- 9 Nisan 2008
- 2.457
- 2.733
- 448
- 42
hosgeldin cnm yine mi misafir masallah hic misafirsiz gun gecirmedin nerdeyse masallah sana
gorusmek uzere cnm kolay gelsinsimdiden enerjin yerindeyken bencede isleri hallet
tamam canım bundan da varya şu tuz değirmenlerinden aradım bulamadım bir ara markette vardı ben almaya niyetlenince kalmamış
yok iki gün gitti ya. ama bırakmayacam. akşam yaptım kaslarım bu gün ağrımıyor. demekki hala formdayım
bel ağrısı sadece bir harekette oluyordu hangisi hatırlamıyorum ama. o hareketi yapmıyorum bende. zorlandığım hareketleri biraz tolerans gösterip yapıyorum. mesela top üstüne köprü kurma hareketini yapamıyorum onun yerine yerde köprü yapıyorum. yani kendi bünyeme uyarlıyorum birazcık. sende zorlayanları yapma onun yerine kendie alternatif hareketler üret bence. nede olsa onu yapmazsan aynı sonucu almayacan diye bişe yok demi.
yaparsın canım hiç sorun etme. sadece ilk üç gün kas ağrısı oluyor onun üzerine gitmen lazım bırakma. ben 96 kiloyken yapabiliyordum ve o dönemde günlük 45 dk yürüyüşle destekleyerek 96 dan 82 ye kadar düşmüştüm
masallah cnm sporunu aksatmiyosun
evet bende bugun yapcam biberiye insallah iftar sonrasi
dimi bende semizotunu gorunce doydu mu bu kiz diye dusundum
ay insallah bende adet olunca sapitmam yaa bende bayram sonrasi olcam insallah
ay benim mutfakta cok kucuk cok zor oluyo yaa kucuk mutfak neyseki bu tasindigim evde bulasik makinasi var allah razi olsun makineden
bencede biraz arastirsak buluruz belki aslinda ben sadece yogurda meyve puresi ekleyip dondurmayi dusunuyorum oda bi cesit dondurma olur cunku nette pudra sekeri krema bal koyuyolar bak simdi hemen yapayim amac soguk ve hafif birsey yemek degil mi ben bi yapayim aksama sizle paylasirim
ay çok doğruymuş canım ya anne babamızın değerini geç anlıyoruz Allah başımızdan eksik etmesin onları :)
afiyet olsun canım bişi olmaz o kadarcıktan :)
teşekkürler
aynen öyle mutfak orta ne küçük ne büyük misafirlerin sayısı büyüktü
oo süper menü misafir için canım kolay gelsin
selam canım ben sabahtan beri ütü yapıyorum çok yoruldum
Eki Görüntüle 1196577
instagramda zayiflayan diyetisyen adayi sanirim kendi yaptigini paylasmis bende kendime gore bir liste hazirlayip yapabilecegim egzersizleri ekledim yapmak isteyen olursa sizinlede paylasayim dedim
Iphone dan gönderildi
dunku menum:
sahur:
1 meyveli yogurt
1 avuc ici kadar mozarella
domates
iftar:
1 kevgir etli bugday pilavi
bol salata
2 koca bardak ayran
spor:
kaptanin verdigi ip atlama ben 20 dakika yaptim ama hep dinlene dinlene yapim acayip zorladi beni
ay kızlar sormayın az önce çocukkların yanına bıraktım mutfağa gireyim dedim. hani şu açılıp kapanan çalışma masaları var ya küçük sen tut onu çek üstüne düşür. allahtan boşlukta kalmış yoksa allah muhafaza ölürdü. çok korkuttu çok:18::18::18::18:
Kizlar selam
Gulaycim dikkat et dilosa daha yaramazlasacak
Sindim bende her sabah 10-15 dk plates esneme yapmazsam gun ici bedenim geriliyor.
