Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

instagramda zayiflayan diyetisyen adayi sanirim kendi yaptigini paylasmis bende kendime gore bir liste hazirlayip yapabilecegim egzersizleri ekledim yapmak isteyen olursa sizinlede paylasayim dedim
Iphone dan gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:

afiyet olsun canım kaçamakların az az bence çok diil :)

aşk olsun kaptan şekerli içermiyim anneme hem şekerli hem şekersiz yaptırdım :) şeker off yazmıştım ya menüye

bu arada bende yabancı dizi hastasıyım ve bunların hepsini izledimm supernaturali izlemedinmi? :)

afiyet olsun canımm :)

afiyet olsun kaptanım soğanlı ciğere bayılırımm
ahah canım kıyamam

Allah huzurlu mutlu uzun yıllar nasip etsin hep mutlu olun böye kızınla canımm

dunku menum:

sahur:
1 meyveli yogurt
1 avuc ici kadar mozarella
domates

iftar:
1 kevgir etli bugday pilavi
bol salata
2 koca bardak ayran

spor:
kaptanin verdigi ip atlama ben 20 dakika yaptim ama hep dinlene dinlene yapim acayip zorladi beni

hmm anladım şimdi saol canım güzelmiş :)

canım ip atlama çok yoruyor bide yeni başladın dikkat et yavaş yavaş arttırırsın :)
afiyet olsun canım

menun guuzel cnm ama komposto olmamis o da kacamagin olsun artik sporunu da yapmissin tebrikler
guzel menu cnm
cok canin cektiyse 1 tane yeseydin cnm
bence kacamak degil cnm hepsinin tadina bakmissin sadece zaten kendi cezani kendin kesmissin
ooo masallah hepsini not aldim benim icin konu tarz farketmez yeterki hosuma gitsin ben fernando colunga hayraniyim cocuklugumdan beri mesela onun hangi dizisi olursa izlerim hatta gercek ask dizisi favorim annem-babam sayesinde meksika dizilerine de bi el atmisligim var bi ara ben ilkokul ortaokuldayken cok modaydi tv de babaannem ile dedem bile dizi hakkinda fikir alisverisi yapardi bir kere elektrikler kesilince babannem bize geldi dizimi kacirmayayim diye birde dedeme hava atmis ben bu bolumu gordum sen izleyemedin diye guzel gunlerdi ve yine konu baska yere gittti ogle vakti tv de hep can sikici seyler var en azindan bizim dizilerden biraz daha farkli konulari daha surukleyici oluyo ben umutsuz ev kadinlarini izlerdim lisedeyken sonra how i met your mother, two and a half men , birkac dizi daha var ama iste cnbc de denk gelince izlerdim guzel oluyo birde turkce altyazi hepsi sanirim dimi ben is yaparken sesi duysamda yeterli oluyo oglumun pesinde kostururken yazilari kaciririm ama turkce dublaj yoksa gercekten islerimi bitirnce izlerim artik
biliyorum yediklerim cok degil ama sancim mideme vurdu sadece bol su icebildim. az once de ceyrek porsyon adana yedim ayran ve salatayla
evet cnm cok az yemissin gercektn
ohh gule gule giy cnm ne guzel bir haber bu insan daha cok motive oluyo dimi cnm bende bu hafta cikacaktim ama bende 1 tane birsey almayi dusunuyorum aslinda elbiselerim var ama gobek cok oldugu icin hosuma gitmedi alip henuz giyemedigim var onuda onumuzdeki aylarda giyerim artik
tuzlu oldugunu dusunme canim sana degmez mi yani o kadar cocuk dogur buyut evi hallet nolcak ohh sefan olsun
ayy ne guzel haberler var yaa bak emeklerinin karsiligini aliyosun cnm bnm
margarin hesabini nasil yapiyosun cnm merak ettim

seni kiskandigi icin mi cnm buyuk beden aldiriyo yoksa kilolu olunca dikkat cekmesin ustune yapismasin mi gerci ikisi yine ayni hesaba giriyo ya yine kiskancliga
bencede tavrini koyman iyi olmus
ayy kola yazinca aa icmissin sandim meger ayranmis afiyet olsun bende gecen kis bu kis cok puding yedim yaaa
afiyet olsun cnm muhallebili kadayifi bende severim
bana da linki atar msin cnm sana zahmet
ayy ne guzel yaa allah bagislasin cnm bnm op onu benim yerime sindi teyzesi onun emekleyen minicik elleri ayaklarini
ayyy hakikaten cok kotu olmus senin kizin yaptigi allah korumus cnm
biraz daha iyi olmana sevindim cnm
hmm anladım şimdi saol canım güzelmiş :)

