknik dahada ilerledi ol kurtul bitanemm iyiki olmuşum

geçmiş olsun neslimmm ters bir hareket mi yaptın cnmmm :26: allah korusun sol bacağında ağrı varsa tehlikeli inş değildir bitanemm sne spor filan yapma bu ara güzelce dinlen cnm benim ayrıca çok ince yastıkla yat

menum
sabah: 1parca salatalik ve iki koca bardak ayran
aksam: 1tabaktan az hunkarbegendi bir parca pide.

Gülayım reglsin diyemi tyyiyemedin hiçbirşey yememişsin bitanemm:26:

utu isine ancak gecmis olsun denir benim utuler aylardir duruyor ne lazimsa onu utuleyip giyiyoruz.

hiç utanma kuzumm 3 çocuk ev işi kolaymı ben de öyle hiç sevmediğim için kuzenlerden birini yakalayana kadar biriktiriyorumm

bencede makulll ip atlayamayanlar dans yapabilir veya başka bir tercih olabilir 30 dk olmak şartıyla hatta hep birlikte tibet yogasına başlasanız havalara uçarım 5 x 21 tekrar bile 12 dk sürüyor hey allahım neyseki sonunda farketmişsin cnmm biberiye çok arsız hemen büyüyor
ben şimid de lavanta ektim hem bahçeye hem saksıma mis gibi kokuyor kesinlikle tazesi ve aktardaki arasındaki fark çok bariz

aynen cnm misafire birşey ikram edemeyince garip geliyor

iyiki makinalar var hakikaten rahatlığını geçtim sudan büyük tasarruf oluyor zamanda bize kalıyor hamaratım diyorum ben benimkine

Sindim ben züccaciyeciden almıştım bitanemm mutlaka vardır ordada evet cnm eczaneden alıyorum ben getirtiyor sağolsun

ohooooo ben yabancı dizi hastasıyımmm çok seviyorum evet cnm altyazılı izliyorum ilk aklıma gelenleri yazayım

game of thrones
true blood
vampire diaries
the tudors
the borgias
reign
lost
spartacus
walking dead
fringe
white queen
the originals
da vincis demons

bunlar ilk aklıma gelenler bazılarında + 18 var cnm fakat yıllar önce izleidğim bir kore dizisi varki hiç unutamam arada yine izleirm gerçek yaşam olması beni çok etkilemiştir adı one liter of tears ama ben her bölümünde ağladımmm muhteşem hakikaten

selaaaaamm ben geldim bugun halam ın kızı iftara aldi bizi geldik ben hemen sporu yapip selam vereyim dedim
cezami da yaptim pesin peşin:18:

hoşgeldinnn cnmmmmm bende yeni geldim ama sen gidiyorsun

yazdim canim::18:18:
iftara gitmek bana yaramiyor

saol canim benim ben yatiyorum Allah rahatlik versin ben kaçar

bitanemmmm cısları abartmamaışsınki tadımlık yapmışsınnn sporunda güzel ayrıca ceza da yapmışsın ama inan cezalık birşey yok abartmadığın için tabiki yinede yedikleirn için ayrıca spor yaptığın için tşk ederimmm iyi geceler bitanemm

saol canim benim ben yatiyorum Allah rahatlik versin ben kaçar

Tatlı rüyalar ablacım :))

ay aynı durum bizdede var annem de bazen böyle şeyler yapıyor sahura kadar mutfağa az girmye çalışıyorum

Bende göremeyeceğim yerlere kaldırıyorum

Teşekkür ederim kaptanım aynen öyle artık spor ramazan bitince. Gerçi bayramdan sonraki ilk hafta kuzenimin düğünü var. Gerçi bananeyse kuzenim bile kilo aldı o gelinliğe girecek ben niye dert ediyorsam

Bu arada kaptanım bir kaç dizi hariç tamamen zevklerimiz uyuşuyor

biliyorum yediklerim cok degil ama sancim mideme vurdu sadece bol su icebildim. az once de ceyrek porsyon adana yedim ayran ve salatayla

ooo düğünler kilo vermek için iyi motivasyondur son hafta erir kuznein merak etme öyle bir koşuşturmaca oluyorkii abim bile erimişti

ama prensesimizde fit görünsün bence akrabalar şok olsun

her tür severim izleirm cnmmm once upon a time var masalımsı onuda izlemiştim şimdi yeni başlayanlar var dominion konstantin gibi fantastik dizileri seviyorum nedense

biliyorum yediklerim cok degil ama sancim mideme vurdu sadece bol su icebildim. az once de ceyrek porsyon adana yedim ayran ve salatayla

geçmiş olsun Gülayımm yarında ağrın olur büyük ihtimal sonra atlatırsınnn afiyetolsun cnm işyi yapmışsın yemekler çünkü hiçbirşey yememişsin

az once armineden bir elbise tunik aldim 44 beden:))) pantolon da denedim ama dugmeleri tam kavusmadi alt tarafin biraz daha erimesi lazim ama sevindim dogrusu 50 52 den 44 ne demek ohhhh. azicik tuzlu oldu ama aldirmadim. kocam her yere savuruyo bir kerede bana harcasin

Doğru her gün evi halletmeye gidiyorlar hiç yemek yemiyor. Sonra da ya bize ya da tantuniciye gidiyolar Bizim evde de tatlı eksik olmaz. Geçen sefer geldiğinde 1 kilo kemalpaşa tatlısını kendisi götürmüştü

Mayısın sonunda bir elbise almıştım geçen gün onu denettirdi annem o kadar bol geldi ki anlatamam. Alırken annem 1 beden büyüğünü al popon çok çıktı diye ısrar etmişti ama şimdiki halimi görünce şok oldu

O zaman kaptanım sana American Horror Story yi tavsiye ederim

4 beden birdennn hakikaten müthişsinnn bir haftaya o düğmelerde kavuşur reglin şişkinliğide var muhtemelen ondandır bencede enişte açsın kesenin ağzını artık hakettin bitanemmm

hay maşallah 1 kilo kemalpaşa tatlısı yenirmiki cnm 8 tane margarin gitti vucudundan düşünsene birde ekmek ve şeker yemeyince daha çok inceliyor insan iyiki büyük beden almamışsınn

onu da izledimki

Bizimkiler yer zamanında bende yerdim 4 tane margarin mi

O zamann Teen wolfta güzel. Biraz ergen dizisi diyolar ama 3.sezondan sonra tamamen Supernaturala sardılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…