Banu sukyati duvarda deneyecegim taylim
Erken erken menumu yazayim
Sabah kkk ya ek 1 dlm ekmek ama ceviz yok
Ogle yogurt badem 1 seftali
Aksam salata izgara kofte
Belime iyi gelen plates egzersizlerinden sabah aksam yaptim biraz spor sayilirsa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
menumu yazayim birazdan terziye gidecez. esime şal da almam lazim dedim. ama belki birde ayakkabiya ikna ederim. ah biz kadinlarin gozu doymuyo hic.
sabah: sahanda yumurta zeytin tereyag ve az pide
ogleden sonra: 1 dilim kadayif
aksam: 1servis kasigi taze fasulye salata ve bir parca pide
sonrasinda esimin silah dayamasi sonucu iki catal kadayif
biliyorum evde bu tatli oldugu surece bunlardan bana rahat yok. kendiler yedigi gibi aninda banada yediriyolar. ogleden sonra yedim desemde zorladi. bende kirmamak icin iki catal aldim.
menum
sahur menemen 2dılım tambugday ekmegı 2catal helva 5 zeytın
ıftar 1tabak turlu 1bardak ayran 2dılım tambugday ekmegı
yarım seftalı
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak melısa
2lıtre suu
unutmusum 30dk plates 200mekık cektım
Dünkü menüm ,sahur;kkk
Iftar;karnıyarık ,cacık ,salata,avuç içi kadar tereyağlı pide
Spor;yok
Bugünkü menüm ;sahur;kkk
Iftar;3kaşık bulgur,et sote4kaşık,cacık. ,1hurma,2bardak çay,1kaseçorba
Spor;40dk yuruyuş gündüz,
iyi geceler canlarimbugun teyzemlerle takilacagiz o yuzden ara ara bakarım
Biraz geç geldim galiba kimseciklerı göremedim ..
Az kaldı Ramazan'ın son 10günğne girdik ,Kadir gecesini son 10günün tek geçenlerinde aramak lazımmış ,
Bugün olabilir yani ,kaçırmamak lazımhatırlatayım dedim
Bu arada Ramazan fitrelerı 10liraymış bu Ramazan ,unutmadan onuda hatırlatayım
Bugün buraya çok güzel yağdı yağmurgeceden şu saate kadar yağıyordu ,bütün oencerelerı açtım ,içerisi mis gibi toprak kokuyor
Yarında iftara misafirim var ,menüm belli değil ,bakıcam bişiyler2aile gelicek ,yarın sabah kalkıp erkenden yapıcam inşa yemekleri ,
Öğlen tekrar uğrarım
Bu arada yarın Tibet'e başlıyorum
Menümu yazıyorum :
Sahur :
1 yumurta
10 zeytin
bir avuç ici peynir
pide
salatalik
iftar:
1 kepce mercimek çorbası
5 y.k bulgur pilavı
2 parca tavuk
bol salata
börülce salatası
yesil fasulye kavurmasi
su 3 lt
1 maden suyu
kaçamak 2 top dondurma
cezam ve sporumu yapamiyorum ama cezam olursa yarin yaparim kaptanim
Bende gelmişken dünün menüsünü yazıyım da
Sabah:
1 hindi külbastı(bu seferde buna sardım)
Domates salatalık peynir zeytin
Avuç içi kadar kızarmış köy ekmeğine tereyağı
Babaneme gitmeden önce 2 ceviz 1 de can eriği yedim
Akşam:
Fırında tavuk(bütün koymuştuk onun göğüs etlerinden azıcık da derisinden yedim :18:)
Domates salatalık zeytin peynir
Market yoğurdu(Hep köy yoğurdu yiyordum ama babanemde bundan vardı)
Spor: 30 dakika yürüyüş
Boluda da bugün bol bol yağmur yağdı hava serinler diye bekledim ama yine sıcak
Afiyet olsun ablacım bende mesela çikolatayı istemem ama dondurma görsem dayanamam :2: Bakalım kaptanımız ceza vericek mi
Sweetdemple cnm bende özlemiştim burda zaman geçirmeyi
Yarın Tibet'e başlıyorum bu aradainş zorlanmam bu sefer
Menümu yazıyorum :
Sahur :
1 yumurta
10 zeytin
bir avuç ici peynir
pide
salatalik
iftar:
1 kepce mercimek çorbası
5 y.k bulgur pilavı
2 parca tavuk
bol salata
börülce salatası
yesil fasulye kavurmasi
su 3 lt
1 maden suyu
kaçamak 2 top dondurma
cezam ve sporumu yapamiyorum ama cezam olursa yarin yaparim kaptanim
Biraz geç geldim galiba kimseciklerı göremedim ..
