- 19 Haziran 2014
- 789
- 1.096
- 138
- 35
Ooo oyuncak gercekten pahalıymış güle güle oynasın fıstıkgunaydiiiinnn canlariiimmmay kusura bakmayin dun hic ugrayamadim. halamin kizina iftara da etliydik o da cocuguna dogum gunj hediyesi almis. barbie nin ruya evi diye 4 katli kurulumu cok zordu beraberce hallettik o kadar guzeldi ki diyldum esime bundan bana da al diye esim de diyor ki nspalim evde iki kiz var (biri ben digeri irem bu arada) ama gercekten cok pahali bir Oyuncakmis 600 tl civarinda
velhasili evden gec geldik o yuzden ugrayamadim
Evet cnm Bizde eskiden amcamlar halamlar hep beraber Park'ta gece 1 e kadar otururduk çok güzeldi o günler gencler yürüyüş yapar top oynar büyükler çay keyfi yapardı :) tabi Cook büyük bir park tüm herkes orda oluyo :)ohhh sefan olsun ne guzel yurumussunuz. cocuklarda eglenmistir umarim. biz gecen gece bire kadar parktaydik amerikadaki kaynim aradi sasirdi bu saatte ne isiniz var disarda diye. dun gece de yine saat on iki bucuk bunlarla gorusuyoruz. eltim yine mi disardasiniz dedi. yok balkondayiz ama yeni girdik eve dedik:))) kaynim diyo birde dogu derler bu saate kadar her kes disarda ne guzel burasi amerika saat ondan sonra disari cikamazsin. sansliyiz sanirim hakikaten.
Iradene hayranım cnm :)dunku menümü hemen paylaşıyorum :
Sahur :
1 avuc ici kadar pide
bol tereyag
1 avuc ici peynir
10 zeytin
bol salatalik
iftar;
1kepce mercimek corbasi
1 lokma borek 1 lokma makarna boregi ( ev yapimi olan seylerin muhakkak tadina bakiyorum alinmasin diye)
2 y.k taze fasulye
1 y.k patlican salatasi
1 y.k tursulu kozlenmis biberli salata
bol mevsim salatasi
1 kepce et yemegi firinda
pirinc pilavi yemedim
tatlilar hazirdi. bende yemezwem kusura bakmazsiniz dedimyemedim.
1 top dondurma yedim 1 kucuk dilim karpuz
suyu 2 lt yapabildim
Ayy Allah kavuştursun cnm neyseki iyi yerler çıkmış Allah tüm askerleri korusun cnm tez elde kavuştursun âminbu arada esimin askerlik yeri belli olduuuu
acemi Kastamonu
usta Kırıkkale
Eylülün 17sinde gidecek
Benim eşimde hep der iki cocuğum var diye :)sanada gunaydin canim. bazen cocuk olmak istiyor insan. bende alisveris merkezlerine gittigimde en sevdigim yer oyuncakci oluyor. tabi cocuklar illa biseler alalim diye tutturdugu icin gidemiyoruz o ayri.
Ay bilmem bu ara iftarı ağır yapıyorum o yüzden sahurda da cok bişey yememeye çalışıyorumsahurda baharatli bisemi yedin acaba. malesef iftara kadar yapilabilecek bise yok sanirim
Hani bizim olumlamamız cnm yapma öyle vericeksin vericem vericez kiloları ok :)benden bu hafta umut yok sanki. odemi atabilirsem yatip kalkip sukredecem. hedefte bir kilo vardi ama olmaz bu hafta. tabi yarin vucudum bir supriz yaparsa bana bilemem.
Evet cnm bana da yeni geldi mesaj taa gece 11 de yazmış azönce geldi bana daGünaydın kızlar
Banucugum msj atti bolgede net arızası varmış ne telden nede pcden giremiyor bilginiz olsun birsey lazim olursa ben buralardayım
Bilmem kaptan 1 ince dilime kızmadı hala :)Afiyet olsun cnm iyi idare etmişin yine
Az yemişin cnm bence bişiy olmazzaten sporda yapmışın ermiştir o
Cnm 2dilim çok gibi :44:
Afiyet olsun cnm gayet güzel menün
Akşam doydunmu canımaz yemişsin
Mideni milfoy bozmuş olabilir cnm ,o çok yağlı oluyor
Aa Süpersin evet gecen de TV de doktor sırtı rahatlatan hareketleri gösteriyodu fayda ediyo gercektenkızlar günaydın
yağ savar değil sadece bel fıtığı savar plates egzersizleri ( plates esneme) sayesinde bu gün çok daha iyiyim. şükrolsun.
