- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
kaptanım selam :) ay yoğunsun baya Allah kolaylık versin
estağfurullah :) ben off yazmışım şimdi farkettim şekersiz yazcaktım bu ingilizceyle türkçeyi kaynaştırma işim nolcak benim
bir daha ingilizceyle türkçeyi karıştırmıycam söz
selam canım afiyet olsun :)
afiyet olsn canm olsn çok diil bnce :)
afiyet olsn canm ekmek acıktırmaz inş :)
afiyet olsun :)
Biraz geç geldim galiba kimseciklerı göremedim ..
Az kaldı Ramazan'ın son 10günğne girdik ,Kadir gecesini son 10günün tek geçenlerinde aramak lazımmış ,
Bugün olabilir yani ,kaçırmamak lazımhatırlatayım dedim
Bu arada Ramazan fitrelerı 10liraymış bu Ramazan ,unutmadan onuda hatırlatayım
Bugün buraya çok güzel yağdı yağmurgeceden şu saate kadar yağıyordu ,bütün oencerelerı açtım ,içerisi mis gibi toprak kokuyor
Yarında iftara misafirim var ,menüm belli değil ,bakıcam bişiyler2aile gelicek ,yarın sabah kalkıp erkenden yapıcam inşa yemekleri ,
Öğlen tekrar uğrarım
Bu arada yarın Tibet'e başlıyorum
Menümu yazıyorum :
Sahur :
1 yumurta
10 zeytin
bir avuç ici peynir
pide
salatalik
iftar:
1 kepce mercimek çorbası
5 y.k bulgur pilavı
2 parca tavuk
bol salata
börülce salatası
yesil fasulye kavurmasi
su 3 lt
1 maden suyu
kaçamak 2 top dondurma
cezam ve sporumu yapamiyorum ama cezam olursa yarin yaparim kaptanim
Bende gelmişken dünün menüsünü yazıyım da
Sabah:
1 hindi külbastı(bu seferde buna sardım)
Domates salatalık peynir zeytin
Avuç içi kadar kızarmış köy ekmeğine tereyağı
Babaneme gitmeden önce 2 ceviz 1 de can eriği yedim
Akşam:
Fırında tavuk(bütün koymuştuk onun göğüs etlerinden azıcık da derisinden yedim :18:)
Domates salatalık zeytin peynir
Market yoğurdu(Hep köy yoğurdu yiyordum ama babanemde bundan vardı)
Spor: 30 dakika yürüyüş
Ben geldimmmmmmmteyzem ve eniştem yattı yol yorgunu ikisi de anca bu saate kadar dayanabildiler yarında erken kalkacaklar bende hemen attım kendini nasılzı keyifler yerindemiii bu arada hemen hatırlatayım bayram dolayısı ile diğer takımlardaki arkadaşlarımız bayram zityaretlerine gidecekleri için bildirim sorunu gündeme geldi büyük ihtimal bu cuma yarışma olmayacak bayramdan sonraki cuma verilen kilolar ikiye bölünecek fakat biz ne yapıyoruz yarışmadaymışız gibi bildirimimizi yapalım olurmu bildirim sorunu olan yapmayabilir tamamen size bırakıyorum meleklerim
Hoşgeldin Fatmacımmm allah yoğunluğumuzu bitirmesin bitanemmmdemekki biz doğru anlamışız
canım hatırlatmaların için teşekkürler :)
yarın için Allah kolaylık versn :)
afiyet olsun canım dondurmacı seni :)
hindiciafiyet olsun tatlım :)
hoşgeldiin :)
kaptanım bende o mevzuyu soracaktım bizde memlekete gitcez malum internet sorun ben elimden geldiğince girmeye çalışcam buraya yinede :)
peki şu menü yorumları mesaj işi nolcak kaptan sayılcakmı?