Az kaldı Ramazan'ın son 10günğne girdik ,Kadir gecesini son 10günün tek geçenlerinde aramak lazımmış ,
Bugün buraya çok güzel yağdı yağmurgeceden şu saate kadar yağıyordu ,bütün oencerelerı açtım ,içerisi mis gibi toprak kokuyor
Yarında iftara misafirim var ,menüm belli değil ,bakıcam bişiyler2aile gelicek ,yarın sabah kalkıp erkenden yapıcam inşa yemekleri ,
Öğlen tekrar uğrarım
iyi geceler canlarimbugun teyzemlerle takilacagiz o yuzden ara ara bakarım
Dünkü menüm ,sahur;kkk
Spor;yok
Bugünkü menüm ;sahur;kkk
selamın aleyküm,
Geçmişe bakmadım daha bi selam verim dedimbugün iftara davetliydim bi arkadaşa ,yeni eve girdik ,inş herkes iyidir
kımsecıkler gelmıyo sonra ben gıdınce gelıyo herkes
hadı banunun mısafırlerı var guley sındı neslı ve dıger kızlar nerdesınız bende gıdıyom
unutmusum 30dk plates 200mekık cektım
menum
yarım seftalı
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak melısa
2lıtre suu
ıallah ayakkabınıda alırsın gulaycım enıste kıyamaz sana.evde bulundurmmamak lazım ınsan dayanamıyo.ben burma kadayıfı cook severım.markete gıttım bugun tatlı bölümüne gectım burmakadayıf almak ıcın.dılımlerde cok buyuktu 2dılımden asagı alsam ayıp olcak fazla alsam evde bıtek ben sevıyorum hepsını yıycemdedı 3 dılım alayım yarımkılo gelırdı zaten kızlara zorla yedırırım benımde nefsım körlenmıs olur.benden once 2kısı vardı almalarını beklerken dedım kendı kendıme bak yapma yıycen hepsını yag olarak ustune yapıscak yemesen dayanabılırsın derken ıkna oldum cıktım sıradan kasaya geldımsebzelerımın parasını ödeyıp cıktım.esıme anlattım aksam guluyo bana oruclu oruclu canın cekmıs gıdıp alayımmı dıye.yahu ben nefsımle savasıyorum tatlı hakkımıda bayrama saklıyım dedım ama evde elımızın altında olunca ınsan nefsıne zor hakım oluyo
menumu yazayim birazdan terziye gidecez. esime şal da almam lazim dedim. ama belki birde ayakkabiya ikna ederim. ah biz kadinlarin gozu doymuyo hic.
biliyorum evde bu tatli oldugu surece bunlardan bana rahat yok. kendiler yedigi gibi aninda banada yediriyolar. ogleden sonra yedim desemde zorladi. bende kirmamak icin iki catal aldim.
Kizlar selam
Sindim bende her sabah 10-15 dk plates esneme yapmazsam gun ici bedenim geriliyor.
Belime iyi gelen plates egzersizlerinden sabah aksam yaptim biraz spor sayilirsa
Ben geldimmmmmmmteyzem ve eniştem yattı yol yorgunu ikisi de anca bu saate kadar dayanabildiler yarında erken kalkacaklar bende hemen attım kendini nasılzı keyifler yerindemiii bu arada hemen hatırlatayım bayram dolayısı ile diğer takımlardaki arkadaşlarımız bayram zityaretlerine gidecekleri için bildirim sorunu gündeme geldi büyük ihtimal bu cuma yarışma olmayacak bayramdan sonraki cuma verilen kilolar ikiye bölünecek fakat biz ne yapıyoruz yarışmadaymışız gibi bildirimimizi yapalım olurmu bildirim sorunu olan yapmayabilir tamamen size bırakıyorum meleklerim
afiyetolsun cnmmm evet bu arada külbastı favorin olduderimi yedinnnn anneannemde bayılır üstelik yasak ama kaşla göz arasında derileri hüpletir sindirimi çok zor prensesimm bence yememeye çalış köy yoğurdundan sonra market yoğurdu lastik gibi gelmiştir kesin
biraz da buralara yağsa da serinlesek şu an klima çalışıyor nefes almak mümkün değil
bunu çok çokkkkkk beğendimmmmmçok doğru bir karar cnmmm yaparız birlikte
toplardan biri fazla bebişimmm ceza mecburen gelecek15 dk ip atlama yeterli kuzum kolay gelsinn
sen gel yeterki cnm benimmmgenelde bu ara hep geç geliniyor sahura kadar burda oluyoruz evet cnmm bu gecelerimizi değerlendirmek lazım
