- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Menümu yazıyorum :
Sahur :
1 haşlanmış yumurta
14 zeytin
1 bardak ayran
avuc ici kadar peynir
salatalık
iftar :
1 kepce tavuk suyuna sehriye corbasi
3 y.k bulgur pilavı
1 kepce orman kebabi patatesleri yemedim
1 kepce yesil fasulye yemeği
bol salata
cacik
1 barfak ayran
cıslara gelince:18:
1 kepce visne hosafi
yarim top dondurma
2 catal mozaik pasta
1 kucuk sigara boregi parmak kadardi
cezalarim :
50 ip atlama
50 squat
30 mekik
ayrica nivea 45 dk
3 lt s1 maden suyu
Ben geldim meleklerimmmmmaman bir gittim pir gittim oruçluyken hafif tempoda olsa yürüyüş hakikaten zorluyor neyseki dizi heyecanlıydı 60 dk yürüyebildim son anlarda diloşun pozisyonundaydım duş iftar derken hoppp annem ben sıkıldım dedi arkadaşını özlemiş onlar oruç tuttuğu için gelemiyorlar gün aşırı görmeye alışık tabiii tamam deidm hadi gidelim oraya gittik sohbet muhabbet ve bu saat oldu
sonunda nazarım değdi sana1 lt komposto hemide şekerliiiii ütü içini fena yaktı anlaşılan hiç kaçamak yapmamıştın afiyetolsun bitanemmm ceza yokkk
ohooooo ben yabancı dizi hastasıyımmm çok seviyorum evet cnm altyazılı izliyorum ilk aklıma gelenleri yazayım
game of thrones
true blood
vampire diaries
the tudors
the borgias
reign
lost
spartacus
walking dead
fringe
white queen
the originals
da vincis demons
bunlar ilk aklıma gelenler bazılarında + 18 var cnmfakat yıllar önce izleidğim bir kore dizisi varki hiç unutamam arada yine izleirm gerçek yaşam olması beni çok etkilemiştir adı one liter of tears ama ben her bölümünde ağladımmm muhteşem hakikaten
menum
sahur peynır zeytın 1yumurta az ekmek
iftar
akase tarhana salata 1 parca pide 1kola bardagı ayran
3kasık pudıng:26::26: kızımdan tırtıkladım
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
30dk plates 100mekık
Menüm
sahur
1 tatlı kaşığı çörek otu
menemen
ceviz ve yer fıstığı
1 bardak kefir
1 tabak salata
2 dilim peynir
bol zeytin
1 şeftali
İFTAR
mercimek çorbası
soğanlı ciğer
salata
1 çatal muhallebili kadayıf
Spor
sabah 17x5 tibet yogası
öğleden sonra
60 dk koşu bandında hafif tempolu yürüyüş
Sıvı
2.5 lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi+
1 bardak çay
1 maden suyu
1 bardak kefir
1 bardak ayran
ahah canım kıyamamgunaydin kizlar. sabah sabah ne guldum varya. dilos iki gun once emeklemeye basladi bu gun odadan disari kendi kendine gidebilecegini farketti. ama oturma odasindan cikar cikmaz karsilastigi ilk engel parkeler oldu. sanirsiniz kosu bandinin uzerinde oldugu yered sayiyo. arada yorulup oturuyo sonra bi gayret devam:))) en sonunda ciplak ayaklarindan destek ali ca devam edebilecegini anladi ve solugu cocuk odasinda aldi. bu kiz bana buz yutturacak gibi geliyor. sabahtan beri pesindeyim daha kahvalti yapamadim. neyseki uyumaya niyetlendide hazirlayacam kahvaltiyi birazdan.
