Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin Fatmacımmm allah yoğunluğumuzu bitirmesin bitanemmm demekki biz doğru anlamışız

canım hatırlatmaların için teşekkürler :)

yarın için Allah kolaylık versn :)

afiyet olsun canım dondurmacı seni :)

hindici afiyet olsun tatlım :)

hoşgeldiin :)

kaptanım bende o mevzuyu soracaktım bizde memlekete gitcez malum internet sorun ben elimden geldiğince girmeye çalışcam buraya yinede :)

peki şu menü yorumları mesaj işi nolcak kaptan sayılcakmı?

Son düzenleyen: Moderatör:
selam herkese

bugün iftara davetliydim son anda oldu eski bir arkadaşım erkek o yüzden sevgilimle kavga da ettim

o yüzden bir türlü gelemedim buraya moralim bozuktu ama şimdi iyiyim barıştık

menümü yazayım

Sahur
menemen,zeytin,peynir,salata,fındık 1 avuç,1 bardak ""şekersiz"" vişne kompostosu

İftar
Izgara biftek yanında haşlanmış sebzeler garsona anlatana kadar canım çıktı , maden suyu,1 hurma,1 çay kaşığı sufle arkadaşımın ısrarıyla

spor:eve gelirken 45 dk yürüyüş
su:3 lt yi geçer

Bitanem gelebilirseniz yazarsınız fakat netsiz bir ortamda olacağınız için bayram süresince mesajdan muaf olacaksınız ama ben özlerim hepinizi

erkek arkadaşının kıskançlığımı tuttu neyseki barışmışsınız afiyetolsun cnmmm bende gıcık oluyorum genelde garnitür olarak karbonhidrat koyuyorlar günah sonuçta dokunmuyoruz bende snein gibi garnitür istemem anlatacağım diyede uğraşmam sufle tadımlık utanman gereksiz cnm cımm

hoşbuldum canııım amiin :)

şekersiz anladıysanız evet

we understand with sugar sorry

Ben gittim meleklerim sofrayı hazırlayayım teyzemleri kaldırrayım iyi sahurlar iyi geceler

Bencede cnm sonucta ödemler de gitti ama iyi yinede :)
ben önce normalini yapmaya çalışayımda toplu olana Allah Kerim ama seni tebrik ederim gercekten maşallah
Aaa bak ben bugun baklava yicektim bir dilim unuttum bak :)
ama helal olsun sana cnm
ayrıca enişteyi tebrik ederim Can'ın çektiyse almaya gitcekmiş
kımsecıkler gelmıyo sonra ben gıdınce gelıyo herkes
hadı banunun mısafırlerı var guley sındı neslı ve dıger kızlar nerdesınız bende gıdıyom
Ayyy sorma Kızzzz bu gece gebercem aynı şu moddayım
Bugun cok kaçırdım sanki karnım inanılmaz şiş midem bulanıyo ağrıyo bir patlama yaşadım sanırım birazdan menümü yazcam
Oo Allah yardımcın olsun cnm misafir ver demek yarına
yağmur bizede hiç durmadı Ramazan'ın başından beri
Ya benim takip ettiğim kızın yaptığı herseye katılmıyorum zaten daha 1 hafta olmadı takip edeli ama olsun bakıyorum arada napmış diye gel senide takip edem instagramdan istersen takipleşelim
sahurda doydum cnm zaten ben açlık değil susuzluk çekiyorum
Boluda da bugün bol bol yağmur yağdı hava serinler diye bekledim ama yine sıcak

Afiyet olsun ablacım bende mesela çikolatayı istemem ama dondurma görsem dayanamam :2: Bakalım kaptanımız ceza vericek mi
Bende bu ara dondurmaya sarmış durumdayım çikolata eskisi kadar yemiyorum
Hakikaten sarmışsın cnm ama napalım bende bıkana kadar yiyorum sonra başka birşeye geçiyorum
menün güzel cnm
Yani bu hafta mı ondan sonraki hafta mı bildirim yapılmayacak anlayamadım ama sanırım benim için geçerli olmayacak benim gideceğim yer belli ki zaten eşim ameliyat yaparsa oraya da gidemem heralde sağlık olsun
Ohh afiyet olsun fıstık :)

Neyseki barışmışsınız cnm. :)
ayrıca dışarda oldugun halde menünü abartmasının için tebrikler :)
Sanırım bu Bayram bir sen bir ben kaldık sweetim
cocuklarını bekleyen yaşlı çift gibi :)

Menüm

Sahur:
1 muz
ceyrek bardak süt

iftar:
1 kevgir dünkü buğday pilavı (ben başka yemek yaptım ama o pirinci oldugu için yemedim sadece üstündeki kuruyemişleri falan yedim )
pilavın üstüne kavrulmuş badem, çam fıstığı, bezelye, kuru üzüm, birkaç küp patates
yarım tabak kuru fasulye
1 tavuk butu (yanında parçası yoktu)
birkac kaşık salata
3 bardak ayran
2 dilim karpuz
1 dilim eşimin getirdiği vanilyalı milföylü hamur işi
1 bardak biberiye
ve ben ben şuan ölecek patlayacak gibi hissediyorum suyumu içerken bile cok kötü oluyorum

hepinize gunaydin
dun cok yogundum giremedim menu de yazamadim cinku menum yok yemek yemeyi unuttum yogunluktan sonra da acliktan gece yarisi kuruyemis atistirdim baya sutle simdi de karnim patliyor