dün menu yazamadım utandım.yazmaya elim varmaz mümkün değil yazamam. o kadar berbat banum.ama söz bidaha asla olmayacak. sen dünki menumuolarak işaretleyebilirsin :)
ama sen günahıyla sevabıyla yaz yinede cnmben p.tesi salı aynıydım.ama dün berbat menumle artımı oldum bilmem.cuma tartılıcam eksi beklemiyorum ama artıda olmam heralde işallah maşallah.
sahurda ne yedin tatlım tüh.nasıl oldun peki şimdi
boşver canım bayram sonrası bakarız toplu yaparız :)
ay canım iyi yerler çıkmış en azından o konuda gözün aydın.tez zamanda alır tezkeresinide işallah
Off benimde bol su içmem lazım yaa
afiyet olsun canımm
evet canım fena hemdeebiz hep öyleyiz hep kavga ederiz 2 saat sonra barışırız alıştık
evet uzaylıyım sanki ben kapsül yicem demişim de anlamamış gibi bakıyo
güzelmiş anneme söyliyim hemen cnm sağol :)
afiyet olsun canım :)
bol su iç canım şişliklerin iner inş :)
Ne güzel inşallah bu hafta hepimiz güzel kilolar veririrz cnmafiyet olsun canım :) bence lahmacun gibi oda ceza gerektirmez gibi :)
afiyet olsun canım sahurun az diil mi acıkmadınmı :)
afiyet olsun canımm
ben hissediyorum inş verebilirim :)
oyuncağa bak maşallah
Allah kavuştursun canım sağ salim tezkeresini alsın gelsin çabucak inş canım :)
aleykümselam, kolay gelsin :)
Yok yok cok değil cnm afiyet olsunselam herkeseee
herkesin Kadir gecesi mübarek olsun inş
daha yeni eve geldin kızlar bir sıcak ki sormayın terledim çok
dün bildiğiniz gibi arkadaşlarlaydım çok fazla cıs vardı ama ben en sağlıklılarını yedim :)
menümü yazayım
Sahur
menemen,salata,fındık,1 şeftali
İftar
mercimek çorbası,bitlis yöresine ait kabaklı dolma(bulgurlu)2 tane ,tavuk çok az aldım tabağıma ,1 zeytinyağlı sarma, 2 hurma
çok az güllaç ve 3-4 kaşık dondurma böyle yazıncada çok gibi göründü
spor:metrobüse bir 20 dk yürüdüm, kızlarla gece dışarı çıktık sahil kenarında 40 dk kadar yavaş yürüdük inş sayılır :)
su 3 lt
bana ceza varmı her türlü yaparım
şimdide misafir gelecek onun için şekerpare yapmaya gitcem kandil ya bide :)
menum
sahur zeytın eynır omlet 1dılım ekmek
ıftar salata 3kasık yogurt 1kepce corba 10tane bulgurdan yapılmıs udak sarma 1top dondurma:26::26:
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
2lıtre su
30dk yuruyus 30dk plates
Aynen cnm ben ayrana taktım bu aralar hem tok tutuyo hemde seviyorum ama su çok içemiyorum malesef ayran içince
Ayy kızlar çok kötü midem yanıyo yaaa napcam ben böyle acayip bir yanma var midemde
gunaydiiiinnn canlariiimmmay kusura bakmayin dun hic ugrayamadim. halamin kizina iftara da etliydik o da cocuguna dogum gunj hediyesi almis. barbie nin ruya evi diye 4 katli kurulumu cok zordu beraberce hallettik o kadar guzeldi ki diyldum esime bundan bana da al diye esim de diyor ki nspalim evde iki kiz var (biri ben digeri irem bu arada) ama gercekten cok pahali bir Oyuncakmis 600 tl civarinda
dunku menümü hemen paylaşıyorum :
Sahur :
1 avuc ici kadar pide
bol tereyag
1 avuc ici peynir
10 zeytin
bol salatalik
iftar;
1kepce mercimek corbasi
1 lokma borek 1 lokma makarna boregi ( ev yapimi olan seylerin muhakkak tadina bakiyorum alinmasin diye)
2 y.k taze fasulye
1 y.k patlican salatasi
bol mevsim salatasi
pirinc pilavi yemedim
suyu 2 lt yapabildim
Dünkü menüm
2fırında tavuk (mahalle fırınına verdim ,evin içide kokmamış oldu
1biber dolması
Cacık salata
2çatal etimek tatlısı
Spor ;15dkkültür fizik (uyanınca yaptım )
Su;3litre
selam herkeseee
dün bildiğiniz gibi arkadaşlarlaydım çok fazla cıs vardı ama ben en sağlıklılarını yedim :)
menümü yazayım
Sahur
İftar
mercimek çorbası,bitlis yöresine ait kabaklı dolma(bulgurlu)2 tane ,tavuk çok az aldım tabağıma ,1 zeytinyağlı sarma, 2 hurma