cnm squat demek comelme demek ben suan cok zorlamadan yapiyorum tam alisana kadar sandalyeye oturcakmis gibi egilip oturmamakta diyebilirizwow çok iyi canım bence squat nasıl birşey ? :26:
cnm squat demek comelme demek ben suan cok zorlamadan yapiyorum tam alisana kadar sandalyeye oturcakmis gibi egilip oturmamakta diyebiliriz
http://www.youtube.com/watch?v=F_zKN_h2JLA
burda basit olarak nasil yapilacagi var ama bazilari yere kadar comeliyo onu yapabilmek icin daha cok calismam gerek
dunku menum:
sahur:
1 meyveli yogurt
1 avuc ici kadar mozarella
domates
iftar:
1 kevgir etli bugday pilavi
bol salata
2 koca bardak ayran
spor:
kaptanin verdigi ip atlama ben 20 dakika yaptim ama hep dinlene dinlene yapim acayip zorladi beni
menun guuzel cnm ama komposto olmamis o da kacamagin olsun artikselam canlar
herkes iyidir umarım :)
menümü yazayım
Sahur
2 yumurtadan omlet, peynir,zeytin, salata,az fındık
İftar
Izgara köfte,salata,1 litreye yakın vişne komposto şeker offsıcaktan mı ne hepsini içtim
spor:1 saat yürüyüş2.5 saat ütü
su 3 lt +1 lt vişne komposto daha bişi içmiyim bari zaten wcyle kanka oldum
guzel menu cnmSelam kızlar ben annemin yaptığı yemeklerle savaşırken herkes iyidir umarım
Sabah:
1 kase yoğurta pul biber(Salı günü yumurtaya geçicem artık)
1 parça hindi külbastı
Domates salatalık peynir zeytin
Ara:
4 fındık 3 ceviz 3 can eriği
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
Bulgur pilavı ve yoğurt
1 parça hindi külbastı
Domates salatalık peynir zeytin
Sporr yine yok
cok canin cektiyse 1 tane yeseydin cnmBenimkilerde benden fazla su içerler günde 1-2 kere anca girerlermiş
Patates kızartması yaptı annem. Fazla yapma ben yemiyorum sonra artar bu sefer de atarsın dedim.Annem de sahurda da yeriz ne olucak dedi. Tavanın yarısı hala duruyo mutfağa gelip geçerken nasılsın canımm diyorum
bence kacamak degil cnm hepsinin tadina bakmissin sadece zaten kendi cezani kendin kesmissinMenümu yazıyorum :
Sahur :
1 haşlanmış yumurta
14 zeytin
1 bardak ayran
avuc ici kadar peynir
salatalık
iftar :
1 kepce tavuk suyuna sehriye corbasi
3 y.k bulgur pilavı
1 kepce orman kebabi patatesleri yemedim
1 kepce yesil fasulye yemeği
bol salata
cacik
1 barfak ayran
cıslara gelince:18:
1 kepce visne hosafi
yarim top dondurma
2 catal mozaik pasta
1 kucuk sigara boregi parmak kadardi
cezalarim :
50 ip atlama
50 squat
30 mekik
ayrica nivea 45 dk
3 lt s1 maden suyu
ooo masallah hepsini not aldim benim icin konu tarz farketmez yeterki hosuma gitsin ben fernando colunga hayraniyim cocuklugumdan beri mesela onun hangi dizisi olursa izlerim hatta gercek ask dizisi favorimBen geldim meleklerimmmmmaman bir gittim pir gittim oruçluyken hafif tempoda olsa yürüyüş hakikaten zorluyor neyseki dizi heyecanlıydı 60 dk yürüyebildim son anlarda diloşun pozisyonundaydım duş iftar derken hoppp annem ben sıkıldım dedi arkadaşını özlemiş onlar oruç tuttuğu için gelemiyorlar gün aşırı görmeye alışık tabiii tamam deidm hadi gidelim oraya gittik sohbet muhabbet ve bu saat oldu
boşver fazla muhattap olma onunla patlasın sıkıntıdannn
oooo süper menüüü kuzummm napalım az kaldı ramazan sonraıs hep birlikte yaparız sıkma canını
sonunda nazarım değdi sana1 lt komposto hemide şekerliiiii ütü içini fena yaktı anlaşılan hiç kaçamak yapmamıştın afiyetolsun bitanemmm ceza yokkk
tşk ederim akrebimmmmson anlarda emeklesemde yaptım şükür hadi sen ne zaman başlıyorsun kuzumm
Eylülüm hiç korkulacak birşey yok ben yıllar önce oldum şimdi teknik dahada ilerledi ol kurtul bitanemm iyiki olmuşum