selam herkese
bugün iftara davetliydim son anda oldu eski bir arkadaşım erkek o yüzden sevgilimle kavga da ettim
o yüzden bir türlü gelemedim buraya moralim bozuktu ama şimdi iyiyim barıştık
menümü yazayım
Sahur
menemen,zeytin,peynir,salata,fındık 1 avuç,1 bardak ""şekersiz"" vişne kompostosu
İftar
Izgara biftek yanında haşlanmış sebzeler garsona anlatana kadar canım çıktı, maden suyu,1 hurma,1 çay kaşığı sufle arkadaşımın ısrarıyla
spor:eve gelirken 45 dk yürüyüş
su:3 lt yi geçer
hoşbuldum canııımamiin :)
şekersiz anladıysanız evet
Bencede cnm sonucta ödemler de gitti ama iyi yinede :)evet tatlım şükür bitirdimm duvar ve topla yapmak biraz zordu ilk başlarda ya topu düşürüyordum yada inemiyordumama alışıyor insan bir süre sonra sindimm tibete başlarsan harika olur kuzumm 5 tekrarda alışıyorsun bende öyle anlamıştım fakat şekersimiş
3/4 ü yağ olsa bile süper bence
Aaa bak ben bugun baklava yicektim bir dilim unuttum bak :)ıallah ayakkabınıda alırsın gulaycım enıste kıyamaz sana.evde bulundurmmamak lazım ınsan dayanamıyo.ben burma kadayıfı cook severım.markete gıttım bugun tatlı bölümüne gectım burmakadayıf almak ıcın.dılımlerde cok buyuktu 2dılımden asagı alsam ayıp olcak fazla alsam evde bıtek ben sevıyorum hepsını yıycemdedı 3 dılım alayım yarımkılo gelırdı zaten kızlara zorla yedırırım benımde nefsım körlenmıs olur.benden once 2kısı vardı almalarını beklerken dedım kendı kendıme bak yapma yıycen hepsını yag olarak ustune yapıscak yemesen dayanabılırsın derken ıkna oldum cıktım sıradan kasaya geldımsebzelerımın parasını ödeyıp cıktım.esıme anlattım aksam guluyo bana oruclu oruclu canın cekmıs gıdıp alayımmı dıye.yahu ben nefsımle savasıyorum tatlı hakkımıda bayrama saklıyım dedım ama evde elımızın altında olunca ınsan nefsıne zor hakım oluyo
Ayyy sorma Kızzzz bu gece gebercem aynı şu moddayımkımsecıkler gelmıyo sonra ben gıdınce gelıyo herkes
hadı banunun mısafırlerı var guley sındı neslı ve dıger kızlar nerdesınız bende gıdıyom
Oo Allah yardımcın olsun cnm misafir ver demek yarınaBiraz geç geldim galiba kimseciklerı göremedim ..
Az kaldı Ramazan'ın son 10günğne girdik ,Kadir gecesini son 10günün tek geçenlerinde aramak lazımmış ,
Bugün olabilir yani ,kaçırmamak lazımhatırlatayım dedim
Bu arada Ramazan fitrelerı 10liraymış bu Ramazan ,unutmadan onuda hatırlatayım
Bugün buraya çok güzel yağdı yağmurgeceden şu saate kadar yağıyordu ,bütün oencerelerı açtım ,içerisi mis gibi toprak kokuyor
Yarında iftara misafirim var ,menüm belli değil ,bakıcam bişiyler2aile gelicek ,yarın sabah kalkıp erkenden yapıcam inşa yemekleri ,
Öğlen tekrar uğrarım
Bu arada yarın Tibet'e başlıyorum
Ya benim takip ettiğim kızın yaptığı herseye katılmıyorum zaten daha 1 hafta olmadı takip edeli ama olsun bakıyorum arada napmış diye gel senide takip edem instagramdan istersen takipleşelimSelam kızlar ben geldim :) Herkesin keyfi yerindedir umarım bende yarın tekrardan oruca başlıyorum
Ooo süpermiş ablacım instagramdaki zayıflama hesaplarına bende hep bakıyorum bakalım napıyorlarmış diye. Ama bazıları çok takıntılı psikolojisi bozulmuş hala az yedim diyor. :18: Keşke bu hareketleri her gün uygulayabilsek
Sahur çok az değil mi
Allah nazarlardan korusun ablacım
Afiyet olsun canım
Aynen öyle hiç doymaz kiBende bir 50 kiloya geliyim de yavaş yavaş dolabı yenilemeye başlıcam inşallah Kadayıf fena olmuş ama enişteyle çıkınca yürürseniz eritirsin sen onu
Yine ekmekler fazla olmamış mı
Ohh incecik olcaksın
Maşallah canım afiyet olsun
Bekleriz ablacım iyi eğlenceler :))
