Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam herkeseee

herkesin Kadir gecesi mübarek olsun inş

daha yeni eve geldin kızlar bir sıcak ki sormayın terledim çok

dün bildiğiniz gibi arkadaşlarlaydım çok fazla cıs vardı ama ben en sağlıklılarını yedim :)

menümü yazayım

Sahur
menemen,salata,fındık,1 şeftali

İftar
mercimek çorbası,bitlis yöresine ait kabaklı dolma(bulgurlu)2 tane ,tavuk çok az aldım tabağıma ,1 zeytinyağlı sarma, 2 hurma
çok az güllaç ve 3-4 kaşık dondurma böyle yazıncada çok gibi göründü

spor:metrobüse bir 20 dk yürüdüm, kızlarla gece dışarı çıktık sahil kenarında 40 dk kadar yavaş yürüdük inş sayılır :)
su 3 lt

bana ceza varmı her türlü yaparım
şimdide misafir gelecek onun için şekerpare yapmaya gitcem kandil ya bide :)

Ooo oyuncak gercekten pahalıymış güle güle oynasın fıstık
Evet cnm Bizde eskiden amcamlar halamlar hep beraber Park'ta gece 1 e kadar otururduk çok güzeldi o günler gencler yürüyüş yapar top oynar büyükler çay keyfi yapardı :) tabi Cook büyük bir park tüm herkes orda oluyo :)
Iradene hayranım cnm :)
bu arada esimin askerlik yeri belli olduuuu
acemi Kastamonu
usta Kırıkkale
Eylülün 17sinde gidecek
Ayy Allah kavuştursun cnm neyseki iyi yerler çıkmış Allah tüm askerleri korusun cnm tez elde kavuştursun âmin
sanada gunaydin canim. bazen cocuk olmak istiyor insan. bende alisveris merkezlerine gittigimde en sevdigim yer oyuncakci oluyor. tabi cocuklar illa biseler alalim diye tutturdugu icin gidemiyoruz o ayri.
Benim eşimde hep der iki cocuğum var diye :)
sahurda baharatli bisemi yedin acaba. malesef iftara kadar yapilabilecek bise yok sanirim
Ay bilmem bu ara iftarı ağır yapıyorum o yüzden sahurda da cok bişey yememeye çalışıyorum
benden bu hafta umut yok sanki. odemi atabilirsem yatip kalkip sukredecem. hedefte bir kilo vardi ama olmaz bu hafta. tabi yarin vucudum bir supriz yaparsa bana bilemem.
Hani bizim olumlamamız cnm yapma öyle vericeksin vericem vericez kiloları ok :)
Günaydın kızlar
Banucugum msj atti bolgede net arızası varmış ne telden nede pcden giremiyor bilginiz olsun birsey lazim olursa ben buralardayım
Evet cnm bana da yeni geldi mesaj taa gece 11 de yazmış azönce geldi bana da
sagol haber verdiğin için
Bilmem kaptan 1 ince dilime kızmadı hala :)
Aa Süpersin evet gecen de TV de doktor sırtı rahatlatan hareketleri gösteriyodu fayda ediyo gercekten

ama sen günahıyla sevabıyla yaz yinede cnm
sahurda pek bişeyde yemedim sayılır
Off benimde bol su içmem lazım yaa
Ne güzel inşallah bu hafta hepimiz güzel kilolar veririrz cnm
Yok yok cok değil cnm afiyet olsun

Kızlar ben geldim çok sıcak yine bunaldım iyice

Bu arada unutmadan söyleyeyim herkesin Kadir gecesi mübarek olsun

Afiyet olsun canım ekmek dilimleri azalmış

Aynen cnm ben ayrana taktım bu aralar hem tok tutuyo hemde seviyorum ama su çok içemiyorum malesef ayran içince

Bende dün fazla su içememiştim

Ayy kızlar çok kötü midem yanıyo yaaa napcam ben böyle acayip bir yanma var midemde

Geçmiş olsun canım iftarda yemek yemeden önce aç karna bir hap al istersen rahatlatır

600 tl mi maşallah

Ohh afiyet olsun

Afiyet olsunn

Bence ceza yoktur canım afiyet olsun :))