geçmiş olsun neslimmm ters bir hareket mi yaptın cnmmm :26: allah korusun sol bacağında ağrı varsa tehlikeli inş değildir bitanemm sne spor filan yapma bu ara güzelce dinlen cnm benimayrıca çok ince yastıkla yat
Gülayım reglsin diyemi tyyiyemedin hiçbirşey yememişsin bitanemm:26:
hiç utanma kuzumm 3 çocuk ev işi kolaymı ben de öyle hiç sevmediğim için kuzenlerden birini yakalayana kadar biriktiriyorumm
bencede makulll ip atlayamayanlar dans yapabilir veya başka bir tercih olabilir 30 dk olmak şartıyla hatta hep birlikte tibet yogasına başlasanız havalara uçarım 5 x 21 tekrar bile 12 dk sürüyor hey allahım neyseki sonunda farketmişsin cnmm biberiye çok arsız hemen büyüyor
ben şimid de lavanta ektim hem bahçeye hem saksıma mis gibi kokuyorkesinlikle tazesi ve aktardaki arasındaki fark çok bariz
aynen cnm misafire birşey ikram edemeyince garip geliyor
iyiki makinalar var hakikaten rahatlığını geçtim sudan büyük tasarruf oluyor zamanda bize kalıyorhamaratım diyorum ben benimkine
Sindim ben züccaciyeciden almıştım bitanemm mutlaka vardır ordada evet cnm eczaneden alıyorum ben getirtiyor sağolsun
ohooooo ben yabancı dizi hastasıyımmm çok seviyorum evet cnm altyazılı izliyorum ilk aklıma gelenleri yazayım
game of thrones
true blood
vampire diaries
the tudors
the borgias
reign
lost
spartacus
walking dead
fringe
white queen
the originals
da vincis demons
bunlar ilk aklıma gelenler bazılarında + 18 var cnmfakat yıllar önce izleidğim bir kore dizisi varki hiç unutamam arada yine izleirm gerçek yaşam olması beni çok etkilemiştir adı one liter of tears ama ben her bölümünde ağladımmm muhteşem hakikaten
evet cnm cok az yemissin gercektnbiliyorum yediklerim cok degil ama sancim mideme vurdu sadece bol su icebildim. az once de ceyrek porsyon adana yedim ayran ve salatayla
ohh gule gule giy cnm ne guzel bir haber bu insan daha cok motive oluyo dimi cnm bende bu hafta cikacaktim ama bende 1 tane birsey almayi dusunuyorum aslinda elbiselerim var ama gobek cok oldugu icin hosuma gitmedi alip henuz giyemedigim var onuda onumuzdeki aylarda giyerim artikaz once armineden bir elbise tunik aldim 44 beden:))) pantolon da denedim ama dugmeleri tam kavusmadi alt tarafin biraz daha erimesi lazim ama sevindim dogrusu 50 52 den 44 ne demek ohhhh. azicik tuzlu oldu ama aldirmadim. kocam her yere savuruyo bir kerede bana harcasin
ayy ne guzel haberler var yaa bak emeklerinin karsiligini aliyosun cnm bnmDoğru her gün evi halletmeye gidiyorlar hiç yemek yemiyor. Sonra da ya bize ya da tantuniciye gidiyolarBizim evde de tatlı eksik olmaz. Geçen sefer geldiğinde 1 kilo kemalpaşa tatlısını kendisi götürmüştü
Mayısın sonunda bir elbise almıştım geçen gün onu denettirdi annem o kadar bol geldi ki anlatamam. Alırken annem 1 beden büyüğünü al popon çok çıktı diye ısrar etmişti ama şimdiki halimi görünce şok oldu
O zaman kaptanım sana American Horror Story yi tavsiye ederim
margarin hesabini nasil yapiyosun cnm merak ettimhay maşallah 1 kilo kemalpaşa tatlısı yenirmikicnm 8 tane margarin gitti vucudundan düşünsene birde ekmek ve şeker yemeyince daha çok inceliyor insan iyiki büyük beden almamışsınn
onu da izledimki