Bende bu ara dondurmaya sarmış durumdayım çikolata eskisi kadar yemiyorumBoluda da bugün bol bol yağmur yağdı hava serinler diye bekledim ama yine sıcak
Afiyet olsun ablacım bende mesela çikolatayı istemem ama dondurma görsem dayanamam :2: Bakalım kaptanımız ceza vericek mi
Hakikaten sarmışsın cnm ama napalım bende bıkana kadar yiyorum sonra başka birşeye geçiyorumBende gelmişken dünün menüsünü yazıyım da
Sabah:
1 hindi külbastı(bu seferde buna sardım)
Domates salatalık peynir zeytin
Avuç içi kadar kızarmış köy ekmeğine tereyağı
Babaneme gitmeden önce 2 ceviz 1 de can eriği yedim
Akşam:
Fırında tavuk(bütün koymuştuk onun göğüs etlerinden azıcık da derisinden yedim :18:)
Domates salatalık zeytin peynir
Market yoğurdu(Hep köy yoğurdu yiyordum ama babanemde bundan vardı)
Spor: 30 dakika yürüyüş
Yani bu hafta mı ondan sonraki hafta mı bildirim yapılmayacak anlayamadım ama sanırım benim için geçerli olmayacak benim gideceğim yer belli ki zaten eşim ameliyat yaparsa oraya da gidemem heraldeBen geldimmmmmmmteyzem ve eniştem yattı yol yorgunu ikisi de anca bu saate kadar dayanabildiler yarında erken kalkacaklar bende hemen attım kendini nasılzı keyifler yerindemiii bu arada hemen hatırlatayım bayram dolayısı ile diğer takımlardaki arkadaşlarımız bayram zityaretlerine gidecekleri için bildirim sorunu gündeme geldi büyük ihtimal bu cuma yarışma olmayacak bayramdan sonraki cuma verilen kilolar ikiye bölünecek fakat biz ne yapıyoruz yarışmadaymışız gibi bildirimimizi yapalım olurmu bildirim sorunu olan yapmayabilir tamamen size bırakıyorum meleklerim
afiyetolsun cnmmm evet bu arada külbastı favorin olduderimi yedinnnn anneannemde bayılır üstelik yasak ama kaşla göz arasında derileri hüpletir sindirimi çok zor prensesimm bence yememeye çalış köy yoğurdundan sonra market yoğurdu lastik gibi gelmiştir kesin
biraz da buralara yağsa da serinlesek şu an klima çalışıyor nefes almak mümkün değil
bunu çok çokkkkkk beğendimmmmmçok doğru bir karar cnmmm yaparız birlikte
toplardan biri fazla bebişimmm ceza mecburen gelecek15 dk ip atlama yeterli kuzum kolay gelsinn
sen gel yeterki cnm benimmmgenelde bu ara hep geç geliniyor sahura kadar burda oluyoruz evet cnmm bu gecelerimizi değerlendirmek lazım
hatırlattığın için sağolasın ben sahurumu yaptıktan sonra ezana kadar yapmaya çalışıyorum birde ibadetler gizli olunca daha değerlidiro yüzden pek bahsetmiyorum biz verdik fitrelerimizi allah kabul etsin birazda bu tarafa yollayın yağmuru dolu dolu bir ramazan oldu senin için cnmm kolay gelsin
iyi geceler bitanemmm iyi sohbetler benim teyzem pes etti yazık
afiyetolsun cnmmm bugün sporda yapmışız süpersinnn
çok şükür feridem bir yaramazlık yok tatlımm
aman küsermişteee küsme kuzummm zaten iftar sonrası mutfak topla çay faaslı kahve faslı saat 11 oluyor anca toparlanılıyor gelirler az sonra gel sen yine
kuzummm bu ekmekler neden artmaya başladısahurdakini anlarım menemenle yedin ama iftardaki çok gereksiz olmuş bol salata yapsaydın cnm benimm ayrıca 5 bardak olmuş bitki çayı aman diyim böbreklerine zarar gelmesin 3 bardağı geçmemeye çalış sporda yapmışsın ama o ekmekleri azalt ne olur eylülüm
kuzummm çok canın çektiyse alsaydın keşke oruç tuttuğun için kıyamıyorum ama en doğru kararı verdiğin için tbrk ederimm
belki beş dk mutlu olacaktın yediğin zaman ama sonrası pişmanlık oluyor işte bayramda irademize kuvvet
kadayıf fazla kaçmış bugün kuzum en iyisi sen akşam eniştenin yanında ye iki çatal öğle yediğine inanmamış baksana inşallah ayakkabıyı da aradan çıkartırsın
slm neslimmm cnm squatı duvarda denerken sırtınla topu fazla sıkıştırma o ayarı yaptınmı kolay oluyoryine de belin düzelene kadar bunu ertele bence kuzummm menün güzel afiyetolsun
