Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam herkese

kızlar bu akşam bir arkadaşıma davetliyim yine yatıya kalacağım yarın sabah dönücem ama

akşam giremezsem merak etmeyin :)

öptüm hepinizi
Güle güle cnm
son söylediğin söz güzelmiş cnm. :)

Yok cnm mu doyuruyor birde bir mide bulantısı var bu ara bi tuhafım iki gündür sanırım çorba içmediğim zamanlarda direk yemeğe dalınca öyle oluyo

Evet muz çok doyurucu ama kabız yapar diye yiyemiyorum ben :18: Benim de bugün sabahtan beri tansiyonum düşük ölçtük 8 e 5. Oruç tutmasam tuzlu ayran içiverirdim de neyse artık iftarda içerim

Kızlarr kıymalı pide ne kadar yemeliyim sizce? Bugün temizlik yaptık diye babam kıymalı pide alıp gelmiş (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi geceler kizlar. biliyorum artik azicik seyrek geliyorum. esim bi birakmadi bu gun dershanedeydik. cocuklara bayramlik aldik daha yeni eve girdim.

menum
sahur: sahanda yumurta zeytin tereyag ve bir parca pide yer fistigi
ogleden sonra: 1salatalik ve kucuk tabak sade makarna
aksam: 2 icli kofte, 1 kepce kremali tavuk corbasi, 1 kase semizotlu cacik salata
az once azicik yer fistigi ve soda

kizlar ya insallah persembeye kadar su sisliklerim gider. takimin yuzdesini dusurmek istemiyorum. kontrollu yedigimi dusunuyorum. yani en azindan bu gun oyle yaptim:))) insallah boyle devam ederim. memlekette bana yemek konusunda ne eziyet edeceklerini bilmiyorum. sanki biz burda yapip yiyemiyoruz gibi davet yemegi veriliyor her gun. bir de yanina ekmek yemezsem resmen sopa cekip ustume yuruyecek gibi oluyolar. yaw ne yiyecem ne yemeyecem kime ne insallah kazasiz belasiz biter su tatil.

menum
sahur: sahanda yumurta zeytin tereyag ve bir parca pide yer fistigi
ogleden sonra: 1salatalik ve kucuk tabak sade makarna
aksam: 2 icli kofte, 1 kepce kremali tavuk corbasi, 1 kase semizotlu cacik salata
az once azicik yer fistigi ve soda

Afiyet olsun canım

Evet öyle ya hele o el yapımı baklavalar mutlaka bitecek deniyor ya bir de

Ben de gelmişken dünün menüsünü yazıyım da sonradan unutmayayım. İnşallah ceza yemem

Sahur:
Tereyağda yumurta
Avuç içi kadar pide
Domates salatalık peynir zeytin ceviz

İftarda önceden yazmıştım babam kıymalı pide almış ye onu diye ısrar etti
Az taze fasulye
Yarım kıymalı pide
Domates salatalık zeytin peynir
1 bardak tuzlu ayran
1 bardak da pul biberli ayran

Spor:500 ip atlama
30 dakika bacak hareketleri

Evet muz çok doyurucu ama kabız yapar diye yiyemiyorum ben :18: Benim de bugün sabahtan beri tansiyonum düşük ölçtük 8 e 5. Oruç tutmasam tuzlu ayran içiverirdim de neyse artık iftarda içerim
Aa geçmiş olsun cnm dikkat et ama azda kaldı Ramazan'ın bitmesine
Kızlarr kıymalı pide ne kadar yemeliyim sizce? Bugün temizlik yaptık diye babam kıymalı pide alıp gelmiş (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm hamuru inceyse bence 2 tane yiyebilirsin çünkü lahmacunda öyle yapıyoruz
iyi geceler kizlar. biliyorum artik azicik seyrek geliyorum. esim bi birakmadi bu gun dershanedeydik. cocuklara bayramlik aldik daha yeni eve girdim.
Bayram telaşı cnm normaldir
Ayy inşallah en hafif şekilde atlatırsınız bayramı cnm

Bence ceza gerektirecek bir menü değil cnm

Bugünkü menüm

sahur:
2 dilim karpuz

iftar:
1 tabak içli köfteli sulu yemek
2 koca bardak ayran
1 lokma baget ekmek
1 baklava

ınsallah artılara gecmeden bıter tatılın canım

pek ugrayan olmamıs bende gec ugradım ıftardan sonra esımle yuruyuse cıktık ustelık oteklıf ettı sasırdım ben yalvarırım o gelmez normalde.yuruyusten gelınce kızlar parka gıtmek ıstedıı gece gece parkada gıttık.geldık sahurumu yedım sızlere bakıp kacıcam uykum var

menum

sahur zeytın eynır omlet 1dılım ekmek
ıftar salata 3kasık yogurt 1kepce corba 10tane bulgurdan yapılmıs udak sarma 1top dondurma:26::26:

2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
2lıtre su
30dk yuruyus 30dk plates

Cnm yaprak sarma mı yazmak istedin acaba :)
ne güzel enişteyle yürüyüş keyfide yapmışsın tebrikler :)

Kaptancım nerdesin merak etmeye başladım artık :)
Umarım iyisindir ya en kısa zamanda dön aramıza lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…