seni kiskandigi icin mi cnm buyuk beden aldiriyo yoksa kilolu olunca dikkat cekmesin ustune yapismasin mi gerci ikisi yine ayni hesaba giriyo ya yine kiskancligakisin bi alisveris yaptim birer beden buyuk aldirdi herseyi dogru duzgun giyemedim sinir olmustum. bir daha senle kiyafet almaya gitmicem demistim. sen giyermiydin bu kadar bol olsa dedim. bu gun sen ne istersen ne hosuna gidiyorsa onu al sana asla karismicam dedi surat yapti bana. keyfin bilir dedim. 300 lira girdi vallahi. daha da kendime hic o kadar pahali ciciler almamistim. hani hep bahsettigim bir arkadas varya arminbercem onun teyzesi var o hep nasihat edermis kocalariniza acimayin siz ne kadar deger bicerseniz kendinize onlar da o kadar deger bicer diye. bu gun kabinde etiketlere bir baktim yuh buna hayatta bu parayi vermez bu adam dedim. vaz gececektim sonra o teyzenin sozleri geldi aklima aninda kararimi degistirdim. birde gecen seferki babalar gunu kazigi vardi icime oturan onun ustune bu ikisini begendim aliyorum dedim. sagolsun gikini cikarmadan aldi. ama bu daha baslangic. hele biraz daha zayiflayayim gorur o gununu:)))
ayy kola yazinca aa icmissin sandim meger ayranmismenum
sahur peynır zeytın 1yumurta az ekmek
iftar
akase tarhana salata 1 parca pide 1kola bardagı ayran
3kasık pudıng:26::26: kızımdan tırtıkladım
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
30dk plates 100mekık
afiyet olsun cnm muhallebili kadayifi bende severimMenüm
sahur
1 tatlı kaşığı çörek otu
menemen
ceviz ve yer fıstığı
1 bardak kefir
1 tabak salata
2 dilim peynir
bol zeytin
1 şeftali
İFTAR
mercimek çorbası
soğanlı ciğer
salata
1 çatal muhallebili kadayıf
Spor
sabah 17x5 tibet yogası
öğleden sonra
60 dk koşu bandında hafif tempolu yürüyüş
Sıvı
2.5 lt yeşilçaylı zencefilli limonlu karanfilli su
1 fincan türk kahvesi+
1 bardak çay
1 maden suyu
1 bardak kefir
1 bardak ayran
bana da linki atar msin cnm sana zahmetafiyetolsun cnmmmm neyseki kararında tırtıklamışsın sporda süper kola bardağı yazmışsın ya hemen gardımı almıştım kola sandım ama ayranı görünce rahatladımm
google amcama yabancı dizi izle yazarsan çıkar bitanemm üye olursan takip etmekte kolay oluyor site linki vermek yasak olduğu için veremedim özelden atarım istersen benim koşu bandında sıkılmama sebebim diziler
allah bugünüzümüzü aratmasın bitanem çok şükür enişte hakikaten işi biliyor ohhh sorumluluğu atmış sana
ayy ne guzel yaa allah bagislasin cnm bnm op onu benim yerime sindi teyzesi onun emekleyen minicik elleri ayaklarinigunaydin kizlar. sabah sabah ne guldum varya. dilos iki gun once emeklemeye basladi bu gun odadan disari kendi kendine gidebilecegini farketti. ama oturma odasindan cikar cikmaz karsilastigi ilk engel parkeler oldu. sanirsiniz kosu bandinin uzerinde oldugu yered sayiyo. arada yorulup oturuyo sonra bi gayret devam:))) en sonunda ciplak ayaklarindan destek ali ca devam edebilecegini anladi ve solugu cocuk odasinda aldi. bu kiz bana buz yutturacak gibi geliyor. sabahtan beri pesindeyim daha kahvalti yapamadim. neyseki uyumaya niyetlendide hazirlayacam kahvaltiyi birazdan.
ayyy hakikaten cok kotu olmus senin kizin yaptigi allah korumus cnmuy tatlı bıdık ne tatlı dönemleridir şimdi emeklerken. bebeklerin aklı beklenen den daha fazla çalıyor canım. benim kızım 9 aylıkken bulduğu kovayı ters çevirip üstüne çıkmıştı balkonda aklım yerinden oynamıştı hangi akılla onu becerdi çıktı tepesine diye. sen temkinli de ol bu arada öptüm diloşu
biraz daha iyi olmana sevindim cnmkızlar günaydın. acayip alıntı birikmiş okuyamadım kusura bakmayın hepsini. geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler. az önce ofise geldim biraz takılıp iğne olup eve gidecem tekrar. akşamdan daha iyiceyim ama sanırım bu hafta kuzenim üstüne fazlaca eğlence plan yaptım şimdi kaldım böle kıpırdayamadan.kızda ne hevesle geldi tüh en çok ona üzüldüm. umarım o gitmeden bir iki planı gerçekleştiririz. şimdilik kaçtım görüşürüz.