canım ip atlama çok yoruyor bide yeni başladın dikkat et yavaş yavaş arttırırsın :)
afiyet olsun canım
evet cnm gercekten cok yordu beni uzun zamandir atlamamistim
kusura bakma hemen cvp veremedim alintilara bogulmustum

guzel bir gune baslamisiniz dilos ile tam keşfetme yasindalar ve cok tatli oluyorlar biraz da tehlikeli

ay kızlar sormayın az önce çocukkların yanına bıraktım mutfağa gireyim dedim. hani şu açılıp kapanan çalışma masaları var ya küçük sen tut onu çek üstüne düşür. allahtan boşlukta kalmış yoksa allah muhafaza ölürdü. çok korkuttu çok:18::18::18::18:

ayyy cnm benim aman allah korumus yaaa aman dikkat ay nazar mi degdi yaa

canim bu tavri aileden geliyor. babasi annesini ve kiz kardesini alisverise hic goturmezdi.kendisi gider bir iki cesit alir hangisini begenirlerse onu giydirirdi. iki beden de buyuk olurdu ustlerine yapismasin diye bu da ordan kalmis. tabi bu gune kadar itiraz eden olmamis bu duruma. bende itiraz etmemistim kiyafetlerin bol olmasina malum kiloluyum diye ama artik babanne gibi giyinmekten biktim. en sonunda isyan bayraklarini cektirdi. ben genc bir kadinim ve ilerde giyecem seyleri simdi giymek istemiyorum. elbisemi falan alayim foto cekip buraya atarim insallah bakalim siz ne diyeceksiniz.insallah elbise yerleri supurmez gerci bir tanede ayakkabi almaya niyetim var ama hayirlisi insallah.

Slm meleklerimmm sabahtan beri koştur koştur bittim su aktı heryerimden sabah memleketten teyzem aradı yarın dr kontrolü varmış akşama bize geliyorlar yemekler hazır evden yıldızlar çıkıyor sadece salata ev cacığım kaldı teyzem rahatsız oruç tutamıyor gerçide eniştem hiç kaçırmaz 7 gibi gelecekler buz gibi suyla duş aldım kendime geldimm ama saçımı tarayacak mecalim kalmadı size bakayım dedim

rabbim korumuş gülayımm en tehlikeli dönem şimdi sürekli gözün üstünde olmalı meraklı cimcime sürekli karıştırır allaha emanet olsun off içim kalktı

Sindim 1 margarin 250 gr genelde 4 tanesi kilo eder kuzumm üst süte koy verdiğin bu hesaba bakarsak sen 39 adet margarinden kurtuldun Türkçe dublaj olunca garip geliyor bana sesler tuhfa oluyor mimiklerde öyle orjinalini daha çok seviyorum altyazıyı da bakınca okurum çok kitap okumanın faydası ama sen alişle kaçırırısın cnmm haklısın hakikaten sürükleyici diziler var tavsiye ederim cnm hemen atıyorum linkini birde bizim dizler gibi çok uzun değil sıkmıyor insanı

afiyetolsun cnmmm menün süperrr ilk kez atlıyorsan zoırlanırsın kuzum 30 ad atla 1-2 dk dinlen sen dursanda yağ yakımı devam edecek çünkü çok zorlama kendini yavaş yavaş

ben bazen sırtıma plates topu koyup duvara yaslanıyorum öyle daha zor oluyor

Özür fatmacımmm bende şekerli içtin anlamıştım geri aldımmm maşallah hiç kaçamaksız bitiireceksin ramazanı haftada 1 kez ciğer böbrek yürek dalak vs yememiz lazım kuzum

her gün ne olursa olsun bunları yapmaya çalış o zaman sindim süper bende her sabah gözümü açar açmaz tibeti yapıyorum bugün 21 tekrara başladım nihayett

biraz iyi olmana sevindim neslim dikkat et kendine kuzenin snein iyi olmanı ister elbette isteyerek hasta olmadınki cnmcım

allahım yiyesim geldi parkede patenaj yaptı demek senin spor yapmana gerek kalmadı bence akşama kadar peşinde olacaksın cimcimeninn

Uff ne emek ne uğraşş akrep bunu beğendi

ben 3, takımda da yapıyordum menü takibi kolay oluyor kim hangi öğünü paylaşmamış rahatlıkla görebiliyor tavsiye ederim akrebim beğenmene sevindim cnmm

