- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
pek ugrayan olmamıs bende gec ugradım ıftardan sonra esımle yuruyuse cıktık ustelık oteklıf ettı sasırdım ben yalvarırım o gelmez normalde.yuruyusten gelınce kızlar parka gıtmek ıstedıı gece gece parkada gıttık.geldık sahurumu yedım sızlere bakıp kacıcam uykum var
gunaydiiiinnn canlariiimmmay kusura bakmayin dun hic ugrayamadim. halamin kizina iftara da etliydik o da cocuguna dogum gunj hediyesi almis. barbie nin ruya evi diye 4 katli kurulumu cok zordu beraberce hallettik o kadar guzeldi ki diyldum esime bundan bana da al diye esim de diyor ki nspalim evde iki kiz var (biri ben digeri irem bu arada) ama gercekten cok pahali bir Oyuncakmis 600 tl civarinda
velhasili evden gec geldik o yuzden ugrayamadim
Ayy kızlar çok kötü midem yanıyo yaaa napcam ben böyle acayip bir yanma var midemde
bu arada esimin askerlik yeri belli olduuuu
acemi Kastamonu
usta Kırıkkale
Eylülün 17sinde gidecek
benden bu hafta umut yok sanki. odemi atabilirsem yatip kalkip sukredecem. hedefte bir kilo vardi ama olmaz bu hafta. tabi yarin vucudum bir supriz yaparsa bana bilemem.Kızlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi bu hafta hedefe ulaşacak gibi hissediyo musunuz??
Afiyet olsun cnm iyi idare etmişin yinedunku menümü hemen paylaşıyorum :
Sahur :
1 avuc ici kadar pide
bol tereyag
1 avuc ici peynir
10 zeytin
bol salatalik
iftar;
1kepce mercimek corbasi
1 lokma borek 1 lokma makarna boregi ( ev yapimi olan seylerin muhakkak tadina bakiyorum alinmasin diye)
2 y.k taze fasulye
1 y.k patlican salatasi
1 y.k tursulu kozlenmis biberli salata
bol mevsim salatasi
1 kepce et yemegi firinda
pirinc pilavi yemedim
tatlilar hazirdi. bende yemezwem kusura bakmazsiniz dedimyemedim.
1 top dondurma yedim 1 kucuk dilim karpuz
suyu 2 lt yapabildim
Az yemişin cnm bence bişiy olmazBen de gelmişken dünün menüsünü yazıyım da sonradan unutmayayım. İnşallah ceza yemem
Sahur:
Tereyağda yumurta
Avuç içi kadar pide
Domates salatalık peynir zeytin ceviz
İftarda önceden yazmıştım babam kıymalı pide almış ye onu diye ısrar etti
Az taze fasulye
Yarım kıymalı pide
Domates salatalık zeytin peynir
1 bardak tuzlu ayran
1 bardak da pul biberli ayran
Spor:500 ip atlama
30 dakika bacak hareketleri
Bugünkü menüm
sahur:
2 dilim karpuz
iftar:
1 tabak içli köfteli sulu yemek
2 koca bardak ayran
1 lokma baget ekmek
1 baklava
menum
sahur zeytın eynır omlet 1dılım ekmek
ıftar salata 3kasık yogurt 1kepce corba 10tane bulgurdan yapılmıs udak sarma 1top dondurma:26::26:
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
2lıtre su
30dk yuruyus 30dk plates
bayanlar ben yine giremiycem bu aksam cikmam gerekiyor menumu simdiden yaziyim
Sabah
1 muz 1 cb ceviz-findik peynir domates biber 6 zeytin 7-8 kucuk uzum 2 kuru kayisi
aksam
1 kase mercimek corbasi 2-3 yk yogurtlu patlican koz. salatasi
Menüm
Sahur:
1 muz
ceyrek bardak süt
iftar:
1 kevgir dünkü buğday pilavı (ben başka yemek yaptım ama o pirinci oldugu için yemedim sadece üstündeki kuruyemişleri falan yedim )
pilavın üstüne kavrulmuş badem, çam fıstığı, bezelye, kuru üzüm, birkaç küp patates
yarım tabak kuru fasulye
1 tavuk butu (yanında parçası yoktu)
birkac kaşık salata
3 bardak ayran
2 dilim karpuz
1 dilim eşimin getirdiği vanilyalı milföylü hamur işi
1 bardak biberiye
ve ben ben şuan ölecek patlayacak gibi hissediyorum suyumu içerken bile cok kötü oluyorum
Günaydın kızlar
Banucugum msj atti bolgede net arızası varmış ne telden nede pcden giremiyor bilginiz olsun birsey lazim olursa ben buralardayım
ben p.tesi salı aynıydım.ama dün berbat menumle artımı oldum bilmem.cuma tartılıcam eksi beklemiyorum ama artıda olmam heralde işallah maşallah.Kızlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi bu hafta hedefe ulaşacak gibi hissediyo musunuz??