hatırlattığın için sağolasın ben sahurumu yaptıktan sonra ezana kadar yapmaya çalışıyorum birde ibadetler gizli olunca daha değerlidiro yüzden pek bahsetmiyorum biz verdik fitrelerimizi allah kabul etsin birazda bu tarafa yollayın yağmuru dolu dolu bir ramazan oldu senin için cnmm kolay gelsin
iyi geceler bitanemmm iyi sohbetler benim teyzem pes etti yazık
afiyetolsun cnmmm bugün sporda yapmışız süpersinnn
çok şükür feridem bir yaramazlık yok tatlımm
aman küsermişteee küsme kuzummm zaten iftar sonrası mutfak topla çay faaslı kahve faslı saat 11 oluyor anca toparlanılıyor gelirler az sonra gel sen yine
kuzummm bu ekmekler neden artmaya başladısahurdakini anlarım menemenle yedin ama iftardaki çok gereksiz olmuş bol salata yapsaydın cnm benimm ayrıca 5 bardak olmuş bitki çayı aman diyim böbreklerine zarar gelmesin 3 bardağı geçmemeye çalış sporda yapmışsın ama o ekmekleri azalt ne olur eylülüm
kuzummm çok canın çektiyse alsaydın keşke oruç tuttuğun için kıyamıyorum ama en doğru kararı verdiğin için tbrk ederimm
belki beş dk mutlu olacaktın yediğin zaman ama sonrası pişmanlık oluyor işte bayramda irademize kuvvet
kadayıf fazla kaçmış bugün kuzum en iyisi sen akşam eniştenin yanında ye iki çatal öğle yediğine inanmamış baksana inşallah ayakkabıyı da aradan çıkartırsın
slm neslimmm cnm squatı duvarda denerken sırtınla topu fazla sıkıştırma o ayarı yaptınmı kolay oluyoryine de belin düzelene kadar bunu ertele bence kuzummm menün güzel afiyetolsun
Hoşgeldin ablacımAslında iyi olmuş bildirimlerin haftaya cuma olması bayramda yediklerimizle dengeleriz en azından Bu arada ben menüme yazmayı unutmuşum şimdi bayram diyince aklıma geldi. Bugün annem bayramlık çikolatalardan almış tadına bak bayat mı diye şak diye ağzıma atıverdi
Aynen öyle yoğurt ne biliyim değişikti tadı
evet cnm bayram dönemlerinde böyle bir uygulama oluyor tüm takım kaptanları kabul ederse bildirim yapılmayacak
anneciğin oruçtu sanırım napsın seni tester olarak kullanmış afiyetolsun cnmmm
Evet oruçluydu. Çikolata da senden güzel olmasın ama pek güzelmiş
ben fıtremıde kocamın tutmadıgı orucunun fıdyesınıde verdım cook sukur.hatırlatman ıyı olmus yınede gercekten bılmeyen ınsanlarda varBiraz geç geldim galiba kimseciklerı göremedim ..
Öğlen tekrar uğrarım
ramazanda kacırıyorum malesefSelam kızlar ben geldim :) Herkesin keyfi yerindedir umarım bende yarın tekrardan oruca başlıyorum
Ooo süpermiş ablacım instagramdaki zayıflama hesaplarına bende hep bakıyorum bakalım napıyorlarmış diye. Ama bazıları çok takıntılı psikolojisi bozulmuş hala az yedim diyor. :18: Keşke bu hareketleri her gün uygulayabilsek
Sahur çok az değil mi
Allah nazarlardan korusun ablacım
Afiyet olsun canım
Aynen öyle hiç doymaz kiBende bir 50 kiloya geliyim de yavaş yavaş dolabı yenilemeye başlıcam inşallah Kadayıf fena olmuş ama enişteyle çıkınca yürürseniz eritirsin sen onu
Yine ekmekler fazla olmamış mı
Ohh incecik olcaksın
Maşallah canım afiyet olsun
Bekleriz ablacım iyi eğlenceler :))
Ben geldimmmmmmmteyzem ve eniştem yattı yol yorgunu ikisi de anca bu saate kadar dayanabildiler yarında erken kalkacaklar bende hemen attım kendini nasılzı keyifler yerindemiii bu arada hemen hatırlatayım bayram dolayısı ile diğer takımlardaki arkadaşlarımız bayram zityaretlerine gidecekleri için bildirim sorunu gündeme geldi büyük ihtimal bu cuma yarışma olmayacak bayramdan sonraki cuma verilen kilolar ikiye bölünecek fakat biz ne yapıyoruz yarışmadaymışız gibi bildirimimizi yapalım olurmu bildirim sorunu olan yapmayabilir tamamen size bırakıyorum meleklerim