Ah canım ben iyice saldım kendimi..Şu oruç bitseydi hayırlısı ile

salmak yok kuzumm iftar öncesi hakikaten zorlanıyor insan ama en azından iftardan 1-2 saat sonra yarım saatde olsa birazcık spor iyi olur bitanemm

hangi devirdeyiz Gülayımm annesi ve görümcende hakikaten sabırlıymış şimdi giyinmeyeceksinde ne zaman giyineceksin cnm benimm üstelik sen nasıl giyinmesi gerektiğini bilen birisin kendine yakışmayacak şeyler alacak değilsin elbette bence bu konuda taviz verme enişteye koy bakalım cnmmm eminim çok güzeldir

aaa cok tuhafima gitti yani acikcasi hani yilda birkac kere birsey begenir getirir sana yakisacagini dusundum der olabilir ama her alisverisi onun yapmasi guzel degil insanin zevki var sonucta neyseki zayifladikca sende tavrini koy artik
ay evet bende yazcaktim foto paylasir misin diye guzel oluyo
ne guzel aksama mosafir var demek cnm simdiden kolay gelsin sana gerci masallah hersey bitmis
demek sen squati daha zor bir sekilde yapiyorsun cnm helal olsun sana
evet cnm artik bunlar benim sabah her uyaninca yaptigim normal gune baslangic sporum insllah hep boyle devam edecek hazir ramazan bitecekken simdiden kendime kurallar koyayim dedim su tibeti yapcaktim ama bian aklimdan cikmis yine artik ramazan sonrasi denerim sanki biraz zordu da
ee bende fatma sekerli icmis diye anladim
ay margarin hesabi cok basitmis ya evet genellikle 250 gr oluyo vay be baya margarinim gitmis darisi duran margarinlerin basina artik tabi tum gidenler yag ise yagdir dimi

evet tatlım şükür bitirdimm duvar ve topla yapmak biraz zordu ilk başlarda ya topu düşürüyordum yada inemiyordum ama alışıyor insan bir süre sonra sindimm tibete başlarsan harika olur kuzumm 5 tekrarda alışıyorsun bende öyle anlamıştım fakat şekersimiş

3/4 ü yağ olsa bile süper bence

Ben gittim meleklerimmm biraz şekerleme yapayım akşama geç de olsa mutlaka gelirimmm leylacımmm sana bakındım ama yine uğrayamamışsın inş iyisindir cnm benim görüşürüz csılardan uzak durunnn

Kizlar selam
Gulaycim dikkat et dilosa daha yaramazlasacak
Sindim bende her sabah 10-15 dk plates esneme yapmazsam gun ici bedenim geriliyor.
Banu sukyati duvarda deneyecegim taylim
Erken erken menumu yazayim
Sabah kkk ya ek 1 dlm ekmek ama ceviz yok
Ogle yogurt badem 1 seftali
Aksam salata izgara kofte
Belime iyi gelen plates egzersizlerinden sabah aksam yaptim biraz spor sayilirsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ah korumus canım dıkkat et tam meraklı zamanları sımdı

olsun bak sen enısteyı yola getırmısın o onemlı olan elbısenı beklıyorum merakla

menumu yazayim birazdan terziye gidecez. esime şal da almam lazim dedim. ama belki birde ayakkabiya ikna ederim. ah biz kadinlarin gozu doymuyo hic.
sabah: sahanda yumurta zeytin tereyag ve az pide
ogleden sonra: 1 dilim kadayif
aksam: 1servis kasigi taze fasulye salata ve bir parca pide
sonrasinda esimin silah dayamasi sonucu iki catal kadayif
biliyorum evde bu tatli oldugu surece bunlardan bana rahat yok. kendiler yedigi gibi aninda banada yediriyolar. ogleden sonra yedim desemde zorladi. bende kirmamak icin iki catal aldim.

ıallah ayakkabınıda alırsın gulaycım enıste kıyamaz sana.evde bulundurmmamak lazım ınsan dayanamıyo.ben burma kadayıfı cook severım.markete gıttım bugun tatlı bölümüne gectım burmakadayıf almak ıcın.dılımlerde cok buyuktu 2dılımden asagı alsam ayıp olcak fazla alsam evde bıtek ben sevıyorum hepsını yıycemdedı 3 dılım alayım yarımkılo gelırdı zaten kızlara zorla yedırırım benımde nefsım körlenmıs olur.benden once 2kısı vardı almalarını beklerken dedım kendı kendıme bak yapma yıycen hepsını yag olarak ustune yapıscak yemesen dayanabılırsın derken ıkna oldum cıktım sıradan kasaya geldımsebzelerımın parasını ödeyıp cıktım.esıme anlattım aksam guluyo bana oruclu oruclu canın cekmıs gıdıp alayımmı dıye.yahu ben nefsımle savasıyorum tatlı hakkımıda bayrama saklıyım dedım ama evde elımızın altında olunca ınsan nefsıne zor hakım oluyo

menum

sahur menemen 2dılım tambugday ekmegı 2catal helva 5 zeytın

ıftar 1tabak turlu 1bardak ayran 2dılım tambugday ekmegı
yarım seftalı
2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak melısa
2lıtre suu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…