spor:metrobüse bir 20 dk yürüdüm, kızlarla gece dışarı çıktık sahil kenarında 40 dk kadar yavaş yürüdük inş sayılır :)
su 3 lt
Bencede cnm sonucta ödemler de gitti ama iyi yinede :)
ben önce normalini yapmaya çalışayımda toplu olana Allah Kerimama seni tebrik ederim gercekten maşallah
Aaa bak ben bugun baklava yicektim bir dilim unuttum bak :)
ama helal olsun sana cnm
ayrıca enişteyi tebrik ederim Can'ın çektiyse almaya gitcekmiş
Ayyy sorma Kızzzz bu gece gebercem aynı şu moddayımEki Görüntüle 1197195
Bugun cok kaçırdım sanki karnım inanılmaz şiş midem bulanıyo ağrıyo bir patlama yaşadım sanırımbirazdan menümü yazcam
Oo Allah yardımcın olsun cnm misafir ver demek yarına
yağmur bizede hiç durmadı Ramazan'ın başından beri
Ya benim takip ettiğim kızın yaptığı herseye katılmıyorum zaten daha 1 hafta olmadı takip edeli ama olsun bakıyorum arada napmış diye gel senide takip edem instagramdan istersen takipleşelim
sahurda doydum cnm zaten ben açlık değil susuzluk çekiyorum
Bende bu ara dondurmaya sarmış durumdayım çikolata eskisi kadar yemiyorum
Hakikaten sarmışsın cnm ama napalım bende bıkana kadar yiyorum sonra başka birşeye geçiyorum
menün güzel cnm
Yani bu hafta mı ondan sonraki hafta mı bildirim yapılmayacak anlayamadım ama sanırım benim için geçerli olmayacak benim gideceğim yer belli ki zaten eşim ameliyat yaparsa oraya da gidemem heraldesağlık olsun
Ohh afiyet olsun fıstık :)
Neyseki barışmışsınız cnm. :)
ayrıca dışarda oldugun halde menünü abartmasının için tebrikler :)
Sanırım bu Bayram bir sen bir ben kaldık sweetim
cocuklarını bekleyen yaşlı çift gibi :)
Menüm
Sahur:
1 muz
ceyrek bardak süt
iftar:
1 kevgir dünkü buğday pilavı (ben başka yemek yaptım ama o pirinci oldugu için yemedim sadece üstündeki kuruyemişleri falan yedim )
pilavın üstüne kavrulmuş badem, çam fıstığı, bezelye, kuru üzüm, birkaç küp patates
yarım tabak kuru fasulye
1 tavuk butu (yanında parçası yoktu)
birkac kaşık salata
3 bardak ayran
2 dilim karpuz
1 dilim eşimin getirdiği vanilyalı milföylü hamur işi
1 bardak biberiye
ve ben ben şuan ölecek patlayacak gibi hissediyorum suyumu içerken bile cok kötü oluyorum
hepinize gunaydin
dun cok yogundum giremedim menu de yazamadim cinku menum yok yemek yemeyi unuttum yogunluktansonra da acliktan gece yarisi kuruyemis atistirdim baya sutle simdi de karnim patliyor
simdi de acil cikicam gecms yapamiyorum
ama sanirim cuma bildirim yapmiyoruz oyle mi :44:
ben kendimi salmamak icin yapabilir miyim yacok mu garip olur :26:
ben eve degl teyzeme gidiyorum hem o hem kuzen cok israr etti ne zamandir gelmiyorsun diye annem de gonulleri olsun git ozlemisler dedi oraya gidiyorum ben desanirim wifi var onlarin da ama tabi misafirlik yine de pek girilmez ama ben elimden geldigince menu bildirimi yapicam kimse olmasa da gunluk gibi yazarim yediklerimi buraya
en azindan oncesinde tartilip bildirim yapsam donuste de bildirim yapacagimi bilsem daha kontrollu olurum
teyzemin yemekleri tatlilari meshur ve yaptiklarini tika basa yemeyince kiriliyor insanlarazaten napacagimi bilmiyorum kuzen de hem obur hem cita gibi durmadan yer cok zor olacak bu bayram
gunaydin canlarim. anam gecmis yaparken bildirim olmayacagini gordum. ben nasil yapacagimi dusunurken iyi oldu ama simdi de yapmak istiyorum. yeme duzenim degismesin adetim bitince zorluk cekmeyim diye sahur ve iftar da yemeye karar vwrdim. acikirsam arada saglikli gi dusuk biseler atistiririm diyorum. bu yuzden de persembe aksam ustu bildirim yapmak istiyorum. cuma sahurdan sonra yola cikacaz cunku. bu sefer esime soyledim baskulude goturuyom dedim. izin verdi. gizli kapakli goturmeye calismicam. hem hazir gitmisken pillerini de degistireyim. burda bir yerde var o da cok pahali. yeni baskul alsam daha karli oluyom.
