- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Bizimkiler yer zamanında bende yerdim4 tane margarin mi
O zamann Teen wolfta güzel. Biraz ergen dizisi diyolar ama 3.sezondan sonra tamamen Supernaturala sardılar
4 beden birdennn hakikaten müthişsinnnbir haftaya o düğmelerde kavuşur reglin şişkinliğide var muhtemelen ondandır bencede enişte açsın kesenin ağzını artık hakettin bitanemmm
teen wolf sarmadı beni nedense ergen dizisi filan farketmiyor benim için ben daha ergenliğimi tamamlayamaıdm kigossip girl ü de izlerdim mesela yeterki güzel olsun
kisin bi alisveris yaptim birer beden buyuk aldirdi herseyi dogru duzgun giyemedim sinir olmustum. bir daha senle kiyafet almaya gitmicem demistim. sen giyermiydin bu kadar bol olsa dedim. bu gun sen ne istersen ne hosuna gidiyorsa onu al sana asla karismicam dedi surat yapti bana. keyfin bilir dedim. 300 lira girdi vallahi. daha da kendime hic o kadar pahali ciciler almamistim. hani hep bahsettigim bir arkadas varya arminbercem onun teyzesi var o hep nasihat edermis kocalariniza acimayin siz ne kadar deger bicerseniz kendinize onlar da o kadar deger bicer diye. bu gun kabinde etiketlere bir baktim yuh buna hayatta bu parayi vermez bu adam dedim. vaz gececektim sonra o teyzenin sozleri geldi aklima aninda kararimi degistirdim. birde gecen seferki babalar gunu kazigi vardi icime oturan onun ustune bu ikisini begendim aliyorum dedim. sagolsun gikini cikarmadan aldi. ama bu daha baslangic. hele biraz daha zayiflayayim gorur o gununu:)))
ayy ben coktandir o tarz dizileri izleyemiyorum. hatta tv izleyemiyorum. cocuklarin hakimiyetinde kumanda ve paso cizgifilm.
dızılerı nerde ızlıyosun canımnormal uyduda yoktur kesın pek tv alıskanlıgım yook ama merak ettım.Ben geldim meleklerimmmmmaman bir gittim pir gittim oruçluyken hafif tempoda olsa yürüyüş hakikaten zorluyor neyseki dizi heyecanlıydı 60 dk yürüyebildim son anlarda diloşun pozisyonundaydım duş iftar derken hoppp annem ben sıkıldım dedi arkadaşını özlemiş onlar oruç tuttuğu için gelemiyorlar gün aşırı görmeye alışık tabiii tamam deidm hadi gidelim oraya gittik sohbet muhabbet ve bu saat oldu
boşver fazla muhattap olma onunla patlasın sıkıntıdannn
oooo süper menüüü kuzummm napalım az kaldı ramazan sonraıs hep birlikte yaparız sıkma canını
sonunda nazarım değdi sana1 lt komposto hemide şekerliiiii ütü içini fena yaktı anlaşılan hiç kaçamak yapmamıştın afiyetolsun bitanemmm ceza yokkk
tşk ederim akrebimmmmson anlarda emeklesemde yaptım şükür hadi sen ne zaman başlıyorsun kuzumm
Eylülüm hiç korkulacak birşey yok ben yıllar önce oldum şimdi teknik dahada ilerledi ol kurtul bitanemm iyiki olmuşum
geçmiş olsun neslimmm ters bir hareket mi yaptın cnmmm :26: allah korusun sol bacağında ağrı varsa tehlikeli inş değildir bitanemm sne spor filan yapma bu ara güzelce dinlen cnm benimayrıca çok ince yastıkla yat
Gülayım reglsin diyemi tyyiyemedin hiçbirşey yememişsin bitanemm:26:
hiç utanma kuzumm 3 çocuk ev işi kolaymı ben de öyle hiç sevmediğim için kuzenlerden birini yakalayana kadar biriktiriyorumm
bencede makulll ip atlayamayanlar dans yapabilir veya başka bir tercih olabilir 30 dk olmak şartıyla hatta hep birlikte tibet yogasına başlasanız havalara uçarım 5 x 21 tekrar bile 12 dk sürüyor hey allahım neyseki sonunda farketmişsin cnmm biberiye çok arsız hemen büyüyor
ben şimid de lavanta ektim hem bahçeye hem saksıma mis gibi kokuyorkesinlikle tazesi ve aktardaki arasındaki fark çok bariz
