Ohh afiyet olsun canımBenimde su içerken hemen tuvaletim gelir çok yakın arkadaşızdır çocukluktan beri
Selam kızlar ben annemin yaptığı yemeklerle savaşırken herkes iyidir umarım
Sabah:
1 kase yoğurta pul biber(Salı günü yumurtaya geçicem artık)
1 parça hindi külbastı
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
4 fındık 3 ceviz 3 can eriği
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
Bulgur pilavı ve yoğurt
1 parça hindi külbastı
Sporr yine yok
sağol bitanem
aynen kız :) arkadaşlarım bana hep bu kızın wc de evi var derlerdi
neden yemeklerle savaştın canım :)
afiyet olsun
ramazandan sonra sporlara başlayacağız inş bitanem
selaaaaamm ben geldimbugun halam ın kızı iftara aldi bizi geldik ben hemen sporu yapip selam vereyim dedim
cezami da yaptim pesin peşin:18:
Hoşgeldin canımne yedin de ceza yaptın bakalım
Menümu yazıyorum :
Sahur :
1 haşlanmış yumurta
14 zeytin
1 bardak ayran
avuc ici kadar peynir
salatalık
iftar :
1 kepce tavuk suyuna sehriye corbasi
3 y.k bulgur pilavı
1 kepce orman kebabi patatesleri yemedim
1 kepce yesil fasulye yemeği
bol salata
cacik
1 barfak ayran
cıslara gelince:18:
1 kepce visne hosafi
yarim top dondurma
2 catal mozaik pasta
1 kucuk sigara boregi parmak kadardi
cezalarim :
50 ip atlama
50 squat
30 mekik
ayrica nivea 45 dk
3 lt s1 maden suyu
Afiyet olsun canım cıssları azıcık tadıp bırakmayı bilmişsin süper. Zaten sporunu da yapmışsınTabii son söz kaptanımızdan
Benimkilerde benden fazla su içerler günde 1-2 kere anca girerlermiş
Patates kızartması yaptı annem. Fazla yapma ben yemiyorum sonra artar bu sefer de atarsın dedim.Annem de sahurda da yeriz ne olucak dedi. Tavanın yarısı hala duruyo mutfağa gelip geçerken nasılsın canımm diyorum
Benimkilerde benden fazla su içerler günde 1-2 kere anca girerlermiş
Patates kızartması yaptı annem. Fazla yapma ben yemiyorum sonra artar bu sefer de atarsın dedim.Annem de sahurda da yeriz ne olucak dedi. Tavanın yarısı hala duruyo mutfağa gelip geçerken nasılsın canımm diyorum
Selam kızlar ben annemin yaptığı yemeklerle savaşırken herkes iyidir umarım
Sabah:
1 kase yoğurta pul biber(Salı günü yumurtaya geçicem artık)
1 parça hindi külbastı
Ara:
4 fındık 3 ceviz 3 can eriği
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
Bulgur pilavı ve yoğurt
1 parça hindi külbastı
Sporr yine yok
selam canlar
herkes iyidir umarım :)
menümü yazayım
Sahur
2 yumurtadan omlet, peynir,zeytin, salata,az fındık
İftar
Izgara köfte,salata,1 litreye yakın vişne komposto şeker offsıcaktan mı ne hepsini içtim
spor:1 saat yürüyüş2.5 saat ütü
su 3 lt +1 lt vişne komposto daha bişi içmiyim bari zaten wcyle kanka oldum
Ooo Harikasın canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anam hıc bıse yememısın sen bıde orucsuzdun dımı azcık yemısın bravo
cook gecmıs olsun fıtık amelıyatımı olmustun benımde fıtıgım var ve agrıları dayanılmaz oluyo bazen amelıyattanda korkuyorum
Kizlarrr selam vallahi ben cok fenayim. Belim agrisi artti yillar önce fitik baslangicindakine benziyoor cok korkuyorum ameliyattan beri bi sorun yoktu. Bu gun acilde igne yaptirdim o derece fenayim bi faydasida olmadi napacam şoktayım. Haber vereyim dedim. Menude yazayim
Sabah kkk kahvalti 2 dlm ekmek
Ara seftali
Aksam sac kavurma az pirinc pilav salata
Spor yok belim iglesene kadar da yapamicam sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
menum
sabah: 1parca salatalik ve iki koca bardak ayran
aksam: 1tabaktan az hunkarbegendi bir parca pide.
utu isine ancak gecmis olsun denir benim utuler aylardir duruyor ne lazimsa onu utuleyip giyiyoruz.