kızlar günaydın. sabah plates esneme yaptın 10dk belim için sanki dünden azdaha iyiyim. voltaren krem aldım sürdüm dünden beri oda iyi geldi sanırım.
hepinize teşekkürler öneri ve ilginiz için.iyiki varsınız. az geçmiş yapayım sanki son mesajlarda bildirim yok diye okudum bi bakayım neymiş aslı
bende aynen böyle yapmaya çabalıcam hergün bi mesaj atabilsek yeter. ayrıca bende cuma kilomu yazarım kayıt altına alınır hiç olmazsa + - belli olur değilmi.
banucum ben dun menumu erken yazdımya çünki 5 de akşam yemeği yedim di. ama gece 1 de bi açlık krizi ile uyandım 2dlm kepek ekmek 10 zeytin biraz da peynir yedim yattım haberin olsun((( belim ağrıyo cezada çekemem ((( ya başıma gelenler (((
dogru soyluyosun canım 1aydan az zaman kaldı amelıyatıma ne versem kardır
valla tuttum kendımı yemedım eesımde sagolsun benı dusundugunden almak ıstedı ama sabote ettırmedım ıftardan sonra yenen tatlılar cuma günü kıcımı tırmalar sonra
aa ben 2 lıraya alıyorum.eskıden pc satan bıyerden alıyodum 5lıraya kazıklıyodular artık almıyorum.tartı göturmen ıyı olmus canım kendını kontrol edersın.ozel arabayla gıdıyosun sonucta bıkenarda durur
ohh keyıf yap buaksam yarın görusuruz ınsallah
bayanlar ben yine giremiycem bu aksam cikmam gerekiyor menumu simdiden yaziyim
Sabah
1 muz 1 cb ceviz-findik peynir domates biber 6 zeytin 7-8 kucuk uzum 2 kuru kayisi
aksam
1 kase mercimek corbasi 2-3 yk yogurtlu patlican koz. salatasi
Ben geldim hanımlar keyifler yerindedir inşallah :)
Teşekkür ederim ablacım inşallah o çikolatalar bana yaramaz
Bende ilk başta salatalık domatesle karnımı doyurmaya çalışıyorum. 5 dakikada sofradan kalktığım için
Sanırsam enişte kıskançmış canım ama Allahtan barışmışsınız :)) Evet ya garsonlar bir türlü anlamıyor
Instagram oruçluyken hiç iyi olmuyorTakipleşelim ablacım :))
Aynen öyle bu seferde hindiye sardım ama artık yumurtayla devam çok özlemişiz birbirimizi
Afiyet olsun ama sahur az olmamış mı
Kızlarr kıymalı pide ne kadar yemeliyim sizce? Bugün temizlik yaptık diye babam kıymalı pide alıp gelmiş(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyi geceler kizlar. biliyorum artik azicik seyrek geliyorum. esim bi birakmadi bu gun dershanedeydik. cocuklara bayramlik aldik daha yeni eve girdim.
menum
sahur: sahanda yumurta zeytin tereyag ve bir parca pide yer fistigi
ogleden sonra: 1salatalik ve kucuk tabak sade makarna
aksam: 2 icli kofte, 1 kepce kremali tavuk corbasi, 1 kase semizotlu cacik salata
az once azicik yer fistigi ve soda
kizlar ya insallah persembeye kadar su sisliklerim gider. takimin yuzdesini dusurmek istemiyorum. kontrollu yedigimi dusunuyorum. yani en azindan bu gun oyle yaptim:))) insallah boyle devam ederim. memlekette bana yemek konusunda ne eziyet edeceklerini bilmiyorum. sanki biz burda yapip yiyemiyoruz gibi davet yemegi veriliyor her gun. bir de yanina ekmek yemezsem resmen sopa cekip ustume yuruyecek gibi oluyolar. yaw ne yiyecem ne yemeyecem kime ne insallah kazasiz belasiz biter su tatil.