Slm meleklerimmmm şükür gelebildimmm bölgesel bir arıza nedeniyle ne net vardı nede 3G sinir geldi en az yirmi kez aramışımdır şirketi dünden beri neyse şükür kavuştum dün bir ara geldi sindiye yazar yazmaz yine gitti ne çok alışmışız nete hayat durdu sanki sizler ne yaptınız bakalımm

allah korusun sindim ama hakikaten çok kaçırmışsın oh baklavayı unutman ne güzel olmuş cnm bu hafta tüm kaptanlar kabul ederse bildirim yapılmayacak ama 1. takım bildirim yapılmasını istemiş bekleyeceğiz bakalım sonuçlansın ona göre hareket ederiz

olsun Sindim gerçi ben de bayramda evdeyim ama yoğun olacağım anneannem ve istanbuldaki teyzem gelecek annem kardeşlerin en büyüğü anneannem de bizde olacağı için herkes bize gelri ama yine de geceler bizimm çocuklarımmız gezsin eğllensin sağ salim gelsin inş

bitanemm sahurlarını malesef yasak savma gibi yaptığın için iftarda patlama yaşıyorsunn salatayı bol bol tüketki diğerleirne az yer kalsınn

hepinize gunaydin

dun cok yogundum giremedim menu de yazamadim cinku menum yok yemek yemeyi unuttum yogunluktan sonra da acliktan gece yarisi kuruyemis atistirdim baya sutle simdi de karnim patliyor

Slm bızdıkımm evet bir menün eksik yorgunluktan unutman kötü olmuş afiyetolsun cnm kuruyemiş süt iyi bri seçim aç uyumaktan iyidir

çok yoğunsun bızdıkım sanırım bu ara bitanem bildirim işi henüz belli değil oylama sürüyor şayet bildirim yapılmaayack olsa bile müsait olanlar bildirimini yapsa iyi olur en azından durumumuzu kontrol altında tutarız neden garip olsun cnmcımm önce de yazmıştım isteyen bildirim yapabiliri diye yarın belli olur sanırım git tabi değişiklik olur yemezsen teyzene ayıp olur günlük bir dilime izin veriyorum cnmcımmm kuzen çıtaysa işin zor
bziler evdeyiz bızdıkımmm fırsat buldukça gireriz

bildirim işi yarın belli olacak Gülayımmm pillerin ucuzları da var cnm ama dayanıklı olmuyor çabuk bitiyor tartını götürmen iyi olmuş

voltaren jel ameliyat öncesi tek dostumdu neslimm spor herşeye iyi geliyor işleyen demir pas tutmaz misali iyi olmana sevindim cnmm

bende aynen böyle yapmaya çabalıcam hergün bi mesaj atabilsek yeter. ayrıca bende cuma kilomu yazarım kayıt altına alınır hiç olmazsa + - belli olur değilmi.

girebilenleri bekleriz fakat bayram haftası mesajdan muafsınız ben söyleyeyim bildirim yapman iyi olur cnm düzenimiz bozulmaz

gördüm neslim tam tabloyu işaretlemiştim sonradan değiştirdim cezalarını biriktiriyorum haberin olsun

evet bir ara bende ucuzlardan aldım ama çabuk bitti Eylülcümmm bizim bütün apartman bizde tartıldığı için dayanmıyo o tatlılar sırf cuma günü tırmalasa iyi kene gibi yapışıyorlar

bayanlar ben yine giremiycem bu aksam cikmam gerekiyor menumu simdiden yaziyim

Sabah
1 muz 1 cb ceviz-findik peynir domates biber 6 zeytin 7-8 kucuk uzum 2 kuru kayisi

aksam
1 kase mercimek corbasi 2-3 yk yogurtlu patlican koz. salatasi

afiyetolsun bızdıkımmm ama hem muz hem üzüm hem kayısı fazla glukoz olmamışmı bitanemm

slm prensesimmm şükür kavuşmuşsun yumurtana benim taktiğimde odur yemekten önce sırayla su çorba ve salata yer kalırsa ana yemek yerim genelde çeyrek porsiyon olur

güzel bilgi Sindim paylaştığın için tşkler

Kızlarr kıymalı pide ne kadar yemeliyim sizce? Bugün temizlik yaptık diye babam kıymalı pide alıp gelmiş (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yarım ideal cnmmmm

iyi geceler kizlar. biliyorum artik azicik seyrek geliyorum. esim bi birakmadi bu gun dershanedeydik. cocuklara bayramlik aldik daha yeni eve girdim.