menu guzelmıs bızdemı gelsek
ben sporları cook begenndım bakalım genel olarak kızlar nedıycek 600 ıp atlama 100mekık cok ıyı ıp atlamaya az az baslıyım ben bayramda ancak alısırım 600ebenım camımın onunde ufak bı bahcem var esım yaptı cıcek ekıyoruz manzara oluyo 4 sene once bıtkı serasına gıtmıs işyerının bahcesı ıcın alısverıs yaparken kendınede esantıyon bıseler almıs ektık bahceye kısın karda bıle donmadı kokusu cok hos falan ama adını bılmıyoduk.bende ıbrahım saracoglundan duyup bıberıye tohumu arıyorum harıl harıl yook.sonra bı yapı marketın bahce bölümünde gördum bıberıyeyı esıme dedım bu bızım bahcedekınden dıye sok olduk ben 1sene bahcemde ekılı olan seyın bıberıye opldugunu bılmeden bıberıyearamısım sonra basladım ıcmeye taze taze 2 fıdan daha alıp ektım saksıya bol bol tuketıyorum ama tazesı kurusuna göre daha lezzetlı bence
bende hiç sevmem canım maalesef dağ gibi birikmiş anneme kalmasın dedim :)
selam kaptan baya yoğun bir gün olmuş anlaşılan :)
geçende bize halamlar geldi oruçluydular iftardan önce gittiler bende bi tuhaf oldum illa çay filan yapılır ya :)
iftardan sonra çok zaman kalmıyo spor filan bulaşık yaptım gitti :)
afiyet olsun canım :)
teşekkürler :)
aynen yamakinemiz çok eski yaşlandı artık çok fazla almıyo
selam şekercim hoşgeldinben yorgunum yatıyorum sen nasılsın :)
Kaptan sana bir alternatif bulur cnm :)
Güzelmiş cnm netten araştırdım biraz çok hoş modeller varmış sen belli bir mağazadan mı aldın nerden buldun bende nerde bulabilirim diye düşüneyim eşim netten alışverişe güvenemiyo o nedenle alamıyorum netten yada buna bir ayrıcalık yapcaz artık :)
Dışarda yediklerimiz güzel cnm ama sanırım evde yaptıgım sırf buz oluyo :) inşalllah hasta olmam bakalım iftarda tadı nasıl olacak
B'ende biberiye içtin diye anladım yorum yapacakken hibiskusmuş deyip yazmadım :) limonlu beğendin demek cnm :) afiyet olsun sanırım bol renklendirici eklemişler hibiskusa :)
hoşgeldin fıstık :)
Geçmiş olsun cnm
Benimde sudan oluyo içemediğim için :)
Ay maşallah cnm bende kullansam olur mu ki eczaneden hapını mı alıyosun yoksa doktor mu vermeli
Ayy sinüzit var demek geçmiş olsun cnm
bende sürekli nezle gibi dolanıyorum ortalıkta
Bende bugun person of interest e denk geldim uzun zamandır izleyemedim yabancı dizi cnbc ve e2 yok bende ama netten izlemeyi düşünüyorum
sende mi altyapımı izliyosun yoksa orijinal dilinde mi cnm tavsiye edeceğin dizi varsa önerini beklerim cnm :)
selaaaaamm ben geldimbugun halam ın kızı iftara aldi bizi geldik ben hemen sporu yapip selam vereyim dedim
cezami da yaptim pesin peşin:18:
Menümu yazıyorum :
Sahur :
1 haşlanmış yumurta
14 zeytin
1 bardak ayran
avuc ici kadar peynir
salatalık
iftar :
1 kepce tavuk suyuna sehriye corbasi
3 y.k bulgur pilavı
1 kepce orman kebabi patatesleri yemedim
1 kepce yesil fasulye yemeği
bol salata
cacik
1 barfak ayran
cıslara gelince:18:
1 kepce visne hosafi
yarim top dondurma
2 catal mozaik pasta
1 kucuk sigara boregi parmak kadardi
cezalarim :
50 ip atlama
50 squat
30 mekik
ayrica nivea 45 dk
3 lt s1 maden suyu
yazdim canim::18:18:
iftara gitmek bana yaramiyor
saol canim benimben yatiyorum Allah rahatlik versin ben kaçar
saol canim benimben yatiyorum Allah rahatlik versin ben kaçar
ay aynı durum bizdede var annem de bazen böyle şeyler yapıyor sahura kadar mutfağa az girmye çalışıyorum
Ben geldim meleklerimmmmmaman bir gittim pir gittim oruçluyken hafif tempoda olsa yürüyüş hakikaten zorluyor neyseki dizi heyecanlıydı 60 dk yürüyebildim son anlarda diloşun pozisyonundaydım duş iftar derken hoppp annem ben sıkıldım dedi arkadaşını özlemiş onlar oruç tuttuğu için gelemiyorlar gün aşırı görmeye alışık tabiii tamam deidm hadi gidelim oraya gittik sohbet muhabbet ve bu saat oldu
boşver fazla muhattap olma onunla patlasın sıkıntıdannn
oooo süper menüüü kuzummm napalım az kaldı ramazan sonraıs hep birlikte yaparız sıkma canını