Afiyet olsun canım
Evet öyle ya hele o el yapımı baklavalar mutlaka bitecek deniyor ya bir de
Ben de gelmişken dünün menüsünü yazıyım da sonradan unutmayayım. İnşallah ceza yemem
Sahur:
Tereyağda yumurta
Avuç içi kadar pide
Domates salatalık peynir zeytin ceviz
İftarda önceden yazmıştım babam kıymalı pide almış ye onu diye ısrar etti
Az taze fasulye
Yarım kıymalı pide
Domates salatalık zeytin peynir
1 bardak tuzlu ayran
1 bardak da pul biberli ayran
Spor:500 ip atlama
30 dakika bacak hareketleri
Bugünkü menüm
sahur:
2 dilim karpuz
iftar:
1 tabak içli köfteli sulu yemek
2 koca bardak ayran
1 lokma baget ekmek
1 baklava
menum
sahur zeytın eynır omlet 1dılım ekmek
ıftar salata 3kasık yogurt 1kepce corba 10tane bulgurdan yapılmıs udak sarma 1top dondurma:26::26:
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
2lıtre su
30dk yuruyus 30dk plates
Ayy kızlar çok kötü midem yanıyo yaaa napcam ben böyle acayip bir yanma var midemde
gunaydiiiinnn canlariiimmmay kusura bakmayin dun hic ugrayamadim. halamin kizina iftara da etliydik o da cocuguna dogum gunj hediyesi almis. barbie nin ruya evi diye 4 katli kurulumu cok zordu beraberce hallettik o kadar guzeldi ki diyldum esime bundan bana da al diye esim de diyor ki nspalim evde iki kiz var (biri ben digeri irem bu arada) ama gercekten cok pahali bir Oyuncakmis 600 tl civarinda
dunku menümü hemen paylaşıyorum :
Sahur :
1 avuc ici kadar pide
bol tereyag
1 avuc ici peynir
10 zeytin
bol salatalik
iftar;
1kepce mercimek corbasi
2 y.k taze fasulye
1 y.k patlican salatasi
bol mevsim salatasi
pirinc pilavi yemedim
suyu 2 lt yapabildim
bu arada esimin askerlik yeri belli olduuuu
acemi Kastamonu
usta Kırıkkale
Eylülün 17sinde gidecek
sanada gunaydin canim. bazen cocuk olmak istiyor insan. bende alisveris merkezlerine gittigimde en sevdigim yer oyuncakci oluyor. tabi cocuklar illa biseler alalim diye tutturdugu icin gidemiyoruz o ayri.
Günaydın kızlar
Banucugum msj atti bolgede net arızası varmış ne telden nede pcden giremiyor bilginiz olsun birsey lazim olursa ben buralardayım
Tüünaydın kızlar ,selamün aleyküm
Dün uğrayamadım ,misafirler gittiyorulmuşum ,bi yattım o yatış malesef sahura kalmamadım
Bu günde biraz geç uyandım
Burası nasıl esiyo görseniz ,böyle havaları çok seviyorum
Bügünde misafirim var iftarahenüz bişiy yapmadım ,
Menümü yazayım ama ,inş. Bunları yapıcam
,tava
Bulgur pilavı
Cacık
Salata
Tarhana çorbası
Kakaolu kek üzerine muhallebi dökülecek onun üzerindedir muz
Ortaya havuç tarator
Dünkü menüm
2fırında tavuk (mahalle fırınına verdim ,evin içide kokmamış oldu
1biber dolması
Cacık salata
2çatal etimek tatlısı
Spor ;15dkkültür fizik (uyanınca yaptım )
Su;3litre
Kaptanımız nerelerde:44:göremedim ,
Sağol canım..bizde merak etmiştik ,normalde boş bırakmaz çünkü
kızlar günaydın
yağ savar değil sadece bel fıtığı savar plates egzersizleri ( plates esneme) sayesinde bu gün çok daha iyiyim. şükrolsun.