simdi de acil cikicam gecms yapamiyorum
ama sanirim cuma bildirim yapmiyoruz oyle mi :44:
ben kendimi salmamak icin yapabilir miyim ya cok mu garip olur :26:
ben eve degl teyzeme gidiyorum hem o hem kuzen cok israr etti ne zamandir gelmiyorsun diye annem de gonulleri olsun git ozlemisler dedi oraya gidiyorum ben de sanirim wifi var onlarin da ama tabi misafirlik yine de pek girilmez ama ben elimden geldigince menu bildirimi yapicam kimse olmasa da gunluk gibi yazarim yediklerimi buraya
en azindan oncesinde tartilip bildirim yapsam donuste de bildirim yapacagimi bilsem daha kontrollu olurum
teyzemin yemekleri tatlilari meshur ve yaptiklarini tika basa yemeyince kiriliyor insanlara zaten napacagimi bilmiyorum kuzen de hem obur hem cita gibi durmadan yer cok zor olacak bu bayram

Son düzenleme:
gunaydin canlarim. anam gecmis yaparken bildirim olmayacagini gordum. ben nasil yapacagimi dusunurken iyi oldu ama simdi de yapmak istiyorum. yeme duzenim degismesin adetim bitince zorluk cekmeyim diye sahur ve iftar da yemeye karar vwrdim. acikirsam arada saglikli gi dusuk biseler atistiririm diyorum. bu yuzden de persembe aksam ustu bildirim yapmak istiyorum. cuma sahurdan sonra yola cikacaz cunku. bu sefer esime soyledim baskulude goturuyom dedim. izin verdi. gizli kapakli goturmeye calismicam. hem hazir gitmisken pillerini de degistireyim. burda bir yerde var o da cok pahali. yeni baskul alsam daha karli oluyom.

kızlar günaydın. sabah plates esneme yaptın 10dk belim için sanki dünden azdaha iyiyim. voltaren krem aldım sürdüm dünden beri oda iyi geldi sanırım.
hepinize teşekkürler öneri ve ilginiz için.iyiki varsınız. az geçmiş yapayım sanki son mesajlarda bildirim yok diye okudum bi bakayım neymiş aslı

bende aynen böyle yapmaya çabalıcam hergün bi mesaj atabilsek yeter. ayrıca bende cuma kilomu yazarım kayıt altına alınır hiç olmazsa + - belli olur değilmi.

banucum ben dun menumu erken yazdımya çünki 5 de akşam yemeği yedim di. ama gece 1 de bi açlık krizi ile uyandım 2dlm kepek ekmek 10 zeytin biraz da peynir yedim yattım haberin olsun ((( belim ağrıyo cezada çekemem ((( ya başıma gelenler (((

bende özlerimkii oo bu kaçıncı kıskançlığı alıştık artık evet pilav patates vardı normalde tabakta ben olmasın dedim anlamadı baktı yüzüme
teşekkürler

it's okey :)

evet canım :) teşekkürler canım :)

ahah kıyamam her gün giremesemde geceleri herkes uyurken girerim ya :)

afiyet olsun canımcım muhtmelen karpuz şişirmiştir ondan öylesin :)

hepinize gunaydin
dun cok yogundum giremedim menu de yazamadim cinku menum yok yemek yemeyi unuttum yogunluktan sonra da acliktan gece yarisi kuruyemis atistirdim baya sutle simdi de karnim patliyor

ay canım o kadar yoğunmuydun birden yediğin içindir canım :)

selam canım :) baskülü bende götürcem :) şimdiden iyi yolculuklar :)

selam herkese

kızlar bu akşam bir arkadaşıma davetliyim yine yatıya kalacağım yarın sabah dönücem ama

akşam giremezsem merak etmeyin :)

öptüm hepinizi

dogru soyluyosun canım 1aydan az zaman kaldı amelıyatıma ne versem kardır
valla tuttum kendımı yemedım eesımde sagolsun benı dusundugunden almak ıstedı ama sabote ettırmedım ıftardan sonra yenen tatlılar cuma günü kıcımı tırmalar sonra
aa ben 2 lıraya alıyorum.eskıden pc satan bıyerden alıyodum 5lıraya kazıklıyodular artık almıyorum.tartı göturmen ıyı olmus canım kendını kontrol edersın.ozel arabayla gıdıyosun sonucta bıkenarda durur
selam herkese

kızlar bu akşam bir arkadaşıma davetliyim yine yatıya kalacağım yarın sabah dönücem ama

akşam giremezsem merak etmeyin :)

öptüm hepinizi

ohh keyıf yap buaksam yarın görusuruz ınsallah

bayanlar ben yine giremiycem bu aksam cikmam gerekiyor menumu simdiden yaziyim

Sabah
1 muz 1 cb ceviz-findik peynir domates biber 6 zeytin 7-8 kucuk uzum 2 kuru kayisi

aksam
1 kase mercimek corbasi 2-3 yk yogurtlu patlican koz. salatasi

Ben geldim hanımlar keyifler yerindedir inşallah :)

yerim senin tatlı dilini prensesim o senin tatlılığın misafirlerinize afiyetolsun o zaman

Teşekkür ederim ablacım inşallah o çikolatalar bana yaramaz

Bende ilk başta salatalık domatesle karnımı doyurmaya çalışıyorum. 5 dakikada sofradan kalktığım için

Sanırsam enişte kıskançmış canım ama Allahtan barışmışsınız :)) Evet ya garsonlar bir türlü anlamıyor

Instagram oruçluyken hiç iyi olmuyor Takipleşelim ablacım :))
Aynen öyle bu seferde hindiye sardım ama artık yumurtayla devam çok özlemişiz birbirimizi

Afiyet olsun ama sahur az olmamış mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…