Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bizimkiler yer zamanında bende yerdim 4 tane margarin mi

O zamann Teen wolfta güzel. Biraz ergen dizisi diyolar ama 3.sezondan sonra tamamen Supernaturala sardılar

teen wolf sarmadı beni nedense ergen dizisi filan farketmiyor benim için ben daha ergenliğimi tamamlayamaıdm ki gossip girl ü de izlerdim mesela yeterki güzel olsun

4 beden birdennn hakikaten müthişsinnn bir haftaya o düğmelerde kavuşur reglin şişkinliğide var muhtemelen ondandır bencede enişte açsın kesenin ağzını artık hakettin bitanemmm

kisin bi alisveris yaptim birer beden buyuk aldirdi herseyi dogru duzgun giyemedim sinir olmustum. bir daha senle kiyafet almaya gitmicem demistim. sen giyermiydin bu kadar bol olsa dedim. bu gun sen ne istersen ne hosuna gidiyorsa onu al sana asla karismicam dedi surat yapti bana. keyfin bilir dedim. 300 lira girdi vallahi. daha da kendime hic o kadar pahali ciciler almamistim. hani hep bahsettigim bir arkadas varya arminbercem onun teyzesi var o hep nasihat edermis kocalariniza acimayin siz ne kadar deger bicerseniz kendinize onlar da o kadar deger bicer diye. bu gun kabinde etiketlere bir baktim yuh buna hayatta bu parayi vermez bu adam dedim. vaz gececektim sonra o teyzenin sozleri geldi aklima aninda kararimi degistirdim. birde gecen seferki babalar gunu kazigi vardi icime oturan onun ustune bu ikisini begendim aliyorum dedim. sagolsun gikini cikarmadan aldi. ama bu daha baslangic. hele biraz daha zayiflayayim gorur o gununu:)))

teen wolf sarmadı beni nedense ergen dizisi filan farketmiyor benim için ben daha ergenliğimi tamamlayamaıdm ki gossip girl ü de izlerdim mesela yeterki güzel olsun

ayy ben coktandir o tarz dizileri izleyemiyorum. hatta tv izleyemiyorum. cocuklarin hakimiyetinde kumanda ve paso cizgifilm.

arminin teyzesi çok haklı bizim altımızdaki komşumuzun da meşhr lafı eşinin iki kaşığı varsa birini kıracaksın der hep kilon sabitelenen kadar fazla alma cnmm sonra enişteyi delirtişriz birlikte en doğal hakkın

ayy ben coktandir o tarz dizileri izleyemiyorum. hatta tv izleyemiyorum. cocuklarin hakimiyetinde kumanda ve paso cizgifilm.

snein izlemen mümkün değilki bebişlerden sana sıra gelmez yengemde öyle onunda 4 çocuğu var hepsi tvleri kapıyor dünyadan haberim yok diyor çoğu zaman napsın

dızılerı nerde ızlıyosun canımnormal uyduda yoktur kesın pek tv alıskanlıgım yook ama merak ettım.
ben 94 kıloyken 52 bedendım boyum 157 zaten ayy ıyıkı zayıflamısım sımdı 67kıloyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm2 bol glıyo ama 40da tam olmuyo ınsallah yakında sende 40bedenı göreceksın ozaman hıc acıma kocana
ıyı yapmısın gule gule kullan aldıklarını.okadın cok dogru soylemıs ama ben yapamıyorum malesef.benım esım cok savurgandır para tutamaz kaynanama cekmıscıkarken demıstı evlenınce ekonomıyı sana bırakcam yoksa gecınemeyız dıye evlenınce para işlerını ustlendım 9sene oldu almaya nıyetı yok elımden.hesabı kıtabı ve maas kartını bana verdıgı ve benden harclık aldıgı için doya doya harcıyamıyorum malesef gıren bana gırıyo cunkıhos bol bol harcıycak maasımızda yok ama yınede cook sukur bu halımıze

menum
sahur peynır zeytın 1yumurta az ekmek
iftar
akase tarhana salata 1 parca pide 1kola bardagı ayran
3kasık pudıng:26::26: kızımdan tırtıkladım
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hıbıskus

30dk plates 100mekık

Menüm
sahur
1 tatlı kaşığı çörek otu

menemen
ceviz ve yer fıstığı
1 bardak kefir
1 tabak salata
2 dilim peynir
bol zeytin
1 şeftali

İFTAR
mercimek çorbası
soğanlı ciğer
salata
1 çatal muhallebili kadayıf

Spor
sabah 17x5 tibet yogası
öğleden sonra
60 dk koşu bandında hafif tempolu yürüyüş

