Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kımsecıkler gelmıyo sonra ben gıdınce gelıyo herkes
hadı banunun mısafırlerı var guley sındı neslı ve dıger kızlar nerdesınız bende gıdıyom

selamın aleyküm,
Geçmişe bakmadım daha bi selam verim dedim bugün iftara davetliydim bi arkadaşa ,yeni eve girdik ,inş herkes iyidir

Dünkü menüm ,sahur;kkk
Iftar;karnıyarık ,cacık ,salata,avuç içi kadar tereyağlı pide
Spor;yok

Bugünkü menüm ;sahur;kkk
Iftar;3kaşık bulgur,et sote4kaşık,cacık. ,1hurma,2bardak çay,1kaseçorba
Spor;40dk yuruyuş gündüz,

hosgeldin cnm yine mi misafir masallah hic misafirsiz gun gecirmedin nerdeyse masallah sana
gorusmek uzere cnm kolay gelsinsimdiden enerjin yerindeyken bencede isleri hallet

Cnm Ramazan çok değerli ,değerlendirmeye çalışıyorum bende kendince ,sağolasın ,dün kolaydı zorlanmadım pek sabahtan hallettim yemekleri

Ay inş bende başlıcam ,plates ve Tibet'e korkuyorum sakatlanırım diye

Canım başladım spora,yoksa veremicem kiloları

Sağol canım

Biraz geç geldim galiba kimseciklerı göremedim ..
Az kaldı Ramazan'ın son 10günğne girdik ,Kadir gecesini son 10günün tek geçenlerinde aramak lazımmış ,
Bugün olabilir yani ,kaçırmamak lazım hatırlatayım dedim
Bu arada Ramazan fitrelerı 10liraymış bu Ramazan ,unutmadan onuda hatırlatayım
Bugün buraya çok güzel yağdı yağmur geceden şu saate kadar yağıyordu ,bütün oencerelerı açtım ,içerisi mis gibi toprak kokuyor
Yarında iftara misafirim var ,menüm belli değil ,bakıcam bişiyler 2aile gelicek ,yarın sabah kalkıp erkenden yapıcam inşa yemekleri ,
Öğlen tekrar uğrarım
Bu arada yarın Tibet'e başlıyorum

Menümu yazıyorum :
Sahur :
1 yumurta
10 zeytin
bir avuç ici peynir
pide
salatalik

iftar:
1 kepce mercimek çorbası
5 y.k bulgur pilavı
2 parca tavuk
bol salata
börülce salatası
yesil fasulye kavurmasi

su 3 lt
1 maden suyu
kaçamak 2 top dondurma

cezam ve sporumu yapamiyorum ama cezam olursa yarin yaparim kaptanim

Sweetdemple cnm bende özlemiştim burda zaman geçirmeyi
Yarın Tibet'e başlıyorum bu arada inş zorlanmam bu sefer

Selam kızlar ben geldim :) Herkesin keyfi yerindedir umarım bende yarın tekrardan oruca başlıyorum

Ooo süpermiş ablacım instagramdaki zayıflama hesaplarına bende hep bakıyorum bakalım napıyorlarmış diye. Ama bazıları çok takıntılı psikolojisi bozulmuş hala az yedim diyor. :18: Keşke bu hareketleri her gün uygulayabilsek

Sahur çok az değil mi

Allah nazarlardan korusun ablacım

Afiyet olsun canım

Aynen öyle hiç doymaz ki Bende bir 50 kiloya geliyim de yavaş yavaş dolabı yenilemeye başlıcam inşallah Kadayıf fena olmuş ama enişteyle çıkınca yürürseniz eritirsin sen onu

Yine ekmekler fazla olmamış mı

unutmusum 30dk plates 200mekık cektım

Ohh incecik olcaksın

Maşallah canım afiyet olsun

iyi geceler canlarim bugun teyzemlerle takilacagiz o yuzden ara ara bakarım

Bekleriz ablacım iyi eğlenceler :))

Boluda da bugün bol bol yağmur yağdı hava serinler diye bekledim ama yine sıcak

Afiyet olsun ablacım bende mesela çikolatayı istemem ama dondurma görsem dayanamam :2: Bakalım kaptanımız ceza vericek mi

Bende gelmişken dünün menüsünü yazıyım da

Sabah:
1 hindi külbastı(bu seferde buna sardım )
Domates salatalık peynir zeytin
Avuç içi kadar kızarmış köy ekmeğine tereyağı

Babaneme gitmeden önce 2 ceviz 1 de can eriği yedim

Akşam:
Fırında tavuk(bütün koymuştuk onun göğüs etlerinden azıcık da derisinden yedim :18:)
Domates salatalık zeytin peynir
Market yoğurdu(Hep köy yoğurdu yiyordum ama babanemde bundan vardı)

Spor: 30 dakika yürüyüş

Ben geldimmmmmmm teyzem ve eniştem yattı yol yorgunu ikisi de anca bu saate kadar dayanabildiler yarında erken kalkacaklar bende hemen attım kendini nasılzı keyifler yerindemiii bu arada hemen hatırlatayım bayram dolayısı ile diğer takımlardaki arkadaşlarımız bayram zityaretlerine gidecekleri için bildirim sorunu gündeme geldi büyük ihtimal bu cuma yarışma olmayacak bayramdan sonraki cuma verilen kilolar ikiye bölünecek fakat biz ne yapıyoruz yarışmadaymışız gibi bildirimimizi yapalım olurmu bildirim sorunu olan yapmayabilir tamamen size bırakıyorum meleklerim

afiyetolsun cnmmm evet bu arada külbastı favorin oldu derimi yedinnnn anneannemde bayılır üstelik yasak ama kaşla göz arasında derileri hüpletir sindirimi çok zor prensesimm bence yememeye çalış köy yoğurdundan sonra market yoğurdu lastik gibi gelmiştir kesin