Ohh afiyet olsun fıstık :)Hoşgeldin ablacımAslında iyi olmuş bildirimlerin haftaya cuma olması bayramda yediklerimizle dengeleriz en azından Bu arada ben menüme yazmayı unutmuşum şimdi bayram diyince aklıma geldi. Bugün annem bayramlık çikolatalardan almış tadına bak bayat mı diye şak diye ağzıma atıverdi
Aynen öyle yoğurt ne biliyim değişikti tadı
kaptanım selam :) ay yoğunsun baya Allah kolaylık versin
estağfurullah :) ben off yazmışım şimdi farkettim şekersiz yazcaktım bu ingilizceyle türkçeyi kaynaştırma işim nolcak benim
bir daha ingilizceyle türkçeyi karıştırmıycam söz
selam canım afiyet olsun :)
afiyet olsn canm olsn çok diil bnce :)
afiyet olsn canm ekmek acıktırmaz inş :)
afiyet olsun :)
Neyseki barışmışsınız cnm. :)selam herkese
bugün iftara davetliydim son anda oldu eski bir arkadaşım erkek o yüzden sevgilimle kavga da ettim
menümü yazayım
Sahur
menemen,zeytin,peynir,salata,fındık 1 avuç,1 bardak ""şekersiz"" vişne kompostosu
İftar
Izgara biftek yanında haşlanmış sebzeler garsona anlatana kadar canım çıktı, maden suyu,1 hurma,1 çay kaşığı sufle arkadaşımın ısrarıyla
Sanırım bu Bayram bir sen bir ben kaldık sweetimBitanem gelebilirseniz yazarsınız fakat netsiz bir ortamda olacağınız için bayram süresince mesajdan muaf olacaksınız ama ben özlerim hepinizi
erkek arkadaşının kıskançlığımı tuttuneyseki barışmışsınız afiyetolsun cnmmm bende gıcık oluyorum genelde garnitür olarak karbonhidrat koyuyorlar günah sonuçta dokunmuyoruz bende snein gibi garnitür istemem anlatacağım diyede uğraşmam sufle tadımlık utanman gereksiz cnm cımm
we understand with sugarsorry
simdi de acil cikicam gecms yapamiyorum
ama sanirim cuma bildirim yapmiyoruz oyle mi :44:
ben kendimi salmamak icin yapabilir miyim yacok mu garip olur :26:
ben eve degl teyzeme gidiyorum hem o hem kuzen cok israr etti ne zamandir gelmiyorsun diye annem de gonulleri olsun git ozlemisler dedi oraya gidiyorum ben desanirim wifi var onlarin da ama tabi misafirlik yine de pek girilmez ama ben elimden geldigince menu bildirimi yapicam kimse olmasa da gunluk gibi yazarim yediklerimi buraya
en azindan oncesinde tartilip bildirim yapsam donuste de bildirim yapacagimi bilsem daha kontrollu olurum
teyzemin yemekleri tatlilari meshur ve yaptiklarini tika basa yemeyince kiriliyor insanlarazaten napacagimi bilmiyorum kuzen de hem obur hem cita gibi durmadan yer cok zor olacak bu bayram
Bitanem gelebilirseniz yazarsınız fakat netsiz bir ortamda olacağınız için bayram süresince mesajdan muaf olacaksınız ama ben özlerim hepinizi
erkek arkadaşının kıskançlığımı tuttuneyseki barışmışsınız afiyetolsun cnmmm bende gıcık oluyorum genelde garnitür olarak karbonhidrat koyuyorlar günah sonuçta dokunmuyoruz bende snein gibi garnitür istemem anlatacağım diyede uğraşmam sufle tadımlık utanman gereksiz cnm cımm
we understand with sugarsorry
Neyseki barışmışsınız cnm. :)
ayrıca dışarda oldugun halde menünü abartmasının için tebrikler :)
Sanırım bu Bayram bir sen bir ben kaldık sweetim
cocuklarını bekleyen yaşlı çift gibi :)
Menüm
Sahur:
1 muz
ceyrek bardak süt
iftar:
1 kevgir dünkü buğday pilavı (ben başka yemek yaptım ama o pirinci oldugu için yemedim sadece üstündeki kuruyemişleri falan yedim )
pilavın üstüne kavrulmuş badem, çam fıstığı, bezelye, kuru üzüm, birkaç küp patates
yarım tabak kuru fasulye
1 tavuk butu (yanında parçası yoktu)
birkac kaşık salata
3 bardak ayran
2 dilim karpuz
1 dilim eşimin getirdiği vanilyalı milföylü hamur işi
1 bardak biberiye