sahurda ne yedin tatlım tüh.nasıl oldun peki şimdiAyy kızlar çok kötü midem yanıyo yaaa napcam ben böyle acayip bir yanma var midemde
boşver canım bayram sonrası bakarız toplu yaparız :)Neslim şimdi gördüm de bu hafta listeni yapmamışız cnm kilo çizelgeni niye söylemedin cnm yapardık unutmuşum bende
ay canım iyi yerler çıkmış en azından o konuda gözün aydın.tez zamanda alır tezkeresinide işallahbu arada esimin askerlik yeri belli olduuuu
acemi Kastamonu
usta Kırıkkale
Eylülün 17sinde gidecek
ohh keyıf yap buaksam yarın görusuruz ınsallah
bayanlar ben yine giremiycem bu aksam cikmam gerekiyor menumu simdiden yaziyim
Sabah
1 muz 1 cb ceviz-findik peynir domates biber 6 zeytin 7-8 kucuk uzum 2 kuru kayisi
aksam
1 kase mercimek corbasi 2-3 yk yogurtlu patlican koz. salatasi
Sanırsam enişte kıskançmış canım ama Allahtan barışmışsınız :)) Evet ya garsonlar bir türlü anlamıyor
menum
sahur: sahanda yumurta zeytin tereyag ve bir parca pide yer fistigi
ogleden sonra: 1salatalik ve kucuk tabak sade makarna
aksam: 2 icli kofte, 1 kepce kremali tavuk corbasi, 1 kase semizotlu cacik salata
az once azicik yer fistigi ve soda
kizlar ya insallah persembeye kadar su sisliklerim gider. takimin yuzdesini dusurmek istemiyorum. kontrollu yedigimi dusunuyorum. yani en azindan bu gun oyle yaptim:))) insallah boyle devam ederim. memlekette bana yemek konusunda ne eziyet edeceklerini bilmiyorum. sanki biz burda yapip yiyemiyoruz gibi davet yemegi veriliyor her gun. bir de yanina ekmek yemezsem resmen sopa cekip ustume yuruyecek gibi oluyolar. yaw ne yiyecem ne yemeyecem kime ne insallah kazasiz belasiz biter su tatil.
Ben de gelmişken dünün menüsünü yazıyım da sonradan unutmayayım. İnşallah ceza yemem
Sahur:
Tereyağda yumurta
Avuç içi kadar pide
Domates salatalık peynir zeytin ceviz
İftarda önceden yazmıştım babam kıymalı pide almış ye onu diye ısrar etti
Az taze fasulye
Yarım kıymalı pide
Domates salatalık zeytin peynir
1 bardak tuzlu ayran
1 bardak da pul biberli ayran
Spor:500 ip atlama
30 dakika bacak hareketleri
Bugünkü menüm
sahur:
2 dilim karpuz
iftar:
1 tabak içli köfteli sulu yemek
2 koca bardak ayran
1 lokma baget ekmek
1 baklava
menum
sahur zeytın eynır omlet 1dılım ekmek
ıftar salata 3kasık yogurt 1kepce corba 10tane bulgurdan yapılmıs udak sarma 1top dondurma:26::26:
2bardak yesılçay
1bardak bıberıye
2lıtre su
30dk yuruyus 30dk plates
Kızlar nasıl hissediyorsunuz kendinizi bu hafta hedefe ulaşacak gibi hissediyo musunuz??
gunaydiiiinnn canlariiimmmay kusura bakmayin dun hic ugrayamadim. halamin kizina iftara da etliydik o da cocuguna dogum gunj hediyesi almis. barbie nin ruya evi diye 4 katli kurulumu cok zordu beraberce hallettik o kadar guzeldi ki diyldum esime bundan bana da al diye esim de diyor ki nspalim evde iki kiz var (biri ben digeri irem bu arada) ama gercekten cok pahali bir Oyuncakmis 600 tl civarinda
velhasili evden gec geldik o yuzden ugrayamadim
dunku menümü hemen paylaşıyorum :
Sahur :
1 avuc ici kadar pide
bol tereyag
1 avuc ici peynir
10 zeytin
bol salatalik
iftar;
1kepce mercimek corbasi
1 lokma borek 1 lokma makarna boregi ( ev yapimi olan seylerin muhakkak tadina bakiyorum alinmasin diye)
2 y.k taze fasulye
1 y.k patlican salatasi
1 y.k tursulu kozlenmis biberli salata
bol mevsim salatasi
1 kepce et yemegi firinda
pirinc pilavi yemedim
tatlilar hazirdi. bende yemezwem kusura bakmazsiniz dedimyemedim.
1 top dondurma yedim 1 kucuk dilim karpuz
suyu 2 lt yapabildim
bu arada esimin askerlik yeri belli olduuuu
acemi Kastamonu
usta Kırıkkale
Eylülün 17sinde gidecek
Tüünaydın kızlar ,selamün aleyküm
Dün uğrayamadım ,misafirler gittiyorulmuşum ,bi yattım o yatış malesef sahura kalmamadım
Bu günde biraz geç uyandım
Burası nasıl esiyo görseniz ,böyle havaları çok seviyorum
Bügünde misafirim var iftarahenüz bişiy yapmadım ,
Menümü yazayım ama ,inş. Bunları yapıcam
,tava
Bulgur pilavı
Cacık
Salata
Tarhana çorbası
Kakaolu kek üzerine muhallebi dökülecek onun üzerindedir muz
Ortaya havuç tarator
afiyet olsun canım :)Dünkü menüm
2fırında tavuk (mahalle fırınına verdim ,evin içide kokmamış oldu
1biber dolması
Cacık salata
2çatal etimek tatlısı
Spor ;15dkkültür fizik (uyanınca yaptım )
Su;3litre
kızlar günaydın
yağ savar değil sadece bel fıtığı savar plates egzersizleri ( plates esneme) sayesinde bu gün çok daha iyiyim. şükrolsun.
dün menu yazamadım utandım.yazmaya elim varmaz mümkün değil yazamam. o kadar berbat banum.ama söz bidaha asla olmayacak. sen dünki menumuolarak işaretleyebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?