evet cnm gercekten cok yordu beni uzun zamandir atlamamistimhmm anladım şimdi saol canım güzelmiş :)
canım ip atlama çok yoruyor bide yeni başladın dikkat et yavaş yavaş arttırırsın :)
afiyet olsun canım
uy tatlı bıdık ne tatlı dönemleridir şimdi emeklerken. bebeklerin aklı beklenen den daha fazla çalıyor canım. benim kızım 9 aylıkken bulduğu kovayı ters çevirip üstüne çıkmıştı balkonda aklım yerinden oynamıştı hangi akılla onu becerdi çıktı tepesine diye. sen temkinli de ol bu arada öptüm diloşu
guzel bir gune baslamisiniz dilos iletam keşfetme yasindalar ve cok tatli oluyorlar biraz da tehlikeli
ayyy cnm benim aman allah korumus yaaa aman dikkat ay nazar mi degdi yaaay kızlar sormayın az önce çocukkların yanına bıraktım mutfağa gireyim dedim. hani şu açılıp kapanan çalışma masaları var ya küçük sen tut onu çek üstüne düşür. allahtan boşlukta kalmış yoksa allah muhafaza ölürdü. çok korkuttu çok:18::18::18::18:
menun guuzel cnm ama komposto olmamis o da kacamagin olsun artiksporunu da yapmissin tebrikler
guzel menu cnm
cok canin cektiyse 1 tane yeseydin cnm
bence kacamak degil cnm hepsinin tadina bakmissin sadece zaten kendi cezani kendin kesmissin
ooo masallah hepsini not aldim benim icin konu tarz farketmez yeterki hosuma gitsin ben fernando colunga hayraniyim cocuklugumdan beri mesela onun hangi dizisi olursa izlerim hatta gercek ask dizisi favorimannem-babam sayesinde meksika dizilerine de bi el atmisligim var bi ara ben ilkokul ortaokuldayken cok modaydi tv de babaannem ile dedem bile dizi hakkinda fikir alisverisi yapardi bir kere elektrikler kesilince babannem bize geldi dizimi kacirmayayim diye birde dedeme hava atmis ben bu bolumu gordum sen izleyemedin diye guzel gunlerdi ve yine konu baska yere gittti ogle vakti tv de hep can sikici seyler var en azindan bizim dizilerden biraz daha farkli konulari daha surukleyici oluyo ben umutsuz ev kadinlarini izlerdim lisedeyken sonra how i met your mother, two and a half men , birkac dizi daha var ama iste cnbc de denk gelince izlerdim guzel oluyo birde turkce altyazi hepsi sanirim dimi ben is yaparken sesi duysamda yeterli oluyo oglumun pesinde kostururken yazilari kaciririm ama turkce dublaj yoksa gercekten islerimi bitirnce izlerim artik
evet cnm cok az yemissin gercektn
ohh gule gule giy cnm ne guzel bir haber bu insan daha cok motive oluyo dimi cnm bende bu hafta cikacaktim ama bende 1 tane birsey almayi dusunuyorum aslinda elbiselerim var ama gobek cok oldugu icin hosuma gitmedi alip henuz giyemedigim var onuda onumuzdeki aylarda giyerim artik
tuzlu oldugunu dusunme canim sana degmez mi yani o kadar cocuk dogur buyut evi hallet nolcak ohh sefan olsun
ayy ne guzel haberler var yaa bak emeklerinin karsiligini aliyosun cnm bnm
margarin hesabini nasil yapiyosun cnm merak ettim
seni kiskandigi icin mi cnm buyuk beden aldiriyo yoksa kilolu olunca dikkat cekmesin ustune yapismasin mi gerci ikisi yine ayni hesaba giriyo ya yine kiskancliga
bencede tavrini koyman iyi olmus
ayy kola yazinca aa icmissin sandim meger ayranmisafiyet olsun bende gecen kis bu kis cok puding yedim yaaa
afiyet olsun cnm muhallebili kadayifi bende severim
bana da linki atar msin cnm sana zahmet
ayy ne guzel yaa allah bagislasin cnm bnm op onu benim yerime sindi teyzesi onun emekleyen minicik elleri ayaklarini
ayyy hakikaten cok kotu olmus senin kizin yaptigi allah korumus cnm
biraz daha iyi olmana sevindim cnm
evet cnm gercekten cok yordu beni uzun zamandir atlamamistim
kusura bakma hemen cvp veremedim alintilara bogulmustum
ay kızlar sormayın az önce çocukkların yanına bıraktım mutfağa gireyim dedim. hani şu açılıp kapanan çalışma masaları var ya küçük sen tut onu çek üstüne düşür. allahtan boşlukta kalmış yoksa allah muhafaza ölürdü. çok korkuttu çok:18::18::18::18:
menun guuzel cnm ama komposto olmamis o da kacamagin olsun artiksporunu da yapmissin tebrikler
guzel menu cnm
cok canin cektiyse 1 tane yeseydin cnm
bence kacamak degil cnm hepsinin tadina bakmissin sadece zaten kendi cezani kendin kesmissin