aynen cnm misafire birşey ikram edemeyince garip geliyor
iyiki makinalar var hakikaten rahatlığını geçtim sudan büyük tasarruf oluyor zamanda bize kalıyorhamaratım diyorum ben benimkine
Sindim ben züccaciyeciden almıştım bitanemm mutlaka vardır ordada evet cnm eczaneden alıyorum ben getirtiyor sağolsun
ohooooo ben yabancı dizi hastasıyımmm çok seviyorum evet cnm altyazılı izliyorum ilk aklıma gelenleri yazayım
game of thrones
true blood
vampire diaries
the tudors
the borgias
reign
lost
spartacus
walking dead
fringe
white queen
the originals
da vincis demons
bunlar ilk aklıma gelenler bazılarında + 18 var cnmfakat yıllar önce izleidğim bir kore dizisi varki hiç unutamam arada yine izleirm gerçek yaşam olması beni çok etkilemiştir adı one liter of tears ama ben her bölümünde ağladımmm muhteşem hakikaten
ben 94 kıloyken 52 bedendım boyum 157 zatenaz once armineden bir elbise tunik aldim 44 beden:))) pantolon da denedim ama dugmeleri tam kavusmadi alt tarafin biraz daha erimesi lazim ama sevindim dogrusu 50 52 den 44 ne demek ohhhh. azicik tuzlu oldu ama aldirmadim. kocam her yere savuruyo bir kerede bana harcasin
ıyı yapmısın gule gule kullan aldıklarını.okadın cok dogru soylemıs ama ben yapamıyorum malesef.benım esım cok savurgandır para tutamaz kaynanama cekmıskisin bi alisveris yaptim birer beden buyuk aldirdi herseyi dogru duzgun giyemedim sinir olmustum. bir daha senle kiyafet almaya gitmicem demistim. sen giyermiydin bu kadar bol olsa dedim. bu gun sen ne istersen ne hosuna gidiyorsa onu al sana asla karismicam dedi surat yapti bana. keyfin bilir dedim. 300 lira girdi vallahi. daha da kendime hic o kadar pahali ciciler almamistim. hani hep bahsettigim bir arkadas varya arminbercem onun teyzesi var o hep nasihat edermis kocalariniza acimayin siz ne kadar deger bicerseniz kendinize onlar da o kadar deger bicer diye. bu gun kabinde etiketlere bir baktim yuh buna hayatta bu parayi vermez bu adam dedim. vaz gececektim sonra o teyzenin sozleri geldi aklima aninda kararimi degistirdim. birde gecen seferki babalar gunu kazigi vardi icime oturan onun ustune bu ikisini begendim aliyorum dedim. sagolsun gikini cikarmadan aldi. ama bu daha baslangic. hele biraz daha zayiflayayim gorur o gununu:)))
dızılerı nerde ızlıyosun canımnormal uyduda yoktur kesın pek tv alıskanlıgım yook ama merak ettım.
ben 94 kıloyken 52 bedendım boyum 157 zatenayy ıyıkı zayıflamısım sımdı 67kıloyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm2 bol glıyo ama 40da tam olmuyo ınsallah yakında sende 40bedenı göreceksın ozaman hıc acıma kocana
ıyı yapmısın gule gule kullan aldıklarını.okadın cok dogru soylemıs ama ben yapamıyorum malesef.benım esım cok savurgandır para tutamaz kaynanama cekmıscıkarken demıstı evlenınce ekonomıyı sana bırakcam yoksa gecınemeyız dıye evlenınce para işlerını ustlendım 9sene oldu almaya nıyetı yok elımden.hesabı kıtabı ve maas kartını bana verdıgı ve benden harclık aldıgı için doya doya harcıyamıyorum malesef gıren bana gırıyo cunkı hos bol bol harcıycak maasımızda yok ama yınede cook sukur bu halımıze
menum
sahur peynır zeytın 1yumurta az ekmek
iftar
akase tarhana salata 1 parca pide 1kola bardagı ayran
3kasık pudıng:26::26: kızımdan tırtıkladım
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
30dk plates 100mekık
dızılerı nerde ızlıyosun canımnormal uyduda yoktur kesın pek tv alıskanlıgım yook ama merak ettım.