sonunda nazarım değdi sana1 lt komposto hemide şekerliiiii ütü içini fena yaktı anlaşılan hiç kaçamak yapmamıştın afiyetolsun bitanemmm ceza yokkk
tşk ederim akrebimmmmson anlarda emeklesemde yaptım şükür hadi sen ne zaman başlıyorsun kuzumm
Eylülüm hiç korkulacak birşey yok ben yıllar önce oldum şimdi teknik dahada ilerledi ol kurtul bitanemm iyiki olmuşum
geçmiş olsun neslimmm ters bir hareket mi yaptın cnmmm :26: allah korusun sol bacağında ağrı varsa tehlikeli inş değildir bitanemm sne spor filan yapma bu ara güzelce dinlen cnm benimayrıca çok ince yastıkla yat
Gülayım reglsin diyemi tyyiyemedin hiçbirşey yememişsin bitanemm:26:
hiç utanma kuzumm 3 çocuk ev işi kolaymı ben de öyle hiç sevmediğim için kuzenlerden birini yakalayana kadar biriktiriyorumm
bencede makulll ip atlayamayanlar dans yapabilir veya başka bir tercih olabilir 30 dk olmak şartıyla hatta hep birlikte tibet yogasına başlasanız havalara uçarım 5 x 21 tekrar bile 12 dk sürüyor hey allahım neyseki sonunda farketmişsin cnmm biberiye çok arsız hemen büyüyor
ben şimid de lavanta ektim hem bahçeye hem saksıma mis gibi kokuyorkesinlikle tazesi ve aktardaki arasındaki fark çok bariz
aynen cnm misafire birşey ikram edemeyince garip geliyor
iyiki makinalar var hakikaten rahatlığını geçtim sudan büyük tasarruf oluyor zamanda bize kalıyorhamaratım diyorum ben benimkine
Sindim ben züccaciyeciden almıştım bitanemm mutlaka vardır ordada evet cnm eczaneden alıyorum ben getirtiyor sağolsun
ohooooo ben yabancı dizi hastasıyımmm çok seviyorum evet cnm altyazılı izliyorum ilk aklıma gelenleri yazayım
game of thrones
true blood
vampire diaries
the tudors
the borgias
reign
lost
spartacus
walking dead
fringe
white queen
the originals
da vincis demons
bunlar ilk aklıma gelenler bazılarında + 18 var cnmfakat yıllar önce izleidğim bir kore dizisi varki hiç unutamam arada yine izleirm gerçek yaşam olması beni çok etkilemiştir adı one liter of tears ama ben her bölümünde ağladımmm muhteşem hakikaten
Tatlı rüyalar ablacım :))
Bende göremeyeceğim yerlere kaldırıyorum
Teşekkür ederim kaptanım aynen öyle artık spor ramazan bitince. Gerçi bayramdan sonraki ilk hafta kuzenimin düğünü var. Gerçi bananeyse kuzenim bile kilo aldı o gelinliğe girecek ben niye dert ediyorsam
Bu arada kaptanım bir kaç dizi hariç tamamen zevklerimiz uyuşuyor
biliyorum yediklerim cok degil ama sancim mideme vurdu sadece bol su icebildim. az once de ceyrek porsyon adana yedim ayran ve salatayla
ooo düğünler kilo vermek için iyi motivasyondurson hafta erir kuznein merak etme öyle bir koşuşturmaca oluyorkii abim bile erimişti
ama prensesimizde fit görünsün bence akrabalar şok olsun
her tür severim izleirm cnmmm once upon a time var masalımsı onuda izlemiştim şimdi yeni başlayanlar var dominion konstantin gibi fantastik dizileri seviyorum nedense
geçmiş olsun Gülayımm yarında ağrın olur büyük ihtimal sonra atlatırsınnn afiyetolsun cnm işyi yapmışsın yemekler çünkü hiçbirşey yememişsin
az once armineden bir elbise tunik aldim 44 beden:))) pantolon da denedim ama dugmeleri tam kavusmadi alt tarafin biraz daha erimesi lazim ama sevindim dogrusu 50 52 den 44 ne demek ohhhh. azicik tuzlu oldu ama aldirmadim. kocam her yere savuruyo bir kerede bana harcasin
Doğru her gün evi halletmeye gidiyorlar hiç yemek yemiyor. Sonra da ya bize ya da tantuniciye gidiyolarBizim evde de tatlı eksik olmaz. Geçen sefer geldiğinde 1 kilo kemalpaşa tatlısını kendisi götürmüştü
Mayısın sonunda bir elbise almıştım geçen gün onu denettirdi annem o kadar bol geldi ki anlatamam. Alırken annem 1 beden büyüğünü al popon çok çıktı diye ısrar etmişti ama şimdiki halimi görünce şok oldu
O zaman kaptanım sana American Horror Story yi tavsiye ederim
hay maşallah 1 kilo kemalpaşa tatlısı yenirmikicnm 8 tane margarin gitti vucudundan düşünsene birde ekmek ve şeker yemeyince daha çok inceliyor insan iyiki büyük beden almamışsınn
onu da izledimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?