ooo masallah hepsini not aldim benim icin konu tarz farketmez yeterki hosuma gitsin ben fernando colunga hayraniyim cocuklugumdan beri mesela onun hangi dizisi olursa izlerim hatta gercek ask dizisi favorimannem-babam sayesinde meksika dizilerine de bi el atmisligim var bi ara ben ilkokul ortaokuldayken cok modaydi tv de babaannem ile dedem bile dizi hakkinda fikir alisverisi yapardi bir kere elektrikler kesilince babannem bize geldi dizimi kacirmayayim diye birde dedeme hava atmis ben bu bolumu gordum sen izleyemedin diye guzel gunlerdi ve yine konu baska yere gittti ogle vakti tv de hep can sikici seyler var en azindan bizim dizilerden biraz daha farkli konulari daha surukleyici oluyo ben umutsuz ev kadinlarini izlerdim lisedeyken sonra how i met your mother, two and a half men , birkac dizi daha var ama iste cnbc de denk gelince izlerdim guzel oluyo birde turkce altyazi hepsi sanirim dimi ben is yaparken sesi duysamda yeterli oluyo oglumun pesinde kostururken yazilari kaciririm ama turkce dublaj yoksa gercekten islerimi bitirnce izlerim artik
evet cnm cok az yemissin gercektn
ohh gule gule giy cnm ne guzel bir haber bu insan daha cok motive oluyo dimi cnm bende bu hafta cikacaktim ama bende 1 tane birsey almayi dusunuyorum aslinda elbiselerim var ama gobek cok oldugu icin hosuma gitmedi alip henuz giyemedigim var onuda onumuzdeki aylarda giyerim artik
tuzlu oldugunu dusunme canim sana degmez mi yani o kadar cocuk dogur buyut evi hallet nolcak ohh sefan olsun
ayy ne guzel haberler var yaa bak emeklerinin karsiligini aliyosun cnm bnm
margarin hesabini nasil yapiyosun cnm merak ettim
seni kiskandigi icin mi cnm buyuk beden aldiriyo yoksa kilolu olunca dikkat cekmesin ustune yapismasin mi gerci ikisi yine ayni hesaba giriyo ya yine kiskancliga
bencede tavrini koyman iyi olmus
ayy kola yazinca aa icmissin sandim meger ayranmisafiyet olsun bende gecen kis bu kis cok puding yedim yaaa
afiyet olsun cnm muhallebili kadayifi bende severim
bana da linki atar msin cnm sana zahmet
ayy ne guzel yaa allah bagislasin cnm bnm op onu benim yerime sindi teyzesi onun emekleyen minicik elleri ayaklarini
ayyy hakikaten cok kotu olmus senin kizin yaptigi allah korumus cnm
biraz daha iyi olmana sevindim cnm
evet cnm gercekten cok yordu beni uzun zamandir atlamamistim
kusura bakma hemen cvp veremedim alintilara bogulmustum
dunku menum:
sahur:
1 meyveli yogurt
1 avuc ici kadar mozarella
domates
iftar:
1 kevgir etli bugday pilavi
bol salata
2 koca bardak ayran
spor:
kaptanin verdigi ip atlama ben 20 dakika yaptim ama hep dinlene dinlene yapim acayip zorladi beni
cnm squat demek comelme demek ben suan cok zorlamadan yapiyorum tam alisana kadar sandalyeye oturcakmis gibi egilip oturmamakta diyebiliriz
http://www.youtube.com/watch?v=F_zKN_h2JLA
burda basit olarak nasil yapilacagi var ama bazilari yere kadar comeliyo onu yapabilmek icin daha cok calismam gerek
afiyet olsun canımkaçamakların az az bence çok diil :)
aşk olsun kaptan şekerli içermiyim anneme hem şekerli hem şekersiz yaptırdım :) şeker off yazmıştım ya menüye
bu arada bende yabancı dizi hastasıyım ve bunların hepsini izledimm supernaturali izlemedinmi? :)
afiyet olsun canımm :)
afiyet olsun kaptanım soğanlı ciğere bayılırımm
ahah canım kıyamam
Allah huzurlu mutlu uzun yıllar nasip etsin hep mutlu olun böye kızınla canımm
Eki Görüntüle 1196577
instagramda zayiflayan diyetisyen adayi sanirim kendi yaptigini paylasmis bende kendime gore bir liste hazirlayip yapabilecegim egzersizleri ekledim yapmak isteyen olursa sizinlede paylasayim dedim
Iphone dan gönderildi
kızlar günaydın. acayip alıntı birikmiş okuyamadım kusura bakmayın hepsini. geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler. az önce ofise geldim biraz takılıp iğne olup eve gidecem tekrar. akşamdan daha iyiceyim ama sanırım bu hafta kuzenim üstüne fazlaca eğlence plan yaptım şimdi kaldım böle kıpırdayamadan.kızda ne hevesle geldi tüh en çok ona üzüldüm. umarım o gitmeden bir iki planı gerçekleştiririz. şimdilik kaçtım görüşürüz.