dün menu yazamadım utandım.yazmaya elim varmaz mümkün değil yazamam. o kadar berbat banum.ama söz bidaha asla olmayacak. sen dünki menumuolarak işaretleyebilirsin :)
selam herkeseee
menümü yazayım
Sahur
İftar
su 3 lt
Kızlar ben geldim çok sıcak yine bunaldım iyice
Bu arada unutmadan söyleyeyim herkesin Kadir gecesi mübarek olsun
Afiyet olsun canım ekmek dilimleri azalmış
Bende dün fazla su içememiştim
Geçmiş olsun canım iftarda yemek yemeden önce aç karna bir hap al istersen rahatlatır
600 tl mi maşallah
Ohh afiyet olsun
Afiyet olsunn
Bence ceza yoktur canım afiyet olsun :))
Slm meleklerimmmmşükür gelebildimmm bölgesel bir arıza nedeniyle ne net vardı nede 3G sinir geldi en az yirmi kez aramışımdır şirketi dünden beri neyse şükür kavuştum dün bir ara geldi sindiye yazar yazmaz yine gitti ne çok alışmışız nete hayat durdu sanki sizler ne yaptınız bakalımm
allah korusun sindim ama hakikaten çok kaçırmışsınoh baklavayı unutman ne güzel olmuş cnm bu hafta tüm kaptanlar kabul ederse bildirim yapılmayacak ama 1. takım bildirim yapılmasını istemiş bekleyeceğiz bakalım sonuçlansın ona göre hareket ederiz
olsun Sindim gerçi ben de bayramda evdeyim ama yoğun olacağım anneannem ve istanbuldaki teyzem gelecek annem kardeşlerin en büyüğü anneannem de bizde olacağı için herkes bize gelri ama yine de geceler bizimmçocuklarımmız gezsin eğllensin sağ salim gelsin inş
bitanemm sahurlarını malesef yasak savma gibi yaptığın için iftarda patlama yaşıyorsunnsalatayı bol bol tüketki diğerleirne az yer kalsınn
Slm bızdıkımm evet bir menün eksik yorgunluktan unutman kötü olmuş afiyetolsun cnm kuruyemiş süt iyi bri seçim aç uyumaktan iyidir
çok yoğunsun bızdıkım sanırım bu ara bitanem bildirim işi henüz belli değil oylama sürüyor şayet bildirim yapılmaayack olsa bile müsait olanlar bildirimini yapsa iyi olur en azından durumumuzu kontrol altında tutarız neden garip olsun cnmcımm önce de yazmıştım isteyen bildirim yapabiliri diye yarın belli olur sanırım git tabi değişiklik olur yemezsen teyzene ayıp olur günlük bir dilime izin veriyorum cnmcımmm kuzen çıtaysa işin zor
bziler evdeyiz bızdıkımmm fırsat buldukça gireriz
bildirim işi yarın belli olacak Gülayımmm pillerin ucuzları da var cnm ama dayanıklı olmuyor çabuk bitiyor tartını götürmen iyi olmuş
voltaren jel ameliyat öncesi tek dostumdu neslimm spor herşeye iyi geliyor işleyen demir pas tutmaz misali iyi olmana sevindim cnmm
girebilenleri beklerizfakat bayram haftası mesajdan muafsınız ben söyleyeyim bildirim yapman iyi olur cnm düzenimiz bozulmaz
gördüm neslim tam tabloyu işaretlemiştim sonradan değiştirdimcezalarını biriktiriyorum haberin olsun
evet bir ara bende ucuzlardan aldım ama çabuk bitti Eylülcümmm bizim bütün apartman bizde tartıldığı için dayanmıyo o tatlılar sırf cuma günü tırmalasa iyi kene gibi yapışıyorlar
afiyetolsun bızdıkımmm ama hem muz hem üzüm hem kayısı fazla glukoz olmamışmı bitanemm
slm prensesimmm şükür kavuşmuşsun yumurtanabenim taktiğimde odur yemekten önce sırayla su çorba ve salata yer kalırsa ana yemek yerim genelde çeyrek porsiyon olur
güzel bilgi Sindim paylaştığın için tşkler
yarım ideal cnmmmm
güle güle giysin cicilerini yeğenlerim cnmmmdiloşa ne aldınki
afiyetolsun Gülayımmm haızr çorba değilse tabiii
inşallah bitanemm belli olmaz dur bakalım kv lerde yapacağın tek şey çok minik lokmalar ve çok yavaş yemek olsun Gülayım yoksa yandın
yarım pideye ceza yok bebişimm afiyetolsunn
Sindim sahurlarını neden böyle yapıyorsun bebişim canın yemek istemiyor olabilir ama iftar çok geç doğru seçimler yapmazsan hem leptin çalışmaz hem de vucudun enerji harcamaz kuzumm hadi karpuz eydin ama yanında süt veya yoğurt tüketmen lazım:26:baklavayı unutmamışsın bugün