ben 94 kıloyken 52 bedendım boyum 157 zatenayy ıyıkı zayıflamısım sımdı 67kıloyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm2 bol glıyo ama 40da tam olmuyo ınsallah yakında sende 40bedenı göreceksın ozaman hıc acıma kocana
ıyı yapmısın gule gule kullan aldıklarını.okadın cok dogru soylemıs ama ben yapamıyorum malesef.benım esım cok savurgandır para tutamaz kaynanama cekmıscıkarken demıstı evlenınce ekonomıyı sana bırakcam yoksa gecınemeyız dıye evlenınce para işlerını ustlendım 9sene oldu almaya nıyetı yok elımden.hesabı kıtabı ve maas kartını bana verdıgı ve benden harclık aldıgı için doya doya harcıyamıyorum malesef gıren bana gırıyo cunkı hos bol bol harcıycak maasımızda yok ama yınede cook sukur bu halımıze
bakma bizimkininde eli darda bu aralar ama o halde gidim 700 tl telefo a veriyorsa banada harcamak zorunda sonucta esim diye koluna takip beni gezdiriyor. babasini degil
dogru dıyosun canım hem bakımlı guzel kadın ıstıyolarsa katlancaklar hos bız ne gıysek guzelız amabakma bizimkininde eli darda bu aralar ama o halde gidim 700 tl telefo a veriyorsa banada harcamak zorunda sonucta esim diye koluna takip beni gezdiriyor. babasini degil
afiyetolsun cnmmmm neyseki kararında tırtıklamışsın sporda süper kola bardağı yazmışsın ya hemen gardımı almıştım kola sandım ama ayranı görünce rahatladımm
google amcama yabancı dizi izle yazarsan çıkar bitanemm üye olursan takip etmekte kolay oluyor site linki vermek yasak olduğu için veremedim özelden atarım istersen benim koşu bandında sıkılmama sebebim diziler
allah bugünüzümüzü aratmasın bitanem çok şükür enişte hakikaten işi biliyor ohhh sorumluluğu atmış sana
dogru dıyosun canım hem bakımlı guzel kadın ıstıyolarsa katlancaklar hos bız ne gıysek guzelız ama
kız ne kolası ben 2 senedır agzıma asıtlı ıcecek sokmadım hazır meyvesuyu bıle ıcmem.kendım portakal ve greyfurt sıkıp ıcerdım karatay teyzem früktoz dıye bas bas bagırınca onuda bıraktımaslında 6 7 aydır tıbet yogasına ıstegımvar ama tam anlayamadım hareketlerı bayramdan sonra senden destek alıp baslayayım barı rahatsızlıklara agrılara ıyı gelıyomus ondan heveslenmıstım hatta baya arastırdım ama hareketler zor gıbı geldı yada tam kavrayamadım ondan
tşk ederim akrebimmmmson anlarda emeklesemde yaptım şükür hadi sen ne zaman başlıyorsun kuzumm
370.etap
Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1189705 Eki Görüntüle 1189711
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:122:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]:2:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD]:44:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:122:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189712 Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189713
gunaydin kizlar. sabah sabah ne guldum varya. dilos iki gun once emeklemeye basladi bu gun odadan disari kendi kendine gidebilecegini farketti. ama oturma odasindan cikar cikmaz karsilastigi ilk engel parkeler oldu. sanirsiniz kosu bandinin uzerinde oldugu yered sayiyo. arada yorulup oturuyo sonra bi gayret devam:))) en sonunda ciplak ayaklarindan destek ali ca devam edebilecegini anladi ve solugu cocuk odasinda aldi. bu kiz bana buz yutturacak gibi geliyor. sabahtan beri pesindeyim daha kahvalti yapamadim. neyseki uyumaya niyetlendide hazirlayacam kahvaltiyi birazdan.
guzel bir gune baslamisiniz dilos ilegunaydin kizlar. sabah sabah ne guldum varya. dilos iki gun once emeklemeye basladi bu gun odadan disari kendi kendine gidebilecegini farketti. ama oturma odasindan cikar cikmaz karsilastigi ilk engel parkeler oldu. sanirsiniz kosu bandinin uzerinde oldugu yered sayiyo. arada yorulup oturuyo sonra bi gayret devam:))) en sonunda ciplak ayaklarindan destek ali ca devam edebilecegini anladi ve solugu cocuk odasinda aldi. bu kiz bana buz yutturacak gibi geliyor. sabahtan beri pesindeyim daha kahvalti yapamadim. neyseki uyumaya niyetlendide hazirlayacam kahvaltiyi birazdan.
gunaydin kizlar. sabah sabah ne guldum varya. dilos iki gun once emeklemeye basladi bu gun odadan disari kendi kendine gidebilecegini farketti. ama oturma odasindan cikar cikmaz karsilastigi ilk engel parkeler oldu. sanirsiniz kosu bandinin uzerinde oldugu yered sayiyo. arada yorulup oturuyo sonra bi gayret devam:))) en sonunda ciplak ayaklarindan destek ali ca devam edebilecegini anladi ve solugu cocuk odasinda aldi. bu kiz bana buz yutturacak gibi geliyor. sabahtan beri pesindeyim daha kahvalti yapamadim. neyseki uyumaya niyetlendide hazirlayacam kahvaltiyi birazdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?