- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Güle güle cnmselam herkese
kızlar bu akşam bir arkadaşıma davetliyim yine yatıya kalacağım yarın sabah dönücem ama
akşam giremezsem merak etmeyin :)
öptüm hepinizi
son söylediğin söz güzelmiş cnm. :)dogru soyluyosun canım 1aydan az zaman kaldı amelıyatıma ne versem kardır
valla tuttum kendımı yemedım eesımde sagolsun benı dusundugunden almak ıstedı ama sabote ettırmedım ıftardan sonra yenen tatlılar cuma günü kıcımı tırmalar sonra
aa ben 2 lıraya alıyorum.eskıden pc satan bıyerden alıyodum 5lıraya kazıklıyodular artık almıyorum.tartı göturmen ıyı olmus canım kendını kontrol edersın.ozel arabayla gıdıyosun sonucta bıkenarda durur
ohh keyıf yap buaksam yarın görusuruz ınsallah
Yok cnm mu doyuruyor birde bir mide bulantısı var bu ara bi tuhafım iki gündür sanırım çorba içmediğim zamanlarda direk yemeğe dalınca öyle oluyoBen geldim hanımlar keyifler yerindedir inşallah :)
Teşekkür ederim ablacım inşallah o çikolatalar bana yaramaz
Bende ilk başta salatalık domatesle karnımı doyurmaya çalışıyorum. 5 dakikada sofradan kalktığım için
Sanırsam enişte kıskançmış canım ama Allahtan barışmışsınız :)) Evet ya garsonlar bir türlü anlamıyor
Instagram oruçluyken hiç iyi olmuyorTakipleşelim ablacım :))
Aynen öyle bu seferde hindiye sardım ama artık yumurtayla devam çok özlemişiz birbirimizi
Afiyet olsun ama sahur az olmamış mı
Güle güle cnm
son söylediğin söz güzelmiş cnm. :)
Yok cnm mu doyuruyor birde bir mide bulantısı var bu ara bi tuhafım iki gündür sanırım çorba içmediğim zamanlarda direk yemeğe dalınca öyle oluyo
menum
sahur: sahanda yumurta zeytin tereyag ve bir parca pide yer fistigi
ogleden sonra: 1salatalik ve kucuk tabak sade makarna
aksam: 2 icli kofte, 1 kepce kremali tavuk corbasi, 1 kase semizotlu cacik salata
az once azicik yer fistigi ve soda
kizlar ya insallah persembeye kadar su sisliklerim gider. takimin yuzdesini dusurmek istemiyorum. kontrollu yedigimi dusunuyorum. yani en azindan bu gun oyle yaptim:))) insallah boyle devam ederim. memlekette bana yemek konusunda ne eziyet edeceklerini bilmiyorum. sanki biz burda yapip yiyemiyoruz gibi davet yemegi veriliyor her gun. bir de yanina ekmek yemezsem resmen sopa cekip ustume yuruyecek gibi oluyolar. yaw ne yiyecem ne yemeyecem kime ne insallah kazasiz belasiz biter su tatil.
Aa geçmiş olsun cnm dikkat et ama azda kaldı Ramazan'ın bitmesineEvet muz çok doyurucu ama kabız yapar diye yiyemiyorum ben :18: Benim de bugün sabahtan beri tansiyonum düşük ölçtük 8 e 5. Oruç tutmasam tuzlu ayran içiverirdim de neyse artık iftarda içerim
Cnm hamuru inceyse bence 2 tane yiyebilirsin çünkü lahmacunda öyle yapıyoruzKızlarr kıymalı pide ne kadar yemeliyim sizce? Bugün temizlik yaptık diye babam kıymalı pide alıp gelmiş(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bayram telaşı cnm normaldiriyi geceler kizlar. biliyorum artik azicik seyrek geliyorum. esim bi birakmadi bu gun dershanedeydik. cocuklara bayramlik aldik daha yeni eve girdim.
Ayy inşallah en hafif şekilde atlatırsınız bayramı cnmkizlar ya insallah persembeye kadar su sisliklerim gider. takimin yuzdesini dusurmek istemiyorum. kontrollu yedigimi dusunuyorum. yani en azindan bu gun oyle yaptim:))) insallah boyle devam ederim. memlekette bana yemek konusunda ne eziyet edeceklerini bilmiyorum. sanki biz burda yapip yiyemiyoruz gibi davet yemegi veriliyor her gun. bir de yanina ekmek yemezsem resmen sopa cekip ustume yuruyecek gibi oluyolar. yaw ne yiyecem ne yemeyecem kime ne insallah kazasiz belasiz biter su tatil.
Bence ceza gerektirecek bir menü değil cnmBen de gelmişken dünün menüsünü yazıyım da sonradan unutmayayım. İnşallah ceza yemem
Sahur:
Tereyağda yumurta
Avuç içi kadar pide
Domates salatalık peynir zeytin ceviz
İftarda önceden yazmıştım babam kıymalı pide almış ye onu diye ısrar etti
Az taze fasulye
Yarım kıymalı pide
Domates salatalık zeytin peynir
1 bardak tuzlu ayran
1 bardak da pul biberli ayran
Spor:500 ip atlama
30 dakika bacak hareketleri
Bugünkü menüm
sahur:
2 dilim karpuz
iftar:
1 tabak içli köfteli sulu yemek
2 koca bardak ayran
1 lokma baget ekmek
1 baklava
kizlar ya insallah persembeye kadar su sisliklerim gider. takimin yuzdesini dusurmek istemiyorum. kontrollu yedigimi dusunuyorum. yani en azindan bu gun oyle yaptim:))) insallah boyle devam ederim. memlekette bana yemek konusunda ne eziyet edeceklerini bilmiyorum. sanki biz burda yapip yiyemiyoruz gibi davet yemegi veriliyor her gun. bir de yanina ekmek yemezsem resmen sopa cekip ustume yuruyecek gibi oluyolar. yaw ne yiyecem ne yemeyecem kime ne insallah kazasiz belasiz biter su tatil.
Aynen cnm ben ayrana taktım bu aralar hem tok tutuyo hemde seviyorum ama su çok içemiyorum malesef ayran içinceAfiyet olun canımBugün ikimizde ayrancıyız
pek ugrayan olmamıs bende gec ugradım ıftardan sonra esımle yuruyuse cıktık ustelık oteklıf ettı sasırdım ben yalvarırım o gelmez normalde.yuruyusten gelınce kızlar parka gıtmek ıstedıı gece gece parkada gıttık.geldık sahurumu yedım sızlere bakıp kacıcam uykum var
Cnm yaprak sarma mı yazmak istedin acaba :)menum
sahur zeytın eynır omlet 1dılım ekmek
ıftar salata 3kasık yogurt 1kepce corba 10tane bulgurdan yapılmıs udak sarma 1top dondurma:26::26:
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
2lıtre su
30dk yuruyus 30dk plates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?