afiyetolsun cnmmm evet bu arada külbastı favorin olduderimi yedinnnn anneannemde bayılır üstelik yasak ama kaşla göz arasında derileri hüpletir sindirimi çok zor prensesimm bence yememeye çalış köy yoğurdundan sonra market yoğurdu lastik gibi gelmiştir kesin
biraz da buralara yağsa da serinlesek şu an klima çalışıyor nefes almak mümkün değil
bunu çok çokkkkkk beğendimmmmmçok doğru bir karar cnmmm yaparız birlikte
toplardan biri fazla bebişimmm ceza mecburen gelecek15 dk ip atlama yeterli kuzum kolay gelsinn
sen gel yeterki cnm benimmmgenelde bu ara hep geç geliniyor sahura kadar burda oluyoruz evet cnmm bu gecelerimizi değerlendirmek lazım
hatırlattığın için sağolasın ben sahurumu yaptıktan sonra ezana kadar yapmaya çalışıyorum birde ibadetler gizli olunca daha değerlidiro yüzden pek bahsetmiyorum biz verdik fitrelerimizi allah kabul etsin birazda bu tarafa yollayın yağmuru dolu dolu bir ramazan oldu senin için cnmm kolay gelsin
iyi geceler bitanemmm iyi sohbetler benim teyzem pes etti yazık
afiyetolsun cnmmm bugün sporda yapmışız süpersinnn
çok şükür feridem bir yaramazlık yok tatlımm
aman küsermişteee küsme kuzummm zaten iftar sonrası mutfak topla çay faaslı kahve faslı saat 11 oluyor anca toparlanılıyor gelirler az sonra gel sen yine
kuzummm bu ekmekler neden artmaya başladısahurdakini anlarım menemenle yedin ama iftardaki çok gereksiz olmuş bol salata yapsaydın cnm benimm ayrıca 5 bardak olmuş bitki çayı aman diyim böbreklerine zarar gelmesin 3 bardağı geçmemeye çalış sporda yapmışsın ama o ekmekleri azalt ne olur eylülüm
kuzummm çok canın çektiyse alsaydın keşke oruç tuttuğun için kıyamıyorum ama en doğru kararı verdiğin için tbrk ederimm
belki beş dk mutlu olacaktın yediğin zaman ama sonrası pişmanlık oluyor işte bayramda irademize kuvvet
kadayıf fazla kaçmış bugün kuzum en iyisi sen akşam eniştenin yanında ye iki çatal öğle yediğine inanmamış baksana inşallah ayakkabıyı da aradan çıkartırsın
slm neslimmm cnm squatı duvarda denerken sırtınla topu fazla sıkıştırma o ayarı yaptınmı kolay oluyoryine de belin düzelene kadar bunu ertele bence kuzummm menün güzel afiyetolsun
Hoşgeldin ablacımAslında iyi olmuş bildirimlerin haftaya cuma olması bayramda yediklerimizle dengeleriz en azından Bu arada ben menüme yazmayı unutmuşum şimdi bayram diyince aklıma geldi. Bugün annem bayramlık çikolatalardan almış tadına bak bayat mı diye şak diye ağzıma atıverdi
Aynen öyle yoğurt ne biliyim değişikti tadı
ben fıtremıde kocamın tutmadıgı orucunun fıdyesınıde verdım cook sukur.hatırlatman ıyı olmus yınede gercekten bılmeyen ınsanlarda var
ramazanda kacırıyorum malesef
evet fazlaydı ekmekler ama ramazanda kacıyo malesef aslında benım sucum yemegımı hazırlayıp bahceye ındım asmadan yaprak toplamaya ezan okunurken eve gırdım salata yapmaya usenıınce doyayım dıye ekmek yedım malese:26::26:
Slm meleklerimmmsabahtan beri koştur koştur bittim su aktı heryerimden sabah memleketten teyzem aradı yarın dr kontrolü varmış akşama bize geliyorlar yemekler hazır evden yıldızlar çıkıyor sadece salata ev cacığım kaldı teyzem rahatsız oruç tutamıyor gerçide eniştem hiç kaçırmaz 7 gibi gelecekler buz gibi suyla duş aldım kendime geldimm ama saçımı tarayacak mecalim kalmadı size bakayım dedim
Özür fatmacımmm bende şekerli içtin anlamıştım geri aldımmm maşallah hiç kaçamaksız bitiireceksin ramazanıhaftada 1 kez ciğer böbrek yürek dalak vs yememiz lazım kuzum
ee bende fatma sekerli icmis diye anladim
Kizlar selam
menum
yarım seftalı
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak melısa
2lıtre suu
Dünkü menüm ,sahur;kkk
Spor;yok
Bugünkü menüm ;sahur;kkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?