güle güle giysin cicilerini yeğenlerim cnmmm diloşa ne aldınki

menum
sahur: sahanda yumurta zeytin tereyag ve bir parca pide yer fistigi
ogleden sonra: 1salatalik ve kucuk tabak sade makarna
aksam: 2 icli kofte, 1 kepce kremali tavuk corbasi, 1 kase semizotlu cacik salata
az once azicik yer fistigi ve soda

afiyetolsun Gülayımmm haızr çorba değilse tabiii

inşallah bitanemm belli olmaz dur bakalım kv lerde yapacağın tek şey çok minik lokmalar ve çok yavaş yemek olsun Gülayım yoksa yandın

Afiyet olsun canım

Evet öyle ya hele o el yapımı baklavalar mutlaka bitecek deniyor ya bir de

yarım pideye ceza yok bebişimm afiyetolsunn

Bugünkü menüm

sahur:
2 dilim karpuz

iftar:
1 tabak içli köfteli sulu yemek
2 koca bardak ayran
1 lokma baget ekmek
1 baklava

Sindim sahurlarını neden böyle yapıyorsun bebişim canın yemek istemiyor olabilir ama iftar çok geç doğru seçimler yapmazsan hem leptin çalışmaz hem de vucudun enerji harcamaz kuzumm hadi karpuz eydin ama yanında süt veya yoğurt tüketmen lazım:26: baklavayı unutmamışsın bugün

Afiyetolsun Eylülcümmm 1 topa ceza yok ki utanma

Ayy kızlar çok kötü midem yanıyo yaaa napcam ben böyle acayip bir yanma var midemde

geçmiş olsun bitanemmm dün sahurda ne yedinki:26:

bencce halanın kızı kendine almıştır o eviii hakikaten çok güzel oluyorlar çok pahalı değilmi :26:

afiyetolsun cnmmm herşey kararında tadımlık tşkler işte bu kadar herşeyin bir çaresi var kırmada kibarca hayır demek

bu arada esimin askerlik yeri belli olduuuu
acemi Kastamonu
usta Kırıkkale
Eylülün 17sinde gidecek

oooo çok güzel cnmm gözün aydın güle güle gidip gelsin inşşş 1,5 ay yanında daha süper

sanada gunaydin canim. bazen cocuk olmak istiyor insan. bende alisveris merkezlerine gittigimde en sevdigim yer oyuncakci oluyor. tabi cocuklar illa biseler alalim diye tutturdugu icin gidemiyoruz o ayri.

yeğenlerimle sizi oyuncakçıda düşünemiyorum enişteyi eksin batırırlar

Günaydın kızlar
Banucugum msj atti bolgede net arızası varmış ne telden nede pcden giremiyor bilginiz olsun birsey lazim olursa ben buralardayım

şirinemmm tşk ederim bitanemmm

sahur yapamadın o zaman inş zorlanmazsın:26: menün güzel cnmmm elbasan tavamı acaba tava yazıp kalmışsın

güzel fikir fırında pişirtmek yılbaşında ben de hindi vermiştim süper pişmişti tatlı iki çatalda durabilmişsinnn

Kaptanımız nerelerde :44:göremedim ,

Sağol canım..bizde merak etmiştik ,normalde boş bırakmaz çünkü

geldim feridemmm

ne yedinnn inan böyle deyince daha çok merak ettim tamam dediğin gibi işaretledim cnmm

slm tatlımmmm ceza olmaz olurmu elbette var 3 tane cıs var hem hurma hem güllaç hem dondurma miktar az da olsa toplamda çok :26:
cezayı sana bırakıyorum çünkü tam ölçüleri sen biliyorsun kolay gelsin cnmmm

tşkler bitanem hepimizin kadir gecesi mübarek olsun inşşş

hoşgeldin prensess inan burasıda öyle korkumdan pazara gitmedim bugün sabah erkenden hastahaneye kontrole gidip geldik annem için o zaman iyiydi ama sonra gözüm yemedi yumurtamda yok mecbur gitmem lazım amcam bekler 7 den sonra gider alırım artık beş dk herşey var çünkü