Boluda da bugün bol bol yağmur yağdı hava serinler diye bekledim ama yine sıcak

Afiyet olsun ablacım bende mesela çikolatayı istemem ama dondurma görsem dayanamam :2: Bakalım kaptanımız ceza vericek mi

biraz da buralara yağsa da serinlesek şu an klima çalışıyor nefes almak mümkün değil

Sweetdemple cnm bende özlemiştim burda zaman geçirmeyi
Yarın Tibet'e başlıyorum bu arada inş zorlanmam bu sefer

bunu çok çokkkkkk beğendimmmmm çok doğru bir karar cnmmm yaparız birlikte

toplardan biri fazla bebişimmm ceza mecburen gelecek 15 dk ip atlama yeterli kuzum kolay gelsinn

sen gel yeterki cnm benimmm genelde bu ara hep geç geliniyor sahura kadar burda oluyoruz evet cnmm bu gecelerimizi değerlendirmek lazım
hatırlattığın için sağolasın ben sahurumu yaptıktan sonra ezana kadar yapmaya çalışıyorum birde ibadetler gizli olunca daha değerlidir o yüzden pek bahsetmiyorum biz verdik fitrelerimizi allah kabul etsin birazda bu tarafa yollayın yağmuru dolu dolu bir ramazan oldu senin için cnmm kolay gelsin

iyi geceler canlarim bugun teyzemlerle takilacagiz o yuzden ara ara bakarım

iyi geceler bitanemmm iyi sohbetler benim teyzem pes etti yazık

afiyetolsun cnmmm bugün sporda yapmışız süpersinnn

selamın aleyküm,
Geçmişe bakmadım daha bi selam verim dedim bugün iftara davetliydim bi arkadaşa ,yeni eve girdik ,inş herkes iyidir

çok şükür feridem bir yaramazlık yok tatlımm

kımsecıkler gelmıyo sonra ben gıdınce gelıyo herkes
hadı banunun mısafırlerı var guley sındı neslı ve dıger kızlar nerdesınız bende gıdıyom

aman küsermişteee küsme kuzummm zaten iftar sonrası mutfak topla çay faaslı kahve faslı saat 11 oluyor anca toparlanılıyor gelirler az sonra gel sen yine

unutmusum 30dk plates 200mekık cektım

kuzummm bu ekmekler neden artmaya başladı sahurdakini anlarım menemenle yedin ama iftardaki çok gereksiz olmuş bol salata yapsaydın cnm benimm ayrıca 5 bardak olmuş bitki çayı aman diyim böbreklerine zarar gelmesin 3 bardağı geçmemeye çalış sporda yapmışsın ama o ekmekleri azalt ne olur eylülüm

kuzummm çok canın çektiyse alsaydın keşke oruç tuttuğun için kıyamıyorum ama en doğru kararı verdiğin için tbrk ederimm

belki beş dk mutlu olacaktın yediğin zaman ama sonrası pişmanlık oluyor işte bayramda irademize kuvvet

kadayıf fazla kaçmış bugün kuzum en iyisi sen akşam eniştenin yanında ye iki çatal öğle yediğine inanmamış baksana inşallah ayakkabıyı da aradan çıkartırsın

slm neslimmm cnm squatı duvarda denerken sırtınla topu fazla sıkıştırma o ayarı yaptınmı kolay oluyor yine de belin düzelene kadar bunu ertele bence kuzummm menün güzel afiyetolsun

Hoşgeldin ablacım Aslında iyi olmuş bildirimlerin haftaya cuma olması bayramda yediklerimizle dengeleriz en azından Bu arada ben menüme yazmayı unutmuşum şimdi bayram diyince aklıma geldi. Bugün annem bayramlık çikolatalardan almış tadına bak bayat mı diye şak diye ağzıma atıverdi

Aynen öyle yoğurt ne biliyim değişikti tadı

evet cnm bayram dönemlerinde böyle bir uygulama oluyor tüm takım kaptanları kabul ederse bildirim yapılmayacak

anneciğin oruçtu sanırım napsın seni tester olarak kullanmış afiyetolsun cnmmm

ben fıtremıde kocamın tutmadıgı orucunun fıdyesınıde verdım cook sukur.hatırlatman ıyı olmus yınede gercekten bılmeyen ınsanlarda var
ramazanda kacırıyorum malesef

evet fazlaydı ekmekler ama ramazanda kacıyo malesef aslında benım sucum yemegımı hazırlayıp bahceye ındım asmadan yaprak toplamaya ezan okunurken eve gırdım salata yapmaya usenıınce doyayım dıye ekmek yedım malese:26::26:

allah kabul etsin cnmm geciktirmemek lazım kaçırma artık cnm benim hedefine ne kaldıki bayramda geliyor muhtemelen kaçamaklar olacak sonra 1 hafta toparlamaya çalışacağız değilmi salata veya yoğurt ekmek yemeyi önleyici doyana kadar ye sorun yok üşenmek yok ameliyata kadar verebildiğin kar cnm benim

kaptanım selam :) ay yoğunsun baya Allah kolaylık versin

estağfurullah :) ben off yazmışım şimdi farkettim şekersiz yazcaktım bu ingilizceyle türkçeyi kaynaştırma işim nolcak benim

ee bende fatma sekerli icmis diye anladim

bir daha ingilizceyle türkçeyi karıştırmıycam söz

selam canım afiyet olsun :)

afiyet olsn canm olsn çok diil bnce :)

afiyet olsn canm ekmek acıktırmaz inş :)

afiyet olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…