ve ben ben şuan ölecek patlayacak gibi hissediyorum suyumu içerken bile cok kötü oluyorum
hepinize gunaydin
dun cok yogundum giremedim menu de yazamadim cinku menum yok yemek yemeyi unuttum yogunluktansonra da acliktan gece yarisi kuruyemis atistirdim baya sutle simdi de karnim patliyor
gunaydin canlarim. anam gecmis yaparken bildirim olmayacagini gordum. ben nasil yapacagimi dusunurken iyi oldu ama simdi de yapmak istiyorum. yeme duzenim degismesin adetim bitince zorluk cekmeyim diye sahur ve iftar da yemeye karar vwrdim. acikirsam arada saglikli gi dusuk biseler atistiririm diyorum. bu yuzden de persembe aksam ustu bildirim yapmak istiyorum. cuma sahurdan sonra yola cikacaz cunku. bu sefer esime soyledim baskulude goturuyom dedim. izin verdi. gizli kapakli goturmeye calismicam. hem hazir gitmisken pillerini de degistireyim. burda bir yerde var o da cok pahali. yeni baskul alsam daha karli oluyom.
dogru soyluyosun canım 1aydan az zaman kaldı amelıyatıma ne versem kardırallah kabul etsin cnmm geciktirmemek lazım kaçırma artık cnm benim hedefine ne kaldıki bayramda geliyor muhtemelen kaçamaklar olacak sonra 1 hafta toparlamaya çalışacağız değilmisalata veya yoğurt ekmek yemeyi önleyici doyana kadar ye sorun yok üşenmek yok ameliyata kadar verebildiğin kar cnm benim
valla tuttum kendımı yemedım eesımde sagolsun benı dusundugunden almak ıstedı ama sabote ettırmedım ıftardan sonra yenen tatlılar cuma günü kıcımı tırmalar sonraBencede cnm sonucta ödemler de gitti ama iyi yinede :)
ben önce normalini yapmaya çalışayımda toplu olana Allah Kerimama seni tebrik ederim gercekten maşallah
Aaa bak ben bugun baklava yicektim bir dilim unuttum bak :)
ama helal olsun sana cnm
ayrıca enişteyi tebrik ederim Can'ın çektiyse almaya gitcekmiş
Ayyy sorma Kızzzz bu gece gebercem aynı şu moddayımEki Görüntüle 1197195
Bugun cok kaçırdım sanki karnım inanılmaz şiş midem bulanıyo ağrıyo bir patlama yaşadım sanırımbirazdan menümü yazcam
Oo Allah yardımcın olsun cnm misafir ver demek yarına
yağmur bizede hiç durmadı Ramazan'ın başından beri
Ya benim takip ettiğim kızın yaptığı herseye katılmıyorum zaten daha 1 hafta olmadı takip edeli ama olsun bakıyorum arada napmış diye gel senide takip edem instagramdan istersen takipleşelim
sahurda doydum cnm zaten ben açlık değil susuzluk çekiyorum
Bende bu ara dondurmaya sarmış durumdayım çikolata eskisi kadar yemiyorum
Hakikaten sarmışsın cnm ama napalım bende bıkana kadar yiyorum sonra başka birşeye geçiyorum
menün güzel cnm
Yani bu hafta mı ondan sonraki hafta mı bildirim yapılmayacak anlayamadım ama sanırım benim için geçerli olmayacak benim gideceğim yer belli ki zaten eşim ameliyat yaparsa oraya da gidemem heraldesağlık olsun
Ohh afiyet olsun fıstık :)
aa ben 2 lıraya alıyorum.eskıden pc satan bıyerden alıyodum 5lıraya kazıklıyodular artık almıyorum.tartı göturmen ıyı olmus canım kendını kontrol edersın.ozel arabayla gıdıyosun sonucta bıkenarda dururgunaydin canlarim. anam gecmis yaparken bildirim olmayacagini gordum. ben nasil yapacagimi dusunurken iyi oldu ama simdi de yapmak istiyorum. yeme duzenim degismesin adetim bitince zorluk cekmeyim diye sahur ve iftar da yemeye karar vwrdim. acikirsam arada saglikli gi dusuk biseler atistiririm diyorum. bu yuzden de persembe aksam ustu bildirim yapmak istiyorum. cuma sahurdan sonra yola cikacaz cunku. bu sefer esime soyledim baskulude goturuyom dedim. izin verdi. gizli kapakli goturmeye calismicam. hem hazir gitmisken pillerini de degistireyim. burda bir yerde var o da cok pahali. yeni baskul alsam daha karli oluyom.