370.etap

Eki Görüntüle 1159341 Eki Görüntüle 1189705 Eki Görüntüle 1189711

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:122:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]:2:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD]:44:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:122:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189712 Eki Görüntüle 1189713 Eki Görüntüle 1189713

geçen haftanın tablosu ancak bugün tamamlanabildi özür gelsin yeni listemizzz

371.etap

Eki Görüntüle 1199399

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fatma[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hoşgeldin ablacım sen gelmeyince bir tarafımız eksik oluyor
İki gündür burası da çok sıcak Annem bugün yengemleri aradı onlar köyde yaşıyor 2 gündür soba yakıyorlarmış Sende dikkat et vallahi bu güneş yakar hepimizi de.
Ohh yarım kıymalı pide serbestse rahatladım. Geri kalanını annemler yedi Benim o meşhur ödülü de karar verdim ablam gelince birlikte yeriz diye tutuyorum buzlukta

Hoşbuldum prensesimm aynen benimde dün sinir küpüydüm resmen sobamııı oh ne güzell kışı özledim inan şu an son bir haftada

ramazanda hoşgörü lazım cnm o yüzden ramazandan sonra lahmacun in pide out olacak tamamm bitanemmm dursun buzlukta :131: güzel karar

Bolu da 12 ay, 4 mevsim kıştır o yüzden her zaman hırka alman lazım diye bir gelenek vardır bizde

Evet lahmacunu daha çok severim pideden ama bu sefer babam alınca pide in oldu

hos geldin banucum. demek yarin belli oluyor ne olacagi. ya benim herif sabrimi deniyor. sabah aradi hazirmisin diye. dedim cuma sabahi cikacaz bismillah ne hazir olmasi. demesinmi belki bu sabah cikariz. ulen bu adam beni hepten android isletim sistemli zannediyor galiba. ben nasil hazirlanim aksama kadar. kac posta camasir yikadim ev toparlanacak. hos gerci o sinirle hazirlandim. gelsin hadi cikalim hazirim diyecem. uc dk once gorunce babasini basi goge erecek sanki. bu kari devreleri ne zaman yakacak diye bekliyor galiba ama bende sarteller atti aksama kavga var.
gecen sefer oyuncakciya girdik dort yuz lira harcattik ciktik. lisansli oyuncaklar satan bir yerdi. sanirim bir daha kapisindan gecmez. cocuklar simdiden hayal kuruyolar gerci giderken malatyaya ugrayip sunu alacaz bunu alacaz diye
bu arada o corba hazirdi canim
nerde bende o hamaratlik kremali tavuk corbasini becerebilecek.

Yok yok cok değil cnm afiyet olsun

biraz fazla tatlı aldım ama :) teşekkürler canım :)

Kızlar ben geldim çok sıcak yine bunaldım iyice

Bu arada unutmadan söyleyeyim herkesin Kadir gecesi mübarek olsun

Bence ceza yoktur canım afiyet olsun :))

bende çok bunaldım

saol bitanem seninde inş

teşekkürler

selam kaptanımm hoşgeldin :) şükür kavuşmuşsun sinir olurum bende net işlerine

evet buraya bildirim yaparsak düzenimiz bozulmaz çok doğru ben laptopmu alıcam yanıma zaten baskülümüde

evet üstü üste ama arkadaş ısrarı işte

o zaman 1 saat değil 1 buçuk saat yürüyüş nasıl kaptan?

amiin

Bolu da 12 ay, 4 mevsim kıştır o yüzden her zaman hırka alman lazım diye bir gelenek vardır bizde

yazın boluya kaçmak lazım o zaman

çok tatlısın canım ya güldürdün beni :)

lisanslı oyuncaklar öyle gerçekten bizde az para harcamadık kardeşime öyle :) babam benzerini alıyo çocuk anlıyo lisanslı olmadığını