gunaydin kizlar. sabah sabah ne guldum varya. dilos iki gun once emeklemeye basladi bu gun odadan disari kendi kendine gidebilecegini farketti. ama oturma odasindan cikar cikmaz karsilastigi ilk engel parkeler oldu. sanirsiniz kosu bandinin uzerinde oldugu yered sayiyo. arada yorulup oturuyo sonra bi gayret devam:))) en sonunda ciplak ayaklarindan destek ali ca devam edebilecegini anladi ve solugu cocuk odasinda aldi. bu kiz bana buz yutturacak gibi geliyor. sabahtan beri pesindeyim daha kahvalti yapamadim. neyseki uyumaya niyetlendide hazirlayacam kahvaltiyi birazdan.
Uff ne emek ne uğraşşakrep bunu beğendi
Ah canım ben iyice saldım kendimi..Şu oruç bitseydi hayırlısı ile
canim bu tavri aileden geliyor. babasi annesini ve kiz kardesini alisverise hic goturmezdi.kendisi gider bir iki cesit alir hangisini begenirlerse onu giydirirdi. iki beden de buyuk olurdu ustlerine yapismasin diye bu da ordan kalmis. tabi bu gune kadar itiraz eden olmamis bu duruma. bende itiraz etmemistim kiyafetlerin bol olmasina malum kiloluyum diye ama artik babanne gibi giyinmekten biktim. en sonunda isyan bayraklarini cektirdi. ben genc bir kadinim ve ilerde giyecem seyleri simdi giymek istemiyorum. elbisemi falan alayim foto cekip buraya atarim insallah bakalim siz ne diyeceksiniz.insallah elbise yerleri supurmez gerci bir tanede ayakkabi almaya niyetim var ama hayirlisi insallah.
aaa cok tuhafima gitti yani acikcasi hani yilda birkac kere birsey begenir getirir sana yakisacagini dusundum der olabilir ama her alisverisi onun yapmasi guzel degil insanin zevki var sonucta neyseki zayifladikca sende tavrini koy artikcanim bu tavri aileden geliyor. babasi annesini ve kiz kardesini alisverise hic goturmezdi.kendisi gider bir iki cesit alir hangisini begenirlerse onu giydirirdi. iki beden de buyuk olurdu ustlerine yapismasin diye bu da ordan kalmis. tabi bu gune kadar itiraz eden olmamis bu duruma. bende itiraz etmemistim kiyafetlerin bol olmasina malum kiloluyum diye ama artik babanne gibi giyinmekten biktim. en sonunda isyan bayraklarini cektirdi. ben genc bir kadinim ve ilerde giyecem seyleri simdi giymek istemiyorum. elbisemi falan alayim foto cekip buraya atarim insallah bakalim siz ne diyeceksiniz.insallah elbise yerleri supurmez gerci bir tanede ayakkabi almaya niyetim var ama hayirlisi insallah.
ne guzel aksama mosafir var demek cnm simdiden kolay gelsin sana gerci masallah hersey bitmisSlm meleklerimmmsabahtan beri koştur koştur bittim su aktı heryerimden sabah memleketten teyzem aradı yarın dr kontrolü varmış akşama bize geliyorlar yemekler hazır evden yıldızlar çıkıyor sadece salata ev cacığım kaldı teyzem rahatsız oruç tutamıyor gerçide eniştem hiç kaçırmaz 7 gibi gelecekler buz gibi suyla duş aldım kendime geldimm ama saçımı tarayacak mecalim kalmadı size bakayım dedim
rabbim korumuş gülayımm en tehlikeli dönem şimdi sürekli gözün üstünde olmalı meraklı cimcime sürekli karıştırır allaha emanet olsun off içim kalktı
Sindim 1 margarin 250 gr genelde 4 tanesi kilo eder kuzummüst süte koy verdiğin bu hesaba bakarsak sen 39 adet margarinden kurtuldun Türkçe dublaj olunca garip geliyor bana sesler tuhfa oluyor mimiklerde öyle orjinalini daha çok seviyorum altyazıyı da bakınca okurum çok kitap okumanın faydası ama sen alişle kaçırırısın cnmm haklısın hakikaten sürükleyici diziler var tavsiye ederim cnm hemen atıyorum linkini birde bizim dizler gibi çok uzun değil sıkmıyor insanı
afiyetolsun cnmmm menün süperrrilk kez atlıyorsan zoırlanırsın kuzum 30 ad atla 1-2 dk dinlen sen dursanda yağ yakımı devam edecek çünkü çok zorlama kendini yavaş yavaş