selam herkese
kızlar bu akşam bir arkadaşıma davetliyim yine yatıya kalacağım yarın sabah dönücem ama
akşam giremezsem merak etmeyin :)
öptüm hepinizi
yerim senin tatlı dilini prensesim o senin tatlılığın misafirlerinize afiyetolsun o zaman
ben fıtremıde kocamın tutmadıgı orucunun fıdyesınıde verdım cook sukur.hatırlatman ıyı olmus yınede gercekten bılmeyen ınsanlarda var
ramazanda kacırıyorum malesef
evet fazlaydı ekmekler ama ramazanda kacıyo malesef aslında benım sucum yemegımı hazırlayıp bahceye ındım asmadan yaprak toplamaya ezan okunurken eve gırdım salata yapmaya usenıınce doyayım dıye ekmek yedım malese:26::26:
selam herkese
menümü yazayım
Sahur
İftar
Bencede cnm sonucta ödemler de gitti ama iyi yinede :)
ben önce normalini yapmaya çalışayımda toplu olana Allah Kerimama seni tebrik ederim gercekten maşallah
Aaa bak ben bugun baklava yicektim bir dilim unuttum bak :)
ama helal olsun sana cnm
ayrıca enişteyi tebrik ederim Can'ın çektiyse almaya gitcekmiş
Ayyy sorma Kızzzz bu gece gebercem aynı şu moddayımEki Görüntüle 1197195
Bugun cok kaçırdım sanki karnım inanılmaz şiş midem bulanıyo ağrıyo bir patlama yaşadım sanırımbirazdan menümü yazcam
Oo Allah yardımcın olsun cnm misafir ver demek yarına
yağmur bizede hiç durmadı Ramazan'ın başından beri
Ya benim takip ettiğim kızın yaptığı herseye katılmıyorum zaten daha 1 hafta olmadı takip edeli ama olsun bakıyorum arada napmış diye gel senide takip edem instagramdan istersen takipleşelim
sahurda doydum cnm zaten ben açlık değil susuzluk çekiyorum
Bende bu ara dondurmaya sarmış durumdayım çikolata eskisi kadar yemiyorum
Hakikaten sarmışsın cnm ama napalım bende bıkana kadar yiyorum sonra başka birşeye geçiyorum
menün güzel cnm
Yani bu hafta mı ondan sonraki hafta mı bildirim yapılmayacak anlayamadım ama sanırım benim için geçerli olmayacak benim gideceğim yer belli ki zaten eşim ameliyat yaparsa oraya da gidemem heraldesağlık olsun
Ohh afiyet olsun fıstık :)
Menüm
Sahur:
1 muz
ceyrek bardak süt
iftar:
1 kevgir dünkü buğday pilavı (ben başka yemek yaptım ama o pirinci oldugu için yemedim sadece üstündeki kuruyemişleri falan yedim )
pilavın üstüne kavrulmuş badem, çam fıstığı, bezelye, kuru üzüm, birkaç küp patates
yarım tabak kuru fasulye
1 tavuk butu (yanında parçası yoktu)
birkac kaşık salata
3 bardak ayran
2 dilim karpuz
1 dilim eşimin getirdiği vanilyalı milföylü hamur işi
1 bardak biberiye
ve ben ben şuan ölecek patlayacak gibi hissediyorum suyumu içerken bile cok kötü oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?