Sıvı
2.5 lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi+
1 bardak çay
1 maden suyu
1 bardak kefir
1 bardak ayran

bakma bizimkininde eli darda bu aralar ama o halde gidim 700 tl telefo a veriyorsa banada harcamak zorunda sonucta esim diye koluna takip beni gezdiriyor. babasini degil

afiyetolsun cnmmmm neyseki kararında tırtıklamışsın sporda süper kola bardağı yazmışsın ya hemen gardımı almıştım kola sandım ama ayranı görünce rahatladımm

google amcama yabancı dizi izle yazarsan çıkar bitanemm üye olursan takip etmekte kolay oluyor site linki vermek yasak olduğu için veremedim özelden atarım istersen benim koşu bandında sıkılmama sebebim diziler

allah bugünüzümüzü aratmasın bitanem çok şükür enişte hakikaten işi biliyor ohhh sorumluluğu atmış sana

bakma bizimkininde eli darda bu aralar ama o halde gidim 700 tl telefo a veriyorsa banada harcamak zorunda sonucta esim diye koluna takip beni gezdiriyor. babasini degil
dogru dıyosun canım hem bakımlı guzel kadın ıstıyolarsa katlancaklar hos bız ne gıysek guzelız ama

kız ne kolası ben 2 senedır agzıma asıtlı ıcecek sokmadım hazır meyvesuyu bıle ıcmem.kendım portakal ve greyfurt sıkıp ıcerdım karatay teyzem früktoz dıye bas bas bagırınca onuda bıraktımaslında 6 7 aydır tıbet yogasına ıstegımvar ama tam anlayamadım hareketlerı bayramdan sonra senden destek alıp baslayayım barı rahatsızlıklara agrılara ıyı gelıyomus ondan heveslenmıstım hatta baya arastırdım ama hareketler zor gıbı geldı yada tam kavrayamadım ondan

aynenn cnmmm içmediğini biliyorum bebişimmm o yüzden şok oldum ya neyseki devamı güzeldi sorma karatay öncesi bende katı meyve sıkacağı almıştım dünyanın parasını verdimmm şimdi arada sebze suyu yapıyorummm kışın özellikle pancar ve havuç arada iyi oluyor hiç korkma zaten 5 hareket var 3 tekrarla başlıyorsun her hafta 2 artırıyorsun 5 tekrardan sonra alışırsın kimde ne hastalık varsa onu düzeltiyor

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=169075 burda sevgili püsküüt ve kedicik tüm püf noktalarını anlatmışş takıldığın yerde hepimiz yardımcı oluruz bu topiğe de uğrayamadım hiç:18::18: bu ara

370.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1189705 Eki Görüntüle 1189711

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:122:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]:2:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD]:44:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:122:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189712 Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189713

Uff ne emek ne uğraşş akrep bunu beğendi

gunaydin kizlar. sabah sabah ne guldum varya. dilos iki gun once emeklemeye basladi bu gun odadan disari kendi kendine gidebilecegini farketti. ama oturma odasindan cikar cikmaz karsilastigi ilk engel parkeler oldu. sanirsiniz kosu bandinin uzerinde oldugu yered sayiyo. arada yorulup oturuyo sonra bi gayret devam:))) en sonunda ciplak ayaklarindan destek ali ca devam edebilecegini anladi ve solugu cocuk odasinda aldi. bu kiz bana buz yutturacak gibi geliyor. sabahtan beri pesindeyim daha kahvalti yapamadim. neyseki uyumaya niyetlendide hazirlayacam kahvaltiyi birazdan.

uy tatlı bıdık ne tatlı dönemleridir şimdi emeklerken. bebeklerin aklı beklenen den daha fazla çalıyor canım. benim kızım 9 aylıkken bulduğu kovayı ters çevirip üstüne çıkmıştı balkonda aklım yerinden oynamıştı hangi akılla onu becerdi çıktı tepesine diye. sen temkinli de ol bu arada öptüm diloşu

kızlar günaydın. acayip alıntı birikmiş okuyamadım kusura bakmayın hepsini. geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler. az önce ofise geldim biraz takılıp iğne olup eve gidecem tekrar. akşamdan daha iyiceyim ama sanırım bu hafta kuzenim üstüne fazlaca eğlence plan yaptım şimdi kaldım böle kıpırdayamadan.kızda ne hevesle geldi tüh en çok ona üzüldüm. umarım o gitmeden bir iki planı gerçekleştiririz. şimdilik kaçtım görüşürüz.

guzel bir gune baslamisiniz dilos ile tam keşfetme yasindalar ve cok tatli oluyorlar biraz da tehlikeli

vay zıllı neyse peşınde kosturmakta dogal spor sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…