ben bazen sırtıma plates topu koyup duvara yaslanıyorum öyle daha zor oluyor
Özür fatmacımmm bende şekerli içtin anlamıştım geri aldımmm maşallah hiç kaçamaksız bitiireceksin ramazanıhaftada 1 kez ciğer böbrek yürek dalak vs yememiz lazım kuzum
her gün ne olursa olsun bunları yapmaya çalış o zaman sindim süper bende her sabah gözümü açar açmaz tibeti yapıyorum bugün 21 tekrara başladım nihayett
biraz iyi olmana sevindim neslim dikkat et kendine kuzenin snein iyi olmanı ister elbette isteyerek hasta olmadınki cnmcım
allahım yiyesim geldi parkede patenaj yaptı demeksenin spor yapmana gerek kalmadı bence akşama kadar peşinde olacaksın cimcimeninn
ben 3, takımda da yapıyordum menü takibi kolay oluyor kim hangi öğünü paylaşmamış rahatlıkla görebiliyor tavsiye ederim akrebim beğenmene sevindim cnmm
salmak yok kuzummiftar öncesi hakikaten zorlanıyor insan ama en azından iftardan 1-2 saat sonra yarım saatde olsa birazcık spor iyi olur bitanemm
aaa cok tuhafima gitti yani acikcasi hani yilda birkac kere birsey begenir getirir sana yakisacagini dusundum der olabilir ama her alisverisi onun yapmasi guzel degil insanin zevki var sonucta neyseki zayifladikca sende tavrini koy artik
ay evet bende yazcaktim foto paylasir misin diye guzel oluyo
ne guzel aksama mosafir var demek cnm simdiden kolay gelsin sana gerci masallah hersey bitmis
demek sen squati daha zor bir sekilde yapiyorsun cnm helal olsun sana
evet cnm artik bunlar benim sabah her uyaninca yaptigim normal gune baslangic sporum insllah hep boyle devam edecek hazir ramazan bitecekken simdiden kendime kurallar koyayim dedimsu tibeti yapcaktim ama bian aklimdan cikmis yine artik ramazan sonrasi denerim sanki biraz zordu da
ee bende fatma sekerli icmis diye anladim
ay margarin hesabi cok basitmis yaevet genellikle 250 gr oluyo vay be baya margarinim gitmis darisi duran margarinlerin basina artik tabi tum gidenler yag ise yagdir dimi
ah korumus canım dıkkat et tam meraklı zamanları sımdıay kızlar sormayın az önce çocukkların yanına bıraktım mutfağa gireyim dedim. hani şu açılıp kapanan çalışma masaları var ya küçük sen tut onu çek üstüne düşür. allahtan boşlukta kalmış yoksa allah muhafaza ölürdü. çok korkuttu çok:18::18::18::18:
canim bu tavri aileden geliyor. babasi annesini ve kiz kardesini alisverise hic goturmezdi.kendisi gider bir iki cesit alir hangisini begenirlerse onu giydirirdi. iki beden de buyuk olurdu ustlerine yapismasin diye bu da ordan kalmis. tabi bu gune kadar itiraz eden olmamis bu duruma. bende itiraz etmemistim kiyafetlerin bol olmasina malum kiloluyum diye ama artik babanne gibi giyinmekten biktim. en sonunda isyan bayraklarini cektirdi. ben genc bir kadinim ve ilerde giyecem seyleri simdi giymek istemiyorum. elbisemi falan alayim foto cekip buraya atarim insallah bakalim siz ne diyeceksiniz.insallah elbise yerleri supurmez gerci bir tanede ayakkabi almaya niyetim var ama hayirlisi insallah.
menumu yazayim birazdan terziye gidecez. esime şal da almam lazim dedim. ama belki birde ayakkabiya ikna ederim. ah biz kadinlarin gozu doymuyo hic.
sabah: sahanda yumurta zeytin tereyag ve az pide
ogleden sonra: 1 dilim kadayif
aksam: 1servis kasigi taze fasulye salata ve bir parca pide
sonrasinda esimin silah dayamasi sonucu iki catal kadayif
biliyorum evde bu tatli oldugu surece bunlardan bana rahat yok. kendiler yedigi gibi aninda banada yediriyolar. ogleden sonra yedim desemde zorladi. bende kirmamak icin iki catal aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?