Hoşgeldin fatmacımmm evet çok şükür kavuştum kuzumm ooo tam tekmil gideceksen sorun yokk

gayet iyi cnm benim kolay gelsinn

hoşbuldum Gülayımmm hakikaten enişte sabrını deniyor sanırımm:18: plansız oldumu bende hiç sevmem ona göe yapacağın alacağın şeyler vardır erkek milleti anlamıyoki bayanlar herşeyi düşünmek zorunda sen intikam için enişteyi götür en iyisi oyuncakçıya bayram üstü tartışmayın cnm benim nasılsa gidilecek haksızlık etme marifetli hatun olduğunu biliyorummmm kremalı tavuk çorbasının kralını yaparsın yeterki iste ama kremalı çorbalara bize yasak ya ondan yapmıyorsun biliyorum ben

burdur da da soba yanıyormuş komşumuzun kardeşi orda oturuyor bir an uçasım geldi ya boluya ya burdura

hoşbuldummm

evet kesinlikle kaptan bu sefer kararlıyım pes etmem bir iki tatlıyada yenilmem

tamamdır sağol kaptanım

ayy ne güzel bizim trabzondada dağların yukarısı yaylalar çok serin oluyor oh mis

zaten köye gidince önce dağ yürüyüşü

elbette bir aydır neredeyse sıfır kaçamaktın kuzumm hedefe kadar per etmek yok işte böyle:13::13:

trekking yürüyüşleirne bayılıyorum bende kilodan dolayı zorlanıyordum tam ben çıtır oldum gruplar tatile girdi eylülde gideceğim nasipse
ben pazara gidiyorum yımırtlarımı kapıp geleyimmmm

selamlar herkese menu yazip gecmis okiyim

Sabah 9
1 kayisi 2 kuru kayisi bir kutu activia

ogle-aksam 15.00
1 tabak tavuk gogus haslama 1 tabak yogurtlu semizotu

su 3 lt 1 sise maden suyu 1 br yesilcay da icecem
spor yok maalesef bugun cok yogundum 2 sunum yaptim 1 sinava girdim okuldan yeni ciktim aynen su sekildeyimdim bir dus alip dizi izliycem

corba biraz fazla buyuk bir kasedeydi cok bile geldi
cezalik bir sey yok bence tatmissin az az

benim evdeki odamda hala kurulu o Barbie evlerinden ben icine tas bebek koleksiyonu yapiyordum hatta lise 2 ye kadar falan

ben verdigimi hissediyorum ama hedefe ulasmis miyimdir bilmiyorum cuma gorucez ulasirim insallah

önemli olan az da olsa vermek bızıdıkımmm hissettiğine gör everdin demektir:13:

corba biraz fazla buyuk bir kasedeydi cok bile geldi

cezalik bir sey yok bence tatmissin az az

benim evdeki odamda hala kurulu o Barbie evlerinden ben icine tas bebek koleksiyonu yapiyordum hatta lise 2 ye kadar falan

barbie ve taş bebeğin modası hiç geçmiyor nedense

slm cnm afiyetolsunn sabah az gibi geldi bızıdıkımmm acıkmadınmı:44::44: kıyamam sana baya yorulmuşsun dinlen bakalım ama bayram sonu sporsuz menü istemiyorum ona göre az da olsa şartları zorlayıp yapmaya çalışalım okmi bızdıkım

Meleklerimmm duyduk duymadık demeyinn bu cuma aynı şekilde yarışmaya devam ediyoruz buda demek oluyor ki oruç tutanlar yarın akşam iftardan önce veya öğlen tartılıp bildirim yapmalı oruçlu olmayanlarımız cuma öğlen 12 ye dek bildirim yapmayı unutmayalım haftaya bildirim yapılmayacak tatilini uzatanlar açısından haftaya cuma olarak kabul gördü :26: haftaya cuma bildirim yapmayacağız ertesi hafta yüzdeler ikiye bölünecek fakat haftaya bildirim yapabilecek durumda olanlar aynen devam ediyoruzz kilomuzu kontrol açısından gevşemeyelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…