Afiyetolsun Eylülcümmm 1 topa ceza yok ki utanma
geçmiş olsun bitanemmm dün sahurda ne yedinki:26:
bencce halanın kızı kendine almıştır o eviiihakikaten çok güzel oluyorlar çok pahalı değilmi :26:
afiyetolsun cnmmm herşey kararında tadımlık tşklerişte bu kadar herşeyin bir çaresi var kırmada kibarca hayır demek
oooo çok güzel cnmm gözün aydın güle güle gidip gelsin inşşş1,5 ay yanında daha süper
yeğenlerimle sizi oyuncakçıda düşünemiyorum enişteyi eksin batırırlar
şirinemmm tşk ederim bitanemmm
sahur yapamadın o zaman inş zorlanmazsın:26: menün güzel cnmmm elbasan tavamı acaba tava yazıp kalmışsın
güzel fikir fırında pişirtmek yılbaşında ben de hindi vermiştim süper pişmişti tatlı iki çatalda durabilmişsinnn
geldim feridemmm
ne yedinnn inan böyle deyince daha çok merak ettimtamam dediğin gibi işaretledim cnmm
slm tatlımmmm ceza olmaz olurmu elbette var 3 tane cıs var hem hurma hem güllaç hem dondurma miktar az da olsa toplamda çok :26:
cezayı sana bırakıyorum çünkü tam ölçüleri sen biliyorsunkolay gelsin cnmmm
tşkler bitanem hepimizin kadir gecesi mübarek olsun inşşş
hoşgeldin prensess inan burasıda öyle korkumdan pazara gitmedim bugün sabah erkenden hastahaneye kontrole gidip geldik annem için o zaman iyiydi ama sonra gözüm yemedi yumurtamda yok mecbur gitmem lazım amcam bekler 7 den sonra gider alırım artık beş dk herşey var çünkü
Hoşgeldin ablacım sen gelmeyince bir tarafımız eksik oluyor
İki gündür burası da çok sıcakAnnem bugün yengemleri aradı onlar köyde yaşıyor 2 gündür soba yakıyorlarmış Sende dikkat et vallahi bu güneş yakar hepimizi de.
Ohh yarım kıymalı pide serbestse rahatladım. Geri kalanını annemler yediBenim o meşhur ödülü de karar verdim ablam gelince birlikte yeriz diye tutuyorum buzlukta
Hoşbuldum prensesimm aynen benimde dün sinir küpüydüm resmensobamııı oh ne güzell kışı özledim inan şu an son bir haftada
ramazanda hoşgörü lazım cnm o yüzden ramazandan sonra lahmacun in pide out olacaktamamm bitanemmm dursun buzlukta :131: güzel karar
Yok yok cok değil cnm afiyet olsun
Kızlar ben geldim çok sıcak yine bunaldım iyice
Bu arada unutmadan söyleyeyim herkesin Kadir gecesi mübarek olsun
Bence ceza yoktur canım afiyet olsun :))
Slm meleklerimmmmşükür gelebildimmm bölgesel bir arıza nedeniyle ne net vardı nede 3G sinir geldi en az yirmi kez aramışımdır şirketi dünden beri neyse şükür kavuştum dün bir ara geldi sindiye yazar yazmaz yine gitti ne çok alışmışız nete hayat durdu sanki sizler ne yaptınız bakalımm
girebilenleri beklerizfakat bayram haftası mesajdan muafsınız ben söyleyeyim bildirim yapman iyi olur cnm düzenimiz bozulmaz
slm tatlımmmm ceza olmaz olurmu elbette var 3 tane cıs var hem hurma hem güllaç hem dondurma miktar az da olsa toplamda çok :26:
cezayı sana bırakıyorum çünkü tam ölçüleri sen biliyorsunkolay gelsin cnmmm
tşkler bitanem hepimizin kadir gecesi mübarek olsun inşşş
Bolu da 12 ay, 4 mevsim kıştır o yüzden her zaman hırka alman lazım diye bir gelenek vardır bizde
Evet lahmacunu daha çok severim pideden ama bu sefer babam alınca pide in oldu
hos geldin banucum. demek yarin belli oluyor ne olacagi. ya benim herif sabrimi deniyor. sabah aradi hazirmisin diye. dedim cuma sabahi cikacaz bismillah ne hazir olmasi. demesinmi belki bu sabah cikariz. ulen bu adam beni hepten android isletim sistemli zannediyor galiba. ben nasil hazirlanim aksama kadar. kac posta camasir yikadim ev toparlanacak. hos gerci o sinirle hazirlandim. gelsin hadi cikalim hazirim diyecem. uc dk once gorunce babasini basi goge erecek sanki. bu kari devreleri ne zaman yakacak diye bekliyor galiba ama bende sarteller atti aksama kavga var.
gecen sefer oyuncakciya girdik dort yuz lira harcattik ciktik. lisansli oyuncaklar satan bir yerdi. sanirim bir daha kapisindan gecmez. cocuklar simdiden hayal kuruyolar gerci giderken malatyaya ugrayip sunu alacaz bunu alacaz diye
bu arada o corba hazirdi canim
nerde bende o hamaratlik kremali tavuk corbasini becerebilecek.
biraz fazla tatlı aldım ama :) teşekkürler canım :)
bende çok bunaldım
saol bitanem seninde inş
teşekkürler
selam kaptanımm hoşgeldin :) şükür kavuşmuşsun sinir olurum bende net işlerine
evet buraya bildirim yaparsak düzenimiz bozulmaz çok doğru ben laptopmu alıcam yanıma zaten baskülümüde
evet üstü üste ama arkadaş ısrarı işte
o zaman 1 saat değil 1 buçuk saat yürüyüş nasıl kaptan?
amiin
hos geldin banucum. demek yarin belli oluyor ne olacagi. ya benim herif sabrimi deniyor. sabah aradi hazirmisin diye. dedim cuma sabahi cikacaz bismillah ne hazir olmasi. demesinmi belki bu sabah cikariz. ulen bu adam beni hepten android isletim sistemli zannediyor galiba. ben nasil hazirlanim aksama kadar. kac posta camasir yikadim ev toparlanacak. hos gerci o sinirle hazirlandim. gelsin hadi cikalim hazirim diyecem. uc dk once gorunce babasini basi goge erecek sanki. bu kari devreleri ne zaman yakacak diye bekliyor galiba ama bende sarteller atti aksama kavga var.
gecen sefer oyuncakciya girdik dort yuz lira harcattik ciktik. lisansli oyuncaklar satan bir yerdi. sanirim bir daha kapisindan gecmez. cocuklar simdiden hayal kuruyolar gerci giderken malatyaya ugrayip sunu alacaz bunu alacaz diye
bu arada o corba hazirdi canim
nerde bende o hamaratlik kremali tavuk corbasini becerebilecek.
Bolu da 12 ay, 4 mevsim kıştır o yüzden her zaman hırka alman lazım diye bir gelenek vardır bizde
Evet lahmacunu daha çok severim pideden ama bu sefer babam alınca pide in oldu
Hoşgeldin fatmacımmm evet çok şükür kavuştum kuzumm ooo tam tekmil gideceksen sorun yokk
gayet iyi cnm benim kolay gelsinn
burdur da da soba yanıyormuş komşumuzun kardeşi orda oturuyor bir an uçasım geldi ya boluya ya burdura
hoşbuldummm
evet kesinlikle kaptan bu sefer kararlıyım pes etmem bir iki tatlıyada yenilmem
tamamdır sağol kaptanım
ayy ne güzel bizim trabzondada dağların yukarısı yaylalar çok serin oluyor oh mis
zaten köye gidince önce dağ yürüyüşü
corba biraz fazla buyuk bir kasedeydiAfiyet olsun cnm iyi idare etmişin yine
Az yemişin cnm bence bişiy olmazzaten sporda yapmışın ermiştir o
Cnm 2dilim çok gibi :44:
Afiyet olsun cnm gayet güzel menün
Akşam doydunmu canımaz yemişsin
Mideni milfoy bozmuş olabilir cnm ,o çok yağlı oluyor
cezalik bir sey yok bence tatmissin az azselam herkeseee
menümü yazayım
Sahur
İftar
su 3 lt
ben verdigimi hissediyorum ama hedefe ulasmis miyimdir bilmiyorum cuma gorucez ulasirim insallahKızlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi bu hafta hedefe ulaşacak gibi hissediyo musunuz??
ben verdigimi hissediyorum ama hedefe ulasmis miyimdir bilmiyorum cuma gorucez ulasirim insallah
corba biraz fazla buyuk bir kasedeydicok bile geldi
cezalik bir sey yok bence tatmissin az az
benim evdeki odamda hala kurulu o Barbie evlerindenben icine tas bebek koleksiyonu yapiyordum hatta lise 2 ye kadar falan
selamlar herkesemenu yazip gecmis okiyim
Sabah 9
1 kayisi 2 kuru kayisi bir kutu activia
ogle-aksam 15.00
1 tabak tavuk gogus haslama 1 tabak yogurtlu semizotu
su 3 lt 1 sise maden suyu 1 br yesilcay da icecem
spor yok maalesef bugun cok yogundum 2 sunum yaptim 1 sinava girdim okuldan yeni ciktim aynen susekildeyimdim bir dus alip dizi izliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?